Τις υποδείξεις να τις κάνεις αλλού αδερφέ,εκεί που σε παίρνει.καλά χριστούγεννα.
Δεν θα κατσω να αναλυσω τις ασυναρτισιες που εχεις ποσταρει, απλα θα παραθεσω το πιο γαματο απο ολα οσα εγραψες.. "και έφυγε κατασυκοφαντημένος την εποχή γούμενου"
Και σε ρωτω, εσυ το 2006 που εισουνα φιλε?? Εισουν εδω μαζι μας η' σε καμια σπιλια και δεν ηξερες τι γινετε? Γιατι ενταξει, καταλαβαινω (οσο μπορω) την αγωνιστικη καραμελα που μασουλατε τοσο καιρο, αλλα να λες οτι τον κατασυκοφαντισαμε κιολας, τι να πω... Μαλλον σε αλλη χωρα θα εισουν το 2006.. Σηκωνω τα χερια ψηλα. Αν εσυ δεν καταλαβαινεις τι εγραψες, δεν σου φταιω εγω που παρεξηγήσε. Αυτο δεν ειναι αποψη, αλλα παραπληροφοριση, προπαγανδα και στρεβλωση γεγονοτων.
Καλες γιορτες και σε σενα.
Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το ότι γράφω ασυναρτησίες. Προφανώς χαρακτηρίζεις με αυτόν τον τρόπο τα γραφόμενά μου διότι δεν τα κατανοείς. Μετέπειτα, να διευκρινήσω, ώστε να καταλάβεις και εσύ, δεν έγραψα ότι έφυγε κατασυκοφαντημένος από τον λαό, όπως εσύ αναφέρεις προσπαθώντας να διαστρεβλώσεις αυτά που γράφω εγώ για να παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό. Έφυγε κατασυκοφαντημένος από τους δούλους του Γούμενου, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους υπήρξαν κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποια άλλα τσιράκια του γούμενου μέσα στην ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι γνωστοί άγνωστοι οσφυοκάμπτες. Επίσης, να σου εξηγήσω ότι δεν είσαι σε θέση να στείλεις κανέναν να εγγραφεί στο paokmania ή οπουδήποτε αλλού για να ησυχάσεις εσύ.Αν θέλεις μπορείς να αποχωρήσεις εσύ από το φόρουμ για να μην διαβάζεις αυτά που σε βρίσκουν αντίθετο και να βρίσκεσαι με τους φίλους σου, μόνο όμως με αυτούς που έχεις ακριβώς τις ίδιες απόψεις, ώστε να είσαι ήρεμος και χαρούμενος.Τέλος να σου πω, ότι το paokmania όπως και το paokworld και άλλα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ sites είναι φτιαγμένα από αδέρφια μας που βάζουν τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι οι σωστοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ βρίσκονται και εκφράζονται μόνο στο δικό μας φορουμ και ότι αυτοί που γραφουν στο PAOKMANIA ή σε άλλο σάιτ είναι λιγότερο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από μας ή δεν ξέρω γω τι άλλο φαντάζεσαι και ότι μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο, σύμφωνα με το ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ σου να είμαστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τότε, λυπάμαι πραγματικά που θα στο πω, αλλά λάθος ομάδα υποστηρίζεις και οι τακτικές αυτές θυμίζουν άλλες καταστάσεις και άλλες νοοτροπίες που καλλιεργούνται σε μία γειτονιά στην Θεσσαλονίκη που φιλοξενείται μια μικρή ομόδα της Θεσσαλονίκης που ανεβοκατεβαίνει συχνά κατηγορίες.
1. "δεν έγραψα ότι έφυγε κατασυκοφαντημένος από τον λαό, όπως εσύ αναφέρεις προσπαθώντας να διαστρεβλώσεις αυτά που γράφω εγώ για να παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό."
Ξαναδιαβασε τι εγραψες και βγαλε με τρελο. Δεν προσπαθησα να διαστρευλωσω κατι, ησουν σαφεις και απαντησα σε αυτο που εγραψες.
2. Το paokmania στο προτεινα να πας να κανεις register γιατι απο οτι φαινεται το 90% θελουν τον μητσαρα πισω. Εκει λοιπον μπορεις να κανεις καλες γιορτες και να μην εχεις να ασχολεισε με μαλακες σαν και μενα που καθονται και σου απαντανε (Κακος). Δεκτο να εχεις την αποψη σου και σεβαστο εννοειτε. Την εχεις ξαναγραψει και την εχω ξαναδιαβασει. Εμενα με ενοχλει να διαστρεβλωνεις γεγονοτα και πανω σε αυτο σου απαντησα, αλλιως δεν θα σου απαντουσα καν. Το αν παρερμηνευσα τι εγραψες, σου ειπα και παραπανω τι να κανεις. Διαβασε τι εγραψες. Δοξα το θεο, ξερω να διαβαζω.
3. Το paokmania ειναι μια μεγαλη κουβεντα που δεν θα θελα να ανοιξω, 1ον γιατι δεν εχω την ορεξη, 2ον γιατι ειμαι οφτοπικ και 3ον γιατι δεν με απασχολει.
4. ΠΑΟΚομετρα δεν συνηθιζω να βγαζω αν εχεις παρακολουθησει καθουλου τα ποστ μου. Σου εξηγησα τι δεν μ'αρεσε στο ειπα και αυτο ειναι ολο. Τα υπολοιπα που γραφεις, ειναι η αποψη σου η οποια για μενα μπορει να φαινεται ασυναρτισιες αλλα δεν θα σε κατακρινω γιαυτο. Η αφορμη σου ειπα ποια ηταν.
5. Μου αρεσει ο διαλογος και η αντιθετη αποψη, οταν ομως εχει και καποια σοβαρα επιχειρηματα ωστε να γινει διαλογος και οχι διαστρευλωση πραγματικοτας και δικες σου ερμηνιες/αποψεις αερατες (φανατικος ΠΑΟΚτσης ο κοντος) που σιγουρα δεν μπορουν να συζητηθουν και να βγαλουν αποτελεσμα γιατι πολυ απλα ειναι αερατες.
Καλες γιορτες.
1. Σου ξαναγράφω ότι δεν έγραψα σε καμία περίπτωση ότι έφυγε κατασυκοφαντημένος από το λαό του ΠΑΟΚ. Ξαναδιάβασε αν θέλεις τι έγραψα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο επιμένεις να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενά μου.
2. Ως προς το paokmania, είτε 99% θέλουν πίσω τον Σαλπιγγίδη είτε 1% το εκατό, για μένα είναι το ίδιο.Το θέμα είναι ότι στο paokmania, στο fcpaok και εδώ γράφουν τις σκέψεις τους αδέρφια μας που ονειρεύονται το ίδιο που ονειρεύομαστε όλοι όσοι λατρεύουμε τον ΠΑΟΚ: Να τον δούμε όχι πρωταθλητή ελλάδας αλλά πρωταθλητή ΚΟΣΜΟΥ. Το να διαχωρίζουμε τα παοκτσήδικα σάιτ με υπονοούμενα το θεωρώ τακτική διχαστική, την οποία εφαρμόζει ο θούπερτρία. Φυσικά αν γνωρίζεις κάτι για το paokmania συγκεκριμένα, δεν έχω κανέναν λόγο να το αμφισβητώ, αλλά πραγματικά θα ήταν κατά τη γνώμη μου σωστό να το μοιραστείς μαζί μας.
3. Εάν εξηγούσες απλώς τι δεν σου άρεσε, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, είναι αυτονόητο. Ούτε έχω κανένα προσωπικό όφελος αν γυρίσει ο Δημητράκης. Ο ΠΑΟΚ μας θα έχει όφελος. Το να διαφωνείς μαζί μου,είναι σεβαστό και θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να διαφωνείς μαζί μου αν χρειαστεί έναντι σε οποιονδήποτε.Αυτή είναι άλλωστε και η θεμελιώδης αρχή της δημοκρατίας.Αλλά το να με ειρωνεύεσαι και να μου λες να πάω να γραφτώ σε άλλο σάιτ για να ησυχάσεις/ησυχάσω είναι αυτό που με εξόργισε πραγματικά.
4. Το αν είναι φανατικός ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο Σαλπιγγίδης εγώ να το δεχτώ ότι είναι αναπόδεικτο, όπως άλλωστε για τον καθένα μας.Το αν υπάρχει ένας έστω έλληνας παίκτης, με τα προσόντα του,στη θέση που παίζει, με τα λεφτά που φημολογείται ότι θα πάρει, μπορείς να μου το απαντήσεις;ένας τέτοιος παιχταράς,γιατί για το τραγικό ελληνικό πρωτάθλημα είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, ανεβάζει επίπεδο αγωνιστικά την ομάδα μας.
5. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έχω πρόβλημα ούτε μαζί σου ούτε με άλλα αδέρφια.Θεωρώ ότι το φόρουμ αυτό προάγει το διάλογο και δημιουργεί προυποθέσεις για να βρούμε όλοι μέσω αυτού τρόπους για να δυναμώσει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Το μόνο που πραγματικά επιθυμώ είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ακόμα και αν έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.Άλλωστε όλοι με το ίδιο όνειρο ζούμε ; Να δούμε τον ΠΑΟΚ μας να φτερουγίζει ψηλά.
Τέλος, σου εύχομαι πραγματικά (χωρίς καμία δόση ειρωνείας) καλές γιορτές και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.