Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2880 on: December 23, 2009, 03:38:06 »
Μερικους εδω μεσα αν τους πει η διοικηση ότι ο γαιδαρος πεταει θα συμφωνησουν!Ειπαμε 'αν ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ,ναι ο γαιδαρος πεταει'.

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2881 on: December 23, 2009, 05:56:31 »
ΠΟΛΙΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ......ΔΕ ΠΑΕΙ......---ΠΑΙΧΤΑΡΑ,,,,ναι....ΠΑΛΙΚΑΡΙ ...ΝΑΙ,,,,,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΟΚ ΜΑΣ,,,,,,,,,,αλλο κουδα εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ......ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ---ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΠΑΟΚ-ΠΟΛΙΧΝΗ.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

moutsouris2

• Guest
« Reply #2882 on: December 23, 2009, 08:24:14 »
Τελικά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό. Πρώτα απ' όλα επειδή δεν μου αρέσουν οι κωλοτούμπες και επειδή έχω εκφραστεί παλαιότερα για το θέμα του κ.Σαλπιγγίδη, όπως είναι σήμερα οι θέσεις που εκφράζουν οι οπαδοί μας, καλό θα είναι να μην γίνει κίνηση για επιστροφή του ποδοσφαιριστή! Από εκεί και πέρα αν οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν τόση μεγάλη επιθυμία και πιστεύουν στις ικανότητές του, τότε θα πρέπει και εμείς να δούμε πως θα συμπεριφερθούμε στη συνέχεια. Μεταξύ μας μπορούμε να λέμε και να σχολιάζουμε τα γεγονότα, στο γήπεδο θα πρέπει να έχουμε άλλη συμπεριφορά για να μην δώσουμε "δικαίωμα" για δικαιολογίες και κριτικές προς τον κόσμο. Νομίζω πως οι πιο πολλοί καταλαβαίνετε τι εννοώ. Στηρίζουμε την ομάδα και αδιαφορούμε για τυχόν επιστροφή του παίκτη. Ταπεινή μου γνώμη πως μπορεί να βρεθεί ποδοσφαιριστής μ' αυτά τα χαρακτηριστικά και μ' αυτά τα λεφτά που ακούγονται για τον παίκτη. Βέβαια θα είναι μάλλον από το εξωτερικό και αυτό δίνει ένα άλλοθι στη διοίκηση να τον θέλει με τη δικαιολογία ότι είναι Έλληνας και τη θέληση της να "γεμίσει" το ρόστερ με Έλληνες.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!

makptol

• Guest
« Reply #2883 on: December 23, 2009, 09:26:00 »
Μερικους εδω μεσα αν τους πει η διοικηση ότι ο γαιδαρος πεταει θα συμφωνησουν!Ειπαμε 'αν ειναι για το καλο του ΠΑΟΚ,ναι ο γαιδαρος πεταει'.

ενω καποιοι αλλοι ψαγμενοι θεωρουν περιπου λαμογια τους διοικουντες ....δικαιωμα μου ειναι να θεωρω την διοικηση αυτη την καλλιτερη που ειχαμε ποτε μετα τον παντελακη ......εσυ θεωρεις κριτικη τα ειρωνικα σχολια για ζαγορ διοικηση οσο αφορα τις προθεσεις αλλα και τα εργα της
....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2884 on: December 23, 2009, 10:13:02 »
ΠΟΛΙΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ......ΔΕ ΠΑΕΙ......---ΠΑΙΧΤΑΡΑ,,,,ναι....ΠΑΛΙΚΑΡΙ ...ΝΑΙ,,,,,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΑΟΚ ΜΑΣ,,,,,,,,,,αλλο κουδα εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ......ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ---ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΠΑΟΚ-ΠΟΛΙΧΝΗ.

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

psyhunterson

• Guest
« Reply #2885 on: December 23, 2009, 10:26:10 »
τα είδαμε όλα,αυτό ήταν..
ο άλλος από την πολίχνη και δεν τον χαλάει ο κοντός.
ανάθεμα και τα rules σου..κάνε μια βόλτα στον σύνδεσμο να δεις κάτι κανόνες σαν κανόνια.

To ΠAOK Πολίχνη RULES δεν έχει να κάνει με την άποψή μου οτι δεν με πειράζει να γυρνούσε ο Σάλπι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και γω προσωπικά δεν το βλέπω συναισθηματικά το θέμα της τυχόν επιστροφής του. Αν και θεωρώ οτι αν είναι να κράζουνε οι μισοί καλύτερα να μην έρθει. Όπως και νάχει η δική μου γνώμη δεν σημαίνει οτι εκφράζει την άποψη του ΠAOK Πολίχνης και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.   Απλά συμπαθώ τον ΠAOK Πολίχνης. Κακό είναι?   ;

Την επόμενη φορά που θα γράψεις τον ΠΑΟΚ με μικρά θά χει κάρτα,ξηγημένα πράγματα
« Last Edit: December 23, 2009, 10:31:37 by Capricorn »

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2886 on: December 23, 2009, 10:29:39 »
Λοιπόν, ας πετάξω κι εγώ τη μαλακία μου για το θέμα:

1ον. Εκείνο το γαμημένο το "Σσσσσσσ" που έκανε, δε μπορώ να το ξεχάσω, και δε δίνω δικαιολογία για το ότι έγινε. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό στον κόσμο. Αν ήταν αντίπαλος, να πω να πάει στο διάολο, φάε το μπινελίκι σου και άντε γαμήσου.
2ον. Εξαιτίας αυτού του "Σσσσσσ", για μένα σταμάτησε να υπάρχει ο "ΠΑΟΚτσής Δημητράκης" και έγινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ ήταν ακόμα στην ομάδα.
3ον. Όταν μαζεύτηκαν λεφτά φυσικά και δεν έστειλα ούτε ένα μύνημα. Δεν υπήρχε λόγος να βοηθήσω να μαζευτούν λεφτά για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Αν πίστευα ότι τα λεφτά προτίστως θα βοηθούσαν τον ΠΑΟΚ θα το έκανα. Δεν το πίστευα. Έκει λοιπόν για μένα είναι όλο το ζουμί.
Θεωρώ ότι κακώς τότε μαζεύτηκαν λεφτά για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έκανε "Σσσσ" στην κερκίδα.

Τώρα στο αν είναι να γυρίσει. Σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή η αλήθεια έιναι ότι θα τον ήθελα. Αλλά, ας βρεθεί μία φόρμουλα, να συμφωνήσουν όσοι έδωσαν λεφτά τότε, και όσοι κατέβηκαν εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο να του μιλήσουν και τους έγραψε. Αν συμφωνήσει αυτό το κομμάτι του κόσμου μας τότε ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (όπως ακριβώς έφυγε), θα τον δεχτώ. Θα είναι ένας ακόμη παίχτης, που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αλλά θα κράξω αν τυχόν πλασαριστεί ως "σημαία" του ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε. Είτε λέγετε διοίκηση είτε δημοσιογράφος, είτε συνοπαδός μου. Η "ντεμέκ σημαία μου" πρίν κάτι χρόνια με έκανε "Σσσσσ" όποτε δε το δέχομαι.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2887 on: December 23, 2009, 13:25:47 »

ενω καποιοι αλλοι ψαγμενοι θεωρουν περιπου λαμογια τους διοικουντες ....δικαιωμα μου ειναι να θεωρω την διοικηση αυτη την καλλιτερη που ειχαμε ποτε μετα τον παντελακη ......εσυ θεωρεις κριτικη τα ειρωνικα σχολια για ζαγορ διοικηση οσο αφορα τις προθεσεις αλλα και τα εργα της
....

EΤΣΙ..............
« Last Edit: December 23, 2009, 13:30:48 by grmakis4 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #2888 on: December 23, 2009, 14:34:43 »
ειμαι περιεργος ποιοι ειναι υπερ και ποιοι κατα εδω μεσα στο να γυρισει η πουτανα.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2889 on: December 23, 2009, 14:44:22 »

....

Πάλι τα ίδια, το ότι δηλαδή μπορεί να διαφωνεί κανείς με κάποιες αποφάσεις της διοίκησης σημαίνει ντε και καλά ότι τους θεωρεί λαμόγια, απατεώνες, κάνει αντιπολίτευση κλπ.

Δεν πα να χεις δώσει εκατοντάδες ευρώ απ' το υστέρημά σου για διαρκείας και μετοχές... Αρχίδια καλαβρέζικα, είσαι νοσταλγός του Γούμενου και του μπάτμαν και θες τον ΠΑΟΚ μικρό και μίζερο.

Κλείστε τα ράδια, σε λίγο θα σας τρέχουν τα σάλια και θα κατουράτε σε πάπια από τη μαλάκυνση εγκεφάλου.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2890 on: December 23, 2009, 14:52:36 »
αυτοί που θέλουν το κοντό είναι σε μεγάλο ποσοστό αυτοί που κραζουν τον σάντος.
κλασσικοί πελάτες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΟΚ.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #2891 on: December 23, 2009, 14:53:04 »
όπως είναι σήμερα οι θέσεις που εκφράζουν οι οπαδοί μας, καλό θα είναι να μην γίνει κίνηση για επιστροφή του ποδοσφαιριστή!
το θέμα είναι ότι σε αυτό το forum καίρο τώρα (χρόνια θα έλεγα) είναι μερικοί άνθρωποι που ότι και να γίνει η γνώμη τους είναι η σωστή. Θέλετε να το πείτε ισχυρογνώμονες? Πείτε το. Απλά να θυμόμαστε ότι τα 2000 ποστ που έχουν κάνει δεν σημαίνει κάτι. Πόσες φορές έχουμε δει όταν λέει κάποιος αντίθετη άποψη να πέφτουν 3-4-5 άτομα που έχουν κάνει το 70% των post σε ένα θέμα να τον φάνε? Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο υπερΠΑΟΚτσηδες γιατί είναι άδικος και ούτε να θεωρήσουν μερικοί προσβολή αυτό που λέω. Γιατί όσο το διαβάζουν αυτό που γράφω τώρα καταλαβαίνουν αν αναφέρομαι σε αυτούς.

Απο κει και πέρα για να πω και γω την μλκ μου: Είμαι αντίθετος στο να έρθει. ΑΛΛΑ αν έρθει:
-Θα τον βρίσω και ας βάλει γκολ
-Θα πανηγυρίσω το γκολ για τον ΠΑΟΚ μας και όχι για τα μούτρα του.
-Θα τον βρίσω ακόμα παραπάνω αν προσπαθήσει να τρέχει προς κερκίδα ή να κάνει αφιερώσεις στον κόσμο
-Θα τον βλέπω ως ένα μηχάνημα που είναι άνθρωπος και όχι τίποτα άλλο
-Θα τον σεβαστώ μόνο αν περάσουν 2-3 χρόνια και δείξει ότι παραμένει ταπεινός και απλά εργαλίο για την ομάδα.

Η μερική συγχώρεση θα έρθει με τον χρόνο. Όχι με λόγια.

Το όλο θέμα με το γίδι είναι πως το βλέπεις. Σε ΟΛΟΥΣ μας (οκ το 99%)
Ο εγκέφαλος λέει: γύρνα, θα βοηθήσει την ομάδα
Η καρδιά λέει: Να μην πατήσει το πόδι του, δεν ξεχνώ.

Το θέμα είναι πιο από τα δύο ακούς.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #2892 on: December 23, 2009, 14:55:26 »
ειμαι περιεργος ποιοι ειναι υπερ και ποιοι κατα εδω μεσα στο να γυρισει η πουτανα.....
\

ναι ναι. μαζευτειτε οσοι ειστε κατα, καντε μια λιστα σε μπλοκακι με nicknames. βρειτε εναν εναν τις διευθυνσεις απο αυτους που ειναι υπερ, βαλτε και μαυρες κουκουλες και εναν-εναν σπασιμο ποδια χερια πλευρα για να μαθουν να λενε μαλακιες (...)

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. χιλιες φορες να μην ερθει αν ειναι να κανουμε ολοι ετσι. αν και τον ζαγορακη εχω βρισει στην τουμπα οταν ηρθε με την αεκ πριν πολλα χρονια, και αυτος με ειχε πληγωσει τοτε, (αντε μπιπ θοδωρ...) και τον κοντο εχω βρισει, δε θα ηταν κατι καινουργιο δλδ αν θα ερχοτανε.

αυτο το πανω απ ολα που λεμε γενικα θα πρεπει καποια στιγμη, να προσδιοριστει σαν ορισμος.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2893 on: December 23, 2009, 14:57:14 »

....

Πάλι τα ίδια, το ότι δηλαδή μπορεί να διαφωνεί κανείς με κάποιες αποφάσεις της διοίκησης σημαίνει ντε και καλά ότι τους θεωρεί λαμόγια, απατεώνες, κάνει αντιπολίτευση κλπ.

Δεν πα να χεις δώσει εκατοντάδες ευρώ απ' το υστέρημά σου για διαρκείας και μετοχές... Αρχίδια καλαβρέζικα, είσαι νοσταλγός του Γούμενου και του μπάτμαν και θες τον ΠΑΟΚ μικρό και μίζερο.

Κλείστε τα ράδια, σε λίγο θα σας τρέχουν τα σάλια και θα κατουράτε σε πάπια από τη μαλάκυνση εγκεφάλου.

ποιος διαφωνει με τις αποφασεις της διοικησης? ..................εγω δεν  ειδα κανεναν στις γενικες συνελευσεις της ΠΑΕ απο οποιονδηποτε να εκφραζει καμια διαφωνια ....................

καλα εδω στο φορουμ  ειμαστε ολοι εκολαπτομενοι παραγοντες και εχουμε αποψη για τα παντα ....................

διαφωνειτε κυριοι με κατι ?  εχετε αντιθετη αποψη ?  τα γραφεια ειναι ανοικτα ........στη Τουμπα καθε κυριακη μπορεις να μιλησεις με οποιοδηποτε της διοικησης ενω αν υπαρχουν σοβαρες αντιρησεις υπαρχουν οι τακτικες συνελευσεις της ΠΑΕ οπου οι μετοχοι  ΕΠΩΝΥΜΑ  μπορουν να εκφραστουν................

τωρα εδω στο φορουμ ...................................ανωνυμα ................................................. .......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #2894 on: December 23, 2009, 14:58:25 »
όπως είναι σήμερα οι θέσεις που εκφράζουν οι οπαδοί μας, καλό θα είναι να μην γίνει κίνηση για επιστροφή του ποδοσφαιριστή!
το θέμα είναι ότι σε αυτό το forum καίρο τώρα (χρόνια θα έλεγα) είναι μερικοί άνθρωποι που ότι και να γίνει η γνώμη τους είναι η σωστή. Θέλετε να το πείτε ισχυρογνώμονες? Πείτε το. Απλά να θυμόμαστε ότι τα 2000 ποστ που έχουν κάνει δεν σημαίνει κάτι. Πόσες φορές έχουμε δει όταν λέει κάποιος αντίθετη άποψη να πέφτουν 3-4-5 άτομα που έχουν κάνει το 70% των post σε ένα θέμα να τον φάνε? Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον όρο υπερΠΑΟΚτσηδες γιατί είναι άδικος και ούτε να θεωρήσουν μερικοί προσβολή αυτό που λέω. Γιατί όσο το διαβάζουν αυτό που γράφω τώρα καταλαβαίνουν αν αναφέρομαι σε αυτούς.

Απο κει και πέρα για να πω και γω την μλκ μου: Είμαι αντίθετος στο να έρθει. ΑΛΛΑ αν έρθει:
-Θα τον βρίσω και ας βάλει γκολ
-Θα πανηγυρίσω το γκολ για τον ΠΑΟΚ μας και όχι για τα μούτρα του.
-Θα τον βρίσω ακόμα παραπάνω αν προσπαθήσει να τρέχει προς κερκίδα ή να κάνει αφιερώσεις στον κόσμο
-Θα τον βλέπω ως ένα μηχάνημα που είναι άνθρωπος και όχι τίποτα άλλο
-Θα τον σεβαστώ μόνο αν περάσουν 2-3 χρόνια και δείξει ότι παραμένει ταπεινός και απλά εργαλίο για την ομάδα.

Η μερική συγχώρεση θα έρθει με τον χρόνο. Όχι με λόγια.

Το όλο θέμα με το γίδι είναι πως το βλέπεις. Σε ΟΛΟΥΣ μας (οκ το 99%)
Ο εγκέφαλος λέει: γύρνα, θα βοηθήσει την ομάδα
Η καρδιά λέει: Να μην πατήσει το πόδι του, δεν ξεχνώ.

Το θέμα είναι πιο από τα δύο ακούς.

αμα ακουγες τον εγκεφαλο σου δεν επρεπε να ασχολιεσε με ενα αργο ναρκωτικο που λεγεται ΠΑΟΚ. τι καρδια ακουμε παντα. οποτε ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΟΚ  η πουτανα. ΞΥΠΝΑΤΕ.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2895 on: December 23, 2009, 15:02:02 »
και ξανά για να μην ξεχνιόμαστε.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2896 on: December 23, 2009, 15:04:34 »
αυτοί που θέλουν το κοντό είναι σε μεγάλο ποσοστό αυτοί που κραζουν τον σάντος.
κλασσικοί πελάτες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΟΚ.

Σωστά, όταν η σχέση με την ομάδα σου αναλώνεται αποκλειστικά και μόνο σε σχέση καταναλωτή-προιόντος υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Το ζητούμενο είναι αυτή η αλλοτροίωση του λαού μας να κοπεί από τη ρίζα, και έτσι με τον καιρό όλα θα αλλάξουν, από την προβατοποίηση των ΜΜΕ (εδώ κολλάει και ο κοντός) μέχρι την κερκίδα μας...

@ grmaki αυτή η μπακαλίστικη σχέση και ρουσφετολογική επικοινωνία που παρουσιάζεις δεν εκφράζει όποιον αυτο-προσδιορίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι γραφείο βουλευτή να περνάς με σειρά προτεραιότητας μια φορά την εβδομάδα να ζητάς ρουσφέτι.

Η ΠΑΕ οφείλει να έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένο και μη, και όχι με τα ράδια και τις φυλλάδες. Και μην πουλάς μετοχιλίκι και υπονοούμενα για ανωνυμίες εδώ μέσα... Απλά μην...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2897 on: December 23, 2009, 15:05:10 »

ναι ναι. μαζευτειτε οσοι ειστε κατα, καντε μια λιστα σε μπλοκακι με nicknames. βρειτε εναν εναν τις διευθυνσεις απο αυτους που ειναι υπερ, βαλτε και μαυρες κουκουλες και εναν-εναν σπασιμο ποδια χερια πλευρα για να μαθουν να λενε μαλακιες (...)

αυτο το πανω απ ολα που λεμε γενικα θα πρεπει καποια στιγμη, να προσδιοριστει σαν ορισμος.

Παρακολούθησε το θέμα αδερφέ μη γίνει τ' αντίθετο απ αυτό που περιγράφεις....

Σωστά, πρέπει να προσδιοριστεί το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ , απο ποιόν δεν ξέρω.....
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΗΘΙΚΟ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2898 on: December 23, 2009, 15:14:01 »
¨ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ" ;;...
και ποιος θα αποφασίσει ρε μαγκες αν δεν μετρήσεις την γνώμη των 4.000 που πηγαιναν τότε και οι άλλοι ήταν στο καναπέ και απαξίωναν τον ΠΑΟΚ;;;..
άντε τωρα γίνανε ξαφνικά όλοι ΠΑΟΚ,γεμιζουν τη Τούμπα και έχουν και άποψη.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;...θες ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και ΟΧΙ τον κοντό!
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ;;...είσαι ΠΕΛΑΤΗΣ 2,5 χρόνων.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2899 on: December 23, 2009, 15:15:54 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΟΧΙ και στην παράθεση του προηγούμενου πόστ...

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
« Last Edit: December 23, 2009, 17:22:54 by Capricorn »