Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2840 on: December 22, 2009, 16:03:03 »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2841 on: December 22, 2009, 16:05:45 »
+666

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2842 on: December 22, 2009, 16:10:58 »
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΡΙ ΚΥΡΟΥΣ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ , ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ''ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ'' ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΙΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΑ Ο ΣΑΛΠΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ Σ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ??

Δεν είναι κακό να μη συμφωνείς με τις απόψεις μου... Αντίθετα, σκεπτόμενα άτομα είμαστε, αλίμονο αν συμφωνούσαμε σα ρομποτάκια σε όλα. Επιβεβαιώνεις όμως την ουσία του ποστ μου με το ΤΡΟΠΟ που απαντάς (''ασυναρτησίες,τραγικά κι αξιολύπητα''). Οτιδήποτε δηλαδή είναι αντίθετο με τη γνώμη σου (που στην ουσία του δεν είναι), το κατακρίνεις και το χλευάζεις. Και για 'μένα αυτά που γράφεις για γυναίκες, κοπέλες και γκόμενες μπορεί είναι τραγικά και άσχετα με το θέμα μας, αλλά θα προσπαθούσα να κάνω κουβέντα μαζί σου και όχι να γελοιοποιήσω τη γνώμη σου. Τέλος πάντων ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #2843 on: December 22, 2009, 16:15:25 »
εφερα ενα ακραιο παραδειγμα γιοα να καταδειξω την ακροτητα σου να μας συνδεσεις το κυρος του οπαδικου κινηματος με την αποδοχη του ριψασπιδος σαλπι. δεν θα γινουμε οπαδοι πελαται να μην αντιδρουν σε τπτ ειτε αρεσει ειτε οχι. Το κυρος ερχεται απο την παγερα ιδια θεση , οχι τις κολοτουμπες και τα γυρισματα. Ειναι προδοτης ναι η οχι??Υποθεση εργασιας:Αν ενας καταξιωμενος οργανωμενος οπαδος του ΠΑΟΚ γινοντανε μελος του ΔΣ του ΠΑΟ και επειτα ζητουσε την αποδοχη του ως γνησιου οπαδου του ΠΑΟΚ με μειωμενες αποδοχες στο δικο μας ΔΣ της ΠΑΕ θα το δεχοσουν πισω???δεν νομιζω . τα περι αγωνιστικου καλου τα φαγαμε δεν μασαμε ειδαμε και Γιδοπουλους , Σφακιανακιδες , Γκαγκατσηδες, που για το καλο μας ηρθαν και ο τελευταιος ηταν και ΠΑΟΚ δηθεν . ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ , ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2844 on: December 22, 2009, 16:18:23 »
Nομίζω η απόφαση για το αν θα έρθει ο κοντός, δεν θα ληφθεί μόνο με αγωνιστικά ή οπαδικά κριτίρια. Μια τόσο σοβαρή απόφαση η διοίκηση θα την συζητήσει - αν δεν το έχει κάνει ήδη - με αυτούς που πραγματικά ματώσαν εκείνο το καλοκαίρι και οικονομικά αλλά και με μέρες ολόκληρες προσπάθειας για εξεύρεση χρημάτων - βλέπε συναυλίες , με αυτούς που κάνανε 1000 χιλιόμετρα για να πάνε να τον βρούνε στην Αθήνα και οχι από μας που συζητάμε και λέμε την γνώμη μας η οποία βέβαια πρέπει να είναι σεβαστή απ' όλους.
Σίγουρα οι οπαδοί δεν πρέπει να να επεμβαίνουν στις αποφάσεις μιάς διοίκησης, όπως γίνεται σε ομάδες όπως ο ρούλης και η άεκ που βλέπουμε την κατάντια τους λόγω αυτής της εμπλοκής, αλλά για μένα μια παρέμβαση σε ένα τόσο ασήμαντο θέμα για μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα όπως είναι το θέμα μιας μεταγραφής ενός παίκτη, συνάμα όμως τόσο σημαντικό για την δικιά μας ομάδα θα είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη για τον ΠΑΟΚ. Την γνώμη μας όλοι μπορούμε να την λέμε, εκείνο το καλοκαίρι είχα χαλάσει και γω μερικές κάρτες στέλνωντας μηνύματα για να μείνει ο κοντός στον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά όμως δεν θεωρώ πως πρέπει να ληφθεί υπόψιν η γνώμη μου που είναι αρνητική στην επιστροφή του κοντού, επίσης έχω την εντύπωση πως αυτοι που τελικα θα αποφασίσουν θα το κάνουν με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο αυτό.

Υ.Γ. Ρε κοντέ τράβα ρε αγόρι μου να παίξεις στην μπουντεσλίγκα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2845 on: December 22, 2009, 16:26:44 »
εφερα ενα ακραιο παραδειγμα γιοα να καταδειξω την ακροτητα σου να μας συνδεσεις το κυρος του οπαδικου κινηματος με την αποδοχη του ριψασπιδος σαλπι. δεν θα γινουμε οπαδοι πελαται να μην αντιδρουν σε τπτ ειτε αρεσει ειτε οχι. Το κυρος ερχεται απο την παγερα ιδια θεση , οχι τις κολοτουμπες και τα γυρισματα. Ειναι προδοτης ναι η οχι??Υποθεση εργασιας:Αν ενας καταξιωμενος οργανωμενος οπαδος του ΠΑΟΚ γινοντανε μελος του ΔΣ του ΠΑΟ και επειτα ζητουσε την αποδοχη του ως γνησιου οπαδου του ΠΑΟΚ με μειωμενες αποδοχες στο δικο μας ΔΣ της ΠΑΕ θα το δεχοσουν πισω???δεν νομιζω . τα περι αγωνιστικου καλου τα φαγαμε δεν μασαμε ειδαμε και Γιδοπουλους , Σφακιανακιδες , Γκαγκατσηδες, που για το καλο μας ηρθαν και ο τελευταιος ηταν και ΠΑΟΚ δηθεν . ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ , ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ

Σκεφτόμαστε παρόμοια. Απλά εσύ ίσως λίγο πιο φανατισμένα, εγώ ίσως περισσότερο ήπια και διαλλακτικά.
Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Νομίζω ότι το θέμα (σενάριο sci-fi) επιστροφής Σαλπιγγίδη έχει ήδη πάρει περισσότερη αξία απ'όση αξίζει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #2846 on: December 22, 2009, 16:37:58 »
Φιλε εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανενα  ειδικα σε οτι εχει σχεση με διοικηση ΠΑΟΚ. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι. Τα 30 αργυρια δεν ξεχνιουνται αδερφε μερες που ναι. Καποτε ο νυν δημαρχος Πειραιως δεν πατουσε Θεσσαλονικη και τωρα το συζηταμε αν θα ερθει η οχι ο ριψασπις σαλπι???μαλλον χαλαρωσαμε πολυ και γιναμε ενδοτικοι στο πνευμα αυτων των αχρωμων αοσμων αγευστων καιρων....εμενα αυτο με προβληματιζει

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2847 on: December 22, 2009, 16:43:34 »
Έχει πολύ γέλιο που για ένα παίκτη που εδώ και 5 (?) χρόνια δν παίζει στην ομάδα μας έχουν γραφτεί 144 σελίδες. Από τη μία μεριά φαίνεται πού αστείο, από την άλλη πολύ τραγικό λέμε... Τες πα για να μην μακρυγορούμε, η δική μου άποψη που είναι καθαρά αγωνιστική είναι ότι δν τον θέλω καθόλου στην ομάδα. Θεωρώ ότι δν αξίζει τόσα πολλά σαν παίκτης και αν δν είχε την ταχύτητα που έχει , παπάρια μπάλα θα έπαιζε. Το πολύ γέλιο θα είναι βέβαια αν στα αλήθεια πάει στο εξωτερικό (στο καλό και με την ευχή μου) και ιδιαίτερα καμμία μπουντεσλίγκα θα ρίξουμε τρελό γέλιο , θέλω να πιστεύω....

Άσχετο αλλά επειδή κάποιος (δν θυμάμαι ποιος ακριβώς) είχε αναφέρει ότι είχε πολύ πίεση ο σαλπιγγίδης και έτρωγε κράξιμο , ψιλοδικαιολογείτε το σσσστ που είχε κάνει, θα ήθελα να αναφέρω 2 περιστατικά. Στη δεκαετία του 90 αν θυμάστε καλά στην ομάδα μας έπαιζε ο Ζαφειρίου. Αυτό το παιδί ειδικά στη θύρα 2 που ήμουν εγώ με τον πατέρα μου, είχε φάει τόσο σκυλοβρίσιμο που κανείς πιστεύω δν το έφαγε ποτέ σε άλλη ομάδα. Και όμως το παιδί (επειδή ίσως δν ήταν τσόγλανος σαν τον κοντό) δν γύρισε ούτε μία φορά να πει τπτ ή να ανταποδώσει. Και ένα 2ο συμβάν ο τζόρτζεβιτς όταν ήταν στον γαύρο στην προτελευταία του χρονιά είχε φάει τόσο μπινελίκι που άλλος στη  θέση του θα σηκωνόταν και θα έφευγε . Και όμως δν έλεγε τπτ, και την τελευταία χρονιά που ήταν στην γαυρό ομάδα έβγαζε μάτια, και τους έκανε όλους να κάνουν τουμπεκί χωρίς να μιλήσει καθόλου....  Αυτά
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2848 on: December 22, 2009, 19:12:44 »

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΑ Ο ΣΑΛΠΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ Σ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ??

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ??

Η κοπελα μας ή η γυναικα μας....ο Σαλπι....????????

Ρε φιλε... με φρικαρες να πουμε.....!

πω πω τον σκεφτηκα αγκαζε με περουκα και κραγιον.....Σκετη ψυχεδελεια ...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2849 on: December 22, 2009, 20:04:35 »

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ??

Με τίποτα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε η κοπέλα μου, ούτε η γυναίκα μου...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2851 on: December 22, 2009, 22:18:37 »
α, ρε γαμημενο ΤΖΟΚΕΡ! κατσε μου να στειλω σε κουτι με κορδελα τον ΠΙΠΟ δωρο στον ΠΑΟΚ και να παρω τον κοντο απο το βαζελο να τον δωσω βορα στην 4!

zan

• Guest
« Reply #2852 on: December 22, 2009, 22:19:17 »
 Πόσες πιθανότητες έχει να γυρίσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ; Πολλές,από την στιγμή μάλιστα που κάμφθηκαν ορισμένες αντιρρήσεις στο εσωτερικό κομμάτι της ομάδας. Το gazzetta.gr ξέρει το γιατί.

Η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη συζητείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη Θεσσαλονίκη ακόμα και από την επανεμφάνιση του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ. Στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια και σε ραδιοφωνικές εκπομπές, οπαδικού χαρακτήρα, είναι το νούμερο ένα θέμα στις συζητήσεις. Κάποιους ενοχλεί και κάποιους άλλους όχι. Όλοι όμως έχουν την περιέργεια, για την ακρίβεια απαιτούν, από τον 29χρονο διεθνή επιθετικό να μιλήσει και αν πει την αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι για κάποιους.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» υπήρχαν αντιρρήσεις στην επιστροφή του «Σάλπι», από την στιγμή όμως που ο Φερνάντο Σάντος τον θεωρεί παίκτη υψηλού επιπέδου  και δεν το κρύβει άλλωστε, και από την στιγμή που η διοίκηση επιθυμεί την επιστροφή του διεθνή επιθετικού οι  όποιες αντιδράσεις μπορούν να ξεπεραστούν. 

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Από την πρώτη του νέου χρόνου αυτομάτως αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει, είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

Η επιθυμία της οικογενείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ξανά φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Το περιβάλλον θέλει να επιστρέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη και όχι να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Σαλπιγγίδης στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό πότε δεν έκρυψε πως είναι ΠΑΟΚτσής. Αυτό ενοχλούσε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», όμως το αποδέχονταν γιατί ήταν πάντα έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Πότε δεν πούλησε οπαδιλίκι. Ήταν απλά ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που κοίταζε να βοηθάει την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της.

Με την ενδεχόμενη παρουσία του 29χρονου επιθετικού στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δυναμώνει σημαντικά στην επίθεση. Με την ταυτόχρονη παρουσία παικτών πρώτης γραμμής στην ομάδα στην Θεσσαλονίκη πιστεύουν ότι ίσως φτάσει η ώρα που ο «δικέφαλος» θα είναι σε θέση να χτυπήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. 

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/61975-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%80%CE%B9

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #2853 on: December 22, 2009, 22:30:16 »
παει να τεθει φιλοσοφικο ερωτημα κιετσι. τελικα Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ, η ο ΠΑΟΚ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. εαν περαν πασης αμφιβολιας ο κοντος ηταν φοβερος παιχτης και θα εβαζε 20 γκολ σε 6 μηνες, θα θελαμε να ερθει η θα βαζαμε πιο πανω απο το καλο της ομαδας την οπαδικη αξιοπρεπεια. εδω σε θελω καβουρα..

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2854 on: December 22, 2009, 22:36:46 »
 Ο συγγεκριμενος ποδοσφαιριστης τι ειναι τελικα? Οπαδος η επαγγελματιας?
Εφυγε οπως ολοι μας ξερουμεκαι οσες φορες τολμησε να μιλησει ελεγε μαλακιες και μισολογα,,
Και τωρα θελει να γυρισει πισω γιατι? Γιατι μελαγχολει στην αθηνα και θελει Θεσ/νικη και γιατι ειναι η πουτανιτσα του εδω.
Ε λοιπον αυτο το σιχαμα να παει να γαμηθει!! Ας κατσει εκει κατω και οταν θα χορτασει χρημα απο τον βαζελο ας παει και στον πουστογαβρο να χορτασει και τιτλους και να κλεισει την καριερα του στην αεκ. ολοι οι προδοτες σε ενα μαντρι. ουστ απο δω κοπροσκυλο!!!!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2855 on: December 22, 2009, 23:30:00 »
Αν η διοίκηση διαθέτει αξιοπρέπεια δεν πρέπει ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη αυτού, πόσω μάλλον να την υλοποιήσει. Καθαρά και ξάστερα

Πιστεύω ότι εάν ο Σάντος χρειάζεται έναν επιθετικό στο στυλ του Σαλπιγγίδη μπορεί να τον βρει και αλλού. Και καλύτερο μάλιστα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

levu

• Guest
« Reply #2856 on: December 22, 2009, 23:33:57 »
 καλως να ορισει αν ειναι να ερθει.....ποτε μου δεν αισθανθικα μισος για αυτον τον παιχτη....εκεινο του σσσσσσσσ βεβαια με εκανε να τον μπινελικιασω αλλα ως εκει......για τα λαθη του νομιζω οτι τιμωρηθηκε με αγριο κραξιμο, με πανο με πεσιματα, ε ενταξει ρε παιδια.....στο φιναλε αποφασεις παιρνουν αυτοι που εμπιστευομαστε, η δικια μας δουλεια ειναι αλλη, εκτοσ και αν ζηλεψαμε τα σκουληκια

makptol

• Guest
« Reply #2857 on: December 22, 2009, 23:47:32 »
αν φτυσει τα 1.200.000 του βαζελου να ερθει ...εφοσον ειναι και επιλογη της διοκησης παικτικα τον χρειαζομαστε τετοιον παικτη ...θα δουμε ....

ive4

• Guest
« Reply #2858 on: December 22, 2009, 23:49:06 »
πρωί μεσημέρι βράδυ ξυπνάμε κοιμόμαστε με Σαλπιγγίδη...
τσιμπάμε και συντηρούμε από μόνοι μας θέματα. Είναι παίκτης του βάζελου και δεν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2859 on: December 22, 2009, 23:53:20 »
Ο συγγεκριμενος ποδοσφαιριστης τι ειναι τελικα? Οπαδος η επαγγελματιας?

κοιτα ολοι τους υποστηριζουν μια ομαδα αλλα κατα βαση ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες....

γιατι αν το παμε οτι ειναι οπαδοι τοτε ντροπη ρε ζαγορακη που πηγες στην αεκ...ΠΑΟΚ εισαι και απαγορευεται να πηγαινεις σε ομαδα του ποκ και ρουλη....

ντροπη ρε γεωργιαδη προδοτη...

ντροπη σε σκαρταδο....

γιατι ο γαυρος οσο βλεπω ποδοσφαιρο δεν ειχε ποτε κανα προδοτη??γιατι ο κοκκαλης τους τα χωνε και τους τα χωνει στον τραπεζικο τους λογαριασμο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!