Λοιπόν αυτές τις πίπες με τον Μπέμπη να τις κόψετε κ να μην παραπληροφορείτε. Ο μπέμπης δεν ήταν ποτέ σημαία του ΠΑΟΚ, ο μπέμπης έπαιξε ημιτελικά τσου λου με τον λαγό κ έκανε όνομα στην Ευρώπη, ο μπέμπης δήλωσε εκείνη την χρονιά οτι θα φευγε γιατί η διοικητική κατάσταση ήταν ανυπόφορη και κατά δήλωσή του, ήθελε ένα γεμάτο συμβόλαιο. Ο μπέμπης δεν έφυγε ποτέ απο πίσω πόρτες, ο μπέμπης έκανε χρονιά θαύμα στη γριά κ παρακαλούσε στα τηλέφωνα να γυρίσει πίσω. Ο μπέμπης πήγε στην πειραιώτικη κωλομπαρού και στο 1-2 που τους κλείσαμε το σπίτι, ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ , ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟ 2ο μας σαν οπαδός, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να τον λυντσάρουν την επόμενη μέρα. ο Μπέμπης μείωσε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον λαγό, πανηγύριζε εναντίον της ομάδας που τον έκανε άνθρωπο σαν μουρλός κ έτρεξε να στήσει την μπάλα στην σέντρα μήπως γυρίσει στο τέλος το ματς.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ, θα τον βγάλετε μαλάκα και αυτόν. Αρκετά με την παραπληροφόρηση.
Κ συγνώμη για τον τόνο και το ύφος μου σ' όλους, απλά αυτή την παραμύθα με τον Γ.Χ. βλέπω να την πιπιλίζουν πολλοί τελευταία, θέλοντας να δικαιολογήσουν το γίδι. Ο Μπέμπης απέδειξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ποιό Σωματείο αγάπησε κ αγαπάει. Κ για μένα, θα είναι πάντα ένας απο μας, γιατί κυρίως, αλλού έκανε όνομα, αλλού έζησε δόξες κ κούπες κ αλλού του πήρανε τα μυαλά. Ας πάψει επιτέλους η σπέκουλα γύρω απο τον (ΔΙΚΟ ΜΑΣ) μπέμπη. Κ τα λέω εγώ που έδωσα χρήματα κ γι' αυτόν κ ουδέποτε το μετάνιωσα.
ασε μας ρε μεγαλε ακομα κλαιμε τα λεφτα μας για τον μπεμπη.....ο μπεμπης εφυγε χωρις να φερει ουτε ενα ευρω στον ΠΑΟΚ!!!!!!και ειχε δηλωσει οτι ποτε δεν θα πηγαινε στον γαυρο...μην μας γυρνας τα μυαλα τωρα!!!
Κλάψτα ρε μεγάλε να μην σε γυρνάμε τα μυαλά κ πάνε στα αεροδρόμιο για κανένα φιλί του Ιούδα. Επιχείρημα - τρικυμία ο ΓΧ δεν έφερε ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ.....Κ τί είναι ο ΠΑΟΚ ρε μεγάλε? Η Eurobank ή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο?Άντε κάνε μας την χάρη κ μην ασχολείσαι με τον Μπέμπη, ασχολήσου με το γίδι
ΥπερΠΑΟΚΤΣΗ προσκυνα τον μεγαλο γχ που ειχε δηλωσει οτι ποτε δεν παει στον γαυρο και στο καρφωσε μεσα στην τουμπα μαζι με τιν νεσκαφε με τον ΠΑΟΚ να παιζει με τα δευτερα!!
Ρε τσάκαλε τι καταλαβαίνεις τώρα? Να χεστούμε στα πληκτρολόγια? Έβαλα εγώ ΠΑΟΚόμετρο ή σε φταίει η ημιμάθειά σου για το θέμα Γεωργιάδη? Δε θα σ ανοίξω εγώ τα μάτια, ούτε θα καθαρίσω τις τσίμπλες σου. Είναι κρίμα να βρίζεις έναν παίκτη που κρέμασε την γεμάτη ποδοσφαιρική του καριέρα ένα απόγευμα μπροστά σε 30.000 κόσμο ΟΡΘΙΟ που βρήκε λόγο να χειροκροτήσει παρόλο που κατάπινε το ντόρτι του αεκ.Κ αυτοί ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΕ?
Κ ποιόνα προσκύνησα δλδ? Η αγάπη τσάκαλε για το Σωματείο και για τους παίκτες που το υπηρέτησαν έρχεται απο τον σεβασμό που οι ίδιοι παίκτες ενέπνευσαν. Βάζεις στον ίδιο ντορβά τον μπέμπη, τον οποίο Ζαγοράκης και Βρύζας επέλεξαν να τους πλαισιώσει με το γίδι. Μάλλον βάζεις τον μπέμπη κάτω απο το γίδι, γιατί απ ό, τι κατάλαβα τον θες κ πίσω. Άποψή σου ρε τσάκαλε, ΨΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Μάθε την ιστορία κ ξεκόλα απο την άγνοιά σου. Δεν θα ξανασχολιάσω πόστ σου.