Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 504401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2700 on: December 17, 2009, 23:00:00 »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2701 on: December 17, 2009, 23:28:52 »
πρωί μεσημέρι βράδυ με τον μαλάκα θα ασχολούμαστε ;

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2702 on: December 17, 2009, 23:32:13 »
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν πιστεύω πως κάποιοι βάζουν τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσαν πάνω και από την επιτυχία ενώ άλλοι δέχονται με αντάλλαγμα μια εφήμερη νίκη να ξεπουλήσουν ότι πιστεύουν!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2703 on: December 17, 2009, 23:55:57 »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2704 on: December 17, 2009, 23:59:36 »
Εμενα δεν με νοιαζει το σσσστ ουτε η προσφυγή ΤΟΣΟ,

ΟΣΟ οτι έδωσε παράταση στον Γουμενο την στιγμή που ακόμα και ο πιο αισιόδοξος για την τότε διοίκηση είχει καταλάβει οτι ήτανε κλέφτης.

Πραγματικά, είναι το μοναδικό πράγμα που με κάνει να μην τον θέλω ούτε στα 50 του να σχολιάζει αγώνα του ΠΑΟΚ.

αυτα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2705 on: December 18, 2009, 00:05:01 »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2706 on: December 18, 2009, 01:07:56 »
ηρεμα μαγκες...Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2707 on: December 18, 2009, 09:06:16 »
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως Ζήσης Βρύζας και Σέρζιο Κονσεϊσάο αναζητούν λύση από τη Λατινική Αμερική, όπου τα πρωταθλήματα τελειώνουν και μπορεί να βρεθεί ελεύθερος παίκτης.

Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» έχει στη λίστα του το όνομα ενός νεαρού ταλαντούχου από την Αργεντινή.

Διακαής πόθος παραμένει ο κοντός, ωστόσο η έλλειψη ρευστού μεταθέτει την περίπτωση του για το καλοκαίρι, με διάφορες φήμες να θεωρούν «κλεισμένη» τη μεταγραφή του.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=208714

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2708 on: December 18, 2009, 16:38:06 »
βερον κ μπιζερα ενημερωθηκαν οτι δεν βρισκονται στα πλανα του προπονητη
κ ειδοποιηθηκαν να ψαξουν ομαδα.

Photis

• Guest
« Reply #2709 on: December 18, 2009, 17:49:25 »
Ότι αποφασίσει η διοίκηση..είμαστε μαζί τους..Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2710 on: December 18, 2009, 18:33:26 »
σας διαβασα ολους προσεκτικα ξενερωσα που αρκετοι θυσιασαν χρονο για να πλακωνονται μεταξυ τους με ενα θεμα που μας πληγωσε μας πληγωνει και θα μας πληγωνει...την μαλακια που εκανε ο σαλπιγγιδης θα την λεμε και στα εγγονια μας...τεσπα θα ξεφυγω και δεν θελω.

εγω εχω παρει θεση για τον συγκεκριμενο επαγγελματια απο την μερα που γυρισε να κανει το σσσσς στο σημειο που ειναι το πιο ιερο του γηπεδου μας...δεν την αλλαζω.

αν ημουν στην θεση του και ημουν ΠΑΟΚτσης και οχι επαγγελματιας δεν θα γυρναγα καθολου πισω ξεροντας οτι θα προκαλεσω πραγματα που δεν θα εχουν προηγουμενο αναμεσα σε ΑΔΕΡΦΙΑ...εγω το λεω ειλικρινα οτι θα τον παραδεχτω αν τελειωσει την καριερα του μακρια απο τον ΠΑΟΚ.για μενα τοτε θα εχει αποδειξει οτι ναι εκανε μαλακια την καταλαβε και δεν θελησε να κανει μεγαλυτερο κακο...τοτε και μονο τοτε εγω προσωπικα ισως τον συγχωρησω...τοτε που μην εχοντας να κερδισει απο τον ΠΑΟΚ βγει και διατυμπανιζει οπως τωρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης...

υ.γ μπιανκο ο κοσμος παρατησε τον ΠΑΟΚ γιατι δεν αντεχε να γινει σωσιβιο του γουμενου...καποιος αλλος προτιμησε να γινει...μην τρελαθουμε κιολας και τα κανουμε ολα ασπρο μαυρο.ο κοσμος θα πρεπε να παει στο γηπεδο μαζικα οπως σημερα για να ακουμε ακομα την λεξη ντιβελοπμεντ;

υ.γ2 παρα πολλοι εδω μεσα εκφραστηκαμε σε κινησεις της τωρινης διοικησης που τα θεωρησαμε λαθη.ακομα και αυτο το λαθος που υποθετικα παει να γινει καποιοι απο μας που εχουμε παγιωμενη αποψη ειμαστε ικανοι να το καταπιουμε και να κανουμε τα στραβα ματια...εγω ομως ρωταω ολους οσους σε ενα υποθετικο σεναριο ειναι υπερ...για το καλο του ΠΑΟΚ οπως θα το παρουσιασουν αυριο μεθαυριο ειστε/ειμαστε ικανοι να θυσιασουμε και την ΤΟΥΜΠΑ;

τοτε αυτο δεν θαναι το καλο του ΠΑΟΚ αλλα ο θανατος του....

υ.γ3 και μια τελευταια ερωτηση. αν γυρισει και αγωνιστικα δεν ειναι ο παικτης που θελαμε.τι γινεται μετα;...εγω προβλεπω και αλλη κωλοτουμπα απο πολλους..... σημειωση.στην ζωη αλλα και στην μπαλα το χειροτερο πιατο ειναι το ξαναζεσταμμενο...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #2711 on: December 18, 2009, 18:46:05 »
Συμφωνω με γιαννιωτη και συνοψιζω 4 λογους που ο συγκεκριμενος δε εχει καμμια σχεση με ΠΑΟΚ αλλα αντιθετα μας ντροπιαζει και μονο που παταει στη Σαλονικη:

1) το σσσσσσσσσ που κανει στην 4 εκει που δεν τολμησε ο Μαραντονα να το κανει...

2) στο αεροδρομιο η επιλογη της πισω πορτας να φυγει, που αποκαλυψε τα μεγαλα κακαλα που εχει σαν ΠΑΟΚτσης...

3) το παθος του να στησει την μπαλα στα 11 μετρα με το πρωτο ματς με το βαζελο που επαιζε σαν αντιπαλος μας-αξεχαστος ο τροπος που αρπαζει την μπαλα απο εναν αλλον βαζελο για να το εκτελεσει αυτος...

4) το οτι ο λογος που θελει να επιστρεψει Σαλονικη ειναι η γκομενα του, αρα παλι κοιταει την παρτυ του και οχι τοσο να ζητησει συγνωμη γιατι εμας μας εχει γραμμενους στα παπαρια του...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ.

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2712 on: December 18, 2009, 18:55:52 »
σωστος αδερφε ετσι ειναι...ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #2713 on: December 18, 2009, 19:02:01 »
τελευταίο post από μένα σε αυτό το θέμα.μετά προσωπικά θα περάσω στις πράξεις εναντια του συγκεκριμένου ανθρώπου.βαρέθηκα να προσπαθώ να πείσω κάποιον ποσο πούστικα φέρθηκε ώστε να γνωρίζει ο κόσμος.

το μεγαλύτερο λάθος του κοντού δεν ήταν ούτε τα λεφτά που πήρε,ούτε οι συναυλίες και τα sms,ούτε ότι έφυγε από την πίσω πόρτα.
η κίνηση η οποια τον ξεβράκώσε πραγματικά είναι μια και δεν βλέπω να την αναφέρεται.πολλοί ξεχνάτε εύκολα,ευτυχώς υπάρχουν τα αρχεία και όταν κάτι σε πληγώνει βαθιά δεν το ξεχνάς.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει προσφυγή για οφειλόμενα λεφτά και αργότερα πριν εκδικαστεί η προσφυγή η ΠΑΕ τον πληρώσει,τότε έχει 2 επιλογές.
1)ΑΠΟΣΥΡΕΙ την προσφυγή και συνεχίζει κανονικά.
2)βάζει στην προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.

βάζοντας την προσφυγή στο αρχείο σημαίνει ότι τον επόμενο μηνα σε περίπτωση έστω 1 μέρας καθυστέρησης έχεις το δικαίωμα με δεύτερη  προσφυγή να μείνεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έβαλε την προσφυγή στο ΑΡΧΕΙΟ.
την ίδια ακριβώς στιγμή και περίοδο ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ και ο FERNADEZ πληρώθηκαν και απέσυραν τις προσφυγες.

τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά.
εδώ μέσα όλοι λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ..προσωπικά για μένα θα κρίνω μονος μου ποσο ΠΑΟΚ είναι κάποιος από 2 θέματα.
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.
τέρμα..

Ας έφευγε με προσφυγή, αφού δεν γούσταρε, και τότε διαλυόμασταν ας έφευγε, οχι όμως να πουληθεί και να δώσει 1,500.000 ευρο στον Γουμενο ,και φυσικά δεν μπήκε ΦΡΑΓΚΟ στα ταμεία της ΠΑΕ

Του γουμενο σωσίβιο λοιπόν
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2714 on: December 18, 2009, 22:56:47 »
Κι εγώ ρε παιδιά ήμουν κάθετα αντίθετος στην επιστροφή σαλπιγγίδη για όλους τους λόγους που προαναφέρατε, αλλά:
τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του βάζελου και αποδεδειγμένα θέλουν να τον κρατήσουν. Εγώ δεν θυμάμαι (και δε νομίζω) να έχουμε πάρει ποτέ πρωτοκλασάτο παίκτη από ομάδα της αθήνας.
Λίγη σημασία έχει θα μου πείτε. Κι όμως νομίζω ότι αν πράγματι θέλει να επιστρέψει, θυσιάζει κάποια πράγματα, όπως λεφτά, δυνατότητα πρωταθλητισμού, συμμετοχή σε τσουλου κ.ο.κ.
Το γεγονός ότι είναι διατεθειμένος να τα θυσιάσει αυτά είναι ένα είδος πραγματικής συγνώμης προς το λαό του ΠΑΟΚ.
Με έχει μπερδέψει κι εμένα πάντως, και δεν το περίμενα να συμβεί τόσο σύντομα αλλά σε καμιά τριετία όταν θα σκούπιζε πάγκο στο βάζελο.

Υ.Γ. Τον ισχυρισμό ότι θέλει να γυρίσει για τη γκόμενα του τον θεωρώ τουλάχιστον αφελή

polaret

• Guest
« Reply #2715 on: December 18, 2009, 23:32:34 »
Πανω κατω και οι δυο αποψεις εχουν δικιο το θεμα ειναι φιλε γιαννιωτη αμα δεν θελανε να πανε στο γηπεδο (ο κοσμος )ας ερχοτανε στο σπιτι του development  ας ερχοτανε στην καταληψη ας ερχοτανε στους δρομους και για να μην  ξεχνιομαστε αυτος ακομα εδω ζει δεν εφυγε στην βραζιλια .
Αφου εγω απο την πλευρα μου δεν φροντισα να εξαφανισω απο προσωπου γης  αυτο το πουστη ,ετσι ωστε να μην υπαρξει αλλος , συγνωμη αλλα ποσος μ ενδιαφερει αν γυρισει ο καθε επαγγελματιας  που τον επιλεγει η διοικηση που εμπιστευομαι .
Και εγω δεν θα γουσταρα να γυρισει αλλα μην τρελαθουμε εντελως τωρα ολοι γινανε επαναστατες και αμεμπτοι .

Υγ.Αν θελεις να πουλησεις μαγκια την πουλας στον καταστροφεα σου οχι στα εργαλια

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2716 on: December 19, 2009, 20:40:45 »
ήπια βολές μπίρες η κάτι άκουσα να λένε για τον σάλπι-κοντό-"προσοδοτι" κτλ οι speakers?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2717 on: December 19, 2009, 21:01:00 »
ειπαν οτι υπαρχει σοβαρο θεμα επιστοφης του.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #2718 on: December 19, 2009, 21:42:32 »
Συμφωνω με γιαννιωτη και συνοψιζω 4 λογους που ο συγκεκριμενος δε εχει καμμια σχεση με ΠΑΟΚ αλλα αντιθετα μας ντροπιαζει και μονο που παταει στη Σαλονικη:

1) το σσσσσσσσσ που κανει στην 4 εκει που δεν τολμησε ο Μαραντονα να το κανει...

2) στο αεροδρομιο η επιλογη της πισω πορτας να φυγει, που αποκαλυψε τα μεγαλα κακαλα που εχει σαν ΠΑΟΚτσης...

3) το παθος του να στησει την μπαλα στα 11 μετρα με το πρωτο ματς με το βαζελο που επαιζε σαν αντιπαλος μας-αξεχαστος ο τροπος που αρπαζει την μπαλα απο εναν αλλον βαζελο για να το εκτελεσει αυτος...

4) το οτι ο λογος που θελει να επιστρεψει Σαλονικη ειναι η γκομενα του, αρα παλι κοιταει την παρτυ του και οχι τοσο να ζητησει συγνωμη γιατι εμας μας εχει γραμμενους στα παπαρια του...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ.

+1926
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2719 on: December 19, 2009, 21:53:16 »
+1926
Αυτα τα εσεις και εμεις να μην γραφατε θα ειμασταν πολυ καλυτερα. Αλλα βλεπω οτι το ΠΑΟΚομετρο το εχετε ολοι στην τσεπη και μετρατε το καθε αδερφο με το μετρο.Κριμα :(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα