Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mGm

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2660 on: December 17, 2009, 15:11:30 »
Να πω και γω την μλκια μου αφου το θεμα εχει παρει φωτια....

Ισως να φταιει το γεγονος οτι την περιοδο με τα "περιεργα" του Σαλπιγγιδη δεν την εζησα απο κοντα...πολλα απο αυτα που γραφετε εδω μεσα εγω τα ακουω για πρωτη φορα και ως ενα σημειο μου φαινονται και λιγο απιστευτα...δεν αμφισβητω αυτα που λετε, απλως επειδη δεν τα εχω δει με τα ματια μου αφηνω μια πισινη για το πως μεταφραζονται ή παρερμηνευονται ορισμενες κινησεις-κουβεντες-καταστασεις.

Ισως να φταιει το γεγονος οτι εχω αηδιασει εδω και χρονια με εφημεριδες, ραδιοφωνικες και τηλεοπτικες εκπομπες, αθλητικογραφους τις πλακας και κατευθυνομενους παραγοντες και "οπαδους" και δεν παρακολουθω τιποτα. Κλεινω ματια και αυτια και περιμενω να ερθει η Κυριακη για να παω στο γηπεδο. Το 2ωρο στην Τουμπα ειναι σχεδον η μοναδικη μου ενασχοληση με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα. Ουτε που με νοιαζει τι κανουν οι υπολοιπες ομαδες.

Ισως το οτι εχω τυφλη εμπιστοσυνη στην σημερινη διοικηση οχι με την λογικη οτι δεν κανουν λαθη αλλα οτι τουλαχιστον αυτα δεν ειναι εσκεμμενα και λειτουργουν παντα προσπαθωντας για το καλυτερο. Και δεν θυμαμαι να ειχα ποτε στο παρελθον αντιστοιχη αισθηση "ασφαλειας".

Εν ολιγοις δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σκεφτω για μια μεταγραφη που υπαρχει μονο σε επιπεδο ραδιο αρβυλα προς το παρον.

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει αν θα ερθει ή οχι. Ουτε και αν υπαρχει προθεση απο την διοικηση ή οχι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην υπαρχει μπαχαλο μεταξυ μας. Δεν εχουμε οριτζιναλ δεν εχουμε σουπερ 3, αλλα παλι πρεπει να βρουμε εναν τροπο να φαμε τα συκωτια μας σαν ιδανικοι αυτοχειρες. Παικτες φευγουν και ερχονται. Το ιδιο και οι παραγοντες. Καποιοι ειναι καλα παιδια, καποιοι τσογλανια, καποιοι μαγκες καποιοι αδερφουλες. Καποιοι επαγγελματιες και καποιοι παιζουν για την φανελα (αν εχει μεινει κανενας τετοιος). Κλισε μεν αλλα ο ΠΑΟΚ και η ασπρομαυρη φανελα ειναι το μονο που ηταν ειναι και θα ειναι σταθερα. Αυτα στηριζουμε και αυτα ποναμε. Και επειδη δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να συμφωνουμε ολοι για ολα τα θεματα και τις αποφασεις που αφορουν την ομαδα, κοιτατε το δασος και οχι το δεντρο.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2661 on: December 17, 2009, 15:42:52 »
Παντως δε μπορω να καταλαβω πως καποιοι θα προτιμουσαν τον αναπληρωματικο επιθετικο του βαζελου απο την ενοτητα του κοσμου. Αν ερθει αυτο το σιχαμα στην ομαδα, προσωπικα δε με κοβω να ξαναπαταω στην Τουμπα, γιατι δε θελω να ξαναδω κλωτσομπουνια μεταξυ μας. Και δεν θα ειμαι μονος, θα ακολουθησουν παρα πολλοι τη σταση μου, οπως και παρα πολλοι θα πηγαινουν για να μανουριασουν εξαιτιας του κοντου. Μου ειναι αδυνατο να καταλαβω πως ο Ζησης θα προτιμησει να γινουν ολα πουτανα για να φερει πισω το ρουφιανο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2662 on: December 17, 2009, 16:02:11 »
Καλός κακός δε με νοιάζει..
Από μπάλα δε νιώθω και πολλά..
Άλλωστε δεν είναι και η δουλειά μου σαν οπαδός αυτή..
Εγώ παίχτη με φαλάκρα από τριχοφάγο δε θέλω στην ομάδα..
Θα πέσουν και τα μαλλιά του Παβλάρα..
ΟΥΣΤ..!!!!

kostas4

• Guest
« Reply #2663 on: December 17, 2009, 16:08:55 »
bianconero αν ο γιος σου γινοταν xxxΣεμνά..

ωραιος με επιχειρηματα ...... ??? >:(
bianconero κακως φευγεις XXXXXXXXXXXXXX αυτος εκτιθεται οχι εσυ......

εγω φιλε μου απαντησα με επιχειρημα στο ακολουθο επιχειρημα του bianconero

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ?
Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

οπως αυτος εθεσε ενα διλλημα,το ιδιο εκανα και εγω.δεν καταλαβαινω τον λογο που τον πειραξε και αντιθετως δεν θα επρεπε να με πειραξει η δικη του γνωμη.αυτος τον δεχεται πισω,εγω οχι.οπως ειπα υπαρχουν 21000 διαφορετικες αποψεις.και την συγκεκριμενη στιγμη με ενοχλει το δικο σου ποστ και απαιτω να το σβησεις.

τελευταια κουβεντα και δεν ξαναγραφω τιποτα εδω μεσα.ο κοντοπουτανος δεν προκειται να γυρισει ποτε και αυτο να το καταλαβουν καλα ολοι.ειτε ειναι ο ζαγορακης ειτε ο θεος ο ιδιος
« Last Edit: December 17, 2009, 16:33:21 by Capricorn »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2664 on: December 17, 2009, 16:14:03 »
ΝΤΡΟΠΗ.....

αισθανομαι αηδια πραγματικα...βλεπω αδερφια που γνωριζονται προσωπικα, που ξερουν τι εχει κανει ο καθενας για τον ΠΑΟΚ, να βριζονται καταμουτρα γιατι δε μπορουν να δεχτουν την αλλη αποψη....

ΑΗΔΙΑ, ΞΕΝΕΡΩΜΑ με χαλασατε....

chiltsid

• Guest
« Reply #2665 on: December 17, 2009, 16:26:14 »
αυτα να τα δουν τα παπαγαλακια,που μεταφερουν στην διοικηση το κλιμα που επικρατει στον κοσμο!!!
και ακομα,δεν γυρισε........ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΟΧΙ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2666 on: December 17, 2009, 16:34:15 »
Ε Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΜΛΚΣ .......

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ.......

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.........

Ε ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ...........

diegito, πόσο σωστά τα λές......ΠΟΣΟ !
και απάντα επιτέλους στο ΠΜ γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Photis

• Guest
« Reply #2667 on: December 17, 2009, 16:35:38 »
αυτα να τα δουν τα παπαγαλακια,που μεταφερουν στην διοικηση το κλιμα που επικρατει στον κοσμο!!!
και ακομα,δεν γυρισε........ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΟΧΙ!!!!

Γραφικότητες.Φίλε μου άμμα λέμε στηρίζουμε τη διοίκηση και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ σημαίνει αποδεχόμαστε ότι αποφάσεις πάρουν.Ακόμη δεν πήραμε κανένα Σαλπιγγίδη.Κάτσε αν και εφόσον τον πάρουμε να βγεις να κράξεις.Αλλά να ξέρεις και το άλλο.Άμμαν φύγουν και έρθουν τα λαμόγια όχι να λες πουλημένοι και παρατήσατε τον ΠΑΟΚ και όλα τα γραφικά...που γίνονταν τόσα χρόνια.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,όχι ο εγωισμός μας...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2668 on: December 17, 2009, 16:44:17 »
αδερφε φοτις...
ας εκφρασει ο καθενας τη γνωμη του, και κυριως σε αυτο το θεμα χωρις να υπαρχει αντιλογος απο τους αλλους.
δε κανει καλο ο αντιλογος αυτη τη στιγμη κυριως σε αυτο το τοσο λεπτο ζητημα.
δε βοηθα σε τιποτα αυτο.
Και κυρίως δεν δικαιούται κανενας να μιλά εν ονοματι του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
Για το συγκεκρημενο ζήτημα εχουν "περισσότερο" δικαιωμα να μιλήσουν οι ΑΜΕΣΑ εμλπεκόμενοι, δηλαδη ο δημητρακης σαλπιγιδης και αυτοι απο τους οποιους αρπαξε τα χρηματά τους και προδωσε την ιδεα τους.
Οι εξω απο το χορο ασφαλώς και να πουν τη γνωμη τους αλλα χωρίς να κρινουν των αλλων...

apaoki13

• Guest
« Reply #2669 on: December 17, 2009, 17:08:13 »
Ξαναρωτάω γιατί λόγω της απεργίας δεν υπάρχει ενημέρωση. Έγινε κάτι συγκεκριμένο ή πλακώνεστε απλώς για το ενδεχόμενο ο κοντός να έρθει πίσω; Pls απαντήστε κάποιος γιατί μ' έχετε βγάλει γκολ μ' αυτά που διαβάζω από το πρωί.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2670 on: December 17, 2009, 17:45:00 »
Καλα ρε ειναι δυνατον να φτασαμε σε αυτο το σημειο. Ονειρευομαι εναν κοσμο με τις αποψεις του αλλα να σεβεται τα επιχειρηματα ολων. Διαφωνω με το ποστ του Bianconero γιατι οσο συγκινητικη και αν φαινεται η συγκριση δεν ισχυει αλλα παρολαυτα το θεωρω το καλυτερο ποστ για το θεμα εδω μεσα. Αντε "επιχειρηματα" τυπου "δεν θα γυρισει τελεια κ παυλα γιατι θα τον καψουμε ζωντανο" ειναι επυερβολικα και δεν βοηθαν στην συζητηςη.
Προσωπικα δεν θελω με τιποτα να γυρισει γιατι το θεωρω ευνουχισμο του λαου μας. Ειμαι απο αυτους που ξελαρυγιαζοντουσαν στην Τουμπα για να τον βριζουμε δεν γινεται τωρα να αλλαξω αποψη "γιατι περασε το δικο μου" Γινανε πολλα εκεινες τις μερες δεν γινεται να ξεχαστουν...
Δευτερον δεν τον θελω για την απιστευτη διχονια, στα ορια του ξυλου στις κερδικες, που θα φερει στον λαο του ΠΑΟΚ. Αν ειχαμε τα @@ ας περναμε τον Γκεκα στην θεση του...
Τριτο πραγματικα αν ερθει θα ηθελα να τον ρωτησω ενα πραγμα . "Ρε συ Δημητρακη, τελικα εισαι επαγγελματιας ή οπαδος?"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2671 on: December 17, 2009, 17:49:01 »
Ρε σεις, μπας και σκοτωνομαστε μεταξυ μας αδικα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2672 on: December 17, 2009, 17:52:02 »
Φίλε μου άμμα λέμε στηρίζουμε τη διοίκηση και ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ σημαίνει αποδεχόμαστε ότι αποφάσεις πάρουν.

αυτο μόνο στον σουπερ 3 γίνεται.
ΟΧΙ στον ΠΑΟΚ γι αυτο και άλλωστε είμαστε ΠΑΟΚ.

με την λογική σου το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ είναι οι επιλογές της εκάστοτε διοίκησης;;
όταν ο γούμενος σε κατέστρεφε και έφερνε τους τυχοδιόκτες περουβιανούς...και τότε ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ δεν ήταν;;...γιατί δεν τον στηρίζατε;;...

το να ξευτίλιστω,να πληγωθώ,να κάνω κολοτούμπα,να μου κλέψουν λεφτά και με μετράνε οι αντιπαλοι ως μικρό σύλλογο (όποτε θέλει ο αθηναίος να μου πάρει παίκτη και μέτα να δηλωνει ΠΑΟΚτσής και να επιστεφει) αυτό είναι ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;;;;

καποιος είπε πριν σε ποστ...¨ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ" ;;...
και ποιος θα αποφασίσει ρε μαγκες αν δεν μετρήσεις την γνώμη των 4.000 που πηγαιναν τότε και οι άλλοι ήταν στο καναπέ και απαξίωναν τον ΠΑΟΚ;;;..
άντε τωρα γίνανε ξαφνικά όλοι ΠΑΟΚ,γεμιζουν τη Τούμπα και έχουν και άποψη.

ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ;...θες ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και ΟΧΙ τον κοντό!
ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΣ ΑΥΤΑ;;...είσαι ΠΕΛΑΤΗΣ 2,5 χρόνων.

αυτά πιστεύω εγώ.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2673 on: December 17, 2009, 17:53:15 »
+oo
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #2674 on: December 17, 2009, 17:54:03 »
Tζαμπα καθεστε και αναλωνεστε σε τσακωμους, δεν υπαρχει θεμα κοντοπουτανου...Πιστευω να καταλαβατε αν ειμαι υπερ η κατα.. ;D
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

chiltsid

• Guest
« Reply #2675 on: December 17, 2009, 17:57:30 »
πεστα ρε γκιτο!
θα τρελαθούμε εντελώς!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2676 on: December 17, 2009, 18:02:49 »
Ειναι λαθος τα ΠΑΟΚτσηδομετρα diegito, στο εχω πει ενα εκατομμυριο φορες. Θα σου το πω αλλη μια. Δεν υπαρχει κανενα αντικειμενικο συστημα να μετρας το ποσο ΠΑΟΚ ειναι οι αλλοι ΠΑΟΚτσηδες. Επειδη βλεπω οτι δεν σε εχω πεισει, θα δοκιμασω με αλλο ενα παραδειγμα:
Για μενα ΠΑΟΚ ειναι μονο οσοι ειναι γραμμενοι στον ΑΣ!
Το πιασες?  
 ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2677 on: December 17, 2009, 18:13:19 »
δικαιώμα σου.
γραμμένα μέλη που τους νοιάζει μόνο η γενική συνέλευση και εμφανίζονται σαν μετεοριτες για την δήθεν μάνα του ΑΣ δεν πρόκειται να γίνω.
όσο μπορώ και στο χαντμπολ πάω και στο γυναικείο ποδόσφαιρο και ας μην είμαι γραμμένο μέλος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2678 on: December 17, 2009, 18:16:29 »
Οχι για μενα ΠΑΟΚτσηδες ειναι μονο οσοι εχουν

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2679 on: December 17, 2009, 18:17:47 »