Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2620 on: December 17, 2009, 12:29:56 »
όπου βρούμε τα κάνουμε...

να τρεχάme στα αεροδρόμια για μόουν
να τρεχάme στα αεροδρόμια για γκαγκάτση
να τρεχάme στα αεροδρόμια πέρσι για τα playoff κτλ

ευτυχώς που κάποιοι δεν σκέφτονται μονο οπαδικά γιατί χαίρει δεν θα δούμε ποτε. αν είναι να γυρίσει για καλο να γυρίσει. στην τελική μάγκες δημοκρατία έχουμε και καλο είναι να σέβονται όλοι την γνώμη τον πολλών.υπάρχει κανεις εδώ μέσα που να πιστεύει υπεύθυνα ότι η πλειοψηφία είναι αντίθετη στην επιστροφή του?  το μονο σίγουρο είναι ότι άμα γυρίσει και συγγνώμη θα ζητήσει και λεφτά θα δώσει και θα "αποδισκει" πολλά στο γήπεδο.

πέστε στην παγίδα των ραδιοφώνων, των λαμόγιων, του metropolis, του κάθε τυχαίου που θα θελήσει να διχάσει και να "βριζωσει" κόσμο...

My Own WoRST ENeMy.....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2621 on: December 17, 2009, 12:30:48 »
μα καλα μας γραφεις για κολοτυμπες υπερ ζαγορακη κ κατα μουσλι κ τα γραφεις στο τοπικ των μετεγγραφων? δηλαδη τοσο πολυ ηθελες να τα πεις που ουτε στο στο σωστο τοπικ δεν μπορεις να το γραψεις? οκ πες τα αλλα μη χρησιμοποιεις την μετεγγραφη του κοντου για να τα βαζεις ολα στο ιδιο χωνι.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2622 on: December 17, 2009, 12:34:29 »
Η διοίκηση είναι αυτή που διαταράσσει την ηρεμία του συλλόγου,εν γνώση της θα πώ εγώ.Αν κάποιος πρέπει να τ'ακούσει είναι αυτή.

*αν έρθει
« Last Edit: December 17, 2009, 12:41:24 by fatal_invasion »

kostas4

• Guest
« Reply #2623 on: December 17, 2009, 12:42:35 »
bianconero αν ο γιος σου γινοταν xxxΣεμνά..
« Last Edit: December 17, 2009, 12:56:34 by toy »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2624 on: December 17, 2009, 12:47:15 »
τι ειναι αυτα ρε ....ρε συ κοστας4 ...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2625 on: December 17, 2009, 12:50:49 »
bianconero αν ο γιος σου γινοταν χχχ

το παρακανες..
« Last Edit: December 17, 2009, 12:57:35 by toy »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2626 on: December 17, 2009, 12:50:59 »
φιλε κωστα ευτυχως που ποσταρες αυτο που ποσταρες γιατι ειχα σκοπο να γραψω τη γνωμη μου αλλα καλυτερα με εκανες να το κλεισω το τοπικ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2627 on: December 17, 2009, 12:53:20 »
οσοι θελετε πισω τον κοντο ειστε αξιολυπητοι, αντε κ ο φασουλας προεδρος στο μπασκετ..

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2628 on: December 17, 2009, 12:55:55 »
Δεν πειραζει μπανε, scouser..μη μασατε, δεν παρεξηγιεμαι!
Αν ο γιος μου, Κωστα, γινονταν τραβελι..και ειχα προηγουμενως δειξει στα νιατα μου κι εγω "προδιαθεση"..σιγουρα θα το θεωρουσα τουλαχιστον αδικο να τον πεταξω στον Καιαδα!

Προδιαθεση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ δειξαμε κι εμεις στην περιπτωση Γουμενου. Δεν θα πω τα χριστιανικα για τον "αναμαρτητο" τον "λιθο" και το "μπαλετο", αλλα ξαναλεω οτι αν εσεις νιωθετε οτι ΠΟΤΕ ΣΑΣ δεν προδωσατε τον ΠΑΟΚ επι εποχων Γουμενου ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩ!
(και το εννοω..δεν μιλαω ειρωνικα)

ΥΓ Απο αυτο ομως παρεξηγιεμαι και πολυ Μπατι....να προσεχεις τα λογια σου! Φροντιζε εσυ να εισαι τετοιος που να μην προκαλεις τη λυπη τον αλλων και ασε εμας!!!!!!!!!!! Νταξει?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2629 on: December 17, 2009, 13:02:26 »
δεν με νοιαζει αν παρεξηγιεσαι η οχι φιλε, αυτη ειναι η αληθεια..

kostas4

• Guest
« Reply #2630 on: December 17, 2009, 13:02:48 »
εγω προσωπικα δεν θεωρω οτι εδειξα καμια διαθεση προδοσιας επι γουμενου, το αντιθετο μαλλον.το θεμα ειναι οτι οταν εχεις 21000 ατομα με διαρκειας τοτε μπορει να υπαρχουν και 21000 διαφορετικες αποψεις.πιστευω ομως οτι προηγουνται αυτοι οι 2-3000 που ματωσαν για να διωξουν τον γουμενο και να κρατησουν τον κοντοπουτανο στην ομαδα.

αν πρεπει να γυρισει ή οχι ο κοντοπουτανος στην ομαδα,πρεπει να το πουνε τα παιδια που τραβηχτηκαν στο βενιζελος για να τον πεισουν να μεινει στην ομαδα,αυτοι που πληρωσαν στον ερανο της ντροπης και αυτοι που διοργανωναν τις συναυλιες.αν ολοι αυτοι τον συγχωρεσουν τοτε μπορει να γυρισει.σε αντιθετη περιπτωση το ποδι του δεν προκειται να το πατησει ουτε εξω απο την Τουμπα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2631 on: December 17, 2009, 13:04:56 »
ετσι σωστα κωστας. οχι τα αλλα που εγραψες.και πολυ σωστα οπως τα γραφεις .δεκτη η αποψη
μπατι εισαι αξιολυπητος. αυτη ειναι η αληθεια. ....σου απανταω ετσι οπως κρινεις αφου δεν σε νοιαζει αν παρεξηγιουνται οι αλλοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

northeagle_4

• Guest
« Reply #2632 on: December 17, 2009, 13:06:28 »
κανουμε κουβεντα 5χρονων τωρα που μαλωνουν για το γλειφιτζουρι ,το μπιφτεκι ξερω γω τι..... και την πεφτει ο ενας στον αλλον για τα αυτονοητα που ακομα και ο ανηψιος μου που ειναι 4 χρονων θα καταλαβαινε.
  την αποψη μου την ξερετε και δεν χρειαζεται να την ξαναπω αλλα μονο και μονο στο ακουσμα αυτου του ονοματος ο διχασμος που προκαλειτε θα επρεπε και τους ενθερμους υποστηρικτες του προδοτη να τους δωσει να καταλαβουν οτι ειναι μια κακη κινηση με εξ ολοκληρου αρνητικα αποτελεσματα,ΑΝ γινει.και αντι να εστιασουμε σε πργματα που θα μας βγαλουνε ενωμενους κοιτατε για εναν εγωισμο και εναν χαιδεμα-προχωρηστε στην παε που δεν το εχει αναγκη ουτε ο ζησης ουτε κανεις να στησεται τα αδερφια σας στα 10 μετρα και να τα χαρακτηριζεται συνεχως.Θλιβομαι πραγματικα που για ορισμενους 5 γκολ ειναι πιο σημαντικα απο τα αδερφια του.Θλιβομαι που καποιοι που μιλανε με τους ανθρωπους της παε θεωρουν τον λαο μας προβατο και παροθουιαζουν ενα λανθασμενο κλιμα στις ταξεις των οπαδων,θλιβομαι που θεωρουν οτι μπορει να κουμανταρουν με 2 κουβεντες την μνημη και τα αισθηματα μας..........
  Ελπιζω να μην ερθει η ωρα ποτε και να ειμαστε καλα,αλλα ΑΝ γινει κατι τεοιο ΟΛΟΥΣ θα τους παρει η μπαλα και οταν λεω ΟΛΟΥΣ το εννοω.....

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2633 on: December 17, 2009, 13:07:22 »
Μπορω να μιλαω με επιχειρηματα..οχι με καραγκιοζηδες.
να στε καλα οσοι γνωρισα και αυτη ηταν πραγματι η τελευταια φορα που με ειδατε εδω μεσα.

Τελικα (........ανωνυμε....)  ακυρα οσα σου ειπα στο μηνυμα πριν λιγο..δεν μπορω να αντεξω ουτε εγω. Η βλακεια ειναι ανικητη.

και με βλακεια δεν εννοω οσους με επιχειρηματα διαφωνουν μαζι μου..μαγκια τους αυτο και το αντεχω. Αλλα πραγματα δεν αντεχω.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2634 on: December 17, 2009, 13:08:03 »
Επειδή βλέπω να παίρνει περίεργη τροπή το θεματάκι μάλλον θα την ξανακούσουμε την κλειδαρια κανονίστε την πορεία σας...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2635 on: December 17, 2009, 13:13:00 »
Χαλαρώστε ρε σεις...
Ποιος είπε ότι υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Σαλπι; Δε γίνονται αυτά, χαλαρώστε και μη παρεξηγείστε δίχως λόγο  :D
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2636 on: December 17, 2009, 13:19:02 »
Λοιπόν να τοποθετηθώ και εγώ...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 κιλο ευρώ αν ΔΕΝ λέγεται ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ...

διαφωνώ πάντως με όποιον πιστεύει ότι επειδή (δυνητικά) ο κοντός θα μας ανεβάσει επίπεδο να γαργαριάσουμε το παρελθόν. Διαφωνώ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ δεν τον έχω ικανό για τπτ που δε θα μου δώσει ένα ξενάκι από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική σχολή του κόσμου!

...στο ηθικό κομμάτι προφανώς και δε βρίσκω κανένα δίλημμα..

apaoki13

• Guest
« Reply #2637 on: December 17, 2009, 13:20:12 »
Συγνώμη αλλά έχασα επεισόδια. Εϊχαμε κάποια εξέλιξη ή ο αλληλοσκοτωμός γίνεται για το υποθετικό σενάριο ότι μπορεί να έρθει;

Ακόμη κι αν δεν έρθει όσοι παίζουν το σενάριο της επιστροφής πέτυχαν τον στόχο τους. 19 Φεβρουαρίου με το βάζελο με το καλό να δούμε και ξύλο στις κερκίδες για τον κοντό για να ολοκληρωθούμε σαν οπαδοί.

Σαλπιγίδι αν είσαι ΠΑΟΚτσής όπως λες μην πατήσεις καν γιατί θα μας διαλύσεις περισσότερο κι απ' ότι κόντεψε να κάνει ο μέντοράς σου ο τζον γουμέιν. Πήγαινε στα σκουλήκια. Τέλος.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2638 on: December 17, 2009, 13:24:58 »
Ρε μλκς ξεκολατε λιγο ολοι, τι σκατα μανουριαζεται σαν 5χρονα ρε πστ μου...
Και Bianco ξεκολα ρε μλκ και εσυ και κατσε στα αυγα σου... Δεν πας πουθενα. Αμαν ρε μλκς..
Αυτα στεναχωρουν περισσοτερο απο την ελευση του κοντου.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2639 on: December 17, 2009, 13:27:08 »
Καλα κανετε ολοι σας και μενετε σταθεροι στην αποφη σας ΑΝ ετσι νιωθετε..σταματηστε ομως να προσπαθειτε να ερμηνεψετε τις πραξεις των αλλων.
Αν την νιωθετε "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" μην την κανετε..αλλα σταματηστε (ναι, θα μιλησω κι εγω Φασιστικα οπως ο αδερφος αρκετα πιο πανω, στην τελικη και σε μενα αναφερεστε) να βαφτιζετε τη δικη μου σταση, ετσι με το ζορι. Εγω ξερω πως νιωθω και γιατι το κανω..οχι εσεις. Κουμαντο στα δικα σας συναισθηματα με το συμπαθειο.

Επι τοις ουσιας δεν λετε τιποτα. Οκ, μας προδωσε..κι εγω τα ιδια ελεγα τοτε αν και του δινα ενα ελαφρυντικο οτι δεν παρατουσε τον ΠΑΟΚ αλλα τη γελοια διοικηση του.

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?
ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ?
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ.
ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
Μετρημενοι στα δαχτυλα ειμασταν σχεδον..οι πιο πολλοι περνουσαν για ενα γεια το πολυ για την τιμη των οπλων .
ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? (Ξαφνικα τωρα ΟΛΗ η Βορρειος Ελλαδα εδωσε λεφτα για να μεινει!! Ολοι ομως οσοι ξερω, μα οοολοι....πρεπει να χαμε μαζεψει καμμια 30 εκατομυρια μαλλον!!  :P)

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ?....
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΥ) ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
Βρηκαμε ομως το θυμα, του φορτωσαμε ΚΑΙ τα δικα μας αμαρτηματα, τη δικια μας αδιαφορια που αφηνε το Γουμενο να αλλωνιζει τοσα χρονια και ολα καλα!!!
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.....
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ,  ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ,  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!
10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ...Ο-Λ-Ο-Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....

λετε τωρα "ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...."
ΝΑΙ, ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλα κι ολοι εσεις ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 99% ΤΟΝ ΠΑΟΚ? ΣΤΑ ΚΑΛΑ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! (Γιατι γυρισατε κωλοτουμπες? Να φυγετε..να πατε αλλου!  ;D ) Ξερω οτι ενοχλει αυτο που λεω, αλλα αν ειμαστε ειλικρινεις, ετσι ειναι δυστυχως.)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΑΞΑΝ" ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ??
(Για 1,3 εκατομυρια μιλαμε το χρονο....να σας εβλεπα ποσοι απο σας θα βαζατε πανω απ ολα τον ΠΑΟΚ με τοσα φραγκα αραδιασμενα μια μερα μπροστα σας! τα παντα για το βρωμοχρημα θα καναν οι περισσοτεροι που το παιζουν τωρα ΥΠΕΡΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Το ακους καθε μερα σαν επιχειρημα σε παρεες..δυστυχως)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ? (ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ...)
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ -ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝ ΧΑΤΗΡΙ?
* ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.......

Κι αυτα εμενα μου δειχνουν οτι ακομα και αν εκανε λαθος (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!
και αντι να το θεωρεις προδοσια και κωλοτουμπα που γυριζει, θα χει δωσει σε σενα την ευκαιρια να λες οτι στα 83 χρονια του ΠΑΟΚ επιτελους ΕΚΛΕΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εναν παιχτη που ηθελαν να τον κρατησουν.Για πρωτη φορα!! Ισως και τελευταια στους αιωνες που θα ακολουθησουν! Αντι να λες, "υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, γιατι να παρουμε το σαλπιγγιδη" μπορεις να σκεφτεις ποσο καλο θα κανει στον ΠΑΟΚ , στο ονομα του και στον τροπο που θα σε αντιμετωπισουν τα υπολοιπα μεγαλα ελληνικα ονοματα αν ο Σαλπιγγιδης προτιμησει εσενα και κλεισει την πορτα στο Βαζελο?

Υπαρχει καποιος που διαφωνει ως εδω? Αν υπαρχει ακουω επιχειρηματα σε οσα αναφερθηκα....

Αν συμφωνουμε παμε στην ουσια ολων οσων γινονται τελευταια που για μενα συνοψιζεται στο εξης ΕΝΑ:
"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ-ΓΙΟΣ ΣΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΤΕ?
Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ, "ΕΓΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ"

Περιμενω κουβεντα με επιχειρηματα και οχι μπινελικια, κωλοτουμπες. Εφοσον καποιοι οντως διαβαζουν οσα γραφονται εδω και δεν μπαινουν απλα να ξαναποσταρουν τα ιδια κ τα ιδια. Σορρυ για το ξεστραβωμα..

συμφωνω με τις αποψεις σου φιλε ......................και με τα επιχειρηματα σου..............και ευτυχως και ενα πολυ μεγαλο κομματι του λαου μας ( η Τουμπα θα το δειξει )...........................

η αντιπαραθεση καποιων χωρις επιχειρηματα και με προσπαθεια επιβολης των δικων τους προσωπικων αποψεων δυστυχως θα πεσει στο κενο  ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............