Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 502622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2500 on: October 22, 2008, 20:20:23 »
Ρε μαγκες....και εμενα με πληγωσε πολυ εκεινο το καλοκαιρι.......εβλεπα την φοτο του στην εφημεριδα και τον εφτυνα.....αλλα ενταξει.....εκανε μαλακια.....το αλλο το κολοπαιδο εδω ειπε οτι προτιμαει να παει οικοδομος απο τον ΠΑΟΚ και επαιζε μετα......

Πιστευω το μισος ειναι τοσο μεγαλο οσο ηταν και η αγαπη μας για αυτον τον παικτη....ειναι και ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλα ο μαλακας ΕΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.....αλλα καλο ειναι να μην λεμε για ριξη με τον Ζαγορακη σε περιπτωση που....γιατι ειναι αδικο....και θα ειναι ΕΠΙΣΗΣ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ να συμβει κατι τετοιο......

τεσπα δεν ξαναλεω προς το παρον τιποτα αλλο το κοβω εδω το θεμα.....ειναι πολυ νωρις....παμε καλα κααι καλο ειναι ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ..........!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2501 on: October 22, 2008, 20:28:50 »
Η ουσια που αναφερεσαι ειναι η μια αποψη η αποψη του ΛΑΟΥ αυτην την αποψη εαν την ασπαζεται ο Ζαγορακης τοτε δεν προκυτε να τεθει θεμα επιστροφης του ΠΟΤΕ!!! Υπαρχει και η αποψη του παικτη και ολο το παρασκυνιο της υποθεσεις που ισως δεν γνωριζουμαι καλα ολοι μας..Τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.. egoist? Για μενα οσο υπαρχουν ενδειξεις.. στο βαθος του μυαλου μου θα υπαρχει αυτο.....

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Καποιοι μαζεψαν λεφτα για την παρτη του(το θεμα ειναι κυριως ηθικό και οχι οικονομικο)και αυτός που ειναι ΠΑΟΚ στο μπλα-μπλα τους εγραψε κανονικα.
Καποιοι κατεβηκαν αθηνα να του μιλησουν και αυτός τους εγραψε για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Του το αναγνωρίζω...ΕΥΓΕ...
« Last Edit: October 22, 2008, 20:34:45 by PAOK_VOLOS »

eptalofitis

• Guest
« Reply #2502 on: October 22, 2008, 20:31:57 »
Λεω τωρα... Εαν το αποφασισει ο Ζαγορακης να τον φερει πισω πιστευεται πως θα υπαρχουν μαζικες αντιδρασεις απο Συνδεσμους η οχι? Θα τολμησουν καποιοι να ερθουν σε ριξει με Ζαγαρακη  ανοιχτα η οχι?  

Αυτό που λες ισοδυναμεί με το να πάρει π.χ. στο μπάσκετ ο Δρόσος ως συνεργάτη τον ψηλό τον προδότη... ακόμα και αν δεν είναι ο Δρόσος τόσο αγαπητός όπως ο Ζαγοράκης ακόμα κ ο Πέτζα να ήταν στη θέση του θα έτρωγε κράξιμο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2503 on: October 22, 2008, 20:36:13 »
Αν ποτε γυρισει ο Σαλπιγγιδης κ το δεχτουμε ειναι η αρχη του τελος του οπαδισμου του ΠΑΟΚτση. Ειναι ντροπη που δεν ξεπλενετε ποτε. Ο Σαλπιγγιδης δεν πρεπει να γυρισει ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΟΚ;;
ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Κ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2504 on: October 22, 2008, 20:40:07 »
δεν υπαρχουν τετοια θεματα ή προβληματα ρε παιδια.

ο ζαγορακης αν φερει τον σαλπιγκιδη δεν εχει να φοβηθει τιποτα.

ολοι κανουν λαθη και ετσι μπορει να κανει και ο ζαγορακης.

απλα ο σαλπιγγιδης να ξερει και να ξερετε και να ξερουν οτι αν ποτε ερθει να κανει προπονηση η να παιξει ξανα με την φανελα μας θα του φαμε το λαρυγγι.

απο κει και περα ας κανουν οτι θελουν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2505 on: October 22, 2008, 20:51:44 »
ρε....πλακα μου κανετε;
ξεκολατε ρε.τοπικ αλλοθρησκων πρωτο πρωτο στο φορουμ...τι ειστε ΠΑΟΚ η σαλπιγγιδης;
δλδ δεν καταλαβαινετε τιποτα;δεν γουσταρουμε να ακουμε επιχειρηματα...δεν ειναι αγωνιστικο το θεμα...πρεπει σωνει και καλα να πειστει ο αλλος;
τα ιδια και με την ανακοινωση των σ.φ.
απορω με καποιους που ΔΕΝ θελουν τον κοντοπουτανο να τον βλεπουν ουτε στην αυλη του
σπιτιου του(στο ωραιοκαστρο) να πινει καφε, που το συνεχιζουν.τι το συνεχιζετε;ας κανει οτι φαντασιωσεις γουσταρει ο καθενας.ας τις λεει κι εδω μεσα
δημοκρατια εχουμε.κι ας απανταμε κι εμεις δημοκρατικα.μην το συνεχιζετε γιατι μερικοι ειναι ξεροκεφαλοι...

κι εγω αγωνιστικα θελω τον καστιγιο και τον γιαννακοπουλο...αντε ρε ζηση τι περιμενεις...

υ.γ ουτε η τουμπα θα σπασει ουτε ο ΠΑΟΚ θα διαλυθει.απλα μια μεγαλη μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ ενα ωραιο πρωι θα παρει μια μη αναστρεψιμη
αποφαση.πολεμο στην διοικηση που θα τολμησει να κανει τετοιο ατοπημα.οποια κι αν ειναι αυτη η διοικηση

zan

• Guest
« Reply #2506 on: October 22, 2008, 21:06:03 »
Λεω τωρα... Εαν το αποφασισει ο Ζαγορακης να τον φερει πισω πιστευεται πως θα υπαρχουν μαζικες αντιδρασεις απο Συνδεσμους η οχι? Θα τολμησουν καποιοι να ερθουν σε ριξει με Ζαγαρακη  ανοιχτα η οχι?   

Αυτό που λες ισοδυναμεί με το να πάρει π.χ. στο μπάσκετ ο Δρόσος ως συνεργάτη τον ψηλό τον προδότη... ακόμα και αν δεν είναι ο Δρόσος τόσο αγαπητός όπως ο Ζαγοράκης ακόμα κ ο Πέτζα να ήταν στη θέση του θα έτρωγε κράξιμο.
Δηλαδη ο Ζαγορακης θα φαει κραξιμο?

zan

• Guest
« Reply #2507 on: October 22, 2008, 21:16:27 »
Η ουσια που αναφερεσαι ειναι η μια αποψη η αποψη του ΛΑΟΥ αυτην την αποψη εαν την ασπαζεται ο Ζαγορακης τοτε δεν προκυτε να τεθει θεμα επιστροφης του ΠΟΤΕ!!! Υπαρχει και η αποψη του παικτη και ολο το παρασκυνιο της υποθεσεις που ισως δεν γνωριζουμαι καλα ολοι μας..Τοτε αλλαζουν τα δεδομενα.. egoist? Για μενα οσο υπαρχουν ενδειξεις.. στο βαθος του μυαλου μου θα υπαρχει αυτο.....

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Καποιοι μαζεψαν λεφτα για την παρτη του(το θεμα ειναι κυριως ηθικό και οχι οικονομικο)και αυτός που ειναι ΠΑΟΚ στο μπλα-μπλα τους εγραψε κανονικα.

Και γω μαζι σου ειμαι.Αλλος αποφασιζει ομως!

ive4

• Guest
« Reply #2508 on: October 22, 2008, 21:35:22 »
πάντως το θέμα είναι πραγματικά ανύπαρκτο. Ακούστηκε μια μαλακία ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ, τσιμπήσαμε και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2509 on: October 22, 2008, 21:44:27 »
πολεμο στην διοικηση που θα τολμησει να κανει τετοιο ατοπημα.οποια κι αν ειναι αυτη η διοικηση

mpougatsas

• Guest
« Reply #2510 on: October 22, 2008, 22:09:54 »
 Κάτι μας έχει πιάσει και χαζεύουμε καθε τετάρτη τον τελεύτίο καίρο και κάνουμε θέμα το τίποτα.. άντε να βγούμε εύρώπη να ησυχάσουμε γιατί μάλλον αυτό φταίει..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2511 on: October 22, 2008, 22:57:51 »
Μου γυρνανε τα αντερα που βλεπω αυτο το τοπικ συνεχεια εδω και μια βδομαδα στα πρωτα δεκα.

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kite-surf

• Guest
« Reply #2512 on: October 22, 2008, 23:02:26 »
οντως ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ...

makptol

• Guest
« Reply #2513 on: October 23, 2008, 00:22:05 »

ρε φιλε ολο σποντες για τον ζαγορακη οτι τον γουσταρει και οτι θελει
να γυρισει εισαι....ακομα και να τον γουσταρει τον θεωρεις τοσο χαζο
τον Ζαγορ να κανει μπουρδελο τον συλλογο για να φερει τον κοντο ?
ασε τις θεωριες συνομοσιας αυτα που λες μαλλον στην φαντασια σου
υπαρχουν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το κανεις δημιουργεις θεμα
απο το πουθενα......

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2514 on: October 23, 2008, 00:27:00 »
και πως θα περάσει η ώρα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #2515 on: October 23, 2008, 00:56:54 »
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του...

υγ: Παρακαλουνται ολα τα μελη του φορουμ να παρουν
αμεσα θεση σε αυτο το μειζον θεμα για
την επιβιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

zan

• Guest
« Reply #2516 on: October 23, 2008, 02:10:57 »

ρε φιλε ολο σποντες για τον ζαγορακη οτι τον γουσταρει και οτι θελει
να γυρισει εισαι....ακομα και να τον γουσταρει τον θεωρεις τοσο χαζο
τον Ζαγορ να κανει μπουρδελο τον συλλογο για να φερει τον κοντο ?
ασε τις θεωριες συνομοσιας αυτα που λες μαλλον στην φαντασια σου
υπαρχουν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το κανεις δημιουργεις θεμα
απο το πουθενα......

Eπειδη το πηγες επι προσωπικου θα σου απαντησω επι προσωπικου.Εαν εσενα δεν σου λεει τιποτα οτι ο αρχηγος του βαζελου μιλαει περι συνεσθηματων για τον ΠΑΟΚ και αρνηται αναναιωση συμβολαιο με βαζελο εγω αρχιζω να φανταζομαι... Εαν εσενα δεν σου λεει τιποτα οτι ο Ζαγορακης λεει οτι Σαλπι ειναι καλο παιδι κ.τ.λ εγω αρχιζω να φανταζομαι. Τωρα και εσυ βαλε λιγο την δικια σου φαντασια να κανει ενα πιθανο σεναριο..Forum ειναι και λεμε τις αποψη μας ελευθερα. Περιμενω και την δικια σου αποψη τωρα...sorry την Φαντασια σου!!!
Oταν θα αναναιωσει με βαζελο τοτε θα ηρεμισω :)
« Last Edit: October 23, 2008, 02:16:52 by zan »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2517 on: October 23, 2008, 02:21:53 »
zan εγω να σου πω τι πιστευω.......

ισως ισχυουν σε ενα βαθμο αυτα που λες.....ισως θελει να γυρισει...αλλα....... ο σαλπι δεν ειναι μαλακας......φιλαρακια εχει εδω στη θεσσαλονικη......ισως περιμενει προς το τελος του πρωταθληματος να κοψει πως ειναι το κλιμα και να δει αν μπορει να επανελθει.....

το κλιμα ομως δεν αναστρεφεται..δεν ειναι μαλακας να θελει να γυρισει σε μια ομαδα που οι οπαδοι οχι απλως δεν τον γουσταρουν αλλα σε ενα μεγαλο ποσοστο τον μισουν  κι ολας...θα δεις πως λιγο πριν την ληξη του πρωταθληματος θα υπογραψει το νεο του συμβολαιο......θα δει οτι δεν τον παιρνει να κανει ονειρα και θα υπογραψει......

μονο ενα κοπο να εκανε να μπει στο ΠΑΟΚΓΟΥΟΡΛΝΤ θα διαπιστωνε οτι δεν τον παιρνει ακομα και πιπα να πει να μας παρει....

επισης ο ζαγορ δεν ειναι μαλακας να κανει για ενα μεγαλο διαστημα πουτανα το κλιμα στην ομαδα.....

πιστευω πως 1ΟΟ% δεν υπαρχει θεμα σαλπιγγιδη κι ουτε θα υπαρξει ποτε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

zan

• Guest
« Reply #2518 on: October 23, 2008, 02:27:26 »
Mπραβο ρε sabbath με επειασες!! Αυτο που ειχα πει στην αρχη οτι ο κοντος ριχνει γεφυρες με τις δηλωσεις του. Και απλα εβγαλα την απορια μου ΕΑΝ ισχυει αυτο το σεναριο ο Ζαγορακης τι θα κανει? Θα ασπαστει τον κοσμο η οχι? Για Μαλακα σιγουρα δεν τον εχω αλλα Προεδραρα τον εχω και μπορει να σκεφτει "στεγνα" για το καθαρο αγωνιστικο κομματι. Ειναι ο πουστης ο κοντος παικταρας αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2519 on: October 23, 2008, 02:45:44 »
παντως αν ειναι να φερεις τον κοντο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ......παππααππαππα.......βιερινια αριστερα μαρκες δεξια κορυφη μουσλι και ενα δεκαρακι αντι ιβιτς......τι ωραια που θα καθετε το 4-2-3-1 τοτε τι ωραια.....

οσο για τον κοντο να ξερετε εσεις που φερνετε διχασμους οτι ενα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο του λαου δεν εχει προβλημα......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......