Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 500979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2440 on: October 21, 2008, 19:23:06 »
Εχω την αισθηση πως εδω ειναι Forum εδω και μπορει ο καθενας να γραφει την σκεψη του και την γνωμη του.. Εκτος και θελεται να κανουμε μονο  Copy-paste το τι γραφει ο καθε δημοσιγραφος και να το σχολειαζουμαι.........

Σε εμπόδισε μήπως κανείς να εκφραστείς? Δεν πολυκαταλαβαίνω ομολογώ το σχόλιο σου.
« Last Edit: October 21, 2008, 19:32:39 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2441 on: October 21, 2008, 19:32:19 »
έμαθα ότι ο σαλπιγγίδης...τα είχε με ton παπαδόπουλο...και αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από εκεί ο τελευταίος όταν βρώμισε η δουλειά...και γι αυτό θέλει να φύγει και ο κοντός...βασικά αυτός και για άλλο λόγο-επειδή ο βάζελος έχει μαζέψει πολλούς μαύρους στην ομάδα του...και τον έχουν σκίσει τον κόλο στα μπάνια μετά από κάθε προπόνηση...δεν ξέρω αν είναι αλήθεια-πάντως η φήμη παίζει πολλοί...άσε που εγώ το πιστεύω γιατί ο κοντός μοιάζει για τρύπιος...είναι και γρήγορος...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2442 on: October 21, 2008, 19:47:08 »
xaxaxa bozik δινεις τροφη για σκεψη και συζητηση! :D

Bayern4

• Guest
« Reply #2443 on: October 21, 2008, 19:49:01 »
[Το θεμα για μενα ειναι πως εαν η Διοικηση αποφασει το καλοκαιρι να τον φερει πισω τι γινεται?

Άντε ας αρχίσουμε να πλακωνόμαστε για ένα ανύπαρκτο θέμα πάλι....
ε καλα τωρα.. καποιοι εχουν Master  σε αυτο.
επι του θεματος, δε με ενδιαφερει κ πολυ τι λεει κ τι κανει ο επαγγελματιας Σαλπιγγιδης. με τη σημερινη διοικηση, επιστροφη σαλπιγγιδη ή/και αναστασιαδη ειναι 1 στο δισεκατομμυριο.

laz

• Guest
« Reply #2444 on: October 21, 2008, 20:13:28 »
paidia kalispera

meta to mats me ton vazelo petousa gia athina kai etixe na petaei mazi mou kai i apostoli tou vazelou.
piga kai epiasa koubenta me ton melissi kai irthe kai o xristodoulopoulos konta mas. legame diafora gia to mats kai i sizitisi pige ston salpigidi. leei o xristodoulopoulos pws den perimene kaneis ston vazelo na min xeirokrotisoume ton salpigidi kai pws i fetini antidrasi den eixe kamia sxesi me tin persini. kai tou lew pws o kosmos den xexnaei kai pws to presino itan mia exairesi. kai ekei mou petaei tin ataka < pantws o monos sigouros pws tha girisei apo olous emas ston PAOK kapia stigmi einai o salpi>.
etsi apla gia enimerwsi
o kathenas mporei na bgalei ta simperasmata tou.

No more greeklish please
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg219335.html#new

« Last Edit: October 22, 2008, 00:25:15 by Capricorn »

mpougatsas

• Guest
« Reply #2445 on: October 21, 2008, 20:17:59 »
πωπω συγκινήθηκα τώρα  :'(
όπως και με τις δηλώσεις του..
 βρε ουστ..

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2446 on: October 21, 2008, 20:25:25 »
  ox καταλάθος το έβαλα...αν και μπορεί να ταιριάζει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2447 on: October 21, 2008, 20:27:27 »
εχει καιρο που ακουστηκε η φημη της επιστροφης και απ'οτι καταλαβα ξεκινησε απο την ωρα που δεν υπογραφει την ανανεωση συμβολαιου με τον βαζελο...δεν με ενδιαφερει τι θελει ο ιδιος και τι παπαριες ακουγονται δεξια και αριστερα αλλα αποψη μου ειναι οτι με ζαγορακη προεδρο ο κοντος δεν θα επιστρεψει στην ΤΟΥΜΠΑ...και αυτο γιατι ο ζαγορ οπως μας εδειξε μεχρι τωρα δεν κανει κινησεις που θα διχασουν τον λαο του ΠΑΟΚ....οποτε ας το αφησουμε στην ακρη το θεμα....
κοντε οπως εστρωσες θα κοιμηθεις....μην ξεχνας οτι εκεινο το καλοκαιρι καποιοι μεροκαματιαρηδες οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν πηγαν διακοπες για να μαζεψουν τα λεφτα που ηθελες για να μεινεις στην ομαδα μας...και αφου τα μαζεψαν εσυ την εκανες απο την πισω πορτα του αεροδρομιου τσογλανε....δεν ξεχναμε ρε μπασταρδακι....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ....

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2448 on: October 21, 2008, 20:40:34 »
ο εφιάλτης δεν επέστρεψε ποτέ.....
το ίδιο και ο κοντοπούτανος......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2449 on: October 21, 2008, 21:35:20 »
[Το θεμα για μενα ειναι πως εαν η Διοικηση αποφασει το καλοκαιρι να τον φερει πισω τι γινεται?

Άντε ας αρχίσουμε να πλακωνόμαστε για ένα ανύπαρκτο θέμα πάλι....

- και γω σου λεω πως τα ψαρια σου βρωμανε

- τα δικα μου ψαρια βρωμανε;;;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2450 on: October 21, 2008, 22:12:42 »
bozik ταιριαζει απολυτα    :prosk: :spray: :b191: :jimmykick: :b348: ;D ;D ;D

ive4

• Guest
« Reply #2451 on: October 21, 2008, 22:13:19 »
paidia kalispera

meta to mats me ton vazelo petousa gia athina kai etixe na petaei mazi mou kai i apostoli tou vazelou.
piga kai epiasa koubenta me ton melissi kai irthe kai o xristodoulopoulos konta mas. legame diafora gia to mats kai i sizitisi pige ston salpigidi. leei o xristodoulopoulos pws den perimene kaneis ston vazelo na min xeirokrotisoume ton salpigidi kai pws i fetini antidrasi den eixe kamia sxesi me tin persini. kai tou lew pws o kosmos den xexnaei kai pws to presino itan mia exairesi. kai ekei mou petaei tin ataka < pantws o monos sigouros pws tha girisei apo olous emas ston PAOK kapia stigmi einai o salpi>.
etsi apla gia enimerwsi
o kathenas mporei na bgalei ta simperasmata tou.

πες του να μας γυρίσει τα λεφτά που βάζαμε στις τράπεζες για να μείνει στον ΠΑΟΚ. Αν επιστρέψει όσα πήρε, στον ΠΑΟΚ, θα δούμε.

bagos1

• Guest
« Reply #2452 on: October 21, 2008, 22:34:42 »
εγω θεωρώ απίθανο να γυρίσει σε ηλικία κάτω τον 30 οι λόγοι ειναι καθαρά οικονομικοί καθώς και οτι οι μνήμες είναι νωπές. επιπλέον μια επιστροφή του σαλπι θα ειτανε ισως το πιο δυνατό κρας τεστ στις σχέσεις λαού και ζαγορ.  οταν ο οικοδομος ειχε επιστρεψει ο ζαγορ που ειτανε ακομα παικτης ειχε αναλαβει την προστασια του μετα απο προτροπη του βεζυρτζη και αυτό δεν πολυαρεσε και χρειαστηκαν αρκετα για να κατεβει το πανο απο την 4. 

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2453 on: October 22, 2008, 03:02:31 »
Εκανε μαλακια χοντρη ο κοντος.....οκ....δεν μπορει παντως να ειναι τοοοοοοοοσο πουστρακι......

κοιτα μαγκες......Εγω τον εβριζα παρα πολυ και τον σιχαινομουνα.....υπαρχει και ενα αλλα....

το αλλα ποιο ειναι.....? Το αλλα ειναι μαγκες μου ΟΤΙ με τυχον επιστροφη του ξεφτυλιζεις εις διπλουν τον βαζελο αφου και τον θελουν σαν τρελοι (3 χρονια αυτος τους ξελασπωνει) και δυναμωνεις παρα πολυ με μουσλι......

Περα απο το ΟΟΟΟΟΛΟ σκηνικο που ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι παιχτηκε ο κοντος υπεπεσε σε ΛΑΘΟΣ οπως κανουνε και ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ............! και λεω εγω γιατι τον γου-χου τον σιχωρεσαμε και του καναμε και την ΧΑΡΗ να παιξει στα 30φευγα και τωρα δουλευει και για τον συλογο.......? μηπως τοτε ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΥ....? ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΓΚΕΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ.......

Για να μην Θυμηθω (για οσους λενε το αστειο 'σκυλιασε παλι ο κοντος') την σταση του τωρινου μας ΗΓΕΤΗ οταν επαιζε στο χανουμι και με τα οργανομενα συνθηματα εναντιον του......

Τεσπα....Εμενα στα παπαρια μου οτι και να γινει........ενταξει τον σιχαθηκα τον κοντο τοτε αλλα αμα το σκεφτεις λιγο πιο ψυχρα και ΠΑΟΚΑΚΙ ειναι και παικτακι καλο ειναι και ελληνακι....μην τρελενεστε μερικοι.......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

kite-surf

• Guest
« Reply #2454 on: October 22, 2008, 03:23:37 »
+1

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2455 on: October 22, 2008, 09:54:39 »
Κανετε πλακα μου φαινεται....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2456 on: October 22, 2008, 10:07:16 »
εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον κοντοπούτανο

Έλληνες δε θέλω στον ΠΑΟΚ

:o  :P  ::)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2457 on: October 22, 2008, 10:08:26 »
ντοινγκ  :extralaugh: :extralaugh: :smack: κατω ο king
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2458 on: October 22, 2008, 10:09:39 »
στημένο ήταν ρε...το είπε για να ξυπνήσει ο King!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2459 on: October 22, 2008, 11:47:26 »
Πριν ξεκινήσει η σεναριολογία θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το συμβόλαιο που θα κλείσει ο κοντός με την επόμενη ομάδα του θα ναι 1 με 1,5 μύρια το χρόνο και μάλιστα  τουλάχιστον τριετές .
Και τώρα χαλαρώστε και δείτε το παρακάτω:
Μπαίνει ο ζήσης στο γραφείο του Θόδωρου

Τέο:  Που σε ρε τσακάλι
Ζήσης: Έλα ρε μάγκα
Τέο: Σου χω 1,5 μύριο για σέντερ φόρ
Ζήσης : Έλα ρε αρχηγέ φτιάξε μου τη μέρα
Τέο: Λες να ψαχτούμε για τον κοντό
Ζήσης:Πλάκα με κάνεις? με 1,5 μύριο κοίτα να δείς τι θα σου φέρω...

Και σας υπενθυμίζω ότι ο Μούσλι πήρε 700 το χρόνο, ναι ναι αυτός που το 89' γύρισε αριστερό μπακ και έκοψε την επίθεση του βάζελου...

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...