Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thomas

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2300 on: January 28, 2008, 14:14:04 »
i moni malakia xtes itan to <<einai i poutana tou salpigkidi i mana>>.ti ti vrizate re ti gunaika;auti einai arrwsti PAOKTSOU kai de mas prodwse na paei stin athina san to kanakari tis. :P :P :P
anyway to salpi kai gw kapote ton agapousa kai ton eixa ksexwrisei apo tous allous stin omada giati pragmatika itan kai arrwsto PAOKTSAKI kai gkoltsis.alla MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE.
TO KATALAVATE ILITHIOI POU TON UPOSTIRIZETE??????MAS PRODWSE RE MAS PRODWSE!!!!!

Πρόσεξε καλά φίλε μου.Λες ηλίθιους αδερφούς σου που έχουν διαφορετική άποψη.Μαζέψου.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2301 on: January 28, 2008, 14:30:07 »
Ειχε την ευκαιρια να γινει το συμβολο ενος ολοκληρου λαου.

Ειχε την ευκαιρια να γινει ο δακτυλοδειχτουμενος, να ο ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ που εμεινε στα δυσκολα.

Ειχε την ευκαιρια να περπαταει στους δρομους της Θεσσαλονικης και οχι μονο, με το μετωπο ψηλα. Αντιθετως τον ειδαμε να σκυβει το κεφαλι του στον ωμο συμπαικτη του, δηθεν στεναχωρημενος, σε μια στιγμη που επρεπε να πανηγυριζει. Το θεατρο του παραλογου δηλαδη.

Δεν γνωριζω πως και γιατι εφυγε, αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ειναι ΔΕΙΛΟΣ γιατι δεν πηγε να μιλησει με τα παιδια που πηγαν κατω στο αεροδρομιο, face to face.

Ο σοφος ο λαος λεει "την υπογραφη σου και την π.....α σου να ξερεις που την βαζεις", αν δεν ξερεις να υποστεις τις συνεπειες. Ο Σαλπιγγιδης θα υποστει τις συνεπειες της υπογραφης του για ολη την μιζερη ζωη του.

Για εμενα ο κοντοπουτανος ειναι μια κοντη ΔΕΙΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ και τιποτα αλλο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

eptalofitis

• Guest
« Reply #2302 on: January 28, 2008, 14:41:43 »
Δε ξέρω ρε μάγκες αλλά εγώ που ήμουν φανατικά εναντίον του σε ότι έχει να κάνει με το πως έφυγε μετά τη χθεσινή αντίδραση στο γκολ και μετά στο υπόλοιπο παιχνίδι με έκανε να σκέφτομαι διαφορετικά. Δε είμαι στο άλλο άκρο αλλά λιγότερο απ' ότι πριν εναντίον του. Δε νομίζω πως έκανε θέατρο ούτε κάτι παρόμοιο.

bagos1

• Guest
« Reply #2303 on: January 28, 2008, 14:48:30 »
FILARAKI prospa8ei na ta exei kala me emas na to peksei kai megas PAOKtsis prokeimenou na er8ei na parei suntaksh ston PAOK otan 8a ftasei sta 32 -33
alla emeis den prepei na ksexasoume oti egine dekaniki ston goumeno kai tou edose paratasi zwhs ama den pigene ston vazelo kai den 8a eperne o xontros ta 1,2 miria 8a eixe fugei ena xrono noritera

mitsos_g4

• Guest
« Reply #2304 on: January 28, 2008, 14:51:12 »
den mporw na katalavw  me pio skeptiko orismenoi stekeste sto pleuro tou kontou...pragmatika den mporw...
Vgainei kai leei xthes stin sunenteuksi(ston aderfo PAOKTSI pou tou ton katigorouse otan apoxwrouse apo tin TOUMPA)        :den ta ksereis kala ta pragmata(kai kala mas exoun parapliroforisei).....
kai ante na sumfwnisw mazi sou kuria salpiggidou..oti den eginan etsi akrivws kai oti se ediwkse o goumenos me to zori kai kai kai....omws autous pou katevikan ws tin athina gia na se vroun, giati den tous milises kan???giati den tous antikruses???giati efuges apo tin pisw porta tou aerodromiou..???
GIATI????
salta kai gamisou re mpine................

eptalofitis

• Guest
« Reply #2305 on: January 28, 2008, 15:05:43 »
Ποτέ δε θα φτάσω στο άλλο άκρο όπως είπα και πάνω αλλά δε νομίζω πως έκανε θέατρο με την αντίδραση που είχε. Ήταν μεγάλη πουστιά αυτό που έγινε και το μόνο κακό είναι πως ο μόνος που μπορεί να μας πει το τι έγινε πραγματικά και ειλικρινά είναι ο σαλπιγγίδης και πλέον δε γίνεται να τον πιστέψουμε.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2306 on: January 28, 2008, 15:16:29 »
εγω πιστευω οτι το μονο που θελει,ειναι αν καποια στιγμη επιστρεψει στη θεσσαλονικη να εχει μια ησυχη ζωη.....

και δεν αξιζει τον κοπο για ποδοσφαιρικες ομαδες ειτε λεγεται ΠΑΟΚ ειτε γαυρος ειτε οτιδηποτε,να φτανουμε σε υπερβολες οπως εκεινο που ειχε γινει οταν ειχε παει σε μια ταβερνα νομιζω περσι και ειχαν παει ατομα να τον αποδοκιμασουν...δηλαδη ημαρτον υπαρχουν και ορια....ο ανθρωπος εχει εδω οικογενεια και φιλους....δεν προδωσε ουτε πατριδα ουτε την πολιτικη του ιδεολογια ουτε τιποτα....

κι αυτο ισχυει ειτε ο αλλος λεγεται σαλπιγγιδης ειτε φασουλας ειτε οτιδηποτε....

αποδοκιμασια στο γηπεδο αλλα ως εκει...ολα εχουν ενα οριο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2307 on: January 28, 2008, 15:20:31 »
pantws o tsakirhs k ta tsepwse k ekane to swsto na mhn paizei o spuropoulos se 6 mats metaksu tous k nomizw edeikse ton tropo sthn dioikhsh tou PAOK gia to pws prepei na ginontai oi business oson afora tis pwlhseis paixtwn...kamia sxesh ennoeitai me auto pou ekane o goumenos...
egw pantws meta apo ola auta me ton konto exw katalhksei oti auto pou me enoxlhse pio polu apo ola einai pou den vghke tote se sunenteuksh typou na pei(an htan etsi) oti me poulane me to zori ktl!
edw vghke o frantzeskos k eklaige k elege to mono pou exei o paok einai o laos tou!
vghke o  mayrokefalidhs k eipe den 8elw na fugw me poulane!

autos den mporouse na to kanei? htan toso duskolo? ustera pws na pistepsw oti k kala poulh8hke me to zori k den ta "kanonise" me to goumeno?
k auth h malakia me tous mh panughrismous, ante na teleiwnei kapoia stigmh, se ligo 8a spasoun k ta neyra twn vazelwn, ahdia exei katanthsei auto to nhpio!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2308 on: January 28, 2008, 15:34:00 »
εγω πιστευω οτι το μονο που θελει,ειναι αν καποια στιγμη επιστρεψει στη θεσσαλονικη να εχει μια ησυχη ζωη.....

και δεν αξιζει τον κοπο για ποδοσφαιρικες ομαδες ειτε λεγεται ΠΑΟΚ ειτε γαυρος ειτε οτιδηποτε,να φτανουμε σε υπερβολες οπως εκεινο που ειχε γινει οταν ειχε παει σε μια ταβερνα νομιζω περσι και ειχαν παει ατομα να τον αποδοκιμασουν...δηλαδη ημαρτον υπαρχουν και ορια....ο ανθρωπος εχει εδω οικογενεια και φιλους....δεν προδωσε ουτε πατριδα ουτε την πολιτικη του ιδεολογια ουτε τιποτα....

κι αυτο ισχυει ειτε ο αλλος λεγεται σαλπιγγιδης ειτε φασουλας ειτε οτιδηποτε....

Gia kapious o PAOK den einai apla mia podosfairikh omada,einai ΙΔΕΑ,kai bainei PANO apo patrida,politikh kai thriskeia.

jimpapa83

• Guest
« Reply #2309 on: January 28, 2008, 15:48:22 »
paidia pisteuo pos auto pou ekane exei xilioeipothei kai exei kourasei to zitima den armozei se mia omada kai se enan terastio lao opos o laos tou PAOK na asxolite me ton salpingidi kai ton kathe salpingidi , efige ? TELOS ! kai na min xanarthei re pousti mou , nai kala ton brizoume kai ton giouxaroume ALLA , eleos re paidia einai dinaton na xanei i omada sou stin toumpa kai anti na tous othoume me rithmo kai sinthimata na brizoume ton salpingidi kai tin mana tou epidi ebale goal ? den xero emena me briskei antitheto opos me briskei antitheto kai to xeirokrotima tou pou einai telios antifatiko , den xero as bgei kai na mou exigisei kapoios tous logous pou brizame ton salpingidi ekeinei ti stigmi

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2310 on: January 28, 2008, 15:53:45 »
Gia kapious o PAOK den einai apla mia podosfairikh omada,einai ΙΔΕΑ,kai bainei PANO apo patrida,politikh kai thriskeia.

ta pes ola aderfe o PAOK einai o theos mages pano apo ola

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2311 on: January 28, 2008, 15:57:25 »
δηλαδη αν γινει πολεμος και εχετε το διλημα να προστατεψετε τα συνορα η, την τουμπα...που θα πατε????στην τουμπα???

τελος παντων θεωρω οτι κανενας ανθρωπος δεν αξιζει να περπαταει στην πολη του και να φοβαται η να μην μπορει να παει για καφε,μονο και μονο επειδη εφυγε η προδωσε η πειτε το οπως θελετε την ομαδα της πολης του....

αποδοκιμασια στο γηπεδο.ΝΑΙ και εγω τον αποδοκιμασα αλλα μεχρις εκει...αυτη ειναι η γνωμη μου... και μονο εγω ξερω ποσο πορωμενος και αρρωστος ΠΑΟΚ ειμαι και αν τον εχω σαν ιδεα,αν αυτο αμφισβητειται....
« Last Edit: January 28, 2008, 16:07:33 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2312 on: January 28, 2008, 16:00:16 »
δηλαδη αν γινει πολεμος και εχετε το διλημα να προστατεψετε τα συνορα η, την τουμπα...που θα πατε????στην τουμπα???

hehe kalo

PAOKtsis kai meta ELLINAS!!

sto thema salpigidi: ti apasxoliste aderfia. malakas ine. O PAOK den xriazete kanenan. ma kanenan! den theli mia aftos den theloume deka emis.

na stenaxorethike bori. ton katalaveno. omos tis malakies pou ekane sto parelthon asinxorites

PAOK pano apola

thomas

• Guest
« Reply #2313 on: January 28, 2008, 16:12:51 »

Πολύ σωστός φίλε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2314 on: January 28, 2008, 16:24:29 »
Na paei na sinexisei tin zoi tou stin xavouza. Autos to dialekse. An ithele, tha mporouse na itane pio diplomatis.

An eixe meinei ston PAOK kai pigene eksw gia fagito-poto, tha bariotane na ypografi autografa o neos mas koudas.
Twra tha pigenei kai tha akouei ta ex amaxis. Etsi einai auta. Sto xeri tou itan. Egw loipame pou den ton rixane kai kamia xlepa. krima. Tou paei to prasino.

biggeorge

• Guest
« Reply #2315 on: January 28, 2008, 16:47:33 »

sostos....ayto akrivos...

Πολύ σωστός φίλε

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2316 on: January 28, 2008, 17:09:11 »
230+ selides gia ton Efialti ton gipedon
230+ selides gia ton Arnaoutoglou ton gipedon

re dimitraki, salta kai gamisou esy kai h prasini fili sou kai o ekatomiriouxos idioktitis kafeneiou me 7 gramata

DEN THA GINEIS PAOKtsis POTE, RE KONTE, RE KONTE

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

polaret

• Guest
« Reply #2317 on: January 28, 2008, 17:16:49 »
Επειδη ακουω και διαβαζω καποιες αμπελοφυλοσοφιες τα δεδομενα ειναι καποιος ο οποιος το επαιζε αρωστο  παοκτσακι μολις του κουνησανε πεντε φραγκα παραπανω  πηγε σε μια καινουργια αγαπη  καλα ξηγηθηκε αφου νομιζει αυτο ειναι το σωστο για τον εαυτο του και εγω καλα ξηγιεμαι και τον βριζω και θα τον βριζω οποτε και αν τον δω στη θεσσαλονικη και οσο για αυτους που του την πεσανε θα του την πεφτουνε καθε φορα που εμφανιζεται και θα την κοπαναει με περιπολικα οπως εχει μαθει να κανει πολυ καλα ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ουτε παντελονια δεν φοραει ρε ποιον να χειροκροτησω.
Και κατι ακομα για αυτους που τον χειροκροτησανε .
                                   Ε ΡΕ........................ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2318 on: January 28, 2008, 17:38:02 »
προς φιλους του κοντου προδοτη,που μπορει να μπαινουν εδω μεσα-ειναι αυτοι που τον χειροκροτησαν χθες στη τουμπα μαζι με τους γονεις του τσιολη και αλλους γονεις παικτων βαζελων,που τα ειπαν καπιοι δικοι μας μαζι τους χθες-μεταφερτε του----οσο μιλας μουνοπανο και πουλας τρελα και προσπαθεις να κρατησεις πορτα ανοιχτει,για να παρεις  τα υπολοιπα ενσημα σου στα γεραματα,να κανεις τα μαγαζια σου στη γειτονια μας- ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ- που δεν τα εκτιμησες ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΨΙΡΙΣΕΣ-ενω τα ειχες βρει με το βαζελο...οποτε σε βλεπουμε θα τρως γιουχα και οταν θα εισαι στη Θεσσαλονικη θα κοιτας πισω σου.......μπορειτε να συνεχισετε τη συζητηση σας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Bayern4

• Guest
« Reply #2319 on: January 28, 2008, 17:41:27 »
Σημείωση: Το ρομάντζο με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη (τουλάχιστον σ' αυτές τις διαστάσεις), πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Πλην κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων που τον πίστεψαν πάρα πολύ και μπορεί να αισθάνονται προδομένοι, οι υπόλοιποι φαντάζουμε σαν κλαίουσες Μαγδαληνές που συνεχίζουν να ασχολούνται με τον θάμνο και δεν βλέπουν το δάσος.
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=558

υγ. συνεχισει ακαθεκτος ο λαος του ΠΑΟΚ να εχει κυριο θεμα συζητησης τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη του βαζελιακου. στις 232 σελιδες το τοπικ.

υπενθυμιση: υπαρχουν κ τα λουκετα..