Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 501265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2280 on: January 28, 2008, 11:02:54 »
Oi poutanes oi httes pantws ti grinia fernoun....
Akou me ti asxoloumaste twra. Th mia vdomada me ton Santos kai ta mparmpounia, thn allh me ton kontopitharo....
Eilikrina mono kai mono gia auto stenoxwriemai fetos otan xanei h omada. Kserw ti omada exoume kai ti katastash epikratei kai prosdokies den exw. Sas to exw ksanapei, apaks kai o PAOK den paei gia prwtathlhma einai outws h allws ektos stoxwn gia mena.....Kai gia auto se mia tetoia duskolh kai metavatikh xronia den mou kaigetai karfi gia ta apotelesmata auta katheauta....
Omws blepw oti ta gamhmena ephreazoun fovera thn olh katastash...Eimaste ikanoi na allhlovrizomaste pou kapoioi xeirokrothsan ton tapa kai kapoioi ton evrisan...Psssss, ti na sas pw re, thematara....Pragmatika to meizon problhma tou PAOK auto einai twra....
O kathenas exei krish kai vlepei kai apofasizei ti tha kanei...Mexri ekei kai meta telos...Katheste kai plakwneste gia ton stoumbo, megalh aksia den tou dinete? Ta pame mia ta pame duo telos....

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2281 on: January 28, 2008, 11:04:27 »
Είστε άδικοι με τον Σαλπιγγίδη. Πολύ άδικοι. Όποιος γνωρίζει, ξέρει αν έφυγε ή αν τον έδιωξαν. Όπως ακριβώς έδιωξαν κάποτε τον Ζαγοράκη που τώρα τον έχετε σημαία.

Είμαι το πρώτο φυτό που μόνος μου σηκώθηκα και χειροκρότησα το ΠΑΟΚτσάκι που το έδιωξαν άδικα απο την ομάδα που αγαπάει, που τον συκοφάντησαν και που το βρίζουν άδικα την μάνα και το σπίτι. Χαίρομαι που με ακολούθησαν άλλοι 200, 300 ΠΑΟΚτσήδες. Προφανώς και δεν χειροκροτούσα τον Σαλπιγγίδη παίκτη του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσα το καμαράκι μας που είναι αδικημένο. Μακάρι κάποτε να αποκατασταθεί η αδικία, η συκοφαντία είναι απο τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπό.

Δεν περιμένω καμμιά αναγνώριση ή μπράβο ή θεωρώ τον εαυτό μου πιό εξελιγμένο. Ίσως πιό ενημερωμένο ναί. Σε κάποια θέματα. Εξ'άλλου εγώ το βράδυ της Τρίτης που μαζεύαμε τα λεφτά ήμουν εκεί και ξέρω απο πρώτο χέρι τί και πώς. Δεν περιμένω να μου λένε ιστορίες οι τρίτοι. Απλά μην λέτε ότι ήταν βάζελοι. Σε όλα τα θέματα υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν και διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάντως χάρηκα που είχαν το σθένος όσοι με ακολούθησαν και χειροκρότησαν τον Δημητράκη. Ο κόσμος πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα. Εσύ ήθελες να τον βρίσεις. Πρόβλημά σου. Σου είπα τίποτα; Εγώ ήθελα να τον χειροκροτήσω. Λογαριασμό θα σου δώσω ρε;

Ohi re sy, fysika kai den tha doseis logariasmo. Ego mono ena prama thelo na se rotiso:TI PINEIS RE? kamaraki, dimitraki, PAOKtsaki, adikimeno...TI PINEIS??????????

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #2282 on: January 28, 2008, 11:11:04 »
Καλημέρα (τρόπος του λέγειν)... σε όλους.

Η υπόθεση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θυμίζει χυλόπιτα από ωραία γκόμενα, για την οποία έχεις δώσει τα πάντα και αυτή σε φτύνει για το φραγκάτο λόρδο, γιατί έτσι της είπε η μαμά της. Μπορεί να λέει ότι σε αγαπούσε και σε αγαπάει ακόμα, αλλά αυτή τη στιγμή άλλον τσιμπ...ώνει. Ο έρωτας θέλει θυσίες και η συγκεκριμένη κοπελιά δεν είχε τα αρχ...δια να τις κάνει (σουρεάλ καταστάσεις). Συνεπώς: ΛΗΞΗ της γκομενοσυζήτησης ΤΩΡΑ! ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ!

Φιλικά, Papritsa.

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT
PAOK is a Social Movement!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2283 on: January 28, 2008, 11:11:15 »
Καποιες σαρδέλες ξεχάσανε ότι όταν έφυγε για την Λέστερ ο Ζαγοράκης έγινε και φιλικό προς τιμήν του με 30.000 κόσμο. Με έναν πρόεδρο που είχε μόλις έρθει και φέρει ό,τι καλύτερο κινούνταν στην ελληνική αγορά. Με έναν πρόεδρο που τότε έδινε λεφτά στην ομάδα και δεν ξεπουλούσε για να τα 'κονομήσει κάτω από το τραπέζι. Για έναν παίκτη που πήγε σε άλλο πρωτάθλημα και όχι σε ομάδα μισητή και ανταγωνιστική. Για έναν παίκτη που όταν ήρθε ο καιρός να γυρίσει Ελλάδα, παρακαλούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ και δεν τον ήθελαν. Που στο απόγειο της καριέρας του επέλεξε να γυρίσει πίσω, από το να τα οικονομήσει χοντρά. Που απέρριψε πρόταση 2εκ. ευρώ για να βάλει και από την τσέπη του και να βοηθήσιε την ομάδα. Ναι, είναι ο ίδιος που σήκωσε στον αέρα με δολοφονικό τάκλιν τον πούστη κοντό προδότη των 30 αργυρίων στο ματς της Τούμπας στην τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Γιατί νοιώθει ΠΑΟΚ. Είναι ΠΑΟΚ. Κάποιοι είναι Δημητράκηδες και μόνον. Και να 'χαμε να λέγαμε. Όχι, δεν ανήκει στην κατηγορία των φίλων του ΠΑΟΚ ο κοντοπούτανος Ιούδας. Πόσος κόσμος δανείστηκε ή έμεινε μέρες χωρίς να βγει έξω, στερήθηκε πόσα πράγματα για να δώσει χρήματα και να μείνει αποσύροντας την προσφυγή του εκείνο το καλοκαίρι. Κι εκείνος πήγε και πουλήθηκε μετά.

Άλλη φορά μην συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα. Και η μαλακία έχει τα όριά της. Και όλο ακούω ξέρω τί έγινε τότε και αδικείτε το παιδί και δε συμμαζεύεται. Ε, πέστε μας και μας να μάθουμε ντε! Ελπίζω μόνο να μην είναι αυτά που γράφτηκαν παραπάνω, γιατί είναι ένα τσούρμο μαλακίες. Και κάτι τελευταίο, προσωπικό. Φίλε ΠΟΕΤ, θα σε πικράνω με αυτό που θα πω. Αλλά Ζαγοράκης δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #2284 on: January 28, 2008, 11:29:33 »
'Εχουμε ξεχάσει πάντως σαν λαός πολλά γεγονότα και να τα θυμίσω αν θέλετε, εκτός αν θέλετε να ζείτε με εμμονές.

1. Τα λεφτά τα μάζευε η επιτροπή σωτηρίας ναί ή όχι;
2. Τα λεφτά που μαζεύτηκαν πλήρωσαν προσφυγές απο δεδουλευμένα του Σαλπιγγίδη, του Καρυπίδη και ένα μέρος του Μίετσελ ναί ή όχι;
3. O Καρυπίδης με απόφαση της επιτροπής σωτηρίας και υπογραφή Γούμενου πήρε μεταγραφή στη Hearts όμορφα και ωραία χωρίς να ανοίξει μύτη;
4. Φάγαμε τρύπημα απο τον Γούμενο που επέστρεψε όμορφος και ωραίος μιά μέρα και ξαναανέλαβε ναί ή όχι;
5. Τον πούλησε τον Σαλπιγγίδη ο Γούμενος ή η επιτροπή που μάζεψε λεφτά για να πληρωθούν οι παίκτες;
6. Η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη έγινε τελευταία μέρα που έληγαν οι μεταγραφές ναί ή όχι¨
7. Τα λεφτά απο την μεταγραφή μπήκαν στήν ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ωφελήθηκε καθόλου έστω και λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ναί ή όχι; Πληρώθηκαν 1 εκ. Ευρώ οι παίκτες που τους χρωστούσε ο Γούμενος ναί ή όχι;

1. Ναι. Και συνοδευόταν από μια μεγάλη σιωπή από την πλευρά Σαλπιγγίδη. Να σου θυμίσω ότι υπήρχε διάχυτο το κλίμα εκείνο το καλοκαίρι ότι ο Σαλπιγγίδης δεν φεύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης να σου θυμίσω ότι είχε δηλώσει πως κάνει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, και όχι για να μείνει ελεύθερος.
2. Τα λεφτά μαζευόντουσαν τότε για να πληρωθούν δεδουλευμένα Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ;;Ας πούμε ότι ο ίδιος δεν είχε καταλάβει τον εμπαιγμό του κόσμου εκεινη την χρονική στιγμή (λέμε τώρα), γιατί δεν έκανε το αυτονόητο, το οποίο είχε πράξει και ο ΓΧ παλαιότερα, δηλαδή να αρνηθεί να πληρωθεί από το υστέρημα του κόσμου για χρέη που δημιούργησαν άλλοι;
3. Αν είσαι παοκτσής, θα ξέρεις την διαφορά του να φύγει ένας παίκτης για οικονομικούς λόγους σε ομάδα του εξωτερικού, από το να πάει σε έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους σου.
4. Ναι.
5. Ας πούμε ότι ήταν όλοι στο κόλπο. Αυτό με τον Σαλπιγγίδη τι σχέση έχει; Δεν ήταν υποτίθεται ο ηγέτης; Που είναι η προσωπικότητά του; Γιατί δεν είχε την ευθιξία να βγει και να πει έστω και πέντε κουβέντες στον κόσμο που τον λάτρεψε και αφηνε πίσω; Να σου θυμίσω επίσης κύριε Poet με την επιλεκτική μνήμη, ότι ακόμα και ο Παντελής Καφές το είχε κάνει αυτό. Ακόμα και ο Καφές είπε σε μια στιγμή: "παιδιά μου χρωστάνε μανιοκέφαλα, δεν αντέχω άλλο, είμαι επαγγελματίας και φεύγω". ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΕΤ. Δεν έφυγε από την πίσω πόρτα του Αεροδρομίου.
6.Ναι, τι μ'αυτό;
7. Όχι. Η τρύπα του Π.Α.Ο.Κ. επί Γούμενου έγινε μεγαλύτερη από το Γκραν Κάνυον.

Poet

• Guest
« Reply #2285 on: January 28, 2008, 11:31:59 »
Είστε άδικοι με τον Σαλπιγγίδη. Πολύ άδικοι. Όποιος γνωρίζει, ξέρει αν έφυγε ή αν τον έδιωξαν. Όπως ακριβώς έδιωξαν κάποτε τον Ζαγοράκη που τώρα τον έχετε σημαία.

Είμαι το πρώτο φυτό που μόνος μου σηκώθηκα και χειροκρότησα το ΠΑΟΚτσάκι που το έδιωξαν άδικα απο την ομάδα που αγαπάει, που τον συκοφάντησαν και που το βρίζουν άδικα την μάνα και το σπίτι. Χαίρομαι που με ακολούθησαν άλλοι 200, 300 ΠΑΟΚτσήδες. Προφανώς και δεν χειροκροτούσα τον Σαλπιγγίδη παίκτη του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσα το καμαράκι μας που είναι αδικημένο. Μακάρι κάποτε να αποκατασταθεί η αδικία, η συκοφαντία είναι απο τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπό.

Esy profanws poet DEN exeis ton arxhgo ws shmaia alla protimas ant autou na apo8ewneis ton salpiggidh
thn wra malista pou h omada sou exei thn anagkh sou meta apo toso asxhmo apotelesma. Den ekplhssomai.
Edw kapoioi (olws tyxaiws) apo thn idia 8ura ekrazan osous ekrazan ton goumeno,edw 8a kwlosoun...?

Ante kai ston Fasoula...
Φυσικά και δεν έχω τον Ζαγοράκη σαν σημαία, όπως και δεν έχω κανέναν άλλον παίκτη. Απο τον καιρό που βγήκε ο επαγγελματικός αθλητισμός, το έλεγε κάποιος φίλος και συμφωνώ, δεν υπάρχουν σημαίες. Όποιος έχει τα @@ να πάει κόντρα στον νόμο που σαρώνει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τις ζωές μας, στο νόμου του "όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται" που προσωπικά δεν τον δέχομαι, όποιος πάει ενάντια σε αυτό και έχει δυνατότητες και μείνει στον ΠΑΟΚ επειδή έτσι του λέει η καρδιά του, αυτόν θα τον κάνω σημαία. Μέχρι τότε, τη σημαία του ΠΑΟΚ θα την ψάχνω στη δεκαετία του 70.

Αλήθεια πάντως είναι ότι έχουμε σοβαρότερα προβλήματα για να ασχοληθούμε απο τον Σαλπιγγίδη, αλλά και με εκείνα να ασχοληθούμε, πάλι κώλος θα γίνουμε. Σταματώ εδώ για τον κοντοπούτανο, μακάρι να είμαστε να καλύτερα σε κάποια άλλη φάση το συζητάμε και μπινελικιαζόμαστε. Ας κοιτάξουμε καλύτερα την ομάδα μας. Συγγνώμη για την παρέμβασή μου απο όλους.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2286 on: January 28, 2008, 11:35:21 »
opios xeirokrotise ton prodoti den einai ����ôó�äåò
se mia epoxi pou paleuoume gia mia omada fantasma einai prosvoli sto agwna pou kanoume
salpiggidi ai sto diaolo kai si kai i omada sou kai alli fora 8a einai poio antrikio na panigirizeis ena gkol
apo na mas to paizeis par8ena
����ôó�äåò den 8a ksnagineis pote
kai sto lew egw pou den einai 8anatismenos pleon zontas sto eksoteriko 20 xronia
egw an eimoun sti 8esi sou 8a elega tin ali8eia kai den 8a miso eklega
i sinaderfisou sto paok einai apliroti 3 mines kai akoma prospa8eis na piseis oti efiges gia na glitoseis sto paok
enas o fasoulas kai deuteros esi
ante palli kala eixame isixasi se eida kai mou ir8e nautia vazele

thomas

• Guest
« Reply #2287 on: January 28, 2008, 11:36:48 »
Εγώ αδερφέ δεν δέχομαι συγνώμες από Παοκτσή.Δικαίωμα να λες τη γνώμη σου έχεις πάντα και παντού κανένας δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τον άλλον.Ακόμα και αν διαφωνώ με την άποψη σου θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τη λες ελεύθερα....όπως άλλωστε έχει πει γνωστός φιλόσοφος της εποχής του διαφωτισμού ;)

fanatikos4

• Guest
« Reply #2288 on: January 28, 2008, 11:40:13 »
kalimera se olous.ena exw na pw kai den ksanaasxoloume allo me to 8ema salipiggidi.<<MPRAVO>> se osous ton xeirokrotisan...dikaiwma tous!!!omws den goustarw na akouw (kai kyriws apo mas tous idious.....!!!) oti einai PAOKtsis...den kserw poion 8ewreite eseis paoktsi 'h poios einai k poios den einai, pantws gia mena PAOKtsis einai auta ta paidia pou kata kairous  exasan ti zwi tous mesa sti TOUMPA peftontas apo ta kaggela, autoi pou exysan aima gia ton PAOK, autoi pou skotw8ikan sta tempi, autoi pou mpikan fylaki kai alla tosa palikaria pou 8ysiasan polla ap' ti zwi tous gia tin idea k tin yperifaneia pou legetai PAOK......twra pali an nomizetai oti o sallpi einai PAOK kala kanete...min isxyrizeste omws oti den eiste FYTA!!!!!!GIATI ESEIS OI IDIOI DEN EISTE PAOKSIDES.............................    

Poet

• Guest
« Reply #2289 on: January 28, 2008, 12:16:50 »
Παιδιά, όντως έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε. Ήταν λάθος μου να συνεχίσω την κουβέντα για τον Σαλπιγγίδη. Συγγνώμη απο όλους. Ας δούμε την ομάδα μας πρώτα, να μην χανόμαστε, έχετε δίκιο, απλά τρελλαινόμαστε και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2290 on: January 28, 2008, 12:26:15 »
Λάθος;
βεβαίως, πιστεύω νακατάλαβες ότι τσίτωσες πρωί - πρωί το 99% του φόρουμ.
Οτι στο ένα ποστ μιλά για δημητράκη και καμαράκι και στο επόμενο μας τον λες κοντο π.......ο
Τελικά τι είναι για σένα ο κοντός προδότης, δεν έχω καταλάβει.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #2291 on: January 28, 2008, 12:28:50 »
Εγώ αδερφέ δεν δέχομαι συγνώμες από ΠΑΟΚτσή.Δικαίωμα να λες τη γνώμη σου έχεις πάντα και παντού κανένας δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τον άλλον.Ακόμα και αν διαφωνώ με την άποψη σου θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τη λες ελεύθερα....όπως άλλωστε έχει πει γνωστός φιλόσοφος της εποχής του διαφωτισμού ;)

na doume emeis pote tha diafotistoume san laos tha doume oti de yparxei gkri.. yparxei mayro kai aspro!
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

JamaicaN

• Guest
« Reply #2292 on: January 28, 2008, 12:29:10 »
@tsakalaki den exei simasia re c...
O @poet zitise suggnwmi kai einai pros timin  tou kai exoume poio sobara pragmata na asxolithoujme....
As to ligoume.... ;)

edit tsakalaki

Για εμένα το θέμα έχει λήξει από την μέρα που έφυγε, απλά παρατήρησα κάποια πράγματα και τα έγραψα.
Φυσικά και πιστεύω πως πρέπει να τελειώσει εδώ το θέμα, δεν δυναμιτίζω την ατμόσφαιρα. Παρατήρηση έκανα.
« Last Edit: January 28, 2008, 12:32:55 by tsakalaki »

Poet

• Guest
« Reply #2293 on: January 28, 2008, 12:41:58 »
Λάθος;
βεβαίως, πιστεύω νακατάλαβες ότι τσίτωσες πρωί - πρωί το 99% του φόρουμ.
Οτι στο ένα ποστ μιλά για δημητράκη και καμαράκι και στο επόμενο μας τον λες κοντο π.......ο
Τελικά τι είναι για σένα ο κοντός προδότης, δεν έχω καταλάβει.
Κυριολεκτικά τον θεωρώ καμαράκι, το κοντοπούτανος είναι τρόπος του λέγειν. Έχω και φιλαράκι κοντούλη και τον λέω κοντοπούτανο ...

tsakalaki, άστο το θέμα να κλείσει, δεν βοηθάει σε τίποτα στην παρούσα φάση. θάψτε το. Σβήστε το τέλος πάντων.

Παίρνω παράδειγμα απο τον εαυτό μου, επειδή είμαι στενοχωρημένος με την ομάδα και δεν ξέρω τί θα γίνει, ασχολιέμαι με μαλακίες που δεν είναι του παρόντος και δεν έχει να προσφέρει και τίποτα. Απλά δεν έχει νόημα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2294 on: January 28, 2008, 13:21:13 »
Prwi sto amaxi bazw sporfm kai akouw gia to xirokrotima tis toumpas (nai apo autous tous 200, pou to lene toumpa sto radio). An xenerwsa 1 fora xtes pou xasame, simera xenerwsa 10. Akou ekei anagnwrisei tou lathous tou laou tou PAOK gia to xryso paidi pou legete salpiggidis. Auta kataferate osoi xeirokrotisate... Bravo. Eiste gia ton poutso kai liga lew. Ai sixtir, paw na piw kafe.

KAI GIA SENA KONTOPOUTANE, OSO KAI NA PROSPATHEIS ME TIS PONIERIES (sintentevksi meta to mats) KAI TIS POUTANIES (gernw ston omo tou arapakou gia na klapsw), STHN THESSALONIKI THA EISAI MIA ZOH ANEPITHIMITOS. TON PAOKTSH RE MIASMA TON XARAKTIRIZEI H NTOBROSINI KAI H PALIKARIA TOU. TI EXEIS ESY APO AUTA?? SYNEXISE NA KANEIS SAN TO KLAMMENO NIMOU GIA NA FENETE I DIAFORA MAS. KAI OTAN FILISEIS TO TRIFILI RE MPINE KAI PANIGIRISEIS, OTAN DEIXEIS POU ANOIKEIS, TOTE ISWS STAMATHSW NA SE KRAZW. AI STON AGIRISTO MPASTARDE. DEN KSEXNW, OSO KAI AN TO THES.

manos4

• Guest
« Reply #2295 on: January 28, 2008, 13:42:40 »
poet 30.000 ειμασταν εσεις ειστε 50-100 ...................βγαλτε και πανω ..........ΓΟΥΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ......
ο κοντος τον οποιον γουσταρα πολυ πριν φυγει ...........και γιαυτο ακριβως τον φτυνω τωρα μονο
οταν σταματησει το θεατρο που δεν πανυγηριζει οταν βαζει γκολ θα σταματησω να τον κραζω και θα μου ειναι απλα αδιαφορος
μεχρι τοτε θελει φτυσιμο Ο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....................εσυ οταν σε βαζει γκολ ενω αυτος θα κλαιει εσυ
να τον χειροκροτας...........................

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2296 on: January 28, 2008, 13:58:56 »
i moni malakia xtes itan to <<einai i poutana tou salpigkidi i mana>>.ti ti vrizate re ti gunaika;auti einai arrwsti PAOKTSOU kai de mas prodwse na paei stin athina san to kanakari tis. :P :P :P
anyway to salpi kai gw kapote ton agapousa kai ton eixa ksexwrisei apo tous allous stin omada giati pragmatika itan kai arrwsto PAOKTSAKI kai gkoltsis.alla MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE MAS PRODWSE.
TO KATALAVATE ILITHIOI POU TON UPOSTIRIZETE??????MAS PRODWSE RE MAS PRODWSE!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2297 on: January 28, 2008, 14:01:49 »
poet 30.000 ειμασταν εσεις ειστε 50-100 ...................βγαλτε και πανω ..........ΓΟΥΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ......
ο κοντος τον οποιον γουσταρα πολυ πριν φυγει ...........και γιαυτο ακριβως τον φτυνω τωρα μονο
οταν σταματησει το θεατρο που δεν πανυγηριζει οταν βαζει γκολ θα σταματησω να τον κραζω και θα μου ειναι απλα αδιαφορος
μεχρι τοτε θελει φτυσιμο Ο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....................εσυ οταν σε βαζει γκολ ενω αυτος θα κλαιει εσυ

etsi akribos.... :headbang:

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2298 on: January 28, 2008, 14:02:54 »

poso mallon otan to prwto goal pou sou vale, to ekane ipo tin iaxi twn vazelwn na xtipisei to penalti. Ti ston poutso diladi....eleos.

Kai stin teliki as ekane mia sinentefksi kai na elege ta pramata me ta onomata tous.

AFTOI POU FEVGOUN NIXTA EINAI I' KINIGIMENOI I' SKATOPSIXOI
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2299 on: January 28, 2008, 14:05:51 »
Αν υπήρχε οταν ζούσε ο Χριστός τμήμα μάρκτινγκ και ο πετρουλάκης με κανα δυο ακόμα μανατζαροδημοσιογράφους  ο Ιούδας θα ήταν σήμερα τουλάχιστον Άγιος.

:a1006: :lol: :lol:
Δεν έχεις κι άδικο...
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ