Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 505824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2220 on: January 25, 2008, 16:05:48 »
Και φυσικά όπως πάντα και ιστορικά οι γενίτσαροι θα έχουν την δική τους θέση στην καρδιά μας.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

mitsos_g4

• Guest
« Reply #2221 on: January 25, 2008, 16:19:04 »
konte se perimenei o laos tou PAOK....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2222 on: January 25, 2008, 16:21:17 »
Alhth etoimasou.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #2223 on: January 25, 2008, 16:22:41 »
Eλπιζω να παιξει και στα 90 λεπτα.
Μπορει να ειναι σε μεγαλη φορμα αλλα
βαζελος με Σαλπιγγιδη βασικο στην Τουμπα = βαζελος με 10 παικτες.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2224 on: January 25, 2008, 16:40:01 »
ontws arrwstos,apo tous persinous agwnes etsi fanike...Exei na pesei poli vrisimo..Pos goustarw gia akomi mia fora OLO to gipedo na ton vrizei.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2225 on: January 25, 2008, 17:35:23 »
ελα-ελα-ελα-ελα...............
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2226 on: January 25, 2008, 18:57:32 »
μη στέκεστε μόνο στο περσινό παιχνίδι κυπέλλου -γιατί στο πρωτάθλημα δεν ήρθε- αλλά θυμηθείτε και τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε τον Αύγουστο στο φιλικό Ελλάδα-Ισπανία προς τιμήν του Προέδρου μας. Αν και είχε ξεσπάσει διαμάχη, εγώ το ευχαριστήθηκα εκείνη τη μέρα όπως και πάρα πολλοί άλλοι.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2227 on: January 25, 2008, 19:28:51 »
gie ths konths poutanas se perimenoume me anoixtes agkales...

DEN 3EXNW....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2228 on: January 25, 2008, 21:42:04 »
Ελα προδοτη
Ελα τσιρακι του γουμενου

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2229 on: January 26, 2008, 01:19:45 »
μη στέκεστε μόνο στο περσινό παιχνίδι κυπέλλου -γιατί στο πρωτάθλημα δεν ήρθε- αλλά θυμηθείτε και τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε τον Αύγουστο στο φιλικό Ελλάδα-Ισπανία προς τιμήν του Προέδρου μας. Αν και είχε ξεσπάσει διαμάχη, εγώ το ευχαριστήθηκα εκείνη τη μέρα όπως και πάρα πολλοί άλλοι.

trela gousta..tin prwti fora pou akoumpise mpalla to mounaki egine xamos..oute autos prepei na to perimene toso poli
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #2230 on: January 26, 2008, 03:51:33 »
konte prodoti.....egw den 8a 3exasw to penalty pou ektelese...panta ta ektelouse o papadopoullos kai kino to pexnidi to ektelese autos.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2231 on: January 26, 2008, 11:04:28 »
Egw den ksexnaw ekeina ta mesanyxta me thn katalhpsh twn grafeiwn ths PAE. Gnwstos opados ton phre thlefwno mprosta mas, na toy pei pws 8a pame na ton doyme, na toy milhsoyme. Egine omada kamikaze me 15 atoma, se 3 IX. "Magges kshlw8eite kana psilo gia venzines kai diodia" kai rixname fraggodifragga sto refene...
Agaliasame ta aderfia mas kai vlepame ta amaksia na feygoyn....Kalh epityxia...
PAOK kontra sta lefta, PAOK kontra sthn poystia.Ola gia ola...
KAI O KONTOPOYTANOS EFYGE APO THN PISW PORTA PRODIDONTAS THN PAOKTSHDIKH PSYXH....
DEN KSEXNW.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #2232 on: January 26, 2008, 11:21:20 »
τα ειπες ολα HOMO.ισως η μεγαλυτερη πουστια και η μεγαλυτερη προδοσια που εχει συμβει στον ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΛΑΟ απο οποιονδηποτε.γι' αυτο και ΠΟΤΕ δεν θα τον ξεχασουμε και οποτε ερχεται θεσσαλονικη θα εχει την υποδοχη που του αξιζει
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2233 on: January 26, 2008, 14:45:18 »
toulaxiston ektos apo ta nevra kai ti tsatila pou mas vgazei autos o mpastardos to thema einai oti tha klanoume kai sta gelia apo tis antidrasis tou.
avrio tha se kanoume na klapseis!!!!! ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

IronEagle

• Guest
« Reply #2234 on: January 26, 2008, 15:36:52 »
Egw den ksexnaw ekeina ta mesanyxta me thn katalhpsh twn grafeiwn ths PAE. Gnwstos opados ton phre thlefwno mprosta mas, na toy pei pws 8a pame na ton doyme, na toy milhsoyme. Egine omada kamikaze me 15 atoma, se 3 IX. "Magges kshlw8eite kana psilo gia venzines kai diodia" kai rixname fraggodifragga sto refene...
KAI O KONTOPOYTANOS EFYGE APO THN PISW PORTA PRODIDONTAS THN PAOKTSHDIKH PSYXH....
DEN KSEXNW.

....ayto mono !!!! 

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #2235 on: January 26, 2008, 15:47:18 »
DEN KSEXNW.

Εκείνες τις στιγμες εξω απο τη τουμπα ειναι βαθεια χαραγμένες στο μυαλό μου.Εκει μαζι με αλλα 50 άτομα ειχα ζησει το μεγαλείο του λαού μας για ακόμα μια φορά.Οταν φευγανε για Αθήνα τα Ι.Χ. νιωθαμε ολοι μας οτι θα καταφέρναμε να αλλάξουμε γνωμη στον τοτε ποδοσφαιριστη ηρωα.Τα παιδια θα του λεγανε να κανει προσφυγη ωστε να φυγει απο την ομαδα μας ο καρκινος τοτε μεγαλομετοχος.Δε το εκανε.Δε τους ειδε καν.Δε μας σεβαστηκε.Σταθηκε το δεκανικι του καρκινου.Τον βοηθησε να κανει τη τελευταια αρπαχτη.Εγω ομως ειχα τη τυχη να γνωρισω τοτε εναν ανθρωπο(στα πηγαδακια)που ειχε επιστρεψει στην Ελλαδα απο τη Γερμανια και μου εξηγουσε πως ειχε στειλει τη φανελα του σαλποπουστη στον Λαζοπουλο.Μου λεει εγω εβλεπα την εκπομπη του και ειχε τη φανελα του Γεωργιάδη με ενα χ και πονουσε η καρδια μου.Παω στη μπουτικ και παιρνω μια για τον ανηψιο μου και μια για το Λαζόπουλο.Αυτο εκανε ο πενηνταρης μεροκαματιαρης αδερφια μου.Εκεινη τη φορα λοιπον θυμηθηκα για ακομα μια φορα τις αξιες και τα ιδανικα του παοκτσηδικου λαου.Σε αυτον τον ανθρωπο ο κοντοπουτανος ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ.Και ομως στα παιδια που πηγαν Αθηνα τους κοροιδευε με το χειροτεο τροπο.Αυτα λοιπον για τον προδοτη που καποια στιγμη μας το επαιζε ο υπερπαοκτσης και μας εκανε και σουτ.Σουτ να κανεις στους βαζελους μαλακα γιδι και οχι σαυτον τον υπεροχο λαο. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2236 on: January 27, 2008, 13:28:35 »

ta logia einai peritta...fytepse ton!
« Last Edit: January 27, 2008, 13:36:08 by maria-mtb »

mitsos_g4

• Guest
« Reply #2237 on: January 27, 2008, 14:14:47 »
DEN KSEXNW.

Εκείνες τις στιγμες εξω απο τη τουμπα ειναι βαθεια χαραγμένες στο μυαλό μου.Εκει μαζι με αλλα 50 άτομα ειχα ζησει το μεγαλείο του λαού μας για ακόμα μια φορά.Οταν φευγανε για Αθήνα τα Ι.Χ. νιωθαμε ολοι μας οτι θα καταφέρναμε να αλλάξουμε γνωμη στον τοτε ποδοσφαιριστη ηρωα.Τα παιδια θα του λεγανε να κανει προσφυγη ωστε να φυγει απο την ομαδα μας ο καρκινος τοτε μεγαλομετοχος.Δε το εκανε.Δε τους ειδε καν.Δε μας σεβαστηκε.Σταθηκε το δεκανικι του καρκινου.Τον βοηθησε να κανει τη τελευταια αρπαχτη.Εγω ομως ειχα τη τυχη να γνωρισω τοτε εναν ανθρωπο(στα πηγαδακια)που ειχε επιστρεψει στην Ελλαδα απο τη Γερμανια και μου εξηγουσε πως ειχε στειλει τη φανελα του σαλποπουστη στον Λαζοπουλο.Μου λεει εγω εβλεπα την εκπομπη του και ειχε τη φανελα του Γεωργιάδη με ενα χ και πονουσε η καρδια μου.Παω στη μπουτικ και παιρνω μια για τον ανηψιο μου και μια για το Λαζόπουλο.Αυτο εκανε ο πενηνταρης μεροκαματιαρης αδερφια μου.Εκεινη τη φορα λοιπον θυμηθηκα για ακομα μια φορα τις αξιες και τα ιδανικα του παοκτσηδικου λαου.Σε αυτον τον ανθρωπο ο κοντοπουτανος ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ.Και ομως στα παιδια που πηγαν Αθηνα τους κοροιδευε με το χειροτεο τροπο.Αυτα λοιπον για τον προδοτη που καποια στιγμη μας το επαιζε ο υπερπαοκτσης και μας εκανε και σουτ.Σουτ να κανεις στους βαζελους μαλακα γιδι και οχι σαυτον τον υπεροχο λαο. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
:prosk:

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2238 on: January 27, 2008, 14:56:27 »
to www.salpigidis.com den uparxei pleon. as to vgalei apton titlo tou topic opios mporei.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #2239 on: January 27, 2008, 22:31:25 »
ise megalo poutanopedo....kai merikoi se xirokrotousane......