Author Topic: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)  (Read 499401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Δεν ξεχνώ)
« Reply #2120 on: March 07, 2007, 07:27:40 »
Μετά από το βάπτισμα του Μετροπόντικα με το όνομα "Σωτήρης Νίνης", προτείνω να ονομαστεί η ΠΙΣΩ πόρτα του Ελ. Βενιζελ. "Δημήτρης Σαλπιγγίδης". Στηρίξτε την πρότασή μου αδέρφια...  O0

Προχωρημένος ο φίλος...  ;)

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #2121 on: March 07, 2007, 18:38:16 »
sta opa opa se eixame konte.....
mhn to ksexnas ayto...

ton poulo tora... kala na pernas me ta florakia tou panlagokotaikou

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2122 on: March 12, 2007, 13:59:19 »
ti egine dhmhtraki? sto uefaki? me ton... PAOK?  k opws eipe swsta o alex pou milousame x8es, tsou-lou den 8a deis pote!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2123 on: March 13, 2007, 19:39:32 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

giati... gia ? ? ? (pou lene k sta merh mou) :lol: :lol: :lol: :lol:

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #2124 on: March 13, 2007, 22:55:22 »
ekei re kodopoutane UEFAKI kai sta epomena 10 xronia uote prwta8lhma.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2125 on: March 27, 2007, 20:13:31 »
Loipon aderfia pasxa erxete k o kontopoutanos prodotis tha erthei thessaloniki, an exei kalo kairo mporei na paei k xalkidiki

SE PARAKALO THEE MOU STEILTON STON DROMO MOU. SE PARAKALO FOTISE ME TIN MERA POU ISOS PAEI KANA MEDITERANNEAN COSMOS NA EIMAI K EGO EKEI.

an o kalos theoulis den eisakousei tin proseuxi mou oloi mas na eimaste se egrigorsi. se kapoion paoktsi tha pesei mprosta, as mas kanei PERIFANO me tin antidrash tou

KONTE THA MAS VRISKEIS MPROSTA SOU GIA PANTA
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

antonis_peraia

• Guest
« Reply #2126 on: March 27, 2007, 20:53:02 »
λοιπον κομπλεξικε στο σωμα και στη ψυχη, τωρα που πλησιαζει το πασχα,αυτες οι αγιες μερες, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου την ανασταση που θα πας στην
εκκλησια, ο πισω σου που θα κραταει τη λαμπαδα του να σε βαλει κατα λαθος(?) φωτια ρε πουστη.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...αχαριστη κουραδα

manos4

• Guest
« Reply #2127 on: April 02, 2007, 15:49:06 »
http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=45707

" Βαρεθηκα να ειμαι το μπαλακι"
...........αχχχ δημητρακη μα ποσο μαλ.......ς μπορει να εισαι.........? >:(

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2128 on: April 02, 2007, 16:11:26 »
otan evgaines apo to kotero tou kampanh xamogelastoulhs
otan ekanes to sout sthn 4
den hsoun to mpalaki alla to tsiraki tou iwannh
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2129 on: April 02, 2007, 16:59:20 »
NA MHN MILAS GIA TON PAOK RE GAMIMENE MPASTARDE KONTOPOUTANE PRODOTI

M H N    V A Z E I S     S T O     S T O M A    S O U    T O N    P . A . O . K .

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2130 on: April 02, 2007, 17:26:33 »
κλαψομουνι....θες να πας να δεις τη μανα σου εεε....κουφαλα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

xalllara4

• Guest
« Reply #2131 on: April 02, 2007, 17:30:14 »
PRASINI FANELA, PRASINA LEFTA
TOU GOUMENOU SWSIVIO KAI PAOK STO BLA BLA!

TELOS!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2132 on: April 02, 2007, 18:42:42 »
«Δεν ήθελα να μιλήσω τότε γιατί δεν ήθελα να κάνω τον ΠΑΟΚ πιο πολύ "άνω-κάτω" απ' ό,τι ήταν -Enw twra as poume einai mia xara kai den anastatwneis kanenan

Πολλοί είπαν ότι ήθελα να φύγω και γι' αυτό έκανα προσφυγή. Αυτό είναι λάθος -Xeroume, to ekanes gia na diasfaliseis ta xrhmata sou vre!

Ξέρεις τι γίνεται κάθε χρόνο στον ΠΑΟΚ; Ξεκινάει η σεζόν με προβλήματα και λες "άντε να τελειώσει, να βρεθεί μια λύση και του χρόνου, να πάμε καλύτερα". Και λύση δεν βρίσκεται.  -Eeeeeelaaaaa, ti me les twra? O Mieciel, o Fernandes, o Svouras,o Zagor kai oi alloi giati meinane tote re?

Όταν έκανα προσφυγή, την έκανα για ένα λόγο. Να ξυπνήσω συνειδήσεις και πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου το κατάφερα. Να καταλάβουν ότι η ομάδα βυθίζεται, μήπως και συγκινηθεί κανείς»,  -Ta kataferes ontws. Fagame papa 1hs taxews apo ton ka8e Kampanh.Fysika ta kataferes, sou plhrwsame to symvolaio me ta sms( 8elw ta 3 eurw mou pisw mpastarde) gia na se xepoulhsei o xontros 2 mhnes meta

«Έφτασε κάποια στιγμή, που δεν άντεχα πια αυτή την κατάσταση, που με έκανε να νιώθω τα πάντα, εκτός από ποδοσφαιριστής. -Na sou pw, malakas twra niw8eis? Prodoths niw8eis?Kakws...

Ο κόσμος μου ζητούσε να μείνω για να φύγει ο Γούμενος και ο Γούμενος ουσιαστικά μου ζητούσε να φύγω για να μη διαλυθεί ο ΠΑΟΚ. Βαρέθηκα να είμαι το μπαλάκι, σ' ένα τέτοιο παιχνίδι»,  -Gia auto kai eipes na kaneis to xatiri tou Goumenou...

«Ας έρθει έστω και ένας μπροστά μου και να μου πει πως εγώ ζήτησα να φύγω. -Na r8w egw? Giati 8ymamai oti ,otan efyges, eipes oti o goumenos se eipe oti symfwnhse gia th metaggrafh sou kai esy eipes," E dn mporw na kanw alliws" Mono pou gia na ginei mia metaggrafh prepei na ypograpsei kai h dioikhsh alla kai o paikths

Loipon, malakismeno, ase mas hsyxous pia. Arketo farmaki mas potises to kalokairi. Den ehoume anagkh tis palikaries sou kai ta ypokritika gleipsimata. Gia mas, Paoktsh tou mpla-mpla, 8a eisai panta ena mhdeniko kai enas ex8ros. Enas deilos pou protimhse liga fragka parapanw apo thn eugnwmosunh enos terastiou laou.

Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2133 on: April 02, 2007, 20:13:11 »
Ο κόσμος μου ζητούσε να μείνω για να φύγει ο Γούμενος και ο Γούμενος ουσιαστικά μου ζητούσε να φύγω για να μη διαλυθεί ο ΠΑΟΚ. Βαρέθηκα να είμαι το μπαλάκι, σ' ένα τέτοιο παιχνίδι»,  -Gia auto kai eipes na kaneis to xatiri tou Goumenou...

νταξει δεν λεω ο καθενας εχει το δικαιωμα να θεωρει το σαλπιγγιδη προδοτη μπορει να το θεωρω λαθος αλλα οχι κακο....

αλλα το μελλον και οπως κατεληξαν τα πραγματα εδειξε οτι τον ΠΑΟΚ τον εφελησε η αποχωρηση σαλπιγγιδη....

ας θυμηθουμε λοιπον πως εχουν τα πραγματα απο τη στιγμη που παρεδωσε τις μετοχες ο γουμενος τον ιανουαριο...οι μετοχες πηγαν στη διοικηση βεζυρτζη ο οποιος αδυνατει να βρει χορηγους,αδυνατει να βρει οικονομικους πορους,η πορεια της ομαδας ειναι απελπιστικη στο πρωταθλημα,και αγωνιουμε αν θα καταφερουμε να βρουμε χρηματα να βγουμε ουεφα....

ας πουμε τωρα οτι το καλοκαιρι ο σαλπιγγιδης αποφασιζε να μεινει στον ΠΑΟΚ και ας δουμε ποια θα ηταν η πιο πιθανη συνεχεια....
εχουμε και λεμε λοιπον....ενας ΠΑΟΚ σε απελπιστικη κατασταση,οι παικτες απληρωτοι και ετοιμοι για προσφυγη,και ενας γουμενος ετοιμος να την κανει για να παραδωσει τις μετοχες στον βεζυρτζη,ο οποιος εχουμε γνωση στη συνεχεια τι θα καταφερνε....ειμαι 100% σιγουρος οτι χωρις τα χρηματα απο την πωληση σαλπιγγιδη η ομαδα αυτη τη στιγμη θα ηταν και μαθηματικα στη β εθνικη....

για αυτο λοιπον ας παραδεχτουμε οτι η πωληση σαλπιγγιδη ηταν μονοδρομος...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #2134 on: April 02, 2007, 20:19:28 »
giati xerei kaneis pou pigan ta lefta apo tin polisi?
autes tis meres den ginete i istoria me ta 700 xiliarika apo tin polisi tou kontou pou efygan apo to tameio xoris apodixeis pou pigan?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2135 on: April 02, 2007, 20:21:04 »
diafono katheta sabbath exeis sxedon se ola adiko

an den efevge o salpigidis, mprosta stin dramatiki katastasi tis pae paok o goumenos tha ekane auto pou ekane ton ianouario apo to septemvrio k stin arxi tis xronia o vezyrtzis KAI xorigous tha evriske KAI metoxes tha poulouse kai polla alla tha ekane pou einai pio eukola stin arxi tis xronias para sto telos.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2136 on: April 02, 2007, 20:24:34 »
κοιτα οσων αφορα τα χρηματα απο σαλπιγγιδη ο γουμενος ειχε βγαλει σχετικη ανακοινωση για το που πηγαν....αυτο τουλαχιστον δεν μπορουμε να το αρνηθουμε....και ας μην ξεχναμε οτι οι παικτες ηταν απληρωτοι πριν αρχισει το πρωταθλημα...χαρη σ αυτα τα χρηματα ξεκινησε η χρονια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2137 on: April 02, 2007, 21:05:01 »
@sabbath, ki ego diafono orizontios ka8etos kai plagios!

Poia ANAKOINOSH? Htan ths plakas! Proton giati thn evgale o Goymenos (sa na leme "rota kai ton filo moy ton pseyth") Deyteron dioti den edose sth dhmosiothta ta antistoixa parastatika (Dhladh ama elege me ANAKOINOSH pos exei valei apo thn tseph toy 20M euro 8a ton pisteyes?) Triton dioti htan toso ths plakas, toso proxeirh poy eixe akoma kai diploeggrafes (elege px poson pros proponhtes tosa euro kai parakato elege eksoda pros proponhtes alla tosa).Htan ths plakas!
Alla as ypo8esoyme pos pragmati edose ta lefta ths metagrafhs gia "trexoyses anagkes". E oxi re sabbath kai na toy poyme kai bravo! Edo mas exei kataklepsei, exoyme mia super trypa kai esy les pos htan monodromos! oxi! As mhn ekleve gia na mhn ftasoyme na exoyme angkh polhsh paixton.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #2138 on: April 02, 2007, 21:18:03 »
ενας ΠΑΟΚ σε απελπιστικη κατασταση,οι παικτες απληρωτοι και ετοιμοι για προσφυγη,και ενας γουμενος ετοιμος να την κανει για να παραδωσει τις μετοχες στον βεζυρτζη,ο οποιος εχουμε γνωση στη συνεχεια τι θα καταφερνε....ειμαι 100% σιγουρος οτι χωρις τα χρηματα απο την πωληση σαλπιγγιδη η ομαδα αυτη τη στιγμη θα ηταν και μαθηματικα στη β εθνικη....

για αυτο λοιπον ας παραδεχτουμε οτι η πωληση σαλπιγγιδη ηταν μονοδρομος...

giati xerei kaneis pou pigan ta lefta apo tin polisi?
autes tis meres den ginete i istoria me ta 700 xiliarika apo tin polisi tou kontou pou efygan apo to tameio xoris apodixeis pou pigan?

ligo anenimeroto,ksexasiari kai "athoo" kai se vrisko file sabbath..

North_pole

• Guest
« Reply #2139 on: April 02, 2007, 21:26:12 »
Εγω πάντως και πολλοί άλλοι εξακολουθούμε να συμπαθούμε το Δημητράκη. Παρόλο που δεν φέρθηκε "ηρωικά", όπως θα ήθελαν πολλοί, παρόλο που πίκρανε πολλούς, κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα κι όποιος πιστεύει κάτι άλλο δικαίωμά του. Αλλά το να ζητάς από το ΘΕΟ να στον στείλει στον δρόμο σου, απορώ τι θα κάνεις ή τι προτρέπεις άλλους να κάνουν; Να βρίσουν, να χτυπήσουν, μήπως να τραβήξουν και μαχαίρι;