Δεν ήθελα να αναφερθώ ξανά σε αυτό το άτομο, αλλα φίλε μου Ελβετέ κάνεις πολλά λάθη.
Λες πως σκέφτηκε την καριέρα του, όπως κάθε ποδοσφαιριστής.
- Εγώ λέω στο καλό και να μας γράφει όπως και όποιος δεν θεωρεί τον ΠΑΟΚ καλό για την καριέρα του.
Λες πως δεν πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι και πήρε τα λεφτά που έπαιξε
- Εγώ θα σου πω πως αυτός έλεγε και λέει πως είναι ΠΑΟΚτσάκι,
Επίσης το καλοκαίρι που η ομάδα δεν είχε λεφτά, ας έλεγε πως θέλει να φύγει. Κανένας δεν θα του έλεγε κουβέντα. Για τα λεφτά που λες πως τα δούλεψε ας τα έπαιρνε από τον θείο η ας έκανε προσφυγή και να τα παιρνε οταν θα είχε ο θείος.
Να σου θυμίσω επίσης πως έδωσε το φιλί της ζωής στον Γούμενο την ώρα που είχε σχεδόν τελειώσει, όπως επίσης πως έπρεπε να σεβαστεί τα λεφτά που κατέθεσε το κάθε αρρωστάκι για να μείνει ο ''κύριος'' στην ομάδα.
Δεν ήξερε πως ο κόσμος δεν θα έδινε τα λεφτα του ποτέ στον Γούμενο; το ήξερε αλλά πούλησε τρέλλα στον κόσμο.
Λες πως χρειαζόμαστε επαγγελματίες και μιλάς και για τον Χαραλαμπίδη.
- Εγώ θα σου πω πως όντως χρειαζόμαστε επαγγελματίες, όχι όμως κολόπαιδα που δεν σέβονται αυτόν που απο το υστέρημα του τους ταίζει.
Και αυτό είναι για όλους.
Και όσο για το ότι δηλώνει ΠΑΟΚ είναι λογικό αφού το ξέρει όλος ο κόσμος αυτο. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να δηλώσει αμέσως βάζελος;
Θα τον δούμε σε λίγα χρόνια ΑΝ μείνει και δεν τον κυνηγήσουν αν θα δηλώνει ακόμα ΠΑΟΚ.
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά έλεος, δεν έχει δικαιολογία ο τύπος, αν είχε πράγματι τα αρχίδια ας το ξεκαθάριζε απο την αρχή.
Για τον κόσμο μας, έχει πεθάνει πρόδωσε τα όνειρα μας και την ιστορία μας. Πήρε τα λεφτά απο το υστέρημα του κόσμου και μας λέει πως μας έκανε χάρη γιατί ωφεληθήκαμε απο την μετεγγραφή, βλέπεις και ο ίδιος που είναι τα ανταλλάγματα του και ποιός πήρε τελικά τα φράγκα απο τη μεταγραφή. Γιατί σίγουρα δεν τα πήρε ο ΠΑΟΚ.
Άντε και πολύ ασχολήθηκα με τον κοντό φασούλα Χριστουγεννιάτικα, το μόνο που του αξίζει είναι το φτύσιμο απο τον κάθε ΠΑΟΚτσή.