Πέστα ρε liako!! Μόνο εσύ κατάλαβες τι εννοώ... Ρε συ Πολύγυρε, δεν ξέρω γιατί τρελαίνεσαι έτσι... Τουμπιώτης είμαι και ο μικρός ο Τουρσουνίδης -ο Ρούλης- ήτανε στο σχολείο μου. Ξέρω καλά πόσο ΠΑΟΚτσήδες είναι. Επειδή εσύ όμως ή δεν καταλαβαίνεις τι λέμε ή έχεις ασθενή μνήμη, να σου θυμίσω ότι επί Μπάγεβιτς ο Τουρσού πίεζε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ να κλείσει την καριέρα του, όπερ και εγένετο για 6μήνες, άσχετα που δεν έπαιξε ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ και πληρώθηκε κιόλας. Αλλά μάλλον εσένα δε σε ενδιαφέρει ότι κάποιοι εκμεταλλέυονται το όνομά τους και το ΠΑΟΚτσιδιλίκι τους για να βγάλουν άκοπα κανά φράγκο πριν αποσυρθούν... Εδώ πριν φύγει την πρώτη φορά από τον ΠΑΟΚ και πάει στην Ξάνθη, επειδή έληγε το συμβόλαιό του, τελικά μετά από το ντόρο που έγινε στα ΜΜΕ και τα λοιπά δημοσιοσχετίστικα, τον φορτωθήκαμε με ανανεωμένο διετές συμβόλαιο με 50 μύρια το χρόνο νομίζω, για να τον αφήσουμε ελεύθερο τελικά μετά από λίγους μήνες... Και τελικά επέστρεψε κιόλας... Αυτά και άλλα πολλά τραγελαφικά συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Και δε λέω ότι ο Σάλπι δεν είναι ΠΑΟΚτσής. Λεώ ότι δεν είναι μαλάκας να μείνει στον ΠΑΟΚ εφόσον έχει σε κανά χρόνο πρόταση από Αθήνα... Αν μπεις στην ψυχολογία ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, θα δεις ότι όσο τρελαμένος και να είναι με μια ομάδα, θα διασφαλίσει πρώτα από όλα τα δικά του συμφέροντα... Ακόμα και για τον Ντέμη σκέψου ότι αν δεν τον ικανοποιούσε η ΑΕΚ με τα τρελά μύρια που έπαιρνε -άσχετα που τα άξιζε κιόλας- ίσως είχε πολύ γρήγορα αποδημήσει για άλλα μέρη... Και ότι ακόμα και αυτός ο τρελαμένος Ντέμης κοίταξε το συμφέρον του αποδείχτηκε όταν τον παρακαλούσαν πρόπερσι να μείνει στην ΑΕΚ και αυτός έφυγε...