Φίλε Homo, εγώ κανέναν τέτοιον δεν έχω δει προσωπικά. Βλέπω όμως καθημερινά αρκετούς που είναι ζαγοράκης, σαλπιγγίδης, χάβος, βρύζας, δεν ξέρω γω τι άλλο, άλλα όχι ΠΑΟΚ. Τελείως τυχαία, αυτά τα άνιωθα άτομα είναι η ράτσα που πάει γήπεδο μια φορά τον χρόνο και αν, αλλά στα πληκτρολόγια είναι πρώτοι.
Ο κοντός είναι ένα μουνόπανο που πρόδωσε όχι τον ΠΑΟΚ (αυτό το έχουν κάνει κι άλλοι, μεγαλύτεροι παίκτες από αυτόν), αλλά τους ηλίθιους που έτρεχαν για πάρτη του (σόρυ από όποιον έτρεχε, αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι το καταλάβατε μετά) για να σώσει το αρχιλαμόγιο τον γούμενο και να ανεβαίνει στα κότερα του Πατέρα. Για μένα το έχω ξαναπεί, τέλειωσε από την ημέρα που έκανε μέσα στα μούτρα μου ό,τι ΔΕΝ έκαναν άλλοι κι άλλοι, όχι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε καν αντίπαλοι, μεταξύ αυτών κάτι τύποι ονόματι Κρόιφ και Μαραντόνα. Και για τι λόγο το έκανε κιόλας! Είναι ένα ύπουλο αρχιδάκι και φαίνεται και από τον τρόπο που μιλάει ακόμα.
Και να τελειώσει η μαλακία με το "ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι". Και ο γούμενος ήταν πρόεδρος αν το πάμε τρελίτσα. Και ο γιωργάκης είναι πρωθυπουργός μας, και μάλιστα εκλεγμένος! Άρα μην τον βρίζουμε...
Πάμε στο αγωνιστικό, γιατί γεμίσαμε μπαλαδόφατσες πάλι σήμερα εδώ μέσα.
Καθαρά από άποψης μπάλας λοιπόν:
Ο πουτάνας γιος είναι άχρηστος, άστριφτος, άντριμπλος, "γεννήθηκα οφσάιντ", "βάλε1τετατέτκαιαςπεθάνω", ενώ το μόνο που είχε ήταν το τρέξιμο κι η πίεση και απ'όταν γύρισε ούτε αυτό δεν κάνει. Να τελειώνει επιτέλους η πίπα ότι είναι καλός για έλληνας ή είναι ο καλύτερος στον ΠΑΟΚ (που ακόμα και έτσι που είναι ο ΠΑΟΚ, ούτε για τη 18άδα του δεν κάνει αυτό το αρχίδι). Όποιος θέλει να μιλάει τόσο σχετικά, να πάει να βρει τον Αϊνστάιν. Ή να απαντήσει στο ερώτημα, αν αξίζει να παίρνει αυτά που παίρνει και να δώσαμε τόσα λεφτά την ώρα που παίρναμε άνετα άλλον καλύτερο με τόσα και λιγότερα. Στο κάτω κάτω αν είναι τόσο ΠΑΟΚάρας, ας ερχόταν με λιγότερα. Ή ας έλεγε να τον βγάλουν όταν σέρνεται. Αυτό επειδή ορισμένους σας αρέσει ξαφνικά να πιάνετε όλες τις παραμέτρους όταν μιλάμε πχ για τον Κρέσιτς. Εκεί να τα μετράμε τα οφέλη και τις ζημιές, στον δημητράκη όχι, γιατί "δεν έχουμε άλλον".
Για την ιστορία, το κοντό πουτανάκι του γούμενου και μετά του Πατέρα, έχει 6 (αν δεν κάνω λάθος) γκολ σε 19 αγώνες, από τους οποίους έχει λείψει (συμπτωματικά) μόνο μερικά λεπτά σύνολο. Έχει και άλλα 2 γκολ στην Ευρώπη σε 10 αγώνες. Στο κύπελλο τον περιμένουμε ακόμα. Τα δε ποσοστά ευστοχίας είναι καταπληκτικά, αυτό είναι σίγουρο. Πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ έβαζε ένα τετατέτ στα 10. Τώρα γέρασε μάλλον και δεν κάνει ούτε αυτό. Κων/πολη, Τρίπολη, προχτές με ξάνθη, είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα που μου έρχονται, ενώ για κάποια από αυτά αναρωτιέμαι για το πού θα ήμασταν φέτος αν ήταν άλλος στη θέση του να σπρώξει το τόπι μέσα. Το να πάρει καλές θέσεις, να κάνει κίνηση χωρίς τη μπάλα ή να τραβήξει αμυντικούς, είναι σαν να ζητάς από τη Τζούλια να γίνει καλόγρια.
Από τα 20+ γκολ του καλοκαιριού φτάσαμε να έχουν αναστενάξει τα δίχτυα της τρίπολης, των σερρών, της ξάνθης, του βόλου, του τέλη και του νιόνιου. Αυτό έχει σημασία. Στα μεγάλα ματς να δηλώνεις παρών. Πριν 20 μέρες είχε βάλει όσα γκολ έχει βάλει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, που είναι και 3 χρόνια μεγαλύτερος. Είναι λογικό, λοιπόν, με τέτοιο κανόνι η ομάδα να έχει βαθμολογική συγκομιδή εποχής σαρδέλας και γούμενου, με 23 γκολ σε 19 ματς, σε έξι ματς να μην έχει σκοράρει καθόλου, από ντέρμπυ με γαυροβαζελοσκούληκα μέχρι τρίπολη και ατρόμητο στην Τούμπα, στο χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων 20 χρόνων, με εντελώς ανύπαρκτους αντιπάλους, τους περισσότερους υπό διάλυση.
ΚΟΝΤΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ
ΥΓ: το επιχείρημα ότι μερικοί τυφλωνόμαστε τάχα από το μίσος για αυτόν και τον κατακρίνουμε αγωνιστικά, εγώ το αντιστρέφω: ορισμένοι δεν έχετε τι να πείτε για την αμπαλοσύνη του μαλάκα, και το ρίχνετε εκεί. Το δάσος είναι μπροστά σας και εσείς ούτε καν βλέπετε το δέντρο, αλλά το ψάχνετε με το στανιό για να το δείτε και να αγνοήσετε ολόκληρο δάσος. Κάνε καλά παιχνίδια ρε μαλακισμένο, και θα σε παραδεχτώ (αγωνιστικά μόνο, εννοείται). Αλλά πού...