kαι μια κατάθεση ψυχής....αδέρφια μου...πιστοί σίγουρα ....στον ΠΑΟΚ αλλα και ίσως διαφωνούντες...στο θέμα του "επαγγελματία" . Για 28 χρονια ήμουν στην Πολίχνη,,,εκεί γεννήθηκα εκεί μεγάλωσα..τον ""μεσσία" τον ξέρω....τον ξέρω...ίδια συνοικία...πιτσιρίκια στη μπάλα κτλ κτλ κτλ....ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟΤΕ που ένας από εμάς ...ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...χαιρόμουν....ένιωθα περήφανος που ένας
"ΠΟΛΙΧΝΙΟΤΗΣ" ..ατόφιος έπαιζε στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ....και γαμούσε και έδερνε...-και πόντιος επίσης -εγώ και παρα πολλοί φίλοι περπατούσαμε με το κεφάλι ψιλά---που να ξέραμε-...έγινε ότι έγινε,,,,ήμουν από τους λίγους που είπα ...ok....την καριέρα.....καριέρα....καλά κάνει και να πάει να γαμηθεί.....ημείς πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε και όπως είναι και έγινε έτσι,,,,,,εμείς αδέρφια σηκώσαμε τον ΠΑΟΚ...από άκρη σε άκρη...και όχι μονο στη πόλη μας...---1 χρόνο τώρα στο Βέλγιο...είδα ÐÁÏÊôóÜêéá,,,με αρχίδια...σαν εμάς κάτω....και καλύτερους γιατί δεν έχουν τούμπα αυτοί......αυτοί είναι μονο με το όνειρο...και τα παιχνίδια στη TV.,,,,,και εκεί σου σηκώνεται η τρίχα για ακόμη μια φορα....εδώ βλέπεις Αδέφια που ζουν για 2 και 3 παιχνίδια που ίσως δουν από κοντά....για αυτούς λοιπόν ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ....και για εμενα και για αυτούς όταν με το καλο σε λίγες μέρες κατεβω κάτω ....στο ΝΑΟ....ΘΑ γίνω ΑΝΤΑΡΤΗΣ.....ΚΑΙ οποιος θέλει ας έρθει να μου ζητήσει το λόγο που θα τον βρίζω!.....ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.....