Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Apo th sigourh katrakula pou mas egguwntai oi PAOKarxes, Drosos me ta xilia.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Αν και δεν άκουσα τη συνέντευξη Δρόσου, νομίζω ότι μπορώ να πάρω θέση.

Καταρχάς αυτή τη στιγμή δεν είναι το δίλημα Δρόσος ή παράγοντες (θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου) του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. Αυτοί είναι είδος προς εξαφάνιση, λιγότεροι σε αριθμό από τους λευκούς ρινόκερους και με χαμηλότερη αξιοπιστία σε σχέση με τα προς εξαφάνιση ζώα.

Άρα μιλούμε για το δίλημα Δρόσος ή Β' Εθνική (προσέξτε: όχι Α2, Β' Εθνική με τη μία).

Ο Δρόσος χρειάζεται το αποδεδειγμένο λαϊκό έρισμα για τους εξής λόγους:

1. Δεν γουστάρει να ξαναβλέπει κερκίδες με 300 άτομα όπως στην αεκ. Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. πέρισυ, σε κάποια χρονικά σημεία, έδωσε κακό δείγμα αναφορικά με τη συμμετοχή του στο μπασκετ, γιατί δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που είμασταν 300 όλοι κι όλοι. Και απ' ότι φαίνεται ο Δρόσος θα γούσταρε ιδιαίτερα να μπει στο Παλατάκι και στο πρώτο παιχνίδι να ακούει το όνομά του από καμμία 3.000 κόσμο.
2. Αν έχει τη λαϊκή στίριξη πολύ εύκολα θα μπορέσει να πει σε κάποιους ότι οι ταμιακές διευκολύνσεις ήταν παπάς, ή παραφουσκώθηκαν και να διαπραγματευτεί μαζί τους χαμηλότερα ποσά. Είπαμε ότι έχει κάποια φράγκα, όχι ότι είναι μαλάκας.
3. Γιατί βαφτίζουμε "εκβιασμό" το κάλεσμα του Δρόσου για αγορά εισητηρίων διαρκείας από το λαό; Πέρασαν πολλοί από τον Π.Α.Ο.Κ. που είπαν ότι κι αυτός που είναι ξένος; Οτι δηλαδή ότι εισητήρια αγοραστούν, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, θα τα δώσω κι εγώ από την τσέπη μου;
4. Λύση για το θέμα των εισητηρίων διαρκείας υπάρχει και χωρίς διοίκηση: Δελτίο προαγοράς εισητηρίου εκδομένη από τον ΑΣ, ο οποίος θα είναι υποχρεωμένος με απόφαση της ΓΣ να παραδώσει, το ακριβές αντίτιμο, στην επόμενη διοίκηση της ΚΑΕ εφόσον είναι του Δρόσου, αλλιώς επιστροφή των χρημάτων. Λύσεις υπάρχουν σε όλα. Διάθεση υπάρχει;

Η νύχτα φεύγει, ο Δρόσος έρχεται (μακάρι).

Και κάτι τελευταίο: Αν βλέπουμε παντού εχθρούς θα καταντήσουμε σαν τα σκουλήκια. Ο μεγαλυτερος εχθρός μας αυτή τη στιγμή είναι ο προ των πυλών εξευτελισμός του υποβιβασμού.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

kospatras

• Guest

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Κατ'αρχας απ'οτι φαινεται οι πιθανοτητες να παρει την ομαδα ειναι πολυ περισσοτερες απο αυτες που ειναι αρνητικες!
Να κανω μια προβλεψη;Πιστευω οτι θα ερθει ο δροσος και θα γινει ΧΑΜΟΣ!Μονο αν οι ΠΑΟΚαρχες του πρηξουν τα αρχιδια θα σηκωθει να φυγει!
ΕΛΑ ΔΡΟΣΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣΙΑ!
ΔΡΟΣΟΣ ΤΩΡΑ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline ved

• Αλλαγή
δροσο μπες και μιλα στον κοσμο με αληθεια...και μην φοβασαι ουτε ΠΑΟΚαρχες ουτε ιωαννιδη.

κοντα ειναι το τελος τους.

ενα τσαφ θελέι ο κοσμος.

και μην ξεχναμε οτι ακομα και με πανελουδη οταν κανμε μια καλη ομαδα(μουλα κλπ) ημασταν πρωτοι στα εισητηρια και στα διαρκειας.

shaman4

• Guest
kata poso exei ta lefta o kosmos pou phre diarkeias mpalas na parei kai sto basket????!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ton akouga to meshmeri sto radiofwno ki elege oti an parei o kosmos tou paok 2000 diarkeias tha dwsw sthn omada
isaksio poso apo ayta ta diarkeias etsi san dwro.
re drose an thes na pareis ton paok ksereis pou tha pas.kati mou thymizei h istoria apo tosous kai tosous allous pou thelan na
mas paroun mesw efhmeridas h radiofwnou...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εμενα αντιθετα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση με τα λεγομενο του. Αλλα αλλο ειναι τα λογια αλλο οι πραξεος και για τον συγκεκριμενο προσωπικα αγνοω και την προιστορια του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
εμενα πάλι μου φάνηκε...ότι ψάχνει καλο τρόπο για να την κάνει...από τα λεγόμενα του ο μονος λόγος που μπορεί να μην μπει στον ΠΑΟΚ, είναι ότι δεν θα πειστεί ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει...α ρε παλιόπουστα πανελούδη και σία(βάλτε εσείς)....μας κατάντησες να χρειάζεται να αποδείξουμε την δυναμική μας...απίστευτο ότι ο κόσμος μας...ο μοναδικόs που έχει μείνει όρθιοs από τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογο...δεν πολλοίψήνει...να τρελαθώ η να μην τον πάρω στα σοβαρά εάν αρνηθεί...είμαι σε δίλημμα  :(
« Last Edit: July 09, 2008, 23:35:28 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
egw den to vlepw oute san ekviasmo oute ws kaki kinisi.autos skeftetai piga sta xanoumia ki itan oloi mazi 500 sta ntermpi.thelei kosmo sto gipedo kai pisteuei oti etsi tha ton eksasfalisei.ta 200.000 xiliarika mprosta s'auta pou tha anagkastei na valei den ftanoun oute gia zitw.
kai mi nomizete oti den kserei oti einai o monadikos sovaros endiaferomenos kai meta to xaos.an ithele na se ekviasei eixe poli xeirotera na pei
pisteuw oti mia anakoinwsi organomenwn opadwn stiriksis tha eftane gia arxi.alla proswpika an einai na exei thetiki kataliksi to olo thema den thelw paneloudides kai galatsopouloi na konomisoun.na mpei mprosta o kosmos na tous diwksei me to etsi thelw alla na kserei oti iparxei oikonomiki dinami apo pisw pou tha voithisei

bagos1

• Guest
katarxas den einai sosto na milame gia ekviasmo min ksexnate oti ta leuta apo ta 2000 diarkeias 8a pane ston paok oxi ston droso h ton ka8e droso ektos ama mesolavhsei kanas paokarxhs kai ta dwsei ston pantelonato allo auto pali.  epagripnite mages

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δεν πιστευω οτι ο δροσος ειναι ο τελειος επενδυτης ουτε ξερω αν στο μελλον μας βγει "σαπιος" ΑΛΛΑ οπως πολυ σωστα εγραψε και ο φιλος γυπας :
ΔΡΟΣΟΣ Ἠ Β' ΕΘΝΙΚΗ!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Ο Δημήτρης Δρόσος απ όσο γνωρίζουμε εμείς και δυνατός είναι οικονομικά ο Πατρινός επιχειρηματίας αλλά και έτοιμος να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ τοτ Π.Α.Ο.Κ. και έρχεται την Τρίτη ξανά στην Θεσ/νίκη και πάλι...για να τελειώσει το θέμα.
Ήδη μιλάει με συνεργάτες του για το πως θα στηριχθεί αυτή η νέα προσπάθεια...ενώ πριν από λίγο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα σχέδια του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας υπογράμμισε ότι: «Είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα η αγωνία του κόσμου που λαμβάνω σαν αποδοχή.
Αν η απόφαση μου θετική να ξέρουν ότι ο Δρόσος ότι υπόσχεται το κάνει. Τα βλέπω μάλλον θετικά τα πράγματα, κι ακόμη αυτά τα αρνητικά έχω την δυνατότητα να τα ξεπεράσω.
Παίκτες που είχαμε προγραμματίσει να έρθουν στην ΑΕΚ αυτό τώρα θα γίνει στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η αποδοχή του κόσμου είναι στο 100%, ελάχιστες είναι οι αντιδράσεις, πιστεύω ότι με μία καλή ομάδα θα είναι γεμάτο το γήπεδο.
Αλλά πρέπει να πω ότι είμαι επιφυλακτικός γιατί και στην ΑΕΚ η θετική αποδοχή του κόσμου άγγιζε το 100%. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ΑΕΚ και τον κ. Φιλίππου, έχει τελειώσει η ΑΕΚ για μένα.
Στις 15 Ιουλίου να πω τις σκέψεις μου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Το «ντιλ» είναι μεγάλο, οι ευθύνες μεγάλες, αν δεν πάρω τον ΠΑΟΚ κλείνει για μένα το κεφάλαιο μπάσκετ. Θα είναι εύκολο να δώσω μία χορηγία στον ΠΑΟΚ», ενώ κατατέθηκε και μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Δημήτρη Δρόσο που είπε:
«Προτείνω να βγουν εισιτήρια διαρκείας για το μπάσκετ και αν δεν πάρω την ομάδα θα καταβάλω χωρίς αντάλλαγμα και δέσμευση το ποσό που θα αντιστοιχεί στις πωλήσεις των εισιτηρίων μέχρι εκείνη την στιγμή».

Δεν υπάρχει άλλη αξιοπιστή λύση για την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και μακάρι λέμε εμείς ένας ισχυρός επενδυτής να αναλάβει την ομάδα και να ξαναπρωταγωνιστήσει...

http://www.ultrasfanspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=904

Offline cure

• Αλλαγή
Χθες που τον άκουσα το Δρόσο στον Πετρουλάκη είπα καμιά εικοσαριά φορές μέσα μου τι καραγκιόζης είναι αυτός. Θα μου πεις ας βάλει τα λεφτά του και τι σε νοιάζει αν είναι μπαρμπα γιώργος ή καραγκιόζης. Μήπως οι άλλοι καλύτεροι είναι;
Απλά δεν παίζεται ο τύπος. Να πιεις καφέ μαζί του και να μη βγάλεις τα χέρια από τη τσέπη...
Μας συγκίνησε και καλά. Τέλος πάντων. Δεν γαμείς. Απλά ήθελα να το πω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
σκεφτείτε πολύ απλά. Οσοι ερχόντουσαν ως σήμερα διοίκηση στην ΚΑΕ χρέωναν τον ΠΑΟΚ συνέχεια και του φόρτωναν τις δικές τους αμαρτίες.
Ο Δρόσος από ότι λένε, από όποιες ομάδες πέρασε, δεν άφησε ούτε ένα χρέος από την δική του διοίκηση (ούτε ο Φιλίππου δεν είπε ποτέ τέτοιο πράγμα για τον Δρόσο).
Τι σημαίνει αυτό ; Οτι προς το παρόν είναι αξιόπιστος και ότι τουλάχιστον δεν θα μας δημιουργήσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω χρέος.
Φανταστείτε αυτός να έπαιρνε τον ΠΑΟΚ όταν έγινε η ρύθμιση και μηδενίστηκαν τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα μπορούσε να έχει κέρδος, ή τέλος πάντων, να μη χρωστάει.
Φυσικά, εάν δει την στήριξη του κόσμου στην ομάδα, μπορεί να ψήνεται να ρήξει περισσότερα λεφτά για το κάτι παραπάνω.
Με Εγγλέζους και Ψωμιάδηδες δεν θα έπαιρνα διαρκείας. Με τον Δρόσο, μου δημιουργεί θετική εντύπωση και θα πάρω.
Και αν έρθει μια καλή πορεία που θα ξαναφέρει τον ΠΑΟΚ ψηλά, να δεις πως θα αρχίσει να γεμίζει και το γήπεδό μας.

Offline petrov

• Αλλαγή
Aν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα... Δρόσος ή το χάος... Και ποιός είναι ο Δρόσος ρε μάγκες σε τελική ανάλυση; Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει κάποια λεφτά; ή μήπως είναι παοκτσής και τον έπιασε ο πόνος; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΚΑΙ Ο ΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ 

makptol

• Guest
4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.

Δροσος η ΠΑΟΚαρχες(ΜΕΛΒΑ,ΧΡΥΣΟΙ ,ΑΤΣΑΡΗΔΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΔΕΣ ,ΑΔΕΜΔΙΑΛΗΔΗΔΕΣ ,ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ)....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ?  :) ???
« Last Edit: July 10, 2008, 17:43:29 by ÄéêÝöáëïò »

Offline univ

• Αποστολή
  • **
xilia dikia exeis gia kinitopoiisi.

as bgalei me kapoio tropo o a.s. pro-diarkeias .

min mou peite oti tha malousame akoma kai gia to pos tha einai tameias stin prospatheia ayti...... giati allios eimaste gia klammata..
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Aν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα... Δρόσος ή το χάος... Και ποιός είναι ο Δρόσος ρε μάγκες σε τελική ανάλυση; Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει κάποια λεφτά; ή μήπως είναι παοκτσής και τον έπιασε ο πόνος; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΚΑΙ Ο ΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ 

Ειλικρινά αδελδέ δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να διαφωνήσω μαζί σου.

Απλά και μόνο θα σου ζητούσα να συμπληρώσεις το κενό: Δρόσος ή .....

Βεβαίως και δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος με κάποια λεφτά  στην Ελλάδα, μόνο που ξεχνάς ότι αυτός δέχεται (ελπίζω) να τα βάλει, ενώ δεν έχει εμφανιστεί άλλος. Βεβαίως και δεν είναι ΠΑΟΚτσής και δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσης, αλλά νομίζω ότι ο παντακ και ο κατσαρής ΠΑΟΚτσήδες ήταν κι αυτό δήλωναν.

Η λογική των υποδείξεων, των ευχών, των παρακλήσεων κ.λ.π προς ανθρώπους που ήδη δοκιμάστηκαν και είτε απέτυχαν, είτε κουράστηκαν, είτε φαντάζουν λίγοι για να λύσουν το πρόβλημα, δυστυχώς (ή ευτυχώς) πέρασε. Τώρα είναι η ώρα των λύσεων.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Δρόσος είναι η λύση. Είναι όμως η μόνη ΥΠΑΡΚΤΗ λύση.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.