Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29294 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ant

• Guest
επειδη τυγχανει να εχω γραφτει απο τους πρωτους 300 (κλειστος πυρηνας κυριως απο θυρα4 & νεαπολη) στον Α.Σ,εχω να σου πω οτι εχεις δικιο οσον αφορα τις καλες προθεσεις του μελβα(στη πλειοψηφια τους) αλλα αγνοεις οτι καποιος αναθεματισμενος λογος θα υπαρχει που αν και βοηθησε να ανοιξουν οι πορτες στον ερασιτεχνη,παρ' ολ' αυτα δεν απολαμβανει τη στηριξη ουτε αυτων ολων που εγραψε(και μεσα σ' αυτους κι εγω).υπαρχουν προσωπικες αντιπαλλοτητες μεταξυ ατομων & το πιο βασικο προεδρο(ζουραρης)που νε μεν σεβομαι τις γνωσεις του αλλα το λιγοτερο ειναι ενας γραφικος περιφερομενος εθνικιστης που δε ξερει απο παοκ.

Offline agraf

• Αλλαγή
Áò ìçí ÷áèïýìå ìÝóá óôéò ëåðôïìÝñåéåò, ôïõò íüìïõò, ôá ëïãéóôéêÜ êôë. Ìðïñïýìå íá óõæçôÜìå áôåëåßùôá. Ôá ðñÜãìáôá åßíáé áðëÜ:

ÈÝëåé íá áãïñÜóåé ï ÆÞôñïò ôçí êáå ÐÁÏÊ? Áò âÜëåé ôá ëåöôÜ êáé áò ôçí ðÜñåé. ÐñïêõñÞóóåé ï ÁÓ ìßá áýîçóç ÌÊ 2,5 åê ðïõ áíôéóôïé÷ïýí óôá ÷ñÝç êáé üðïéïò èÝëåé áãïñÜæåé ôçí êáå. Ï Ãéáííáêüðïõëïò âÜæåé 10 åê ÷ùñßò íá Ý÷åé áîéþóåéò ãéá ðüóôá êôë ¸ôóé ãéá ôçí êáýëá ôïõ. Ãéá êÜðïéïí ðïõ ëÝåé üôé èá êÜíåé ôïí ÐÁÏÊ ðñùôáèëçôÞ ôá 2,5 äåí ðñÝðåé íá åßíáé ðñüâëçìá.

ÈÝëåé áðëÜ íá âïçèÞóåé? Áò âÜëåé Ýíá ðïóü ôþñá ðïõ Ý÷ïõìå áíÜãêç êáé îáìïëéþìáóôå íá âñïýìå äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ ìå ðáñÜëëçëç Ýíáñîç ôçò äéáäéêáóßáò ëáéêÞò âÜóçò.

¸÷ù ôçí åíôýðùóç üôé èÝëåé ï ÆÞôñïò íá ðÜñåé ôçí êáå ìå øß÷ïõëá (300 ÷éë) êáé ìÜëéóôá ÷ùñßò íá ðñïôßèåôáé íá âÜëåé ïýôå € ãéá ôá ÷ñÝç.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ουτε πρωταθλητη ονειρευομαι στην παρουσα φαση να δω τον ΠΑΟΚ ουτε ευρωλιγκα να βγει ουτε τπτ
αυτο που ονειρευομαι ειναι εφιαλτες.μια ομαδα με ασπρομαυρα που την λενε ΠΑΟΚ και παιζει β'εθνικη
το να διαβαζω αναλυσεις επι αναλυσεων με κουραζει.οχι γιατι λεω κατι για οσους τα γραφουν
αλλα γιατι βλεπω διαφωνιες και το κυριοτερο δεν βλεπω λυσεις αμεσα πραγματοποιησιμες.δεν με ενδιαφερει
αν θα μεινει η αν θα φυγει καποιος παικτης.αυτο που με τρελαινει τωρα ειναι οτι για οσους δεν το εχουν
καταλαβει ειμαστε με το ενα ποδι β'εθνικη.και ρωταω εσας που τρεχετε απο κοντα που αφιερωνετε χρονο πολυτιμο
απο την ζωη σας για τον ΠΑΟΚ μας.μηπως ο πανελουδης με ολα οσα εχουν γινει με ζητρους γαλατσοπουλους μετοχες
αυτο επιδιωκει;να ριξει την ομαδα β'εθνικη για να ξεχρεωσει;δεν ξερω αν σας περναει απο το μυαλο αυτο
εγω εχω χασει την μπαλα με οσα διαβαζω και ξερω οτι οσο καθυστερουμε εκει οδηγουμαστε

Offline ved

• Αλλαγή
φιλε μου τους μηδενισμους αυτους εσεις τους εχετε προκαλεσει με τις κοκορομαχιες σας. δεν σου προξενει εντυπωση που ενω γραφτηκε τοσος κοσμος παλι βγαινει ο κατσαρης? προφανως γιατι υπαρχουν και αλλοι που σιχαθηκαν παραταξεις και διαλογους αλαλουμ σαν αυτους στον πρετεντερη. η συνεχη διαμαχη με χδ σας εχει προκαλεσει πολυ μεγαλη φθορα στα ματια του κοσμου.
Δεν υπάρχει καμμία κοκορομαχία με τον Χ.Δ. και απορώ γιατί το λές. Σου λέω δε για να το γνωρίζεις ότι λίγους μήνες μετά αφ'ότου γράφτηκα στο Μέτωπο, γράφτηκα και στο Χ.Δ. Οι κοκορομαχίες λοιπόν που αναφέρεις είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.
Για τον λόγο που βγαίνει ο Κατσαρής είναι πολύ απλός. Όταν έγιναν το 2006 εκλογές πολλά μέλη μας δεν είχαν ακόμα δικαίωμα ψήφου. Επίσης, ο Κατσαρής αν δεν γνωρίζεις σε πληροφορώ ότι χρημιμοποιεί πολλαπλούς τρόπους για να βγεί, πρόπερσι υπήρχαν υπάλληλοι του Γούμενου που ψήφισαν, όλο του το σόϊ, όλο το Λάκωμα, οι συμμαθητές του γιού του κλπ. Αυτά ευθύνονται για την εκλογή Κατσαρή και όχι ότι ο κόσμος σιχαίνεται τους σχιματισμούς όπως εσύ το ερμηνεύεις.
ο ζητρος δεν ειπε οτι το πλανο ειναι παραλογη απαιτηση .αντιθετα ειπε οτι εχει και μαλιστα 5ετες...φυσικα χωρις καμια αλλη λεπτομερεια. αυτο για σενα δεν ειναι γενικοτητες η φαναφαρες ετσι?
Είπες ότι για πλάνο μίλησε πρώτα ο Ζήτρος και σου είπα ότι του το έθεσε ως προαπαιτούμενο η Γ.Σ. Δεν μου απάντησες και ξεκινάς καινούργια ερώτηση; Παραδέξου λοιπόν ότι το πλάνο το απαίτησε η Γ.Σ. πρώτα και μετά πάμε παρακάτω.

μιλας για ενημερωση στα μελη σας λες και εκπαιδευεται στρατιωτακια και φυσικα δεν παραλειπεις να π[εις οτι θα πρεπει να αποφασισουμε και να ψηφισουμε περνοντας το μερος καποιου...η λεξη κομμα και πολιτικη σου λεει κατι? η λεξη κομματοσκυλο? η λεξη διχασμος?
Αν για σένα η ενημέρωση σου θυμίζει στρατιωτική σχολή, τότε όταν διαβάζεις ένα βιβλίο εκφασιστίζεσαι, όταν διαβάζεις εφημερίδα γίνεσαι γκεμπελάκι και επειδή όσο ζεις μαθαίνεις, όσο ζεις γίνεσαι πιό στρατοκράτης. Πλάκα μου κάνεις φυσικά!!! Θεωρείς την ενημέρωση στρατιωτική εκπαίδευση; Μην διαβάζεις internet λοιπόν ... και μην κάνεις καν την συζήτηση αυτή γιατί πού ξέρεις, μπορεί να θέλω να σε εκπαιδεύσω για στρατιωτάκι!!!

προσωπικα αν εξαιρεσεις τον καναρακη και την κουραση που μου προκαλει ο φιλοσοφος τεινω ποιο πολυ στις αποψεις του μλβ...σε προηγουμενα ποστ μου αν ανατρεξεις θα δεις οτι ο κατσαρης εφαρμοζει το διαιρει και βασιλευε,,,και επειδη δεν ειμαι μονο κριτικη μιλησα για κοινο μετωπο εναντιον του,,,γιατι αδυνατειτε να το πραγματοποιησετε?
Δεν υπάρχει διάθεση απο κάποιους και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν θέλω να πώ τίποτα άλλο δημόσια. Μόνο με PM.

η λαικη βαση εκανε τοση μεγαλη πορεια και ναι ανοιξε τον δρομο για τον ερασιτεχνη σε ποιο πολυ κοσμο.

γιατι?
Γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίζει για την ομάδα.

για να τρεξει πισω απο τον πρωτο ξυπολυτο επενδυτη επειδη εχει ωραιο κουστουμι?
Διάβασε ξανά τα post παραπάνω. Εσύ κατάλαβες ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου; Αν αυτό κατάλαβες, κακώς κατάλαβες. Διάβασέ τα. Είπα ότι δεν έχει δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα. Πώς το μεταφράζεις εσύ ότι θέλουμε να τρέξουμε πίσω απο τον κάθε ξυπόλυτο επενδυτή;

για τα χρεη ειπε οτι δεν τα αναλαμβανω...αν το ερμηνευεις εσυ ετσι τι να πω.μαλλον εισαι ποιο κοντα του και ξερεις κατι παραπανω.ισως να χρειαζεται και μεταφραστη. δεν αναλαμβανω=δεν πληρωνω αυριο με μετρητα!!! φοβερο. απο ποιο βιβλιο του κευνς?
Το ξαναλέω και σου προτείνω να είσαι πιό προσεκτικός αυτή τη φορά. Όποιος πάρει τις μετοχές και κάνει δική του διοίκηση, δεν έχει καμμία απολύτως δυνατότητα να μην αποδεχθεί τα χρέη. Δεν απαιτείται καν δήλωση ότι θα τα αναλάβει ή όχι. Όταν δηλώνει ότι θα πάρει τις μετοχές και θα κάνει διοίκηση, αυτό εννοείται. Έτσι τουλάχιστον ορίζει ο ΚΝ.2190/1920 και δεν χρειάζεται ούτε να είσαι κοντά στο Ζήτρο, ούτε να έχει μεταφραστή. Άλλαξε και το ύφος του γιατί δεν ανέχομαι μπηχτές ... είμαι πιό κοντά του!!! Ξέρεις τίποτα συγκεκριμένο για μένα;;; Αν ξέρεις πάρ'το πίσω αυτό που είπες διαφορετικά θα το θεωρήσω άλλη μιά έκφραση των τόνων λάσπης που ρίχνει ο ΠΑΟΚτσής δε όποιον βρεί επειδή απλά θέλει να πουλάει πνεύμα. Εδώ όμως έχεις να κάνεις μαζί μου, και όταν μιλάς μαζί μου, θα με αντιμετωπίζεις όπως σε αντιμετωπίζω και εγώ.

για τις αποψεις του για τον πανελουδη δεν ανεφερες κατι...
Πρέπει αλήθεια να σχολιάζω κάθε τί που λέει ο Ζήτρος για να αποδείξω ότι δεν είμαι δεινόσαυρος;
Εσύ φίλε σχημάτισες λάθος εντύπωση ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου και πάνω στη λάθος εντύπωση κάνεις λάθος συζήτηση.

Σου ξαναλέω λοιπόν τη θέση μου μπας και ξεκολλήσεις ... δεν θέλω κανέναν Ζήτρο ... δεν θέλω κανέναν μεγαλοϊδιοκτήτη. Πιστεύω στην πρόταση του Μετώπου.

Θέλω έναν μεγαλοεπενδυτή όπως τον έχουμε περιγράψει στην πρότασή μας. Αν θέλει να είναι ο Ζήτρος, ή ο Μήτρος ή όποιος θελει, ας είναι. Όποιος δώσει τις εγγυήσεις που ζητάμε ας πάρει το management, αυτό είπα. Εδω τελειώνω εγώ.

Απο εκεί και κάποιοι φίλοι είπαν για την εμφάνιση Ζήτρου και σχολίασα κάποια πράγματα ...

φιλε χωρις ειρωνια τωρα και χωρια πλακα...εχετε καταλαβει οτι ειστε οι καλυτεροι συμμαχοι του κατσαρη? και φυσικα το ιδιο και ο χδ.
Για τον Χ.Δ. δεν ξέρω, πάντως εμείς είμασταν οι μόνοι που κάναμε κριτική για τον Κατσαρή. Ούτε ένας άλλος δεν είπε κακή κουβέντα γι'αυτόν τον άγιο άνθρωπο!!! Αν αυτό εσένα σου λέει ότι είμαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι του Κατσαρή ...

δεν εχετε αναλαβει ποτε τον ας και εχετε καταντησει κατι σαν το πασοκ...που ειναι αντιπολιτευση και στις δημοσκοπησεις πεφτει μαζι με την νδ.
δηλαδη θελω να πω οτι ενω εχετε μικρη διαρκεια ζωης ο κοσμος σαν νοιωθει στην πλατη του σαν δεκαετιες. σαν κατι παλιους παραγοντες οπως ο καλυβας!!
Φάε και εσύ τη λάσπη που τρώμε καθημερινά και εδώ θα είμαστε. Έχεις καταλάβει ότι τον μόνο που φοβούνται στον Α.Σ. είναι το Μέτωπο;
- Ποιός άνοιξε τον Α.Σ. στους κανίβαλλους; Το Μέτωπο.
- Ποιός δεν ψηφίζει τους ισολογισμούς του Κατσαρή; Το Μέτωπο
- Ποιός προσπάθησε να μειωθεί η συνδρομή; Το Μέτωπο
- Ποιός κάνει κριτική στον Κατσαρή για το μπάσκετ; Το Μέτωπο
- Ποιός ζητάει να παραιτηθεί ο Κατσαρής; Το Μέτωπο
Τί κάνουν οι άλλοι σχηματισμοί η και μεμονωμένοι; Δεν κάνουν κριτική, γίνονται αρεστοί στον πολύ κόσμο.

Στο τέλος εμφανίζεται και ο vedder και τα ισοπεδώνει όλα ... σε ταυτίζει με τον Χ.Δ. και με τον Κατσαρή και άντε απέδειξε στο vedder ότι δεν είσαι δεινόσαυρος. Τί να κάνω παραπάνω φίλε vedder???

για μενα η κοινο μετωπο τωρα κατα του κατσαρη η καποιος νεος πολος κατι καινουργιο που θα τα κανει περα ολα αυτα.
Κοινό Μέτωπο δεν γίνεται το ξαναλέω δεύτερη φορά επειδή δεν το θέλουν.
Το Μέτωπο το 2006 είχε κάνει πρόταση για κοινό αντικατσαρικό ψηφοδέλτιο και ο Χ.Δ. το απέριψε.
Έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες που φυσικά δεν διαφημίστηκαν επειδή έτσι έπρεπε.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λοιπόν ... επειδή κάποιοι δεν το θέλουν ... είμαι πολύ πικραμένος με αυτό και δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου για κανέναν.

εγω γραφω παντα με το συναισθημα και για μενα αυτο μετραει.100 σελιδες αναλυσεις και νουμερα και κεινς να γραψεις αμα δεν γραψεις 2 πραγματα αληθινα δεν κανεις τιποτα.απο τον βουλινο εχω κατεβει σε καμια 50 πορειες για τον ΠΑΟΚ ,,,ουτε κκε να ημουνα.ποιον ζητρο να μασησω και να πιστεψω.
και πρωτα σοβαρευτειτε και κοιταξτε  την ομαδα και μετα τους σχηματισμους...ισως τοτε μπω σε καποιον(μου επεσε πολυ βαρυ που δεν ειμαι σε καποιον για να ενημερωνομαι)

αν θες ακουσε με και προβληματισου καλυτερα σε αυτα που εγραψα και οχι στις παπαριες του ζητρου. ποιο πολλα θα καταλαβεις για τον κοσμο.
Φυσικά και να μπείς. Δυναμόνοντας οι σχηματισμοί δυναμώνει ο ΠΑΟΚ. Οι σχηματισμοί είναι αδύναμοι και χρειάζονται ανθρώπους. Εμείς έχουμε την Δευτέρα στις 19:00 Γενική Συνέλευση ανοιχτή. Έλα να δεις και να κρίνεις με τα μάτια σου για να έχεις και ιδία αντίληψη.

Τους ακούω όλους και τους ακούω όλους σοβαρά, και εσένα όπως και όλους. Εσύ όμως δείχνεις κάποια πράγματα να τα παραβλέπεις εύκολα και άλλα να τα ισοπεδώνεις. Δώσε στο κάθε τι την αξία του και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά.

1) στην σφαιρα της φαντασιας μου οι κοκορομαχιες???πλακα κανεις ετσι? μηπως δεν σας κατηγορησαν ουσιαστικα για τακτικη σκουλικιων και σουπερ3?

2)ο κατσαρης βγηκε ετσι αλλα αν ησασταν ενωμενοι απεναντι του θα μας ειχε αδειασει την γωνια. αν δεν μπορειτε τοτε λυπαμαι...οχι εσας αλλα την ομαδα.

3)η γς ζητησε το πλανο ναι λαθος μου το βρηκες...ομως ασχοληθηκες με το δικο μου και παρελειψες να πεις το δικο του. κατα την γνωμη σου ειναι παραλογο να ζηταμε πλανο. ο ζητρος ομως δεν ειπε οτι ειναι παραλογο,,,αντιθετα μπηκε στο τριπακι και ασχοληθηκε χωρις φυσικα να πει καποια σοβαρη λεπτομερεια...εσυ ομως ασχοληθηκες με την τριχα του βεντερ και κουβεντα για την τριχια του ζητρου.

4) το προβλημα δεν ειναι η ενημερωση αλλα οτι λειτουργειτε σαν κομματα που πρωτα κοιτανε το συμφερον τους. ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας? αν ο χδ κανει μια σοβαρη κινηση εγω θα την επικροτησω,,,αντιθετα εσεις θα ψαξετε να την λασπωσετε να βρειτε ατελειες να διαφωνησετε η να κανετε γρηγορα μια αντιπροταση μην τυχων και κερδισουν λιγα μετρα αυτοι στην κουρσα που εχετε μπει.

5) για την δηλωση του περι πανελουδη ευτυχως το ανεφερες γιατι προς στιγμη νομιζα οτι συμφωνουσες και σαυτο.

6) για τον κατσαρη σου το ξανα ειπα οσο και να τον κραζετε με τις κοκορομαχιες γελιο του προκαλειται.

7) στα θετικα του μετωπου δεν διαφωνω ετσι που μου τα αραδιασες ομως μου φανηκαν σαν διαφημιστικο σποτ κομματος πριν τις εκλογες...κρατατα λοιπον για αργοτερα.

8) ετσι οπως μονο εσυ ερμηνευσες την δηλωση ζητρου νομιζα οτι κατι ξερεις σε προσωπικο επιπεδο...αν απλα την μαντεψες παω πασο.

9) και παμε στην ουσια γιατι κουρασαμε.

αν υποθεσουμε οτι ο γουμενος αυτη τη στιγμη ειναι στην μυκονο και γαμαει τις καλυτερες πουτανες με τα λεφτα τα δικα σου και τα δικα μου ξερεις τι σημαινει?

οτι τους νομους που αναφερεις τους γραφει στα @@ του...

και αφου για τα χρεη του παλευει ο ζαγορακης με τα δικα μας τα λεφτα και εμεις παλι μιλαμε για νομους αυτο σημαινει οτι δεν μαθαμε τιποτα απο την ιστορια.

και ξερεις γιατι γινετε αυτο. γιατι αν αυριο αναλαβει ο ζητρος και μετα απο 2 χρονια φυγει = πει οτι δεν μπορει αλλο και αφησει τις μετοχες στον ερασιτεχνη,,,τοτε εμεις παλι θα τρεξουμε να βοηθησουμε την ομαδα να μην διαλυθει γιατι την αγαπαμε.και αυτο το ξερει ο ζητρος απο την ιστορια.και αφου η ομαδα δεν θα διαλυθει κανενας νομος δεν θα τον δεσμευει απεναντι στα χρεη.

και συνεπως μια απλη δηλωση που μαλιστα λεει οτι δεν τα αναλαμβανει και ενας νομος δεν μας εξασφαλιζουν μαγκες.
οι νομοι για τις εταιριες δεν ειναι το ιδιο και στην ομαδα μας.
μην την πατησουμε παλι σαν βλαχοι.

και ακομα ποιο απλα. ο πανελουδης ειχε το 90%...ο νομος ισχυε και για αυτον.χρεη ομως δημιουργησε και ποτε δεν θα τα πληρωσει χωρις να εχει κανενα προβλημα απο νομους.

περισσοτερα απο πμ φιλος κουρασαμε.

polaret

• Guest
Επειδη εισαι πολυ ενημερωμενος και εγω λιγο χοντροκεφαλος μπορεις να ΜΟΥ-ΜΑΣ εξηγησεις τελικα (γιατι ενω τα διαβαζω δεν...)
Λετε οτι θα ζητησετε απο τον οποιον επενδυτη καποιο ποσο το χρονο(ποσο ειναι θα μας πειτε το εχετε αποφασισει Η ΘΑ)για να παρει την διευθυνση τηςεταιρειας.
Επισης εαν καταλαβα καλα λετε οτι με αυτα τα λεφτα θα πληρωσετε τα χρεη του ΠΑΟΚ και ποιος σας ειπε οτι σε αυτους που χρωσταμε δεχονται τους οποιους ,χρονιους διακανονισμους (εαν δεν δεχονται που θα βρεθουν εξτρα λεφτα που θα χρειαζονται).
Καπου εγραψες οτι ο βεργινης δεν θα ανηκει στον επενδυτη ,που θα ανηκει αφου ο <επενδυτης> θα εχει πληρωσει για να τον κρατησει .
Αυτη τη στιγμη ο μπασκετικος ΠΑΟΚ δεν εχει κανενα περιουσιακο στοιχειο ,η πεποιθηση σας ειναι οτι θα βρεθει καποιος να δωσει ας πουμε 1.000.000 ευρω για τρια χρονια για να διαχειρηστει τον ΠΑΟΚ   
Για ποιο λογο η προταση που κανεται ειναι καλυτερη απο του ΧΔ εφοσον δεν φανει <επενδυτης>να  δωσει 1μυριο

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Μάλιστα. Ας κρατήσουμε λοιπόν ο καθένας το δικό του μετερίζι, για το ποίος είναι περισσότερο κατάλληλος, ποιός έχει την καλύτερη πρόταση, ποιός πολέμησε περισσότερο λυσσαλέα τον κατσαρή, ας αναβάλουμε καμμιά 10-αριά φορές την ΓΣ μέχρι να ενσκήψει επενδυτής, κι ας περιμένουμε μετά τη γνωμοδότηση για τον καταλληλότερο.

Μόνο που τότε δεν θα είναι γνωμοδότηση. Θα είναι ΝΕΚΡΟΨΙΑ.

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει πλέον στο δυναμικό του ΜΗΔΕΝ παίκτες κι εμείς κουβεντίαζουμε για το ποιό έκφανση της λαϊκής βάσης είναι η καλύτερη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Τ-Ω-Ρ-Α. Γιατί ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται τώρα. Οχι ΑΥΡΙΟ. Ας σώσουμε πρώτα την ομάδα, βάζοντας το χέρι στην τσέπη, ο καθένας μας ανάλογα με τις δυνατότητές του κι ας δούμε μετά την οριστική λύση.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Damned

• Guest
Åðåéäç åéóáé ðïëõ åíçìåñùìåíïò êáé åãù ëéãï ÷ïíôñïêåöáëïò ìðïñåéò íá ÌÏÕ-ÌÁÓ åîçãçóåéò ôåëéêá (ãéáôé åíù ôá äéáâáæù äåí...)
Ëåôå ïôé èá æçôçóåôå áðï ôïí ïðïéïí åðåíäõôç êáðïéï ðïóï ôï ÷ñïíï(ðïóï åéíáé èá ìáò ðåéôå ôï å÷åôå áðïöáóéóåé Ç ÈÁ)ãéá íá ðáñåé ôçí äéåõèõíóç ôçòåôáéñåéáò.
Ôï ðïóü äåí ìðïñïýìå íá ôï áðïöáóßóïõìå åìåßò ìïíïìåñþò. Åßíáé èÝìá äéáðñáãìÜôåõóçò ìå ôïí åðåíäõôÞ. ¼óï ðéü êåñäïöüñá äéáöáßíåôáé ç åðÝíäõóç, ôüóï ðéü ðïëý ìðïñåß íá áõîçèåß áõôü ôï ðïóü. ÌéÜ ðñþôç åêôßìçóç ðÜíôùò åßíáé üôé ìå ôá ôñÝ÷ïíôá äåäïìÝíá Ýíá ðïóü 230k ìå 300k Åõñþ ôï ÷ñüíï åßíáé éêáíïðïéçôéêü.

Èá õðÜñ÷ïõí åéäéêÝò ðáñÜãñáöïé óôï óõìöùíçôéêü ìå ôïí åðåíäõôÞ. ¼óïí áöïñÜ ôïõò ðáßêôåò, ïé õðÜñ÷ïíôåò ðáßêôåò êáé áõôïß ðïõ ðñïÝñ÷ïíôáé áðï ôïõò ìéêñïýò, èá åßíáé éäéïêôçóßáò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ. Áõôü óçìáßíåé üôé ï åðåíäõôÞò èá Ý÷åé äéêáßùìá ôïí Âåñãßíç êáé ôïí ×áñéôüðïõëï íá ôïõò ÷ñçóéìïðïéåß óôçí ïìÜäá, èá ôïõò ðëçñþíåé áõôüò ôá óõìâüëáéá, èá Ý÷åé äéêáßùìá íá ôïõò ðïõëÞóåé, ôá ÷ñÞìáôá üìùò áðï ôçí ðþëçóç èá ìðïõí óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ êáé ü÷é ôïõ åðåíäõôÞ.

Åðßóçò, Ýíáí êáéíïýñãéï ðáßêôç ðïõ èá ôïí áãïñÜóåé ï åðåíäõôÞò, äåí èá åßíáé ðåñéïõóéáêü óôïé÷åßï ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ, äåí èá ôïí áãïñÜóåé óôï üíïìá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ áëëÜ óôï üíïìá ôçò åôáéñåßáò ôïõ åðåíäõôÞ ðïõ èá Ý÷åé ôï management. Óôïí ðáßêôç áõôüí äåí èá Ý÷åé êáèüëïõ äéêáéþìáôá ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ. Áöïõ´áãïñÜóôçêå áðï ôïí åðåíäõôÞ, èá åßíáé áðïêëåéóôéêÜ ôïõ åðåíäõôÞ, èá ðëçñþíåôáé áðï ôïí åðåíäõôÞ êáé ï åðåíäõôÞò èá ìðïñåß íá ôïí ðïõëÞóåé êáé íá ðÜñåé ôá ÷ñÞìáôá áõôüò, åö'üóïí äéêü ôïõ ðåñéïõóéáêü óôïé÷åßï èá åßíáé.

Ïé ìéêñïß ïé ðáßêôåò ðïõ èá âãïýí áðï ôéò áêáäçìßåò ôïõ ÐÁÏÊ, èá åßíáé ßäéåò ðåñéðôþóåéò üðùò ôïõ Âåñãßíç êáé ôïõ ×áñéôüðïõëïõ ðïõ åîÞãçóá.

ÂÝâáéá óôï óçìåßï áõôü, ìðïñåß íá ãõñßóåé ï åðåíäõôÞò êáé íá ðåß, ñå ìÜãêåò åãþ èÝëù êáé Ýíá 30% áðï ôéò ðùëÞóåéò ôùí ðáéêôþí ðïõ äåí åßíáé éäéïêôçóßá ìïõ áëëÜ âãáßíïõí áðï ôïõò ðéôóéñéêÜäåò. Áõôü ôï âëÝðåéò, ôï ðáæáñåýåéò êáé ôï óõìöùíåßò áíáëüãùò.

Åðéóçò åáí êáôáëáâá êáëá ëåôå ïôé ìå áõôá ôá ëåöôá èá ðëçñùóåôå ôá ÷ñåç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðïéïò óáò åéðå ïôé óå áõôïõò ðïõ ÷ñùóôáìå äå÷ïíôáé ôïõò ïðïéïõò ,÷ñïíéïõò äéáêáíïíéóìïõò (åáí äåí äå÷ïíôáé ðïõ èá âñåèïõí åîôñá ëåöôá ðïõ èá ÷ñåéáæïíôáé).

Êáðïõ åãñáøåò ïôé ï âåñãéíçò äåí èá áíçêåé óôïí åðåíäõôç ,ðïõ èá áíçêåé áöïõ ï <åðåíäõôçò> èá å÷åé ðëçñùóåé ãéá íá ôïí êñáôçóåé .
Ôá ëåöôÜ ðïõ èá äþóåé ï åðåíäõôÞò åßíáé ôáìåéáêÞ äéåõêüëõíóç. Èá ôá äþóåé óÞìåñá ãéá íá ìçí öýãåé ï ðáßêôçò ðïõ èá ôïõ ðáßîåé ìðÜóêåô êáé èá ôïõ ðáñÜãåé êÝñäç ÷ùñßò íá ÷ñåéáóôåß íá ðëçñþóåé Üëëá ëåöôÜ áí äåí õðÞñ÷áí êáèüëïõ ðáßêôåò ãéá í'áãïñÜóåé êáéíïýñãéïõò, êáé óôï ôÝëïò ôïõ Ýôïõò èá ôá áöáéñÝóåé áðï áõôÜ ðïõ Ý÷åé íá äþóåé óôç ËáúêÞ ÂÜóç ðïõ ðñïâëÝðåé ç óõìöùíßá.

Íá êÜíïõìå Ýíá ðáñÜäåéãìá ãéá íá ôï êáôáëÜâïõí üëïé ... (ôá íïýìåñá êÜðïéá åßíáé ðñáãìáôéêÜ, êÜðïéá õðïèåôéêÜ).

1ç ÷ñïíéÜ ï åðåíäõôÞò ðëçñþíåé áðï ôçí ôóÝðç ôïõ ÷ñÝç êáé Ýîïäá ðïõ äåí ðåñéëáìâÜíïíôáé óôéò õðï÷ñåþóåéò ôïõ áðï ôç óýìâáóç ôïõ management ...

72.000 ãéá äüóåéò óôçí åöïñßá êáé ôï ÉÊÁ
 98.000 ãéá åîþöëçóç ôïõ Âåñãßíç
100.000 ãéá åîþöëçóç ôïõ ×áñéôüðïõëïõ
230.000 ãéá åîþöëçóç Üëëùí ðáéêôþí êáé ðñïðïíçôþí ðïõ Ý÷ïõí êÜíåé ðñïóöõãÝò

Óýíïëï : 500.000 €. Óôïí ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá äþóåé 250.000 € ãéá ôçí åê÷þñçóç ôïõ management ... Üñá óôï ôÝëïò ôçò 1çò ÷ñïíéÜò ï ÐÁÏÊ ôïõ ïöåßëåé Üëëá 250.000 €

2ç ÷ñïíéÜ ï åðåíäõôÞò ðëçñþíåé ...
380.000 ãéá åîþöëçóç ôùí ïöåéëþí óå ðáßêôåò êáé Ýíáíôé ïöåéëþí óå ôñßôïõò

Óýíïëï : 452.000 € + 250.000 € ðïõ ÷ñùóôÜåé ï ÐÁÏÊ áðï ôçí ðñþôç ÷ñïíéÜ ... ðÜìå óýíïëï 702.000 €. Ìåßïí áðï áõôÜ 250.000 € ãéá ôï management ôçò äåýôåñçò ÷ñïíéÜò ... ðÜìå óôá 452.000 €.

3ç ÷ñïíéÜ ï åðåíäõôÞò ðëçñþíåé ...
298.000 ãéá Ýíáíôé ïöåéëþí óå ôñßôïõò ðïõ ÷ñùóôÜåé ç ÊÁÅ ...
Óýíïëï : 370.000 € + 452.000 € áð' ôïí äåýôåñï ÷ñüíï, ðÜìå 822.000 €, ìåßïí 250.000 € ãéá ôï management ôçò 3çò ÷ñïíéÜò ... õðüëïéðï 572.000 €.

Áò õðïèÝóïõìå üôé ôïí 3ï ÷ñüíï Ý÷åé ðïõëÞóåé êáé ôïí ×áñéôüðïõëï 270.000 €

Áðï ôá 572.000 áöáéñïýíôáé ôá 270.000 ðïõ ðÞñå áðï ôïí ×áñéôüðïõëï êáé Ý÷åé íá ðáßñíåé áðï ôç ËáúêÞ ÂÜóç Üëëá 302.000 €.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Óôï óçìåßï ëïéðüí áõôü, ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ èá ÷ñùóôÜåé 2,5kk - 1,59k + 302k ... óôï ôÝëïò ëïéðüí ôçò ôñéåôßáò, ç ÊÁÅ èá ÷ñùóôÜåé 1.212.000 € áðï ôá ïðïßá 450.000 € äéáêáíïíéóìÝíá ðñïò ôï äçìüóéï, 460.000 € ðñïò ôñßôïõò êáé 302.000 € ðñïò ôïí åðåíäõôÞ.

ÁÍ óõíå÷ßóåé ï åðåíäõôÞò ãéá ôá åðüìåíá 3 ÷ñüíéá, ôá 302.000 ðïõ Ý÷åé íá ðÜñåé èá ôá óõìöçößóåé ìå ôá åðüìåíá ÷ñüíéá. Áí óôáìáôÞóåé, ðñÝðåé ç ËáúêÞ ÂÜóç óôï ôÝëïò ôçò 3åôßáò íá ôïõ äþóåé 302.000 ìåôñçôÜ.

Áõôü åßíáé Ýíá ëåéôïõñãéêü ðáñÜäåéãìá. ÅíäéÜìåóá ìðïñåß íá äéáöïñïðïéçèåß êÜðùò áíÜëïãá ìå ôç óõìöùíßá.
Ìðïñåß ãéá ðáñÜäåéãìá ï åðåíäõôÞò íá æçôÞóåé íá ðáßñíåé Ýíá ðïóïóôü áõôüò áðï ôéò ðùëÞóåéò ôùí ðáéêôþí éäéïêôçóßáò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ... ð÷. Ýíá 20 Þ Ýíá 30%.
Ìðïñåß áíôßóôïé÷á ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ íá áðáéôÞóåé íá ðáßñíåé Ýíá ðïóïóôü 10% áðï ôçí ðþëçóç ôùí ðáéêôþí ôïõ åðåíäõôÞ.
ÐÜíôùò ï ìç÷áíéóìüò ìÝíåé ï ßäéïò êáé åßíáé üðùò ôïí åîÞãçóá ðáñáðÜíù.

Áõôç ôç óôéãìç ï ìðáóêåôéêïò ÐÁÏÊ äåí å÷åé êáíåíá ðåñéïõóéáêï óôïé÷åéï ,ç ðåðïéèçóç óáò åéíáé ïôé èá âñåèåé êáðïéïò íá äùóåé áò ðïõìå
1.000.000 åõñù ãéá ôñéá ÷ñïíéá ãéá íá äéá÷åéñçóôåé ôïí ÐÁÏÊ   
Ãéá ðïéï ëïãï ç ðñïôáóç ðïõ êáíåôáé åéíáé êáëõôåñç áðï ôïõ ×Ä åöïóïí äåí öáíåé <åðåíäõôçò>íá  äùóåé 1ìõñéï
ÁõôÞ ôç óôéãìÞ ï ìðáóêåôéêüò ÐÁÏÊ Ý÷åé êÜðïéá ðåñéïõóéáêÜ óôïé÷åßá, ðñïò ôï ðáñüí êáé ãéá ëßãåò çìÝñåò áêüìá.
Áí äåí öáíåß åðåíäõôÞò èá ðÜìå åßôå Ýôóé åßôå áëëéþò óå óõíáéíåôéêÞ äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ, äåí ôßèåôáé ëïéðüí èÝìá êáëýôåñçò Þ ÷åéñüôåñçò ðñüôáóçò. Ìå äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ åßíáé ôï ßäéï ðñÜãìá. Ç ìüíç äéáöïñÜ åßíáé üôé åö'üóïí ðñïêñéèåß ç ËáúêÞ ÂÜóç, ëýíåôáé ïñéóôéêÜ ôï éäéïêôçóéáêü, ïé ìåôï÷Ýò ðÜíå óå Ýíá óùìáôåßï ðïõ óõììåôÝ÷ïõí üóï ôï äõíáôüí ðåñéóóüôåñïé ÐÁÏÊôóÞäåò. ËåéôïõñãéêÜ üìùò, åßíáé áêñéâþò ôï ßäéï ðñÜãìá.

Damned

• Guest
Μάλιστα. Ας κρατήσουμε λοιπόν ο καθένας το δικό του μετερίζι, για το ποίος είναι περισσότερο κατάλληλος, ποιός έχει την καλύτερη πρόταση, ποιός πολέμησε περισσότερο λυσσαλέα τον κατσαρή, ας αναβάλουμε καμμιά 10-αριά φορές την ΓΣ μέχρι να ενσκήψει επενδυτής, κι ας περιμένουμε μετά τη γνωμοδότηση για τον καταλληλότερο.

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έχει πλέον στο δυναμικό του ΜΗΔΕΝ παίκτες κι εμείς κουβεντίαζουμε για το ποιό έκφανση της λαϊκής βάσης είναι η καλύτερη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Τ-Ω-Ρ-Α. Γιατί ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται τώρα. Οχι ΑΥΡΙΟ. Ας σώσουμε πρώτα την ομάδα, βάζοντας το χέρι στην τσέπη, ο καθένας μας ανάλογα με τις δυνατότητές του κι ας δούμε μετά την οριστική λύση.

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο αυτά που λές και αυτά που λέμε να μην μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα;

Απαγορεύεται να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ για να σωθεί ότι είναι δυνατόν απ'την κατάσταση και ταυτόχρονα να συζητάμε για το μέλλον; Ή μήπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε μόνο ένα ένα τα προβλήματα, δεν μπορούμε να τα δούμε και να τα αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή ολικά;

Offline tsag

• Αλλαγή
αδεφρέ Damned μία τέτοια υποθετική αλλά ρεαλιστική ανάλυση μπορεί να γίνει από το Μέτωπο στην επόμενη συνέλευση?? έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι για τι πράγμα μιλάμε?

Φέρε ρε παιδί μου έναν προτζέκτορα, γράψε το παράδειγμα σε διαφάνειες και κάνε μία τέτοια παρουσσίαση στην συνέλευση.

Πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο για να ψηφιστεί από την πλειοψηφία η πρόταση του μετώπου...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
Η Συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο ενδιαφερόμενος εκδότης για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κώστας Ζήτρος μόνο ασχολίαστη δεν θα μπορούσε να περάσει.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, στον οποίο αναφέρθηκε ο κύριος Ζήτρος κάνοντας λόγο ότι δεν τον βρίσκει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: "Αν θέλει να πάρει την ΚΑΕ ας κάνει πρώτα τις κινήσεις που πρέπει".

"Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συναντηθούμε κατ΄ ιδίαν. Δεν θέλει τον ΑΣ, ή το βόλεϊ, την ΚΑΕ θέλει. Πρέπει να κάνει συνάντηση με τον κύριο Γαλατσόπουλο. Πιστεύω ότι αν θέλει μπορεί να βρει την άκρη. Γαλατσόπουλος και Πανελούδης ξέρουν όλα τα στοιχεία για την ΚΑΕ. Άλλωστε η ΓΣ είχε πει ότι δεν χρειάζονται συναντήσεις σε σκοτεινά δωμάτια".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της νυν διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είναι ξεκάθαρος ότι ο κύριος Ζήτρος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ μαζί του. Επίσης ούτε ποτέ κάποιος από το περιβάλλον του για να του ζητήσει στοιχεία. Όσο για τον ενδιαφερόμενο εκδότη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε άφησε πολλά ερωτηματικά και απομένει να φανεί αν θα δοθούν από πλευράς του απαντήσεις στην γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης.

Την ίδια ώρα πάντως άνθρωποι του ΠΑΟΚ που δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΑΣ προσπαθούν να διερευνήσουν τις προθέσεις επιχειρηματία από την Αθήνα. Το αν ο συγκεκριμένος που δεν είναι ο Δημήτρης Δρόσος που πλέον όπως είναι γνωστό έχει απεμπλακεί από την ΚΑΕ ΑΕΚ θα έχει την διάθεση εμπλοκής του θα φανεί στην πορεία των ημερών.

Κατά τα άλλα χθες εκδικάστηκε η προσφυγή του Δημήτρη Χαριτόπουλου μια και απορρίφθηκε το αρχικό αίτημα για αναβολή ενώ η κατάθεση αυτής του Δημήτρη Βεργίνη σύμφωνα με νέες πληροφορίες φαίνεται να λαμβάνει χώρα μετά την γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης.

http://www.sport24.gr/html/ent/087/ent.235087.asp

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7738&pubid=1060601

Αναστάλθηκαν πέντε προσφυγές
Οι Δημήτρης Βεργίνης, ο Γιάννης Βασιλείου, ο Κάρολος Γαλαζούλας, ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έστειλαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στους νομικούς εκπροσώπους τους για την κατάθεση προσφυγών, στοχεύοντας να διασφαλίσουν χρήματα (σ.σ. φτάνουν συνολικά τις 200.000 ευρώ περίπου), που έχουν λαμβάνειν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η πίεση που άσκησαν οι άνθρωποι της οικογένειας του «δικεφάλου» -με μπροστάρη μάλιστα τον Βεργίνη- έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες αποφάσισαν σήμερα ν αναστείλουν την κατάθεση των προσφυγών τους σεβόμενοι, όπως εξηγείται σε σχετική ανακοίνωση, την επιθυμία της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν επίμονα να μην κινητοποιηθούν οι καλαθοσφαιριστές τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά να περιμένουν την υλοποίηση την προσεχή Τετάρτη (28/5) της νέας γενικής συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ για το μπασκετικό τμήμα. Κάτι που όπως αναφέρεται πιο πάνω υλοποιήθηκε.

Αντθέτως, σε ένα μήνα, ύστερα από την κατάθεση στις αρχές Ιουνίου υπομνημάτων από τις δύο πλευρές, αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την προσφυγή που κατέθεσε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Στον 25χρονο φόργουορντ ο ΠΑΟΚ οφείλει περίπου 300.000 ευρώ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο αυτά που λές και αυτά που λέμε να μην μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα;

Απαγορεύεται να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ για να σωθεί ότι είναι δυνατόν απ'την κατάσταση και ταυτόχρονα να συζητάμε για το μέλλον; Ή μήπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε μόνο ένα ένα τα προβλήματα, δεν μπορούμε να τα δούμε και να τα αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή ολικά;

Φίλε Damned. Σαφώς μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα. Αλλά ο αφέτης έχει ρίξει ήδη τον πυροβολισμό, ο χρόνος μετράει, κι εμείς καθόμαστε σταυροπόδι στην εκκίνηση και συζητούμε με τι ρυθμό θα τρέξουμε. Εγώ λέω ας ξεκινήσουμε, αν όχι να τρέχουμε, τουλάχιστον να περπατάμε και το ρυθμό τον βρίσκουμε στο δρόμο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

fatal_invasion

• Guest
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα διοικητικά,αλλά έχω να πω,ότι :

Αυτό που γλιτώσαμε πέρυσι,φέτος αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα συμφωνησω μαζι σου fatal ,μονο που εχω ενα μεγαλυτερο φοβο που αρχιζει πλεον να εκφραζεται απο πολλους:περυσι γλυτωσαμε την Α2 φετος παμε για Β' εθνικη λογω χρεων!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:[
« Reply #194 on: May 22, 2008, 10:51:29 »
Ζήτρος: «Πλάνο πενταετίας για τον ΠΑΟΚ»
Πλάνο πενταετίας βασισμένο σε πέντε άξονες προανήγγειλε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Κώστας Ζήτρος, στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε. Ο υποψήφιος αγοραστής της «ασπρόμαυρης» εταιρίας κάλεσε το λαό του Δικεφάλου να συστρατευτεί για να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο και να γίνει σύμβολο όλου του ελληνισμού...

Αναλυτικά, ο Κώστας Ζήτρος, δήλωσε: «Αυτή η ομάδα έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί και πρέπει να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Ως επιχειρηματική ομάδα που ενδιαφερόμαστε για τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να σαν ενημερώσουμε όλους ταυτόχρονα, δεν αποκλείουμε κανέναν. Θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με το λαό του ΠΑΟΚ. Παραβρεθήκαμε στη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, σεβόμενοι το κοινό αίσθημα του λαού. Συναντηθήκαμε, ακούσαμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις, μελετήσαμε και με προσοχή τις αφουγκραζόμαστε. Δουλέψαμε πάνω σε ένα πλάνο πενταετίας και ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες προγραμματισμού για την ομάδα. Το επιχειρησιακό πλάνο είναι βασισμένο πάνω σε 5 άξονες. Το επόμενο διάστημα δε θα συνδυάζεται και δε θα θυμίζει το παρελθόν του ΠΑΟΚ. Παρ όλες τις καλές μας προθέσεις, δε βλέπουμε την ανταπόκριση. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζάκι τους. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια φιλάθλων εντός και εκτός Ελλάδας. Προσδοκούμε υψηλότερη αγωνιστική θέση με νέο διοικητικό συμβούλιο, αυτό είναι πολύ σημαντικό, νέους ανθρώπους, νέους τεχνικούς, ειδικά συμβούλια από το λαό και αξιοποίηση όλων των πόρων. Σωστή εκμετάλλευση των εισοδημάτων του ΠΑΟΚ. Καλώ όλο το λαό να συστρατευτεί. Εμείς κάναμε την αρχή ανανέωσης, περιμένουμε κίνηση για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι το σύμβολο της πόλης, σύμβολο όλου του ελληνισμού και σημείο αναφοράς για όλους. Να μην αφήσουμε τις Κασσάνδρες να σπέρνουν φήμες. Είμαστε έτοιμοι, βρείτε τα εσείς κι εμείς μπορούμε με το δικό μας τρόπο να βοηθήσουμε».

http://www.metrosport.gr/more.php?id=18219_0_1_0_M

Ολο αυτο εγω το εισπραττω καπως ετσι..

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΠΙΧ/ΚΟ ΠΛΑΝΟ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ 5 ΑΞΟΝΕΣ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΧΡΕΗ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ-ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ
.
.
.
.
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ κΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ(!!!!)

Οπως λενε και οι αγγλοφωνες, BULLSHIT. Αυτα ειπε για μενα ο εν λογω κυριος. Απο ουσια ενα μεγαλο 0! Οταν σωθηκαμε ειπα τα πραγματα θα μπουν σε εναν δρομο και υπαρχει ελπιδα οτι θα αλλαξουν.. Μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο. Μπορω να πω οτι μιας και ειμαι και μακρια απο τις εξελιξεις εχω χασει το τοπι με ολα αυτα που γινονται, εχω μπερδευτει εντελως..

Α.Σ., ΜΕΛΒΑ, Χρυσος Δικεφαλος, ο ενας, ο αλλος και ακρη δεν βγαινει. Σχηματισμοι, παρασχηματισμοι.. Εμεις ετσι, οχι εμεις αλλιως, οχι εμεις λεμε το ταδε, οχι εμεις λεμε το δεινα.  Ο ενας ναι, οι αλλοι οχι... Ο ενας οχι, οι αλλοι ναι..
Για να το χωρεσει το φτωχο μου το μυαλο, τελικα ολοι ΠΑΟΚ δεν ειμαστε? Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να συμφωνησουν καποιοι ανθρωποι για κατι που τους ΕΝΩΝΕΙ?? Για μια ομοια ιδεα? Δεν το καταλαβαινω ρε αυτο το πραγμα.. Φτιαχτε εναν σχηματισμο που λεγεται ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ η ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και μπειτε ολοι εκει.. Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε γαμωτο.. Ρε ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουν και μονο αυτο δεν βλεπουμε.

Υ.Γ. Δεν εχω προθεση να μειωσω την προσφορα του οποιουδηποτε. Με ενδιαφερει να καταλαβω γιατι ειναι τοσο απαραιτητοι οι 300 "σχηματισμοι" η οπως τους λετε για το καλο της ομαδας. Με ενδιαφερει να καταλαβω επισης γιατι δεν υπαρχει μια ΚΟΙΝΗ γραμμη ως προς το τι μελλει γεννεσθαι με το μπασκετ (και ΟΧΙ μονο) του ΠΑΟΚ.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

manos4

• Guest
 file PAOK_Piraeus .......SYMFWNW SE OLA KAI BARETHIKA KOYRASTIKA
ME OLOYS AYTOYS POY EINAI PAOK ALLA DEN BRISKOYN KATI NA ENWTHOYNE
GIA TO KALO TOY PAOK  >:( >:( >:( .......EYTYXWS THEE MOY POY EXOYME ZAGOR
STO PDOSFAIRO EYTYXWS  ;D..........

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το περίεργο σε όλα αυτά. Καλό είναι να υπάρχουν πολλές απόψεις για να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα. Η πολυφωνία είναι η βάση της δημοκρατίας

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προτάσεις για λύση του προβλήματος. Σας πείθει η μία ή η άλλη? Ψηφίστε αναλόγως. Δεν σας πείθει καμία? προτείνετε άλλη λύση. Είναι πολύ εύκολο για όλους μας να ασκούμε κριτική αλλά όταν έρχεται η ώρα να προτείνουμε λύση κάνουμε την πάπια και περιμένουμε από τρίτους!

Στη επόμενη συνέλευση θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν. Συνεπώς όσοι δεν έχουν αποφασίσει για το τι θέλουν να γίνει ας διαβάσουν τις 2 προτάσεις, ας τις αναλύσουν, ας τις συζητήσουν με άλλα άτομα για να πάρουν και άλλες γνώμες και ας αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν. Αν δεν τους καλύπτει καμία πρόταση ας ρίξουν στο τραπέζι άλλες προτάσεις.

Τι περιμένετε να γίνει δηλαδή? Να έρθει ο από μηχανής θεός να μας φωτίσει?

Αυτό που λέτε για κοινή γραμμή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. Και ποια θα είναι η κοινή γραμμή?? Μερικοί θέλουν λαική βάση, άλλοι θέλουν μεγαλομέτοχο. Πως είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι? Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω. Ας ζυγίσουμε τα πράγματα και ας αποφασίσουμε με την ψήφο μας ποια λύση θεωρούμε καλύτερη.

Χωρίς ενημέρωση και συζήτηση όμως δεν γίνεται τίποτα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:[
« Reply #198 on: May 22, 2008, 12:33:21 »
Καταλαβαινω τι θες να πεις Tsag. Δεν ειπα οτι ειναι κακο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις, καθε αλλο.

Μακαρι αντι για 2 προτασεις να υπηρχαν 102, το προβλημα μου δεν ειναι στην διαφορετικοτητα των αποψεων, ειναι στον τροπο λειτουργιας, κατα κυριο λογο.

Αυτο που λεω ειναι το εξης,

Επειδη τελικα ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται, ποια θα ηταν η διαφορα αν ηταν ολοι μαζεμενοι κατω απο μια "στεγη" και εξεφραζαν τις γνωμες τους και τις τυχων διαφωνιες τους? Γιατι δηλαδη να υπαρχουν διαφορετικες "ταμπελες"-"λαβαρα"? Γιατι οι διαδικασιες να ειναι του στυλ "μαζευομαστε 'οι δικοι' μας, τα συζηταμε, και μετα παμε και βρισκομαστε με τους 'αλλους' και κοιταμε αν συμφωνουμε"? Ολοι ΠΑΟΚ δεν ειναι-ειμαστε? Παλι καταληγουμε στο "εμεις" και οι "αλλοι". Αυτα λεμε "εμεις", αυτα λενε οι "αλλοι", αποφασισε τι ειναι καλυτερο ΠΑΟΚτση. Κι αν παρεις την λαθος (εκ του αποτελεσματος παντα) αποφαση, "εμεις" τα λεγαμε, οριστε τι καταφερατε. Εσεις φταιτε για την καταντια του ΠΑΟΚ τωρα, και δεν συμμαζευεται...

Κατα τη γνωμη σου δεν ειναι λιγο διχαστικο ολο αυτο? 

Επισης δεν ειπα να ΥΠΑΡΧΕΙ μια κοινη γραμμη. Ειπα να αποφασιουν απο τις διαφορετικες προτασεις τους, τελικα ποια ειναι η πιο συμφερουσα, αξιοπιστη κτλ για τον ΠΑΟΚ! Το να τραβαει ο ενας το σκοινι προς τον βορρα, ο αλλος προς τον νοτο και ο τριτος στη δυση δεν θα βγαλει πουθενα.

**EDIT**

Συμφωνω 1000% μαζι σου οτι η ενημερωση ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΗ. Ειτε αυτη που μας προσφερεται, ειτε αυτη που επιζητουμε οι ιδιοι...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tsag

• Αλλαγή
και εγώ καταλαβαίνω τι θες να πεις και εσύ και άλλοι συνοπαδοί μας. ότι αυτό το στυλ "κομματοποίησης" ενοχλεί τους ανένταχτους. συμφωνώ ως ένα σημείο αλλά για μένα δεν είναι εκεί η ουσία. ακόμα και αυτή την κατάσταση μπορώ να την δεχτώ αρκεί να λειτουργούμε δημοκρατικά.

Δεν μπορώ να δεχτώ εγώ ότι στο Μέτωπο είναι πιο ΠΑΟΚτσήδες από τον ΧΔ ή το αντίθετο. Το ίδιο και για τα ανεξάρτητα μέλη. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, όλοι για αυτή την τρέλα τρέχουμε και όλοι θέλουμε το καλύτερο. Από εκεί και πέρα όμως ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του πιστεύω για το πως μπορεί να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ. Για αυτό συζητάμε και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Δημοκρατία σημαίνει ότι η μειοψηφία αναγκαστικά συμπορέυεται με την πλειοψηφία. Συνεπώς καλό θα ήταν όποια άποψη και αν υπερισχύσει τελικά (ακόμα και μία τρίτη βέβαια) να την σεβαστούν όλοι και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να την υλοποιήσουν. Χωρίς τρικλοποδιές και διχασμούς. Η ευθύνη για το τι θα γίνει από δω και πέρα, άσχετα με το ποια πρόταση θα επικρατήσει, θα είναι ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Και αυτό γιατί η Γ.Σ. είναι ένα δημοκρατικό όργανο, κομμάτια του οποίου είμαστε όλοι μας.

Για αυτό λοιπόν ενημερωνόμαστε, συζητάμε και αποφασίζουμε ΟΛΟΙ. Όλοι θα κληθούμε να ψηφίσουμε και το αποτέλεσμα μας βαραίνει ΟΛΟΥΣ.

Αν και πιστεύω ότι είμαστε off topic. Sorry από τους mods....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ