Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
skile κάνεις μεγάλο λάθος . Το ιδανικό (αν δηλαδή είχαμε κάποιο δικαίωμα επιλογής ) και αυτό που θα γινότανε θα ήτανε οι μετοχές να περάσουν στα χέρια αυτού που θα αποφασίζαμε εμείς και κανένας Ζαγοράκη και κανένας Βιολίδης . Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου είναι εμφανές . Ο Ζαγοράκης και η υπόλοιποι δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπηρετούν απλώς αυτήν την ιδέα . ΠΑΟΚ και προσωπολατρεία για μένα πάνε μαζί αλλά εσύ έχεις χάσει την μπάλα αδερφέ . Ο Ζαγοράκης σήμερα είναι αύριο δεν είναι . Εσύ και εγώ θα είμαστε εκεί μια ζωή και τα τέσσερα γράμματα .

Μακάρι να έρθει ο Δρόσσος . Λυπάμαι που έφτασα για ακόμα μια φορά στο σημείο να παρακαλάω τον όποιον μεσσία . Από τη στιγμή που είμαστε όλοι ανίκανοι να αναστρέψουμε αυτήνα την κατάσταση θα την βρίσκουμε μπροστά μας ξανά και ξανά . Παράγοντες φορείς σύνδεσμοι απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση
« Last Edit: June 14, 2008, 17:19:06 by obelus »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

northeagle_4

• Guest
Οταν ακουω καποιους να θελουνε Αλεξοπουλο καταλαβεινω οτι ειμαστε σε πληρη συγχηση και επικινδυνοι.Το ανθρωπακι αυτο που για πρωινο πινει αιμα καλο ειναι να μεινει μακρια.Τοσα χρονια ο Δρακουλας που ητανε ? φετος που ο Γαλατσοπουλος(δεν κρινω το εργο του) ματωνε μονος του ολοι αυτοι οι υπερΠΑΟΚσηδες δεν εδωσαν ουτε μια χορηγια των 20000 ευρω.Τσου ρε

Offline Matador

• Αλλαγή
Παράγοντες φορείς σύνδεσμοι απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση

Μεγιστη αληθεια ειπες αδερφε. ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
skile κάνεις μεγάλο λάθος . Το ιδανικό (αν δηλαδή είχαμε κάποιο δικαίωμα επιλογής ) και αυτό που θα γινότανε θα ήτανε οι μετοχές να περάσουν στα χέρια αυτού που θα αποφασίζαμε εμείς και κανένας Ζαγοράκη και κανένας Βιολίδης . Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου είναι εμφανές . Ο Ζαγοράκης και η υπόλοιποι δεν είναι ο ΠΑΟΚ υπηρετούν απλώς αυτήν την ιδέα . ΠΑΟΚ και προσωπολατρεία για μένα πάνε μαζί αλλά εσύ έχεις χάσει την μπάλα αδερφέ . Ο Ζαγοράκης σήμερα είναι αύριο δεν είναι . Εσύ και εγώ θα είμαστε εκεί μια ζωή και τα τέσσερα γράμματα .

Μακάρι να έρθει ο Δρόσσος . Λυπάμαι που έφτασα για ακόμα μια φορά στο σημείο να παρακαλάω τον όποιον μεσσία . Από τη στιγμή που είμαστε όλοι ανίκανοι να αναστρέψουμε αυτήνα την κατάσταση θα την βρίσκουμε μπροστά μας ξανά και ξανά . Παράγοντες φορείς σύνδεσμοι απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση

Μπράβο αδελφέ, τα είπες όλα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

manifesto

• Guest
ΣΥΜΦΩΝΩ. ποιος ζαγορακης; 83 χρονια υπαρχει ο ΠΑΟΚ, ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ δεν ειναι και το τελος του κοσμου! οσο Για τον Δροσο καλως να ορισει το παληκαρακι να τιγκαρουμε και το παλατακι με διαρκειας!

skilos

• Guest
aderfe obelus

den amfisvitw to paoktsidiliki sou se kamia periptwsh

diafwnoume. egw pisteuw oti arkei o TEO h o violidis na kanoun oti kai sto podosfairo gia na swthei i partida sto basket.
protimw tin sigouria anthrwpwn pou xerw oti den tha klepsoun oyte eurw para opoiodhpote droso.

se ti ehw hasei tin mpala re aderfe? einai kako na anagnwrizoume to kefalaio zagorakis ston PAOK?
giati na parakalaw ependites otan ehw egw tin dinami me hgeth ton zagorakh kai ependiti ton kosmo na swsw kai to basket?

o papadopoulos den vrethike tyhaia stin gs. K epeidh oi anthrwpoi aytoi oti kanoun to kanoun epeidh agapane ton PAOK na eisai sigouros oti den tha se parakalesoun oyte tha mpune se diamahi me ta arpaxtika. Sou leei o violidis egw edw eimai

trwei polemo

erhete o papadopoulos sou leei edw eimai ki egw (stin ousia ekprwosopei ton zagor)

sto xeri sou einai na ton afhseis na exygianei kai tin kae

oti egine perisi stin kae, dokimasmeni anthrwpoi pleon pou oloi xeroume ti einai kai poso agapane ton paok.

giati na paw na mplexw me ton kathe "ependiti" ?

den ta ehw kathoou mperdemena, ypostirizw xekathara kai empistuomai tyfla autos pou to axizoun, esy mallon ta eheis mperdemena kai pragmatika den ehw katalavei ti protineis kai pia einai i anstash soy sto na analavei tin doihkhsh tis kae mia omada empiswtn anthrwpwn tou proedrou.

den eipa oti tha einai gia panta o zagor mazi mas, alla na eisai sigouros pws me kati atoma kai apopseis san ki autes tou manifesto den tha einai gia poli. Kai distihws me ayta pou les tou dineis tharos na leei ...POIOS ZAGOARKHS? meta kalos kai agios kai na hame na legame glipsimo

tha eprepe na drepete kanonika.

Warned by Δικέφαλος:
Είπαμε όχι χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη.

skilos

• Guest
epishs ayto to "kanenas zagorakhs" kai "kanenas violidis" me ta dika mou matia fenete apaxiwtiko gia tous anthrwpous pou dinoun kathe era agwna gia ton PAOK.

kai se teliki na eisai sigouros pws an valeis ton kosmo na psifisei se pion thelei na dwsei tis metohes tou basket to 90% tha psifisei ston Violidi.

vevaia esy otan les na apofasisoume profanws enoeis ta melh tou melva pou einai ston as. Ekei vasika diafwnoume.

edit .... gia to parapanw

profanws enoeies to "tha eprepe na drepete kanonika." san xaraktirismo

den mporw na kanw edit to post opote to alazw edw kai to kanw

tha eprepe na einai iperifanos opws ki oloi mas.

an thewrithei eirwnia auto dikefale tote to svinw teiws...

................

xwris sxolia loipon.

o kathenas exei dikaiwma na epitithete ston zagor, ston vriza, ston violidi kai emeis den prepei na apantame h na apantame sto styl...

e file den exeis dikaio se auto, den einai lamogio o violidis, den einai bazo i gynaika tou vriza, den einai swsto na les pios zagorakhs, kai signwmh gia ton tropo mou den tha to xanakanw

e tha mas trelanete
"

« Last Edit: June 14, 2008, 18:14:30 by skilos »

northeagle_4

• Guest
Skile εντελως φιλικα και επειδη επισης θεωρω τον ΤΕΟ μεγα ευεργετη  του ΠΑΟΚ εστω και με εναν χρονο θητειας σε παρακαλω ρε φιλε κανε λιγο κρατη,δηλαδη βαζεις σε τρυπακι πολυ κοσμο να σε απαντησει.Ξες οταν εκθειαζεις συνεχως αυτο μπορει να λειτουργησει και αντιθετα  ;)
  Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι τα ατομα αυτα που ειναι στην ΠΑΕ οσο και να το θελουμε εχουν τον χρονο και την ευχερια να ασχοληθουν με την Καε,τα πραγματα στην Παε ειναι οριακα και δεν περισσευει τιποτα και κανενας.Αλλωστε ιστορικα και απο το παρελθον ειναι αποδεδειγμενο οτι οποιος ηθελε να ασχοληθει και με τα 2 κατεληγε σε αυτοκαταστροφη.
  Υπαρχουν και αλλες καλες λυσεις αρκει ολοι εμεις να προχωραμε ενωμενοι και με συνεση

skilos

• Guest
file northeagle_4

milaw gia atoma empistosinis tou thodorou

o violidis einai ena apo auta kai na eisai sigouros oti thelei na asxolithei me to basket.
einai apo tous anthrwpous pou gnwrizei kala to antikeimeno.

auto pou les einai swsto, alla min xehnas oti edw milame gia diahiristes kai oxi gia ependites.

na mpoun diladi mprostarides kai na kalipsei o kosmos tin maurh trypa opws kanei kai stin pae

stin kae to poso einai tis plakas mprosta se auta tis pae.

manifesto

• Guest
Ναγιασει το στομα σου... πες πες πες και μεις με Ζαγορακη ειμαστε αλλα ελεος!

skilos

• Guest
ti eleos re mastora?

gia pio prama?

PIOS ZAGORAKHS EEE? xhtw o drosos

ante re pagene apo ekei

Warned by Δικέφαλος:
Είπαμε όχι χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη

kostas4

• Guest
καλα εσυ δεν την παλευεις με τιποτα ομως

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
φίλε αν πίστευα πως υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να σε πείσω με επιχειρήματα θα το έκανα . Δεν υπάρχει όμως και γιαυτό ας το κλείσουμε εδώ και ας αφήσουμε τα άλλα παιδιά να γράψουν τις δικές τους απόψεις και προτάσεις . Αν δεν κάτσει του δρόσου πάμε για διοίκηση με διαχειριστές . Αυτοί λοιπόν κάτι πρέπει να διαχειριστούνε . Όποιοι και να είναι αυτοί εγώ το διαρκείας θα το τσιμπήσω για να έχω την συνείδηση μου όσο πιο καθαρή μπορώ όταν θα κλαίμε του χρόνου  τον Μάιο να μην νιώθω ότι δεν έχω προσφέρει εντελώς τίποτα .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

manos4

• Guest
ΣΥΜΦΩΝΩ. ποιος ζαγορακης; 83 χρονια υπαρχει ο ΠΑΟΚ, ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ δεν ειναι και το τελος του κοσμου! οσο Για τον Δροσο καλως να ορισει το παληκαρακι να τιγκαρουμε και το παλατακι με διαρκειας!
re file afoy kai o idios zagorakis to exei pei  O PAOK PANW APO OLA diladi twra to na les poios
zagorakis ti eksipireti aytin tin stigmi ?
OLOI EIMASTE ME TON ZAGOR GIATI O ZAGOR EKSIPIRETI TA SYMFERONTA TOY PAOK
TELOS.......

manifesto

• Guest
ειπα οτι δεν ειμαι με τον Ζαγορακη;απλα νισαφι με την προσωπολατρεια...και γω με την Ζαγορακη ειμαι αλλα δεν χρειαζονται υπερβολες.αυτο ειπα)

Offline tsag

• Αλλαγή
έχουμε χάσει την μπάλα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Bayern4

• Guest
Κ λιγα λες tsag..

ο ΠΑΟΚ βυθιζεται κ εμεις ασχολουμαστε ακομα με το ΜΕΛΒΑ, με το ΑΝ εχει προσφερει ο Βεζυρτζης, με το ΑΝ πρεπει να επιστρεψει ο Αλεξοπουλος, με το ΑΝ θα ηθελε να μπει στην ΚΑΕ η παρεα του Ζαγορακη, κ λοιπες ουτοπικες κ αοριστες συζητησεις που ΔΕΝ προσφερουν τιποτα στην επιλυση του προβληματος.

Παράγοντες - φορείς - σύνδεσμοι - απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση
αυτη ειναι η αληθεια κ μονο.

Johnys

• Guest
Παράγοντες - φορείς - σύνδεσμοι - απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση
Ayti i frasi ta leei ola jia ti katastasi sti kae,ola ta alla einai perita.
KRIMA

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε παιδιά θέλω ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ διάθεση αντιπαράθεσης να ρωτήσω κάτι. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. Περιμένω με πολύ αγωνία μία τοποθέτηση, από όλους εσάς που σηκώσατε τη σημαία της σωτηρίας του μπάσκετ και κράξατε τον κόσμο, ως απαθή. 
Προέκυψε Δρόσος στον ορίζοντα. Ποια στάση θα πρέπει να κρατήσουμε ως λαός του ΠΑΟΚ; Οι μέρες είναι κρίσιμες κι αυτός φαίνεται να κόβει κίνηση.

Συμφωνείτε π.χ. να κατεβάσουμε τα παντελόνια στο Δρόσο, από το φόβο μη πέσουμε κι επειδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλη λύση;
Αν όχι, τι προτείνετε να κάνουμε;
Με ποιες προϋποθέσεις θα κάνουμε τουμπεκί και σε ποια περίπτωση θα μπορούμε να μιλήσουμε.

Γιατί δεν τοποθητήστε επιτέλους, όσοι κράζετε το λαό του ΠΑΟΚ; Εγώ ειλικρινά φοβάμαι να μιλήσω, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται όταν ακούω τον αστείο Δρόσο είναι ουστ.

Αλλά μπορεί να λέω μαλακίες και το καλό της ομάδας να είναι να πάρει την ομάδα και να δούμε στη πορεία τι θα γίνει.
Μπορεί να κάνω τραγικό λαθος και περιμένω με αγωνία όλους εσάς που με είπατε θεωρητικό και απαθή να μου πείτε στη πράξη, τώρα που γυρίζει, τι να κάνω.

Εγώ τα ρωτάω καλοπροαίρετα όλα αυτά, τώρα που είναι νωρίς ακόμη, για να μη φτάσει η στιγμή να ρίξουμε και πάλι το φταίξιμο στο λαό του ΠΑΟΚ που δεν πρότεινε λύσεις, ΑΝ γίνει καμιά πατάτα!!!!! Και να μπορώ να πω αύριο μεθαύριο στο Δρόσο, ουστ ρε, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Πάρτε την ευθύνη και γράψτε. Μη ζητάτε λύσεις εκ του ασφαλούς. Τοποθετηθείτε για το Δρόσο.

Βλέπω με λύπη μου κάποιους (και ο μόνος λόγος που δεν αναφέρω ονόματα είναι για να μη το χέσουμε πάλι με τις κόντρες) που για τον Ζαγοράκη θέλουν κάθε μέρα εκατό αποδείξεις, ενώ για το Δρόσο είναι έτοιμοι να στρώσουν το χαλί και τα βάγια στο δρόμο για τον Μεσσία... για να μη πέσουμε. Με την ίδια λογική μη κάνετε κριτική και στο Ζαγοράκη. Το κόβω με το Ζαγοράκη εδώ και το είπα ως παράδειγμα. Σταμάτα πριν γράψεις τη μαλακία σου πως έχω κανένα κόλλημα και είμαι Ζαγορόσκυλο. Παράδειγμα, you know?

Τέλος έχει περάσει πολύ άνετα η, για μένα, μαλακία απόψη πως ο λαός φταίει για το μπάσκετ.
Ε, όχι! Εγώ δεν φταίω ρε! Εγώ και στήριξα με τη παρουσία μου και πλήρωσα το αρχίδι τον παντελονάτο και αυτός τα έφαγε. Τι να έκανα; Φώναξα κι εδώ και βγήκα και στα ραδιόφωνα κι ένας από τους κύριους λόγους που γράφτηκα στον ΑΣ, ήταν το μπάσκετ. Τι άλλο να έκανα ρε μάγκες που κατηγορείτε τον κόσμο;
Και έρχεται να με κατηγορήσει ο καθένας; Ε, όχι δε το δέχομαι.

Ο λαός δεν φταίει. Τελεία και παύλα. Ο λαός ενεργεί, ακόμη και με την απαξίωση. Ο λαός ξέρει. Κι αν ο περισσότερος κόσμος αποφασίσει να πέσουμε αντί να ξεπουληθούμε, θα έχει και πάλι δίκιο (παράδειγμα λέω).
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω