Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Gia mena i moni lysi einai na endiaferthei ksana i marfin, oloi oi alloi einai naxame nalegame.

Ektos kai an, pou etsi prepei na ginei, o AS tous zitisei egguitiki epistoli 1 ek. euro, gia na apodeiksoun tin oikonomiki tous dynatotita..giati i tzampa diafimisi prepei kapote na stamatisei.

Offline babis36

• Αλλαγή
kai 10 eurw na exeis stin tseph pio polla tha exeis apo ton paneloudh epeidi autos einai meion!mipws den prepei na afisoume ton galatsopoulo na parei etsi apla tin kae kai exoume alla meta?
Σιγα να μην εχει καταστραφει και αυτο το αρχιδι απο τον ΠΑΟΚ.Πουλησε το μουνοπανο την μιση εθνικη Ελλάδος στον γαυρο ειναι και κατεστραμενος.Ουστ κοπροσκυλο κακος ψοφος να σου ερθει κολοκλεφταρα >:( >:(
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kostas4

• Guest
den exei katastrafei apo ton PAOK,autos zei edw kai 2 xronia apo ton PAOK.apo tote pou xrewkopise i etairia tou kai xrwstouse stin misi thessaloniki..malista anagkastike tote na poulisei akoma kai to spiti tou gia na min tou to paroun.kai autos itan proedros tou PAOK....

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
ftwxos ftwxos alla ama fygei apo ton PAOK tha ton doume na agorasei kana 2 oikopeda sto oraiokastro san ton goumeno :D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

kostas4

• Guest
Η Τρίτη (7/8) θα είναι η μέρα, που πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ο νέος υποψήφιος αγοραστής του Δικεφάλου είναι ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, που θα έχει συνάντηση με τον Τάκη Πανελούδη με σκοπό να αναλάβει την πλειοψηφία του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εάν δεν προκύψει, πάντως, κάτι από την συνάντηση αυτή, τότε ο Πανελούδης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος,
Ο επιχειρηματίας, που ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών, είχε ζητήσει συνάντηση με τον Πανελούδη κάτι που τελικά πέτυχε και αμέσως μετά θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της συζήτησης μέσω κάποιας ανακοίνωσης, που θα εκδοθεί.
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=56193

Poet

• Guest
Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε εξελίξεις στην ΚΑΕ, σημερινές πληροφορίες ... αξιόπιστες!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ante makari re..
Toulaxiston na fygw ston ebro me mia stenaxwria ligoteri..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
apo oti kovo tin teleutaia stigmi tha vrethei kapoios na mas swsei !!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Ο Κώστας Ράπτης, ένας από τους υποψήφιους αγοραστές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον EXTRASPORT για τις διαπραγματεύσεις με τον Τάκη Πανελούδη. Από τη στάση του τελευταίου, συμπέρανε ότι σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές της ομάδας μπάσκετ του «δικεφάλου»: «Για την ΚΑΕ ενδιαφερόμαστε εγώ, ο Σπύρος Καρολίδης και ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Μιλήσαμε με τον κ. Πανελούδη και δε τον είδα να θέλει να πουλήσει τον ΠΑΟΚ. Με το παρακαλητό κανείς δεν αγοράζει ομάδα. Δε θέλουμε και δε χρειάζεται να παρακαλέσουμε. Η συζήτηση άρχισε από πέρυσι. Μας είπαν ότι το χρέος είναι 1.5 εκατομμύριο. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αγοράσει την ομάδα με τέτοιο χρέος; Συναντηθήκαμε με τον κ. Κατσαρή και μας είπε ότι η ομάδα έχει βάρος 1.5 εκατομμύριο. Είπαμε ότι θέλουμε να δούμε χαρτιά. Εγώ είπα ότι δε θέλω να γίνει συνάντηση αν δε φέρει στοιχεία. Τον ρωτήσαμε αν πουλάει την ομάδα. Μας είπε ότι "θέλω να με απαλλάξετε από τα χρέη". Μας έβγαλε ένα χαρτάκι σαν... χαρτοπετσέτα το οποίο ανέγραφε ονόματα ανθρώπων στους οποίους χρωστάει λεφτά. Αγοράζεται επιχείρηση από χαρτοπετσέτα; Ηταν... καφενείο συζήτηση. Μας είπε ότι δε μας φέρνει τα χαρτιά που ζητάμε. Αν μπορεί να το κάνει ο κ. Κατσαρής, θα είναι καλό. Ο ΠΑΟΚ πούλησε παίκτες, είχε έσοδα, έξοδα, εισιτήρια. Δεν πρέπει να τα δούμε αυτά; Δεν πιστεύω ότι ο κ. Πανελούδης ενδιαφέρεται να πουλήσει. Τον τρόπο πληρωμής μπορούσαμε να το διαπραγματευτούμε. Δε ζήτησε καν τα στοιχεία μας. Μπορούσαμε ακόμα και να βάλουμε ρήτρα για να μη διαρρεύσουν τα στοιχεία. Ο Κατσαρής προσπαθούσε περισσότερο να πουλήσει την ομάδα απ' ότι ο κ.Πανελούδης. Εγώ και ο κ. Καρολίδης είμαστε ΠΑΟΚτζήδες από τη γέννα. Δε θέλουμε να κάνουμε προβολή του ονόματός μας. Εγώ είμαι 37 χρόνια στη Φιλαντέλφια. Κατάγομαι από την Πολίχνη. Στις ΗΠΑ έχω τρία μεγάλα μαγαζιά φαγητού και δύο κλαμπ». Οσο για τι θα γινόταν αν αναλάμβανε την ΚΑΕ, είπε: «Ο,τι λεφτά μαζεύει ο ΠΑΟΚ, θα μένουν σ' αυτόν. Θα κάνουμε ένα γραφείο στις ΗΠΑ, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν, ταλέντα μεγαλύτερα κι από τον Κώστα Κουφό. Η ομάδα μπορεί να ανέβει. Θέλουμε να γίνει έλεγχος από λογιστή. Δεν είναι μόνον τα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά και χρήματα για να φτιαχτεί η ομάδα. Πρέπει να μπει μία εταιρία μέσα στην ομάδα για να φέρει διαφημίσεις. Δε σκοπεύουμε να διοικήσουμε την ομάδα από τις ΗΠΑ, θα υπάρχουν άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη που θα βοηθούν».

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=309

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κάθησα και διάβασα όλα τα μηνυματα αυτού του θέματος και δεν ηξερα αν θέλω να κλάψω ή να σπάσω την οθόνη!ΣΤΕΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΒΙΤΣ-MARFIN-ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!τοσες χαμένες ευκαιρίες!στον στεριανόπουλο αυτό το αρχίδι του έλεγε πριν 2 χρόνια ότι το χρέος ηταν 700 χιλ. και τελικά ηταν πάνω απο 1 εκ.!στους ελληνοαμερικανούς το καλοκαιρι έλεγε(με στοιχεία....χαρτοπετσετας) ότι είναι 2 εκ.!φανταστείτε πόσο είναι το πραγματικό σημερινό χρέος!βλέποντας όλο αυτό το σήριαλ καταλαβαίνεις ότι τα περιθωρια στενεύουν απελπιστικά!η ελπίδα πεθαίνει τελευταια αλλά αυτός ο καραγκιοζης θα την σκοτώσει και αυτή!όσο τα χρεη αυξάνονται και ο παοκ πέφτει αγωνιστικά,χωρις αξιόλογους παικτες ή ταλέντα, όλο και λιγότεροι και σίγουρα λιγότερο αξιόπιστοι επενδυτές θα παρουσιάζονται!ο στεργιανοπουλος έλεγε ότι ο παοκ έχει σημαντικη περιουσία,τα ταλέντα του(βασιλοπουλος-βασιλειαδης-μαυροκεφαλιδης)!τώρα ένας επενδυτης τι να αγοράσει;χρεη 2-3 εκ. και κουβελα-τσιακο;
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

kostas4

• Guest
kala ton stargianopoulo aston apo exw,autos gia mena einai xeiroteros apo ton paneloudi

manos4

• Guest
kala ton stargianopoulo aston apo exw,autos gia mena einai xeiroteros apo ton paneloudi

φιλε κωστα δεν πιστευω να υπαρχει χειροτερος απο τον πανελουδη ............με τιποτα δεν το πιστευω .....
και γω να ειμουνα στην θεση του καλλιτερα θα τα καταφερνα.........γιατι αν δεν μπορουσα να κανω κατι
θα εφευγα δεν θα βασανιζα εναν ολοκληρο συλλογο για να το παιζω προεδρος .....ασε που εγω πιστευω οτι
δεν εχω τρελλαθει ακομα .............

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε κώστα για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω με τον μανο!δεν υπάρχει χειρότερος από τον πανελούδη!και στην τέλική δεν μπορεί να είναι χειρότερος όταν αναλάμβανε τότε χρέος 700 χιλ. και έδινε και 400 χιλ. στον πανελούδη να φύγει!αλλά ο μαλάκας ήθελε περισσότερα!τώρα που το χρέος έχει περάσει τα 2 εκ. να δω τι θα πάρει!ο βλάκας τότε νόμιζε ότι θα βρει κάποιον να του δίνει περισότερα!βγάζει την ομάδα στο σφυρί κάθε λιγο για κάποιες ημέρες και νομίζει ότι θα τρέξουν όλοι να αγοράσουν έναν χρεοκοπημένο-αγωνιστικα και οικονομικα- ΠΑΟΚ και να του δώσουν και κανα εκατομ.!

Poet

• Guest
κάθησα και διάβασα όλα τα μηνυματα αυτού του θέματος και δεν ηξερα αν θέλω να κλάψω ή να σπάσω την οθόνη!ΣΤΕΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΒΙΤΣ-MARFIN-ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!τοσες χαμένες ευκαιρίες!στον στεριανόπουλο αυτό το αρχίδι του έλεγε πριν 2 χρόνια ότι το χρέος ηταν 700 χιλ. και τελικά ηταν πάνω απο 1 εκ.!στους ελληνοαμερικανούς το καλοκαιρι έλεγε(με στοιχεία....χαρτοπετσετας) ότι είναι 2 εκ.!φανταστείτε πόσο είναι το πραγματικό σημερινό χρέος!βλέποντας όλο αυτό το σήριαλ καταλαβαίνεις ότι τα περιθωρια στενεύουν απελπιστικά!η ελπίδα πεθαίνει τελευταια αλλά αυτός ο καραγκιοζης θα την σκοτώσει και αυτή!όσο τα χρεη αυξάνονται και ο παοκ πέφτει αγωνιστικά,χωρις αξιόλογους παικτες ή ταλέντα, όλο και λιγότεροι και σίγουρα λιγότερο αξιόπιστοι επενδυτές θα παρουσιάζονται!ο στεργιανοπουλος έλεγε ότι ο παοκ έχει σημαντικη περιουσία,τα ταλέντα του(βασιλοπουλος-βασιλειαδης-μαυροκεφαλιδης)!τώρα ένας επενδυτης τι να αγοράσει;χρεη 2-3 εκ. και κουβελα-τσιακο;
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
Εγώ θα σας πώ και κάτι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Πέρυσι τον Μάϊο, ο παντελονάτος, απέριψε πρόταση της οικογένειας Αγγελοπούλου για εξαγορά της ΚΑΕ. Μάλιστα, παρευρέθηκε αυτοπροσώπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στα γραφεία, τον οποίο όμως του έκλεισε ο κυρ-Τάκης την πόρτα στα μούτρα με τη φράση "δεν πουλάω τον ΠΑΟΚ σε ανθρώπους που δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες".
Το γεγονός δεν είναι μούφα, μου το είπε άνθρωπος που είδε τον Αγγελόπουλο εκεί, και αμέσως μετά μίλησε με τον Πανελούδη.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
Εγώ θα σας πώ και κάτι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Πέρυσι τον Μάϊο, ο παντελονάτος, απέριψε πρόταση της οικογένειας Αγγελοπούλου για εξαγορά της ΚΑΕ. Μάλιστα, παρευρέθηκε αυτοπροσώπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στα γραφεία, τον οποίο όμως του έκλεισε ο κυρ-Τάκης την πόρτα στα μούτρα με τη φράση "δεν πουλάω τον ΠΑΟΚ σε ανθρώπους που δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες".
Το γεγονός δεν είναι μούφα, μου το είπε άνθρωπος που είδε τον Αγγελόπουλο εκεί, και αμέσως μετά μίλησε με τον Πανελούδη.

eixe akoustei ayto panw sth thessalonikh... alla den eixe asxolh8ei kaneis giati apla kaneis den pisteye oti einai alh8eia!!! xoxo :(

Photis

• Guest
Siga mi de 8elane to basket oi aggelopoulloi....re tpt na min pistevoume tipota...tzampa diafimisi xwris noima.... ???

kostas4

• Guest
ρε ποετ πλακα μας κανεις τωρα,τι ειναι αυτα που λες?αν ηθελε ο αγγελοπουλος οντως να μας παρει θα μας ειχε παρει σε 1 δευτερολεπτο.αν δεν μπορεσε να παρει τον ΠΑΟΚ απο τον πανελουδη τοτε δεν ηθελε να μας παρει
« Last Edit: October 27, 2007, 20:03:40 by kostas4 »

polaret

• Guest
Συγνωμη poet αλλα οποιος σου το ειπε πρεπει Η να ειναι μεγαλος παπατζης Η κανενας στυλ ακουω απο εδω, κολαω απο εκει και βγαζω συμπερασμα δηλαδη κουβαληθηκε ολοκληρος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θεσσαλονικη για να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ τον πανελουδη να του πουλησει τον ΠΑΟΚ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης