Σε αυτό μαζί σου agraf.
Ο Βιολίδης έκανε τεράστια μαλακία όταν χαρακτήρισε τη ΓΣ πιθανόν αποτρεπτική για έναν επενδυτή.
Και στο κάτω κάτω αυτοί είμαστε. Αν δεν θέλει ο Χ φούφουτος να μη σώσει να έρθει. Αυτή η ΓΣ θα τον ελέγχει.
Ο Βιολίδης έκανε μία κίνηση ματ και καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη, δηλαδή με αγνές προθέσεις. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, θα πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.
Έκανε ίσως λάθος πάνω στα νεύρα του, αλλά δυστυχώς αυτό θα το βρει μπροστά του, όχι αυτός, αλλά η ΠΑΕ στο γηπεδικό.
Απαξίωσε τη ΓΣ του ΑΣ, απαξιώνοντας στην ουσία το λαό του ΠΑΟΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε το ΜΕΛΒΑ, ούτε ο Χρυσός Δικέφαλος. Αυτοί είναι μία μειοψηφία.
Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα, άμεσα, ό,τι και να γίνει με την υπόθεση του επενδυτή, γιατί δεν παύει να είναι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν θέλουν πολύ οι καλοθελητές να πιαστούν από κάπου για να τρυπήσουν τη διοίκηση.
Εγώ όμως θέλω να σταθώ σε άλλα, σημαντικότερα.
Το λυπηρό όσων ζήσαμε τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τις εξελίξεις στο μπάσκετ, μη γελιέστε, αυτά θα τα ξαναβρίσκουμε συνέχεια μπροστά μας, είναι πως γίνεται όλο και πιο κατανοητό πως ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά άρρωστος και θέλει μεγάλο αγώνα για να γίνει καλά.
Όποιου το μυαλό είναι ανοιχτό και χωρίς παρωπίδες και βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και κυρίως πάνω από τον εαυτούλη του, αυτές τις μέρες καταλαβαίνει πολλά.
Δεν είναι τυχαίο ρε γαμώ το που έχει ξεφτιλιστεί παντού ο σύλλογος. Δεν είναι συγκυρία που δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Υπάρχουν υπαίτιοι, έξω και μέσα στον ΠΑΟΚ. Απλά για να πολεμήσεις τους έξω, πρέπει πρώτα να καθαρίσεις εσύ.
Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ, που ελάχιστοι καταλαβαίνουν και του δίνουν τη προσοχή που του αξίζει. Οι περισσότεροι κοιτάνε επιφανειακά.
Στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο μάθαμε, γνωρίσαμε τους εσωτερικούς μας εχθρούς. Στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο έπαψε η κριτική στα έργα των αποτυχημένων διοικήσεων να ονομάζεται γκρίνια και να μας παρουσιάζει ο κάθε κλέφτης το άσπρο μαύρο και να πονάνε τα μυαλά μας. Γιατί ρε γαμώ το δεν καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι αυτή η γνώση; Ο λαός όταν μαθαίνει, ενεργεί από μόνος του, γιατί ο λαός και μόνο ξέρει και θέλει το καλό του ΠΑΟΚ
Ένα χρόνο τώρα μάθαμε στη μπάλα για κάθε λογής κλέφτη με ονοματεπώνυμο. Τον τελευταίο μήνα μάθαμε τα ονοματεπώνυμα και πολλών κλεφτών στο μπάσκετ. Την τελευταία εβδομάδα ξεσκεπάστηκαν και κάποια λαμόγια από τον ΑΣ.
Ολόκληρες λίστες εχθρών που ο οργανισμός του ΠΑΟΚ τους ξερνάει σιγά σιγά. Και καθαρίζει. Δεν γίνονται όλα σε μια στιγμή. Αλλά ήδη γίνονται και αυτό έχει σημασία.
Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω μία και καλή κάτι. Κανείς δεν είναι περισσότερο υπέρ της λαϊκής βάσης από μένα. Αν όμως γίνει σωστά και καθαρά. Και το πότε θα γίνει σωστά δεν θα το πω εγώ, ούτε κανείς άλλος. Θα το αποφασίσει μόνος του ο λαός του ΠΑΟΚ, που έχει Α-Λ-Α-Ν-Θ-Α-Σ-Τ-Ο κριτήριο. Γι' αυτό στο ποδόσφαιρο τα διαρκείας γίνονται καπνός τώρα που μιλάμε.
Όποιος έχει μάτια βλέπει, αυτιά ακούει και όποιος έχει μυαλό το βάζει και δουλεύει.
Ο ΠΑΟΚ ξυπνάει και γιατρεύεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πλέον. Και στο διάβα του παρασέρνει τις βρωμιές.