Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Παράγοντες - φορείς - σύνδεσμοι - απλοί φίλαθλοι στην όλη κατάσταση πήραμε βαθμό κάτω από τη βάση
Ayti i frasi ta leei ola jia ti katastasi sti kae,ola ta alla einai perita.
KRIMA

+10000

Johnys

• Guest
Φιλε και εγώ είμαι Παόκι όπως όλοι εδώ μέσα και μιλάμε για το καλο τις ομάδας χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κάποιον προσωπικά.
Τώρα στο θέμα μας,όταν ήταν διοίκηση ο "παντελονατος" πήγε κανένας να το πιάσει να του πει 2 φωνήεντα?
Γιατί κυκλοφορεί έτσι άνετα χωρίς να το κυνηγάνε όπου βρίσκεται?Θυμάμαι επί Μπατατούδη τι γινόταν για αυτό ρωτάω.
Δυστυχώς παίρνουμε ότι μας αξίζει όπως σε όλα τα θέματα τις ζωής.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
File PAOKCURE, mono me eikasies,ypo8eseis kai me provlepseis mporei na topo8eth8ei o ka8enas, eite yper eite kata.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
PAOKCURE xwris na thelw na prosvlitheis den eisai olos o laos tou PAOK kai distixws me ekseresi ena poli mikro meros tou laou olo to ipoloipo paramenei apathes les kai to tmima mpasket einai kati allo,kati pou den einai PAOK.ekei exoume oloi stasi anamonis se stul katse na doume ti tha ginei otan sto podosfero eginan kiniseis (xwris na krinoume tin ousia) opws katalipseis episkepseis ta vradia sto spiti tou goumenou klp,enw sto mpasket oute kan to megalitero meros tou organwmenou kosmou pernei thesi anoixta para mono katigorei ena allo mikrotero meros pou asxoleitai oti thelei proedreies klp.

i malakia einai oti sto telos an tha swthei to mpasket pali o kosmos tha matwsei gia na to swsei,idi tin patisame etsi stin mpala kai mialo den valame kai mexri twra plakwnomaste gia ton ivic,ton gerard klp.(ki egw mesa s'autous eimai).alla prepei na katalavoume oti o xronos kilaei kai ta pragmata tha gpigenoun pros to xeirotero

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τελος ο Δροσος απο την αεκ... αντε να δουμε τι θα δουμε...

Οι τίτλοι τέλους της εποχής Δρόσου στην ΚΑΕ ΑΕΚ έπεσαν και τυπικά την Τρίτη.Η νομική εκπρόσωπος του Πατρινού επιχειρηματία Λία Μάντη-Διαμαντόπουλου παρέδωσε εξώδικο στην πλευρά Φιλίππου με το οποίο γνωστοποιείται η διακοπή συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναμένεται πλέον η αντίδραση του μεγαλομετόχου ο οποίος έχει δύο λύσεις. Η να «τρέξει» ο ίδιος την ομάδα, πράγμα που δεν το επιθυμεί ή να παραδώσει το μάνατζμεντ στην επιτροπή σωτηρίας η οποία έχει επεξεργαστεί σχέδιο για να παρουσιαστεί αξιοπρεπής τη σεζόν που έρχεται η ΑΕΚ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK/202515.html

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά θέλω ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ διάθεση αντιπαράθεσης να ρωτήσω κάτι. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. Περιμένω με πολύ αγωνία μία τοποθέτηση, από όλους εσάς που σηκώσατε τη σημαία της σωτηρίας του μπάσκετ και κράξατε τον κόσμο, ως απαθή. 
Προέκυψε Δρόσος στον ορίζοντα. Ποια στάση θα πρέπει να κρατήσουμε ως λαός του ΠΑΟΚ; Οι μέρες είναι κρίσιμες κι αυτός φαίνεται να κόβει κίνηση.

Συμφωνείτε π.χ. να κατεβάσουμε τα παντελόνια στο Δρόσο, από το φόβο μη πέσουμε κι επειδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλη λύση;
Αν όχι, τι προτείνετε να κάνουμε;
Με ποιες προϋποθέσεις θα κάνουμε τουμπεκί και σε ποια περίπτωση θα μπορούμε να μιλήσουμε.

Γιατί δεν τοποθητήστε επιτέλους, όσοι κράζετε το λαό του ΠΑΟΚ; Εγώ ειλικρινά φοβάμαι να μιλήσω, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται όταν ακούω τον αστείο Δρόσο είναι ουστ.

Αλλά μπορεί να λέω μαλακίες και το καλό της ομάδας να είναι να πάρει την ομάδα και να δούμε στη πορεία τι θα γίνει.
Μπορεί να κάνω τραγικό λαθος και περιμένω με αγωνία όλους εσάς που με είπατε θεωρητικό και απαθή να μου πείτε στη πράξη, τώρα που γυρίζει, τι να κάνω.

Εγώ τα ρωτάω καλοπροαίρετα όλα αυτά, τώρα που είναι νωρίς ακόμη, για να μη φτάσει η στιγμή να ρίξουμε και πάλι το φταίξιμο στο λαό του ΠΑΟΚ που δεν πρότεινε λύσεις, ΑΝ γίνει καμιά πατάτα!!!!! Και να μπορώ να πω αύριο μεθαύριο στο Δρόσο, ουστ ρε, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Πάρτε την ευθύνη και γράψτε. Μη ζητάτε λύσεις εκ του ασφαλούς. Τοποθετηθείτε για το Δρόσο.

Βλέπω με λύπη μου κάποιους (και ο μόνος λόγος που δεν αναφέρω ονόματα είναι για να μη το χέσουμε πάλι με τις κόντρες) που για τον Ζαγοράκη θέλουν κάθε μέρα εκατό αποδείξεις, ενώ για το Δρόσο είναι έτοιμοι να στρώσουν το χαλί και τα βάγια στο δρόμο για τον Μεσσία... για να μη πέσουμε. Με την ίδια λογική μη κάνετε κριτική και στο Ζαγοράκη. Το κόβω με το Ζαγοράκη εδώ και το είπα ως παράδειγμα. Σταμάτα πριν γράψεις τη μαλακία σου πως έχω κανένα κόλλημα και είμαι Ζαγορόσκυλο. Παράδειγμα, you know?

Τέλος έχει περάσει πολύ άνετα η, για μένα, μαλακία απόψη πως ο λαός φταίει για το μπάσκετ.
Ε, όχι! Εγώ δεν φταίω ρε! Εγώ και στήριξα με τη παρουσία μου και πλήρωσα το αρχίδι τον παντελονάτο και αυτός τα έφαγε. Τι να έκανα; Φώναξα κι εδώ και βγήκα και στα ραδιόφωνα κι ένας από τους κύριους λόγους που γράφτηκα στον ΑΣ, ήταν το μπάσκετ. Τι άλλο να έκανα ρε μάγκες που κατηγορείτε τον κόσμο;
Και έρχεται να με κατηγορήσει ο καθένας; Ε, όχι δε το δέχομαι.

Ο λαός δεν φταίει. Τελεία και παύλα. Ο λαός ενεργεί, ακόμη και με την απαξίωση. Ο λαός ξέρει. Κι αν ο περισσότερος κόσμος αποφασίσει να πέσουμε αντί να ξεπουληθούμε, θα έχει και πάλι δίκιο (παράδειγμα λέω).

Φίλε PAOKCURE ας τα δούμε ένα προς ένα. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ (όπως και κάθε ομάδα με οριζόμενες διοικήσεις πρωτοδικείων και χρέη) έχει τρία σημαντικά κομμάτια τα οποία συνδέονται μεν μεταξύ τους αλλά λειτουργούν και μενονωμένα. Διοικητικό-Οικονομικό-Αγωνιστικό.

Για την οικονομία της συζήτησης ας μείνουμε μόνο στη φετινή χρονία. Αυτή ξεκίνησε με παντελονάτο, που "έφτιαξε" μια ομάδα έκτρωμα και πήρε έναν προπονητή, ο οποίος θα ήταν εξαιρετικός για τις Ακαδημίες, αλλά όχ για ομάδα Α1. Οταν άρχισαν τα αγωνιστικά "κλαρίνα" και ο παντακ κατάλαβε ότι υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να πέσει, έκοψε λάσπη και "παρέδωσε" στους άλλους. Μέχρι τότε η ομάδα είχε 1-6 ήττες. Με την αλλάγή αυτή ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξαναγύρισε στο γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είδε την ομάδα να διασύρεται με 23 πόντους. Ακολουθούν 4 νίκες, οι δύο εντός με τον κόσμο όμως πάλι να παραμένει ελάχιστος. Ακολουθεί η ήττα από το ρουλη και η εντός έδρας νίκη επι του γαύρου. εκεί ο κόσμος ήταν και πάλι παρών. Χάνουμε από βάζελο εκτός και παίζουμε με μαρούσι εντός, όπου κάνουμε πικρή ήττα. Στο παιχνίδι εκείνο είμασταν στο παλατάκι 300 άνθρωποι. Ο ίδιος αριθμός και με ρόδο και με πάτρα. Και έρχονται τα 3 τελευταία παιχνίδια, όπου πλέον έχουν κατανοήσει οι πάντες ότι η ομάδα πέφτει και το παλατάκι γεμίζει πάλι κόσμο. (Σόρρυ για την αναδρομή αλλά΄ήταν απαραίτητη η υπενθίμιση για το σκεπτικό μου).

Συμπεράσματα (δικά μου, τα δικά σου μπορεί να είναι άλλα): Ο κόσμος δεν απαξίωσε το μπάσκετ. Αν ίσχυε αυτό δεν θα ήταν παρών στα 3 κρίσιμα τελευταία παιχνίδια. Αν ο κόσμος ήταν στοιχειωδώς παρών στα παιχνίδια με αιγάλεω και μαρούσι η ομάδα δεν θα κινδύνευε να πέσει. Απλά πιστέυω ότι ο κόσμος είχε δικαιλογημένα στραμμένη την προσοχή του αλλού, δηλαδή στο ποδόσφαιρο, η χρονία ξεκίνησε στραβά και ξανά με παντελονάτο και ο λαός δεν κατάφερε να αναπτύξει γρήγορα και στην ώρα τους τα αντανακλαστικά του που θα τον οδηγούσαν και στο παλατάκι συχνότερα, με αποτέλεσμα να σωζόταν η ομάδα αγωνιστικά πιό νωρίς. Οταν χρειάστηκε όμως ήταν παρών και δυναμικά.

Διοικητικά τώρα, ο λαός πρέπει κανονικά να είναι παρατηρητής. Οταν όμως βλέπεις τον τραγέλαφο που επικρατεί, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση. Και δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένους οπαδούς. Μιλάω για το κομμάτι των οργανωμένων συνδέσμων. Μια ανακοίνωση βρε αδελδέ, μια υπόδειξη, μιά προειδοποίηση, μια ιδέα. Κάτι. Βέβαια ίσως κι αυτοί περιμένουν. Ισως έχουν μπερδευτεί, με τόσους φορείς, παραφορείς, οργανώσεις, παραοργανώσεις, ονόματα, επίθετα κ.λ.π. και δεν μπορούν να τοποθετηθούν, υπο το φόβο της εφαλμένης πρότασης που μπορεί να είναι και καταστρεπτική.

Οικονομικό. Εδώ το πράγμα μπερδεύεται ακόμη περισσότερο. Γιατί σε περίπτωση που δεν ενσκήψει επενδυτής, θα βρεθεί ο καθένας μας μπροστά σ' ένα δίλημα: να στηρίξω οικονομικά την ομάδα δίνοντας λεφτά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύομαι ή να μην δώσω ούτε ένα ευρώ με κίνδυνο να πέσει η ομάδα στη Β' εθνική; Την απάντηση θα τη δώσει ο καθένας μόνος του. Και θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι και οι δύο απαντήσεις αποδεκτές είναι γιατί στηρίζονται σε σκεπτικό που δεν απαξιώνει τον Π.Α.Ο.Κ..

Τέλος, όσον αφορά το Δρόσο, δεν κατεβάζουμε κανένα παντελόνι γιατί ήδη κυκλοφορούμε με το σώβρακο. Είναι κατανοητό από τα γραφόμενά σου ότι δεν τον θέλεις και δεν πιστεύεις ότι αποτελεί λύση. Δεν υπάρχει όμως κανείς που να μπορεί, με επιχειρήματα, να σου αποδείξει (όχι μόνο σ΄εσένα) το αντίθετο. Οταν όμως γενικότερα στο χώρο του μπάσκετ, οι επενδυτες αναζητούνται με το κυάλι, και παρουσιάζετια ένας άνθρωπος που να λέει: σε αγοράζω, πηλρώνω τα χρέη και προτίθεμαι να βάλω άλλα 2,5 εκατομμύρια από πάνω, δεν μπορείς να τον διώξεις. Και ποιός δηλαδή θα κληθεί να τον ελέγξει; Ποιός θα του ζητήσει εγγυήσεις; Έχουμε σε κανέναν εμπιστοσύνη να το κάνει; Αφού εμείς οι ίδιοι έχουμε αυτοαπαξιώσει, ως οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. τα πάντα: τον ΑΣ, το ΜΕΛΒΑ, το ΧΔ, τους παλαίμαχους, τις όποιες προσωπικότητες ακόμη και το λαό μας.

Για αυτό λέω, Δρόσος και πάλι Δρόσος. Οχι γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά γιατί δεν υπάρχουν τα άτομα "κοινής εμπιστοσύνης" τα οποία να εφαρμόσουν την όποια εναλλακτική λύση προκύψει. Γιατί αν αυτά υπήρχαν, θέλω να πιστέυω ότι ο λαός, θα έκανε το σκατό του παξιμάδι και θα στήιζε ΚΑΙ το μπάσκετ, όπως έκανε με το ποδόσφαιρο που τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν, με πρώτο βιολί το Θόδωρο.

Νομίζω ότι είναι περιττό να γράψω κι εγώ ότι όσα αναφέρω τα λέω καλοπροαίρετα και με καμιά απολύτως διάθεση αντιπαράθεση είτε μαζί σου είτε με οποιονδήποτε άλλον.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ο κόσμος δεν απαξίωσε το μπάσκετ. Αν ίσχυε αυτό δεν θα ήταν παρών στα 3 κρίσιμα τελευταία παιχνίδια

Ο κοσμος πηγε κοντα στην ομαδα γιατι ειδε οτι πεφτουμε κατηγορια. Και οσο σκληρο και αν ακουγεται πηγαμε γηπεδο αποκλειστικα για να αποφυγουμε την ξεφτιλα και την καζουρα απο τα σκουληκια που θα ειμασταν υστερα στην Α2..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αρκετες μερες τωρα παρακολουθω τα γραφομενα εδω μεσα και επειδη δεν εχω πλεον τι να πω το βουλωνω και απλως κοιταζω......προσπαθω εναγωνιως να βρω μια καινουργια πληροφορια στις αθλητικες εφημεριδες ή στα site αλλα.....τιποτα!η αισθηση που μου δινεται απο το ολο κλιμα ειναι οτι τον ΠΑΟΚ τον εχουν ηδη ολοι ξεγραμμενο!και εδω μεσα ολοι αναμασαμε τα ιδια πραγματα και απολυτως δικαιολογημενα!δεν ξερω-οπως εχω ξαναγραψει- προσωπα και πραγματα αφου δεν ζω στην πολη,δεν με ενδιαφερουν ΑΣ-παλαιμαχοι κτλ. εγω αυτο που εχω να πω ως μπασκετικος ΠΑΟΚτσης για πανω απο 20 χρονια ειναι το εξης:
Αν δεν βρεθει ενας αξιολογος επενδυτης να συμμαζεψει τα πραγματα(δεν ξερω αν ειναι ο δροσος αυτος ή καποιος αλλος) τοτε θα γινει ενα απο τα παρακατω:
1) θα πεσουμε αγωνιστικα στην Α2!δευτερο θαυμα για δευτερη συνεχομενη χρονια ακομα και ο μεγαλειωδης λαος του ΠΑΟΚ δεν μπορει να το καταφερει!
2)θα πεσουμε Β' εθνικη λογω χρεων,θα εκπεσουν οι εγγυητικες κτλ.
3) θα διαλυθει η ομαδα καθως δεν θα μπορεσουμε να καλυψουμε την αυξηση του Μ.Κ. που πρεπει να γινει στο αμεσως επομενο διαστημα!
Διαλεγετε και περνετε!
Εγω που εχω ζησει(οπως και πολλοι απο εσας) τις μεγαλες στιγμες αυτης της ομαδας ξερω μονο ενα πραγμα:
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Α2 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ!

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
http://www.novasports.gr/basketball/a1/default.asp?aid=152554
Το ιδιοκτησιακό πρόβλημα είναι αυτό που για μια ακόμα χρονιά ταλανίζει την ΑΕΚ.ο Δημήτρης Δρόσος, δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του την ίδια στιγμή που έχει ξεκινήσει να φλερτάρει με την προεδρική καρέκλα του επίσης χιλιοβασανισμένου ΠΑΟΚ. Ο Φιλίππου αποδεδειγμένα έκανε λάθος χειρισμούς στο θέμα Δρόσου, όμως, την ευθύνη και πάλι έχουν οι... μυστικοσύμβουλοί του.

Μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη ο Δρόσος, ήταν πιθανό και οι άνθρωποι κοντά του δεν θεωρούσαν απίθανο να ξυπνήσει ένα πρωί και να πει πάμε να δουλέψουμε και πάλι στην Ένωση. Πλέον όμως και με την στάση που συνεχίζει να κρατάει ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Δρόσος, βλέπει με πολύ καλό μάτι να βάλει τα χρήματά του στον άλλο δικέφαλο και αν ο λογιστικός έλεγχος που θα κάνει βγει, ευπρόσιτος τότε θα μιλάμε για διοικητική μετακόμιση!
(17/6 22:02)

fatal_invasion

• Guest
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Α2 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ!
εγώ πάλι το αντίθετο.η ουσία είναι μία βέβαια.Θα πέσουμε.

Offline ved

• Αλλαγή
Με ένταση η συνέλευση φορέων για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μέχρι τα... ξημερώματα συνεχιζόταν η συνέλευση παραγόντων και φορέων για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία χαρακτηρίστηκε από ένταση αλλά και προτάσεις για την λύση της επόμενης μέρας. Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχόπουλος, Τσομπανάκης, Καραμβέρης, Μάλλιος, Ανδρεάδης, Δημ. ΠαπαδόπουλοςΚουλουτμπάνης, Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Γαλατσόπουλος, Βας. Οικονομίδης, Βεζυρτζής, Πανάκας, Βιολίδης, Χατζησπύρου και ο Γ. Παπαδόπουλος (μέλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ) για τον οποίο ζητήθηκε από το ΜΕΛΒΑ να είναι παρών γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για το γεγονός πως απορρίφθηκε η πρόταση διοίκησης με επικεφαλής τον Θανάση Κατεμλιάδη. Αρχικά τον λόγο πήραν για αρκετή ώρα ο Νίκος Βεζυρτζής και ο Βασίλης Οικονομίδης οι οποίοι ζήτησαν από τον κ. Γαλατσόπουλο να μείνει στην διοίκηση. Αυτός αρνήθηκε τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να μπει ούτε σαν μέλος σε μία νέα διοίκηση επικαλούμενος επαγγελματικά προβλήματα. Κάποια στιγμή πάντως υπήρξε μία μικρή ένταση ανάμεσα σε Οικονομίδη και Τσομπανάκη αναφορικά με την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για να έρθουν κάποια χορηγίες από το δημόσιο. Στην συνέχεια ο Νίκος Βεζυρτζής επισήμανε ότι: "Πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί λύση αυτήν την εβδομάδα, ενώ ο Άλκης Ησαιιάδης επισήμανε: "Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά και όχι πίσω" ενώ ζήτησε και αυτός από τον κ. Γαλατσόπουλο να παραμείνει πρόεδρος για έναν χρόνο. Ο κ. Ησαϊάδης τόνισε ότι: "Την στιγμή αυτή χρειάζεται ένα ποσό 500.000 με 600.000 Ευρώ" με τον Νίκο Βεζυρτζή να εκφράζει τις διαφωνίες του επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να καταβληθεί αυτό το ποσό. Φυσικά οι συζητήσεις συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

http://www.metrosport.gr/more.php?id=20050_0_1_0_M

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
και ο Γ. Παπαδόπουλος (μέλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ) για τον οποίο ζητήθηκε
από το ΜΕΛΒΑ να είναι παρών γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν υπεύθυνος για το γεγονός
πως απορρίφθηκε η πρόταση διοίκησης με επικεφαλής τον Θανάση Κατεμλιάδη.

come pussy to your place.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Τώρα στο θέμα μας,όταν ήταν διοίκηση ο "παντελονατος" πήγε κανένας να το πιάσει να του πει 2 φωνήεντα?
Γιατί κυκλοφορεί έτσι άνετα χωρίς να το κυνηγάνε όπου βρίσκεται?Θυμάμαι επί Μπατατούδη τι γινόταν για αυτό ρωτάω.
Δυστυχώς παίρνουμε ότι μας αξίζει όπως σε όλα τα θέματα τις ζωής.
Εγώ θα σου μιλήσω για μένα κι όχι για όλο το λαό του ΠΑΟΚ. Όχι δεν πήγα να τον πιάσω, γιατί έχω οικογένεια και δε τη θυσιάζω για τον ΠΑΟΚ. Φωνήεντα του είπα και στο γήπεδο και στα ραδιόφωνα και εδώ μέσα και παντού μα παντού, αλλά εκ του ασφαλούς για μένα.
Στο λαό του ΠΑΟΚ όμως δεν αξίζει ρε φιλαράκι ο παντελονάτος, γιατί το παλατάκι γέμιζε για χρόνια και τα έτρωγε ο πούστης. Και φέτος ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε τον άθλο να σώσει αυτή την ανίκανη ομάδα των παντάκ, γαλατσόπουλου και σία

PAOKCURE xwris na thelw na prosvlitheis den eisai olos o laos tou PAOK kai distixws me ekseresi ena poli mikro meros tou laou olo to ipoloipo paramenei apathes les kai to tmima mpasket einai kati allo,kati pou den einai PAOK.
Δε προσβάλλομαι φιλαράκι. Απλά να ξεκαθαρίσω πως δεν μίλησα σαν εκπρόσωπος του λαού του ΠΑΟΚ, αλλά ως άτομο. Για την ουσία όσων λες, πιστεύω ότι ο κόσμος δεν είναι απαθής. Εμένα προσωπικά όλοι μα όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου μιλάνε για το μπάσκετ με αγωνία. Δεν συζητώ για τον Κοντρέρας (ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ  :P)
Απλά θεωρώ πως ο κόσμος δεν παίρνει θέση, γιατί δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Γιατί παίζονται πάρα πολλά στη πλάτη του μπάσκετ και γι' αυτό και οι σύνδεσμοι δεν κάνουν το λάθος να τοποθετηθούν.
Ένα παράδειγμα ήταν το χθεσινό, που το ΜΕΛΒΑ κατηγόρησε τον Παπαδόπουλο για το ότι χάλασε η δουλειά με τον Κατεμλιάδη. Αυτά δε γίνονται. Αυτοί οι αστείοι έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Παπαδόπουλος φταίει ρε ΠΑΟΚάρχες ή το παρελθόν του λαμόγιου και το ότι σας ξεμπρόστιασε; Εσείς οι ίδιοι δε ζητήσατε συγγνώμη μέσω του Ανδρεάδη για τη μαλακία να τον προτείνετε και τώρα ζητάτε το λόγο από τον Παπαδόπουλο;
Α, ρε Παπαδόπουλε που δεν άφησες το λαμόγιο να βάλει 600.000 απ' το μυαλό του στο μπάσκετ και να μας σώσει. Σαν κι αυτά που έβαλε με τους συνεταίρους του στο ποδόσφαιρο.

.....
Συμπεράσματα (δικά μου, τα δικά σου μπορεί να είναι άλλα): Ο κόσμος δεν απαξίωσε το μπάσκετ. Αν ίσχυε αυτό δεν θα ήταν παρών στα 3 κρίσιμα τελευταία παιχνίδια. Αν ο κόσμος ήταν στοιχειωδώς παρών στα παιχνίδια με αιγάλεω και μαρούσι η ομάδα δεν θα κινδύνευε να πέσει. Απλά πιστέυω ότι ο κόσμος είχε δικαιλογημένα στραμμένη την προσοχή του αλλού, δηλαδή στο ποδόσφαιρο, η χρονία ξεκίνησε στραβά και ξανά με παντελονάτο και ο λαός δεν κατάφερε να αναπτύξει γρήγορα και στην ώρα τους τα αντανακλαστικά του που θα τον οδηγούσαν και στο παλατάκι συχνότερα, με αποτέλεσμα να σωζόταν η ομάδα αγωνιστικά πιό νωρίς. Οταν χρειάστηκε όμως ήταν παρών και δυναμικά.

Διοικητικά τώρα, ο λαός πρέπει κανονικά να είναι παρατηρητής. Οταν όμως βλέπεις τον τραγέλαφο που επικρατεί, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση. Και δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένους οπαδούς. Μιλάω για το κομμάτι των οργανωμένων συνδέσμων. Μια ανακοίνωση βρε αδελδέ, μια υπόδειξη, μιά προειδοποίηση, μια ιδέα. Κάτι. Βέβαια ίσως κι αυτοί περιμένουν. Ισως έχουν μπερδευτεί, με τόσους φορείς, παραφορείς, οργανώσεις, παραοργανώσεις, ονόματα, επίθετα κ.λ.π. και δεν μπορούν να τοποθετηθούν, υπο το φόβο της εφαλμένης πρότασης που μπορεί να είναι και καταστρεπτική.

Οικονομικό. Εδώ το πράγμα μπερδεύεται ακόμη περισσότερο. Γιατί σε περίπτωση που δεν ενσκήψει επενδυτής, θα βρεθεί ο καθένας μας μπροστά σ' ένα δίλημα: να στηρίξω οικονομικά την ομάδα δίνοντας λεφτά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύομαι ή να μην δώσω ούτε ένα ευρώ με κίνδυνο να πέσει η ομάδα στη Β' εθνική; Την απάντηση θα τη δώσει ο καθένας μόνος του. Και θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι και οι δύο απαντήσεις αποδεκτές είναι γιατί στηρίζονται σε σκεπτικό που δεν απαξιώνει τον Π.Α.Ο.Κ..

Τέλος, όσον αφορά το Δρόσο, δεν κατεβάζουμε κανένα παντελόνι γιατί ήδη κυκλοφορούμε με το σώβρακο. Είναι κατανοητό από τα γραφόμενά σου ότι δεν τον θέλεις και δεν πιστεύεις ότι αποτελεί λύση. Δεν υπάρχει όμως κανείς που να μπορεί, με επιχειρήματα, να σου αποδείξει (όχι μόνο σ΄εσένα) το αντίθετο. Οταν όμως γενικότερα στο χώρο του μπάσκετ, οι επενδυτες αναζητούνται με το κυάλι, και παρουσιάζετια ένας άνθρωπος που να λέει: σε αγοράζω, πηλρώνω τα χρέη και προτίθεμαι να βάλω άλλα 2,5 εκατομμύρια από πάνω, δεν μπορείς να τον διώξεις. Και ποιός δηλαδή θα κληθεί να τον ελέγξει; Ποιός θα του ζητήσει εγγυήσεις; Έχουμε σε κανέναν εμπιστοσύνη να το κάνει; Αφού εμείς οι ίδιοι έχουμε αυτοαπαξιώσει, ως οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. τα πάντα: τον ΑΣ, το ΜΕΛΒΑ, το ΧΔ, τους παλαίμαχους, τις όποιες προσωπικότητες ακόμη και το λαό μας.

Για αυτό λέω, Δρόσος και πάλι Δρόσος. Οχι γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά γιατί δεν υπάρχουν τα άτομα "κοινής εμπιστοσύνης" τα οποία να εφαρμόσουν την όποια εναλλακτική λύση προκύψει. Γιατί αν αυτά υπήρχαν, θέλω να πιστέυω ότι ο λαός, θα έκανε το σκατό του παξιμάδι και θα στήιζε ΚΑΙ το μπάσκετ, όπως έκανε με το ποδόσφαιρο που τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν, με πρώτο βιολί το Θόδωρο.

Νομίζω ότι είναι περιττό να γράψω κι εγώ ότι όσα αναφέρω τα λέω καλοπροαίρετα και με καμιά απολύτως διάθεση αντιπαράθεση είτε μαζί σου είτε με οποιονδήποτε άλλον.

Σ' ευχαριστώ που είσαι ο μόνος που έχει τ' αρχίδια να πει ότι αυτό είναι λύση γι' αυτό και γι' αυτό. Εγώ αυτό θέλω ν' ακούσω, γιατί λόγω της ψυχολογικής μου κούρασης δεν έχω καμία υπομονή με κανένα λαμόγιο πλέον.
Βαρέθηκα τις θεωρίες και τα ωραία λόγια. Θέλω να ακούω συγκεκριμένα πράγματα.
Επειδή ξέρω βαθιά μέσα μου ότι δεν μπορεί να είμαι σωστός στις κρίσεις μου με αυτά τα μυαλά. Και ψάχνω να βρω το καλό του ΠΑΟΚ από όσους σκέφτονται αλλιώς. Να δω με άλλα μάτια, πιο καθαρά. Κι όχι μέσα από τα μάτια και τα μυαλά όλων των λαμόγιων-σωτήρων του κώλου.

Στη κουβέντα μας τώρα. Δε συμφωνώ με την φετινή αναδρομή, γιατί εύκολα μπορεί να πει κάποιος απ' αυτή πως αργά ξύπνησε ο λαός. Οι ρίζες του προβλήματος βρίσκονται σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ προσωπικά, γιατί δεν εκφράζω όλους, δεν άντεχα να πάω στο παλατάκι φέτος. Δεν μπορούσα ρε φίλε. Τόσα χρόνια να πληρώνω τον κλέφταρο και να βλέπω τις πίπες.
Δε φταίει η στραμμένη προσοχή στο ποδόσφαιρο, αλλά η κούραση από τον απατεώνα.

Διοικητικά. Καλό το σκεπτικό σου, αλλά αποφεύγεις να κάνεις σύνδεση ΚΑΕ-ΑΣ. Πιθανόν δεν το πιστεύεις. Εγώ όμως μόνο απ' αυτό το πρίσμα βλέπω τα πράγματα. Αυτός είναι, κατά τη γνώμη μου, ο λόγος που οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να πούνε τίποτα παραπάνω απ' αυτό που είπαν. "Κάντε μια διοίκηση που να μην έχει σχέση με το αρχίδι και να είναι κοινής αποδοχής και ακολουθούμε".

Οικονομικά. Συμφωνώ

Δρόσος. Σου είπα στην αρχή. Σ' ευχαριστώ για τη θέση σου, γιατί μου δίνεις ένα στάνταρ, μία λύση εφικτή να έχω να επιλέξω. Με τα υπέρ και τα κατά. Αλλά λύση. Όχι θεωρίες του κώλου και αναθέματα στείρα.

Μία μόνο διευκρίνιση. Δεν έχω πρόβλημα με το Δρόσο. Έχω πρόβλημα με το να έρχεται κάποιος που θα κονομήσει τρελά και να το παίζει Μεσσίας και θύμα που θα χάσει τα λεφτά του και μας κάνει χάρη. Δε "μας κάνει χάρη" που παίρνει τον ΠΑΟΚ. Τυχερός είναι που ξέμπλεξε με τους ανύπαρκτους και έρχεται στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και αν είναι εντάξει, τίμιος και σωστός θα γίνει πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδος. Αν...
Δεν ψάχνω επιχειρήματα για να με ψήσει κάποιος να τον εμπιστευτώ και να τον στηρίξω. Δεν θα ακούσω κανέναν ούτως ή άλλως. Έχω γνώμη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα τον στηρίξω. Θα του δώσω το δικαίωμα να παίξει τα χαρτιά του. Θα είμαι στήριγμά του για να κάνουμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Και με λεφτά και με παρουσία.

Δρόσος λοιπόν... Αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον. Μέχρι τουλάχιστον να έρθει μία άλλη πρόταση ανταγωνιστική για να συγκρίνουμε. Από επιχειρηματία εννοώ. Όχι από τη κοινοπραξία παραγόντων-βετεράνων-μάνατζερς-ΠΑΟΚαρχών.
« Last Edit: June 18, 2008, 12:26:42 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
O Δροσος ειναι η λυση στο τιποτα που υπαρχει....
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Johnys

• Guest
Mallon tha prepei na symfioliothoyme me tin idea oti i omada tha paizei toylaxiston stin a2 toy xronoy ite logo xreon ite logo agonistikis anikanotitas.Toylaxiston etsi isos asxolithoyn kapoioi i etsi tha fygoyn aytoi poy de prosferoyn tipota oytos i allos.
Parola ayta einai KRIMA gia tin istoria aytis tis omadas ayti i katantia.

O PAOK pano apo ola...? ???

GeorgT

• Guest
Συο μπασκετ δεν ειναι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα, αλλα ο ΠΑΟΚ κατω απο τους ΠΑΟΚαρχες.

ant

• Guest
στο μπασκετ μετα τον βεζυρτζη-οικονομιδη,κουμαντο κανει ο κατσαρης με τον φιλο του τον πανελουδη.τοσα χρονια που κατρακυλουσαμε και ζητουσαμε εστω μια συνελευση στον α.σ για να δωθει λυση αυτοι οι δυο και η παντακ ηταν πανω απ' ολα!μπορει τον παντελονατο να μην τον βρισκαμε να του πουμε δυο φωνηεντα αλλα ο κατσαριδας ειναι εδω ακομη και κανει τον "προεδρο".

Offline Suicidal

• Βασικός
milaw twra me thn prohpo8esh oti o Drosos to exei parei sta sobara to 8ema etsi?
Pou 8a paei o kyrios, na pei, magkes edw eimai, elate na ta broume ?
(please oxi asteies apanthseis kai oxi eirwnies...., sobara rwtaw !)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo