Τώρα στο θέμα μας,όταν ήταν διοίκηση ο "παντελονατος" πήγε κανένας να το πιάσει να του πει 2 φωνήεντα?
Γιατί κυκλοφορεί έτσι άνετα χωρίς να το κυνηγάνε όπου βρίσκεται?Θυμάμαι επί Μπατατούδη τι γινόταν για αυτό ρωτάω.
Δυστυχώς παίρνουμε ότι μας αξίζει όπως σε όλα τα θέματα τις ζωής.
Εγώ θα σου μιλήσω για μένα κι όχι για όλο το λαό του ΠΑΟΚ. Όχι δεν πήγα να τον πιάσω, γιατί έχω οικογένεια και δε τη θυσιάζω για τον ΠΑΟΚ. Φωνήεντα του είπα και στο γήπεδο και στα ραδιόφωνα και εδώ μέσα και παντού μα παντού, αλλά εκ του ασφαλούς για μένα.
Στο λαό του ΠΑΟΚ όμως δεν αξίζει ρε φιλαράκι ο παντελονάτος, γιατί το παλατάκι γέμιζε για χρόνια και τα έτρωγε ο πούστης. Και φέτος ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε τον άθλο να σώσει αυτή την ανίκανη ομάδα των παντάκ, γαλατσόπουλου και σία
PAOKCURE xwris na thelw na prosvlitheis den eisai olos o laos tou PAOK kai distixws me ekseresi ena poli mikro meros tou laou olo to ipoloipo paramenei apathes les kai to tmima mpasket einai kati allo,kati pou den einai PAOK.
Δε προσβάλλομαι φιλαράκι. Απλά να ξεκαθαρίσω πως δεν μίλησα σαν εκπρόσωπος του λαού του ΠΑΟΚ, αλλά ως άτομο. Για την ουσία όσων λες, πιστεύω ότι ο κόσμος δεν είναι απαθής. Εμένα προσωπικά όλοι μα όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου μιλάνε για το μπάσκετ με αγωνία. Δεν συζητώ για τον Κοντρέρας (ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ

)
Απλά θεωρώ πως ο κόσμος δεν παίρνει θέση, γιατί δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Γιατί παίζονται πάρα πολλά στη πλάτη του μπάσκετ και γι' αυτό και οι σύνδεσμοι δεν κάνουν το λάθος να τοποθετηθούν.
Ένα παράδειγμα ήταν το χθεσινό, που το ΜΕΛΒΑ κατηγόρησε τον Παπαδόπουλο για το ότι χάλασε η δουλειά με τον Κατεμλιάδη. Αυτά δε γίνονται. Αυτοί οι αστείοι έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Παπαδόπουλος φταίει ρε ΠΑΟΚάρχες ή το παρελθόν του λαμόγιου και το ότι σας ξεμπρόστιασε; Εσείς οι ίδιοι δε ζητήσατε συγγνώμη μέσω του Ανδρεάδη για τη μαλακία να τον προτείνετε και τώρα ζητάτε το λόγο από τον Παπαδόπουλο;
Α, ρε Παπαδόπουλε που δεν άφησες το λαμόγιο να βάλει 600.000 απ' το μυαλό του στο μπάσκετ και να μας σώσει. Σαν κι αυτά που έβαλε με τους συνεταίρους του στο ποδόσφαιρο.
.....
Συμπεράσματα (δικά μου, τα δικά σου μπορεί να είναι άλλα): Ο κόσμος δεν απαξίωσε το μπάσκετ. Αν ίσχυε αυτό δεν θα ήταν παρών στα 3 κρίσιμα τελευταία παιχνίδια. Αν ο κόσμος ήταν στοιχειωδώς παρών στα παιχνίδια με αιγάλεω και μαρούσι η ομάδα δεν θα κινδύνευε να πέσει. Απλά πιστέυω ότι ο κόσμος είχε δικαιλογημένα στραμμένη την προσοχή του αλλού, δηλαδή στο ποδόσφαιρο, η χρονία ξεκίνησε στραβά και ξανά με παντελονάτο και ο λαός δεν κατάφερε να αναπτύξει γρήγορα και στην ώρα τους τα αντανακλαστικά του που θα τον οδηγούσαν και στο παλατάκι συχνότερα, με αποτέλεσμα να σωζόταν η ομάδα αγωνιστικά πιό νωρίς. Οταν χρειάστηκε όμως ήταν παρών και δυναμικά.
Διοικητικά τώρα, ο λαός πρέπει κανονικά να είναι παρατηρητής. Οταν όμως βλέπεις τον τραγέλαφο που επικρατεί, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση. Και δεν αναφέρομαι σε μεμονωμένους οπαδούς. Μιλάω για το κομμάτι των οργανωμένων συνδέσμων. Μια ανακοίνωση βρε αδελδέ, μια υπόδειξη, μιά προειδοποίηση, μια ιδέα. Κάτι. Βέβαια ίσως κι αυτοί περιμένουν. Ισως έχουν μπερδευτεί, με τόσους φορείς, παραφορείς, οργανώσεις, παραοργανώσεις, ονόματα, επίθετα κ.λ.π. και δεν μπορούν να τοποθετηθούν, υπο το φόβο της εφαλμένης πρότασης που μπορεί να είναι και καταστρεπτική.
Οικονομικό. Εδώ το πράγμα μπερδεύεται ακόμη περισσότερο. Γιατί σε περίπτωση που δεν ενσκήψει επενδυτής, θα βρεθεί ο καθένας μας μπροστά σ' ένα δίλημα: να στηρίξω οικονομικά την ομάδα δίνοντας λεφτά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύομαι ή να μην δώσω ούτε ένα ευρώ με κίνδυνο να πέσει η ομάδα στη Β' εθνική; Την απάντηση θα τη δώσει ο καθένας μόνος του. Και θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι και οι δύο απαντήσεις αποδεκτές είναι γιατί στηρίζονται σε σκεπτικό που δεν απαξιώνει τον Π.Α.Ο.Κ..
Τέλος, όσον αφορά το Δρόσο, δεν κατεβάζουμε κανένα παντελόνι γιατί ήδη κυκλοφορούμε με το σώβρακο. Είναι κατανοητό από τα γραφόμενά σου ότι δεν τον θέλεις και δεν πιστεύεις ότι αποτελεί λύση. Δεν υπάρχει όμως κανείς που να μπορεί, με επιχειρήματα, να σου αποδείξει (όχι μόνο σ΄εσένα) το αντίθετο. Οταν όμως γενικότερα στο χώρο του μπάσκετ, οι επενδυτες αναζητούνται με το κυάλι, και παρουσιάζετια ένας άνθρωπος που να λέει: σε αγοράζω, πηλρώνω τα χρέη και προτίθεμαι να βάλω άλλα 2,5 εκατομμύρια από πάνω, δεν μπορείς να τον διώξεις. Και ποιός δηλαδή θα κληθεί να τον ελέγξει; Ποιός θα του ζητήσει εγγυήσεις; Έχουμε σε κανέναν εμπιστοσύνη να το κάνει; Αφού εμείς οι ίδιοι έχουμε αυτοαπαξιώσει, ως οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. τα πάντα: τον ΑΣ, το ΜΕΛΒΑ, το ΧΔ, τους παλαίμαχους, τις όποιες προσωπικότητες ακόμη και το λαό μας.
Για αυτό λέω, Δρόσος και πάλι Δρόσος. Οχι γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά γιατί δεν υπάρχουν τα άτομα "κοινής εμπιστοσύνης" τα οποία να εφαρμόσουν την όποια εναλλακτική λύση προκύψει. Γιατί αν αυτά υπήρχαν, θέλω να πιστέυω ότι ο λαός, θα έκανε το σκατό του παξιμάδι και θα στήιζε ΚΑΙ το μπάσκετ, όπως έκανε με το ποδόσφαιρο που τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν, με πρώτο βιολί το Θόδωρο.
Νομίζω ότι είναι περιττό να γράψω κι εγώ ότι όσα αναφέρω τα λέω καλοπροαίρετα και με καμιά απολύτως διάθεση αντιπαράθεση είτε μαζί σου είτε με οποιονδήποτε άλλον.
Σ' ευχαριστώ που είσαι ο μόνος που έχει τ' αρχίδια να πει ότι αυτό είναι λύση γι' αυτό και γι' αυτό. Εγώ αυτό θέλω ν' ακούσω, γιατί λόγω της ψυχολογικής μου κούρασης δεν έχω καμία υπομονή με κανένα λαμόγιο πλέον.
Βαρέθηκα τις θεωρίες και τα ωραία λόγια. Θέλω να ακούω συγκεκριμένα πράγματα.
Επειδή ξέρω βαθιά μέσα μου ότι δεν μπορεί να είμαι σωστός στις κρίσεις μου με αυτά τα μυαλά. Και ψάχνω να βρω το καλό του ΠΑΟΚ από όσους σκέφτονται αλλιώς. Να δω με άλλα μάτια, πιο καθαρά. Κι όχι μέσα από τα μάτια και τα μυαλά όλων των λαμόγιων-σωτήρων του κώλου.
Στη κουβέντα μας τώρα. Δε συμφωνώ με την φετινή αναδρομή, γιατί εύκολα μπορεί να πει κάποιος απ' αυτή πως αργά ξύπνησε ο λαός. Οι ρίζες του προβλήματος βρίσκονται σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ προσωπικά, γιατί δεν εκφράζω όλους, δεν άντεχα να πάω στο παλατάκι φέτος. Δεν μπορούσα ρε φίλε. Τόσα χρόνια να πληρώνω τον κλέφταρο και να βλέπω τις πίπες.
Δε φταίει η στραμμένη προσοχή στο ποδόσφαιρο, αλλά η κούραση από τον απατεώνα.
Διοικητικά. Καλό το σκεπτικό σου, αλλά αποφεύγεις να κάνεις σύνδεση ΚΑΕ-ΑΣ. Πιθανόν δεν το πιστεύεις. Εγώ όμως μόνο απ' αυτό το πρίσμα βλέπω τα πράγματα. Αυτός είναι, κατά τη γνώμη μου, ο λόγος που οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να πούνε τίποτα παραπάνω απ' αυτό που είπαν. "Κάντε μια διοίκηση που να μην έχει σχέση με το αρχίδι και να είναι κοινής αποδοχής και ακολουθούμε".
Οικονομικά. Συμφωνώ
Δρόσος. Σου είπα στην αρχή. Σ' ευχαριστώ για τη θέση σου, γιατί μου δίνεις ένα στάνταρ, μία λύση εφικτή να έχω να επιλέξω. Με τα υπέρ και τα κατά. Αλλά λύση. Όχι θεωρίες του κώλου και αναθέματα στείρα.
Μία μόνο διευκρίνιση. Δεν έχω πρόβλημα με το Δρόσο. Έχω πρόβλημα με το να έρχεται κάποιος που θα κονομήσει τρελά και να το παίζει Μεσσίας και θύμα που θα χάσει τα λεφτά του και μας κάνει χάρη. Δε "μας κάνει χάρη" που παίρνει τον ΠΑΟΚ. Τυχερός είναι που ξέμπλεξε με τους ανύπαρκτους και έρχεται στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και αν είναι εντάξει, τίμιος και σωστός θα γίνει πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδος. Αν...
Δεν ψάχνω επιχειρήματα για να με ψήσει κάποιος να τον εμπιστευτώ και να τον στηρίξω. Δεν θα ακούσω κανέναν ούτως ή άλλως. Έχω γνώμη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα τον στηρίξω. Θα του δώσω το δικαίωμα να παίξει τα χαρτιά του. Θα είμαι στήριγμά του για να κάνουμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Και με λεφτά και με παρουσία.
Δρόσος λοιπόν... Αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον. Μέχρι τουλάχιστον να έρθει μία άλλη πρόταση ανταγωνιστική για να συγκρίνουμε. Από επιχειρηματία εννοώ. Όχι από τη κοινοπραξία παραγόντων-βετεράνων-μάνατζερς-ΠΑΟΚαρχών.