Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
o PAN TAK και εμείς που θυμηθήκαμε την ομάδα,στην κηδεία της.Και ας σταματήσουμε να τρογώμαστε γιατί δεν καταφέρνουμε και τίποτα.

rounos

• Guest
Υπαρχει λυση.Καλως η' κακως παλι εμεις θα τη δωσουμε.Και ολοι καταλαβαινουν τι θελω να πω.Ο λαος κλαιει και στεναχωριεται για την καταντια,ο λαος θα μπει μπροσταρης για μια ακομη φορα να σωσει καταστασεις.Μιλαω σαν Χρηστος,δεν ειμαι ουτε μελβα,ουτε χρυσος,ουτε δυτικες,ουτε οπως στον πουτσο λεγονται ολοι αυτοι.Ειμαι ΠΑΟΚ και δεν χωρανε μιζεριες και κλαψουρισματα και να χαμε να λεγαμε.Απο αυριο οριζεται διοικηση,θα οριστει και αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.Τωρα ποιος θα ειναι πανω,ποιος θα βαλει τα περισσοτερα,στα αυτα μου.Θελω να βοηθησω,θα βοηθησω,και δεν εχω προσωπικες βλεψεις να γινω "προεδρος","γραμματεας" κλπ.Αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ που μου εχει χαρισει ατελειωτες χαρες,ΔΕΝ γουσταρω πλεον να τη βλεπω να διασυρεται.Ξερω τι παιζει,καταλαβαινω και μονος πολλα,αλλα θα βοηθησω οπως μπορω.Πειτε με μαλακα,ρομαντικο,καρμιρη,η μονη λυση που βλεπω εγω ο αγραμματος υπαλληλακος ειναι αυτη.Και αυτο θα κανω.

Τωρα πεθανε το μπασκετ και πουτσες μπλε,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ "ΥΠΟΥΡΓΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΤΕ.....

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις πάμε καλά; Ως λαός εννοώ. Μήπως το σύνθημα "δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας" κυριολεκτεί; Δηλαδή η πρόταση του ΜΕΛΒΑ στη ΓΣ ήταν ο Καμδελιάδης; και όταν τους ενημέρωσε ο Δ. Παπαδόπουλος την επέσυραν; Ετσι δηλαδή ο ΜΕΛΒΑ θα αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ; Αντε ρε αστείοι. Κι εσύ ρε Καναράκη, παράτα μας ρε λεβέντη μου. Ξεφορτώσου μας. Οι παλιοί καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πως είπαμε ότι λέγονται: Παλαίμαχοι; Απόμαχοι ή μήπως ΦΥΓΟΜΑΧΟΙ;

Και μετά μας φταίει ο Γαλατσόπουλος που είναι "λέει" άνθρωπος του Πανελούδη. (Πανάκας στη ΓΣ: Ο Γαλατσόπουλος έβαλε πολλά λεφτά από την τσέπη του και πλήρωνε ο ίδιος προσωπικά με 30.000 μηνιαίως τον Κουτλάι).

Ρε συ Βιολίδη, παραιτήσου από Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ (αφού εκεί υπάρχει ο Θόδωρας) και γίνε μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ. Ξέρουμε ότι θα χώσεις γιατί πάντα το έκανες. Πίεσε και πείσε και τον Πέτζα να βοηθήσει οικονομικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Για να μην κατηγορούμαστε ότι πολεμάμε μόνο με το πληκτρολόγιο, καταθέτω σήμερα την πρόταση να δημιουργηθεί ταμείο του paokworldm, αποκλειστικά για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Οσα χρήματα μαζευτούν (πολλά ή λίγα δεν ενδιαφέρει) να δωθούν στην ΚΑΕ (χωρίς να μας νοιάζει ποιός θα είναι διοίκηση). Προσωπικά διαθέτω 3.200 ΕΥΡΩ σαν αρχή και μου είναι αδιάφορο αν ο επόμενος βάλει 10 ΕΥΡΩ και ο μεθεπόμενος 1 ΕΥΡΩ. Και το τελευταίο 10λεπτο αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητο.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το μπασκετ δυστυχως αργοπεθαινει...οπως φαινεται και φετος θα παλευουμε για την σωτηρια...για να δουμε τωρα ποιοι εχουν πραγματικα διαθεση να βοηθησουν....και οπως <<μαθαμε>> χθες στην γ.σ. για το ναυαγιο με τον επενδυτη φταιει ο ζοζε !!!!!!!!!!! επειδη λεει δημοσιοποιησε το ονομα του !!!!!!!!!   καλα ρε τι μαλακιες ειναι αυτες που λεγονται δημοσιως?

Offline ved

• Αλλαγή
ïé 2 ðñïôåëåõôáéïé ìå óõãêéíçóáí êáé ìå åêáíáí íá ÷áìïãåëáóù,,,

ìåñïäïõëé ìåñïöáé åéìáé êïðñïóêõëï ôïõ êåñáôá,,,õðáëçëáêïò ìåí ôåñáò ìïñöùóåùò äå !! ;D

áíôå 50 € ðïõ èá ôá å÷áíá óôï ãéïõñï ôá âáæù ãéá ôçí êáå.

õã. ãáìáôïõò ñå æïæå ïé ïðáäïé îåñïõí ôé äéáìáíôé åéóáé.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ότι έχουμε να το πούμε θα το πούμε στη Γ.Σ. ελπίζουμε να βγεί κάτι καλό.

na moirastoume mazi sou ayta pou eixate na peite?

Στην ουσία βέβαια, απαξιώνει τον Α.Σ. και τη Γ.Σ. και δίνει βάρος στους μετόχους της ΚΑΕ, οι οποίοι μετόχοι δεν είναι τυχαίο ότι ήταν επιλογής κυρίως Κατσαρο-Πανελούδη.

Παίζονται τελικά πολύ άσχημα παιχνίδια ρε παιδιά .. τι να πώ; Είμαι στενοχωρημένος.

kai poia htan ayta ta asxhma paixnidia telika? kai mhn me peis twra den 3ereis......

Τελευταία συνέλευση ήταν 356 άτομα απο τους 2776 ... στο τέλος θα μείνουν 3 και ο κούκος μου φαίνεται ... Κοροϊδεύουν τον κόσμο ... κρίμα ...

poioi koroideyoun ton kosmo kai giati?

Υπάρχουν ευθύνες σε όλους, δυστυχώς υπάρχει και βαθειά αρρώστεια.
Νομίζω ότι το μπάσκετ σήμερα πέθανε. ΤΕΛΟΣ.

san terma stokos pou eimai den katalaba tipota, mporeis na ta peis ayta sta poio apla ellhnika kai xwris grifous?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Για ένα πραγμα να είσαι σίγουρος ..κανένας από τον Χρυσό δεν είναι χαρούμενος και για τις ατελείωρες ΄ρες συνεδριάσεων που έχουν μπεί στο τρπεζι για να ακούς μια θέση σταθερή και ξεκάθαρη.
Μην βιάζεσαι να κρίνεις.....θα τα πούμε όλα μετά την Γ.Σ. ...Εδώ θα είμαστε.....

Ontos edw eimaste kai eimaste kai olo aytia..... 8a xairomouna afantasta na moirazosouna tis apopseis sou mazi mas.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Σημερα τελειωνουν τα ψεματα...
Ολοι αυτοι που ηγουνται κινησεων, θεσμων,που ειναι καθε ειδους παραγοντες, να δουμε για ποιον λογο ειναι στον ΠΑΟΚ...
Το τμημα μπασκετ, θελει λυση ΣΗΜΕΡΑ..Οχι αυριο.......ΣΗΜΕΡΑ...
Το τμημα μπασκετ,αν δεν βρεθει λυση καταστρεφεται  ΣΗΜΕΡΑ..
Κε Γαλατσοπουλε αναλαβατε(λεγατε ) την διοικηση για να σωσετε το μπασκετ..Λοιπον λυση ΣΗΜΕΡΑ
Κοι του Ερασιτεχνη ειστε εκει(ΚΑΙ) για να να σωζεται το μπασκετ..Λυση ΣΗΜΕΡΑ...
Κοι του ΜΕΛΒΑ, Χρυσου Δικεφαλου, δημιουργηθηκατε(οπως λετε),(ΚΑΙ) για να μην καταστρεφεται το μπασκετ.. Λυση ΣΗΜΕΡΑ..
Κοι Βετερανοι που ειχατε ετοιμη λυση..Να την δουμε ΣΗΜΕΡΑ
Κοι πρωην και νυν παραγοντες...Να σας δουμε ΣΗΜΕΡΑ..

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ

Dystyxws aderfe monos sou ta eleges kai monos sou ta akouses..... dystyxws....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Damned

• Guest
Billy ... δεν θέλω να πώ τίποτα παραπάνω. Είμαι απογοητευμένος απο όσα γίνονται.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
Γαλατσόπουλος
Αυτός ο γαλατσόπουλος είναι πολύ μεγάλη μάρκα τελικά. Λαμόγιο από τα ελάχιστα. Η Μάρθα Βούρτση των παραγόντων, που έδινε ο καϋμένος τα λεφτά του για τον Κουτλουάι και μας έσωσε.  :'( Τόσα χρόνια έτρωγες τα λεφτά μας με τον παντελονάτο καραγκιόζη και τώρα τολμάς να μιλάς για πληρωμές. Για να έχεις να παίρνεις κι από πάνω;
Και τι ανακάλυψε χθες; Πως η ΓΣ του ΑΣ γίνεται για να περνάει η ώρα του κάθε ανεπάγγελτου (ή μάλλον με επάγγελμα ΠΑΟΚ) και πως αρμόδιοι είναι οι μέτοχοι της ΚΑΕ (οι ποιοι;; !!!!!) οι βαλτοί του παντελονάτου θα μας ζητήσουν λεφτά για να προχωρήσουν το μπάσκετ.
Ουστ γαμώ το σπίτι σου, μαριονέτα

Ανδρεάδης
Ο κομιστής του ζήτρου, συνεταιράκι του διονύση ψωμιάδη της γνωστής οικογενείας των καραγκιόζηδων της πόλης και χθες προξενήτρα και του καδεμλιάδη του αρχιλαμόγιου και αρχικλέφτη. Τον έφερε να φάει και από την ΚΑΕ, τώρα που τελείωσε το φαγοπότι στην ΠΑΕ. Όλοι στο ίδιο τραπέζι κάθονται και μοιράζουν τις καρέκλες.
Ουστ ρε από τον ΠΑΟΚ. Δεν ήξερε η αθώα περιστερά, ο αγνός και τίμιος άνθρωπος του λαού, ο Νίκος Ξανθόπουλος των παραγόντων και των πολιτικών.

Εγώ, μιλώντας προσωπικά, δεν πρόκειται να δώσω ούτε ένα λεπτό για μετοχές και διαρκείας στη διοίκηση του παντελονάτου.  Για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα πάνε στην ομάδα, αλλά στη τσέπη των κορακιών. Βαρέθηκα να κάνω πλούσιο τον κάθε αποτυχημένο.
Ξέρω τι θα πείτε και σας λέω από τώρα πως έχετε δίκιο να δώσετε για να σώσετε την ομάδα. Απλά δεν είμαι σε φάση να κάνω τον μαλάκα πλέον. Άλλωστε πιστεύω πως όλα αυτά συνδέονται και με το ποδόσφαιρο και με τις επόμενες εκλογές στον ΑΣ. Δεν αφορούν μόνο στο μπάσκετ. Τα ίδια και τα ίδια λαμόγια. Γύρω γύρω από τον ΠΑΟΚ σαν όρνεα...

Εγώ θα κάτσω και θα περιμένω από τον Ηλία Βιολίδη ή όποιον άλλον άξιο εμπιστοσύνης μπορεί, να βρει κάποιον άλλον επιχειρηματία, έστω και μικρού βεληνεκούς και να μου πει πως εγγυάται γι' αυτόν, για τη τιμιότητά του δηλαδή δεν εννοώ τα λεφτά του και θα τρέξω με τα χίλια να πληρώσω, να φωνάξω στους αγώνες, να σταθώ δίπλα και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία να τον κάνω μεγάλο.
Ή θα περιμένω κάποιον που να με εμπνεύσει και να μπει μπροστά ως ηγέτης σε ένα μοντέλο λαϊκής βάσης και θα στηρίξω και πάλι.

Καλό κουράγιο παιδιά
« Last Edit: June 05, 2008, 11:32:31 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
Έχουμε πέσει σε τεράστιο τέλμα και πραγματικά δεν βλέπω ούτε μια ηλιαχτίδα φωτός που θα μας βγάλει από το σκοτάδι. Ε ρε κατακαημένε ΠΑΟΚ.

Πως θα γίνει αυτή την ενότητα του ποδοσφαίρου να την πετύχουμε και στο μπάσκετ;;; Τα ίδια άτομα είμαστε!!!!

Προφανώς χρειάζονται άτομα κοινής αποδοχής από όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τέτοιοι άραγε;; Ιδού το ερώτημα

Απ'ότι καταλαβαίνω πιο πιθανό είναι να βρεθεί λύση στην υπόθεση του Ρίμαν (για μαθηματικούς αυτό) παρά τέτοιοι άνθρωποι!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
εγω διαφωνω σε ολα σχεδον με τον paokcure αλλα δεχομε την αποψη οπωσ ολων γιατι ολοι πλεον ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι και μπερδεμενοι.

δεν γινεται να περιμενουμε πλεον λυση απο επιχειρηματια γιατι δεν υπαρχει χρονος...παμε για διαλυση.

εσυ παοκκιουρ ειπες οτι απο μελβα χδ κλπ θα ψηφισεις τον λιγοτερο χειροτερο...δηλαδη για τον ασ θα συμβιβαζοσουνα στην ψηφο σου,,,για να σωθει το μπασκετακι δεν θα εκανες εναν συμβιβασμο??

νομιζετε οτι αν διαλυθει το μπασκετακι δεν τρεχει τιποτα ε?

ναι ναι ενταξει μωρε , ζαγορακης βιολιδης τζεραρντ λοπες αγορα μετοχων και τριαλαλι τριαλαλο,,,

ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλαμε για αγορα μετοχων στην παε και αναστασακους οταν το μπασκετ διαλυεται,,,

ο ΠΑΟΚ ειναι οικογενεια και ιδεα....και η διαλυση στην καε θα εχει συνεπεια σε ασ σε παραταξεις στην ενοτητα του κοσμου,στην ενοτητα των συνδεσμων στην διαθεση του κοσμου και στο γοητρο του συλλογου.

το πληγμα θα ειναι τεραστιο.

kostas4

• Guest
το ΜΕΛΒΑ γιατι προτεινε τον καδεμλιαδη?δεν ηξερε τι γινεται με αυτον?η μηπως το ηξερε και το προτεινε για αυτο το λογο?αντε στο διαολο επαγγελματιες οπαδοι.γαμησατε την Γ.Σ

το μοιρασμα των μετοχων σε αυτα τα ατομα ηταν το τελος του ΠΑΟΚ.ειναι σαν να δινεις στην κυβερνηση 10 υπουργεια σε ατομα διαφορετικων κομματων.μπουρδελο!αυτο γιναμε
και ποιος φταιει για αυτο?ολοι αυτοι που ξαφνικα θελουν να γινουν προεδροι αλλα κυριως ο κατσαρης,ο πανελουδης και ο γαλατσοπουλος.
λυση δεν υπαρχει μαγκες.οι μετοχες να δωθουν ΤΩΡΑ πισω απο αυτους που τις εχουν και να τις παρει μια ομαδα απο 10 ατομα που θα ειναι σχετικα αποδεκτοι.κανατε βλακες τον βεζυρτζη να φαινεται σωσιας

Offline cure

• Αλλαγή
Ναι ρε vedder
Ζεράρ και τριλαρί τριλαρό. Αυτό γουστάρω να κάνω γιατί αυτό το κέρδισα με τον κόπο μου και την υγεία μου.

Εγώ δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Αλλά αν μπορείς να συνεχίσεις για να σώσεις το μπάσκετ, μπράβο και καλή επιτυχία! Μαζί σου είμαι.

Εγώ δεν έχω αποθέματα. Και δεν έχω κάτι να κάνω. Το μόνο που μου έμεινε ως οπαδός είναι να πληρώσω. Ε, εγώ σ' αυτούς δεν δίνω ούτε ένα λεπτό.

Όσο για τον ΑΣ, πρέπει να ψηφίσω. Εκεί μπορώ ως οπαδός να κάνω κάτι και θα το κάνω. Θα ψηφίσω. Μία ψήφος, μία. Αυτό το κάτι. Στο μπάσκετ χθες μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα να ψηφίσω και να αποφασίσω, αλλά μόνο να πληρώσω. Ας τους πληρώσει κάποιος άλλος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
- Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά το 48% τα παίρνει η γυναίκα του Πανελούδη κι ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει μέχρι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

τωρα καταλαβα τι μου ειπε ο clublarisa χθες!ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο??πως ακριβως γινεται αυτο και για ποιο λογο?
εμεις φταιμε,κανεις αλλος

CLUB LARISA

• Guest
O PAOKCURE απλά εκφράζει αυτό που όλοι μας νιώθουμε....Κενό, αγανάκτηση κ αδυναμία αντίδρασης απο την ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ αδερφέ vedder. Κανείς μας δε θέλει να βουλιάξει η KΑΕ. Προσωπικά, ακόμα κ τα λόγια δύσκολα μου βγαίνουν....Αγανάκτησα κ κουράστηκα να παρακολουθώ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΣΙΡΚΟΥ - ΗΛΙΘΙΩΝ να μην μπορούν σκοπίμως ή ασυνείνηδητα να βγάλουν μια άκρη....Ενα τελευταιο να πω. ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΘΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. είστε καραγκιόζηδες κ αστείοι. Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε μπακάλικο, πόσω μάλλον ολόκληρο Α.Σ. Τραβάτε να πιείτε κανα καφέ στην Λαμπράκη, τραβάτε να φατε κανα ψαράκι , τραβάτε να παίξετε κανα φρουτάκι κ αδειαστε μας τη γωνιά....
ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ

Offline ved

• Αλλαγή
σας καταλαβαινω και οι περισσοτεροι τα εχουν παρατησει προ πολου,,,δεν σας κατηγορω.

εγω παντως αν σε μερικους μηνες βλεπω στην τουμπα τριγωνακια βερον τζεραρδ και το παλατακι θα σαπιζει χαμογελο δεν θα μου βγαινει.

ελπιζω να κανω οτι μπορω για ναναι η συνειδηση μου καθαρη.

CLUB LARISA

• Guest
Aderfe vedder, να σε πω κατι. Γυρνάει στο άρρωστο μυαλό μου μέρες τώρα...Κ είναι παραπλήσιο της σκέψης του PAOKCURE.Αν βρισκόμουν Σαλονίκη,  ξέρεις τι θα έκανα?Θα μάζευα 50, 100, 200, 300, 500 άτομα, Παοκτσάκια, όχι απαραίτητα συνδεσμίτες κ θα πήγαινα στη συνέλευση του Α.Σ.
Θα απαιτούσα απ όλους να βγουνε έξω. Όλοι εξω. Χ.Δ., ΜΕΛΒΑ, πρωην παραγοντίσκους, νυν σωτήρες. Ο Λ Ο  Υ Σ έξω. Κ θα καλούσα τη διοίκηση Ζαγοράκη. Ναι ρε, τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτούς που νοικοκύρεψαν ενα ολάκερο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ναι Π Ι Σ Τ Η ΜΟΝΟ σ αυτούς...Κ θα ρωτούσα τον Βιολίδη. Ελα δω ρε ανθρωπέ μου...Ναι έκανες λάθος, ναι σε παγίδεψαν....Πες μας ρε φίλε Π Ο Ι Α θεωρείς την καλύτερη, βιωσιμότερη λύση? ΑΥΤΗ?Ωραία. Θα βαζα μέσα τους λωποδύτες, τους κακόβουλους κ τους ανίκανους (γιατί ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κάτι απο τα παραπάνω είναι, αποδεδειγμένα) κ θα τους έλεγα:
Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ που πιστεύουμε κ ξέρουμε οτι δεν είναι κλέφτης, είπε ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ θα γίνει θέλετε δε θέλετε. Αυτό ρε κουφάλες κ όποιος τολμήσει να βγει σε ράδια, τηλεοράσεις κωλοφυλάδες θα του φάμε την καρωτίδα.....
ΤΕΡΜΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" κ να χαμε να λέγαμε. Είδαμε που οδήγησαν τόσα χρόνια. Καιρός να δούμε κ κάτι άλλο....

Bayern4

• Guest
............................
« Reply #538 on: June 05, 2008, 12:09:21 »
CLUB LARISA το να φυγουν ολοι γινεται κ αυριο το πρωι.
κλειδωνεις τον ερασιτεχνη.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
σωθηκε το μπασκετ σου;; ΟΧΙ
γλυτωσες τα χρεη;; ΟΧΙ
θα νιωσεις ηθικα δικαιωμενος;; ΟΧΙ

εισαι πεσμενος κ σε πατανε. δε μπορεις να σηκωθεις, ΠΑΟΚ.
δεν υπαρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος να σε σηκωσει απο τον πατο.
καθε καλοκαιρι κανεις lifting με 10 παικτες. φετος δεν εχεις λεφτα ουτε για μισο παικτη.
να πας με την ομαδα νεων;; δεν εχεις λεφτα ουτε για αεροπλανα κ ξενοδοχεια.

ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. οσο βασταει αυτη η πουτανα η τσεπη.
φτασαμε 5 Ιουνιου. καναμε μια τρυπα στο νερο απο την μερα που τελειωσε το πρωταθλημα κ συνεχιζουμε στο ιδιο τεμπο.
γκρινια κ μπινελικια μεταξυ μας θα υπαρχουν παντα, σωτηρια για τον ΠΑΟΚ σημερα που μιλαμε ειναι μονο η τσεπη του ΠΑΟΚτση. κ δυστηχως, ο λαος του ΠΑΟΚ ειτε βαρεθηκε/κουραστηκε να ασχολειται με το μπασκετ ειτε δε γουσταρει και επισης δεν εχει να δινει ακομα δυο-τρια μεροκαματα του για τον ΠΑΟΚ.

CLUB LARISA

• Guest
Bayern4 εγω δεν ποσταρα να φυγουν όλοι. Εγω πόσταρα να φύγουν όλοι κ να δεχτούμε κ να προστατεύσουμε ως μόνη λύση, αυτή που θα προτείνει η διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτή κ μονο αυτή κ οι άνθρωποί της έμειναν αμόλυντοι στο παρηκμασμένο κόσμο του Παοκτσηδικού παλαιοπαραγοντισμού, κλεφτίας κ ανικανότητας. Ο λαός του ΠΑΟΚ ν αποφασίσει.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ τη λύση Βιολίδη κ μόνο αυτή θα προστατέψουμε. Οι άλλοι στα σκατά κ πίσω στις τρύπες τους.Να γίνει μια σοβαρή συζήτηση μόνο με αυτούς απο απλούς ΠΑΟΚτσήδες κ οχι συνδεσμιτάρχες γιατί και εκει θα το κάψουμε το χαρτί.