http://www.libero.fm/details.asp?id=4145«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ηγέτη....»
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος μίλησε σήμερα στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Στο πέναλτι» για το ενδιαφέρον του να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Έλληνας επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι είναι έτοιμος να επανδρώσει άμεσα την ομάδα ενώ ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα στην ομάδα γεμίζοντας σε κάθε αγώνα το γήπεδο
Ο Γιώργος Ζαγόρας, στην εκπομπή «Στο πέναλτι», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Δρόσο, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και οι ακροατές του Libero 107,4 άκουσαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Στην αρχή της κουβέντας, ο κ. Δρόσος ρωτήθηκε αν έχει οριστικοποιηθεί η ανάληψη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον ίδιο και είπε :
«Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση, όλα τα πράγματα έχουν μια σειρά, χρειάζεται σχεδιασμός πρώτα. Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία της απεμπλοκής μου από την ΑΕΚ και πλέον μπορώ να συζητήσω αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα, όπως ο ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου είναι σαφές ότι υπάρχει μια τέτοια διάθεση»
Συνεχίζοντας, ο κ. Δρόσος τόνισε :
«Σε όλη μου την ζωή ήμουν και είμαι μέσα στον αθλητισμό, μέσα στα γήπεδα, ξέρω πολύ καλά τι μέγεθος είναι και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ. Όπως συνηθίζω να λέω, εγώ είμαι ένας αθλητής που μπήκε στις επιχειρήσεις, όχι ένας επιχειρηματίας που μπήκε στον αθλητισμό. Δεν μπήκα στον αθλητισμό για να βγάλω χρήματα, αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να νοιώθω την χαρά της νίκης, να γιορτάζω μεγάλες προκρίσεις κτλ μαζί φυσικά με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, να είμαστε μαζί, να πανηγυρίζουμε στις νίκες αλλά και να στεναχωριόμαστε στις ήττες»
Αναλύοντας τους λόγους που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του, ο Έλληνας επιχειρηματίας, ανέφερε :
«Πέρυσι με την ΑΕΚ δίναμε κρίσιμα παιχνίδια, όπως με Άρη και Παναθηναϊκό και τα κερδίσαμε αλλά στην κερκίδα υπήρχε πολύ λίγος κόσμος ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη σεζόν της ιστορίας του αλλά ο κόσμος ήταν εκεί, γέμιζε το γήπεδο και η ομάδα ήταν 2η στα εισιτήρια, αυτό λέει πολλά. Αυτή είναι η διαφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ με τους υπόλοιπους, στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και όχι μόνο στις χαρές και υποθέτω ότι αν στην συνέχεια γίνει κάτι καλό στην ομάδα, το γήπεδο θα είναι γεμάτο συνεχώς»
Στην συνέχεια, αναφερόμενος στις συζητήσεις που γίνονται είπε τα εξής :
«Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μπει κάποιος μπροστά και να ηγηθεί, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι μαζί του, στις κερκίδες όμως και όχι από την τηλεόραση. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι, που εδώ και καιρό θεωρούν ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να διαπιστώσω ότι όντως θα υπάρξει στήριξη, αν γίνει αυτή η κίνηση. Έτσι, μιλάω με ανθρώπους της ομάδας, έχω συναντηθεί και με αρκετούς φιλάθλους της ομάδας ενώ σκοπεύω να συναντηθώ και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο άλλωστε γνωριζόμαστε ήδη. Θέλω να πω πάντως ότι έχω νοιώσει μια ζεστασιά ήδη από όλο τον ΠΑΟΚ αλλά νωρίς να πούμε οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη»
Όταν ρωτήθηκε, αν είναι σε θέση να βρει άμεσα παίκτες για την ομάδα, ο κ. Δρόσος τόνισε :
«Δεν πίστευα ότι θα έφευγα τελικά από την ΑΕΚ και έτσι, ήμουν και είμαι σε συνεχή επαφή με μάνατζερ, παίκτες και προπονητές για να μπορέσω να δημιουργήσω ένα αξιόμαχο σύνολο με φιλοδοξίες. Συνεπώς, αν όλα πάνε καλά, είμαι σε θέση να δημιουργήσω πολύ γρήγορα ένα κορμό στην ομάδα και να έχουμε άμεσα νέο ρόστερ χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή»
Τέλος, στην διάρκεια της συζήτησης του Γιώργου Ζαγόρα και του Δημήτρη Δρόσου, πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας έστειλαν sms και ζητούσαν από τον επιχειρηματία να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώ εκφράζονταν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για αυτό, κάτι που τον άγγιξε αρκετά :
«Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να ακούς τέτοια λόγια από τους φίλους της ομάδας, ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που είμαι και από μια άλλη πόλη. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και το μόνο που θέλω να τους ζητήσω είναι να σταθούν κοντά στην ομάδα μπάσκετ και να την βοηθήσουν γεμίζοντας το γήπεδο»