Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ο βεζυρτζής θα σε ρίξει κατηγορία? για κουνα λίγο το κεφάλι σου μπας και θυμηθείς τι έχεις δει με βεζυρτζή.

ΥΓ ********************

Edit Capricorn

Ορθογραφικά λάθη κάνουν όλοι γι αυτό κόψε την ειρωνία

Θεωρώ πως η επίσημανση τους είναι μια καλή αρχή για να τα διορθώσουμε. Ειρωνία ή επισήμανση πάντως το "αυτοί" στον πληθυντικό γράφεται με οι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

iliassmile

• Guest
Στον εξτρα σπορτ μιλαει ο κ ΔΡΟΣΟΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
για ρίξε και καμμιά ενημέρωση και για μας που δεν ακούμε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

iliassmile

• Guest
Με την αεκ τελειωσε.
Του εκανε καλη εντυπωση οτι τον περιμεναν στο αεροδρομιο.
Ειναι ανοικτος να συμετεχει και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ

Offline petrov

• Αλλαγή
Όσο για τον Βεζυρτζή που δεν ανήκει σε αυτούς που ήταν πάντα τσάμπα μάγκες και με εκατομμύρια στο μιλητό, η έλευση επενδυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη και για τον ίδιο, δεδομένου πως ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να μπλέξει. Εγώ τον πιστεύω, γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε ένα μήνα με τα παρακάλια και τους όρους του, που σημαίνει πως ήταν πολύ αποφασισμένος να μη μπλέξει.

Άρα θα πρέπει λογικά να βγει πρώτος να προϋπαντήσει και να καλωσορίσει το Δρόσο στη μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια

@PAOKCURE χρειάζομαι μία διευκρίνιση γιατί με μπέρδεψες; Τελικά ο Βεζυρτζής είναι ο δούρειος Ίππος που θα αρχίσει από την ΚΑΕ για να αναλάβει μαζί με τα φιλαράκια του τον ΑΣ, ή δεν θέλει τελικά να μπλέξει;

iliassmile

• Guest
Σε δεκαπεντε ημερες θα εχει καταληξει αν θα συμετεχει 'η οχι

bagos1

• Guest
paidia o drosos einai megali eukairia oxi mono gia tin kae alla kai gia tin pae den einai tuxaio pos o ntemis ton eixe psisei na mpei stin pae aek kai autos eixe dextei apla (euthxos gia emas ) tou tin xalase o filipou kai ta mazepse.  alla euxomai na ka8arisoume kai ta lamogia pou 8a pesoune dipla tou prepei na mpoune neoi kai au8artoi an8ropoi.

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
molis twra milhse o drosos ston metroulakh
krathse xamhlous tonous kai eipe oti de 8a ginei tipota shmera avrio
eipe oti 8a synanth8ei me to zagor me ton opoio einai poly kaloi filoi kai ton anefere ws 8odwra.
pistevw oti einai 8ema xronou na analavei, isws apo vdomada
gia ton kosmo eipe ta aytonohta xwris na glypsei
gyrizoume selida

polaret

• Guest
Αυτος παντως μου δινει την εντυπωση οτι απο την πλευρα του το θεμα εχει σχεδον ληξη και θα αναλαβει  για αυτο και πηρε σβαρνα τα ραδιοφωνα , αλλα για καποιο λογο  τρεναρει λιγο την κατασταση  θα δειξει τισ προσεχεις μερες

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.libero.fm/details.asp?id=4145

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ηγέτη....»

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος μίλησε σήμερα στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Στο πέναλτι» για το ενδιαφέρον του να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Έλληνας επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι είναι έτοιμος να επανδρώσει άμεσα την ομάδα ενώ ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί δίπλα στην ομάδα γεμίζοντας σε κάθε αγώνα το γήπεδο

Ο Γιώργος Ζαγόρας, στην εκπομπή «Στο πέναλτι», είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Δρόσο, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και οι ακροατές του Libero 107,4 άκουσαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.
Στην αρχή της κουβέντας, ο κ. Δρόσος ρωτήθηκε αν έχει οριστικοποιηθεί η ανάληψη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον ίδιο και είπε :
«Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση, όλα τα πράγματα έχουν μια σειρά, χρειάζεται σχεδιασμός πρώτα. Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία της απεμπλοκής μου από την ΑΕΚ και πλέον μπορώ να συζητήσω αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα, όπως ο ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου είναι σαφές ότι υπάρχει μια τέτοια διάθεση»
Συνεχίζοντας, ο κ. Δρόσος τόνισε :
«Σε όλη μου την ζωή ήμουν και είμαι μέσα στον αθλητισμό, μέσα στα γήπεδα, ξέρω πολύ καλά τι μέγεθος είναι και τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ. Όπως συνηθίζω να λέω, εγώ είμαι ένας αθλητής που μπήκε στις επιχειρήσεις, όχι ένας επιχειρηματίας που μπήκε στον αθλητισμό. Δεν μπήκα στον αθλητισμό για να βγάλω χρήματα, αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να νοιώθω την χαρά της νίκης, να γιορτάζω μεγάλες προκρίσεις κτλ μαζί φυσικά με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος, να είμαστε μαζί, να πανηγυρίζουμε στις νίκες αλλά και να στεναχωριόμαστε στις ήττες»
Αναλύοντας τους λόγους που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του, ο Έλληνας επιχειρηματίας, ανέφερε :
«Πέρυσι με την ΑΕΚ δίναμε κρίσιμα παιχνίδια, όπως με Άρη και Παναθηναϊκό και τα κερδίσαμε αλλά στην κερκίδα υπήρχε πολύ λίγος κόσμος ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη σεζόν της ιστορίας του αλλά ο κόσμος ήταν εκεί, γέμιζε το γήπεδο και η ομάδα ήταν 2η στα εισιτήρια, αυτό λέει πολλά. Αυτή είναι η διαφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ με τους υπόλοιπους, στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα και όχι μόνο στις χαρές και υποθέτω ότι αν στην συνέχεια γίνει κάτι καλό στην ομάδα, το γήπεδο θα είναι γεμάτο συνεχώς»
Στην συνέχεια, αναφερόμενος στις συζητήσεις που γίνονται είπε τα εξής :
«Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μπει κάποιος μπροστά και να ηγηθεί, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι μαζί του, στις κερκίδες όμως και όχι από την τηλεόραση. Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι, που εδώ και καιρό θεωρούν ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να διαπιστώσω ότι όντως θα υπάρξει στήριξη, αν γίνει αυτή η κίνηση. Έτσι, μιλάω με ανθρώπους της ομάδας, έχω συναντηθεί και με αρκετούς φιλάθλους της ομάδας ενώ σκοπεύω να συναντηθώ και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο άλλωστε γνωριζόμαστε ήδη. Θέλω να πω πάντως ότι έχω νοιώσει μια ζεστασιά ήδη από όλο τον ΠΑΟΚ αλλά νωρίς να πούμε οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη»
Όταν ρωτήθηκε, αν είναι σε θέση να βρει άμεσα παίκτες για την ομάδα, ο κ. Δρόσος τόνισε :
«Δεν πίστευα ότι θα έφευγα τελικά από την ΑΕΚ και έτσι, ήμουν και είμαι σε συνεχή επαφή με μάνατζερ, παίκτες και προπονητές για να μπορέσω να δημιουργήσω ένα αξιόμαχο σύνολο με φιλοδοξίες. Συνεπώς, αν όλα πάνε καλά, είμαι σε θέση να δημιουργήσω πολύ γρήγορα ένα κορμό στην ομάδα και να έχουμε άμεσα νέο ρόστερ χωρίς ιδιαίτερη χρονοτριβή»
Τέλος, στην διάρκεια της συζήτησης του Γιώργου Ζαγόρα και του Δημήτρη Δρόσου, πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας έστειλαν sms και ζητούσαν από τον επιχειρηματία να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώ εκφράζονταν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για αυτό, κάτι που τον άγγιξε αρκετά :
«Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό να ακούς τέτοια λόγια από τους φίλους της ομάδας, ιδιαίτερα μάλιστα από την στιγμή που είμαι και από μια άλλη πόλη. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και το μόνο που θέλω να τους ζητήσω είναι να σταθούν κοντά στην ομάδα μπάσκετ και να την βοηθήσουν γεμίζοντας το γήπεδο»
Niente incontri....Solo scontri

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Το θεμα φαινεται να ειναι τελειωμενο, απο την στιγμη που και ο Ζαγορ ειναι προσωπικος φιλος του Δροσου...Γι'αυτο και το χανουμι περυσι σκυλιασε να νικησει τον Κολοσσο... ;)

Ας ελπισουμε οτι με τις κινησεις που θα κανει, θα δωσει το οραμα που ολοι θελουμε...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

legones

• Guest
Μακαρι, γιατι δε βλεπω καμια αλλη βιωσιμη λυση για το μπασκετ.......

SALPARADISE

• Guest

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
as eimaste sugkratimenoi magkes.as min to thewroume teleiwmeno akoma.alla pantws an mpei se kae kai pae eilikrina tha nai apistefti epituxia.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
παρατηρώ μια διαφορετική προσέγγιση του ΠΑΟΚ από τον Δρόσο, σε σχέση με όσους θέλησαν να ασχοληθούν μέχρι σήμερα.
Τα θετικά που βλέπω :
Αρκετά μετρημένος, με σεβασμό και στις προηγούμενες ομάδες του. Χωρίς πολλά θα.
Δε κολώνει να αναλάβει αν δει στήριξη από τον κόσμο.
Δεν ασχολείται με πρώην και νυν παράγοντες, τι θα πει ο ένας, τι θα πει ο άλλος και προφανώς δε του καίγεται καρφί ότι μπορεί να μην του αρέσει πχ του Καραμβέρη!
Έχει επίγνωση ότι μόνο ο Ζαγοράκης έχει επιρροή στον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι οι παράγοντες.
Ενδεχόμενη καλή σχέση με τον ΤΕΟ ίσως σημαίνει και συμμετοχή στην ΑΜΚ της ΠΑΕ έστω και με ένα μικρό ποσό.

Στα +++ είναι οπωσδήποτε ότι δεν άφησε ούτε ένα ευρώ χρέος για την περιόδο που είχε την αεκ. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Στα αρνητικά :
Από αεκτζήδες έχω ακούσει ότι μικρός ήταν γαύρος.
Λέγεται ότι ασχολείται με εταιρείες στοιχημάτων.

Προφανώς τα θετικά είναι περισσότερα και μπορώ να πω ότι  αν ο πάει καλά θα αγοράσω και στο μπάσκετ διαρκείας.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ο βεζυρτζής θα σε ρίξει κατηγορία? για κουνα λίγο το κεφάλι σου μπας και θυμηθείς τι έχεις δει με βεζυρτζή.

ΥΓ ********************

Edit Capricorn

Ορθογραφικά λάθη κάνουν όλοι γι αυτό κόψε την ειρωνία

Δεν θα απαντησω στο υφος σου αλλα θα σου πω μονο τουτο:Τοτε ηταν αλλες εποχες,αλλα μπατζετ και τοτε δεν χρωστουσε 3 εκ. ευρω(δηλ. 1 δισ. δραχμες τοτε που διοικουσε αυτος) ο ΠΑΟΚ!Λοιπον ασε τις εξυπναδες και τις ειρωνειες για τα ορθογραφικα λαθη γιατι το ειδα αφου πατησα "αποστολη" αλλωστε πολλοι κανουν τετοια λαθη απο βιασυνη και οχι γιατι δεν ξερουν ορθογραφια!
Τελοσπαντων πολυ ασχοληθηκα,αντε γιατι εχουμε και αυτη την σπουδαια ειδηση την ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ του τελευταιου ετους!
Εγω δεν θα πω πολλα αλλα μονο αυτο:
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ(ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ);

bagos1

• Guest
ema8a oti o drosos prokeimenou na analavei kai na diasfalistei o idios 8elei na exei ton apolito elengxo stin kae, koinos tin pliopsifia ton metoxwn prokeimenou na min tin patisei opos me tin aek pou evale leuta kai ta exase stin ousia.  to 8ema einai oti oi paokarxes pou exoune tis diaskorpismenes metoxes prepei na tin dosoune kai eidh akougonte kapioi psi8iroi tou stul pios einai autos o ksenos ti sxesi exei me ton paok. as proseksoune oi mpatirides pou 8eloune me 10 000 euro na dioikisoune tin Kae einai h teleutaia mas eukairia an xa8ei 8a xa8oune kai kuriolektika mias kai stis sunidiseis mas einai eidh xamenoi

Offline Suicidal

• Βασικός
Mporei kapoios aderfos na pei me sigouria poioi exoun kai me poio pososto
tis metoxes ths kae ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

bagos1

• Guest
eixe bgei paliotera auti h anakoinosi apo tin kae alla den milaei gia pososta malon oloi peirane isa meridia

από τον πρώην μεγαλομέτοχο κ. Πανελούδη στους κ.κ Γαλατσόπουλο Ευάγγελο, Ανδρεάδη Μιχαήλ (ΑΣ ΠΑΟΚ), Ανδρεάδη Μιχαήλ (ΜΕΛΒΑ), Χατζησπύρου Σπυρίδων, Καλπάκη Δημήτριο, Ψωμιάδη Διονύσιο, Μαμιδάκη Αλέξανδρο, Μπακατσέλο Ορέστη και Σαμαρά Κωνσταντίνο.
Μετά την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, οι μετοχές φυλάσσονται πλέον στο χρηματοκιβώτιο του ΑΣ ΠΑΟΚ και θα παραμείνουν εκεί, έως ότου χρειαστεί να γίνει νέα μεταβίβαση σε νέο επενδυτή-μεγαλομέτοχο, τον οποίο θα επιλέξει η οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Offline cure

• Αλλαγή
Όσο για τον Βεζυρτζή που δεν ανήκει σε αυτούς που ήταν πάντα τσάμπα μάγκες και με εκατομμύρια στο μιλητό, η έλευση επενδυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη και για τον ίδιο, δεδομένου πως ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να μπλέξει. Εγώ τον πιστεύω, γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε ένα μήνα με τα παρακάλια και τους όρους του, που σημαίνει πως ήταν πολύ αποφασισμένος να μη μπλέξει.

Άρα θα πρέπει λογικά να βγει πρώτος να προϋπαντήσει και να καλωσορίσει το Δρόσο στη μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια
@PAOKCURE χρειάζομαι μία διευκρίνιση γιατί με μπέρδεψες; Τελικά ο Βεζυρτζής είναι ο δούρειος Ίππος που θα αρχίσει από την ΚΑΕ για να αναλάβει μαζί με τα φιλαράκια του τον ΑΣ, ή δεν θέλει τελικά να μπλέξει;
Η αλήθεια είναι και έχεις απόλυτο δίκιο να θέλεις διευκρίνιση, ότι το παραπάνω το έγραψα και κάπως ειρωνικά, αλλά θα σου εξηγήσω το γιατί ακριβώς.
Ο Δρόσος αυτό που θέλει να δει αυτές τις μέρες, είναι πόσο πόλεμο θα δεχτεί ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή οι συνελεύσεις έβγαλαν σωτήρα τον Βεζυρτζή. Με το ζόρι, όπως μας λένε όλοι και κυρίως ο ίδιος! Λέω λοιπόν πως αν είναι αλήθεια και κάνω λάθος για τον Βεζυρτζή, να η ευκαιρία του, να αποτραβηχτεί και να μη μπλέξει. Αυτός όμως τι θα κάνει; ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ; Δεν θέλω να το παίζω προφήτης ή έξυπνος και συνήθως θέλω πρώτα να βλέπω και μετά να κρίνω.

Όμως ο Βεζυρτζής είπε μία μικρή προτασούλα στο τέλος των δηλώσεων του, όταν ρωτήθηκε για το Δρόσο. "...αν ο Δρόσος αποδειχτεί η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ".

Μία δήλωση πούστικη, όπως τη κατάλαβα εγώ, και χαρακτηριστική όλων αυτών των βδελλών που μας ρουφούσαν το αίμα τόσα χρόνια. Ποιος είσαι εσύ ρε καραγκιόζη, σκέφτηκα, που θα κρίνεις το Δρόσο και όποιον άλλον θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ;
Το συνδύασα και με αυτά που άρχισαν να ακούγονται από μερικούς μερικούς, όπως "Ναι να έρθει ο Δρόσος αλλά ο ΠΑΟΚ έχει θεσμούς και δεν πρέπει να τους αγνοεί..." αυτή τη παπαριά χωρίς νόημα που σημαίνει ένα και μόνο πράμγα: να πάρει την "ευλογία" των ΠΑΟΚαρχών και είπα μέσα μου, ότι αν δεν αφήσουν το Δρόσο, φοβαμαι να μην ισχύσει το σκεπτικό μου, γιατί δεν βλέπω άλλο λόγο να εμποδίσουν έναν επενδυτή κάποιοι που ψάχνουν το ευρώ με το δίκανο. Από αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ δε τρώω προσωπικά .

Όλα τα παραπάνω είναι θεωρίες και σκέψεις και ο μόνος λόγος που τις ανέπτυξα είναι για να είμαι καθαρός στο τι λέω και το τι εννοώ. Ξέρω ότι αυτά που σκέφτομαι είναι πολύ βαριά για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο παρελθόν στο μπάσκετ και ξέρω πως πολλά παιδιά που είναι σίγουροι για τον Βεζυρτζή, έχουν σωστά την απαίτηση από τον καθένα, να μη πετάει λάσπη και σπόντες ελαφρά τη καρδία.
Δεν κατηγορώ κανέναν και αν λέω προκαταβολικά τους φόβους μου είναι για να τους ξορκίσω. Παρακαλάω ειλικρινά να λέω μαλακίες και να μη χρησιμοποιούν κάποιοι το μπάκσετ. Ελπίζω να μην επαληθευτώ πουθενά με τον Βεζυρτζή και όλους τους υπόλοιπους γιατί μπορεί ο Βεζυρτζής να μη μπλέκεται όντως με ΑΣ, αλλά υπάρχουν άλλοι που εμπλέκονταινα κάνουν στην άκρη όμορφα κι ωραία και να μην εμποδίσουν κανένα να βάλει λεφτά στην ΚΑΕ.

Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα προχωρήσει το θέμα του Δρόσου και όλα αυτά θα μείνουν στο αρχείο του paokworld για να αποδείξουν άλλη μια φορά πόσο διεστραμένα μυαλά έχουμε από το φόβο που μας έχει μείνει απ' τα λαμόγια  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω