κατ'αρχας να συμφωνησω με τον fatal:
αν δεν υπαρξει στηριξη στον δροσο θα ειμαστε
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!Και κατι ακομη:ρε μαγκες ειπα μια κουβεντα για ελευθερους παικτες και εσεις βγαλατε ολοκληρο ροστερ!

Αυτο βεβαια δειχνει την μεγαλη επιθυμια μας να σταματησουμε πλεον να ασχολουμαστε με διοικητικα και μαλακιες και να γινουμε και εμεις επιτελους φυσιολογικοι οπαδοι ομαδας οπως σε ολοκληρο τον κοσμο που ασχολουνται ΜΟΝΟ με τα αγωνιστικα!
Και για να πω και εγω την γνωμη μου(οχι που δεν θα την ελεγα) για το ονοματα που ακουγονται........
κατ'αρχην sorry fatal αλλα ετσι οπως το εγραψα εχεις δικιο.......υπογραφει με τον ρουλη ο παπαμακαριος,οι υπολοιποι που εγραψα πιο πριν εννοουσα οτι εχουν υπογραψει γενικως και ο καλαμποκης υπεγραψε στον πανιωνιο και οχι στον ρουλη οπως απο παρεξηγηση καταλαβες!
Τωρα για κατι δεμερτζηδες που διαβασα να πω μονο οτι κατι τετοιοι παικτες δεν αρμοζουν στην ΔΡΟΣ(Ο)ΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!Ο χαριτοπουλος να υπενθυμισω οτι εχει καταθεσει προσφυγη να μεινει ελευθερος και ο βεργινης νομιζω οτι εχει συμφωνησει με βαζελο αλλα απλως δεν εχει υπογραψει ακομη!Απο την περισυνη ομαδα παντως εγω θα ηθελα ΜΟΝΟ τον ΝΤΙΑΡΑ!
Ρε εσυ fatal γιατι δεν θελεις παπανικολαου και διαμαντοπουλο;ενταξει ο πρωτος ειχε προβληματα τραυματισμων περυσι και ειναι καπως δικαιολογημενο αλλα τον διαμαντοπουλο;και θελεις δανεικους τα ΔΙΚΑ μας ταλεντα και μαλιστα ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;Για τον γκαγκαλουδη δεν ξερω τι να πω.....αυτο το παιδι παντα σου αφηνει αναμικτες σκεψεις.........
Παντως με διαμαντοπουλο,τσιαρα,μακη νικολαιδη και κυριτση εχεις 4 οπλοπολυβολα.........θα δουμε καθηστε να ακουσουμε τι θα μας πει ΑΥΡΙΟ ο δροσος,μην αρχισουμε παλι να κουβεντιαζουμε για Β' ΕΘΝΙΚΗ!