Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SKAILS

• Guest
eleutheroi paiktes aksiologoi einai kuritshs k papanikolaou k exoume to panw xeri logw drosou,episis tsiaras (polu kalos)k meta gia paiktes pou mporoun na bohthisoun ellhnes exei kaukh k apostolidh pou menoun eleutheroi apo gauro,upparxei o gagaloudis pantadiamantopoulos k nikolaidis makis pou einai scorer..ama me to kalo mas analabei mia xara prolabainoume na kanoume kalo sunolo!!ante makari!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
re perimenete prwta na mas parei ki afiste ta agwnistika stin akri na doume ti tha ginei.kairos iparxei arketos gia proponites paixtes klp.tha deiksei..

fatal_invasion

• Guest
2 πράγματα θέλω να πω.

α)Ο λαός του ΠΑΟΚ οφείλει να στηρίξη πλήρως τη διοίκηση δρόσου,με μαζική αγορά διαρκείας.
Αν δεν το κάνουμε θα μας θεωρήσω αχάριστους και κακομαθημένους να πω;

β)Θέλω γκαγκαλούδη όπωσδήποτε.*Διαμαντόπουλο και παπανικολάου ούτε με σφαίρες.κυρίως ο δεύτερος.*
Ακόμα Τσιάρα,Ας έρθει και ο βασιλειάδης και ο μαυροκεφαλίδης (δεν με πειράζει που θα έρθουν δανικοί),γιατί για να βγουμε από τα σκατά πρέπει πρώτα να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα,και αυτες οι 2 λύσεις είναι σίγουρες.
Επίσης θα ήθελα κασίμπ πάουελ πίσω για να στρώσουμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ.

Αυτά προς το παρόν.

Κυρίτσης να έρθει, καλά ρε παιδιά ,το πουλέν μου ο καλαμπόκης έκλεισε στον ρούλη; και αν ναι ,πότε;πως μου διέφυγε..;

Και να πω και ένα όνειρο θερινής νυκτός -->Νίλσεν..

Καλό ερώτημα τι σκατά θα βάλουμε στο 5άρι..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
kala afou thelete na milisoume kai agwnistika kai fetos eixame paixtes pou mporoun me allous ikanous dipla na deiksoun kala pragmata.fatal fetos mono amina paizame.
aneta mporoun na stathoun se omada me ipsilous stoxous diarra-xaritopoulos
kai demertzis gia ta 7-8 lepta skliris aminas pou mporei na allaksei kai rithmo sto paixnidi
kai verginis me poli douleia omws(den exei ekriktikotita,den exei swma swsto-den mporei na paiksei amina,enw epithetika pou einai kalos den einai panta aksiopistos)

fatal_invasion

• Guest
σωστος,παράλειψη να μην τους αναφερω,
Ο χαριτόπουλος δεν μπορεί παραπάνω,είναι στάσιμος.
Για μπακ απ,καλός είναι ..

Φυσικά και ο δεμερτζής ίσως τον σηκώνει η όλη φάση.Ντιαρά θελω.Βεργινης παει βαζελο. γαλαζουλας μαλλον φευγει,καιρος να δουμε και τον γιαννοπουλο εν δραση.

Και φυσικα το σημαντικοτερο ειναι το θεμα προπονητη.

Το κόβω εδώ γιατί παραβγήκα από το τόπικ,και κακώς μιλάω χωρίς πρώτα να έχει ανακοινώσει ο δρόσος.
« Last Edit: July 12, 2008, 23:52:10 by fatal_invasion »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κατ'αρχας να συμφωνησω με τον fatal:
αν δεν υπαρξει στηριξη στον δροσο θα ειμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Και κατι ακομη:ρε μαγκες ειπα μια κουβεντα για ελευθερους παικτες και εσεις βγαλατε ολοκληρο ροστερ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτο βεβαια δειχνει την μεγαλη επιθυμια μας να σταματησουμε πλεον να ασχολουμαστε με διοικητικα και μαλακιες και να γινουμε και εμεις επιτελους φυσιολογικοι οπαδοι ομαδας οπως σε ολοκληρο τον κοσμο που ασχολουνται ΜΟΝΟ με τα αγωνιστικα!
Και για να πω και εγω την γνωμη μου(οχι που δεν θα την ελεγα) για το ονοματα που ακουγονται........
κατ'αρχην sorry fatal αλλα ετσι οπως το εγραψα εχεις δικιο.......υπογραφει με τον ρουλη ο παπαμακαριος,οι υπολοιποι που εγραψα πιο πριν εννοουσα οτι εχουν υπογραψει γενικως και ο καλαμποκης υπεγραψε στον πανιωνιο και οχι στον ρουλη οπως απο παρεξηγηση καταλαβες!
Τωρα για κατι δεμερτζηδες που διαβασα να πω μονο οτι κατι τετοιοι παικτες δεν αρμοζουν στην ΔΡΟΣ(Ο)ΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!Ο χαριτοπουλος να υπενθυμισω οτι εχει καταθεσει προσφυγη να μεινει ελευθερος και ο βεργινης νομιζω οτι εχει συμφωνησει με βαζελο αλλα απλως δεν εχει υπογραψει ακομη!Απο την περισυνη ομαδα παντως εγω θα ηθελα ΜΟΝΟ τον ΝΤΙΑΡΑ!
Ρε εσυ fatal γιατι δεν θελεις παπανικολαου και διαμαντοπουλο;ενταξει ο πρωτος ειχε προβληματα τραυματισμων περυσι και ειναι καπως δικαιολογημενο αλλα τον διαμαντοπουλο;και θελεις δανεικους τα ΔΙΚΑ μας ταλεντα και μαλιστα ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;Για τον γκαγκαλουδη δεν ξερω τι να πω.....αυτο το παιδι παντα σου αφηνει αναμικτες σκεψεις.........
Παντως με διαμαντοπουλο,τσιαρα,μακη νικολαιδη και κυριτση εχεις 4 οπλοπολυβολα.........θα δουμε καθηστε να ακουσουμε τι θα μας πει ΑΥΡΙΟ ο δροσος,μην αρχισουμε παλι να κουβεντιαζουμε για Β' ΕΘΝΙΚΗ!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ποσο καιρο αληθεια ειχαμε στο μπασκετ να μιλησουμε για...μεταγραφες...για επιθυμιες..για παιχτες..να λεμε ας πουμε μενει ελευθερος ο ταδε καλα θα ηταν να τον περναμε κτλ..
ο Δροσος μπορει να μας βοηθησει παρα πολυ παιδια μην τον βλεπετε καχυποπτα.θελει στηριξη.

Παρεπιπτοντως πριν 1 βδομαδα περιπου μιλαγα με Γκαγκαλουδη κ μου ειπε οτι κατα 99% θα ερθει στην ομαδα μας.

Ισως να ειναι κ αυτος ενας απ αυτους που εχει μιλησει ο Δροσος να ειναι ετοιμοι με το που αναλαβει την ομαδα να ανακοινωθει.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
pantws o drosos elege gia to megalo meros tou roster teleiwmeno simfwna me to sport24.logika tha lene gia ta maurakia pou itan stin aek.pantws perisi eixan poiotika poli kalous paixtes alla den eginan omada mallon logw proponiti.tha deiksei

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
dld mas phre gia na katalavw ki egw ti lete.egw amerikanoys 8elw rasheed wallace kai billups.bad boys kai etsi.toys afhse eley8eroys kai
to detroit mia xara
re paidia xalarwste ligo na doyme ti 8a ginei kai meta ftiaxnoyme kai to roster

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
http://www.metropolisradio.gr/4310

ÓõæçôÜ ãéá ôï ãÞðåäï êáé ðñï÷ùñÜ ï Äñüóïò

Ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýôïéìïò ðéá íá áëëÜîåé óåëßäá. Ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò Ý÷åé ðÜñåé ôéò áðïöÜóåéò ôïõ êáé ìÝíåé íá êÜíåé ôéò ôåëåõôáßåò óõæçôÞóåéò, äéáäéêáóôéêïý ÷áñáêôÞñá ìåí, óçìáíôéêÝò äå ãéá íá ðñï÷ùñÞóåé. Ï ÐÁÏÊ óýíôïìá èá åßíáé äéêüò ôïõ. Áýñéï èá âñßóêåôáé óôçí Èåóóáëïíßêç ãéá åðáöÝò êõñßùò ìå áíèñþðïõò ôïõ ÁÓ. Äåí êáßãåôáé óå ðñþôç öÜóç ãéá ïéêïíïìéêü êáé ìåôï÷Ýò. Ôïõ Ýìåéíå íá óõæçôÞóåé ôï èÝìá ôïõ ãçðÝäïõ. Åßíáé áðïöáóéóìÝíïò íá åêìåôáëëåõôåß üóï ðåñéóóüôåñï ìðïñåß ôï “ÐáëáôÜêé” êáé ðåñéìÝíåé ãéá áõôü ôï èÝìá ôéò áðüøåéò ôùí ìåëþí ôïõ ÅñáóéôÝ÷íç. Èåùñåß üôé ãéá íá áíáëÜâåé ôïí ÐÁÏÊ, áõôü ôï æÞôçìá åßíáé ðïëý óçìáíôéêü. “ÕðÜñ÷ïõí… 1500 èÝìáôá, áëëÜ ãéá íá ðñï÷ùñÞóïõìå åßíáé áðáñáßôçôï íá îÝñïõìå ôé ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ìå ôï ãÞðåäï” Ýëåãå óôï “Ì” ï Äñüóïò. Ôé åßíáé áõôü ðïõ ôïí ðñïâëçìáôßæåé; Ôï ÐÁÏÊ ÓÐÏÑÔÓ ÁÑÉÍÁ áíÞêåé óôïí ÁÓ êáé ÷ñåéÜæåôáé ç Ýãêñéóç ãéá ôï êÜèå ôé ðïõ áöïñÜ ôï “êëåéóôü”. Èá óõæçôçèåß ç åìðïñéêÞ åêìåôÜëëåõóç ôïõ ãçðÝäïõ, êÜôù áðü ðïéåò ðñïûðïèÝóåéò èá ôï ÷ñçóéìïðïéåß ç ïìÜäá, ðùò èá áíôéìåôùðéóôåß ï ðåñéïñéóìüò ìå ôéò þñåò ôùí ðñïðïíÞóåùí, Þ ôùí áãþíùí ôùí Üëëùí ôìçìÜôùí. ÖõóéêÜ äåí Ý÷åé ðñüâëçìá-áõôü åßíáé íüìïò-íá êáôáâÜëëåé ôá ðïóïóôÜ óôïí ÁÓ, ôï Ýêáíå êáé óôçí ÁÅÊ ðëçñþíïíôáò ìåãÜëá ðïóÜ ùò åíïßêéï ãçðÝäïõ.

Ï Äñüóïò èÝëåé íá äéåõèåôÞóåé áõôü ôï æÞôçìá, ãéáôß üðùò Ýëåãå, áõôüò Þôáí ï ëüãïò ðïõ Ýöõãå áðü ôï Óðüñôéíãê. “Ìéá ìÝñá êëåßäùóáí ôçí ïìÜäá Ýîù áðü ôï ãÞðåäï. Ìïõ Ýëåãáí üôé ðñÝðåé íá ðëçñþóù 300 ÷éëéÜäåò åõñþ óôïí åñáóéôÝ÷íç Óðüñôéíãê. Äåí Üöçíáí ôïí Óßìôóáê íá ðÜñåé ôá ñïý÷á ôïõ. ¸âáëá 1.5 åê. åõñþ óôï Óðüñôéíãê êáé áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ óôïí ÐÁÏÊ èÝëù íá áõîÜíù ôï ìðÜôæåô êÜèå ÷ñüíï êáé íá öôÜóïõìå áðü ôá ôñßá åêáôïììýñéá óôá ðÝíôå, åßíáé áðáñáßôçôï íá ãíùñßæù ôé Ýóïäá êáé ðùò ìðïñåß íá ìïõ äþóåé ôï ãÞðåäï. Ðéóôåýù üôé ìå ôïí êüóìï êáé óôá 5-7 åê. åõñþ ìðÜôæåô ôïí ôñßôï ÷ñüíï ç ïìÜäá ìðïñåß íá êÜíåé ìåãÜëá ðñÜãìáôá” Ýëåãå ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò.

Ôõðéêü ìå ìåôï÷Ýò

Ç äéáäéêáóßá áðüêôçóçò ôïõ 90% ôùí ìåôï÷þí áðïôåëåß êÜôé ôõðéêü ãéá ôïí Äñüóï. Ðëçñþíïíôáò ôá ÷ñÝç, èá ãßíåé êõñßáñ÷ïò. Èá ÷ñåéáóôåß Ýíá 10Þìåñï ãéá ôçí ãñáöåéïêñáôßá. Óôï ìåóïäéÜóôçìá… “Èá áíáëÜâïõí 2-3 Üôïìá ãéá íá ôñÝîïõí ôá ðñÜãìáôá. Ìå ôçí áíáêïßíùóç áðüêôçóçò ôùí ìåôï÷þí èá åßìáóôå Ýôïéìïé íá áíáêïéíþóïõìå êáé ôï ìåãáëýôåñï ìÝñïò ôïõ ñüóôåñ” Ýëåãå ôï õðïøÞöéï áöåíôéêü ôçò ÊÁÅ.
Niente incontri....Solo scontri

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φτασαμε στο γηπεδο τωρα;ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ας περιμένουμε να δούμε. Είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Από ότι ξέρω, μέχρι σήμερα δεν εκμεταλλεύονται οι εμπορικοί χώροι του γηπέδου.
Ίσως είναι μια ευκαιρία να κινηθεί κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Αν θέλει ο Δρόσος να εκμεταλευθεί τους εμπορικούς χώρους, θα πρέπει να κάνει μια συμφωνία με τον ΑΣ, ώστε να του αποδίδει ενοίκια και ποσοστά από τις πωλήσεις για τους χώρους.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο ΑΣ, θα πρέπει να είναι η χρονική διάρκεια μιας σύμβασης, αφού ακόμα δεν έδειξε "χαρακτήρα" ο Δρόσος.

Ας έρθει πρώτα, ας αγοράσει τις μετοχές, ας βάλει σε μια τάξη την ομάδα και αν μας ικανοποιήσει με τις πρώτες κινήσεις του, ας του κάνουμε και μια π.χ. τριετή συμφωνία.
Αν δούμε πως τα επόμενα χρόνια η ομάδα δουλεύει σωστά και νοικοκυρεμένα, ας του ανανεώσουμε την σύμβαση για άλλη μια τριετία κ.ο.κ

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
gianniwti gia tis wres proponiseis klp eipe gia gipedo kai na ksekatharisei ti prepei na plirwsei ston as.kserei me poious paei na mpleksei.den fanike na ginetai logos gia magazia-estiatoria klp

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kai gia poio logo na min ginei sizitisi gia estiatoria kai magazia???
lefta den mporoume na vgaloume apo auta?
sto palataki den exei tpt mono ena parke kai kerkides
tosa xronia prospatho na vro mia fanela tou PAOK sto basket kai den vrisko oute stous gyftous...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
γιατι τρελλαινομαστε οταν καποιος ερχεται και λεει θελω να εκμεταλλευτω τους εμπορικους χωρους του γηπεδου;

τοσο κακο ειναι; εμενα μου φαινεται απολυτως λογικο, λεφτα θα βαλει, απο που θα βγαλει; μονο απο διαρκειας;

γι αυτο υπαρχουν και τα συμβολαια κτλ κτλ κτλ

απο ΑΣ και δροσο παντως, εμπιστευομαι δροσο περισσοτερο, τουλαχιστον αυτος δεν μας εχει αποδειξει ακομα
οτι θελει να κανει κακο στο μπασκετ μας
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Pantws mias kai milame gia tous emporikous xwrous sto palataki, mou ekane megalh entypwsh
h ....... anypar3ia autwn alla kai osoi yphrxan fainotan oti eixan kati aiwnes na xrhsimopoih8oun..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
opws den mas exei apodeiksei oti 8elei na kanei kalo...
tespa egw to grapsa giati moy vrwmise arketa.panta ekei ftanei h koyventa kai myrizomai akyro

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ