Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
συγνωμη ρε παιδια ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΕ ΥΠΗΡΧΑΝ
?
δηλαδη ενα λαμογιο ποσο ποιο χαλια θα πηγαινε την ομαδα ?

northeagle_4

• Guest
μήπως τελικά σαν λαό μας αξίζουν οι γούμενοι , οι πανελούδηδες και οι ψωμιάδηδες ??
αυτην την ερωτηση σας την επιστρεφω,αν εσεις δεν θελετε εγγυησεις εγω θελω.Κανεις δεν εξασφαλιζει οτι ο δροσος δεν ειναι σαν τους αλλους και ο Μπατμαν ειχε λεφτα.........

[
north,eayti einai i apantisi mou.akoma k lamogio na einai kapoios,poso pio katw na ftaseis?

τα παραταμε δηλαδη και ας απολαυσουμε τον βιασμο.......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
καλά ρε νόρθ ας ελέγξουμε τον υποψήφιο αγοραστή στην Β΄ Εθνική που θα πέσουμε , στο κάτω κάτω λαμόγιο είναι κάποιος που θα θέλει να μας κλέψει και ο συγκεκριμένος στην άεκ δεν έδειξε να είνιαι λαμόγιο , γιατί αποδεδειγμένα έβαλε λεφτα . Με φαίνεται αδερφέ μου ότι δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε μισό βήμα από την διάλυση , αλλά όταν θα το καταλάβουμε όλοι θα είναι πολλύ αργά , και στο κάτω κάτω προτιμώ να έχω πρόεδρο τον δρόσο παρά τους μέλβα και χρυσούς δικεφάλους που είναι αποδεδειγμένα άφραγκοι , και εγώ προσωπικά θα τον στηρίξω , αντίθετα δεν θα στηρίξω κανέναν ντεμέκ παοκτσή που θα ενώσει τον κόσμο και θα ζητάει να αγοράσουμε διακείας και θα επαιτεί για κρατικές χορηγίες .Με άλλα λόγια θεωρώ μεγαλύτερα λαμόγια τους παοκάρχες από τον δρόσο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
tasoylis30
  ενταξει εγω δεν καταλαβαινω και δεν εχω καταλαβει ακομα μαλλον την μεγαλη λυση που εγκρινετε δεν ξερω ισως ειμαι και χαζος ,ναι και παμε για διαλυση ουτε αυτο το εχω καταλαβει βλεπεις ειμαι φανατικος του κατσαριδα τον οποιο ψηφιζω φανατικα και στο δωματιο μου εχω αφισα πανελουδη.Γουσταρω Παοκαρχες με χιλια εγω για αυτο παω στις ΓΣ για να τους χειροκροτησω........
 Και να ξεκαθαρισω και κατι αλλο ειπα οτι ειμαι ψιλλιασμενος και αρνητικος και μου την επεσες και καλα οτι δεν θελω λυση,ειναι κακο οποιος ερθει απο εδω και περα μετα απο αυτα που περασαμε να καταθεσει εγγυησεις ,να αναπτυξει το πλανο και το προγραμμα του αναλυτικα και με ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ πριν τον παρουμε στον λαιμο μας και αυτος στον δικο του ?
  Αν ειναι καλος και εχει σωστες προθεσεις ο καθε επενδυτης Δροσος κ.οκ τι εχει να κρυψει,ο λαος του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρο απεδειξε οτι αναγνωριζει τα καθαρα λογα και τις καθαρες εξηγησεις και τις στηριζει μανιωδως.Ιδου η ροδος λοιπον για ολους....
   Τελος εγω θα στηριξω μονο οποιον αποδεδειγμενα θα ερθει για καλο,ας βαλει ο δροσος 2 εκ για τα χρεη ας κανει και καλουτσικη ομαδα και θα εχει στο παλατακι 5000 κοσμο τουλαχιστον.
  οσο για την γουνα των ΧΔ,ΜΕΛΒΑ,ΑΣ εχω καποια ραμματα στο μελλον..........

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν στην έπεσα ρε νορθ, κουβέντα κάνουμε , απλά ο δρόσος φέτος έδειξε ότι τα σπρώχνει ,και τέλειωσε η χρονιά στο χανούμι και όλοι πληρωμένοι είναι. Εν τέλει μπορεί να χρησιμοποιεί στην παρούσα φάση τον ΠΑΟΚ για να πιέσει τον Φιλίππου της άεκ. Ο πνιγμένος απ'τα μαλιά πιάνεται .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
Για αυτο λεω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ επιφυλακτικοι για καθε ονομα που ακουγετε και δυο φορες με τις υπαρχουσες παραταξεις μας που αυτομαστιγονονται μηπως και παρουν τον θρονο του ΑΣ.
  ενας τροπος εγγυησης ειναι η σταδιακη ανα ετος παραχωρηση των μετοχων για μια 3ετια.τροποι υπαρχουν και απολογισμος μπορει να γινει και ολα.Αδιεξοδα δεν υπαρχουν

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ στο να είμαστε επιφυλακτικοί με τον οποιονδήποτε θελήσει να ασχοληθεί αλλά λύσεις για τα όποια λαμόδια υπάρχουν.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.250.000 ΕΥΡΩ. Αν δηλαδή σκάσει μύτη ο Δρόσος (ή ο όποιος άλλος) και πληρώσει αυτό το 1.250.000 είναι αυτόματα ιδιοκτήτης. Οπότε μπορεί να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν, εκτός εάν θέλει την "έξωθεν καλή μαρτυρία".

Προσωπικά αν ήμουν επενδυτής θα έκανα την εξής κίνηση ματ: θα εξέδιδα εγγυητική επιστολή 1 εκατ. Θα την παρέδιδα στον θεματοφύλακα του Συλλόγου, δηλαδή τον ΑΣ. Η λήξη της εγγυητικής θα ήταν την 15η Σεπτεμβρίου 2005. Με τη λήξη της περιόδου θα έλεγα "κύριοι μπορείται να κάνετε έλεγχο για τυχόν χρέη που προέκυψαν και να τα καλύψετε μέσω της εγγυητικής". Μετά θα έκανα πέρα όλους αυτούς που τους ονομάζουμε ΠΑΟΚάρχες. Θα καλούσα μετά την κατάθεση της εγγυητικής το λαό του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα.

Λύσεις υπάρχουν για όλα. Χρήματα δεν υπάρχουν και ίσως διάθεση από το λαό.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
den kserw an mas pairnei na zitame eggiiseis apo ton kathe endiaferomeno.auto einai ena polu sovaro thema
perimenw kai tin gnwmi tou damned panw se auto to thema opws kai an tha evlepe me kalo mati periptwsi enos x drosou gia tin kae

file damned xwris pareksigisi etsi
« Last Edit: June 11, 2008, 00:20:53 by tolis_pt »

zagorakis

• Guest
Ç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ
Óôç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ç ïðïßá ðñáãìáôïðïéÞèçêå óÞìåñá, ìå ôç óõììåôï÷Þ ôïõ 91% ôùí ìåôï÷þí, áðïöáóßóôçêå ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò åôáéñßáò ìÝ÷ñé ôïõ ðïóïý ôïõ 1.5000.000€. Èá åêäïèïýí 50.000€ ìåôï÷Ýò, ôùí 30€ Ýêáóôç, åíþ ôï ðïóü ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðïõ óå êÜèå ðåñßðôùóç ðñÝðåé íá êáëõöèåß åßíáé 693.000€, Þôïé 23.100 ìåôï÷Ýò.

Åðßóçò, ôá ìÝëç ôçò Äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ õðÝâáëëáí ôçí ðáñáßôçóÞ ôïõò.
Ï ÁÓ ÐÁÏÊ èá ðñïôåßíåé ôï óõíôïìüôåñï äõíáôü, ôá ðñüóùðá ðïõ èá óôåëå÷þóïõí ôç íÝá Äéïßêçóç Ðñùôïäéêåßïõ ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ.
www. PAOKBC.GR

Offline ved

• Αλλαγή
Συμφωνώ στο να είμαστε επιφυλακτικοί με τον οποιονδήποτε θελήσει να ασχοληθεί αλλά λύσεις για τα όποια λαμόδια υπάρχουν.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.250.000 ΕΥΡΩ. Αν δηλαδή σκάσει μύτη ο Δρόσος (ή ο όποιος άλλος) και πληρώσει αυτό το 1.250.000 είναι αυτόματα ιδιοκτήτης. Οπότε μπορεί να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν, εκτός εάν θέλει την "έξωθεν καλή μαρτυρία".

Προσωπικά αν ήμουν επενδυτής θα έκανα την εξής κίνηση ματ: θα εξέδιδα εγγυητική επιστολή 1 εκατ. Θα την παρέδιδα στον θεματοφύλακα του Συλλόγου, δηλαδή τον ΑΣ. Η λήξη της εγγυητικής θα ήταν την 15η Σεπτεμβρίου 2005. Με τη λήξη της περιόδου θα έλεγα "κύριοι μπορείται να κάνετε έλεγχο για τυχόν χρέη που προέκυψαν και να τα καλύψετε μέσω της εγγυητικής". Μετά θα έκανα πέρα όλους αυτούς που τους ονομάζουμε ΠΑΟΚάρχες. Θα καλούσα μετά την κατάθεση της εγγυητικής το λαό του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα.

Λύσεις υπάρχουν για όλα. Χρήματα δεν υπάρχουν και ίσως διάθεση από το λαό.

να προσθεσω μονο οτι αφου τοσο καιρο που περασε και φτασαμε ενα βημα για την διαλυση κανεις δεν ασχοληθηκε και ολοι ηταν,,,ενταξει μωρε τι να κανουμε?

ε τοτε δεν εχουμε δικαιωμα να ασκουμε και κριτικη στον δροσο. κιεγω ειμαι επιφυλακτικος για το ποιον του,,,αλλα ποιος θα τον ελεγξει?

εμεις που ημασταν απωντες στο ποιο κρισιμο σημειο? χα!

το μελβα? χα!

ο χδ ? χα!

ο κατσαρης χαχαχα!

ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΑ ΣΑΙΤ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΣΟ....δεν χρεαιζεται να γινομαστε γελοιοι...αφηστε το καλυτερα,,,τοσο καιρο δεν βγαλατε τιποτα...μην κουραζεστε τωρα.

συνεχιστε να κοιμαστε,,,χαλαρωστε,,, και ισως ο καλος ΘΕΟΣ μας λυπηθει = μας κανει την χαρη κανας δροσος και μας σωσει απο την β εθνικη και μας λυπηθει ο θεος να μην αποδειχτει λαμογιο...
« Last Edit: June 11, 2008, 00:45:43 by vedder »

Damned

• Guest
Είμαι αρκετά σκεπτικός, ειδικά με την συμπεριφορά ορισμένων, που το παίζουν τεμέκ ανεξάρτητοι και υπέρ της ενότητας, και πάνω σε αυτό ακυρώνουν και διαγράφουν αδελφούς ΠΑΟΚτσήδες μιλώντας απαξιωτικά, διότι οι φορείς στον ΠΑΟΚ ... ΠΑΟΚτσήδες είμαστε, δεν είμαστε Αρειανοί, ούτε γαύροι.

Μπορώ να ακούσω οτιδήποτε, αυτή την καραμέλα για ενότητα και τρίχες απο ανεξάρτητους και αφορισμούς για τις "παρατάξεις" χωρίς καν να έχουν ιδέα για το τί είναι το Μέτωπο ή ο Χ.Δ. όμως δεν μπορώ να την καταπιώ με τίποτα.

Ξαφνικά για όλα στον ΠΑΟΚ φταίνε οι "παρατάξεις". Στο μυαλό του ΠΑΟΚτσή είναι παρατάξεις. Αυτό το μυαλό είναι το διχαστικό, δεν είναι διχαστικοί οι φορείς, οι φορείς μιά χαρά λειτουργούν, ενίοτε με τα λάθη τους, αλλα όσοι δρούν και ενεργούν κάνουν λάθη ... οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα ... κάνουν μόνο κριτική. Γι'αυτό και ενώ στην αρχή με ενοχλούσαν τέτοια σχόλια, τελικά κατάλαβα ότι πρέπει να τα αγνοήσω γιατί γίνονται απο ανθρώπους που το μόνο που νοιάζονται είναι να έχουν άποψη για όλα, χωρίς να έχουν γνώση. Μοιραία η κατάσταση γίνεται γελοία.

Κατα τα λοιπά ... περι παρατάξεων ...

Ποιός έκανε κριτική στον Κατσαρή; Οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι; Όχι ... οι κακές οι "παρατάξεις"

Ποιός έκανε πρόταση για απλή αναλογική; Οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι; Όχι ... οι κακές οι "παρατάξεις"

Ποιός άνοιξε τον Α.Σ. στον πολύ κόσμο; Οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι; Όχι ... οι κακές οι "παρατάξεις"

Ποιός έβγαζε stand και έγραφε μέλη στον Α.Σ.; Ποιός έκλεινε ξενοδοχεία και έκανε εκδηλώσεις; Ποιός πλήρωνε απο την τσέπη του για να γραφεί ο κόσμος στον Α.Σ.; Οι μεμονωμένοι; Όχι οι "παρατάξεις"

Ποιός ενήργησε για τη μείωση της συνδρομής; Εδώ ενήργησαν και οι 82 ανεξάρτητοι του PAOKWORLD αλλά μας έγραψε ως ανεξάρτητους ο Κατσαρής!!! Ποιός το έκανε αυτό; Η κακιά "παράταξη"

Ξεμαλλιάζονται οι παρατάξεις ... λένε οι άσχετοι ανεξάρτητοι. Συζητήσεις έχουμε κάνει μεταξύ μας, φίλοι είμαστε, επανειλημένα έχουμε λειτουργήσει μαζί όπως στην επιτροπή για το γήπεδο ή ακόμα και στις διοικήσεις πρωτοδικείου!! Διαφωνίες;;; Υπάρχουν. Αλλά ΠΑΟΚτσήδες είμαστε όλοι ... ΌΛΟΙ;;; Όχι ... το ξεχνάνε μερικοί που έχουν κάνει την ανεξαρτησία μετερίζι για να λένε ότι αρλούμπα τους κατέβει στο κεφάλι.

Οι ανεξάρτητοι λοιπόν του πωπού, που βάζουν αυτοί τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και όλοι οι άλλοι τον βάζουν τον ΠΑΟΚ κάτω απ' όλα, αυτοί που γουστάρουν την ενότητα είναι οι πρώτοι που είναι διχαστικοί με τις "παρατάξεις" ... εκεί όμως των ξεχνάνε την ενότητα ... εκεί δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες αυτοί ... είναι οπαδοί της Οσασούνα ... εκεί δεν είναι οπαδοί ... είναι παράγοντες!!! ή μάλλον εκκολαπτόμενοι παράγοντες που θέλουν να βάλουν την καρέκλα πάνω απ' όλα!!!

Συνιστώ αυτούς που ευαγγελίζονται ενότητα, να την αναζητάνε πρώτα στον εαυτό τους και στα λεγόμενα και στα γραφόμενά τους.
Επίσης συνιστώ ένα καλό οφθαλμικό check up σε όσους ακόμα έχουν λέπια στα μάτια ...

Ούφ ... τα είπα και ξέσκασα ...

Damned

• Guest
den kserw an mas pairnei na zitame eggiiseis apo ton kathe endiaferomeno.auto einai ena polu sovaro thema
perimenw kai tin gnwmi tou damned panw se auto to thema opws kai an tha evlepe me kalo mati periptwsi enos x drosou gia tin kae

file damned xwris pareksigisi etsi
Οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης έρθει στον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως ονόματος, αν γίνει μεγαλομέτοχος δεν υπάρχει τρόπος να δεσμευτεί.
Με ποιόν τρόπο μπορούμε εμείς να αξιολογήσουμε "προθέσεις"; Είμαστε μέσα στο κεφάλι του Δρόσου ή του κάθε υποψήφιου που θα έρθει και θα πάρει την ΚΑΕ;

Ακόμα και ολόκληρη την αύξηση να καλύψει, πάλι αν θέλει μπορεί σήμερα να τα βάλει στην αύξηση, να πάρει τις μετοχές και αύριο να γίνει διοίκηση και να τα πάρει πίσω. Λίγα γίνονται στις εταιρείες; Λίγα δεδομένα έχουμε;

Γι'αυτό το λόγο και εμείς είχαμε μιά πρόταση να διαχωριστεί η έννοια της ιδιοκτησίας απο τη διοίκηση (management) και η μέν ιδιοκτησία να παραμένει στο λαό, το δε management να εκχωρείται. Δεν το είπαμε αυτό ούτε γιατί είμαστε flip, ούτε γιατί γουστάρουμε εμείς να είμαστε ιδιοκτήτες, αφού θα υπάρχει διασπορά της ιδιοκτησίας σε όλα τα μέλη, ούτε για να διοικήσουμε, αφού θα διοικεί ο επενδυτής.

Για τον Α ή Β λόγο κάποιοι το θεωρούν αυτό ανέφικτο, Δεκτό και σεβαστό. Εγώ το θεωρώ και εφικτό και δίκαιο και ότι μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα και να παράγει αποτελέσματα. Παρ' όλα αυτά, αν δεν το θέλει ο κόσμος, μένει ως πρόταση στην άκρη και πάμε παρακάτω.

Παρακάτω λοιπόν τί υπάρχει; Το μετοχικό μοντέλο. Είπα και παραπάνω. Πώς να αξιολογήσω και με τί αντικειμενικά κριτήρια τί θέλει να κάνει ο Δρόσος. Είναι κριτήριο μόνο το άν έχει λεφτά ή όχι; Εγώ λέω δεν είναι. Δεν αρκεί να έχει λεφτά, πρέπει εκτός του ότι έχει λεφτά, ΝΑ ΘΕΛΕΙ να τα διαθέσει για τον ΠΑΟΚ. Θέλει; Δεν ξέρω. Στην ΑΕΚ το έκανε. Στην ΑΕΚ το έκανε, εδώ όμως μπορεί να μην το κάνει. Μπορεί και να το κάνει. Πού να ξέρω; Μάντης είμαι ή χαρτορίχτρα;

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κανέναν απολύτως τρόπο που να μπορούμε να ελέγξουμε και να δεσμεύσουμε τις προθέσεις του Δρόσου. Μπορεί να είναι οι αγνότερες ... μπορεί να είναι και οι χειρότερες. Αν έμενε σ'εμένα να αποφασίσω θα το έθετα στη Γ.Σ. και ότι αποφασίζαμε απο κοινού με τον κόσμο. Θέλετε να τον δώσουμε ... τον δίνουμε ... ξέρετε τους κινδύνους, ξέρετε και τα οφέλη ... δεν θέλετε ... δεν τον δίνουμε και τραβάμε τον ανηφορικό μας δρόμο!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
tote apla re damned
poios ftaiei otan pe8aineis ki oi syggeneis tsakwnontai panw apo ton etoimo8anato gia klhronomies?
kai ayto poy proteinete sto melva ston xd h opoydhpote alloy,se poion 8a sthrixtei?
ston anentaxto.ara mhpws lew mhpws prepei kai na krinei?
kai gia na to teleiwnoyme.o anentaxtos den 8a pei tpt kai se kanenan an swsei thn omada
kai 8a treksei na voh8hsei an aytoi poy toy milane,toy milane sta isia,ntompra kai starata
an den exoyn kai parel8on apo pisw tote einai idanikoi.mhn to pareis proswpika

fatal_invasion

• Guest
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι καθένας λέει τα δικά του,άσχετα αν ξέρει ή όχι θα πω και γω τι καταλαβαίνω αν και κάπως αποστασιοποιημένος από τα δρώμενα.Λοιπόν,θα πω και γω την μαλακία μου.

Νομίζω ότι έχουμε χάσει την μπάλλα.Πάει να κάνει κάτι το Μέλβα για το καλό του ΠΑΟΚ.γκρινιάζουν οι άλλοι για την διαδικασία,για το τι και πως.

Λέει κάτι ο ΧΔ γκρινιάζουν όλοι οι υπόλοιποι.

Εγώ λέω ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και έχουμε βρει τα εξιλαστήρια θύματα ,το ΜΕΛΒΑ και το ΧΔ και κράζουμε για να βγάλουμε το άχτι που μας δημιούργησε ο μπαρμπά τάκης και το βολφςβάγκεν.Λες και αυτοί φταίνε.

Κράξτε λοιπόν όλοι μέλβα και χδ.ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ..

και συνεχίζω τώρα,γιατί δεν είμαι που δεν είμα καλά για άλλο λόγο,και θα ξεσπάσω στο τόπικ.

Πάρτε μια γαμημένη απόφαση οι αρμόδιοι,για το καλό του ΠΑΟΚ.Όλους αυτό μας ενώνει.Όλοι για αυτό παλεύουμε.
Και μετά διαλύστε και το ΜΕΒΓΑΛ,και το ΑΓΝΟ,και το ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ.ενα ΓΑΛΑ για όλους.

ΌΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,και αυτό θα το πετύχουμε συλλογικά.
« Last Edit: June 11, 2008, 03:08:29 by fatal_invasion »

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ
Óôç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ç ïðïßá ðñáãìáôïðïéÞèçêå óÞìåñá, ìå ôç óõììåôï÷Þ ôïõ 91% ôùí ìåôï÷þí, áðïöáóßóôçêå ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò åôáéñßáò ìÝ÷ñé ôïõ ðïóïý ôïõ 1.5000.000€. Èá åêäïèïýí 50.000€ ìåôï÷Ýò, ôùí 30€ Ýêáóôç, åíþ ôï ðïóü ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðïõ óå êÜèå ðåñßðôùóç ðñÝðåé íá êáëõöèåß åßíáé 693.000€, Þôïé 23.100 ìåôï÷Ýò.

Åðßóçò, ôá ìÝëç ôçò Äéïßêçóçò Ðñùôïäéêåßïõ ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ õðÝâáëëáí ôçí ðáñáßôçóÞ ôïõò.
Ï ÁÓ ÐÁÏÊ èá ðñïôåßíåé ôï óõíôïìüôåñï äõíáôü, ôá ðñüóùðá ðïõ èá óôåëå÷þóïõí ôç íÝá Äéïßêçóç Ðñùôïäéêåßïõ ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ.
www. PAOKBC.GR

Ëïéðüí áäÝëöéá, éäïý ç ñüäïò éäïý êáé ôï ðÞäçìá. Áí äåí åìöáíéóôåß Äñüóïò (Þ ïðïéïóäÞðïôå Äñüóïò), ïöåßëïõìå ðïëý-ðïëý óýíôïìá, ùò ËÁÏÓ, íá êáëýøïõìå ôçí ÁÌÊ. Åêôüò åÜí áñ÷ßóïõìå ðÜëé ôéò äéêáéïëïãßåò, ôïõò áöïñéóìïýò êáé ôïõò ðáñáôáîéáêïýò (Þ "ðáñáôáîéáêïýò" êáôá ôïí Damned - èåìéôü) äéá÷ùñéóìïýò.

Ãéáôß ôüôå èá ìåßíåé ìüíï ôï ðÞäçìá.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tsag

• Αλλαγή
τι κατάσταση είναι αυτή ρε γαμώ την τρέλλα μου;;; δεν βγάζω άκρη πραγματικά

έχουμε χάσει την μπάλα λέμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest
αν κανει ανοιγμα η καε στον κοσμο για βοηθεια δεν βλεπω να μαζευουν ουτε 1000ευρω.εγω προσωπικα που καθε χρονο ειμαι στο μπασκετ με το διαρκειας μου φετος δεν προκειτε να ξαναδωσω ουτε ευρω.
θελετε δεν θελετε αυτη ειναι η αληθεια.ο κοσμος εχει κουραστει,οι καιροι ειναι δυσκολοι και κανεις δεν θα δωσει λεφτα για το μπασκετ.

και ρωταω.τι οφελος μπορει να εχει ο δροσος αν ερθει στον ΠΑΟΚ?εγω δεν βλεπω καποιο οφελος,οποιος ξερει κατι ας το πει.
το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο για να ερθει καποιος σαν τον γουμενο.οι μοναδικες εγγυησεις που πρεπει να ζητησουμε απο τον δροσο θα ειναι να πληρωνει οσες υποχρεωσεις δημιουργει για να μην μεγαλωσουν και αλλο τα χρεη μας.

και σταματηστε ολοι να κραζετε ΜΕΛΒΑ και ΧΔ.εχει γινει κουραστικο πλεον

Offline cure

• Αλλαγή
Είμαι αρκετά σκεπτικός, ειδικά με την συμπεριφορά ορισμένων, που το παίζουν τεμέκ ανεξάρτητοι και υπέρ της ενότητας...
Το παραπάνω Post το πήρα προσωπικά, μέσα στη παράνοιά μου, και θέλω να το συνεχίσω. Δεν θα ανοίξω κόντρα πάντως, ούτε θα βγω εκτός του πνεύματος του topic, για να μην ανησυχούν τα παιδιά που κάνουν όλη τη δουλειά εώ μέσα. Θέλω απλά να πω κι εγώ στο τέλος ουφ... τα είπα και ξέσκασα.

Προσωπικά δεν είμαι ανεξάρτητος, ανένταχτος, ντεμέκ ή όχι. Με την εξής έννοια. Αν αύριο γίνουν εκλογές στον ΑΣ θα ψηφίσω κάποιον. Μάλλον ΜΕΛΒΑ... Δεν θα απέχω, ούτε θα ρίξω λευκό. Άρα κλάιν μάιν ανένταχτος είμαι.
Θα το κάνω παρά τις 50 ενστάσεις που έχω, γιατί ταυτόχρονα μπορεί να έχω 62 ενστάσεις για τον ΧΔ και 137 ενστάσεις για τις κατσαρήδες. Άρα το μη χείρον βέλτιστον. Αλλά ο ΑΣ πρέπει να τρέξει με κάποιον.

Αυτό παράλληλα δεν σημαίνει ότι θα βάλω παρωπίδες ή ότι θα καταπιώ τις μαλακίες που κάνουν όλοι αυτοί οι "την είδα σωτήρας του ΠΑΟΚ και θυσίασα τα πάντα". Ούτε ότι θα συστρατευθώ σε κάθε τι που αποφασίζουν. Δεν έχουν κάποιοι το ακαταλόγιστο. Ίσα ίσα. Αφού σε τιμάω με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο μου, θα σε κοσκινίσσω. Έτσι πάει η δουλειά.

Και θα το κάνω για να βγούνε όλα στη φόρα, για το καλό του ΠΑΟΚ. Γιατί εμένα, όσο και ανεξάρτητος του πωπού και παρανοϊκός και να είμαι, αυτό μόνο με νοιάζει.

Ούτε εσύ @damned, ούτε ο Ανδρεάδης, ούτε ο καθένας για να μη πλατιάζω, δεν μπήκατε μπροστά από ΠΑΟΚτσηδιλίκι και μόνο. Αυτό δείχνει η ιστορία. Για να μη παρεξηγηθώ όχι η δική σου, ούτε εννοώ ότι μπήκατε όλοι σώνει και καλά για να κάνετε μπίζνες στο όνομα του ΠΑΟΚ, ούτε όλοι για να αλιεύσετε ψήφους στις Νομαρχιακές, ούτε όλοι γιατί έχετε το ψώνιο να είστε "επώνυμοι". Εγώ επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω τις προθέσεις του καθενός, κρίνω από τις πράξεις του και μόνο.
Αλλά αυτά τα ρομαντικά τα "πληρώσαμε από τις τσέπες μας για ξενοδοχεία" και τις υπόλοιπες πίπες, δεν μπορώ να τα ακούω. Όποιος τρώει από τέτοια μελοδραματικά, καλή χώνεψη με Σουρωτή, που είναι και σπόνσορας στη μπάλα.

Όμως εγώ δεν παύω να έχω την άποψη και τη γνώση από το παρελθόν, πως υπάρχουν πολλά τέτοια φρούτα στον ΠΑΟΚ, οι λεγόμενοι κατά καιρούς υπερ-ΠΑΟΚτσήδες και έτσι προσέχω ποιους εμπιστεύομαι, για να έχω (π.χ. γήπεδο αύριο μεθαύριο). Επίσης ακόμη και αγνά να είναι τα κίνητα του καθενός, μπορεί να κάνει 100 μαλακίες, επειδή δεν του κόβει, επειδή το εγώ έφτασε στο φεγγάρι και δεν κατεβαίνει, από ό,τι νά ναι.

Έτσι θα κρίνω! Αυτή είναι η δουλειά μου. Εδώ μέσα να κρίνω και εκεί μέσα να ψηφίζω. Σε όποιον αρέσει ακούει. Σε όποιον όχι προσπερνάει. Δεν έχω δα και απαίτηση να πάρει σοβαρά όσα λέω ολόκληρο ΜΕΛΒΑ. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πάψω να καυτηριάζω, όσα μου κάθονται στραβά. Τουλάχιστον όμως εγώ δεν κρίνω για να κρίνω, αλλά για να παίρνω απαντήσεις.

Έτσι λοιπόν έχω αποφασίσει τι θα κάνω προσωπικά για να βοηθήσω το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Θα ξεσκίζω τον κάθε τζαμπατζή και τον κάθε μάνατζερ που θέλει να διοικήσει για να φάει κι άλλα, θα ξεσκίζω και τον κάθε συνέταιρο του παντελονάτου κλέφτη και του κατσαρή, σε όποιο μέσο μπορώ και με όποιο τρόπο μπορώ.
Παράλληλα θα περάσω με όποιο τρόπο μπορώ το μήνυμα στον Βιολίδη και σε όποιον άλλον θεωρώ πως μπορεί να φέρει λύση ότι "μη μασάς, αυτοί που σε πολεμάνε είναι μειοψηφία" κτλ.
Θα κάνω όση υπομονή χρειαστεί και δεν θα μπω σε ψευτοδιλλήματα "κλέφτες ή Α2", για να ανοίξει ο δρόμος προς τη λύση. Την καθαρή λύση. Ο δρόμος καθαρίζει όταν φύγουν όλα τα σκουπίδια που είναι εκεί. Αυτά φεύγουν όταν δεν βρίσκουν πάτημα πάνω στη καψούρα μας.

Χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα, εικάζω πως αυτό είναι εν μέρει και το σκεπτικό των συνδέσμων, που κάποιοι κατηγορούν ελαφρά τη καρδία για αποστασιοποίηση. Άλλωστε πολλοί ξεχνάνε εύκολα δύο κινήσεις ματ. Μία με το Ζήτρο και μία άλλη με τα όσα αστεία διαδραματίστηκαν στον αέρα της πόλης με την υπόθεση βετεράνων και Σία. Οι σύνδεσμοι είναι εδώ! Σε αυτή τη παρτίδα κερδίζει η υπομονή. Και ας ξέρουν κάποιοι πως το παιχνίδι το έμαθε καλά ο λαός του ΠΑΟΚ από το ποδόσφαιρο. Οπότε ας βάλουν στον κώλο τους τα ψευτοδιλήματα.

Αυτό μπορώ να κάνω προς το παρών και αυτό κάνω. Όταν μου προτείνει κάποιος κάτι που να είναι καλύτερο από αυτό, τότε θα υποστηρίξω εκείνο. Μέχρι τότε θα περιμένω τον κάθε Λιανό, Δρόσο και όποιον άλλον ενδιαφερθεί για να έρθει να κάνει μία αξιοπρεπή ομάδα.

Έχω όμως μια τεράστια απορία, που τείνει να γίνει ρητορική, αλλά θα την εκφράσω. Θα πω και την απάντηση που έχω στο μυαλό μου.
Πριν 2 μόλις χρόνια είχε γίνει τάση στο λαό του ΠΑΟΚ από το ΜΕΛΒΑ κυρίως, αλλά όχι μόνο, το να πέσει ο ΠΑΟΚ (στο ποδόσφαιρο) στη Δ' Εθνική για να καθαρίσει από τις αμαρτίες στο ποδόσφαιρο.
Φέτος γιατί δεν μπήκε αυτός ο προβληματσμός για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Γιατί δεν την υποστηρίζει κανείς;

Για να προλάβω τα κολλημένα μυαλά, εγώ ούτε συμφωνώ με αυτή τη λογική, ούτε τη προτείνω. Απορώ απλά που δεν υπάρχει στο τραπέζι ως λύση. 

Η μόνη απάντηση που μπορώ να βρω ορμόμενος από αυτό και από πολλά άλλα γουστόζικα που βλέπω είναι η εξής:
Πιστεύω ακράδαντα πως το θέμα της νέας Τούμπας και το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι αλληλένδετα, σαν κρίκοι αλυσίδας. Είναι ένα και το αυτό πρόβλημα ή καλύτερα το ένα μέρος του άλλου. Το φαντάζομαι σαν προσπάθεια των "δρομέων" να κάνουν καλύτερη εκκίνηση στην κούρσα. Γι' αυτό και έχουμε πολλές προτάσεις και πολλούς σωτήρες, που στριμώχνονται να δώσουν λεφτά για να σωθούμε.

Έχω χρέος λοιπόν να δείξω με τη στάση μου, πως όλοι αυτοί που ζητάνε την εμπιστοσύνη μου στον ΠΑΟΚ δεν την αξίζουν και υπάρχει ένα έλλειμμα που πρέπει να καλυφθεί. Να περνάω συνέχεια το μήνυμα-πρόσκληση σε κάποιον να κοπιάσει, για να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη μου. Να διαλαλήσω προς πάσα κατεύθυνση ότι ολόκληρος λαός περιμένει να στοιχηθεί πίσω από μία αξιόλογη και τίμια προσπάθεια, για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πως δεν αξίζω το μη χείρον βέλτιστον, αλλά το καλύτερο. Όταν θα παρουσιαστεί αυτό, ο λαός θα το καταλάβει. Δεν θα χρειαστεί να τον πείσει κάποιος. Ο Ζαγοράκης όταν ήρθε δεν έβγαλε λόγο. Απλά ήρθε.

Ουφ... τα είπα και ξέσκασα 
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
ποιες 2 κινησεις ματ κανανε οι συνδεσμοι με ζητρο και βιολιδη??

bagos1

• Guest
katarxas h kinisi gia auksisi kefalaiou kata eme einai sosti giati opoios emfanistei pali as er8ei me ta metrita tou kai as parei tis 50 000 metoxes emprakta kai oxi me logia. deuteron h auksisi kefalaiou den einai dimosia egrafi opos h pae diladi anoigma ston kosmo kai dwse kai emena mparmpa opote prepei na perimenoume ton megalo