ναι ρε αλάνι, σίγουρα οι ίδιοι οι παράγοντες θα αποφασίσουν για τη στάση τους, αλλά εγώ αναφέρθηκα
ΚΑΙ στη δική μας δράση. Δηλαδή στην παρούσα κατάσταση δεν νομίζω να περισσεύει κανένας, το θεωρώ πολυτέλεια να καθόμαστε εξ αποστάσεως και να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις στο μπάσκετ λες και έχουμε όλο τον χρόνο του κόσμου.
Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ύπαρξης και είναι από τις φορές που δεν το λέμε για κινδυνολογία, είναι η ωμή πραγματικότητα. ΧΤΕΣ έπρεπε να γινόταν διοίκηση κοινής αποδοχής, να κάτσουν όλοι μαζί Γαλατσόπουλοι Μαλατσόπουλοι Μαμιδάκηδες Βεζυρτζήδες Οικονομίδηδες, ΜΕΛΒΑ, ΜΕΒΓΑΛ, Χρυσοί Δικέφαλοι, ασημόχρυσοι και όσοι από τον ΑΣ μπορούν/θέλουν. Να βγάλουν εισιτήρια διαρκείας με αυτοσκοπό την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του τμήματος και την στελέχωση ενός αγωνιστικού συνόλου. Το εάν θα έρθει ο επιχειρηματίας ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν νομίζω να μουλαρώσουν όταν κάποιος θελήσει να βάλει τα καλά του λεφτάκια στην ΚΑΕ.
Προσωπικά πάντως δεν θα αντέξω να δω το τμήμα που με έκανε παοκτσή, το μπάσκετ που έκανε γνωστό το όνομα του ΠΑΟΚ σε όλη την Ευρώπη, να αγωνίζεται στην Α2 με τον ΚΑΟΔ και την ΜΕΝΤ. Να βλέπω στο παλατάκι που χτίστηκε με τις θυσίες του μακαρίτη του Δεδέογλου, που μπορούσε να αφήσει τα κτήματά του σε χίλιους δυο σκοπούς αλλά τα αφιέρωσε στην ΙΔΕΑ που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., να παίζουν τρεις και ο κούκος με διάφορα χωριά.