Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
bla bla bla, ligm, klaps, mpourou mpourou , ktl.

Epi ths ousias , eixame xtes tipota ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή

1. Èá îåêéíÞóù ìå ôá ãñáöüìåíá ôïõ PAOKCURE, ï ïðïßïò ÷ñçóéìïðïßçóå ùò ðáñÜäåéãìá ôçí Ýëåõóç ÆáãïñÜêç. 1.Áí äåí êÜíù ëÜèïò ï Èüäùñáò Ý÷åé åêöñáóôåß ÊÁÉ äçìïóßùò ÊÁÉ åðáíçëëåéìÝíùò õðÝñ ôïõ êáôóáñÞ, ôïí ïðïßï üëïé Ý÷ïõìå îåóêßóåé. ÌÞðùò êñáôÜìå êáé áðü ôéò êéíÞóåéò ÆáãïñÜêç áõôÜ ðïõ èÝëïõìå (Þ åîõðçñåôïýí ôç óôïé÷åéïèÝôçóç ôïõ óêåðôéêïý ìáò); ÕðÜñ÷åé êÜðïéïò ðïõ íá åßíáé áðüëõôá ðåðåéóìÝíïò üôé áí öÝôïò ï ó÷åäéáóìüò óôçí ÐÁÅ äåí ëåéôïõñãÞóåé êáé ç ïìÜäá êáôáëÞîåé ðÜëé 9ç, 10ç 11ç ê.ë.ð. äåí èá îåóêßóïõìå ÊÁÉ ôï ÆáãïñÜêç; Áí èõìÜìáé êáëÜ êáé ôïí ¢ããåëï êÜðïôå ôïí ðñïóêõíïýóáìå, áëëÜ êáé ôïí öôýóáìå êáé ôïí êëùôóÞóáìå êáé ôïí ðñïðõëáêßóáìå.

2. ØåõôïäéëëÞìáôá äåí õðÜñ÷ïõí (åëðßæù íá ìçí éó÷ýåé êáé ãéá ìÝíá ç ðñïôñïðÞ ôïõ PAOKCURE ãéá áõôïóïäïìéóìü ìå ôï äßëëçìá). Ðñáãìáôéêüôçôåò õðÜñ÷ïõí êáé åßíáé Þ ËÕÓÇ Þ Â’ ÅÈÍÉÊÇ (ëüãù ÷ñåþí). ¼ëïé èá èÝëáìå íá õðÜñîåé ëýóç üðùò ôçí ðåñéãñÜöåé ï PAOKCURE êáé üðùò ôçí áíÝöåñáí êáé Üëëïé áäåëöïß óôï forum.

3. ¼ìùò äåí áðïäÝ÷ïìáé ôï õðïìïíÞ Ýùò üôïõ íá åìöáíéóôåß ï åðåíäõôÞò. Êé áí äåí åìöáíéóôåß; (ÉóôïñéêÜ êáé ìüíï áíáöÝñù üôé êáé ïé ¸ëëçíåò ðñéí ôçí åðáíÜóôáóç ôïõ ’21 ðåñßìåíáí ôïí Ìüóêïâï êé Ýêáíáí õðïìïíÞ. Áí äåí õðÞñ÷å ï îåóçêùìüò èá Þìáóôáí áêüìç õðü ôïõñêéêü æõãü).

4. ÄçëáäÞ áí ìå ôçí ÁÌÊ óôçí ÐÁÅ Ýñèåé ìéá åôáéñåßá ìå Ýäñá ôï Áìðïý ÍôÜìðé áêïõìðÞóåé ôá 18 ìýñéá êáé ðÜñåé ôçí ÐÁÅ èá ñùôÞóåé êáíÝíáí; Êé áí öÝñåé 10 Ýã÷ñùìïõò ãéá äéïßêçóç ðïõ ç ìüíç åëëçíéêÞ ëÝîç ðïõ èá îÝñïõí åßíáé ëáêáìáò, èá åñùôçèåß êáíåßò; Ãéáôß äýï ìÝôñá êáé äýï óôáèìÜ ìå ôçí ÐÁÅ êáé ôçí ÊÁÅ ñå ðáëéêÜñéá; ÐÁÏÊ ï Ýíáò ÐÁÏÊ êé ï Üëëïò.

5. ÌÞðùò áõôÞ ç áäéÜêïðç ðáñÝëáóç áìáñôùëþí êáé êëåðôþí áðü ôïí ÐÁÏÊ ìáò Ý÷åé êÜíåé ðåñéóóüôåñï êá÷ýðïðôïõò áðü ôï êáíïíéêü;

6. Åãþ áõôü ðïõ äéáðéóôþíù åßíáé ðùò üôé ðñüôáóç êáé íá ãßíåôáé, íá áêïýãåôáé, íá õðÜñ÷åé õðü óêÝøç ê.ë.ð. ðñÝðåé íá ðåñÜóåé áðü 40 êýìáôá êáé óôï 41ï íá ðíéãåß. ÌÞðùò üìùò ôåëéêÜ ðíßãåôáé ãéáôß ï íáõáãïóþóôçò ËÁÏÓ ÔÏÕ ÐÁÏÊ Ý÷åé ãõñßóåé ôçí ðëÜôç óôï ìðÜóêåô êáé ÷áñéåíôßæåôáé ìå ôéò (ìåëëïíôéêÝò) ìåôáãñáöÝò óôï ðïäüóöáéñï êáé ôçí áõîáíüìåíç (åõôõ÷þò) ðþëçóç ôùí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò;

Ößëå GTGipas áñßèìçóá êÜðïéá óçìåßá ôïõ êåéìÝíïõ óïõ ãéá íá ìðïñÝóù íá óõæçôÞóïõìå ðÜíù óå óõãêåêñéìÝíá èÝìáôá, ãéáôß äå íïìßæù ðùò ìå êáôÜëáâåò.
1. Ï ÆáãïñÜêçò Ýêáíå ôï áðïëýôùò ëïãéêü êáé äåí êáôáëáâáßíù ðñïò ôé ç åðéìïíÞ óáò ñå ðáéäéÜ óå áõôü ôï óçìåßï. Áíôéìåôþðéóå ìå óåâáóìü ôï èåóìü ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÁÓ, áðëÜ êáé îÜóôåñá, ãéá íá ìçí Ý÷åé ÐÅÑÉÓÓÏÔÅÑÏÕÓ ÅÓÙÔÅÑÉÊÏÕÓ Å×ÈÑÏÕÓ. Ç ÐÁÅ Ý÷åé íá áíôéìåôùðßóåé Ýíá êõêåþíá ðñïâëçìÜôùí êáé äåí Ýðñåðå íá áíïßîåé ìÝôùðï ÊÁÉ ìå ôïí ÁÓ. Áí ìðëåêüôáí ìÝóá óôá óêáôÜ ôïõ ÁÓ, èá åß÷å öèáñåß Üìåóá. Èá Üíïéãå ôåñÜóôéá ìÝôùðá ìå üóïõò ÷áëâáäéÜæïõí ôï ãÞðåäï êáé èá ðÞãáéíå óôï äéÜïëï ç ÐÁÅ, áöïý èá åß÷áìå óêïôùèåß ìåôáîý ìáò.
Äåí áíôÝ÷ù Üëëï íá æçôÜôå áðü ôïí ÆáãïñÜêç ï ëüãï ãéáôß äåí ðÞãå íá êáèáñßóåé êáé ôïí ÁÓ êáé ãéáôß äåí Üíïéîå ðüëåìï ìå ôïí êáôóáñÞ. ¸ëåïò ñå ðáéäéÜ. ¸ëåïò ðéá. ÅìÜò ëÝôå Æáãïñüóêõëá êáé ðáíôïý ìå ÆáãïñÜêç áó÷ïëïýìáóôå êé åóåßò èÝëåôå íá êáèáñßóåé ìáæß ìå ôçí ÐÁÅ êáé ôïí ÁÓ. Íá ðåé ôïõ êáôóáñÞ "Üíôå ñå êëÝöôç Ýîù áðü ôïí ÐÁÏÊ";

2. Åãþ ôï Ý÷ù ðåé ðïëëÝò ðïëëÝò öïñÝò. Äåí Ýãñáøá ãéá íá ðñïôåßíù, áëëÜ ãéá íá âãÜëù ôïí ðüíï ìïõ. Êáé åßðá ôï åîÞò áðëü. ÐñïôåßíåôÝ ìïõ ìßá ëýóç íá ôç óôçñßîù ùò ÐÁÏÊôóÞò. Ôßðïô' Üëëï! ÁëëÜ íá äßíù ëåöôÜ óôïí ãáëáôóüðïõëï, äåí ôï êÜíù. Áõôü äåí åßíáé ëýóç. Ãéáôß ôá ëåöôÜ èá ðÜíå óôç ôóÝðç ôïõò êáé ü÷é óôïí ÐÁÏÊ. ¢ñá ï ÐÁÏÊ èá ðÝóåé ïýôùò Þ Üëëùò ìå áõôïýò, ìå ôç äéáöïñÜ üôé èá Ý÷ù äþóåé ôá ëåöôÜ ìïõ.

3. Áõôü áêñéâþò Þèåëá íá ñùôÞóù êáé óå óáò ñå ðáéäéÜ. Íá ðñïôåßíåôå. Åãþ èÝëù í' áêïýóù, ü÷é íá ðñïôåßíù êáé óå Üëëïõò áõôÜ ðïõ ãñÜöù, ðùò êïõñÜóôçêá. Åãþ äåí Ýãñáøá ðñïôÜóåéò. Åêôüò âÝâáéá ôçò Üðïøçò ðùò ü,ôé äþóåôå óå áõôïýò ðïõ Ýêáíáí ôçí áýîçóç êåöáëáßïõ, èá ðÜíå óôç ôóÝðç ôïõ ðáíôåëïíÜôïõ êëÝöôç. Ï damned åßðå ðáñáðÜíù êÜôé ðïëý óïâáñü, ðïõ áðïäåéêíýåé ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï ôïõò öüâïõò ìïõ. Ç áýîçóç Ýãéíå óôï ðïóü ðïõ ÷ñÝùóáí ôéò "êáñôÝëåò" ôïõò. ¢íôå äþóôå ôïõò ôá ëåöôÜ óáò "ãéá íá óùèåß ï ÐÁÏÊ"

4. ÕðÜñ÷åé êáé ôï Õðïõñãåßï ÁíÜðôõîçò. ÁëëÜ ãéá íá äéåõêïëýíù ôç êïõâÝíôá, èá ðù ðùò ôï Õðïõñãåßï ü÷é ìüíï äå èá âïçèÞóåé ôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ èá êÜíåé ôá óôñáâÜ ìÜôéá óôï ëáìüãéï áðü ôï ÍôïõìðÜé. ÕðÜñ÷ïõí äýï ðñÜãìáôá ðïõ äåí õðïëïãßæåéò êáèüëïõ óôï óêåðôéêü óïõ.
Ôï ðñþôï ðùò óôçí ÐÁÅ óïõ ëÝåé âÜëå ëåöôÜ óôçí áýîçóç ï ÆáãïñÜêçò êáé ï êáèÝíáò, Üêõñï-ïé ðåñéóóüôåñïé îÝñïõí ðùò äåí ôá æçôÜåé ãéá íá ôá âÜëåé óôç ôóÝðç. Óôçí ÊÁÅ óôá æçôÜåé ï ãáëáôóüðïõëïò êáé ï ðáíôåëïíÜôïò, ìÝóù ôùí óõíåôáßñùí ôïõ ðïõ ðñüôåéíå ãéá äéïßêçóç êáé Ýäùóå ;;;; ôéò ìåôï÷Ýò.
Ôï äåýôåñï ðùò óôç ðåñßðôùóç ôçò ÐÁÅ ÷ñåéÜæåôáé ôï ëáìüãéï íá âñåé 18 åêáôïìýñéá ãéá íá êÜíåé ôç ëáìïãéÜ êáé ðÜñá ðÜñá ðïëý äýóêïëá èá ôá âñåé Ýíáò ðïõ äåí ôá Ý÷åé, åíþ óôç äåýôåñç ìå Ýíá äáíåéÜêé ãßíåôáé ç äïõëåéÜ.

5. Íáé, áëëÜ ü÷é Üäéêá. Ðüóï ìÜëëïí üôáí áêüìç äåí Ý÷åé ÷ôéóôåß ç íÝá Ôïýìðá. Åãþ ìÝ÷ñé ôüôå äåí åìðéóôåýïìáé êáíÝíáí

6. Ôï ðéï óçìáíôéêü êïììÜôé ôïõ óêåðôéêïý ìïõ Þôáí ðùò ôï ìðÜóêåô ðëçñþíåé ôéò êïêïñïìá÷ßåò ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ ÁÓ êáé êáôÜ óõíÝðåéá ôï ãçðåäéêü. ÁëëÜ áöïý êáíåßò äåí óõìöùíåß, êáíåßò äåí èá ìå êáôáëÜâåé

1. ðåñá ôïõ ïôé èá óõìöùíçóù ðáëé ìå gtgipas íá äéåõêñéíéóù ïôé ïé óõíäåóìïé äåí åêáíáí êáìéá êéíçóç (áðáíôáù ìïíïò ìïõ ôåëéêá) êáé öõóéêá ï÷é ìáô óå æçôñï êáé âåôåñáíïõò,,,ðåñá öõóéêá ôéò 2 áíáêïéíùóåéò óôï óáéô ôùí ïõëôñáò (ðñïò ôéìçí ôïõò) ðïõ ïìùò äåí ëïãéæïíôáé ùò óõíäåóìïò,,ïõôå áðï ôïõò óõíäåóìïõò,,ïõôå áðï ôïõò ïðáäïõò ïõôå êáé áðï ìåíá.
áðï êåé êáé ðåñá ïõôå êáí óõãêåíôñùóç ãéá ôï ìðáóêåô äåí å÷åé ãéíåé íá óõæçôçèåé åóôù ôï èåìá,,, ïõôå êáí åíá áðëï áñèñáêé óå óáéô ôïõò.
âåâáéá ìðïñåé íá åéíáé åðéëïãç ôùí óõíäåóìùí íá ðåñéìåíïõí,,,ï÷é ïìùò íá ëåìå êáé ãéá êéíçóåéò ìáô êáé9 ïôé åéíáé åäù,,,ìåôáîõ ìáò ìéëáìå.
êáé öõóéêá ãéá íá ìçí âãáæïõìå ôçí ïõñéôóá ìáò áðåîù,,,ïé óõíäåóìïé åéíáé êïììáôé ôïõ êïóìïõ ìáò,,,
áöïõ ï êïóìïò åéíáé áäéáöïñïò ç ôáóç áõôç õðáñ÷åé êáé óôïõò óõíäåóìïõò äõóôç÷ùò....

2. êáé öõóéêá äåí åéíáé äõíáôïí íá êáíïõí êéíçóåéò ìå âáóç ôïí êïóìï áí ïëïé åéìáóôå óôá áñ÷éäéá ìáò,,,
áò êáíïõí ïìùò ìéá óõãêåíôñùóç,,,áò âñïõí ôïí ãáëáôóïðïõëï íá åñåõíçóïõí ôéò ðñïèåóåéò ôïõ êáé íá ìáèïõí áíáëõôéêïôåñá ôçí êáôáóôáóç,,,
êáé ìåôç óåéñá ôïõò áò äïõí ôé åðéëïãåò å÷ïõìå êáé áò åíçìåñùóïõí ôïí êïóìï,,,

3. êáé åðåéäç êáëï åéíáé íá ãñáöïõìå êáé êáìéá áëçèåéá,,,
ï paokcure ãñáöåé ãñáöåé ãñáöåé êáé ôåëéêá íïéùèåéò ïôé = áò ãéíåé ïôé åéíáé íá ãéíåé ( ìðïñåé ìå ôçí ðñïóåõ÷ç íá ìáò êáôóåé êáé êáíåíáò åðåíäõôçò íá óôáìáôçóïõí íá ìáò æáëéæïõí ôá áöôéá)) áëëá ìçí ÷áëáóôåé ç öáóç ìáò ìå æáãïñáêç,âéïëéäç,ãçðåäï-áò, ìåôï÷åò äéáñêåéáò êëð,,, ôé íá êáíïõìå ðáåé ôï ìðáóêåôáêé êñéìá âñå ðáéäéá...

4. ç ïëç öáóç ìïõ èõìéæåé êáôé ìáõñåò êùìùäéåò ðïõ ìáæåõïíôå ïé óõããåíåéò ðáíù áðï ôï ðôùìá êáé ìáëùíïõí ãéá ôá ïéêïãåíåéáêá êáé ôá êëçñïíïìéêá óå ôñáãåëáöéêåò êáôáóôáóåéò åíù ï åôïéìïèáíáôïò áãêïìá÷á.
åëá ñå ðáéäéá ëéãç áîéïðñåðåéá,,,õðáñ÷ïõí êáé áëëá ôïðéê áí äåí óáò íïéáæåé,,,
áöçóôå íá êáíïõìå ôçí êçäåéá çóõ÷á ÷ùñéò ãåëïéôçôåò,,,ôé áëëï ìáò åìåéíå?

5. õã. åëðéæù öõóéêá íá áíáôñáðåé ôï ôåëåõôáéï ìå îåóçêùìï óõíäåóìùí êáé êïóìïõ ç åóôù ìå êáíáí äñïóï...
Èá ìïõ åðéôñÝøåéò ößëå Vedder íá áñéèìÞóù êáé ôéò äéêÝò óïõ áðüøåéò ãéá íá ãßíåé ìéá óùóôÞ êïõâÝíôá ÷ùñßò êáôåâáôÜ

1. ÁðÜíôçóåò ìüíïò óïõ ãéáôß Þìïõí Off line ñå ößëå êé ü÷é ãéáôß êñõâüìïõí. ¸ôóé ðùò ôï ãñÜöåéò åßíáé óáí íá ìå êáôçãïñåßò ðùò ëÝù êÜôé êáé äåí ôïëìþ íá áðáíôÞóù. ÅðåéäÞ ðÜíôùò äåí Ý÷ù êáìßá üñåîç íá áíáãïñåõôþ óå õðåñáóðéóôÞ ôùí óõíäÝóìùí, ðïõ äåí ôï ÷ñåéÜæïíôáé êéüëáò, èá ðù áðëÜ ðùò áõôÝò ïé ðåñÞöçìåò áíôéäñÜóåéò ðïõ áíÜãêáóáí íá óðÜóåé ç óõìöùíßá óôç ìßá êáé íá áíáèåùñÞóåé ôï ÌÅËÂÁ ôç óôÜóç ôïõ, äåí Þôáí åðåéäÞ Ýãéíå çëåêôñïíéêüò ðüëåìïò áíôéäñÜóåùí åêåßíç ôç ìÝñá óôï internet.
Êáé ãéá íá ôï ëÞîù, ìðïñåß íá Ý÷åéò äßêéï. Åãþ îåêáèÜñéóá ðùò Ýêáíá ìéá åéêáóßá êáé äåí åßðá ðùò îÝñù üôé óõìâáßíåé áõôü êé áõôü.

2. Áõôü ðåñéìÝíù êé åãþ íá ðù ôçí áëÞèåéá

3. Áõôü áíôéëáìâÜíåóáé åóý. Äå óçìáßíåé üìùò ðùò åãþ áõôü ãñÜöù. Óôçí ïõóßá ãñÜöù ôåëåßùò äéáöïñåôéêÜ ðñÜãìáôá, áëëÜ âáñéÝìáé íá îáíáãñÜøù ôá ßäéá. ÐÜíôùò åßíáé ëÜèïò ðïõ ôï îåêéíÜò ïíïìÜæïíôáò áëÞèåéá ôçí åñìçíåßá óïõ óå üóá óêÝöôïìáé.

4. Ï êáèÝíáò áíôéëáìâÜíåôáé ìå ôï äéêü ôïõ ôñüðï ôá ðñÜãìáôá. Äåí èá ðåé ï Ýíáò óôïí Üëëï íá ðÜøåé íá åêöñÜæåôáé, üðùò êáé üðïõ ãïõóôÜñåé. Áðü êÜèå Üðïøç êÜôé âãáßíåé. ¢ëëùóôå Üëëåò öïñÝò êáôçãïñåßò ðùò äåí áó÷ïëåßôáé ï êüóìïò ìå ôï ìðÜóêåô êáé ôþñá ðùò íá ìçí áó÷ïëïýíôáé Ýôóé. Åãþ ëÝù ðùò êáé ïé êüíôñåò êáëÝò åßíáé ãéáôß óõíôçñïýí ôï èÝìá øçëÜ. Ìåóçìåñéáíü èá êáôáíôÞóïõìå, áëëÜ ôïõëÜ÷éóôïí èá õðÜñ÷åé øçëÜ ôï topic ôïõ åðåíäõôÞ óôï ìðÜóêåô.

5. Êé åóý óå åëðßäá êáôÝëçîåò âëÝðù
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
Κάποιους προβληματισμούς έχω. Τα περνάω μέσα στο κείμενο για να μη πλατιάζω και να εκφραστώ συγκεκριμένα.

Είσαι και μαύρος, και άρης, γράφεις με greeklish και δεν βάζεις και καμμιά παράγραφο να μπορούμε να διαβάσουμε!!!  ;D ;D

Δεν ξέρω αν είσαι μέλος στον Α.Σ. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση μοιράσαμε ένα βιβλιαράκιπου αναφέρει πώς ακριβώς θα γίνει η Λαϊκή Βάση.

Επεξηγώ λοιπόν ... τα 10 Ευρώ που αναφέραμε στην πρόταση και η οποία βρίσκεται ολόκληρη στο http://www.paok1926.gr, είναι για τα λειτουργικά έξοδα της Λαϊκής Βάσης.

Λειτουργικά έξοδα είναι τα καθημερινά έξοδα ... ενοίκια, φώς, νερό, τηλέφωνο, μισθοδοσία προσωπικού, έξοδα γραφείου κλπ.

Δεν είναι το κεφάλαιο με το οποίο θα λειτουργεί η ΚΑΕ.

Το κεφάλαιο για να λειτουργήσει η ΚΑΕ θα προέρχεται απο τις χορηγίες της βάσης. Η βάση όσο μεγαλύτερη είναι τόσο περισσότερα λεφτά γεννάει, γιατί είναι το επιθυμητό πελατολόγιο απο διάφορες εταιρείες. Αυτό λοιπόν είναι που γεννάει λεφτά. Οι χορηγίες απο εταιρείες που επιθυμούν σχέση με αυτό το πελατολόγιο.

Παράδειγμα ... μιά νέα αλυσίδα fast food ανοίγει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμφέρον να κάνει προσφορά στα μέλη του club να τους παρέχει προνομιακές τιμές, και ταυτόχρονα να κάνει χορηγία στο club ένα σημαντικό ποσό.

Με αυτό το τρόπο θεωρώ πως ανοίγουμε τη πόρτα στους επιχειρηματίες-χορηγούς να κάνουν κουμάντο στην ομάδα και μάλιστα τους στρώνουμε το χαλί να το κάνουν χωρίς κόστος και ρίσκο. Εννοώ πως από τη στιγμή που η ομάδα θα κινείται με τις χορηγίες κι επειδή δε ζούμε σε έναν αγγελικό πλασμένο, ο χορηγός που θα τα σκάει πιο χοντρά θα έχει και εξυπηρετήσεις και θα έχει και ένα λόγο παραπάνω και θα έχει και συμφωνίες να τα παίρνει από κάπου αλλού κτλ.
Θα κάνει δηλαδή τη δουλειά του ως επενδυτής, αλλά με πλήρη ελευθερία να την κάνει όποτε γουστάρει και χωρίς να έχει στη πλάτη του το λειτουργίας της εταιρείας, που θα πληρώνουν οι μαλάκες και κυρίως θα την κάνει όποτε θέλει, αφού υπογραφούν κάποιες συμβάσεις πολυετείς που θα τα κονομάει αυτός.
Σε αυτό το πλάνο επίσης μεγάλο θέμα είναι ποιοι θα κλείνουν τις συμφωνίες με τους χορηγούς. Αυτοί θα πρέπει να είναι οι πιο αξιόπιστοι που υπάρχουν στο λαό του ΠΑΟΚ. Επειδή δεν υπάρψουν τέτοιοι, θα διαλυθεί κάθε προσπάθεια. Τα πράγματα είναι απλά. Αυτός που θα κλεινει τις συμφωνίες θα μπορεί να κονομάει στη πλάτη του ΠΑΟΚ πολύ χοντρά. Θα κερδίζουν οι χορηγοί και οι συγκεκριμένοι από τον ΠΑΟΚ και ο λαός θα πληρώνει τα λειτουργικά και φυσικά θα τους αλλάζει κατά καιρούς. Τι τους νοιάζει όμως αυτούς, αφού θα έχουν κονομήσει για μια ζωή και θα έχουν ανοίξει συνεργασίες με εταιρείες-συνεταίρους. Επίσης κανένας δεν θα μπει φυλακή, γιατί νόμιμα θα είναι όλα.

Έχουμε πει ότι υπάρχει ένα ολόκληρο marketing plan που στήθηκε απο ειδικούς που σπούδασαν το αντικείμενο, οικονομολόγους και αθλητικούς makreteer το οποίο πλάνο για ευνόητους λόγους δεν είναι δημοσιοποιήσιμο, και αν οι λόγοι για κάποιους δεν είναι τόσο ευνόητοι, αναφέρουμε ότι πρώτα δημιουργήθηκε το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης και μετά η Λέσχη φίλων του σωματείου της γειτονιάς. Επειδή λοιπόν είμαστε στο στόχαστρο και κάποιοι παρακολουθούν τις προτάσεις και τις ιδέες μας, γι'αυτό το λόγο σε τόσο σοβαρά θέματα δεν πρόκειται να διαρεύσει πληροφορία γιατί το σχέδιο το γνωρίζουν όλο κι' όλο 3 άτομα, είναι top secret.

Στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνονται λύσεις για το πώς θα διογκωθεί η λίστα των μελών, όπως επίσης και η λίστα των χορηγών, αλλά και πληροφορίες για τη διάρθρωση και την ανάπτυξη του club αυτού καθ'εαυτού, αλλά και τον ρόλο των τοπικών συμβουλίων και την αυτονομία τους, τη σχέση τους με το κέντρο που θα είναι η Θεσσαλονίκη και τον τρόπο ανάπτυξής τους.

Το παραπάνω και μόνο είναι τεράστιο μειονέκτημα για την όλη σας προσπάθεια, γιατί εκ των προτέρων ζητάτε από τον κόσμο να εμπιστευτεί σε 3 μυαλά το μέλλον του ΠΑΟΚ και τα λεφτά του. Δεν ξέρω ποια είναι τα 3 άτομα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι 3 θα έλεγαν στο λαό του ΠΑΟΚ, έχω αυτό το σχέδιο, δε στο λέω, εμπιστεύσου με, δώσε μου τα ηνία και θα το κάνω πραγματικότητα. Θα πέσει πολύ ντομάτα. Ακόμη και το τέλειο οικονομικό σχέδιο να είναι, θα πρέπει να πειστεί ο λαός. Αλλιώς θα πρέπει αυτοί που το προτείνουν ή αυτοί οι λίγοι που θα το μάθουν και θα εγγυηθούν να είναι 100% εμπιστοσύνης.
Πως ήρθε π.χ. ο Βιολίδης και εγγυήθηκε για τον Λιανό, έτσι θα πρέπει να βρείτε και ανθρώπους να εγγυηθούν για το πλάνο.
Οπότε πάλι καταλήγουμε στα πρόσωπα που έχουν σημασία και όχι στις προτεινόμενες λύσεις φίλε damned, για τα οποία φωνάζω τόσο καιρό

Ελπίζω να κατάλαβες πλέον ότι τα χρήματα δεν θα βγαίνουν απο το 10 Ευρω.

Θα μπορούσες ίσως να με ρωτήσεις 2 πράγματα ...

1. Αν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα υπάρξουν χορηγοί.
2. Αν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον απο επενδυτή για να αναλάβει μόνο το management.

Για το πρώτο είμαι απόλυτα σίγουρος. Ο χορηγός όπου μυρίζεται λεφτά μπαίνει. Δεν μιλώ για κρατικές χορηγίες που μπορούν να έρθουν και που πιστεύω ότι έχουμε τον τρόπο να τις κάνουμε  να έρθουν, μιλάω για ιδιωτικές εταιρείες.

Όπως ανέπτυξα παραπάνω το σκεπτικό μου,  υπερθεματίζω κι εγώ και προβλέπω πως θα γίνουν ουρές από τους υποψήφιους χορηγούς. Τρελοί είναι; Μόνο κέρδος θα έχουν από τέτοιου είδους εμπλοκή. Αλλά σκοπός είναι να κερδίσει και η ομάδα από αυτό.

Για την δεύτερη ερώτηση θα πώ το εξής. Μέχρι τώρα έχουμε αφήσει να γίνει γνωστό ότι έχουμε κάνει πρόταση σε 2 επιχειρηματίες για να αναλάβουν το management. Η μία έγινε στη Γ.Σ. του Α.Σ. προς τον Ζήτρο και η άλλη έγινε στον Ευθύμη Ρετζιά.

Και οι δύο την βρήκαν την πρόταση ιδιαίτερα ελκυστική επειδή ...
- Είναι ξεκάθαρη
- Δεν αναλαμβάνουν να ξεπληρώσουν χρέη που δημιούργησε άλλος.
- Δεν απαιτούνται τόσο πολλά κεφάλαια. Είναι άλλο να αγοράζεις μιά ομάδα, αναλαμβάνοντας να πληρώσεις 2,5-3 εκ. χρέη και μάλιστα χωρίς να μπορεί κανείς να σε διαβεβαιώσει γι'αυτά απόλυτα, και άλλο να την ενοικιάζεις και να την δουλεύεις με το 1/10 των χρημάτων που θα την αγόραζες!!!
- Τα οφέλη είναι ακριβώς τα ίδια για το άτομο που θα ασχοληθεί, είτε την αγοράσει είτε πάρει το management.
- Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, γιατί όλοι το σκέφτονται αυτό, είναι εύκολη η απεμπλοκή τους ... διότι όλοι οι μνηστήρες ιδιοκτήτες ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα κυνηγηθούν .. και ίσως αν έχουν βάλει λεφτά να τα χάσουν ... ενώ έτσι απεμπλέκονται πάρα πολύ εύκολα.

Όλα αυτά που λέγαμε και είναι σωστά, αλλά επιμένω πως είναι ωραία για τον επενδυτή και (αν θέλουμε να είμαστε λίγο καχύποπτοι ή απλά να έχουμε το νου μας) και σε αυτούς που θα κλείνουν τις συμφωνίες με τους χορηγούς. Εγώ θα ονομάζω χορηγούς κι όχι επενδυτές όσους επιχειρηματίες μπούνε στη παραπάνω διαδικασία.
Διαφωνώ μόνο στα λεφτά που πιθανό να χάσουν, γιατί αυτό δεν υπάρχει. Μόνο θα κονομήσουν.

Μένει να δούμε αν αυτό το πλάνο είναι οικονομικά συμφέρον στον επενδυτή. Αν είναι και οικονομικά συμφέρον και του παράγει κέρδη, τότε θα είναι ελκυστικό.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά εδώ έχω την μεγάλη μου διαφωνία. Αυτό που μένει να δούμε τόση ώρα, είναι να καταλάβουμε τα κέρδη της ομάδας. Αυτό που είναι το σημαντικό κι όχι τι θα κερδίσει, που πιστεύω όλοι συμφωνούμε πως θα κερδίσει ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας.

Μπήκαμε και σε αυτό το κομμάτι και είδαμε ότι με ένα αντίτιμο 250 χιλ Ευρώ το χρόνο, ο επενδυτής μπορεί να βγάλει την χρονιά του άνετα.

Δεν συμπεριλάβαμε στα έσοδα έσοδα απο ακαδημίες, απο εμπορικούς χώρους ή απο χορηγία ονόματος γηπέδου. Αυτά τα αφήσαμε για τον Α.Σ. Τα καταθέσαμε σαν πρόταση στον Α.Σ. και τα αφήσαμε. Μπορεί να τα πάρει ο επενδυτής και να τα διαχειριστή, με άδεια όμως απο τον Α.Σ. και ένα επιπλέον όμως κόστος που θα πρέπει να το συννενοηθεί με τον Α.Σ.

Τα οφέλη που θα έχει ο επενδυτής λειτουργόντας την ομάδα σωστά, γιατί αυτό είναι το ζητούμενό μας, να δημιουργήσουμε το πλαίσιο για να έρθουν νοικοκύρηδες και όχι ταρνανάδες, τα οφέλη λοιπόν του επενδυτή θα είναι πολύ περισσότερα απο τα κέρδη που θα έχει απο το management.

Μα συνεχίζουμε να μιλάμε για τα τα οφέλη του Χ επιχειρηματία. Αυτό από μόνο του είναι λάθος, είναι τραγικό. Νομίζω πως συμμετέχω σε συζήτηση εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων που προτείνουμε στον πελάτη μία δουλειά, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εμείς δεν είμαστε ως λαός ο μεσάζων, αλλά αυτός που θα κάτσει απέναντι από τον επιχειρηματία και θα συνδιαλαγεί. Σου πουλάω αυτό, πόσο το αγοράζεις.
Εμείς έχουμε να πουλήσουμε κάτι. Κάτι τεράστιο. Τις δυνατότητες αξιοποίησης ας τις βρει ο ίδιος. Αλλιώς αν εμείς ξεκινήσουμε από το σημείο να του παράσχουμε όλα αυτά, ο απέναντι (γιατί στη διαπραγμάτευση είναι αντίπαλος μέχρι να ευωδοθεί) θα ξεκινήσει με το να μας ζητήσει το παλατάκι.
Επίσης νομίζω πως τόσην ώρα μιλάμε για λαϊκή βάση (ή έστω από εκεί ξεκινήσαμε) και από την αρχή ως εδώ συζητάμε για πώληση σε επενδυτή, ή χορηγό ή όπως αλλιώς τον βαφτίζουμε αυτόν που θα κονομήσει από τον ΠΑΟΚ με εμάς συνεταίρους, που θα συμμετέχουεμ μόνο στα έξοδα!!!

Στα πλαίσια της πρότασης λοιπόν που καταθέσαμε, εκτός απο τους 2 παραπάνω, έχουμε κάνει και κάποιες άλλες επαφές με επιχειρηματίες που μπορεί να ήθελαν να αναλάβουν ως επενδυτές και τα μηνύματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά,  χωρίς όμως να πώ ότι αυτό θα είναι μιά πολύ εύκολη υπόθεση, επειδή κυρίως είναι πρωτοπόρα. Αν δουλέψει μιά φορά και έχει ιστορικό, τότε τα πράγματα θα είναι ευκολότερα.

Πιστεύω λοιπόν ότι επενδυτής θα μπορούσε να βρεθεί και μάλιστα υπάρχει μιά ολόκληρη λίστα απο ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια αποστασιοποιήθηκαν απο τα κοινά του ΠΑΟΚ, επειδή τα σαπρόφυτα απέβαλαν ότι υγιές υπήρχε, και μέσα απο αυτή τη λίστα εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί επενδυτής, προσωπική μου εκτίμηση το ξαναλέω, βασιζόμενος όμως σε κάποιες επαφές που είχαμε.

Σιγά που κάνανε και τους δύσκολους. Αλλά ακόμη κι αν το κάνανε είναι στο πλαίσιο όσων έλεγα. Βλέπουν να τους προσφέρουμε στο πιάτο τα πάντα και σκέπτονται να εκμεταλευτούν την απελπισία και ν' αρπάξουν όσα προλαβαίνουν. Στη δουλειά μου έχω κάθε μέρα εδώ και χρόνια επαφές με χορηγούς και σας λέω ειλικρινά ότι είναι αδηφάγοι. Ζητάνε συνέχεια πιο πολλά. Αυτό δεν είναι κακό. Τη δουλειά τους κάνουν. Εσύ ως ΠΑΟΚ όμως αν ξεκινήσεις ως ζήτουλας, δεν έχεις επιστροφή. Θα σε γδύσει. Είναι κακό πράγμα η απελπισία.

Θα μου πεις τι να κάνουμε. Άσε τις θεωρίες. Εγώ προσωπικά έχω εξηγήσει το σκεπτικό μου εκατό φορές. Μέσα εκεί λέω όσα πιστεύω. Τώρα εκφράζω τις ενστάσεις μου. Αλλά για να έχουμε να λέμε, έστω ότι φτάνουμε εδώ. Στο σημείο να μπει μια τέτοια πρόταση στο τραπέζι για να αποφασίσουμε. Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό, γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνει εκτός κι αν αλλάξει διοίκηση ο ΑΣ, αλλά πες πως υπάρχει τρόπος να αποφασίσουμε ως μέλη του ΠΑΟΚ.
Δεν είμαι σύμφωνος με τέτοιου είδους λύση από τη μία και απ' την άλλη και σύμφωνα με τη θεωρία πως δεν μπορούμε να περιμένουμε και να αφήσουμε να διαλυθεί το μπάσκετ και πρέπει να ρισκάρουμε, θα προτιμούσα να ρισκάρω τα χρήματά μου στο ΜΕΛΒΑ παρά στον εκπρόσωπο του παντελονάτου. Αλλά θα περίμενα να βγει κι ένας που εμπιστεύομαι να της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας που δεν μπορεί να είναι το να βγείς πάνω απο 3ος, μπορεί με μιά ανάταση του τμήματος και την σωστή εκμετάλλευση των πόρων αλλά και των ακαδημιών, κάποια στιγμή να μας επιτρέψει να μιλάμε και για σπάσιμο της διάδας. Δεν μπορεί να σπάσει αλλιώς η δυάδα. Με χρήματα αποκλείεται. Με οργάνωση, με νοικοκυριό, με νέα ταλέντα που δεν θα φύγουν αλλά θα μείνουν και θα προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, με μια ομάδα που δεν θα βασίζεται στο χρήμα αλλά στην ομοιογένεια, με το πλεονέκτημα του κόσμου που έχουμε, κάποια στιγμή θα φέρει και το σπάσιμο της δυάδας, αλλιώς, ελπίδες να δούμε κάτι μεγάλο, δεν έχουμε. Αλλιώς, βρίσκουμε τον Πανόπουλο του Μπάσκετ, που θα μας έχει 3ο-4ους και δεν θα είμαστε ούτε για πάνω, ούτε για κάτω ...

Εγώ δεν θέλω δυάδες, αλλά αξιοπρεπή ομάδα. Καλό είναι να μιλάμε για δυάδες για να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμη και σε αυτό το υποτιθέμενο μοντέλο λαϊκής βάσης, από τις ορέξεις των επιχειρηματιών θα εξαρτόμαστε και μόνο και κανείς τους δεν θα απλώσει τα πόδια έξω από το μικρό πάπλωμα, για να μη του τα κόψει το σύστημα. Άρα καταρρίπτεται άμεσα το κυριότερο πλεονέκτημα της φιλοσοφίας της λαϊκής βάσης, που είναι ο λαός του ΠΑΟΚ απέναντι στους λεφτάδες και στο σύστημα ολόκληρο. Άρα ό,τι συζητάμε εδώ δεν είναι να πάμε για λαϊκή βάση, αλλά να πάμε να βρούμε επενδυτή. Απλά το αλλάζουμε όνομα.

Η πολυμετοχικότητα που εφαρμόζει ο Ζαγοράκης στην ΠΑΕ είναι πολύ πιο λαϊκή από αυτή τη πρόταση. Αυτό δεν το λέω για κακό για την παραπάνω πρόταση. Άλλωστε δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλοί Ζαγοράκηδες και ο ένας που μας βρέθηκε έχει να κάνει πολλά πράγματα ακόμη στο μπουρδέλο της ΠΑΕ. Έτσι δεν μπορεί να περιμένει κάποιος σοβαρά να πάμε σε πραγματική λαϊκή βάση, χωρίς λαϊκούς ηγέτες που θα την διασφαλίσουν. Λύση λοιπόν να βρεθεί στο μπάσκετ και ας την ονομάσουν κάποιοι και Μπάμπη. Αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω έναν που μου μιλάει στα ίσα, παρά έναν που μου λέει μισές αλήθειες ή που ονομάζει τα μήλα πορτοκάλια.

Αυτό προσοχή δε το λέω για το μπάσκετ, που πολλοί μέσα στην αγωνία σας δεν βλέπετε πως είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά το λέω στον damned για τις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ, όπου εκεί θα μας ζητηθεί η ψήφος μας. Αν είναι να κάνω το χαζό στο μπάσκετ είμαι πρόθυμος να τον κάνω και να πληρώσω. Όχι όμως τους συνεταίρους του παντελονάτου, όπως έχω πει 100 φορές.
Αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κάνω το χαζό και στον ΑΣ. Γι' αυτό ξεκαθαρίζω τη δική μου προσωπική θέση, τη μία ψήφο μου.

Τα λέω προκαταβολικά, γιατί θέλω ειλικρινά να έχω απαντήσεις κι όχι για να κάνω τον έξυπνο ή επειδή πάω κόντρα για Χ λόγους, που μπορεί να σκεφτεί όποιος δε γουστάρει όσα λέω.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

goudas4

• Guest
Αναζητείται πρόεδρος

Το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας και θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναζητείται αυτήν τη στιγμή, ώστε να «κλείσει» η ομάδα των ανθρώπων που από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα πάρουν τις τύχες της ομάδας μπάσκετ του «δικέφαλου» στα χέρια τους. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δεν είναι προς το παρόν διατεθειμένος να μπει και πάλι μπροστά και οι μέχρι τώρα προσπάθειες για το νέο πρόεδρο δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Παρ' όλα αυτά, ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ μαζί με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Θάνο Κουλουτμπάνη και τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο συναντήθηκαν χθες με τον Δημήτρη Βεργίνη (φωτό) και τον εκπρόσωπό του, σε μία προσπάθεια να διευθετηθούν οι σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το νεαρό αθλητή. Του προτάθηκε μάλιστα διακανονισμός για την καταβολή των οφειλομένων, αλλά και υπογραφή νέου συμβολαίου (τριετούς διάρκειας), με δεδομένο ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Βεργίνη λήγει το επόμενο καλοκαίρι. «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει οι συνθήκες να είναι τέτοιες στην ομάδα που και εξασφαλισμένοι να είμαστε όλοι, αλλά και να υπάρχει η προοπτική για να κάνει κάτι καλό η ομάδα» σχολίασε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που έχει αρκετές προτάσεις και για να μείνει στην ομάδα του «δικέφαλου» θα πρέπει να γίνουν πολλά...

Παρόμοια συζήτηση για τις οφειλές, αλλά και για αναπροσαρμογή συμβολαίου έγινε και με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7761&pubid=1114178

Dystyxws meiname oloi sta logia kai ksexasame tis praxeis ton teleutaio kairo...
I omada tou Livingston, tou Bery, tou Bane, tou Peja, twn eurwpaikwn titlwn tou PALE ktl. pethainei ki emeis stenaxwriomaste pio poly
epeidi den mas arese san metagrafi o ivic...
Autoi eimaste, auto mas axizei...

Kai nai re magkes mporei ontws na exoun gamisei tin omada ta teleutaia xronia kai na exei kourastei o kosmos, alla ftaiei ki autos re magkes pws na to kanoume...
Dikaiologies tha prospathousa na vrw an imoun skouliki...Epeidi eimai PAOK exw mathei na exw kai autognwsia...
Exoume paratisei to basket les kai milame gia kana athlima tou styl baseball...Autoi pou kai kala exoun meinei na asxolountai pio poly endiaferontai na prowthisoun
tin opoiadipote parataxi tous para na swsoun tin idi misopethameni omada tou PAOK...

Paw sto www.paoktv.gr na dw tin omada mou...Tin omada pou agapisa...Tin omada pou pote den katafera na tin dw apo konta logw tou nearou tis ilikias mou alla
vlepontas tin apo tin tileorasi me porwne toso pou egina PAOK xwris deuteri skepsi...Paw na dw ton PAOK mou...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **

1. Èá îåêéíÞóù ìå ôá ãñáöüìåíá ôïõ PAOKCURE, ï ïðïßïò ÷ñçóéìïðïßçóå ùò ðáñÜäåéãìá ôçí Ýëåõóç ÆáãïñÜêç. 1.Áí äåí êÜíù ëÜèïò ï Èüäùñáò Ý÷åé åêöñáóôåß ÊÁÉ äçìïóßùò ÊÁÉ åðáíçëëåéìÝíùò õðÝñ ôïõ êáôóáñÞ, ôïí ïðïßï üëïé Ý÷ïõìå îåóêßóåé. ÌÞðùò êñáôÜìå êáé áðü ôéò êéíÞóåéò ÆáãïñÜêç áõôÜ ðïõ èÝëïõìå (Þ åîõðçñåôïýí ôç óôïé÷åéïèÝôçóç ôïõ óêåðôéêïý ìáò); ÕðÜñ÷åé êÜðïéïò ðïõ íá åßíáé áðüëõôá ðåðåéóìÝíïò üôé áí öÝôïò ï ó÷åäéáóìüò óôçí ÐÁÅ äåí ëåéôïõñãÞóåé êáé ç ïìÜäá êáôáëÞîåé ðÜëé 9ç, 10ç 11ç ê.ë.ð. äåí èá îåóêßóïõìå ÊÁÉ ôï ÆáãïñÜêç; Áí èõìÜìáé êáëÜ êáé ôïí ¢ããåëï êÜðïôå ôïí ðñïóêõíïýóáìå, áëëÜ êáé ôïí öôýóáìå êáé ôïí êëùôóÞóáìå êáé ôïí ðñïðõëáêßóáìå.

2. ØåõôïäéëëÞìáôá äåí õðÜñ÷ïõí (åëðßæù íá ìçí éó÷ýåé êáé ãéá ìÝíá ç ðñïôñïðÞ ôïõ PAOKCURE ãéá áõôïóïäïìéóìü ìå ôï äßëëçìá). Ðñáãìáôéêüôçôåò õðÜñ÷ïõí êáé åßíáé Þ ËÕÓÇ Þ Â’ ÅÈÍÉÊÇ (ëüãù ÷ñåþí). ¼ëïé èá èÝëáìå íá õðÜñîåé ëýóç üðùò ôçí ðåñéãñÜöåé ï PAOKCURE êáé üðùò ôçí áíÝöåñáí êáé Üëëïé áäåëöïß óôï forum.

3. ¼ìùò äåí áðïäÝ÷ïìáé ôï õðïìïíÞ Ýùò üôïõ íá åìöáíéóôåß ï åðåíäõôÞò. Êé áí äåí åìöáíéóôåß; (ÉóôïñéêÜ êáé ìüíï áíáöÝñù üôé êáé ïé ¸ëëçíåò ðñéí ôçí åðáíÜóôáóç ôïõ ’21 ðåñßìåíáí ôïí Ìüóêïâï êé Ýêáíáí õðïìïíÞ. Áí äåí õðÞñ÷å ï îåóçêùìüò èá Þìáóôáí áêüìç õðü ôïõñêéêü æõãü).

4. ÄçëáäÞ áí ìå ôçí ÁÌÊ óôçí ÐÁÅ Ýñèåé ìéá åôáéñåßá ìå Ýäñá ôï Áìðïý ÍôÜìðé áêïõìðÞóåé ôá 18 ìýñéá êáé ðÜñåé ôçí ÐÁÅ èá ñùôÞóåé êáíÝíáí; Êé áí öÝñåé 10 Ýã÷ñùìïõò ãéá äéïßêçóç ðïõ ç ìüíç åëëçíéêÞ ëÝîç ðïõ èá îÝñïõí åßíáé ëáêáìáò, èá åñùôçèåß êáíåßò; Ãéáôß äýï ìÝôñá êáé äýï óôáèìÜ ìå ôçí ÐÁÅ êáé ôçí ÊÁÅ ñå ðáëéêÜñéá; ÐÁÏÊ ï Ýíáò ÐÁÏÊ êé ï Üëëïò.

5. ÌÞðùò áõôÞ ç áäéÜêïðç ðáñÝëáóç áìáñôùëþí êáé êëåðôþí áðü ôïí ÐÁÏÊ ìáò Ý÷åé êÜíåé ðåñéóóüôåñï êá÷ýðïðôïõò áðü ôï êáíïíéêü;

6. Åãþ áõôü ðïõ äéáðéóôþíù åßíáé ðùò üôé ðñüôáóç êáé íá ãßíåôáé, íá áêïýãåôáé, íá õðÜñ÷åé õðü óêÝøç ê.ë.ð. ðñÝðåé íá ðåñÜóåé áðü 40 êýìáôá êáé óôï 41ï íá ðíéãåß. ÌÞðùò üìùò ôåëéêÜ ðíßãåôáé ãéáôß ï íáõáãïóþóôçò ËÁÏÓ ÔÏÕ ÐÁÏÊ Ý÷åé ãõñßóåé ôçí ðëÜôç óôï ìðÜóêåô êáé ÷áñéåíôßæåôáé ìå ôéò (ìåëëïíôéêÝò) ìåôáãñáöÝò óôï ðïäüóöáéñï êáé ôçí áõîáíüìåíç (åõôõ÷þò) ðþëçóç ôùí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò;

Ößëå GTGipas áñßèìçóá êÜðïéá óçìåßá ôïõ êåéìÝíïõ óïõ ãéá íá ìðïñÝóù íá óõæçôÞóïõìå ðÜíù óå óõãêåêñéìÝíá èÝìáôá, ãéáôß äå íïìßæù ðùò ìå êáôÜëáâåò.
1. Ï ÆáãïñÜêçò Ýêáíå ôï áðïëýôùò ëïãéêü êáé äåí êáôáëáâáßíù ðñïò ôé ç åðéìïíÞ óáò ñå ðáéäéÜ óå áõôü ôï óçìåßï. Áíôéìåôþðéóå ìå óåâáóìü ôï èåóìü ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÁÓ, áðëÜ êáé îÜóôåñá, ãéá íá ìçí Ý÷åé ÐÅÑÉÓÓÏÔÅÑÏÕÓ ÅÓÙÔÅÑÉÊÏÕÓ Å×ÈÑÏÕÓ. Ç ÐÁÅ Ý÷åé íá áíôéìåôùðßóåé Ýíá êõêåþíá ðñïâëçìÜôùí êáé äåí Ýðñåðå íá áíïßîåé ìÝôùðï ÊÁÉ ìå ôïí ÁÓ. Áí ìðëåêüôáí ìÝóá óôá óêáôÜ ôïõ ÁÓ, èá åß÷å öèáñåß Üìåóá. Èá Üíïéãå ôåñÜóôéá ìÝôùðá ìå üóïõò ÷áëâáäéÜæïõí ôï ãÞðåäï êáé èá ðÞãáéíå óôï äéÜïëï ç ÐÁÅ, áöïý èá åß÷áìå óêïôùèåß ìåôáîý ìáò.
Äåí áíôÝ÷ù Üëëï íá æçôÜôå áðü ôïí ÆáãïñÜêç ï ëüãï ãéáôß äåí ðÞãå íá êáèáñßóåé êáé ôïí ÁÓ êáé ãéáôß äåí Üíïéîå ðüëåìï ìå ôïí êáôóáñÞ. ¸ëåïò ñå ðáéäéÜ. ¸ëåïò ðéá. ÅìÜò ëÝôå Æáãïñüóêõëá êáé ðáíôïý ìå ÆáãïñÜêç áó÷ïëïýìáóôå êé åóåßò èÝëåôå íá êáèáñßóåé ìáæß ìå ôçí ÐÁÅ êáé ôïí ÁÓ. Íá ðåé ôïõ êáôóáñÞ "Üíôå ñå êëÝöôç Ýîù áðü ôïí ÐÁÏÊ";

2. Åãþ ôï Ý÷ù ðåé ðïëëÝò ðïëëÝò öïñÝò. Äåí Ýãñáøá ãéá íá ðñïôåßíù, áëëÜ ãéá íá âãÜëù ôïí ðüíï ìïõ. Êáé åßðá ôï åîÞò áðëü. ÐñïôåßíåôÝ ìïõ ìßá ëýóç íá ôç óôçñßîù ùò ÐÁÏÊôóÞò. Ôßðïô' Üëëï! ÁëëÜ íá äßíù ëåöôÜ óôïí ãáëáôóüðïõëï, äåí ôï êÜíù. Áõôü äåí åßíáé ëýóç. Ãéáôß ôá ëåöôÜ èá ðÜíå óôç ôóÝðç ôïõò êáé ü÷é óôïí ÐÁÏÊ. ¢ñá ï ÐÁÏÊ èá ðÝóåé ïýôùò Þ Üëëùò ìå áõôïýò, ìå ôç äéáöïñÜ üôé èá Ý÷ù äþóåé ôá ëåöôÜ ìïõ.

3. Áõôü áêñéâþò Þèåëá íá ñùôÞóù êáé óå óáò ñå ðáéäéÜ. Íá ðñïôåßíåôå. Åãþ èÝëù í' áêïýóù, ü÷é íá ðñïôåßíù êáé óå Üëëïõò áõôÜ ðïõ ãñÜöù, ðùò êïõñÜóôçêá. Åãþ äåí Ýãñáøá ðñïôÜóåéò. Åêôüò âÝâáéá ôçò Üðïøçò ðùò ü,ôé äþóåôå óå áõôïýò ðïõ Ýêáíáí ôçí áýîçóç êåöáëáßïõ, èá ðÜíå óôç ôóÝðç ôïõ ðáíôåëïíÜôïõ êëÝöôç. Ï damned åßðå ðáñáðÜíù êÜôé ðïëý óïâáñü, ðïõ áðïäåéêíýåé ìå ôïí êáëýôåñï ôñüðï ôïõò öüâïõò ìïõ. Ç áýîçóç Ýãéíå óôï ðïóü ðïõ ÷ñÝùóáí ôéò "êáñôÝëåò" ôïõò. ¢íôå äþóôå ôïõò ôá ëåöôÜ óáò "ãéá íá óùèåß ï ÐÁÏÊ"

4. ÕðÜñ÷åé êáé ôï Õðïõñãåßï ÁíÜðôõîçò. ÁëëÜ ãéá íá äéåõêïëýíù ôç êïõâÝíôá, èá ðù ðùò ôï Õðïõñãåßï ü÷é ìüíï äå èá âïçèÞóåé ôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ èá êÜíåé ôá óôñáâÜ ìÜôéá óôï ëáìüãéï áðü ôï ÍôïõìðÜé. ÕðÜñ÷ïõí äýï ðñÜãìáôá ðïõ äåí õðïëïãßæåéò êáèüëïõ óôï óêåðôéêü óïõ.
Ôï ðñþôï ðùò óôçí ÐÁÅ óïõ ëÝåé âÜëå ëåöôÜ óôçí áýîçóç ï ÆáãïñÜêçò êáé ï êáèÝíáò, Üêõñï-ïé ðåñéóóüôåñïé îÝñïõí ðùò äåí ôá æçôÜåé ãéá íá ôá âÜëåé óôç ôóÝðç. Óôçí ÊÁÅ óôá æçôÜåé ï ãáëáôóüðïõëïò êáé ï ðáíôåëïíÜôïò, ìÝóù ôùí óõíåôáßñùí ôïõ ðïõ ðñüôåéíå ãéá äéïßêçóç êáé Ýäùóå ;;;; ôéò ìåôï÷Ýò.
Ôï äåýôåñï ðùò óôç ðåñßðôùóç ôçò ÐÁÅ ÷ñåéÜæåôáé ôï ëáìüãéï íá âñåé 18 åêáôïìýñéá ãéá íá êÜíåé ôç ëáìïãéÜ êáé ðÜñá ðÜñá ðïëý äýóêïëá èá ôá âñåé Ýíáò ðïõ äåí ôá Ý÷åé, åíþ óôç äåýôåñç ìå Ýíá äáíåéÜêé ãßíåôáé ç äïõëåéÜ.

5. Íáé, áëëÜ ü÷é Üäéêá. Ðüóï ìÜëëïí üôáí áêüìç äåí Ý÷åé ÷ôéóôåß ç íÝá Ôïýìðá. Åãþ ìÝ÷ñé ôüôå äåí åìðéóôåýïìáé êáíÝíáí

6. Ôï ðéï óçìáíôéêü êïììÜôé ôïõ óêåðôéêïý ìïõ Þôáí ðùò ôï ìðÜóêåô ðëçñþíåé ôéò êïêïñïìá÷ßåò ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ ÁÓ êáé êáôÜ óõíÝðåéá ôï ãçðåäéêü. ÁëëÜ áöïý êáíåßò äåí óõìöùíåß, êáíåßò äåí èá ìå êáôáëÜâåé

Ößëå PAOKCURE, áðáíôþ ü÷é óôï ðíåýìá "äåí èÝëù íá ðÝóåé ôßðïôå êÜôù", áëëÜ ãéá íá îåêáèáñßóù êÜðïéá ðñÜãìáôá. Ãéá ôçí ïéêïíïìéÜ ôçò áðÜíôçóçò áêïëïõèþ ôá ðáôÞìáôÜ óïõ.

1. Äåí ÷áñáêôÞñéóá êáíÝíáí Æáãïñüóêõëï, áí êáé, ìå äéáöïñåôéêÞ êáôÜëçîç, ßóùò üëïé, áõôÞ ôç óôéãìÞ Æáãïñï-êÜôé åßìáóôå (óôï êÜôé áò âÜëåé êáèÝíáò üôé èÝëåé èáõìáóôÞò, óõíïäïéðüñïò ê.ë.ð.). Éóùò ðáñåîÞãçóåò ôá ãñáöüìåíÜ ìïõ. Äåí áíÜöåñá ðïôÝ íá åìðëáêåß ï Èüäùñáò óôï ÁÓ Þ íá êáèáñßóåé ôçí êüðñï ôïõ Áõãåßá áðü ïëüêëçñï ôïí ÐÁÏÊ. Áêüìç êáé èåóìéêÜ äåí ìðïñåß íá ôï êÜíåé. Ïýôå âåâáßùò åõáããåëßæïìáé ôçí üðïéá åíäïÐÁÏÊôóßäéêç óýãêñïõóç. ÊÁÈÅ ÁËËÏ. ×ñçóéìïðïßçóá ôï ðáñÜäåéãìá áõôü ãéá íá äåßîù äýï ðñÜãìáôá: ðñþôïí üôé åäñÜæïõìå (üëïé) ôç óêÝøç ìáò ðåñíþíôáò ôá ãåãïíüôá áðü ößëôñá êáé äåýôåñïí üôé óáí ëáüò äåí äéáóôÜæïõìå íá âñïýìå áðïäéïðïìðáßïõò ôñÜãïõò áêüìç êáé óå ðñüóùðá ðïõ áãáðÞóáìå ðïëý ('Áããåëïò, ÌðÜíå ôá ðñüóöáôá ðáñáäåßãìáôá). Êëåßíïíôáò ôï èÝìá ï Æáãêïñ èá ìðïñïýóå åðßóçò (åêôüò áðü ôï äñüìï ðïõ áêïëïýèçóå êáé áõôüí ðïõ ðåñéÝãñáøåò êáé óáöþò äåí Ýðñåðå íá áêïëïõèÞóåé) íá åðéëÝîåé ôï ìÜëáìá ôçò óéùðÞò. Áò åßíáé. Äåí èá ìåßíïõìå ó' áõôü.

2. Áñ÷éêÜ, åßíáé áíôéëçðôü üôé âãÜæåéò ôïí ðüíï óïõ, üðùò êáé áñêåôïß Üëëïé ößëïé (÷áßñå vedder). Ôï üôé äåí ðñïôßèåóáé íá äþóåéò ëåöôÜ óôïí ãáëáôóüðïõëï (üðùò áíÝöåñá êáé óôçí ðáñÜãñáöï ðïõ ëçóìüíçóåò íá åíôÜîåéò óôçí ðáñÜèåóç ôïõ post ìïõ) åßíáé ÁÐÏËÕÔÁ ÈÅÌÉÔÏ ÊÁÉ ÁÐÏÄÅÊÔÏ. Áõôü üìùò äåí áíáéñåß ôï ãåãïíüò ËÕÓÇ Þ Â' ÅÈÍÉÊÇ. Êáé âåâáßùò áñíïýìáé íá äå÷ôþ üôé ï ÐÁÏÊ èá ðÝóåé Ýôóé êé áëëéþò ìå áõôïýò. ÄçëáäÞ ï ãáëáôóüðïõëïò, Ýâáëå ôï êåöÜëé ôïõ óôï íôïõñâÜ, Ýâáëå êáé ëåöôÜ (ãéá íá áðïäßäïõìå ôá ôïõ êáßóáñïò ôù êáßóáñé) ìå óêïðü íá óþóåé ôïí ÐÁÏÊ ôï ôåëåõôáßï äåõôåñüëåðôï ôçò ôåëåõôáßáò áãùíéóôéêÞò ãéá íá ðÜñåé ðßóù áõôÜ ðïõ Ýâáëå; ÌÞðùò íïìéìïðïéïýìáé ôþñá åãþ íá ãñÜøù ¸ëåïò; Áõôü äåí óçìáßíåé âåâáßùò áõôüìáôá üôé ï ãáëáôóüðïõëïò Þ ïé óõí áõôþ äåí åðïöèáëìéïýí Üëëá ðñÜãìáôá ìÝóù ôïõ ÐÁÏÊ. ÁëëÜ ü÷é üëïé ìáæß óôïí íôïõñâÜ.

3. ÐñïôÜóåéò ãñåÜöôçêáí óôï forum, êáé ðñïóùðéêÜ, áêüìç êé åãþ ï åëÜ÷éóôïò êáôÝèåá êÜðïéåò. ¼ëåò üìùò ïé äéêÝò ìïõ ðñïôÜóåéò åß÷áí ùò âÜóç ôï åîÞò: êëåßíù áõôéÜ êáé ìÜôéá, äåí áêïýù ðïéüò åßíáé äéïßêçóç êáé óôçñßîù ÐÁÏÊ. Âëáêþäåò; ìðïñåß. ¢êñùò óõíáéóèçìáôéêü; ßóùò. Ðñïôéìþ ìéá âëáêþäç ðñüôáóç áðü ôçí "êáèüëïõ ðñüôáóç". Êáé ðßóôåøÝ ìå ãéáôß ôï ëÝù ìå åéëéêñßíéá: êÜíå ìéá ðñüôáóç. Ôá ãñáöüìåíÜ óïõ ðñïäßäïõí äéáýãåéá ðíåýìáôïò êáé óêÝøç óõãêñïôçìÝíá. "ðåò ôçí êé áò ðÝóåé ÷Üìù...". ÁíáöïñéêÜ ìå üóá Ýãñáøå ï Damned ãéá ôï "ìáëëéáñü" ôïõ ðïóïý ôçò ÁÌÊ åßíáé åéêáóßá. Åêáíå áêñéâþò áõôü ðïõ ðåñéÝãñáøá ðáñáðÜíù : Ýâáëå ôï ößëôñï ðïõ èá âïçèïýóå ôçí ðåñðáôéóßá ôçò óêÝøçò ôïõ.

4. ÕðÜñ÷åé ôé; Õðïõñãåßï ÁíÜðôõîçò; Åäþ äåí õðÜñ÷åé êñÜôïò. Êé áõôü ôï øßãìá êñÜôïõò ðïõ õðÜñ÷åé öñüíôéóå ìå üëåò ôéò åêöÜíóåéò ôïõ íá áöÞóåé ôïõò áóýäùôïõò íá ÷ñåþóïõí ôçí ÐÁÅ ìå Ýíá óêáóìü ÷ñÝç êáé ôçí ÊÁÅ ìå ìéá êáñáâéÜ ïöåéëÝò. Äåí ãíùñßæù ìå ôé áó÷ïëåßóáé åðáããåëìáôéêÜ, áëëÜ ãéá êÜðïéïí æåóôÜ ÷ùìÝíï óå "÷ïíôñÜ" ðáé÷íßäéá êáé ôá 18 åêáôïììýñéá âñßóêïíôáé. Ç ïéêéáêÞ óõóêåõÞ ðëõóßìáôïò íá åßíáé êáëÜ êáé üëá ãßíïíôáé (åëðßæù ï ÐÁÏÊ íá ìçí
÷ñçóéìïðïéçèåß ãéá ôÝôïéïõò óêïðïýò áðü ðéèáíïýò-"áðßèáíïõò" áãïñáóôÝò).

5.& 6. Ìáæß åßìáóôå. ÁãêáæÝ.

ÁëëÜ õðÜñ÷åé êáé 7 (ìåãÜëå ÌðÜíå). Ëçóìüíçóåò ìéá ðáñÜãñáöï ôïõ post ìïõ. Ôçí ðáñáèÝôù ãéá íá âïçèÞóù ôçí ðáñáêïëïýèçóç áðü åóÝíá Þ ôñßôïõò:

"....Êáé Üíôå ï PAOKCURE áôïìéêÜ Ý÷åé åðéëÝîåé áõôü ôï äñüìï. Åßíáé áðüëõôá èåìéôü êáé áðïäåêôü, ï êáèÝíáò íá åðéëÝãåé ôïí ôñüðï äñÜóçò. Áõôü üìùò äåí ìðïñåß íá óõìâáßíåé êáé ìå ôïõò óõíäÝóìïõò (êáé ç êñéôéêÞ ìïõ äåí åßíáé äéüëïõ åëáöñÜ ôç êáñäßá). Ôï ìáô óôï óêÜêé óïõ äßíåé ôç íßêç, äåí áðïôñÝðåé ôïí áíôßðáëï íá íéêÞóåé. Êáé íá äåí ëáèåýù ïé «êéíÞóåéò ìáô» óôéò ïðïßåò áíáöÝñèçêå ï ößëïò åßíáé êéíÞóåéò áðïôñïðÞò (áðü ôéò ïðïßåò åßìáóôå ÷ïñôÜôïé ìÝ÷ñéò óêáóìïý). ¢ëëåò êéíÞóåéò èá ãßíïõí; ¹ êáé ïé óýíäåóìïé èá êÜíïõí õðïìïíÞ, íá óêÜóç ìýôç êáé ï åðüìåíïò åðåíäõôÞò, íá ôïí ñùôÞóïõí «êýñéå ìÞðùò åßóôå ëáìüãéï;» êáé íá áðïöáíèïýí áí åßíáé Üîéïò íá ðÜñåé ôïí ÐÁÏÊ óôï ìðÜóêåô;..."

Ößëå PAOKCURE. Åóý, ï vedder, ï Damned, ï goudas4, ï ãñÜöùí, ï üðïéïò áäåëöüò, äåí ìðïñåß áðü ìüíïò ôïõ íá êÜíåé êÜôé. Óå áíôßèåóç ìå ôïõò óõíäÝóìïõò ðïõ ìðïñïýí íá êÜíïõí ÐÏËËÁ. Ðñüôáóç: Ùò ìÝëç ôïõ paokworld, óõíôÜóïõìå êïéíÞ åðéóôïëÞ, ôçí õðïãñÜöïõìå üëïé (Þ üóï ôï äõíáôüí ðåñéóóüôåñïé) êáé ôç óôÝëíïõìå óôïõò óõíäÝóìïõò. Ôïõò êáëïýìå íá åðáãñõðíïýí. Ôïõò êáëïýìå íá îáíáóõíáíôçèïýí ìå ÌÏÍÁÄÉÊÏ ÈÅÌÁ ôï ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ. Íá êéíçèïýí ðñéí åßíáé áñãÜ. Êé áí óôï ìåôáîý Ýñèåé ï åðåíäõôÞò êáëþò íá ïñßóåé.

Ôï ìüíï ðïõ ðñáãìáôéêÜ öïâÜìáé åßíáé ìÞðùò Ýñèåé, êáèáñßóåé ôïí ôüðï êáé ôüôå "... ôé èá êÜíïõìå ÷ùñßò âáñâÜñïõò..."

Åëðßæù íá ìçí Ýâãáëá äéáöùíßá, ãéáôß ç äéÜèåóÞ ìïõ Þôáí êáé ðáñáìÝíåé áêñéâþò ôï áíôßèåôï

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τα περί κούρασης του κόσμου απο την κατάντια στο μπάσκετ είναι απλά δικαιολογίες του κώλου. Δηλαδή την τελευταία χρονιά του γούμενου δεν ήμασταν κουρασμένοι και πηγαίναμε στο γήπεδο, και κατεβαίναμε σε συλλαλητηρια και συμμετείχαμε σε αποχές και και και.... Λαμόγια στο μπάσκετ, συμφωνώ αλλά και ο κόσμος έχει βολευτεί με την καραμέλα της κούρασης και ασχολείται με πόσα γκολ έβαλε ο ιβιτς πέρυσι κλπ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

stelukos

• Guest
Θεωρώ τον εαυτό μου "μέσο" παοκτσή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι πολύ με διοικητικά-θεσμικά με τον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά πονάω τον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι για το μπάσκετ που τόσο αγάπησα. Περιμένω από άλλους προτάσεις και κινήσεις για να βοηθήσω. Μέχρι στιγμής η καλύτερη πρόταση που άκουσα είναι να "αγρυπνήσουμε" (όπως λέει ο GTGipas) τους συνδέσμους. Έχουν αποδείξει νομίζω ότι μπορούν να "ενεργοποιήσουν" τον κόσμο. Και όσο για το βόλεμα που λέει ο αζαζέλ έχει δίκαιο αλλά θα ξεβολευτεί ο κόσμος. Όταν δει εμένα εσένα να τρέχουμε για το μπάσκετ θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Το θέμα είναι κάτι να κάνουμε. Και το μόνο που βλέπω τώρα είναι να περιμένουμε.

zagorakis

• Guest
Äåí öåýãåé ï Äñüóïò»
ÈÝóç óôá üóá áêïýãïíôáé ðåñß åíáó÷üëçóçò ôïõ ÄçìÞôñç Äñüóïõ ìå ôá äéïéêçôéêÜ ôïõ ÐÁÏÊ ðÞñå ï ðñüåäñïò ôçò åðéôñïðÞò óùôçñßáò (êáé ìÝ÷ñé ðñüôéíïò ìÝëïò ôçò ÊÁÅ), ÌðÜìðçò ÊáñáìáíëÞò…
«Ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò Þñèå óôçí ÁÅÊ êáé ôçò Ýäùóå ðïëëÜ. Ôçò Ýäùóå ÷ñÞìáôá, óåâáóìü, áîéïðñÝðåéá, ôçò Ýäùóå ôá ðÜíôá, áêüìç êáé ôçí õãåßá ôïõ. Åãþ ðïõ åßìáé äßðëá ôïõ áðü ôçí ðñþôç ìÝñá óáò äéáâåâáéþ üôé ðáñÜ ôá ðñïâëÞìáôá êáé ôéò ðáñåîçãÞóåéò, ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò äåí Ý÷åé óêïðü íá öýãåé áðü ôçí ïéêïãÝíåéá ôçò ÁÅÊ ðïõ ôïí Ý÷åé áãáðÞóåé. Åßíáé ãíùóôÞ ç ó÷Ýóç ôïõ ìå ôçí ïñßôæéíáë êáé ôïõò ößëïõò ôçò ïìÜäáò. ÊÜðïéïé êáôáâÜëïõí ðñïóðÜèåéåò íá ôïí óôåßëïõí óôïí ÐÁÏÊ. Íïìßæù ðùò üôáí äïõí ôçí åðüìåíç ìÝñá ôçò ÁÅÊ èá êáôáëÜâïõí ðüóï ëÜèïò Ýêáíáí. ¼óïí áöïñÜ óôïí ÌÜñêï Ëáãü èá ðáñáìåßíåé êáé èá äïõëÝøåé óôçí åðéôñïðÞ óùôçñßáò
http://www.superbasket.gr/?c=129&a=104275

vrika k auto edo. kala re mas douleuoun psilo gazi ? xthes den ekane o tipos dilosis k eipe oti gia mena to kefailaio xanoume exei klisi apo tin austria ? ade mou fenete o kathenas to kodotou k to makri.

Offline ved

• Αλλαγή
συμφωνω να συσταθει μια ανοιχτη επιστολη προς τους συνδεσμους και τον κοσμο και να ανεβει κατευθειαν στο κεντρικο του σαιτ,

αυτο μπορει να γινει ευκολα κανοντας μια μιξη απο παλιοτερα αρθρα παροτρυνσης για επαγρυπνηση που εχουν γραφτει πολλα εδω μεσα,

το μονο που χρειαζεται ειναι να συμφωνησουν και οι υπευθυνοι του σαιτ.

ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Damned

• Guest
Ποιούς συνδέσμους ρε παιδιά; Αγνοείτε μου φαίνεται τί έγινε!!!

Μόνοι τους παίζουν μπάλα!!! Ότι θέλουν μας κάνουν.

Βγήκαμε εμείς και κάναμε κριτική στον Κατσαρή και ζητήσαμε την παραίτηση του; Βγήκαν οι 49 σύνδεσμοι στην ανακοίνωσή τους και ζητήσαν παραίτηση Κατσαρή; Τί έγινε; Παραιτήθηκε ο Κατσαρής, αλλά η παραίτηση δεν έγινε δεκτή!!!

Βγήκαμε και είπαμε δεν θέλουμε κανέναν απο διοικήσεις Πανελούδη και Γαλατσόπουλου γιατί τους θεωρούμε συνέχεια του Πανελούδη; Βγήκαν οι 49 σύνδεσμοι και είπαν δεν θέλουν διοίκηση Γαλατσόπουλου; Πήγαμε στη Γενική Συνέλευση και είπαμε την άποψή μας; Ακριβώς στο σημείο αυτό δεν δημιουργήθηκε η ένταση; Δεν βγήκαν κάποιοι και έλεγαν ότι θέλουμε να διοικήσουμε εμείς; Δεν είπαμε ότι αυτό είναι και απόφαση των συνδέσμων; Δεν απάντησαν ότι τους συνδέσμους τους έβαλε ο Καναράκης και έβγαλαν τέτοια απόφαση; Μίλησε κανείς απ' τους συνδέσμους; 49 σύνδεσμοι, έναν εκπρόσωπο δεν είχαν στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ.;;;

Και τελικά τί έγινε; Μας έριξαν το φταίξιμο σ'εμάς και καπέλωσαν όλη την αντι-Κατσαρική κριτική!!! Μας αγνόησαν εν ολίγοις.

Πώς λοιπόν περιμένετε και προτείνετε λύση με συνδέσμους, όταν τους συνδέσμους τους έχουν γραμμένους στα @@ τους!!! Όταν τους έχουν καπελώσει; Πώς; Υπάρχει περίπτωση; Εδώ οι σύνδεσμοι δεν τόλμησαν να διαβάσουν την ανακοίνωσή τους ... δεν τόλμησαν να υποστηρίξουν μία θέση τους ... επειδή συνέπιπταν με τις δικές μας, μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε!!!

Ότι γουστάρουν κάνουν ... παίζουν μπάλα μόνοι τους ... έχουν βάλει και εκεί ένα λεφούσι ανθρώπους που τους κάνουν ότι θέλουν και τους πάνε όπου θέλουν και το παιχνίδι είναι καθαρισμένο!!!

Ξέρετε τί ξέρω εγώ;

1. Καθάρισαν την περίπτωση Ζήτρου.
2. Καθάρισαν την περίπτωση του επενδυτή του Βιολίδη ... τους έκατσε όμως ωραία και μας έβγαλαν εμάς φταίχτες.
3. Καθάρισαν την λύση Καδεμλιάδη.

Απέμεινε πάλι Γαλατσόπουλος και οι παρατρεχάμενοι ... λύσεις μέσα απο την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τέτοια ευτράπελα.

Το πράγμα είναι πολύ απλό. Δεν θέλουν λύσεις που δεν μπορούν να τις ελέγξουν αυτοί. Όσο πιό γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα.

Offline bozik

• Αλλαγή
μεγαλα αλανια αφου τα κανουν ολα αυτα....οι ποιο ικανοι παραγοντες του α.σ....δραμα η κατασταση εαν τους παιζουν για πλακα ετσι οπως ακουω ολους μεσα στον α.σ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Damned

• Guest
Φυσικά ρε bozik ... επαγγελματίες ερασιτέχνες!!!  ;D

Για βλάκα τον έχεις τον Κατσαρή; Καθάρισαν παράγοντες και παράγοντες και ο Κατσαρής ζεί και βασιλεύει!!! Με ποδόσφαιρο 40 εκ. χρέη, με μπάσκετ ρημαγμένο μέσα σε 4 χρόνια και χωρίς παίκτες ... χρονιά και εκατομμύριο ... με βόλλευ να σώζεται απο ένα κουτάκι που πέταξε ένας ΑΕΚτσής ... και ζούν και βασιλεύουν ... νικητές και τροπαιούχοι ... και αύριο αν γινόταν εκλογές, πάλι θα έβγαιναν περπατώντας!!! Φυσικά μεγάλοι μάγκες!!!

Offline ved

• Αλλαγή
κανεις λαθος φιλε μου.

οι συνδεσμοι οταν θελουν και ειναι ενωμενοι μπορουν,,,θυμησου οτι και συλλαλητηρια κακανε και γουμενους καθαρισαν και

βεζυρτζη καθαρισαν οταν το πηραν αποφαση και ζαγορακη επεβαλαν οταν επρεπε.

εκει ομως μαζευομασταν 1000 ατομα σε μια ωρα βραδυατικα καλοκαιριατικα,,,καταλαβαινεις τι μεγεθος σου ειπα μολις τωρα?

τι δυναμη τι αποφασιστικοτητα??

1000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΑΖΕΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ

ποιος να μας σταματησει φιλος?

βγηκε ο μπλακ να μας μιλησει και δεν επεφτε καρφιτσα να πουμε...τον κοιτουσαμε σαν θεο ρεσεις,,,με το που ειπε φυγαμε για πορεια 11 το βραδυ αναψαν οι πρωτοι πυρσοι και ξεκινησαμε ποταμι...

υπηρχε ομως θεληση και ενοτητα ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ

γιαυτο σου λεω οτι μπορουμε,,,ελπιζω να μην το αποφασισουμε αργα.

http://www.youtube.com/watch?v=V6kmtMJ31Ek (Embedding disabled, limit reached)

Offline tsag

• Αλλαγή
Κλειδώστε το τόπικ και βάλτε και ένα φέρετρο να ησυχάσουμε.

Και ας ετοιμαζόμαστε του χρόνου στο τέλος της σαιζόν για την κηδεία που θα μας ετοιμάσουν τα σκουλήκια. Σε κλειστό δεν χωράει αεροπλανάκι οπότε αυτό το κάζο το γλιτώνουμε! πάλι καλά!!!

Απορώ με την κατάντια μας. Και δεν είναι μόνο το ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι βυθιζόμαστε, αλλά ότι δεν κάνουμε τίποτα για αυτό! Μαλώνουμε, μαλώνουμε, μαλώνουμε,  .....

Φτάνει ρε παιδιά. ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!

Επιτέλους ας αρχίσουν να πέφτουν προτάσεις ρεαλιστικές για το τι μπορούμε να κάνουμε σαν κόσμος. Σας παρακαλώ. Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι λέμε και κάνουμε.

Ας κόψουμε την μίρλα, ας ξεχάσουμε ό,τι μας χωρίζει και βρούμε ένα κοινό σημείο μπας και γίνει τίποτα. Αλλιώς να την ρίξουμε την ομάδα τουλάχιστον Β - Γ - Δ, όπου στον πέο χρειάζεται για να ξεχρεώσει. Τι καθόμαστε και χαλιόμαστε δηλαδή? Για να κάνει ο καθε πονεμένος το κομμάτι του εδώ μέσα;;

πόσο δύσκολο είναι εδώ που έφτασαν τα πράγματα να συναντηθούν όλοι, σύνδεσμοι, παρατάξεις, απλός κόσμος, δεν ξέρω και γω ποιοι και να συμφωνήσουν σε μία κοινή γραμμή;;

Θα σκάσω ρε με αυτή την κατάσταση. Δεν αντέχω ολόκληρος ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ να μην μπορούμε να σώσουμε την ομάδα μας!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
Τώρα μου ήρθε και κάτι ακόμα.  όταν έρθει η τραγική εκείνη στιγμή, προς την οποια αναπόφευκτα οδεύουμε, τα σούτια ποιος θα τα φάει και ποιος θα τα δώσει;;;  Να και κάτι ενδιαφέρον να έχουμε να σκεφτούμε

Μήπως το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί θα έχει αντίκτυπο και στο άλλο τμήμα για το οποιο οι περισσότεροι ενδιαφερόμαστε? Μήπως την πολυπόθητη ενότητα του ποδοσφαίρου θα την πάρει η μπάλα την απίστευτης διχόνοιας του μπάσκετ? Χμμμμμμ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή

Το καπάκι κλείνει όπου να'ναι...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
βάλε αυτό

το καπάκι δεν πρεπει να κλείσει.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
kanena vezirtzi kai kanena goumeno den ediwkse o kosmos.kai kanena mpatatoudi.otan to piran apofasi sikwthikan kai tin ekanan monoi tous kalimenoi apo nomous trexamata klp.fisika pote den kinigithike kanenas apo autous apo ton as.enan erasitexni pou dioikeite apo mia parea atomwn aeritzidwn kai anepaggeltwn

gnwmi mou iparxoun pragmata pou mporeis na kaneis kai na diwkseis poli eukola mia tetoia parea
-pou den pataei sta gipeda tis omadas pou dioikei
-pou den pigenei oute stis gs

ki auta den einai oute protaseis se radia kai gs,oute anakoinwseis,oute kan silalitiria
-eimaste se oriako stadio sto mpasket
-den proxwraei to thema tou gipedou pou pistevw tha dwsei wthisi stin omada
-ta diafora tmimata tou as fitozwoun

ti perimenoume?

mayrosaris

• Guest
Then katalavainw giati o damned niwthei thn anagkh na apantaei se ola ta
mynhmata, diafwnw katheta mazi toy sto sxedio , giati to sxedio pou perigrafw
xrhsimopoieitai apo to synolo twn omadwn sthn eyrwph enw tou melba pou ypotithetai
oti to xeshkwsan apo thn barcelona to xrhshmopoiei mono h bercelona pou kamia
sxesh den exei me ton Paok, antitheta einai antikeimeno istorikhs meleths kai exei kapoia
ethnikistika xarakthristika ta opoia xrhzoun koinwniologikhs meleths ta opoia den mporoume na
analysoume sto forum.

Telos h syzhthsh gia to basket exei katalhxei se proeklogiko agwna tou damned kata toy katsarh
me to gnwsto moto oti gia olon ton PAOK ftaiei o katsarhs, eloipon oxi gia ta xreh sto podosfairo
ftaine dyo kleftes o goumenos me ton mpatatoudh gia ta xreh sto basket ftaiei o klefths paneloudhs
ta provlhmata ths kareklas lyste ta sth syneleysh toy AS. To basket katastrefetai an to swsei o drosos
h h proswrinh dioikhsh den me endiaferei.

PS an xrwstaei lefta o AS kathiste ton sto skamni an kerdisete tis ekloges ftanei pia me thn karekla sas.

goudas4

• Guest
Αυτό που με λυπεί περισσότερο απ' όλα είναι ότι δυστυχώς οι μεγαλύτεροι δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ (όσο περίμενα παλαιότερα ίσως...)
για τον ΠΑΟΚ (οποιονδήποτε ΠΑΟΚ...Μπασκετικό, ποδοσφαιρικό κτλ.) που θα παραδώσετε στη νέα γενιά...
Περίμενα πιο μεγάλη αντίδραση από άτομα που έζησαν τις μεγάλες εποχές του μπάσκετ και είδαν από κοντά την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επίσης το γεγονός ότι πλέον πολλοί ενδιαφέρονται περισσότερο για το πώς θα πάει η παράταξη τους παρά με την κατάντια που έχει περιέλθει η ομάδα
είναι σήμαδι αυτών που ανέφερα προηγουμένως...
Δύσκολα αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να ζει αν όλοι συνεχίσουν να κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον...

Αλλά τι λέω κι εγώ ο μαλάκας τώρα...ποιό μπασκετ...ας γκρινιάξουμε λίγο ακόμα γιατί πήραμε τον Ίβιτς και όχι τον Ροναλντίνιο...Αύτα μας αξίζουν...

υ.γ. Damned από ένα άτομο με τόση μόρφωση και τέτοιο επίπεδο σαν κι εσένα περίμενα να έχεις το μυαλό και την ψυχραιμία να σκέφτεσαι περισσότερο το καλό της ομάδας παρά το πώς θα πάει το μελβα...Κρίμα...