Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Damned

• Guest
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η αλήθεια πειράζει τόσο πολύ.

Ο καθένας εδώ έχει τη γνώμη του. Εγώ τί σόι μαλάκας μπορεί να είμαι που δεν έχω το δικαίωμα της γνώμης αλλά έχω μόνο παραταξιακό όφελος;

Καλημέρα.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε Damned, κακώς παρεξηγείσαι με τα γραφόμενα κάποιων. Ανέβηκε μια πρόταση στο forum αναφορικά με τους συνδέσμους. Η απάντησή σου ήταν ότι ΚΑΙ οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.

Δηλαδή, αγαπητέ μου φίλε, για να καταλάβω: οι 49 σύνδεσμοι συνεδρίασαν "...προκειμένου να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούνε την ομάδα μας και το σύνολο του κόσμου της...." (αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους) . Στην ανακοίνωση, βέβαια, υπάρχει αναφορά ΚΑΙ στο μπάσκετ. Την παραθέτω:

-) Για το τμήμα μπάσκετ αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου, αυτή να απαρτίζεται από νέα και άφθαρτα πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις.

Αυτό είχαν δηλαδή να πουν οι σύνδεσμοι για το μπάσκετ; Για το Θεό.

Αν με βάση τα παραπάνω γεγονότα προκαθορίζεις ως αρνητικό (ή σωστότερα ανούσιο) το αποτέλεσμα που θα έχει η (όποια) ενεργοποίηση των συνδέσμων για το μπάσκετ, τότε επίτρεψέ μου να σου πω ότι είσαι λάθος. Είμαι "παλαιάς κοπής" ΠΑΟΚτσής και έχω συνηθίσει αλλιώς τους συνδέσμους. Άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα;...

Αλλά πέρα από αυτά. Ας αποδεχθούμε ότι η πρόταση αυτή δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Αντι-πρόταση υπάρχει; Αλλά πρακτική πρόταση. Πρόταση με κατεύθυνση να λυθεί το πρόβλημα ΤΩΡΑ. Αν ναι, σε παρακαλώ να την αναφέρεις.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

mayrosaris

• Guest
Opws egrapsa kai prin an o katsarhs exei kanei xreh ston AS na ton steilete
ston eissagellea otan ginete dioikhsh kai an pote katevasete mia parataxh
mpas kai mporesete na kerdisete tis ekloges giati tha to grapsw gia prwth fora
kai as ponaei to gegonos oti xasate tis ekloges apo ton katsarh, deixnei ena pragma
oti eiste anikanoi. Edw to topic einai basket kai ta lefta ta efage o paneloudhs, giati
de grafeis enantion tou paneloudh? Varethika na akouw gia thewries synomwsias pou tis
exyfainei o enas kai o allos, oloi telika oneireyontai ena magazi kai tetragwnika sto neo ghpedo.

Damned

• Guest
Φίλε Damned, κακώς παρεξηγείσαι με τα γραφόμενα κάποιων. Ανέβηκε μια πρόταση στο forum αναφορικά με τους συνδέσμους. Η απάντησή σου ήταν ότι ΚΑΙ οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.

Δηλαδή, αγαπητέ μου φίλε, για να καταλάβω: οι 49 σύνδεσμοι συνεδρίασαν "...προκειμένου να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούνε την ομάδα μας και το σύνολο του κόσμου της...." (αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους) . Στην ανακοίνωση, βέβαια, υπάρχει αναφορά ΚΑΙ στο μπάσκετ. Την παραθέτω:

-) Για το τμήμα μπάσκετ αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου, αυτή να απαρτίζεται από νέα και άφθαρτα πρόσωπα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις.

Αυτό είχαν δηλαδή να πουν οι σύνδεσμοι για το μπάσκετ; Για το Θεό.

Αν με βάση τα παραπάνω γεγονότα προκαθορίζεις ως αρνητικό (ή σωστότερα ανούσιο) το αποτέλεσμα που θα έχει η (όποια) ενεργοποίηση των συνδέσμων για το μπάσκετ, τότε επίτρεψέ μου να σου πω ότι είσαι λάθος. Είμαι "παλαιάς κοπής" ΠΑΟΚτσής και έχω συνηθίσει αλλιώς τους συνδέσμους. Άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα;...

Αλλά πέρα από αυτά. Ας αποδεχθούμε ότι η πρόταση αυτή δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Αντι-πρόταση υπάρχει; Αλλά πρακτική πρόταση. Πρόταση με κατεύθυνση να λυθεί το πρόβλημα ΤΩΡΑ. Αν ναι, σε παρακαλώ να την αναφέρεις.
Φίλε GTGipas αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι όλοι μπορούν να λένε την άποψή τους, ότι θέλουν, μόνο εγώ να μην έχω άποψη αλλά να εκφράζω "παραταξιακά" συμφέροντα. Λες και είμαστε στη Σοβιετική ένωση του Στάλιν και μας καθορίζει το κόμα!!! Δεν καθορίζουμε δηλαδή εμείς με τις απόψεις μας τους φορείς αλλά καθορίζουν οι φορείς εμάς. Καταλαβαίνεις την ένστασή μου; Πρόκειται ουσιαστικά περι ελλείματος δημοκρατίας, διότι κάποιοι δεν σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα που σου αναγνωρίζει το ίδιο το σύνταγμα ... να λές ότι θέλεις.  ;)

Όσον αφορά για προτάσεις, προσωπικά δεν έχω, απο τη μία έχω στερέψει και απο την άλλη τις όποιες προτάσεις είχαμε ως φορέας δεν τις αποδέχθηκε ο κόσμος. Προσωπικά μου δημιουργήθηκε η άποψη, ότι ακομα και τον Ζαγοράκη να προτείναμε, θα τον απέρριπταν επειδή τον προτείναμε εμείς. Να είμαστε λοιπόν ρεαλιστές, πρόταση απο εμένα είτε απο το ΜΕΛΒΑ, δεν υπάρχει άλλη εκτός απο αυτή που καταθέσαμε, αλλά και να υπήρχε δεν πιστεύω ότι θα γινόταν αποδεκτή.

Όσον αφορά τους συνδέσμους, δεν πιστεύω ότι μπορούν οι σύνδεσμοι να δώσουν τέτοια λύση, αλλά και να μπορούσαν και αυτοί θα έρχονταν αντιμέτωποι του ίδιου κατεστημένου που ήρθαμε εμείς. Εκτός αν μιλούσαμε για τον Ζαγοράκη του μπάσκετ.

bagos1

• Guest
h agonia mas 8a parei paratash gia akoma mia bdomada, bgeike o drosos ston libero kai eipe apo bdomada oi ekselikseis ston paok mias kai proexei h apemploki tou apo tin aek pou teleionei suntoma. opote neo sirial kai nea agonia gia mia ebdomada akoma kai meta blepoume o epomenos..................................as perasei

Offline savage republic

• Βασικός

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στον «Libero FM» της Θεσσαλονίκης για τα σενάρια εμπλοκής του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και άφησε μεν ανοικτό το ενδεχόμενο να εξετάσει αυτή την περίπτωση, αλλά δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω, πριν τελειώσει οριστικά το θέμα με την ΑΕΚ.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες είναι δεκάδες τα τηλεφωνήματα που λαμβάνω, τόσο από την Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, για το αν είπα ή δεν είπα ορισμένα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλάω για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτή την εποχή με το μόνο πράγμα που ασχολούμαι είναι να τακτοποιήσω τις τελευταίες εκκρεμότητες με την ΑΕΚ, ώστε να αφήσουμε μία παρακαταθήκη και να μη διαλυθεί αυτή η ομάδα. Είναι το μόνο πράγμα που ασχολούμαστε εγώ και οι άνθρωποί μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω ασχοληθεί για το αν θα έρθω ή δε θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα ήμουν ψεύτης, αν δεν έλεγα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το αν θα ασχοληθώ ή δεν θα ασχοληθώ. Ξέρω το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Η σωστή ερώτηση θα ήταν αν ενδιαφέρω εγώ τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, κανένα άτομο δεν δικαιούται να βάζει τον εαυτό του πάνω από αυτές τις ομάδες. Πέρυσι, εγώ πήρα την ΑΕΚ μέσα σε μισή ώρα. Δε μου αρέσει να υπάρχει φημολογία γύρω από το όνομά μου και το αν θα εμπλακώ μου σε μία ομάδα. Δε θα το έκανα ποτέ. Από τη στιγμή που θα ενδιαφερόμουν, η υπόθεση θα είχε τελειώσει άμεσα. Δε με ενοχλεί, είναι τιμή να σε θέλει μία οικογένεια όπως αυτή του ΠΑΟΚ. Εδώ κι ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απεμπλοκής μου από τα κοινά της ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα».

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=160172

Offline cure

• Αλλαγή
Êáé ðßóôåøÝ ìå ãéáôß ôï ëÝù ìå åéëéêñßíéá: êÜíå ìéá ðñüôáóç.  "ðåò ôçí êé áò ðÝóåé ÷Üìù...".
Ôá Ý÷ù ãñÜøåé áëëÜ üëïé ìÝíåôå óôçí áðïãïÞôåõóÞ ìïõ.
ÖõóéêÜ êáé ãíùñßæù ðïëý êáëÜ ðùò ôßðïôå áð' üóá èÝëù äåí åßíáé åöéêôü, áëëÜ êïõâÝíôá íå ãßíåôáé.

Óå ìßá éäáíéêÞ ÃÓ üðïõ äåí èá åðéäßùêå ï êáèÝíáò ôï ìáêñý êáé ôï êïíôü ôïõ, íá äçìéïõñãïýíôáí ìßá åðéôñïðÞ óùôçñßáò áðü ÐÁÏÊôóÞäåò êïéíÞò áðïäï÷Þò. ÕðÜñ÷ïõí ðÜñá ðïëëïß. Áí ôïõò øÜîåéò. (Óáò éêåôåýù ìçí áñ÷ßóåôå ôéò ìáëáêßåò, ðåò ìáò ðïéïí)

Áõôïß íá ðÜñïõí ôéò ìåôï÷Ýò áðü ôïõò óõíåôáßñïõò ôïõ ðáíôåëïíÜôïõ. Ï ãáëáôóüðïõëïò èÝëåé íá äéáóöáëßóåé äýï ðñÜãìáôá. Ðùò èá ðÜñåé üóá ëÝåé üôé Ýâáëå óõí ôïõò ôüêïõò ôçò ëáìïãéïäéá÷åßñéóçò ãéá ôï åõ÷áñéóôþ êáé ðùò äåí èá êõíçãçèåß ï ðáíôåëïíÜôïò. (Êáé íá êïíïìÞóåé áðü ôç ðþëçóç Âåñãßíç, áëëÜ ôï áöÞíù ÷Üñç ôçò èåùñçôéêÞò óõæÞôçóçò).

Íá óõìöùíÞóåé ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ, Þ üðïéïò ãïõóôÜñåé áð'ôïí êüóìï ôÝëïò ðÜíôùí, ðùò äÝ÷åôáé íá ðëçñþóåé ôá ãáìçóéÜôéêá óôïí ãáëáôóüðïõëï êáé íá ôç ãëéôþóåé ôï êÜèáñìá ï áñ÷éêëÝöôçò ðáíôåëïíÜôïò.  (Ëåò êáé ï ãáëáôóüðïõëïò äåí öôáßåé ãéá ôï êáôÜíôçìá, ï ðáëéïìáëÜêáò, ðïõ ôï ðáßæåé ïõñáíïêáôÝâáôïò, áëëÜ ôÝëïò ðÜíôùí êáé ðÜëé). ÂÝâáéá üëïé áð' áõôïýò èá ðïýíå üôé Ý÷ïõí íá ðáßñíïõí (áëëÜ áöÞíù ÊÁÉ áõôü áó÷ïëßáóôï)

Íá æçôçèïýí äçëáäÞ åèåëïíôÝò ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ èá êÜíïõí ôï ìáëÜêá.

Íá êÜíïõí ôç óïýìá ëïéðüí íá âãåé ôï ðïóü. Êáé íá êáëÝóïõí ôïí êüóìï íá êáëýøåé ôá ÷ñÝç ìÝóù ôçò êõêëïöïñßáò åíüò êïõðïíéïý 10 € ãéá íá äþóåé ï êüóìïò ÷ñÞìáôá êáé íá ðëçñþóåé áõôÞ ç åðéôñïðÞ åìðéóôïóýíçò ìÝñïò ôùí ÷ñåþí.

¸ôóé èá ìåéùèïýí ôá ÷ñÝç üóï ìåéùèïýí, èá ðÜñïõí ëåöôÜ ïé óõíÝôáéñïé ôïõ êëÝöôç êáé ôüôå èá êáëÝóåé ç ðáñáðÜíù åðéôñïðÞ ôïí ×, Ø åðé÷åéñçìáôßá íá ðÜñåé ìßá ü÷é ôüóï ÷ùìÝíç óôá óêáôÜ åôáéñåßá. Áí äå âñåèåß äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ êáé ðÜëé. ÁëëÜ ìå üñï üôé êáíÝíáò áðü ôá óõíåôáéñÜêéá ôïõ áñ÷éêëÝöôç áðü ôçí ¢íù Ðüëç äåí èá ìðåé ìÝóá.

Åãþ èá Þìïõí ìÝóá óôïõò åèåëïíôÝò ìáëÜêåò êáé èá Ýêáí ôá óôñáâÜ ìÜôéá.

ÁëëÜ áðåõèåßáò óå áõôïýò äåí äßíù ïýôå Ýíá ëåðôü, ãéáôß èá ôï âÜëïõí ÊÁÉ áõôü óôç ôóÝðç ôïõò.

ÁõôÞ ôç ìáëáêßá Ý÷ù íá ðñïôåßíù êáé ìüíï. ÈåùñçôéêÜ. Óôç ðñáãìáôéêüôçôá ðåñéìÝíù ôéò åîåëßîåéò êáé ìå ôá ëáìüãéá óôïí ÐÁÏÊ äåí åëðßæù óå ôßðïôá. ÌáêÜñé íá âãù ëÜèïò êáé ï ãáëáôóüðïõëïò íá êÜíåé ïìÜäá.

ÔÝëïò åãþ äåí èá Ýêáíá ðïôÝ êÜëåóìá óôïõò óõíäÝóìïõò íá áíáëÜâïõí äñÜóç. Ôï èåùñþ áóôåßï êáé íá óêåöôþ íá êÜíù êÜôé ôÝôïéï (êáé ìéëÜù ðñïóùðéêÜ ÷ùñßò áé÷ìÝò ãéá êáíÝíá). Ôç ìåãÜëç ðëåéïøçößá ôïõò ôçí åìðéóôåýïìáé áðüëõôá êáé äå èåùñþ üôé ÷ñåéÜæïíôáé åìÝíá Þ ôïí êáèÝíá íá ôïõò "áöõðíßóåé" ãéá ï,ôéäÞðïôå óôçí ïìÜäá.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
το μονο αστειο που υπαρχει ειναι αυτο που εγραψες, η ιδανικη γενικη συνελευση.

zagorakis

• Guest
stis sinedeuxis pou exei dosi tis teletaies meres o drosos sta MME eipe k ta exis apospasmata pou den ta exo diavasei k apla ta anafero gia kaliteri enimerosi. ade an einai na mas pareis kounisou ti perimeneis ?

Είμαι πολύ μικρός για να πω στον ΠΑΟΚ να με περιμένει. Έχω μερικές σκέψεις στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να τις πω τώρα. Την ΑΕΚ την πήρα σε μισή ώρα. Αν ενδιαφερθώ για τον ΠΑΟΚ θα τελειώσω σε ένα απόγευμα και δεν θα έχει να κάνει με συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή οτιδήποτε τέτοιο". Ο Δημήτρης Δρόσος αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Για μένα το σημαντικό είναι η στήριξη του κόσμου. Είδα 15.000 κόσμο στα τελευταία παιχνίδια".

"Με αυτή την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί το παιχνίδι το γύρισε ο κόσμος. Ποιός δεν θέλει να έχει την στήριξη του μισού κόσμου της Ελλάδας; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η ιστορία της ομάδας θα ήταν τα σημαντικότερα κίνητρα για να αναλάβω την ομάδα. Δυστυχώς στην ΑΕΚ η στήριξη στο γήπεδο ήταν πολύ μικρή, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να λατρέψω τον κόσμο της", με τον Δημήτρη Δρόσο να κατέληξε αναφερόμενος στην λήξη του υπογεγραμμένου συμφωνητικού που υπέγραψε για το μάνατζμεντ της ΑΕΚ στις 30 Ιουνίου λέγοντας ότι τα πάντα μπορεί να τελειώσουν πολύ νωρίτερα.
http://www.sport24.gr/html/ent/461/ent.238461.asp

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω παντως εχω χασει την μπαλα με αυτα που γινονται στο τμημα μπασκετ. Πολυ σαπιλα ρε μαγκες στον συλλογο μας.

Αυτο που μου εμεινε απο ολα που διαβασα ειναι αυτο που εγραψε ενα παληκαρι το κανω παραθεση στο περιπου: "οταν στην Τουμπα πανηγυριζουμε για καποιο γκολ και ακουστει απο τα μεγαφωνα, τελικο σκορ ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ 79-65 θα προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα", σοφα λογια.

Μεσα σε ολη την παραφιλολογια για την μεταγραφικη περιοδο, εκει που επρεπε να ειμαι στα high μου γιατι επειτα απο χρονια ειμαστε σε θεση να μιλαμε για μεταγραφες και οχι για επιβιωση στην ΠΑΕ, εχω ενα κομπο στο στομαχι μου, πολυ σφιχτο σαν τον γορδιο δεσμο.

Με θλιβει αφανταστα και μονο στην σκεψη η παραθεση που εκανα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Ego nomizo oti zestenete tou drosou...arxise tis filofroniseis...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
kana neo exoyme?
h h tafoplaka einai etoimh na mpei?

makptol

• Guest
ναι το νεο ειναι οτι οι ΠΑΟΚΠΑΤΕΡΕΣ
αλεξοπουλος βεζυρτζης αρνηθηκαν να μπουν μπροστα .....
και αν για τον βεζυρτζη ενταξει υπαρχει δικαιολογια δεν εχει μια ο ανθρωπος ...Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ....Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΣΤΗΝ Γ.Σ ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ
ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΣ ?

Bayern4

• Guest
........
« Reply #694 on: June 14, 2008, 13:28:53 »
makptol τον αλεξοπουλο δεν το θελει ο λαος του ΠΑΟΚ.
αυτο ειναι το σημαντικο.
αυτος οποτε θελει ερχεται.
κ αν ο αλεξοπουλος εκανε μια μαλακια, ο πανελουδης εκανε δεκα.
αλλά ο αλεξόπουλος τα ακουσε για δεκα μαλακιες, κ ο πανελουδης την ακουσε λες κ ηταν μια.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
pantws kapoy diavasa oti eipane ston bane na mpei mprosta ki aytos arnh8hke
edw mesa den anafer8hke ka8oloy ayto

makptol

• Guest
καλα εννοειται οτι δεν μπορει να συγκριθει με πανελουδη που ειναι ο χειροτερος παραγοντας που περασε ποτε....
και οταν λες οτι δεν τον θελει ο λαος τι εννοεις ποιος λαος εγω ? αν ερθει και σωσει την ομαδα θα αποκαταστησει
αμεσως το ονομα του ο απλος λαος δεν εχει προβλημα μαζυ του ειναι ευκαιρια του να διορθωσει οτι λαθη εκανε
και ο λαος μας θα το εκτιμηση το να ερχετε ντεμεκ απο ενδιαφερον να παρακολουθει τον ΠΑΟΚ να αργοπεθαινει
δειχνει ανθρωπο με απωθημενα που κανουν κακο ομως στον ΠΑΟΚ.....

kospatras

• Guest

manifesto

• Guest

skilos

• Guest
pios drodos re paidia

h kae opws kai o as prepei na paei sta xeria atomwn pou empisteuomaste

Stous anthrwpoys pou empisteuete o TEO kai o k VIOLIDIS.

opws swsane tin pae tha swsoun kai tin kae

arkei na fygoun ta arpaktika apo ti mesh

to eipe xekathara stin teleutaia gs o kirios papadopoulos alwste