re file damned to mono pou lew einai oti ston vazelo ekane antipoliteysh o vgenopoulos,
an egw ekana antipoliteysh kai elega exw 20000 eyrw sto logariasmo mou alla thelw na fygei
o thanasis h o vaggelis tha etrwga ntomates, synexeia ta idia me thn katsarida alla to
provlhma pou exethesa de lynetai etsi, theloume 5 ekatommyria eyrw na swthei h omada
basket h synexomenh kontra twn parataxewn toy erasitexnh ayth th stigmh kanei kako sto syllogo
afoy teleiwsoyn ta themata toy basket kai mpei se ena dromo mporeite na pate stis ekloges kai
afoy h protash sas gia ton ERASITEXNH einai h kalyterh na kanete dioikhsh kai se vathos xronoy
tha kritheite an eiste petyxhmenoi h oxi , den einai wra eklogwn twra to basket vouliazei.
Το πρόβλημα της ΚΑΕ πιστεύουμε ότι μπορούσε να περπατήσει με μιά άλλη προσωρινή διοίκηση και αν θέλεις προσωπικά ακόμα το πιστεύω, δεν αποτελεί για μένα ανασταλτικό παράγοντα ένα εξώδικο του Καδεμλιάδη. Απο εκεί και μετά, ο κόσμος δεν τον ήθελε. Εντάξει, δεκτό. Δεν έχω κάτι άλλο υπ'όψη μου.
Δεν θέλω να διοικήσω το μπάσκετ ούτε εγώ ούτε το Μέτωπο. Να είσαι σίγουρος άν είχαμε μιά άλλη εναλλακτική καλύτερη θα την παρουσιάζαμε. Αυτήν είχαμε, αυτήν παρουσιάσαμε. Καλή ή κακή. Ας παρουσιάσουν και οι άλλοι τις δικές τους προτάσεις. Δεν υπήρχαν. Δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Δεκτό. Επομένως πάμε σε λύση διαχειριστή.
Όποιος και να είναι επάνω, διαχείριση θα κάνει αφού φράγκα δεν υπάρχουν. Δεν με χαλάει ούτε και αυτό, γιατί και ο Ζαγοράκης διαχείριση κάνει και την κάνει καλά προς το παρόν. Αν υπάρξει κάποιος που να κάνει καλη΄διαχείριση στο μπάσκετ, μπορεί να περπατήσει η ομάδα. Το μπάσκετ δεν θέλει τα τρελλά λεφτά του ποδοσφαίρου, ούτε και τα χρέη είναι τόσο μεγάλα.
Έχουμε και έχω μιά ένσταση με τον Γαλατσόπουλο. Όλη η διοίκηση, αποτελεί προέκταση της διοίκησης Πανελούδη και δεν τους θέλω. Αν είναι δυνατόν, να μην μπορεί ολόκληρος ΠΑΟΚ να βρεί 7 άλλα άτομα που να αποτελέσουν διοίκηση πρωτοδικείου.
Φοβάμαι ότι η υπάρχουσα διοίκηση έχει ιεραρχήσει διαφορετικά τους στόχους της. Δεν έχει πρώρα τον ΠΑΟΚ και τη λειτουργία του, αλλά πρώτα ενδιαφέρονται για την ψήφιση του ισολογισμού και την απαλλαγή των ευθυνών απο τις προηγούμενες, διοικήσεις. Μετά ενδιαφέρονται για το πώς κάποιοι θα πάρουν τα λεφτά τους και μετά έρχεται ο ΠΑΟΚ. Αυτή ακριβώς είναι και η ένστασή μου με τον Γαλατσόπουλο, δεν έχω καμμία απολύτως αντιπαλότητα με τον άνθρωπο, δεν θέλω να του φάω το δίκιο, δεν θέλω να τον ισοπεδώσω, θέλω όμως στην παρούσα φάση ανθρώπους που θα ιεραρχήσουν διαφορετικά τις ανάγκες. Για σκέψου να αναλάμβανε ο Ζαγοράκης όπως ανέλαβε και το πρώτο που θα έκανε ήταν να πάρει 100.000 Ευρώ έναντι αυτών που του οφείλαμε. Θα σου άρεζε; Θα ήταν κίνηση ωραία αυτή; Αυτό ακριβώς λέω. Να τα πάρουν τα λεφτά τους όσοι αποδεδειγμένα τα έβαλαν αλλά ... πρώτα να κοιτάξουν τον ΠΑΟΚ που πέθανε ... όχι πεθαίνει ... πέθανε ... και μετά θα έρθει και η ώρα να πάρουν και τα χρήματά τους. Βέβαια ... όποιος έκλεψε στο παρελθόν πρέπει να πάει φυλακή. Θέλω επιτέλους να δώ έναν κλέφτη να πηγαίνει φυλακή. Όχι άλλο ασυλία σε σαπρόφυτα που έφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάσταση!!! Ούτε λίγο ούτε πολύ, πρέπει να είναι κάνα 4άρι τα κλεμμένα μαζί με τους παίκτες που ξεπουλήθηκαν ... 1εκ το χρόνο περίπου ... Τί λέτε ρε παιδιά!!!