Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
ευτυχως ο οικονομιδης εγινε παλι προεδρος του ΕΣΑΚΕ ολα τα προβλημα θα λυθουν ......πατοντας στο πτωμα του
μπασκετικου ΠΑΟΚ πουλαει μουρη στην Αθηνα..... >:( γεια σου προεδραρα χαιρετισματα στην αλλη προεδραρα
τον γνωστο παντελονατο ........ >:(

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/201603.html

Επανεκλογή για Οικονομίδη στον ΕΣΑΚΕ
Νίκος Γιαννόπουλος - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 09/06/2008 14:55 - Τελ. ανανέωση : 09/06/2008 15:12
Άλλη μία θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ κέρδισε τη Δευτέρα ο Βασίλης Οικονομίδης.

Ο νυν πρόεδρος της Λίγκας επανεξελέγη αφού στην εκλογική διαδικασία νίκησε τον Ηλία Λιανό (πρόεδρο του Πανιωνίου) παίρνοντας 10 ψήφους έναντι 5 του έτερου υποψηφίου.
Στην ψηφοφορία έδωσαν το «παρών» οι επικεφαλής των 14 ΚΑΕ ενώ μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ο Βασίλης Οικονομίδης κάλεσε τους διοικούντες τις ομάδες να συμμετέχουν πιο συχνά στα ΔΣ της Λίγκας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Livescores στο κινητό σας! Στείλτε ΣΚΟΡ και κωδικούς στο 54546 και απολαύστε τα οικονομικότερα livescores! (0,2619/sms - 0,25+19% Φ.Π.Α.)Risco.tv - Προγνωστικά στοιχήματος Στοιχηματίστε με στυλ και επιτυχία!

Damned

• Guest
Otan kaneis antipoliteysh tha prepei toulaxiston na apodeixeis oti eisai
kalyteros apo ton prohgoymeno, alla efoson kai to melba kai o xrysos
dikefalos den exoyn lefta alla skeftontai na diaxeiristoyn ta lefta toy
paoktsh tote giati na to kanoyn aytoi kai na mhn to kanw egw h o mhtsos
o thanasis , o kwstas , o brasidas ktl, egw proswpika file damned de se
empisteyomai na diaxeiristeis ta lefta moy oute esena oyte to melba oyte to
xryso dikefalo, alla ayto einai asxeto ta gegonota einai oti o PAOK sto basket
ayth th  stifmh thelei 5 ekatommyria ta exete? an den ta exete den exei kai
nohma na milate, an den mporeite na swsete thn omada tote kathiste oloi sthn
akrh varethikame na malwnete me thn katsarida gia mia karekla phgainete na ginete
proedroi ston politistiko syllogo toy xwriou sas.
Καλά ... αυτοί που διοικούν τώρα έχουν 5εκ. και τα έχουν βάλει!!! Καλά κρασιά!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Για ποιο λόγο καλά κρασιά;
Σε λέει το απλό: Εάν δεν έχεις φράγκα πού πας; Κάτσε στην άκρη και μη κάνεις το μεσάζοντα.
Πού κολλάει το "καλά κρασιά";
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τελικά ρε παιδιά ποιος έχει δικαιώμα λόγου για τα όσα συμβαίνουν? Διαφωνούμε ή συμφωνούμε με ΜΕΛΒΑ και ΧΔ, αυτοί είναι που σήμερα ασχολούνται με τον ΑΣ. Με αυτήν την λογική κι εμείς αν θέλουμε να κράζουμε μια παράταξη που διεκδικεί τον ΑΣ, πρέπει να δημιουργήσουμε μια καλύτερη παράταξη ώστε να έχουμε δικαίωμα λόγου, αλλιώς να κάνουμε τουμπεκί.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Damned

• Guest
Σε λέει το απλό: Εάν δεν έχεις φράγκα πού πας; Κάτσε στην άκρη και μη κάνεις το μεσάζοντα.
Ξαναλέω αυτό που έγραψα και δεν το πρόσεξες γιατί αν το πρόσεχες δεν θα ρωτούσες ...

αυτοί που διοικούν έχουν 5 εκ. Ευρώ ή έχουν βάλει 5 εκ. Ευρώ????

Και άντε γάμα τα 5 εκ. ... 5 χιλιάρικά έχουν να βάλουν;;; Αυτό που εμείς έχουμε μάθει είναι ότι η προσωρινή διοίκηση Γαλατσόπουλου, αντί για να βάλει, πήρε 100.000 Ευρώ απο τα οφειλόμενα!!!!

Επίσης, αυτό που μάθαμε είναι ότι υπήρχε μιά καρτέλλα στον Α.Σ. 200.000 Ευρώ  στο όνομα του Κατσαρή. Μόλις μηδενίστηκε, την επόμενη μέρα παραιτήθηκε ο Κατσαρής.

Offline Suicidal

• Βασικός
Εάν δεν έχεις φράγκα πού πας; Κάτσε στην άκρη και μη κάνεις το μεσάζοντα.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ξαναλέω αυτό που έγραψα και δεν το πρόσεξες γιατί αν το πρόσεχες δεν θα ρωτούσες ...

Και άντε γάμα τα 5 εκ. ... 5 χιλιάρικά έχουν να βάλουν;;; Αυτό που εμείς έχουμε μάθει είναι ότι η προσωρινή διοίκηση Γαλατσόπουλου, αντί για να βάλει, πήρε 100.000 Ευρώ απο τα οφειλόμενα!!!!

Επίσης, αυτό που μάθαμε είναι ότι υπήρχε μιά καρτέλλα στον Α.Σ. 200.000 Ευρώ  στο όνομα του Κατσαρή. Μόλις μηδενίστηκε, την επόμενη μέρα παραιτήθηκε ο Κατσαρής.

Μάλλον εσύ δεν προσέχεις τί γράφεις, και κυρίως πώς γράφεις καθώς υποτιμάς τη γνώμη κάποιου άλλου. Γιατί εάν δεν κατάλαβες εκφράστηκε γνώμη που λέει ότι εάν δεν έχεις λεφτά να φέρεις μη συμμετέχεις. Κι εσύ απαντάς "αφού δεν φέρνει κανένας, τί είναι αυτά που λες".

Επειδή όμως δε θέλω να κάνω ανούσια συζήτηση απάντησε στο ΑΠΛΟ:
Το ότι οι "ΑΛΛΟΙ" δεν έχουν λεφτά ή το ότι οι "ΑΛΛΟΙ" δεν έχουν βάλει λεφτά σε δίνει εσένα το δικαίωμα σαν παράταξη να διεκδικείς την προεδρία βάσει των ίδιων πρακτικών;

Εντελώς φιλικά πιστεύω πως έχεις μπερδευτεί λίγο.
Στόχος σου δεν είναι να νικήσεις τον Κατσαρή.
Στόχος σου είναι να κερδίσεις τον ΠΑΟΚτσή.
Εάν αυτοσκοπός σας είναι η καρέκλα, απλά δεν θα τα καταφέρετε.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **

Αυτο που λες φιλε μου ειναι πολυ σοβαρο..Εχεις τις πηγες των οσων γραφεις;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

mayrosaris

• Guest
re file damned to mono pou lew einai oti ston vazelo ekane antipoliteysh o vgenopoulos,
an egw ekana antipoliteysh kai elega exw 20000 eyrw sto logariasmo mou alla thelw na fygei
o thanasis h o vaggelis tha etrwga ntomates, synexeia ta idia me thn katsarida alla to
provlhma pou exethesa de lynetai etsi, theloume 5 ekatommyria eyrw na swthei h omada
basket h synexomenh kontra twn parataxewn toy erasitexnh ayth th stigmh kanei kako sto syllogo
afoy teleiwsoyn ta themata toy basket kai mpei se ena dromo mporeite na pate stis ekloges kai
afoy h protash sas gia ton ERASITEXNH einai h kalyterh na kanete dioikhsh kai se vathos xronoy
tha kritheite an eiste petyxhmenoi h oxi , den einai wra eklogwn twra to basket vouliazei.

Damned

• Guest
Αυτο που λες φιλε μου ειναι πολυ σοβαρο..Εχεις τις πηγες των οσων γραφεις;
Όχι φίλε πηγές είναι 2 διαφορετικοί άνθρωποι στους οποίους έχω εμπιστοσύνη. Ο ένας ήταν και είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα του μπάσκετ.

Βέβαια πριν μήνες είχαμε μάθει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τη γυναίκα του Πανελούδη αλλά και τότε δεν είχαμε πηγές στα χέρια μας, διέρευσε όμως το χαρτί και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Βέβαια αυτό δεν είναι απόδειξη ότι ισχύουν αυτά που έγραψα. Αν δεν έχεις τα βιβλία και τα παραστατικά ή αν δεν σου τα δώσουν κάποιοι, δεν μπορείς να έχεις αποδείξεις έτσι όπως το λές.

Damned

• Guest
re file damned to mono pou lew einai oti ston vazelo ekane antipoliteysh o vgenopoulos,
an egw ekana antipoliteysh kai elega exw 20000 eyrw sto logariasmo mou alla thelw na fygei
o thanasis h o vaggelis tha etrwga ntomates, synexeia ta idia me thn katsarida alla to
provlhma pou exethesa de lynetai etsi, theloume 5 ekatommyria eyrw na swthei h omada
basket h synexomenh kontra twn parataxewn toy erasitexnh ayth th stigmh kanei kako sto syllogo
afoy teleiwsoyn ta themata toy basket kai mpei se ena dromo mporeite na pate stis ekloges kai
afoy h protash sas gia ton ERASITEXNH einai h kalyterh na kanete dioikhsh kai se vathos xronoy
tha kritheite an eiste petyxhmenoi h oxi , den einai wra eklogwn twra to basket vouliazei.
Το πρόβλημα της ΚΑΕ πιστεύουμε ότι μπορούσε να περπατήσει με μιά άλλη προσωρινή διοίκηση και αν θέλεις προσωπικά ακόμα το πιστεύω, δεν αποτελεί για μένα ανασταλτικό παράγοντα ένα εξώδικο του Καδεμλιάδη. Απο εκεί και μετά, ο κόσμος δεν τον ήθελε. Εντάξει, δεκτό. Δεν έχω κάτι άλλο υπ'όψη μου.

Δεν θέλω να διοικήσω το μπάσκετ ούτε εγώ ούτε το Μέτωπο. Να είσαι σίγουρος άν είχαμε μιά άλλη εναλλακτική καλύτερη θα την παρουσιάζαμε. Αυτήν είχαμε, αυτήν παρουσιάσαμε. Καλή ή κακή. Ας παρουσιάσουν και οι άλλοι τις δικές τους προτάσεις. Δεν υπήρχαν. Δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Δεκτό. Επομένως πάμε σε λύση διαχειριστή.

Όποιος και να είναι επάνω, διαχείριση θα κάνει αφού φράγκα δεν υπάρχουν.  Δεν με χαλάει ούτε και αυτό, γιατί και ο Ζαγοράκης διαχείριση κάνει και την κάνει καλά προς το παρόν. Αν υπάρξει κάποιος που να κάνει καλη΄διαχείριση στο μπάσκετ, μπορεί να περπατήσει η ομάδα. Το μπάσκετ δεν θέλει τα τρελλά λεφτά του ποδοσφαίρου, ούτε και τα χρέη είναι τόσο μεγάλα.

Έχουμε και έχω μιά ένσταση με τον Γαλατσόπουλο. Όλη η διοίκηση, αποτελεί προέκταση της διοίκησης Πανελούδη και δεν τους θέλω. Αν είναι δυνατόν, να μην μπορεί ολόκληρος ΠΑΟΚ να βρεί 7 άλλα άτομα που να αποτελέσουν διοίκηση πρωτοδικείου.

Φοβάμαι ότι η υπάρχουσα διοίκηση έχει ιεραρχήσει διαφορετικά τους στόχους της. Δεν έχει πρώρα τον ΠΑΟΚ και τη λειτουργία του, αλλά πρώτα ενδιαφέρονται για την ψήφιση του ισολογισμού και την απαλλαγή των ευθυνών απο τις προηγούμενες, διοικήσεις. Μετά ενδιαφέρονται για το πώς κάποιοι θα πάρουν τα λεφτά τους και μετά έρχεται ο ΠΑΟΚ. Αυτή ακριβώς είναι και η ένστασή μου με τον Γαλατσόπουλο, δεν έχω καμμία απολύτως αντιπαλότητα με τον άνθρωπο, δεν θέλω να του φάω το δίκιο, δεν θέλω να τον ισοπεδώσω, θέλω όμως στην παρούσα φάση ανθρώπους που θα ιεραρχήσουν διαφορετικά τις ανάγκες. Για σκέψου να αναλάμβανε ο Ζαγοράκης όπως ανέλαβε και το πρώτο που θα έκανε ήταν να πάρει 100.000 Ευρώ έναντι αυτών που του οφείλαμε. Θα σου άρεζε; Θα ήταν κίνηση ωραία αυτή; Αυτό ακριβώς λέω. Να τα πάρουν τα λεφτά τους όσοι αποδεδειγμένα τα έβαλαν αλλά ... πρώτα να κοιτάξουν τον ΠΑΟΚ που πέθανε ... όχι πεθαίνει ... πέθανε ... και μετά θα έρθει και η ώρα να πάρουν και τα χρήματά τους. Βέβαια ... όποιος έκλεψε στο παρελθόν πρέπει να πάει φυλακή. Θέλω επιτέλους να δώ έναν κλέφτη να πηγαίνει φυλακή. Όχι άλλο ασυλία σε σαπρόφυτα που έφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάσταση!!! Ούτε λίγο ούτε πολύ, πρέπει να είναι κάνα 4άρι τα κλεμμένα μαζί με τους παίκτες που ξεπουλήθηκαν ... 1εκ το χρόνο περίπου ... Τί λέτε ρε παιδιά!!!

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Όμορφα.

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ διαλύεται κι εμείς μιλάμε για τον ΑΣ. Δηλαδή το σπίτι μας γκρεμίζεται κι εμείς ανησυχούμε πως θα πληρώσουμε το λογαριασμο της ΔΕΗ σε δύο μήνες.

Ο φίλος Damned έχει πάρει παραμάσκαλα την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνίσει κάθε κίνηση του ΜΕΛΒΑ (θεωρώ ίδιαίτερα ατυχές το σχόλιο "Αναμένω... απο μιά μεριά έχω αρχίσει να το διασκεδάζω ... "), ο Χρυσός Δικέφαλος "σιγήν ιχθύος", οι μέτοχοι ΘΑ(?) συνεδριάσουν την Τρίτη, οι σύνδεσμοι φτίαχνονται διαβάζοντας τους αριθμούς των εισητηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο, ο λαός αποχαυνωμένος με τα προβλήματά του, το EURO και το στοίχημα, οι παλαίμαχοι μας κρατάνε μούτρα κ.λ.π.

Μάλλον το έχουμε πάρει όλοι απόφαση, οπότε καταθέτω και την πρόταση:

Να συνεδριάσουν άμεσα όλοι οι σύνδεσμοι στην Τούμπα για να συζητήσουν για τα νέα συνθήματα που θα ακουστούν στον ναό. Όποιος τολμήσει να αναφέρει λέξη που να αρχίζει από μπα- όπως μπακλαβάς, μπαλαλάικα, μπάσκετ να λιθοβοληθεί για παραδειγματισμό μπροστά τη Θύρα 1.

Να μην πουληθεί ο καλαθοσφαιριστής Βεργίνης, αλλά το ποσό που του οφείλεται να πληρωθεί σε υποσχέσεις. Κάθε φορά που θα λαμβάνει μια υπόσχεση θα μειώνεται η οφειλή του ΠΑΟΚ κατά 10.000 ΕΥΡΩ.

Να απαγορευτεί στο forum η όποια αναφορά στο μπάσκετ, ενώ αντιθέτως τα μέλη να παίρνουν θέση για άκρως σημαντικά προβλήματα, όπως αν προτιμούν τα χοντρά δαμάσκηνα και τις ψιλές ελιές ή το αντίθετο, το αν τους αρέσει το χτένισμα του Βρύζα ή πρέπει να τα αλλάξει κ.λ.π.

Να συνεδριάσει άμεσα ο ΑΣ προκειμένου να αποφασίσει αν στο Παλατάκι την επόμενη χρονιά θα γίνεται κάθε Σάββατο απόγευμα λαϊκή αγορά ή συγκέντρωση του συλλόγου «Αναλυτές του πηδήματος του ψύλλου».

Τέλος καλούνται όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τη διάλυση του τμήματος μπάσκετ προτίθενται να βγουν στα ραδιόφωνα και να αρχίζουν να κατηγορούν διαφόρους να σπάσουν τους καθρέπτες στα σπίτια τους. Μπορεί εκεί μέσα να δουν κάποιον που να έφταιξε κι αυτός.

Τελικά μου φαίνεται ότι δεν ΑΓΡΥΠΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

mayrosaris

• Guest
Diafwnw se tria shmeia

1. O Zagorakhs kai oi ypoloipoi ths dioikhshs ths PAE mporoyn na valoun lefta se
periptwsh anagkhs

2.Ta esoda sto podosfairo einai terastia enw sto basket oxi.

3. Ta xreh sto basket einai terastia analogika me to podosfairo
(otan se mia xronia exeis 12-15 ekatommyria esoda ta xreh twn 25 den tromazoun
sto basket edw kai 3 xronia akomh xrwstane sto basminov 200000).

Offline ved

• Αλλαγή
Όμορφα.

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ διαλύεται κι εμείς μιλάμε για τον ΑΣ. Δηλαδή το σπίτι μας γκρεμίζεται κι εμείς ανησυχούμε πως θα πληρώσουμε το λογαριασμο της ΔΕΗ σε δύο μήνες.

Ο φίλος Damned έχει πάρει παραμάσκαλα την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνίσει κάθε κίνηση του ΜΕΛΒΑ (θεωρώ ίδιαίτερα ατυχές το σχόλιο "Αναμένω... απο μιά μεριά έχω αρχίσει να το διασκεδάζω ... "), ο Χρυσός Δικέφαλος "σιγήν ιχθύος", οι μέτοχοι ΘΑ(?) συνεδριάσουν την Τρίτη, οι σύνδεσμοι φτίαχνονται διαβάζοντας τους αριθμούς των εισητηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο, ο λαός αποχαυνωμένος με τα προβλήματά του, το EURO και το στοίχημα, οι παλαίμαχοι μας κρατάνε μούτρα κ.λ.π.

Να συνεδριάσουν άμεσα όλοι οι σύνδεσμοι στην Τούμπα για να συζητήσουν για τα νέα συνθήματα που θα ακουστούν στον ναό. Όποιος τολμήσει να αναφέρει λέξη που να αρχίζει από μπα- όπως μπακλαβάς, μπαλαλάικα, μπάσκετ να λιθοβοληθεί για παραδειγματισμό μπροστά τη Θύρα 1.

Να μην πουληθεί ο καλαθοσφαιριστής Βεργίνης, αλλά το ποσό που του οφείλεται να πληρωθεί σε υποσχέσεις. Κάθε φορά που θα λαμβάνει μια υπόσχεση θα μειώνεται η οφειλή του ΠΑΟΚ κατά 10.000 ΕΥΡΩ.

Να απαγορευτεί στο forum η όποια αναφορά στο μπάσκετ, ενώ αντιθέτως τα μέλη να παίρνουν θέση για άκρως σημαντικά προβλήματα, όπως αν προτιμούν τα χοντρά δαμάσκηνα και τις ψιλές ελιές ή το αντίθετο, το αν τους αρέσει το χτένισμα του Βρύζα ή πρέπει να τα αλλάξει κ.λ.π.

Να συνεδριάσει άμεσα ο ΑΣ προκειμένου να αποφασίσει αν στο Παλατάκι την επόμενη χρονιά θα γίνεται κάθε Σάββατο απόγευμα λαϊκή αγορά ή συγκέντρωση του συλλόγου «Αναλυτές του πηδήματος του ψύλλου».

Τέλος καλούνται όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τη διάλυση του τμήματος μπάσκετ προτίθενται να βγουν στα ραδιόφωνα και να αρχίζουν να κατηγορούν διαφόρους να σπάσουν τους καθρέπτες στα σπίτια τους. Μπορεί εκεί μέσα να δουν κάποιον που να έφταιξε κι αυτός.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ δεν ξερω τι γραψω,,,νοιωθω πολυ ασχημα,,,πρωτη φορα νοιωθω τοσο ασχημα για τον κοσμο μας και τους συνδεσμους μας που παντα ημουν τοσο περηφανος...

ελπιζω να αλλαξει κατι και να σταματησει αυτο...σευχαριστω που κρατας ακομα....

εγω κανω πολυ υπομονη τις τελευταιες μερες να μην γραψω τιποτα,,,μακαρι να πανε ολα καλα.

ive4

• Guest
ψηφοδέλτια, παρατάξεις, πρόεδροι, πολιτική άνοιξη, χρυσός δικέφαλος, λαϊκή βάση.
Αυτοί είναι που συζητάνε για το μέλλον του ΠΑΟΚ σήμερα.
Με όσα είδα στο μπάσκετ φέτος, προτιμώ Γεώργιο Παπαδόπουλο πάντως.

Εξήγηση για να μη τρελλαθούν μερικοί :
Έναν τρελλό ή λογικό που να πει παίρνω τις μετοχές, χωρίς να ζητήσει τη γνώμη των παλαιμάχων και των οργανομένων οπαδών.
Και θα πετάξει έξω όλους τους πρώην που τόσα χρόνια μας οδήγησαν σ αυτό το σημείο.
Και θα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Αυτό δηλαδή που δεν τόλμησε ο Λιανός.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Όμορφα.

kalhnyxta mas file poso dikio exeis...

northeagle_4

• Guest
α ρε τεραστιε κατσαρη,αλεπου τις χωματερης.ουτε ο ρομμελ δεν σε πιανει :tikitaka:

bobmaster

• Guest
Όσο προσπαθώ να αποφύγω την προσωπική αντιπαραθεση μαζί σου τόσο με προκαλείς ρε γαμώτο.....Σε ποιό να σου πρωτοαπαντήσω πρώτα....
Αν ήθελες ή θέλατε να μιλήσετε με τον Πύρρο καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά γιατί εσείς οι ενωτικοί δεν πήγατε στον Θεσμό δηλ. Τον Κατσαρή να κάνει αυτήν την π΄ροταση αρμοδίως και ποιοί είστε εσεις στο όνομα του ΠΑΟΚ να άγεστε και να φέρεστε και να πουλατε θέσεις...και εγώ λοιπόν μπορώ να πάω στην Γερμανία να βρώ κάποιον που ξέρω να του πουλήσω λίγο ΠΑΟΚ να κάνω και 2 ραδιοφωνικές παρεμβάσεις και να γινω και εγώ διάσημος δεν είναι έτσι..Και άμα θυμάσαι τον Ζαγοράκη αφού ο Χρυσός κατάφερε και σταμάτησε την διοικηση Βεζυρτζή και συν αυτό με την παράταση που ζήτησε για 48 ώρες για να κατεβάσει διοικητικό σχήμα (το οποίο έτοιμο ήταν)  και οι Δυτικές έριξαν το όνομα του ο Κατσαρής έκανε την πρόταση και κανένας άλλος ...έτσι γίνεται και παραδέξου το και μην μου λές αυτό το παιδικό επιχείρημα αν συμφωνούσε θα σας ενημερώναμε..να ΄χαμε να λέγαμε εκ του ασφαλούς κρίνονται τα αποτελέσματα και όχι οι προθέσεις....
Όσο για τον πρόεδρο σας σωστά δεν έίμαστε στρατιώτες αλλά την ώρα της μάχης κανένας δεν έχει δουλειά πες λοιπόν ότι έχει διαφωνήσει με τα 4 μέτωπα του μετώπου και την έχει κάνει στην  γωνια και παρακολουθεί την διάλυση....Και μην μου πείς όχι..
2 στελέχη του ΜΕΛΒΑ και μάλιστα ηχηρά ονοματα παραδέχθηκαν σε προσωπική συζήτηση στο παλατάκι ότι είχαν έρθει σε επαφή και είχαν καταλήξει και σε διοικητικό σχήμα μαζί του 45 ημέρες πρίν με τον Ζήντρο μπροστά σε μάρτυρες τουλάχιστον 3 άτομα ξέρεις τίποτα για αυτό...
Ήξερε ο Ανδρεάδης ότι μιλάς με τον Πύρρο και εσύ ήξερες για τον Καδεμλιάδη και αν ξέρατε γιατί δεν τα ανακοινώσατε ταυτόχρονα τα ονόματα ή ο ένας έλεγε τι λέει τώρα αυτός και  άλλος κοιτούσε με απορία...Αν ήξερες λοιπόν για τον Καδεμλιάδη συμετέχεις και εσύ σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κολοτούμπα του Ανδρεάδη 10 λέπτά αμέσως μετά την"πρόταση σωτηρίας "που μας έκανε στο γόνατο ,άν δεν ήξερες τι να πω ......πάλι τα ίδια να πω...
Και επίσης όταν στέλνω εκπρόσωπο μου κάπου τον εξουσιοδοτώ αυτονοήτως και αυτομάτως να μιλήσει εκ μέρους μου για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις πάνε οι πρόεδροι -όταν δεν  είναι απασχολημένοι με κάτι άλλο βλέπε Ζουράρης- δεν στέλνω κάποιον και του λέω πάρε τηλέφωνο να σου πουμε τι θα πείς εκτός αν δεν τον εμπιστευόμαστε.....
Για το δάγκωμα που έφαγες στην πόλη ας πρόσεχες δεν φταίει ο ΠΑΟΚ ούτε ο ΕΣΑΚΕ για ένα άτομο που επί προσωπικού σε "δάγκωσε " δεν σου ζήτησε εκ μέρους του Χ.Δ. χρήματα λοιπόν κακώς το αναφέρεις άλλωστε σε αυτά είσαι συνηθισμένος εσύ γιατί αν θυμάμε είχες πάρει κάποια διαρκείας την πρώτη σου χρονιά στα κοινά του ΠΑΟΚ(δηλαδή πρίν από 2,5 χρόνια) και τα χορήγησες σε κάποιους για χάρη των δημοσίων σχέσεων εντός του Χ.Δ.όταν ήσουν κοντά μας πριν να προσπαθήσεις δηλ να μπείς στον ερασιτέχνη και προτού καταλήξεις στο ΜΕΛΒΑ.....
Αε με τώρα γιατί θα το ανοίξω πάλι.......

Damned

• Guest
Δεν πρόκειται να σου απαντήσω για το λόγο ότι βγαίνουμε εκτός θέματος και δεν θέλω να κουράζονται οι αναγνώστες.
Είμαι στη διάθεσή σου όποτε θέλεις όμως να τα συζητήσω μαζί σου. Εξ' άλλου δεν έχω τίποτα άλλο να πώ, τα περισσότερα που είχα να πώ τα είπα, ότι τουλάχιστον αφοράει την περίπτωση του Μετώπου και του μπάσκετ. Όσο για το πότε πήγα στο Μέτωπο, ενημέρωσε σε παρακαλώ ότι στον Α.Σ. γράφτηκα 13/11/2005 απο το Μέτωπο, και λίγους μήνες μετά ήμουν ο Νο.105 που υπέγραψε το καταστατικό του Μετώπου. Λίγους μήνες αργότερα γράφτηκα και στο Χ.Δ. ... αυτά προς προσωπική σου ενημέρωση και μόνο ... α και στον ερασιτέχνη ακόμα δεν προσπάθησα να μπώ ... δεν έχω βάλει ποτέ υποψηφιότητα. Ότι άλλο θέλεις, είτε με PM, είτε πρόσωπο με πρόσωπο.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ όπου κρατάει
ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει
"πάρ,το" λέγοντας "κι εσύ"

Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει
έχει αλήθεια ωραία θωρία
μη το πιάστε γιατι ρίχνει
εισέ δάκτυα θλιβερά.

Διονύσιος Σολωμός - Υμνος εις την Ελευθερία
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.