Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
Απ: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ
« Reply #420 on: June 02, 2008, 15:58:37 »
εισαι υποψηφιος επενδυτης; τα σκας κ περνεις τον ΠΑΟΚ.
δεν ασχολησει ουτε με ραδια ουτε με ΕΝΑΝ που εκανε τον υστερικο.
κ αν σκας το χρημα (Σιγα-σιγα, δε λεω να χωσεις με το καλημερα 2εκ.), τοτε ο λαος δεν ασχολειται ουτε με το προσωπο σου ουτε απο που εισαι.
αλλιως αντε γεια σου κ συ κ οι παλαιμαχοι.

Damned

• Guest
Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω απ' όσα ξέρω, καθ' όσον ήμουν μπροστά σε κάποια γεγονότα.

Ο (κάθε) Βιολίδης φέρνει ένα άτομο για να υποστηρίξει μια προσπάθεια που πάει να γίνει. Κάποιοι λένε όχι άκυρο κε Βιολίδη δε γουστάρουμε.

οκ..πρώτη ερώτηση: Ποιοί είναι αυτοί? (όχι ονόματα) Ποιος είναι ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ τους ρόλος στο όργανο που βάση ΝΟΜΟΥ παίρνει απόφαση για το αν θα δεχθεί ή όχι τη βοήθεια από τον (κάθε) Βιολίδη.
Κανείς απολύτως δεν ήταν αντίθετος με την προσπάθεια του Βιολίδη και κανείς δεν του είπε δεν γουστάρουμε.

Υπήρξε αντίδραση για το αν αναβληθεί η όχι η Γ.Σ. όχι για το αν συνεχίσει ή όχι ο Βιολίδης την προσπάθεια, αφού είχε την υποστήριξη όλων.

Ήταν λάθος του Ηλία να προτιμήσει να εμφανιστεί στους φορείς και να ζητήσει αναβολή της Γ.Σ. επειδή αυτοί ήταν αναρμόδιοι. Έπρεπε να εμφανιστεί στη Γ.Σ. και να ζητήσει εκεί την αναβολή. Δεν υπήρχε άνθρωπος που θα έλεγε όχι.

δεύτερη ερώτηση: Γιατί στραβώσαμε επειδή το όνομα του κάθε ενδιαφερόμενου γράφηκε, διέρευσε κάτι άλλο στις εφημερίδες? Είναι κανείς αλλεργικός στη γραμματοσειρά Arial Greek? τι μαλακίες ρε είναι αυτές
Δεν κατάλαβα την ερώτηση.

τρίτη ερώτηση: τι σκατά έχουν να αντιπροτείνουν αυτοί που απέρριψαν τον κύριο Βιολίδη (και όποιον άλλον) και γιατί όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους ακούσουν?
Κανείς δεν απέρριψε τον Βιολίδη. Ούτε οι Βετεράνοι. Κανείς.

μου μοιάζει όλο το παραπάνω σαν παιδικό παιχνίδι.."όχι έτσι και αλλιώς και κάνω τώρα μούτρα και εκεί και εδώ" και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ....
δε πάμε καλά ρε!
Φυσικά και δεν πάμε καλά.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δεύτερη ερώτηση: Γιατί στραβώσαμε επειδή το όνομα του κάθε ενδιαφερόμενου γράφηκε, διέρευσε κάτι άλλο στις εφημερίδες? Είναι κανείς αλλεργικός στη γραμματοσειρά Arial Greek? τι μαλακίες ρε είναι αυτές
Δεν κατάλαβα την ερώτηση.

είναι ένα γενικό ερώτημα που έχω για τον ΠΑΟΚ...
-όχι δεν πρέπει να πούμε λεπτομέρειες, να πούμε ονόματα, να μη διαρεύσει κάτι  και δεν ξέρω εγώ  τι άλλο....
Τι μας πειράζει το ότι γίνεται κάτι γνωστό? έχουμε τπτ να κρύψουμε?
αυτό εννοούσα και δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο αλλά με έχει κουράσει να χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία το ότι "διέρρευσε κάτι στον τύπο" και στράβωσε η δουλεια...
γιατί γίνεται τόσο..."παιδικά" αυτό?
ΕΛΕΟΣ!

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ Damned, μπορείς σε παρακαλώ να μοιραστείς μαζί μας τις δικές σου σκέψεις για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ απόντος μεγαλοεπενδυτή? Αν θέλεις σε παρακαλώ, θα ήσουν διαφωτιστικός.....Θα σε παρακαλούσα στην απάντηση σου αν θέλεις να συμπεριλάβεις το γεγονός οτι η ομάδα - οχι κινδυνεύει, είναι σίγουρο - θ αρχίσει - ΑΝ αρχισει - το επόμενο πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και απαιτητή μια μεγάλη καταβολή για να μην καταπέσει η εγγυητική της...Θα χαρώ να σε διαβάσω

Offline dave

• Αλλαγή
ε οχι και κανεις δεν απερριψε το βιολιδη! η απαξιωση του δλδ στα μεσα απο καραμβερη κ λοιπους δεν ειναι απορριψη? με τις λεξεις παιζουμε? η η προταση των παλαιμαχων δεν ειχε σκοπο να τορπιλισει τη προσπαθεια βιολιδη??

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
nai alla meta kai kala vgike anakoinwsi den eixame tetoio skopo kai parermineytikame kai bla bla bla.to gnwsto twra pou ta kaname poutana...sorry kiolas

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ved

• Αλλαγή
γιατι ο καναρακης δεν κατηγορησε τον βιολιδη για πραξικοπηματια?

μην το πνιγουμε και αυτο!!!

εχω μια σοβαρη προταση στο μελβα.

να παιξει τα 600.000 σε μονο αποδεκτο πρωτο σκορερ του γιουρο τον θεοφανη γκεκα.

ποτε δεν ξερεις και ο θεος ειναι μεγαλος.

600.000*70= 42 εκατομμυρια ευρω!!!

τρεμετε αγγελοπουλακια!!!!~  ;D

τι να κανεις η μιζερια θελει και την πλακα της.

mayrosaris

• Guest
Egw pantws katalava aytes tis meres ti skopo eixan sto parelthon oi
ekpompes ths thyras 4 epi Kanarakh, oi synexeis emfaniseis toy Nikola
sta radiophwna me thn idia kasseta kai telos oi ekpompes toy Lagogiannh
ola ta parapanw eixan thn idia synistamenh thn opoia zoume akrivws aytes
tis meres. Dystyxws gia to basket de vlepw prokoph.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
εμένα να με συγχωρέσετε είμαι και στο εξωτερικό,δεν ήμουν και ποτέ μέσα στα παρασκήνια για αυτό μπορεί και να πω κάποια μπαρούφα

αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι, αφού του Βιολίδη απέτυχε, λογικά δεν θα έπρεπε ήδη να είχε πραγματοποιηθεί η πρόταση του ΜΕΛΒΑ και των παλαιμάχων για τους επενδυτές με τα 600 χιλιάρικα και τους δύο κλεισμένους παίχτες του γαύρου  (τον Βασιλόπουλο εννοούσαν)? εντάξει τι να κάνουμε χάλασε με το μεγαλοεπενδυτή, τουλάχιστον να έρθουν οι άλλοι, αφού φαντάζομαι δεν μας πουλούσαν φούμαρα οι αξιότιμοι παλαίμαχοι και οι ΜΕΛΒΑδες και η πρόταση όντως υπάρχει

giannis80

• Guest
ayto to "oxi onomata mas exei faei"...............katalavainw opws kai oloi oti se faseis prepei na min diarreei tpt otan einai gia to kalo tou PAOK. i fasi ayti omws einai tetoia?

:nekrokefalh:

Αυτό με την διαρροή ονομάτων υποψήφιων επενδυτών για τον ΠΑΟΚ είτε ΚΑΕ είτε ΠΑΕ έχει καταντήσει ανέκδοτο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γνωστοποίηση ενός ονόματος μπορεί να χαλάσει μια συμφωνία την οποία θέλουν και τα 2 μέρη(στην προκειμένη περίπτωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ - επενδυτής, μας λέγανε οτι ο υποψήφιος θέλει τον ΠΑΟΚ).Δηλαδή,διέρρευσε το όνομα, βγήκε κι ένας ξεχασμένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ από τα ράφια και ψιλοέκραξε Βιολίδη και ξαφνικά ο επενδυτής δεν θέλει?Δηλαδή όλο το Μαντσεστερ που έκραζε τον Γκλέιζερ και κάνανε και αγώνα να μην τους αναλάβει, εμπόδισε τον Γκλέιζερ από τη στιγμή που αυτός ήθελε?Για μένα τα πράματα είναι απλά και να τελειώνουμε.Θέλεις μια ομάδα,πας και την παίρνεις.Δεν θέλεις,βρίσκεις αστείες δικαιολογίες για να κάνεις πίσω.Τα άλλα όλα είναι φυκια για μεταξωτές κορδέλες.

polaret

• Guest
Τελικα θα μας πειτε οι παλαιμαχοι με το μελβα απο ποιον εχουν ΚΑΙ ΕΑΝ εχουν600.000 ευρω  για να διοικησουν οπως ελεγαν .
[Εστάλη στις: Σήμερα στις 14:59:35Στάλθηκε από: Damned 
Εισαγωγή παράθεσης
Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω απ' όσα ξέρω, καθ' όσον ήμουν μπροστά σε κάποια γεγονότα.

Παράθεση από: rabbitweed στις Σήμερα στις 14:50:10
Ο (κάθε) Βιολίδης φέρνει ένα άτομο για να υποστηρίξει μια προσπάθεια που πάει να γίνει. Κάποιοι λένε όχι άκυρο κε Βιολίδη δε γουστάρουμε.

οκ..πρώτη ερώτηση: Ποιοί είναι αυτοί? (όχι ονόματα) Ποιος είναι ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ τους ρόλος στο όργανο που βάση ΝΟΜΟΥ παίρνει απόφαση για το αν θα δεχθεί ή όχι τη βοήθεια από τον (κάθε) Βιολίδη.
[u]Κανείς απολύτως δεν ήταν αντίθετος με την προσπάθεια του Βιολίδη και κανείς δεν του είπε δεν γουστάρουμε.

Υπήρξε αντίδραση για το αν αναβληθεί η όχι η Γ.Σ. όχι για το αν συνεχίσει ή όχι ο Βιολίδης την προσπάθεια, αφού είχε την υποστήριξη όλων.

Ήταν λάθος του Ηλία να προτιμήσει να εμφανιστεί στους φορείς και να ζητήσει αναβολή της Γ.Σ. επειδή αυτοί ήταν αναρμόδιοι. Έπρεπε να εμφανιστεί στη Γ.Σ. και να ζητήσει εκεί την αναβολή. Δεν υπήρχε άνθρωπος που θα έλεγε όχι. [/u] 
/quote]

Εχεις απολυτο δικιο ο ενας απλα  τον ειπε πραξικοπηματια και ο αλλος ειπε δεν γουσταρουμε τους πεταμενους τους αθηναιους που φερνει και ποιος ειναι ο βιολιδης μονο αυτα λεγανε στα ραδιοφωνα (φαντασου εξω τι λεγανε)

τρίτη ερώτηση: τι σκατά έχουν να αντιπροτείνουν αυτοί που απέρριψαν τον κύριο Βιολίδη (και όποιον άλλον) και γιατί όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους ακούσουν?
Κανείς δεν απέρριψε τον Βιολίδη. Ούτε οι Βετεράνοι. Κανείς

Εδω γελανε , τι μια λεγατε γιατι να γινει στο Grand hotel ,την αλλη λεγατε γιατι παραιτηθηκε ο κατσαρης τωρα την τριτη λετε καποιους ανθρωπους παξικοπηματιες,
Στην τελικη πεστε μας η προταση η δικη σας ισχυει και ποιος ειναι ο ανθρωπος σας που σας δινει 600.000 ευρω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ayto to "oxi onomata mas exei faei"...............katalavainw opws kai oloi oti se faseis prepei na min diarreei tpt otan einai gia to kalo tou PAOK. i fasi ayti omws einai tetoia?

:nekrokefalh:

Αυτό με την διαρροή ονομάτων υποψήφιων επενδυτών για τον ΠΑΟΚ είτε ΚΑΕ είτε ΠΑΕ έχει καταντήσει ανέκδοτο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως η γνωστοποίηση ενός ονόματος μπορεί να χαλάσει μια συμφωνία την οποία θέλουν και τα 2 μέρη(στην προκειμένη περίπτωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ - επενδυτής, μας λέγανε οτι ο υποψήφιος θέλει τον ΠΑΟΚ).Δηλαδή,διέρρευσε το όνομα, βγήκε κι ένας ξεχασμένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ από τα ράφια και ψιλοέκραξε Βιολίδη και ξαφνικά ο επενδυτής δεν θέλει?Δηλαδή όλο το Μαντσεστερ που έκραζε τον Γκλέιζερ και κάνανε και αγώνα να μην τους αναλάβει, εμπόδισε τον Γκλέιζερ από τη στιγμή που αυτός ήθελε?Για μένα τα πράματα είναι απλά και να τελειώνουμε.Θέλεις μια ομάδα,πας και την παίρνεις.Δεν θέλεις,βρίσκεις αστείες δικαιολογίες για να κάνεις πίσω.Τα άλλα όλα είναι φυκια για μεταξωτές κορδέλες.

Συμφωνώ 100%..Τουλάχιστον στη γενική συνέλευση θα μάθουμε το όνομα η πάλι θα λέμε τις γνωστές παπαριές περί ντεμέκ διαφήμισης??

Προσωπικά πιστεύω πως επίτηδες έκανε αυτό το σκηνικό ο Βιολίδης για να ξεμπροστιάσει τον Καραμβέρη...Δεν παίρνω το μέρος κανενός, απλά μου τη σπάει πως βάλανε και οι δύο πλευρές τον εγωισμό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε μαγαζάκι κανενός Βιολίδη και Καραμβέρη και ΜΕΛΒΑ...Κανονίστε στη γενική συνέλευση να βάλετε το συμφέρον της ομάδας πάνω από εσάς. Από παπαρολόγιες και ανακοινώσεις και μεγάλα λόγια έχουμε χορτάσει. Εργα να δούμε.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Για να υπάρξει και αύριο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ πρέπει να υπάρξουν χρήματα. Οταν θε τελεσιδικεί απόφαση δικαστηρίου θα καταπίπτει και η (αν ποτέ εκδωθεί) εγγυητική επιστολή. Ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα βρέθεί όχι στην Α2 αλλά στη Β' εθνική.

Εμπρός λοιπόν. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για το ΜΕΛΒΑ, για τους κ.κ. Παλαιμάχους, το Χρυσό Δικέφαλο, τον ΑΣ, το κ. Βιολίδη, τον κ. Ζήτρο, το τζακ τον αντεροβγάλτη, την κουτσή Μαρία και όποιον άλλον πρέπει σαν λαός να παρακαλέσουμε, να αφυπνήσουμε, να τρομάξουμε, να ..., να..., να ... για ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

Από τον άλλη ιδού πεδίο δόξης λαμπρό και για το λαό του ΠΑΟΚ. Για όποιον μάτωσε, απογοητεύτηκε, γέλασε, φώναξε, ταξίδεψε, ξενύχτησε, έκλαψε, πανυγύρισε, στήριξε, σεβάστηκε, αγάπησε την ομάδα αυτή. Γιατί η φράση Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ δεν περιοριζεται μόνο στο ποδόσφαιρο.

ΥΣ: Επειδή πλέον είναι σε όλους γνωστός ο επενδυτής του κ. Βιολίδη πιστέυω να γίνεται και σε όλους αντιληπτός ο λόγος που δεν έπρεπε να διαρρεύσει το όνομά του.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

manos4

• Guest
ante lagogianni simera einai h mera soy poyla EIRWNIA GIA TON 'TERASTIO EPENDYTH'
ESY KAI O MELBA KATEBASTE THN PROTASH TWN 600.000 POY EIXATE ME TOYS
PALAIMAXOYS TWRA GIA NA SWTHI H OMADA....

manos4

• Guest
spontes polles kai gia biolidi....RE BIOLIDI TI ASXOLISE DEN AKSIZEI... >:(
ASXOLISOY ME TO PODOSFAIRO...

bobmaster

• Guest
Θα με κάνουν να μιλη΄σω πάλι και δεν θέλω να βάλω φωτιά παραμονή της συνεύλευσης ..
Αλλά να ξέρουν ότι θα με βρούν πάλι μπροστά τους κάτι ΜΕΛΒΑ και κάτι σαν τον DANMED τον μεγαλύτερο κολοτουμπα που έχω γνωρίσει.....
Λίγο υπομονή και θα βγεί η αλήθεια στον αέρα......

GeorgT

• Guest
Σε αδιέξοδο εκ νέου η ΚΑΕ
Σε μηδενική βάση επιστρέφει η αναζήτηση διοικητικής λύσης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δεδομένο που δεν ίσχυε προ ημερών, όταν εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο η μεσολάβηση του Ηλία Βιολίδη για να βγει η εταιρεία από το αδιέξοδο.

Οι αντιδράσεις που προέκυψαν στην πορεία για τη συγκεκριμένη κίνηση, από μερίδα παραγόντων του «Δικεφάλου», οδήγησαν αρχικά στη γνωστοποίηση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ πως παύει να αποτελεί εγγυητή της προσπάθειας.

Σήμερα ο Ηλίας Βιολίδης κοινοποίησε το οριστικό «ναυάγιο» της υπόθεσης. Σε δήλωσή του αναφέρονται τα ακόλουθα: «Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι, από την περασμένη Τετάρτη, όταν και έπαψα να είμαι εγγυητής μίας συγκεκριμένης προσπάθειας για εξεύρεση λύσης για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι υποψήφιοι επενδυτές απέσυραν -πλέον και οριστικά- το ενδιαφέρον τους. Δηλώνω ότι θα συμπαρασταθώ σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε έκανα πάντα. Ελπίζω αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ να μπει πάνω από όλου μας».

Το μόνο δεδομένο, πλέον, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα προβλήματά της αποτελεί η υλοποίηση την Τετάρτη (4/6) της γενικής συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ, που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7752&pubid=1090501

Offline ved

• Αλλαγή
στον αστειο αυτο αθλητισμο του μπουρδελου που λεγεται ελληνικο κρατος,,,

τα λαμογια βασιλευουν μαζι με τους αχρηστους και τους τεμπεληδες

ο καθηγητης της αλητειας υφυπουργος νταντευει το συνοθυλευμα απο τα σκοπια μηπως επιβιωσει

οι απανταχου λεφταδες βδελες που μας πινουν το αιμα παντα και παντου,,,

φαρμακοτριφτηδες και εφοπλισταδες μαλωνουν με τις σαπιες ομαδες τους σε ζουγκλες για τους γαμοτιτλους τους,,,

μοιραζοντας εκατομυρια σε μισθοφορους για να παιζουν σε αδεια γηπεδα

η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος 2η στα εισητηρια κατακλεμενη και κατα ληστεμενη

η μονη ομαδα που δεν πηρε τιτλο απο την διαιτησια παρα μονο εχασε

η ποιο αδικημενη ομαδα στον κοσμο και στην ιστορια

η μονη ομαδα που οι οπαδοι της γεμιζουν γηπεδα

τους κυνηγανε παντα οι μπατσοι να μην πανε στα εκτος και στα κωλοχωρια και στις κωλογειτονιες με τα 200 εισητηρια

το μαυρο προβατο του ελληνικου γαμοαθλητισμου

η μονη ομαδα που ειναι ιδεα

αυτη η ομαδα διαλυεται....

κρατατε αδερφια

blackfox

• Guest
εγω ξερω οτι και ο βιολιδης  και ο καραμπερης θα γραφτουν και οι δυο αρνητικα και στην συνηδηση του κοσμου αλλα και στην ιστορια της ομαδας,ο ενας για το γινατι και αλλος για την κοντοφθαλμια του.προσωπικα πιστευω οτι κατι βρομουσε πριν τα γεγονοτα της προηγουμενης ομαδας.μαλλον θα ειχε χαλασει  το deal και ο βιολιδης εψαχνε αλλωθι στα κραξιματα του καραμβερη.