Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
αντε να δουμε τι θα γινει.....ελπιζω να πετυχει η προσπαθεια του Βιολιδη και ελπιζω η νεα Γ.Σ που θα γινει να μην μας κανει ρεζιλι σε ολη την Ελλαδα και αρχισουν να πλακωνονται
οι παραταξεις για τον αν μεινει εστω και προσωρινα ο γαλατσοπουλος η οχι.....

Bayern4

• Guest
Απ: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ
« Reply #401 on: June 02, 2008, 11:56:14 »
I Laiki Vasi tha petyxene an den ithele o X,Y to proedriliki kai tin karekla..efoson omws stis vlepseis tou kathenos mas einai pws tha ginoume proedroi, i laiki vasi, ginete laiki agora. Kapoioi 20.000 tha trexoune san tous malakes, tha plirwnoune san tous malakes..kai enas epaggelmatias ΠΑΟΚτσής tha apolamvanei ta lousa tou proedrou..POTE..

Exw Zagoraki stin mpalla, vreite kai enan Zagoraki sto basket kai emena mou ftanei..Kai an theloun oi Zagorakides ependyti, tous exw tyfli empistosyni na dialeksoun opoion nomizoun...Avtoi, kai kamia laiki vasi..

Theleis laiki vasi, pare 40.000 diarkeias stin mpalla kai sto basket kai ws ekei..I douleia sou einai stin kerkida kai oxi stin karekla tou proedrou kai tou megalometoxou..Kai an theloun kapoioi na ginoune proedroi na paroune kamia omadoula tis geitonias tous, giati o PAOK den tous goustarei
εγω ως μελος μια λαικης βασης, που δεν εχω τη δυνατοτητα να αγορασω το διαρκειας, αρκουμε με 25ευρω(νεανικη συνδρομη) ή 50ευρω που εχω εκπτωση 2,5ευρω αν αγορασω καποιο εισιτηριο κ οτι στο σπιτι μου ερχεται 17φορες(οσοι οι αγωνες του πρωταθληματος της ομαδας που ειμαι μελος) το 90+ σελιδων περιοδικο της ομαδας.
σε αλλες ομαδες εχουν κ εκπτωση 10-15% στη μπουτικ, δωρακια οταν τα μελη εχουν γενεθλια, συμμετοχη σε διαγωνισμους κ πολλα αλλα.
δε γουσταρω να ασχολουμε καθε τρια χρονια με αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου. δεν με ενδιαφερουν οι μετοχες.
δινω λεφτα σε κατι, κ παιρνω κατι. δε γουσταρω να ειμαι ουτε μετοχος ουτε πελατης.

λαικη βαση δεν ειναι οι μετοχες. ουτε υπαρχει μονο ενα ειδος λαικης βασης.

Offline cure

• Αλλαγή
Σου προτείνει από τη μία ο Ζαγοράκης να του δίνεις 100 ευρώ το χρόνο για να τρέχει την ομάδα και απ' την άλλη ο Καραμβέρης δε σου ζητάει μία. Ποιον θα διαλέξεις;

Σου προτείνει ο Κατσαρής να τον ψηφίσεις για να φέρει τον Λάτση και ο Βιολίδης για να φέρει τον Χ που έχει δύο εργοστασιάκια. Ποιον θα επέλεγες;

Έστω ότι είσαι θερμός υποστηρικτής της λαϊκής βάσης. Τι θα επέλεγες; Λαϊκή Βάση με μπροστάρη τον Ανδρεάδη ή επενδυτή με Παπαδόπουλο πρόεδρο;

Φυσικά έχουν τεράστια σημασία τα πρόσωπα.
Αλλά μεγαλύτερη σημασία και από τα πρόσωπα έχει το αλάνθαστο κριτήριο του λαού του ΠΑΟΚ. Το ΠΑΟΚτσήδικο ένστικτο και μυαλό.

Αυτό και μόνο αυτό κρατάει ζωντανή την ομάδα 82 χρόνια τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει. Όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά να συνεχίσει να μεγαλουργεί.
Αυτό οδηγεί τις εξελίξεις στο σωστό δρόμο σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ και ΑΣ. Αργά αλλά σταθερά.

Ο δρόμος αυτός φίλοι μου δεν είναι ανάγκη να είναι κοινός. Ας μην καίμε ιδέες και οράματα, βάζοντάς τα όλα σε ένα τσουβάλι. Ας μην απαξιώνουμε καμία προσπάθεια λόγω ανίκανων να την αντιπροσωπεύσουν και ας μην είμαστε με παρωπίδες. Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας. Υπάρχουν άνθρωποι που πετυχαίνουν.

Σύντομα - ελπίζουμε βάσιμα πλέον - θα έχουμε διοίκηση στην ΚΑΕ. Αυτός ο μεγαλομέτοχος θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και τη συμπαράσταση όλων μας, για να πάει ήρεμα μπροστά το καράβι του μπάσκετ.

Πολύ σύντομα θα έχουμε και μετόχους στην ΠΑΕ όλους εμάς, δηλαδή ρευστό. Άλλα κόλπα εδώ. Η υπάρχουσα διοίκηση δεν έχει τα εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχει τα εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδων πίσω της να τη σπρώχνουν ψηλά. Και να πληρώνουν χωρίς αμφιβολία. Αυτή θα βάλει με αυτά τα λεφτά την ΠΑΕ σε ένα δρόμο που θα συνεχίσει να είναι ανηφορικός, αλλά στο τέλος φτάνει ψηλά.

Σε λίγο καιρό θα έχουμε και νέα διοίκηση στον ΑΣ. Που θα πρέπει να είναι αντάξια των όσων μεγάλων απαιτεί το παρελθόν, το παρών και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Γιατί από τη νέα διοίκηση του ΑΣ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ. Αυτή θα αποφασίσει και για το γήπεδο.
Ποιος έχει αμφιβολία ότι θα επιλεγεί η καλύτερη δυνατή λύση; Μην αμφιβάλλετε. Έχουμε κάνει πολλές μαλακίες, αλλά στο αμήν πάντα ο ΠΑΟΚτσής έπαιρνε την πλέον σωστή απόφαση. Έτσι θα γίνει και τώρα.

Όσοι δεν είναι κομμάτι του λαού μας αποβάλλονται από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Αργά ή γρήγορα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ
« Reply #403 on: June 02, 2008, 13:14:41 »
I Laiki Vasi tha petyxene an den ithele o X,Y to proedriliki kai tin karekla..efoson omws stis vlepseis tou kathenos mas einai pws tha ginoume proedroi, i laiki vasi, ginete laiki agora. Kapoioi 20.000 tha trexoune san tous malakes, tha plirwnoune san tous malakes..kai enas epaggelmatias ΠΑΟΚτσής tha apolamvanei ta lousa tou proedrou..POTE..

Exw Zagoraki stin mpalla, vreite kai enan Zagoraki sto basket kai emena mou ftanei..Kai an theloun oi Zagorakides ependyti, tous exw tyfli empistosyni na dialeksoun opoion nomizoun...Avtoi, kai kamia laiki vasi..

Theleis laiki vasi, pare 40.000 diarkeias stin mpalla kai sto basket kai ws ekei..I douleia sou einai stin kerkida kai oxi stin karekla tou proedrou kai tou megalometoxou..Kai an theloun kapoioi na ginoune proedroi na paroune kamia omadoula tis geitonias tous, giati o PAOK den tous goustarei
εγω ως μελος μια λαικης βασης, που δεν εχω τη δυνατοτητα να αγορασω το διαρκειας, αρκουμε με 25ευρω(νεανικη συνδρομη) ή 50ευρω που εχω εκπτωση 2,5ευρω αν αγορασω καποιο εισιτηριο κ οτι στο σπιτι μου ερχεται 17φορες(οσοι οι αγωνες του πρωταθληματος της ομαδας που ειμαι μελος) το 90+ σελιδων περιοδικο της ομαδας.
σε αλλες ομαδες εχουν κ εκπτωση 10-15% στη μπουτικ, δωρακια οταν τα μελη εχουν γενεθλια, συμμετοχη σε διαγωνισμους κ πολλα αλλα.
δε γουσταρω να ασχολουμε καθε τρια χρονια με αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου. δεν με ενδιαφερουν οι μετοχες.
δινω λεφτα σε κατι, κ παιρνω κατι. δε γουσταρω να ειμαι ουτε μετοχος ουτε πελατης.

λαικη βαση δεν ειναι οι μετοχες. ουτε υπαρχει μονο ενα ειδος λαικης βασης.

dld esy theleis laiki vasi gia na sou kanoune dwrakia sta genethlia sou? pane sto facebook na sou stelnw mojito ;D (plaka kanw, no offense)

Opoios exei lefta kai thelei na ta stazei xwris na pairnei diarkeias, na ginei syndromitis sto PAOK FC Magazine, i na dinei 50E ton xrono dwrea stin omada..den einai tpt..pairneis ton trapeziko logariasmo tis PAE kai tis kaneis embasma..den xreiazetai apo ta 50 E sou na ginete magkas o opoiosdipote tygxaios..

Vre exw Zagoraki, vre...parte to xampari..avtos einai o magkas, den tha tou parei tin thesi kaneis..tha tou kopsoume ta podia..oute tha afisoume pote na ginei o Zagorakis ypallilos tou X proedrou tis LAikis Vasis..Na katevoune stis dimotikes ekloges osoi oneirevontai proedrilikia..kai as ksekinisoune pali epafes me ton Papandreou.. ;) edw syndesmares tis kanane syndesmakia...ton PAOK tha swsoune?

Damned

• Guest
Ο Ζαγοράκης θα μπορούσε να πάει τον ΠΑΟΚ σε Λαϊκή Βάση και να είναι ο Πρόεδρός της. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση. Μακάρι να θελήσει να το κάνει αυτό ο Θόδωρος.

Offline maria-mtb

• Βασικός
de nomizw k to exei dhlwsei, egw leei podosfairo kserw k oxi basket, volley ktl, auta den ta katexw k den exw sxesh. (peran ths opadikhs).
to topic omws nomizw kapou exei ksefugei, k exei paei se laikh vash k oxi se o,ti leei o titlos tou.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
λοιπον δεν ξερω ποσοι απο εσας ακουτε τωρα μετροπολις αλλα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο ραδιο πριν 10 λεπτα ειπε οτι χαλασε οριστικα του επενδυτη.ακουσε κανεις τιποτα?

apostolos

• Guest
Αλλά μεγαλύτερη σημασία και από τα πρόσωπα έχει το αλάνθαστο κριτήριο του λαού του ΠΑΟΚ. Το ΠΑΟΚτσήδικο ένστικτο και μυαλό.

Αυτό και μόνο αυτό κρατάει ζωντανή την ομάδα 82 χρόνια τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει. Όχι μόνο να επιβιώνει, αλλά να συνεχίσει να μεγαλουργεί.
Αυτό οδηγεί τις εξελίξεις στο σωστό δρόμο σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ και ΑΣ. Αργά αλλά σταθερά.

Edw tha mou epitrepseis na diafwnhsw PAOKCURE alla einai terastia koubenta kai arketa off topic....
An to krithrio htan panta alanthasto to mono vevaio einai oti sto xali pou ftasame den tha ftaname pote...Twra nai, exei strwsei to krithrio arketa meta apo toses sfaliares kai kapws o kosmos exei ksupnhsei, alla den htan etsi panta kai oute eimaste vevaioi oti tha nai gia panta etsi....

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Ζαγοράκης θα μπορούσε να πάει τον ΠΑΟΚ σε Λαϊκή Βάση και να είναι ο Πρόεδρός της. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση. Μακάρι να θελήσει να το κάνει αυτό ο Θόδωρος.

Με πρόλαβες
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
λοιπον δεν ξερω ποσοι απο εσας ακουτε τωρα μετροπολις αλλα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο ραδιο πριν 10 λεπτα ειπε οτι χαλασε οριστικα του επενδυτη.ακουσε κανεις τιποτα?

oloi to lene
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το περιμενα μετα απο τις τελευταιες εξελιξεις...θα βγαλει λεει και επισημη ανακοινωση ο βιολιδης,συμφωνα παντα με το μετροπολις

Offline cure

• Αλλαγή

Edw tha mou epitrepseis na diafwnhsw PAOKCURE alla einai terastia koubenta kai arketa off topic....
An to krithrio htan panta alanthasto to mono vevaio einai oti sto xali pou ftasame den tha ftaname pote...Twra nai, exei strwsei to krithrio arketa meta apo toses sfaliares kai kapws o kosmos exei ksupnhsei, alla den htan etsi panta kai oute eimaste vevaioi oti tha nai gia panta etsi....
Δεν επιλέξαμε εμείς κανέναν κλέφτη. Άλλο να αργείς να καταλάβεις κάποιες φορές κι άλλο να επιλέγεις εσύ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Bayern4

• Guest
TOU XRONOU 8A IMASTE GIA FOUNTO STO BASKET!
apo την ημερα που σωθηκαμε, αυτο που λες δεν αλλαξε ποτε.
ο Κατσαρης κ ο Πανελουδης υπαρχουν ακομη.

Offline ved

• Αλλαγή
ωραια τα καναμε μπραβο,,,φουλ για α2...

τωρα ποιος θα μας ριξει ο πανελουδης-κατσαρης η οι καραμβερης-καναρακης δεν εχει μεγαλη σημασια.

εμενα η ομαδα με ενδιαφερει οχι τα προσωπα ουτε οι παραταξεις.

ελπιζω μεσα απο την συσπειρωση των συνδεσμων να βγει κατι νεο μακρυα απο αυτους τους καρκινους.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Το αν είμαστε για φούντο ή όχι εξαρτάται και απο εμάς. Ακόμα κι αν δεν βρεθεί λύση, φέτος αποδείχτηκε οτι με γεμάτο γήπεδο κερδίζουμε ακόμα και πολύ καλύτερους αντιπάλους, όπως γαύρο.  
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

kostas4

• Guest
« Last Edit: June 02, 2008, 15:54:48 by kostas4 »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραία όλα αυτά...συνοπτικά ποιος μπορεί και θέλει να εξηγήσει και σε μας τους αδαείς το εξής:

Ο (κάθε) Βιολίδης φέρνει ένα άτομο για να υποστηρίξει μια προσπάθεια που πάει να γίνει. Κάποιοι λένε όχι άκυρο κε Βιολίδη δε γουστάρουμε.

οκ..πρώτη ερώτηση: Ποιοί είναι αυτοί? (όχι ονόματα) Ποιος είναι ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ τους ρόλος στο όργανο που βάση ΝΟΜΟΥ παίρνει απόφαση για το αν θα δεχθεί ή όχι τη βοήθεια από τον (κάθε) Βιολίδη.

δεύτερη ερώτηση: Γιατί στραβώσαμε επειδή το όνομα του κάθε ενδιαφερόμενου γράφηκε, διέρευσε κάτι άλλο στις εφημερίδες? Είναι κανείς αλλεργικός στη γραμματοσειρά Arial Greek? τι μαλακίες ρε είναι αυτές

τρίτη ερώτηση: τι σκατά έχουν να αντιπροτείνουν αυτοί που απέρριψαν τον κύριο Βιολίδη (και όποιον άλλον) και γιατί όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους ακούσουν?

μου μοιάζει όλο το παραπάνω σαν παιδικό παιχνίδι.."όχι έτσι και αλλιώς και κάνω τώρα μούτρα και εκεί και εδώ" και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ....
δε πάμε καλά ρε!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ayto to "oxi onomata mas exei faei"...............katalavainw opws kai oloi oti se faseis prepei na min diarreei tpt otan einai gia to kalo tou PAOK. i fasi ayti omws einai tetoia?

:nekrokefalh: