Γαλατσόπουλος
Αυτός ο γαλατσόπουλος είναι πολύ μεγάλη μάρκα τελικά. Λαμόγιο από τα ελάχιστα. Η
Μάρθα Βούρτση των παραγόντων, που έδινε ο καϋμένος τα λεφτά του για τον Κουτλουάι και μας έσωσε.

Τόσα χρόνια έτρωγες τα λεφτά μας με τον παντελονάτο καραγκιόζη και τώρα τολμάς να μιλάς για πληρωμές. Για να έχεις να παίρνεις κι από πάνω;
Και τι ανακάλυψε χθες; Πως η ΓΣ του ΑΣ γίνεται για να περνάει η ώρα του κάθε ανεπάγγελτου (ή μάλλον με επάγγελμα ΠΑΟΚ) και πως αρμόδιοι είναι οι μέτοχοι της ΚΑΕ (οι ποιοι;; !!!!!) οι βαλτοί του παντελονάτου θα μας ζητήσουν λεφτά για να προχωρήσουν το μπάσκετ.
Ουστ γαμώ το σπίτι σου, μαριονέτα
Ανδρεάδης
Ο κομιστής του ζήτρου, συνεταιράκι του διονύση ψωμιάδη της γνωστής οικογενείας των καραγκιόζηδων της πόλης και χθες προξενήτρα και του καδεμλιάδη του αρχιλαμόγιου και αρχικλέφτη. Τον έφερε να φάει και από την ΚΑΕ, τώρα που τελείωσε το φαγοπότι στην ΠΑΕ. Όλοι στο ίδιο τραπέζι κάθονται και μοιράζουν τις καρέκλες.
Ουστ ρε από τον ΠΑΟΚ. Δεν ήξερε η αθώα περιστερά, ο αγνός και τίμιος άνθρωπος του λαού, ο
Νίκος Ξανθόπουλος των παραγόντων και των πολιτικών.
Εγώ, μιλώντας προσωπικά, δεν πρόκειται να δώσω ούτε ένα λεπτό για μετοχές και διαρκείας στη διοίκηση του παντελονάτου. Για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα πάνε στην ομάδα, αλλά στη τσέπη των κορακιών. Βαρέθηκα να κάνω πλούσιο τον κάθε αποτυχημένο.
Ξέρω τι θα πείτε και σας λέω από τώρα πως έχετε δίκιο να δώσετε για να σώσετε την ομάδα. Απλά δεν είμαι σε φάση να κάνω τον μαλάκα πλέον. Άλλωστε πιστεύω πως όλα αυτά συνδέονται και με το ποδόσφαιρο και με τις επόμενες εκλογές στον ΑΣ. Δεν αφορούν μόνο στο μπάσκετ. Τα ίδια και τα ίδια λαμόγια. Γύρω γύρω από τον ΠΑΟΚ σαν όρνεα...
Εγώ θα κάτσω και θα περιμένω από τον Ηλία Βιολίδη ή όποιον άλλον άξιο εμπιστοσύνης μπορεί, να βρει κάποιον άλλον επιχειρηματία, έστω και μικρού βεληνεκούς και να μου πει πως εγγυάται γι' αυτόν, για τη τιμιότητά του δηλαδή δεν εννοώ τα λεφτά του και θα τρέξω με τα χίλια να πληρώσω, να φωνάξω στους αγώνες, να σταθώ δίπλα και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία να τον κάνω μεγάλο.
Ή θα περιμένω κάποιον που να με εμπνεύσει και να μπει μπροστά ως ηγέτης σε ένα μοντέλο λαϊκής βάσης και θα στηρίξω και πάλι.
Καλό κουράγιο παιδιά