Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα. όσοι ξέρουν το όνομα παράκληση να μην το αναφέρουν δημόσια μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις. είναι κρίσιμο να μην βγει το όνομα στην φόρα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το ονομα το ξερουν σχεδον ολοι αλλα ας μην το πολυσυζηταμε.οσο για το σαιτ που ασχολειται με το μπασκετ του ΠΑΟΚ, και εβγαλε το ονομα στην φορα την ωρα που ολοι εμεις δεν το λεγαμε ουτε στον εαυτο μας, τι να πω...ευτυχως καταλαβαν το λαθος τους και το απεσυραν μετα απο λιγο.υπομονη ρε παιδια ας τελειωσει η δουλεια και μετα συζηταμε για ολα....

Offline ved

• Αλλαγή
οι δηλωσεις καραμβερη καναρακη ηταν απαραδεκτες...και το μελβα θα επρεπε να τις καταδικασεις αντι να μιλησει για παρεξηγηση.

εδω ο καραμβερης μιλησε για κοντομηνα για αρμα κοκαλη και βαρδινογιαννη.!!! τι διαολο σουπερας ειναι?

και λαμογιο να ειναι ειναι πολυ μπουφος και καηκε απο μονος του.

για τον καναρακη τι να πω??? παντα τα ελεγα. δυστηχως την μεγαλυτερη ιδεα ( λαικη βαση ) δεν την εκπροσωπουν τα αναλογα ατομα. ελπιζω να μην την καψουν. με αυτα που κανουνε αδικουν μονοι τους τους εαυτους τους. το μπασκετ διαλυεται και αυτοι με το κολημενο το μυαλο τους να ασχολουντε παλι με κατσαρη και να μην ξαναγυρισει.

30 χρονια παραγοντας ειναι ο κατσαρης με 1000 μαλακιες,,,με αυτα που κανετε εσεις δειχνετε οτι αν παρετε την εξουσια ( που τοσο αποζητατε ) σε 3 μηνες θα εχετε γινει χειροτεροι με τα χειροτερα αρπακτικα. τουλαχιστον αυτες τις εντυπωσεις αφηνετε.

και κατι τελευταιο σαν κουιζ,,, ποιος νιομιζετε οτι χαρηκε  περισσοτερο στην ειδηση οτι χαλασε η δουλεια?

α) ο τσεβελεκης?
β) ο δαμιανιδης?
γ) ο ιωαννιδης?

ο νικητης θα παρει δωρεαν προσκληση στην 56η βραβευση του γκαλη απο τον νεγρη στο παλε...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **

Τελικά η εμπάθεια είναι πολύ άσχημο πράγμα, όπως και η προσωπολατρεία.

Θα την πάθουμε ξανά από την προσωπολατρεία, γιατί από ότι φαίνεται παρά τα συνεχόμενα στραπάτσα πολλοί δεν πήραν το μάθημά τους.

Υ.Γ: Κάποτε και ο Άγγελος αγνός και ανιδιοτελής ΠΑΟΚτσής ήταν (και είναι), αλλά κουβαλήθηκαν με την υπόδειξή του οι Γουμενοπαγώνηδες "επεκδυτές"... Προβληματίζομαι περαιτέρω από το ότι στο εν λόγω τμήμα του μπάσκετ "επιτρέπεται" να συζητάμε για μεγαλοεπενδυτές ενώ σε άλλα αθλήματα θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Μπράβο στο Βιολίδη, τον Γιολίδη και τον "Χ" άνθρωπο σαν τον Βιολίδη που αποδεικνύει ότι μοχθεί για τον ΠΑΟΚ. Και μακάρι να μην επαναληφθούν από κανέναν τα λάθη του παρελθόντος.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline cure

• Αλλαγή
Χρειαζόταν μόνο μία κίνηση με αγνές προθέσεις και αληθινές προοπτικές (του Βιολίδη) για το πολύπαθο μπάσκετ, για να ξεγυμνωθούν όλοι μαζί, που πιάστηκαν στον ύπνο ή οι άλλοι που ξύπνησαν από το λήθαργο.
Τώρα πολλοί θα τρέξουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα και να μας πείσουν ότι δεν είναι ελέφαντες, να μας πούνε αυτοί οι έξυπνοι τι άκουσαν τα αυτιά μας, αλλά η ιστορία έγραψε. Για μένα προσωπικά οριστικά. Πάντα το ένιωθα μέσα μου, αλλά χρειαζόταν μία επιβεβαίωση.

Μέχρι πρόσφατα έλεγα πως ξαναζούμε στο μπάσκετ αυτά που ζήσαμε στο ποδόσφαιρο.
Αυτό που γίνεται όμως αυτές τις μέρες στο μπάσκετ είναι αυτό που ΘΑ ζούσαμε στο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ είναι γεμάτος καρκίνους που τον τρώνε συνέχεια. Εδώ και ένα χρόνο καθαρίζει η ΠΑΕ, τώρα ανακαλύψαμε και το τι ακριβώς παίζει στην ΚΑΕ, μας έμεινε ο ΑΣ να καθαρίσει για να μπει ο ΠΑΟΚ στο σωστό δρόμο.

Θέλω να πω απλά πως ο γούμενος, ο πανελούδης κι ο κατσαρής ήταν πάντα οι μπροστάρηδες στο φαγοπότι και αυτοί που πολεμήθηκαν, αλλά από πίσω πολλά λιμασμένα σκυλιά έτρωγαν τις σάρκες του ΠΑΟΚ και μένανε στο απυρόβλητο. Ευτυχώς όχι για πολύ.

Βέβαια, ΑΝ τελειώσει θετικά το θέμα του μπάσκετ, τα λαμόγια θα ρίξουν πλέον όλο το βάρος στον ΑΣ, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε του χρόνου.

Κι επειδή δεν είμαι ζαγόρας για να μιλάω με γρίφους, βετεράνοι κι επαγγελματίες οπαδοί είχαν ανοίξει το καπάκι από τη κατσαρόλα, είχαν αρπάξει την κουτάλα και λίγο πριν ρουφήξουν από τη σούπα, μπήκε ρεύμα από ένα ανοιχτό παράθρο κι έριξε τη κατσαρόλα.
Οι βετεράνοι πρέπει να καθαρίσουν τη κοπριά του μάνατζερ προέδρου άμεσα. Αλλά κι αν δεν το κάνουν στ' αρχίδια μας. Ποιος τους γαμάει...
Οι επαγγελματίες οπαδοί-νεόκοποι παράγοντες, θα έχουν άραγε καμιά ευκαιρία να μαζέψουν τα ασυμάζευτα; Θα προσπαθήσουν να μπούνε εμπόδιο ή θα αλλάξουν τακτική; Ή θα στρέψουν τη προσοχή τους σε άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ;

...όπως λέει κι ένα τραγούδι... let me see you stripped down to the bone

Ο κάθε ΠΑΟΚτσής είναι υπέρ της λαϊκής βάσης σε κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και γι' αυτό χρειάζεται ηγέτης εμπιστοσύνης, για να συσπειρώση τον κόσμο. Αυτοί που ευαγγελίζονται τη λαϊκή βάση τώρα την καίνε, γιατί δεν πείθουν κανέναν για τις προθέσεις τους.

Αλλά το έχω ξαναπεί. Ο λαός του ΠΑΟΚ πάει μόνος του σε λαϊκή βάση με το δικό του τρόπο και φυσικά οι τυφλωμένοι από ανωτερότητα υπερ-ΠΑΟΚτσήδες δεν μπορούν να το δουν και πάνω απ' όλα δεν καταλαβαίνουν πως σκέφτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ και γι΄αυτό δεν βρίσκουν τρόπο να τον εκφράσουν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline agraf

• Αλλαγή
Σύντομα και περιεκτικά η γνώμη μου:

Πλακωνόμαστε εδώ και κάποιες μέρες και βασικά δεν ξέρουμε το λόγο. Ο Βιολίδης σαν έμπειρος ΠΑΟΚτσής και παράγοντας ξέρει καλά πόσο έχουμε ταλαιπωρηθεί από "σωτήρες" λεφτάδες. Για αυτό το λόγο έπρεπε να φέρει τον άνθρωπο που λέει στην ΓΣ και να μας αφήσει να τον ρωτήσουμε όπως ρωτήσαμε και το Ζήτρο. Τίμια, δίκαια και αντρίκια πράματα. Έχει ακόμα χρόνο να διορθώσει την κατάσταση. Σε φαντάσματα δεν μπορούμε να δώσουμε τις μετοχές.

Στην τελική ας έστελνε αυτός ο παράγοντας ένας εκπρόσωπο που θα μας έλεγε κάποια πρώτα πράγματα.

Κάποιοι κράζουν πολύ τον Καναράκη κλπ, είναι τουλάχιστον ντροπή. Ειδικά στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι πολύ ακραίοι στις θέσεις τους. Νομίζω ότι χάνουν όλοι το δίκιο τους από λάθος χειρισμούς και προς το παρόν κυρίως ο Βιολίδης κατα τη γνώμη μου γιατί αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ σαν μαγαζί του

Offline bane

• Αλλαγή
μπορει να μου στειλει καποιος πμ ποιο ειναι το ονομα του επενδυτη γιατι εχω χασδει την μπαλα ?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline ved

• Αλλαγή
Σύντομα και περιεκτικά η γνώμη μου:

Πλακωνόμαστε εδώ και κάποιες μέρες και βασικά δεν ξέρουμε το λόγο. Ο Βιολίδης σαν έμπειρος ΠΑΟΚτσής και παράγοντας ξέρει καλά πόσο έχουμε ταλαιπωρηθεί από "σωτήρες" λεφτάδες. Για αυτό το λόγο έπρεπε να φέρει τον άνθρωπο που λέει στην ΓΣ και να μας αφήσει να τον ρωτήσουμε όπως ρωτήσαμε και το Ζήτρο. Τίμια, δίκαια και αντρίκια πράματα. Έχει ακόμα χρόνο να διορθώσει την κατάσταση. Σε φαντάσματα δεν μπορούμε να δώσουμε τις μετοχές.

Στην τελική ας έστελνε αυτός ο παράγοντας ένας εκπρόσωπο που θα μας έλεγε κάποια πρώτα πράγματα.

Κάποιοι κράζουν πολύ τον Καναράκη κλπ, είναι τουλάχιστον ντροπή. Ειδικά στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι πολύ ακραίοι στις θέσεις τους. Νομίζω ότι χάνουν όλοι το δίκιο τους από λάθος χειρισμούς και προς το παρόν κυρίως ο Βιολίδης κατα τη γνώμη μου γιατί αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ σαν μαγαζί του

α) ο καναρακης μονος του αδικησε τον εαυτο του

β) σαν μαγαζι τους αντιμετωπισαν τον ΠΑΟΚ αυτοι που ειπαν οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ σε αθηναιους κοντομηναδες και αρματα του κοκκαλη.

γ) στην συνελευση δεν ηρθε κανενας γιατι δεν επρεπε να μαθευτει το ονομα.
ο εκπροσωπος τι να ερθει  να μας πει αν δεν πρεπει να αναφερει ονομα? να τον κοιταζουμε και να μας κοιταζει?

και οπως ειπε ο βιολιδης τι να ερθει να δει? τις κοκορομαχιες των κομματων? να ερθει ενας νεος ανθρωπος να δει τι? το μπουρδελο? θα φυγει με τα 1000...

αφηστε το μαγκες,,,μας ξερουμε καλα,,μην κρυβομαστε μεταξυ μας.

και ακομα 2 για να σας προλαβω...τον ζητρο καλα καναμε και τον βαλαμε στην γσ γιατι δεν τον ηξερε κανενας και δεν εγγυοταν κανενας βιολιδης γιαυτον,

λαικη βαση παω με τα 1000 αλλα βλεπετε και βλεπω κιεσεις την αληθεια...ο ΠΑΟΚτσης δεν προκειται να ματωσει να τρεξει και να σκασει για το μπασκετ οπως θα εκανε για την μπαλα.  στην μπαλα λοιπον ειναι ποιο εφικτη η λαικη βαση,,,κοιταξτε με ποσο παθος παλευουμε!!!

αντιθετα στο μπασκετ η θεληση μας φτανει μονο μεχρι την στηριξη με την παρουσια και το εισητηριο μας πισω απο εναν επενδυτη. δεν λεω οτι ειναι το σωστο αλλα ειναι η αληθεια.

ουτε εμενα μαρεσει να μας παρει ενα φαντασμα...αλλα αναμεσα στην μπουρδελοκατασταση παλαιμαχων μελβα με ψιχουλα και να τρεχουμε να σωσουμε την ομαδα παλι σαν τους χαζους,,,προτιμω να ρισκαρω με ενα φαντασμα που εγγυατε την αξιοπιστια του ο βιολιδης που τον ξερω.

κουραστηκα ποια...

δεν μπορω αλλο την λεξη ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ...φτανει ρεσεις,,,νοιωθω σαν καταδικος.

zagorakis

• Guest
nai ola auta pou lete meriki einai sosta. apla o violidis eipe k kati akomi oti o sigkekrimenos ependitis den ginete na fanerothei autoi tin stigmi. gia osous xeroun poios einai o sigkekrimenos epixirimatias tha simfonisoun me tin apospi tou violidi. auto tha to dite tis epomenes meres to an pane kala ta pragmata ite xalasi kapou oti den itan dinaton na to anaferei tin xroniki stigmi. simera stin 1 i ora dinei sinedeuxi i laiki vasi. k na po k kati teleutaio idi mia poustofilada to egrapse to onoma athinaiki k euxome na min exei idi kanei to kako giati tha ton xexeso ton sigkekrimeno pou to egrapse. mono kalo den ekane.

fatal_invasion

• Guest
Πάμε φούντο για Α2.
Άμα ερχόντουσαν οι πιθανοί επενδυτές στην ΓΣ θα χαλούσε το όλο θέμα κατά την άποψη μου.
όλο και κάποιο καχύποπτοι θα βρισκόντουσαν να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις,και οι πιθανοί αυτοί επενδυτές θα έφευγαν κακήν κακώς.

Όσον αφορά τον βιολίδη,σου λένε ότι ο άνθρωπος θα έβαζε λεφτά από την τσέπη του(όπως το έχει ξανακάνει άλλωστε για το μπάσκετ) και κάποιοι μιλάνε για ντροπή να μην λέγετε το όνομα του επενδυτή κ τον κατηγορούνε για 1002 πράγματα.
Ρε πάμε καλά;Εδώ πάμε για Α2 και άλλοι μιλάτε για όχι πράγματα κάτω από το τραπέζι;;Είδαμε και τα πάνω από το τραπέζι είτε λέγεται μπάλλα είτε μπασκετ.
Έχεις μία ευκαιρία να σε πάρει κάποιος επενδυτής και εσύ πας και τον διώχνεις..Ε τι να πω,είσαι απλά μαλάκας.
Βέβαια πιστεύω ότι μπορεί ο βιολίδης να είπε σταματάω τις διαπραγματευσεις για άλλον λόγο.
Όπως και να 'χει,ας εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που ξέρουμε σε κάποιον βαθμό.
Είδαμε και με τα δημοκρατικά πως βγάζουμε αποτέλεσμα.

Και πιο ωμά,και να μην σου βγει ο επενδυτής τι θα κάνειςς;;ε θα πέσεις Α2 ,μία θέση που έχεις εξασφαλισμένη από τώρα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Offline bane

• Αλλαγή
θελω να πω κατι που 2 χρονια τωρα δεν εχω μιλησει για αυτο. οταν κατεβηκε το μελβα στο καραβελ στην αθηνα εγω και καποια αλλα παιδια απο εδω πηγαμε να τους ακουσουμε. αυτα που ειδαν τα ματια μου με εκαναν να μην γραφτω στο α.σ και να μην θελω να ακουσω παλι για α.σ και μελβα. δεν θα γραψω πολλα (καποια στιγμη μπορει να γραψω αναλυτικα,δεν εχω χρονο -επισης σκεφτομαι μην κανω και κακο ,επηρεαζοντας καποιους αρνητικα-)αλλα καναρακης ,α.σ, λοιποι που ηταν στο καραβελ ,ενας αχταρμας γενικος,ποιο πολυ μας μπερδεψαν παρα ξεκαθαρισαν τα πραγματα.ντραπηκα . καποιοι δινουνε λεφτα στον α.σ για να συντηρησουν ,τα αλλα τμηματα γιατι ετσι γουσταρουνε. ας τους πει καποιος που πανε τα λεφτα τους. δεν ειναι ολα τα λεφτα για να ριξουμε μονο τον κατσαρη
μπορει και να το εχω ξαναγραψει δεν μπορω να βρω τωρα. μονο την φατσα του λημνιατη του μπασκετμπολιστα να βλεπατε που σηκωθηκε και εφυγε αηδιασμενος. οπως και πολλοι αλλοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο makptol δίνει ανατριχιαστικά, παραστατικά και πολύ αληθινά, το τι εισέπραξε ο καθένας που "έζησε" τα γεγονότα σε πρώτο χρόνο, μέσα από την εκπομπή του Λαγογιάννη στο ζαγοροράδιο.
Ό,τι σκεφτόταν ο κάθε αποσβολωμένος ΠΑΟΚτσής.

Αυτή η εκπομπή θα έπρεπε να κυκλοφορήσει σε CD.

Offline agraf

• Αλλαγή
Όλοι ευχόμαστε να βρει ο Βιολίδης την άκρη και να έρθει αυτός ο άνθρωπος στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να πάρει κανείς τις μτεοχές χωρίς να έρθει στη ΓΣ του ΑΣ. Οι μετοχές είναι στα συρτάρια του ΑΣ και έτσι πρέπει. Είναι αδιανόητο να βγάζουμε σκάρτες και χαμηλού επιπέδου τις ΓΣ στις οποίες συμμετέχουμε. Τότε γιατί τις κάνουμε? Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν φορέα ή παράταξη, για αυτό περιμένω με αγωνία κάθε φορά τη ΓΣ για να εκφράσω τη γνώμη μου.

Diego-4

• Guest
Η λαική βάση του ΠΑΟΚ είναι τα 30.000 διαρκείας και η γεμάτη Τούμπα απο την πρώτη εώς και την τελευταία αγωνιστική.Η λαική βάση του ΠΑΟΚ είναι η δύναμη του λαού του και οι εκδρομές του.Λαική βάση είναι η φωνή απο το 1' εώς το 90' , οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και οι χαμένες ψυχές των παιδιών του. Λαική βάση είναι οι φυλακές που έγιναν ασπρόμαυρες και ο τρελογιατρός που τρελάθηκε και αυτός.Η λαική βάση στον ΠΑΟΚ υπήρχε απο το 1926  και θα υπάρχει για πάντα.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ "ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ".
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
θελω να πω κατι που 2 χρονια τωρα δεν εχω μιλησει για αυτο. οταν κατεβηκε το μελβα στο καραβελ στην αθηνα εγω και καποια αλλα παιδια απο εδω πηγαμε να τους ακουσουμε. αυτα που ειδαν τα ματια μου με εκαναν να μην γραφτω στο α.σ και να μην θελω να ακουσω παλι για α.σ και μελβα. δεν θα γραψω πολλα (καποια στιγμη μπορει να γραψω αναλυτικα,δεν εχω χρονο -επισης σκεφτομαι μην κανω και κακο ,επηρεαζοντας καποιους αρνητικα-)αλλα καναρακης ,α.σ, λοιποι που ηταν στο καραβελ ,ενας αχταρμας γενικος,ποιο πολυ μας μπερδεψαν παρα ξεκαθαρισαν τα πραγματα.ντραπηκα . καποιοι δινουνε λεφτα στον α.σ για να συντηρησουν ,τα αλλα τμηματα γιατι ετσι γουσταρουνε. ας τους πει καποιος που πανε τα λεφτα τους. δεν ειναι ολα τα λεφτα για να ριξουμε μονο τον κατσαρη
μπορει και να το εχω ξαναγραψει δεν μπορω να βρω τωρα. μονο την φατσα του λημνιατη του μπασκετμπολιστα να βλεπατε που σηκωθηκε και εφυγε αηδιασμενος. οπως και πολλοι αλλοι

Apla na epivevewsw ta legomena tou bane mias kai eimoun ekei.

Offline cure

• Αλλαγή
Σε αυτό μαζί σου agraf.
Ο Βιολίδης έκανε τεράστια μαλακία όταν χαρακτήρισε τη ΓΣ πιθανόν αποτρεπτική για έναν επενδυτή.
Και στο κάτω κάτω αυτοί είμαστε. Αν δεν θέλει ο Χ φούφουτος να μη σώσει να έρθει. Αυτή η ΓΣ θα τον ελέγχει.

Ο Βιολίδης έκανε μία κίνηση ματ και καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη, δηλαδή με αγνές προθέσεις. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, θα πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.
Έκανε ίσως λάθος πάνω στα νεύρα του, αλλά δυστυχώς αυτό θα το βρει μπροστά του, όχι αυτός, αλλά η ΠΑΕ στο γηπεδικό.
Απαξίωσε τη ΓΣ του ΑΣ, απαξιώνοντας στην ουσία το λαό του ΠΑΟΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε το ΜΕΛΒΑ, ούτε ο Χρυσός Δικέφαλος. Αυτοί είναι μία μειοψηφία.

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα, άμεσα, ό,τι και να γίνει με την υπόθεση του επενδυτή, γιατί δεν παύει να είναι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν θέλουν πολύ οι καλοθελητές να πιαστούν από κάπου για να τρυπήσουν τη διοίκηση.

Εγώ όμως θέλω να σταθώ σε άλλα, σημαντικότερα.

Το λυπηρό όσων ζήσαμε τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τις εξελίξεις στο μπάσκετ, μη γελιέστε, αυτά θα τα ξαναβρίσκουμε συνέχεια μπροστά μας, είναι πως γίνεται όλο και πιο κατανοητό πως ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά άρρωστος και θέλει μεγάλο αγώνα για να γίνει καλά.

Όποιου το μυαλό είναι ανοιχτό και χωρίς παρωπίδες και βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και κυρίως πάνω από τον εαυτούλη του, αυτές τις μέρες καταλαβαίνει πολλά.

Δεν είναι τυχαίο ρε γαμώ το που έχει ξεφτιλιστεί παντού ο σύλλογος. Δεν είναι συγκυρία που δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Υπάρχουν υπαίτιοι, έξω και μέσα στον ΠΑΟΚ. Απλά για να πολεμήσεις τους έξω, πρέπει πρώτα να καθαρίσεις εσύ.

Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε τόσα πολλά στον ΠΑΟΚ, που ελάχιστοι καταλαβαίνουν και του δίνουν τη προσοχή που του αξίζει. Οι περισσότεροι κοιτάνε επιφανειακά.

Στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο μάθαμε, γνωρίσαμε τους εσωτερικούς μας εχθρούς. Στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο έπαψε η κριτική στα έργα των αποτυχημένων διοικήσεων να ονομάζεται γκρίνια και να μας παρουσιάζει ο κάθε κλέφτης το άσπρο μαύρο και να πονάνε τα μυαλά μας. Γιατί ρε γαμώ το δεν καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι αυτή η γνώση; Ο λαός όταν μαθαίνει, ενεργεί από μόνος του, γιατί ο λαός και μόνο ξέρει και θέλει το καλό του ΠΑΟΚ

Ένα χρόνο τώρα μάθαμε στη μπάλα για κάθε λογής κλέφτη με ονοματεπώνυμο. Τον τελευταίο μήνα μάθαμε τα ονοματεπώνυμα και πολλών κλεφτών στο μπάσκετ. Την τελευταία εβδομάδα ξεσκεπάστηκαν και κάποια λαμόγια από τον ΑΣ.
Ολόκληρες λίστες εχθρών που ο οργανισμός του ΠΑΟΚ τους ξερνάει σιγά σιγά. Και καθαρίζει. Δεν γίνονται όλα σε μια στιγμή. Αλλά ήδη γίνονται και αυτό έχει σημασία.

Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω μία και καλή κάτι. Κανείς δεν είναι περισσότερο υπέρ της λαϊκής βάσης από μένα. Αν όμως γίνει σωστά και καθαρά. Και το πότε θα γίνει σωστά δεν θα το πω εγώ, ούτε κανείς άλλος. Θα το αποφασίσει μόνος του ο λαός του ΠΑΟΚ, που έχει Α-Λ-Α-Ν-Θ-Α-Σ-Τ-Ο κριτήριο. Γι' αυτό στο ποδόσφαιρο τα διαρκείας γίνονται καπνός τώρα που μιλάμε.

Όποιος έχει μάτια βλέπει, αυτιά ακούει και όποιος έχει μυαλό το βάζει και δουλεύει.
Ο ΠΑΟΚ ξυπνάει και γιατρεύεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πλέον. Και στο διάβα του παρασέρνει τις βρωμιές.

manos4

• Guest
egw symfwnw me osa leei o diego-4 .....ta teleytaia gegonota mono ahdia prokaloyn
..... :(

bagos1

• Guest
katarxas na pw oti den amfisvitw to paoktsidiliki tou violidi apla apo tin empiria mou tosa xronia sta tsimenta na pw oti otan akouw gia group h omilo epixirimation ktl ktl h douleia xalaei panta h einai moufa.  den katalavenw giati o pi8anos upopsifios den 8elei na akoustei to onoma tou? ntrepete??? kai diladi ti 8a allaksei ama akoustei argotera 8a alaksei to klima?? pantos ama einai autos pou akougete den einai kai kanenas megistanas mporei na exei polla perisotera fragga apo ton tzeveleki alla exei polli ligotera apo ton alexopoulo pou eimai kai polemios tou. stin katastasi pou eimaste twra emeis vevaia opoios kai na er8ei me 1 eurw mia xara einai mias kai o pnigmenos apo ta malia tou pianete.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
bagos αφου λες οτι ακουσες ποιος ειναι πιστευω οτι θα επρεπε να ειχες καταλαβει γιατι δεν θελει να ακουστει το ονομα του...