Ρε παιδιά θέλω ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ διάθεση αντιπαράθεσης να ρωτήσω κάτι. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. Περιμένω με πολύ αγωνία μία τοποθέτηση, από όλους εσάς που σηκώσατε τη σημαία της σωτηρίας του μπάσκετ και κράξατε τον κόσμο, ως απαθή.
Προέκυψε Δρόσος στον ορίζοντα. Ποια στάση θα πρέπει να κρατήσουμε ως λαός του ΠΑΟΚ; Οι μέρες είναι κρίσιμες κι αυτός φαίνεται να κόβει κίνηση.
Συμφωνείτε π.χ. να κατεβάσουμε τα παντελόνια στο Δρόσο, από το φόβο μη πέσουμε κι επειδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλη λύση;
Αν όχι, τι προτείνετε να κάνουμε;
Με ποιες προϋποθέσεις θα κάνουμε τουμπεκί και σε ποια περίπτωση θα μπορούμε να μιλήσουμε.
Γιατί δεν τοποθητήστε επιτέλους, όσοι κράζετε το λαό του ΠΑΟΚ; Εγώ ειλικρινά φοβάμαι να μιλήσω, γιατί το πρώτο πράγμα που μου έρχεται όταν ακούω τον αστείο Δρόσο είναι ουστ.
Αλλά μπορεί να λέω μαλακίες και το καλό της ομάδας να είναι να πάρει την ομάδα και να δούμε στη πορεία τι θα γίνει.
Μπορεί να κάνω τραγικό λαθος και περιμένω με αγωνία όλους εσάς που με είπατε θεωρητικό και απαθή να μου πείτε στη πράξη, τώρα που γυρίζει, τι να κάνω.
Εγώ τα ρωτάω καλοπροαίρετα όλα αυτά, τώρα που είναι νωρίς ακόμη, για να μη φτάσει η στιγμή να ρίξουμε και πάλι το φταίξιμο στο λαό του ΠΑΟΚ που δεν πρότεινε λύσεις, ΑΝ γίνει καμιά πατάτα!!!!! Και να μπορώ να πω αύριο μεθαύριο στο Δρόσο, ουστ ρε, ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Πάρτε την ευθύνη και γράψτε. Μη ζητάτε λύσεις εκ του ασφαλούς. Τοποθετηθείτε για το Δρόσο.
Βλέπω με λύπη μου κάποιους (και ο μόνος λόγος που δεν αναφέρω ονόματα είναι για να μη το χέσουμε πάλι με τις κόντρες) που για τον Ζαγοράκη θέλουν κάθε μέρα εκατό αποδείξεις, ενώ για το Δρόσο είναι έτοιμοι να στρώσουν το χαλί και τα βάγια στο δρόμο για τον Μεσσία... για να μη πέσουμε. Με την ίδια λογική μη κάνετε κριτική και στο Ζαγοράκη. Το κόβω με το Ζαγοράκη εδώ και το είπα ως παράδειγμα. Σταμάτα πριν γράψεις τη μαλακία σου πως έχω κανένα κόλλημα και είμαι Ζαγορόσκυλο. Παράδειγμα, you know?
Τέλος έχει περάσει πολύ άνετα η, για μένα, μαλακία απόψη πως ο λαός φταίει για το μπάσκετ.
Ε, όχι! Εγώ δεν φταίω ρε! Εγώ και στήριξα με τη παρουσία μου και πλήρωσα το αρχίδι τον παντελονάτο και αυτός τα έφαγε. Τι να έκανα; Φώναξα κι εδώ και βγήκα και στα ραδιόφωνα κι ένας από τους κύριους λόγους που γράφτηκα στον ΑΣ, ήταν το μπάσκετ. Τι άλλο να έκανα ρε μάγκες που κατηγορείτε τον κόσμο;
Και έρχεται να με κατηγορήσει ο καθένας; Ε, όχι δε το δέχομαι.
Ο λαός δεν φταίει. Τελεία και παύλα. Ο λαός ενεργεί, ακόμη και με την απαξίωση. Ο λαός ξέρει. Κι αν ο περισσότερος κόσμος αποφασίσει να πέσουμε αντί να ξεπουληθούμε, θα έχει και πάλι δίκιο (παράδειγμα λέω).