Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
re seis....tzEvelekis einai tou roulh, tzIvelekis einai aytos tis DTL Group
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Έχει εταιρία στην Ελλάδα... αυτήν που ανέλαβε το management της αεκ, αυτήν την DTL.
Και απότι διάβασα στο site της ξεκινάει και ξενοδοχεία(;) ή κατι τέτοιο στην Ελλάδα.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/4127/1/lang,el/

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Α.Μ-Θ» αποκαλύπτει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του, τονίζοντας ξεκάθαρα όμως ότι δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη πάντως θα είναι σε θέση να ενημερώσει την οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά» για τις προθέσεις του. Ο Δημήτρης Δρόσος προβληματίζεται για τα οικονομικά της εταιρείας που είναι και το «αγκάθι» για να μπορέσει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα που θέλει, αφού όπως αποκαλύπτει τα περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ είναι τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν σε εσωτερικούς δανειστές (πιστωτές) και προμηθευτές. «Η αλήθεια είναι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν τα πάντα κάτω από πίεση. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που πέρασα στην ΑΕΚ και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τα ξαναπεράσω στον ΠΑΟΚ. Αν κάτσω και γράψω βιβλίο θα γίνει σίγουρα μπεστ-σέλερ με αυτά που θα πω. Έχω περάσει από 4 ομάδες στις δύο σαν χορηγός, την Κυπριακή ΑΕΛ και τον Αλιμο και σαν διοίκηση στον Σπόρτιγκ και την ΑΕΚ. Δεν άφησα πουθενά χρέος και έχω πληρώσει τα πάντα. Πουθενά δεν είχα να κάνω με εσωτερικό δανεισμό. Δεν έβαλα χρήματα για τα πάρω φεύγοντας, έφυγα από τις ομάδες όταν είδα ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που θέλω εγώ. Αυτά είπα και όταν μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μπορώ να καταλάβω το χρέος που προέκυψε από τα συμβόλαια των παικτών, αλλά να υπάρχουν 20-30 άτομα που έχουν κάνει ταμειακή διευκόλυνση αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή κάποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και την καταξίωση μέσα από την τοπική κοινωνία και τώρα ζητάνε πίσω αυτά που έβαλαν. Το μισό χρέος που προκύπτει στον ΠΑΟΚ είναι από εσωτερικό δανεισμό. Αυτό είναι μια λογική μακριά από την δική μου, αφού είμαι αναγκασμένος να λειτουργήσω με τεράστια πίεση. Εγώ που έρχομαι απέξω δεν πρέπει να έχω αυτή την πίεση, καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου είναι αναγκαίο όμως να πάρω τις αποφάσεις μου λογικά και ήρεμα. Να δω αν μπορώ να βοηθήσω».
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ved

• Αλλαγή
ηρθε ενας ξενος απο αθηνα να μας ανοιξει τα ματια ...και να πει αληθειες.

ετσι καταντησε η ομαδα.τσαμπα διαφημιση.ερχεσαι δανειζεις λεφτα γινεσαι γνωστος και μετα τα ζητας πισω.

διαφημιση με δανεικα πρωτη φορα ακουω.

καπου διαβασα και για 4,5 μυρια χρεη στον α.σ.!!!

μαλλον καποιο αστειο θα ηταν....μιλαμε για ποσο μυθος κατι σαν τον χαιλαντερ και το τερας του λοχνες...

μαλλον τα προηγουμενα χρονια ειχαμε στην ομαδα τον γιασικεβιτσιους και τον ντανκαν αλλα δεν το προσεξα.

shaman4

• Guest
valanti me auta pou egrapses ahdiasa.

Tha mou peis den ta kserame?h mipos sthn mpala ti ginotan? otan o goumenos sou leei pos to uefa mas "evale mesa" :cwm23:

ti na peis.an den erthei nomizo peftoume..

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ο Τζιβελέκης του σκουληκιού είναι στο ΔΣ της εταιρείας του Δρόσου και μάλιστα διευθύνων σύμβουλος?

Νομίζω του σκουληκιού είναι Θανάσης ενώ αυτός του Δρόσου, Βασίλης, οπότε μάλλον λάθος συναγερμός.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
o drosos se sunentefksi tou simera edeikse gia akomi mia fora thetikos na mas analavei.mexri ti triti tha apantisei oristika!
thelei na dei pws tha paei i kinisi sta diarkeias otan vgoun!ETOIMASTEITE GIA NTOU STA DIARKEIAS TOU MPASKET!!!PLEON TA PANTA EKSARTWNTAI APO MAS!!!!
ante re magkes na ksanakanoume ton mpasketiko PAOK pragmatiko PAOK!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ο δρόσος είπε στον μετρουλάκη, ......ας πάρει ο κόσμος 2000 διαρκείας.... και εγώ θα αγοράσω την ΚΑΕ!

Καινούργια κόλπα αυτά....

βρήκανε τον κόσμο ζεστό τώρα..λόγω ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ζαγοράκη....και πάνε να το εκμεταλλευτούνε....

Τι λες ρε δρόσε...σοβαρά?

legones

• Guest
Παντως το οτι ζηταει 2000 διαρκειας (100.000εθρο) δε νομιζω οτι το κανει για να παρει λεφτα και καλυψει τρυπες ή να χτισει ομαδα, αλλα καθαρα για να δει οτι υπαρχει κοσμος να τον στηριξει και να μην τον εγκαταληψει στη μεση της χρονιας........
Ειναι σα να σου λεει δειξε μου τυφλη εμπιστοσυνη, χωρις να περιμενεις πρωτα να δεις εργα απο μενα για να με στηριξεις, και εγω θα σου κανω τον ΠΑΟΚ μεγαλο.......
Το ερωτημα ειναι: ειμαστε ετοιμοι σαν λαος για κατι τετοιο που ζηταει καποιος που δε ξερουμε ? ? Γιατι για αυτους που ξερουμε και εμπιστευομαστε το αποδειξαμε ηδη (ποδοσφαιρο)......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λαθος αδερφε ο Δροσος ειπε πως αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ παρει 2.000 διαρκειας απο 100 ευρω το ενα δηλαδη 200.000ευρω αυτος σε περιπτωση που δεν παρει την ομαδα θα δωσει τα διπλασια δηλαδη 400.000 σαν χορηγια..

Σιγουρα αυτο το ειπε για να δει την ανταποκριση του κοσμου.. σε περιπτωση που αγοραστουν 3.000-3.5000 διαρκειας θα αναλαβει με κλειστα ματια.. αν τα διαρκειας ειναι 300-500.. λογικα θα λακισει...

Ακουσα και εγω την συνεντευξη του και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι θα ειχει ηδη αναλαβει την ΚΑΕ αν δεν τον κοροιδευαν με το θεμα των χρεων της ομαδας... αλλο πραγμα στην αρχη να μιλας για 1,5-2 εκ ευρω χρεη και αλλο στο τελος να τα ανεβαζεις σε 3-3,5... ειδικα σε ομαδα μπασκετ.. δηλαδη αν ερθει και πρεπει να βαλει 3,5 για τα χρεη και αλλα 1,5-2 για να φτιαξει ενα αξιοπρεπες ροστερ.. μιλαμε για 5,5 εκ για μια χρονια...
και τα εσοδα ποια θα ειναι??? τα διαρκειας(στην καλυτερη βαζω 5.000 που θα αποφερουν 1-1,2εκ), καμια χορηγια(300-400 χιλιαρικα) και τα τηλεοπτικα(αν εχει βγει ακρη με αυτα και δεν τα τσεπωνει ακομα η γυναικα του κυρ τακη)
Κανοντας την σουμα τα εσοδα δεν μπορει να ειναι πανω απο 2,5εκ ευρω στην καλυτερη των περιπτωσεων...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο δρόσος είπε στον μετρουλάκη, ......ας πάρει ο κόσμος 2000 διαρκείας.... και εγώ θα αγοράσω την ΚΑΕ!

Den eipe akrivws auto. Eipe oti akomh kai se periptwsh pou DEN agorasei thn omada (gia x logous)
8a dwsei san xorhgia sthn omada ena poso isoposo me ta diarkeias pou 8a poulh8oun.

To zhtoumeno vevaia einai na vre8ei mia sovarh lush kai oxi na dw8wi mia xorhgia
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
@Capricorn αυτά όλα μου ακούγονται πολύ μπερδεμένα...δεν νομίζεις?

Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη να δίνει κάθε φορά εξετάσεις για να αποδεικνύει πόσο αγαπάει την ομάδα....

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιου είδους "εκβιασμό".

Κύριε δρόσε αν καταφέρεις να συσπειρώσεις τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, όπως ο Ζαγοράκης (που δεν μπορείς),

....το sold-out στα διαρκείας στο Παλατάκι είναι δεδομένο.

Αλλά το πρώτο βήμα θα το κάνεις εσύ..... το ΤΖΑΜΠΑ ..πέθανε...

ΥΓ. Πάλι όμως σοβαρή λύση δεν φαίνεται στο ορίζοντα. Πηγαίνουμε σημειωτόν..με βήματα προς τα πίσω

legones

• Guest
Λαθος αδερφε ο Δροσος ειπε πως αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ παρει 2.000 διαρκειας απο 100 ευρω το ενα δηλαδη 200.000ευρω αυτος σε περιπτωση που δεν παρει την ομαδα θα δωσει τα διπλασια δηλαδη 400.000 σαν χορηγια..

Σιγουρα αυτο το ειπε για να δει την ανταποκριση του κοσμου.. σε περιπτωση που αγοραστουν 3.000-3.5000 διαρκειας θα αναλαβει με κλειστα ματια.. αν τα διαρκειας ειναι 300-500.. λογικα θα λακισει...

Ακουσα και εγω την συνεντευξη του και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι θα ειχει ηδη αναλαβει την ΚΑΕ αν δεν τον κοροιδευαν με το θεμα των χρεων της ομαδας... αλλο πραγμα στην αρχη να μιλας για 1,5-2 εκ ευρω χρεη και αλλο στο τελος να τα ανεβαζεις σε 3-3,5... ειδικα σε ομαδα μπασκετ.. δηλαδη αν ερθει και πρεπει να βαλει 3,5 για τα χρεη και αλλα 1,5-2 για να φτιαξει ενα αξιοπρεπες ροστερ.. μιλαμε για 5,5 εκ για μια χρονια...
και τα εσοδα ποια θα ειναι??? τα διαρκειας(στην καλυτερη βαζω 5.000 που θα αποφερουν 1-1,2εκ), καμια χορηγια(300-400 χιλιαρικα) και τα τηλεοπτικα(αν εχει βγει ακρη με αυτα και δεν τα τσεπωνει ακομα η γυναικα του κυρ τακη)
Κανοντας την σουμα τα εσοδα δεν μπορει να ειναι πανω απο 2,5εκ ευρω στην καλυτερη των περιπτωσεων...

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις του στο ραδιο....... αλλα σε πιστευω οτι οντως τα ειπε αυτα..... αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι θελει στηριξη απο τον κοσμο, αφου αυτο ηταν που δεν ειχε στις προηγουμενες ομαδες που ηταν...... ακομα και 8000 διαρκειας των 100ευρω να εχεις παλι δεν κανεις αξιολογη ομαδα......... σιγουρα θα τσονταρει χρημα για να φτιαξει ομαδα........
Οσο για αυτο με τους "δανειστες" Παοκαρχες ε κακα τα ψεματα ποιος δε τα εχει παρει στο κρανιο....... Στη τελικη αν ημουν εγω στη θεση του θα την επαιρνα την ομαδα και θα εδινα τα μπιμπιπ μου στους "δανειστες" Παοκαρχες........ θα πληρωνα τους παντες πλην αυτων..... ποιος θα μου ελεγε τιποτα...... ή μηπως αν εχει τον κοσμο με το μερος του θα κανουν τιποτα μαγκιες οι "δανειστες" Παοκαρχες ? ?

zagorakis

• Guest
Δρόσος: «Τα βλέπω θετικά για τον ΠΑΟΚ»
Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα σχέδια του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας επιχειρηματίας υπογράμμισε ότι: «Είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα η αγωνία του κόσμου που λαμβάνω σαν αποδοχή.
Αν η απόφαση μου θετική να ξέρουν ότι ο Δρόσος ότι υπόσχεται το κάνει. Τα βλέπω μάλλον θετικά τα πράγματα, κι ακόμη αυτά τα αρνητικά έχω την δυνατότητα να τα ξεπεράσω. Παίκτες που είχαμε προγραμματίσει να έρθουν στην ΑΕΚ αυτό τώρα θα γίνει στον ΠΑΟΚ. Αυτή η αποδοχή του κόσμου είναι στο 100%, ελάχιστες είναι οι αντιδράσεις, πιστεύω ότι με μία καλή ομάδα θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Αλλά πρέπει να πω ότι είμαι επιφυλακτικός γιατί και στην ΑΕΚ η θετική αποδοχή του κόσμου άγγιζε το 100%. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ΑΕΚ και τον κ. Φιλίππου, έχει τελειώσει η ΑΕΚ για μένα. Στις 15 Ιουλίου να πω τις σκέψεις μου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το «ντιλ» είναι μεγάλο, οι ευθύνες μεγάλες, αν δεν πάρω τον ΠΑΟΚ κλείνει για μένα το κεφάλαιο μπάσκετ. Θα είναι εύκολο να δώσω μία χορηγία στον ΠΑΟΚ», ενώ κατατέθηκε και μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Δημήτρη Δρόσο που είπε: «Προτείνω να βγουν εισιτήρια διαρκείας για το μπάσκετ και αν δεν πάρω την ομάδα θα καταβάλω χωρίς αντάλλαγμα και δέσμευση το ποσό που θα αντιστοιχεί στις πωλήσεις των εισιτηρίων μέχρι εκείνη την στιγμή».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=21456_0_1_0_M

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
@Geo_68: To sygkekrimeno sxolio oute kai se mena poluarese alla epeidh akouga thn synentey3h
apo thn arxh o drosos se ka8e shmeio ek8eiaze ton kosmo kai tis ekdhlwseis pros to proswpo tou.
Eimai 99% sigouros oti auto me ta diarkeias to eipe meta apo ta polla salia malia pou ton emple3e o
sixamenos petroulakhs xwris na ekviazei kanenan (an to katalava kala epanalamvanw)

legones

• Guest
Ναι δεν ειναι εκβιασμος......... διαβαζοντας το παραπανω αρθρο αυτο που εισπρατω ειναι οτι θελει να βρει μια ομαδα να τον αγαπησει και να την αγαπησει........ θελει να γινει κατι σαν τον "Ζαγορακη"......

zan

• Guest
Ποιος θα εκδοσει τα διαρκειας ρε παιδια? Υπαρχει διοικηση? Δεν γινεται αυτο που λεει ο Δροσος!! Εαν δεν την παρει την ομαδα και βγει νεα διοικηση (π.χ Βεζυρτζης) ας δωσει μετα την χορηγια του εαν θελει.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ton zagoraki oloi ton xerame kai oloi xeroume poios einai
pos na se kanei o drosos na ton empistefteis? apo ti mia mera stin alli?

den apodeiknieis ston eafto sou kati, se afton pou thelei na valei ta lefta tou mono

kai ftaiei o drosos pou den iparxei kae?

p.s. ta persina gegonota ta ksexasate?

Ναι δεν ειναι εκβιασμος......... διαβαζοντας το παραπανω αρθρο αυτο που εισπρατω ειναι οτι θελει να βρει μια ομαδα να τον αγαπησει και να την αγαπησει........ θελει να γινει κατι σαν τον "Ζαγορακη"......
min vlepoume sinexeia goumenous
simfono apolita legones
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
"Είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα η αγωνία του κόσμου που λαμβάνω σαν αποδοχή. Αν η απόφαση μου είναι θετική να ξέρουν ότι ο Δρόσος ότι υπόσχεται το κάνει. Τα βλέπω μάλλον θετικά τα πράγματα, κι ακόμη αυτά τα αρνητικά έχω την δυνατότητα να τα ξεπεράσω", είπε στο Αθλητικό Metropolis.

"Παίκτες που είχαμε προγραμματίσει να έρθουν στην ΑΕΚ αυτό τώρα θα γίνει στον ΠΑΟΚ", ενώ για την στάση του κόσμου του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του είπε: "Αυτή η αποδοχή του κόσμου είναι στο 100%. Ελάχιστες είναι οι αντιδράσεις, πιστεύω ότι με μία καλή ομάδα θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Αλλά πρέπει να πω ότι είμαι επιφυλακτικός γιατί και στην ΑΕΚ η θετική αποδοχή του κόσμου άγγιζε το 100%. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ΑΕΚ και τον κ. Φιλίππου, έχει τελειώσει η ΑΕΚ για μένα".

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Δρόσος ξεκαθάρισε πως: "Στις 15 Ιουλίου (σ.σ. την προσεχή Τρίτη) θα πω τις σκέψεις μου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".

Το "ντιλ" είναι μεγάλο, οι ευθύνες μεγάλες, αν δεν πάρω τον ΠΑΟΚ κλείνει για μένα το κεφάλαιο μπάσκετ. Θα είναι εύκολο να δώσω μία χορηγία στον ΠΑΟΚ", ενώ κατατέθηκε και μία ενδιαφέρουσα πρόταση από πλευράς του με αυτή να ήταν: "Προτείνω να βγουν εισιτήρια διαρκείας για το μπάσκετ και αν δεν πάρω την ομάδα θα καταβάλω χωρίς αντάλλαγμα και δέσμευση το ποσό που θα αντιστοιχεί στις πωλήσεις των εισιτηρίων μέχρι εκείνη την στιγμή<.EM>".

http://www.sport24.gr/html/ent/251/ent.242251.asp

Offline epic

• Αποστολή
  • **
@Geo_68: To sygkekrimeno sxolio oute kai se mena poluarese alla epeidh akouga thn synentey3h
apo thn arxh o drosos se ka8e shmeio ek8eiaze ton kosmo kai tis ekdhlwseis pros to proswpo tou.
Eimai 99% sigouros oti auto me ta diarkeias to eipe meta apo ta polla salia malia pou ton emple3e o
sixamenos petroulakhs xwris na ekviazei kanenan (an to katalava kala epanalamvanw)

+1

Παιδια δεν ξερω ποσοι το εχουν καταλαβει, αλλα αλλη λυση με σοβαρες πιθανοτητες επιτυχιας δεν υπαρχει.
Πως να το κανουμε δλδ.
Ή Δροσσος ή παοκαρχες...
Για αυτο και εγω προσωπικα ευχομαι να μας παρει. Κι ο,τι βγει...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!