paidia, exei mia bdomada twra pou 8elw na grapsw kati kai den me bgainoun.....
einai ayth h anikanotita, ena prama san paralysh, skeftome to basket kai moudiazw
olokliros..........
diabazw diabazw diabazw oles aytes tis meres tous diagalaktikous astropolemous twn Popular Cylons kai twn Goldeneagle Klingones,
karagiozilikia, kolotoumpes, 3erolismoi, genika ena mpourdellopoihmeno ateleiwto mpaxalo kai exw xasei thn mpalla!
eilikrina sas milaw DEN EXW IDEA ti ginete pleon..... edw den exete eseis pou ta zhte se apostash anapnohs, 8a 3eroume
emeis pou eimaste "ligoulaki" poio makria ? ti na pw re pousth mou den 3erw..........
Toulaxiston mporei kapoios
(OUTE apo sena omws
Kataramene kai OUTE apo sena
Mastora den zhtaw tipota, me ftanoun oi plhrofories sas)
na pei poia einai ta epomena bhmata? To epishmo site exei na ananew8ei mia bdomada twra.......
-8a parakalame twra ton Galatsopoulo na mhnei ekei pou einai?
-POIOI STON KORAKA einai aytoi oi peribohtoi metoxoi ths KAE ? (8elw onomata kai pososta, den yparxoun?eimai asxetos kai blakas,
diafwtiste me)
-shmera 8a ginei syneleysh-synedriash-mazema-paidomazema h' opws skata 8eloume na leme ayta ta ektrwmata?
- Hlias Biolidis/ Peja ! 3erw, den oneireyome pleon to "oneiro" pollwn, alla bale re man ena xeraki, h' estw daxtilaki........
-poioi 8a prwtobaloun nero sto krasi tous ?
-3erw 3erw , mhn ta perimenoume ola apo tous syndesmous, alla to exw aplh an8rwpinh aporeia pws
blepoun aytoi , thn olh katastash! 8a ypar3ei kamia kinitopoihsh? rwtaw giati den eimai apo konta....
3erw, ta eipa poly mperdemena , alla etsi me bgikan kai etsi ta egrapsa, exw pelagwsei plhrws......
Kai na teleiwsw me mia para8esh para poly swsth:
σε μια οικογενεια οσοι γαμοι και πανυγυρια να γινουν αν ενα παιδι ειναι βαρια αρρωστο,
η θλιψη παντα περιβαλει το σπιτι.