Βλέπεις τι στάση κράτησαν οι υπόλοιποι έναντι στο ΜΕΛΒΑ και μην παραπονιέσε....
Η στάση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη πάντως, εκτός απο ορισμένες εξαιρέσεις. Όταν παραπληροφορείται ο κόσμος και γνωρίζει άλλη πραγματικότητα απο την αληθινή, είναι λογικό ...
Ηταν η Χχρυσή ευκαιρία με το αυτογκόλ που βάλατε -γιατί περί αυτο'υ πρόκειται-να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Τουλάχιστον ο Χρυσός με τη σιωπή του σας προστάτεψε από την αγωνιώδη προσπάθεια σας να αποδείξεται ότι είστε λίγοι τελικά.....και αριθμητικά και ποιοτικά.
Δεν πρόκειται περι αυτογκόλ και πιστεύω ότι το γνωρίζεις. Οι εχέφρωνες του Χ.Δ. γνωρίζουν ότι πρώτοι είμαστε εμείς στη λίστα και ακολουθείτε εσείς, γι'αυτό και κράτησαν τέτοια στάση. Πάντως και εσύ να μην το γνωρίζεις, το έχει καταλάβει σίγουρα ο Πρόεδρος σας ...
Υπήρχαν πάντως και μέλη του Χ.Δ. που με έβριζαν, μάλιστα ένας με είπε και λαμόγιο, και να σκεφτείς ότι ακόμα μου χρωστάει δανεικά λεφτά που του έδωσα, εδώ και 1,5 χρόνο, απο τότε που πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη!!! Να τους χαίρεστε λοιπόν φίλε ...
Και εξηγούμε.....
Πολιτική ενός φορέα δεν γίνεται 'οπως την κάνετε δηλαδή 10 νοματαίοι και 12 γνώμες από τις οποίες οι 14 δημοσιεύονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Για αυτά τα πράγματα υπάρχουν Διοικητικά συμβούλια πρακτικά συνεδριάσεων και πέρνονται συλλογικές αποφάσεις και ανακοινώνονται , τα υπόλοιπα είναι πρακτικές που έχει εφεύρει κάποιος στην εναγώνια προσπάθεια του να ακουστεί από τα΄Μ.Μ.Ε. ή απο το άγχος να προλάβει καμμιά καρέκλα....
Φυσικά έτσι είναι. Γι'αυτό το λόγο και ο εκπρόσωπός μας στη σύσκεψη στο παλατάκι, επειδή ήθελε τη γνώμη του Δ.Σ. επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Εσύ όμως κατακρίνεις και αυτό!!! Δηλαδή απο τη μιά μεριά είσαι υπέρ των Δ.Σ. και της τυπικής λειτουργίας και απο την άλλη κατακρίνεις γιατί λειτούργησε το μέλος του Δ.Σ. μας τυπικά;
Δεν μπορεί π.χ. την ίδια ΄ωρα που ένας προσπαθεί να ΄φερει τον Πύρρο κάποιος άλλος να μιλάει με τον Καδεμλιάδη, και την ίδια ώρα στο παλατάκι την κρίσημη ώρα -με τον Βιολίδη- ο εκπρόσωπος του ΜΕΛΒΑ να δηλώνει ως αναρμόδιος για να δώσει την συγκατάθεση του για την αναβολή.
Ένας φορέας που υπάρχει για να βοηθάει τον ΠΑΟΚ, πρέπει να κάνει ότι μπορεί. Εμείς μπορούσαμε. Ίσως να χαλάστηκαν μερικοί ή να μας έχουν υποτιμημένους, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε και να ωθήσουμε τις εξελίξεις.
Αναφέρθηκες στον Πύρρο Δήμα. Το πρόβλημα είναι ο Πύρρος Δήμας ως πρόσωπο ή γιατί την προσέγγιση την κάναμε εμείς; Διότι με την παραίτηση Κατσαρή να αιωρείται, λάβαμε υπ΄όψη και τη φημολογία ότι πάμε για εκλογές και θελήσαμε να βρούμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, τον αντίστοιχο Ζαγοράκη για τον Α.Σ. που θα ένωνε όλο τον κόσμο. Θεώρησα ότι πιό μεγάλο όνομα απο τον Άτλαντα, τον τρείς φορές Ολυμπιονίκη, τον αναγνωρίσιμο σε κάθε Έλληνα, δεν θα υπήρχε. Θεώρησα ότι με αυτό το όνομα δεν θα υπήρχε ούτε ένας ΠΑΟΚτσής να είχε αντίρρηση. Στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί ο Πύρρος Δήμας υπέρ της Λαϊκής Βάσης, όχι ως σχήματος του Α.Σ. αλλά ως ιδέας. Δεν θέλησα όμως να του κάνω πρόταση "παραταξιακή". Ήθελα να είναι ενωτική η κίνηση αυτή. Τον Πύρρο τον θεωρώ καταλληλότερο Πρόεδρο και απο τον Ζουράρη, και απο τον Ησαϊάδη και απο τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο. Θεωρούσα ότι δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως ενδοιασμός εάν πείθονταν. Μάλιστα είναι και πάρα πολύ καλός φίλος με τον Ζαγοράκη και πιστεύω ότι θα υπήρχε άψογη συνεργασία. Με όλα αυτά λοιπόν στο μυαλό τον πλησιάσαμε και του πρότεινα αν θέλει να αναλάβει να μπεί μπροστά. Είπε ότι έχει αυξημένες υποχρεώσεις στην ομοσπονδία άρσης βαρών και ότι ήθελε να το σκεφτεί. Μετά απο λίγες μέρες, βγήκε δημοσίευμα σε αθλητική εφημερδα απο δηλώσεις του ίδιου. Θα μπορούσα τότε να εκμεταλλευτώ την κατάσταση αν ήθελα να κάνω διαφήμιση στο όνομά μου ή να έχω παραταξιακά οφέλη. Δεν το έκανα. Δεν μίλησα σε κανέναν και δεν θα μιλούσα αν δεν έπρεπε να απαντήσω στο παλικάρι απο το paokmania.
Όταν γίνονται ζυμώσεις, πάντα υπάρχει κάποιος που κάνει την επαφή και μιλάει. Έτσι ήρθε και ο Ζαγοράκης. Κάποιοι του μίλησαν, τον πίεσαν και τον έκαναν να κάτσει σ'ένα τραπέζι να μιλήσει με τον Κατσαρή. Έτσι γίνονται τα πράγματα, αν ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο ή όποιος ξέρει κανέναν άλλο τρόπο ας μου τον πεί!!!
Εάν φυσικά είχαμε πάρει θετική΄απάντηση, τότε θα μιλούσαμε και με τον Χ.Δ. αλλά και με τον Κατσαρή. Όπως μάλιστα εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις, επιχειρήσαμε και κάναμε συνάντηση με το Χ.Δ. προκειμένου να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας σε διάφορα θέματα. Επειδή επανειλλημένα ο Ησαϊάδης έχει δηλώσει ότι δεν κόπτεται και για τη θέση του Προέδρου του Α.Σ. και το πιστεύω αυτό, πίστευα ότι θα αποδεχόταν μιά τέτοια πρόταση και αυτός, αλλά και η πλευρά Κατσαρή η οποία με την αποχώρηση του Κατσαρή είναι ακέφαλη.
Συνεχίζω να επιμένω ότι ο Πύρρος ήταν μιά τέλεια λύση για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και ειλικρινά, αισθάνομαι πολύ περήφανος που λειτούργησα έτσι για το καλό του ΠΑΟΚ και για την ενότητα ... άσχετο αν δεν βγήκε αυτή η κίνηση και άσχετο αν μας κατηγορούν ότι θέλουμε καρέκλες. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται απο τις προθέσεις που νομίζει ο καθένας ότι έχουν, αλλά απο τα έργα τους, και τα έργα μου αλλά και του Μετώπου πιστεύω ότι δείχνουν άλλα πράγματα απο αυτά που μας κατηγορούν.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Ευθύμη Ρεντζιά. Αυτό ήταν ακόμα πιό προωθημένο. Του κάναμε πρόταση να είναι ο πρώτος επενδυτής σε μοντέλο Λαϊκής Βάσης. Δεν δέχθηκε επειδή έχει ξανοιχτεί επαγγελματικά. Μας έδωσε όμως κουράγιο για τη Λαϊκή Βάση λέγοντας μας ότι η πρόταση αυτή είναι ότι πιό έντιμο έχει ακούσει στο χώρο του αθλητισμού και ότι είναι ιδανική και για τον ΠΑΟΚ αλλά και συμφέρουσα για τον επενδυτή. Ο ίδιος, χωρίς να του πούμε τίποτα, μας είπε ότι το ξέρει αυτό το σύστημα γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί η Μπαρτσελόνα και ότι το γνωρίζει γιατί έπαιξε εκεί.
Φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ με Πύρρο Δήμα στον Α.Σ. ... Ζαγοράκη στο Ποδόσφαιρο και Ρεντζιά στο Μπάσκετ;; Το φαντάζεσαι;; Όνειρο!!! Μαγεία!!! Θα πετούσε ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα!!! Αυτό είναι το όνειρό μου για τον ΠΑΟΚ ... και δεν πάν να με βρίζουν όσοι θέλουν;;; Αν ξαναγινόταν τα γεγονότα .. πάλι με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσα!!! Γιατί τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και ελεύθερο!!!
Για τον Καδεμλιάδη απλά ήταν μιά λύση προσωρινή, μέχρι να εμφανιστεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Βιολίδη, γιατί δεν ξέρω τί είπε ο Βιολίδης στο παλατάκι, αλλά σε εμάς είπε ότι θα άρχισε να βάζει λεφτά μετά απο 2-3 εβδομάδες, και μέχρι τότε θα είχαν φύγει οι παίκτες. Επίσης, στην διοίκηση Καδεμλιάδη είχε συμφωνήσει ο Βιολίδης και συμφώνησε να βάλει και κάποια δικά του άτομα. Τα έχω πει όμως αυτά παραπάνω, να μην λέω τα ίδια και τα ίδια. Όπως πάντως είδες και στην σημερινή ανακοίνωση του Καδεμλιάδη, και σε αυτή την περίπτωση λειτουργήσαμε ενωτικά. Ενώ μας είχε προταθεί να βάλουμε 2 άτομα στη διοίκηση, είπαμε να μπεί ένα απο εμάς για να μπέι και ένα απο τον Χ.Δ.
ΠΑΟΚτσήδικος αλτρουϊσμός θα μου πείς; Όχι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος και έχει αυξημένες ανάγκες και το Μέτωπο μόνο του θα δυσκολευτεί να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες ενός μεγάλου ΠΑΟΚ. Γι'αυτό και είμαι υπέρ της συνεργασίας. Γι'αυτό και βάζω τον ΠΑΟΚ πιό μπροστά απο πολλά πράγματα ... Γι'αυτό το λόγο και ενώ ήμουν στο Μέτωπο, γράφτηκα και στο Χ.Δ. γιατί δεν έβλεπα αντιπαλότητα, καλή η μία προσπάθεια και την βοηθάμε, καλή και η άλλη. Αν κάποιοι λειτουργούν διαφορετικά, παραταξιακά, μικροκομματικά ...είναι δικό τους πρόβλημα, δεν είναι δικό μου, εγώ θα συμμετέχω όπου κρίνω ότι βοηθιέται ο ΠΑΟΚ.
Σε όλα αυτά να λάβεις υπόψιν ότι ο καθ΄υλην αρμόδιος δηλ. ο πρόεδρος της κίνησης ο περιβόητος κ.Ζουράρης να είναι εξαφανισμένος και να απέχει....
Ο Ζουράρις έχεις τις υποχρεώσεις του και έχει δικαίωμα να απουσιάζει. Δεν είμαστε στρατιωτάκια.
Καταντήσατε να σας χειροκροτάνε 4 άτομα στην συνέλευση και θα πάθετε ακόμα χειρότερα αν δεν απαλάξεται τα μυαλά σας από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες...και αυτές μην τις αρνηθήτε γιατί εύλογα μπάινει το ερώτημα ΠΟΙΟΣ σας εξουσιοδότησε κύριε να διαπραγματεύεσται τον ΠΑΟΚ με τον Πύρρο και με τον κάθε Πύρρο.Εν ονομάτι ποιού μιλάτε και ήθελα να ήξερα τι λέγατε...
Πιστεύω να σε κάλυψα παραπάνω.
Μην κατηγορείς λοιπόν την Γ.Σ. ότι σας έριξε στα σκυλιά γιατί μόνοι σας πέσατε και δεν πρόκειται να βγείται αν δεν κάτσεται και με ειλικρίνεια να συζητήσετε με τους συνομιλητές σας πέρα από κάθε κρυφή προσωπική φιλοδοξία....Αλλιώς θα πάτε στο σκοτάδι και είναι κρίμα γιατί και άτομα με ποιοτικό μαυλό υπάρχουν στον φορέα σας αλλά και για τον σύλλογο είναι κρίμα να περιοριστούν οι φωνές σε μία .
Μπορώ ακόμα πολλά να αναφέρω αλλά δεν το κάνω γιατί όπως προείπα δεν επιθυμώ την διάλυση του Μετώπου αντιθέτως θάλω ακούω την φωνή του και ας μην συμφωνώ......
Δεν μας πέταξε στα σκυλιά η Γ.Σ. ... έχω πεί ποιοί μας πέταξαν, αν διαβάσεις τα post μου θα καταλάβεις, δεν μπορώ να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Ποιά είναι αυτά τα άτομα που αξίζουν; Μπορείς να αναφέρεις μερικούς; Με εκπλήσσεις.