Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

rounos

• Guest
Οτι και να γινει,ρε γ εθνικη,διαλυση δε ξερω και εγω τι,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ να καθαρισουμε τον συλλογο.Πρεπει τα λαμογια να φυγουν χθες.Και ειλικρινα πλεον για μενα ο κατσαρης ειναι η κορφη του παγοβουνου.Απο πισω ειναι χειροτερα καθαρματα και στον ΑΣ και στην ΚΑΕ.Το τι συμμαχια παιζει και το τι λαμογια επικρατει ειναι απιστευτο.Μαγκες αν δεν μπουμε μπροστα να τους κυνηγησουμε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.Και αυτο που μου γυρναει τα αντερα ειναι οτι ΠΟΛΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ......ΓΙΑΤΙ ΡΕ?ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ?.....

ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΗ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ.ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ......ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΩ....ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ.

Damned

• Guest
Κάτσε rounos, περίμενε ... ετοιμάσου ...

Τώρα που η Γ.Σ. των 224 ατόμων αποφάσισε ότι για όλα φταίνε τα λαμόγια του ΜΕΛΒΑ, τώρα θα δείς απίστευτα πράγματα ... περίμενε και έχε υπομονή.

Ήδη βλέπουμε διθύραμβους στις εφημερίδες και τα ράδια για τον Κατσαρή!!! Μας βρίζουν γιατί δεν θέλαμε τον άγιο άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γαλατσόπουλο!!!

Πληροφορίες λένε ότι την ώρα που η Γενική Συνέλευση για κάτι που δεν κάναμε και που πολύ επιμελημένα εμφανίσαν ότι κάναμε, ο Γαλατσόπουλος αποχώρησε για δουλειά στην Αθήνα όπως είχε δηλώσει στη Γ.Σ. Το ίδιο βράδυ στις 3 μετά τα μεσάνυχτα δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπόρ, ανακοίνωνε ότι επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή του Βεργίνη στον Παναθηναϊκό. Γιατί κάτι μου λέει ότι η δουλειά που είχε ο Γαλατσόπουλος ήταν αυτή;

Τέλος πάντων. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Συμβαίνουν περίεργα πράγματα που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω.

Το σίγουρο είναι ότι η παρούσα διοίκηση Γαλατσόπουλου, συνεπικουρούμενη απο τον Α.Σ. και το κατεστημένο του, αγοράζει χρόνο. Για ποιό λόγο το κάνει αυτό; Δεν ξέρω. Εικασίες μόνο μπορώ να κάνω ... ή για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ... ή για να υπογράψουν τον ισολογισμό και να μην έχουν ευθύνες αυτοί και οι προηγούμενες διοικήσεις, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Πάντως σχεδιασμό ομάδας και επίλυση προβλημάτων, δεν φαίνεται να κάνουν.

Βέβαια έχουμε διαπιστώσει αυτό που λένε και οι φίλοι vedder και GTGipas παραπάνω, ότι το μπάσκετ πολλοί το έχουν απαξιώσει και εμείς ως οπαδοί είμαστε απο τους πρώτους που έχουμε ευθύνη.

Μετά την Γ.Σ. και το θέατρο του παραλόγου ... δηλαδή ...

1. Γίνεται η Γ.Σ. για να λυθούν τα προβλήματα του μπάσκετ ...
2. Εμφανίζεται Ζήτρος και δίνουν 2 εβδομάδες παράταση διότι μπορεί να πουληθεί η ομάδα ...
3. Εμφανίζεται επενδυτής απο Αθήνα, δίνουν ακόμα 1 εβδομάδα παράταση ...
4. Αποσύρεται ο Ζήτρος ...
5. Αποσύρεται το ενδιαφέρον απο Αθήνα ...
6. Εμφανίζεται ο Γαλατσόπουλος και λέει ότι η Γ.Σ. είναι αναρμόδια να αποφασίσει ...
7. Συμφωνεί ο Α.Σ. που προκήρηξε τη Γ.Σ. για να λυθούν τα προβλήματα του μπάσκετ ...
8. Η Γενική Συνέλευση γίνεται ένα απέραντο Group Therapy, αφού αρμοδιότητα δεν έχει, όπου έχουν μεταφερθεί όλες οι οπαδικές διαφορές της τελευταίας 20ετίας ... και ανακηρύσσεται φταίχτης των πάντων ... Το Μέτωπο Λαϊκης Βάσης ...

Απο την Πέμπτη μέχρι και σήμερα, έχουμε δει απίστευτα άρθρα απο απίστευτους δημοσιογράφους. Μέχρι και διθύραμβους να πλέκουν στον Τάκη Πανελούδη ... γιατί τολμήσαμε εμείς ... τα τζουτζέκια οπαδοί ... τα λαμόγια του ΜΕΛΒΑ ... να αμφισβητήσουμε τον Πανελούδη, τον Κατσαρή και τον Γαλατσόπουλο ... τον Τσιούλα και την παρέα τους ... τέτοιους αγίους ανθρώπους τολμήσαμε να μην έχουμε εμπιστοσύνη!!!

Αναμένω ... απο μιά μεριά έχω αρχίσει να το διασκεδάζω ... μας έστησαν σε μιά γωνιά ... ο Βιολίδης δεν βγαίνει να πεί την αλήθεια ... μας σκίζει το κατεστημένο ... άντε να δούμε πού θα βγεί ...

κρατάω πάντα εδώ και 3 μέρες τις δηλώσεις του μεγάλου Βεζυρτζή την ώρα που έφευγε απο τη συνέλευση ... μου κάνει χειραψία και μου λέει ... το μπάσκετ ... πέθανε!!!

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ìéá ìÝñá íá ãßíåé ìéá ãåíéêÞ óõíÝëåõóç üðïõ ï êáèÝíáò ìáò äåí èá Ýñèåé ìå ôï üíïìÜ ôïõ áëëÜ ìå Ýíá êáñôåëÜêé ðïõ èá ëÝåé ÐÁÏÊôóÞò êáé äåí èá ÷ñåéÜæåôáé ôßðïôå Üëëï

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… üôé üëåò ïé ÃÓ èá åßíáé ßäéåò áðü åäþ êáé ðÝñá, êáé êáôÜ ðùò ëÝåé êáé ï Óáââüðïõëïò «èá âãÜæïõí ëüãï êáé ïé ìïõãêïß, ãéáôß ïé êïõöïß ìéëïýóáí ìüíï»

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… Ýíá êáôÜìåóôï ÐáëáôÜêé ìå 10.000 ôñåëáìÝíïõò, ôñáãïýäé öùíÞ êáé ðáëáìÜêé áðü ôçí áñ÷Þ ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ìå Ýíá Üäåéï, íåêñü, ðáãùìÝíï ãÞðåäï óôçí Ðõëáßá, ðïõ èá áêïýò áêüìç êáé ôï ôñßîéìï áðü ôá ðáðïýôóéá ôùí ðáéêôþí

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ôï Âåñãßíç íá äéáìïñöþíåé óôïí ôåëéêü ôçò Åõñùëßãêá ôç äéáöïñÜ óôïõò 24 ðüíôïõò êáé ôïí ÐÝôæá óôçí Üêñç ôïõ ðÜãêïõ, íá ìçí Ý÷åé ðáßîåé ïýôå äåõôåñüëåðôï êáé íá ðáíçãõñßæåé óôñéöïãõñíþíôáò ôçí ðåôóÝôá ôïõ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ôçí ðÜëáé ðïôÝ ìåãÜëç ìáò ïìÜäá, ìå Ýöçâïõò ðáßêôåò íá äéáóýñåôáé åíôüò Ýäñáò áðü ôïí ºêáñï Óåññþí êáé íá õðïâéâÜæåôáé óôçí Ã’ ÅèíéêÞ

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… íá Ý÷åé óðÜóåé ôï ôçëÝöùíü ìïõ áðü ößëïõò ðáñáìïíÝò ôïõ 3ïõ êáé ôåëåõôáßïõ ôåëéêïý ôïõ ÐñùôáèëÞìáôïò, íá èÝëïõí íá áãïñÜóïõí áêñéâÜ ôï åéóéôÞñéï äéáñêåßáò ìïõ áöïý èá Ý÷ïõí ðïõëçèåß üëá ôá åéóéôÞñéá áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ÷ñïíéÜò

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… íá åßíáé áíïéêôÝò ïé ðüñôåò óôï ðáëáôÜêé, ïé õðÜëëçëïé ôùí åêäïôçñßùí öåõãÜôïé, ïé ìðÜôóïé åîáöáíéóìÝíïé êáé íá ìçí ðáôÜåé øõ÷Þ

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ìéá ìÝñá íá áíáêïéíùèåß ç äéïßêçóç ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ìå ôçí åîÞò óýíèåóç Ðñüåäñïò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, Áíôéðñüåäñïò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, ÃñáììáôÝáò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ ê.ë.ð.

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… öáôñßåò, ðáñáôÜîåéò, ìáñéïíÝôåò ôïõ ðáíåëïýäç, êáñéêáôïýñåò ôïõ êáôóáñÞ, åðáããåëìáôßåò ïðáäïß, ôõ÷Üñðáóôïé, Üôéìïé, Ýíôéìïé, øåýôåò êáé åéëéêñéíåßò, ïñáìáôéóôÝò êáé ìéêñüøõ÷ïé, íá óöÜæïíôáé ìðñïóôÜ óôéò Üäåéò êáñÝêëåò ãéá ôï ðïéïò èá ðñùôïêáèßóåé

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… íá âãáßíïõí ïé ÐÁÏÊôóÞäåò óôá ñáäéüöùíá ôçò ðüëçò, íá ëÝíå ìüíï Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ ÏËÁ êáé íá êëåßíïõí ôç ãñáììÞ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ìéá áôåëåßùôç ñáäéïöùíéêÞ ãêñßíéá, ãéá ôï ðïéïò Ýöôáéîå ãéá ôçí êáôáóôñïöÞ ôçò ïìÜäáò, óõíïäåõìÝíç áðü ôçí áôåëåßùôç êáæïýñá ôùí óõìðïëéôþí

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… óôñáôéÝò ïëüêëçñåò ÐÁÏÊôóÞäùí èá Ý÷ïõí êáôáêëßóåé ôïõò ãýñù áðü ôï ÐáëáôÜêé äñüìïõò êáé óå ãéãÜíôéïõò êïõìðáñÜäåò íá ìáæåýïíôáé ÅÕÑÙ-ÅÕÑÙ ôá ÷ñÞìáôá ãéá ôç óùôçñßá ôïõ ÐÁÏÊ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… íá áíáêïéíþíåé ï Ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ : ÓÞìåñá åßíáé ìéá ìáýñç ìÝñá ãéá êÜèå ÐÁÏÊôóç. Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ ëüãù ÷ñåþí äåí ìðïñåß íá óõììåôÝ÷åé óôï åðüìåíï ÐñùôÜèëçìá ôçò Á1 êáé õðïâéâÜæåôáé ïñéóôéêÜ óôçí ´ÅèíéêÞ Êáôçãïñßá. Åßìáóôå âáèåéÜ óõíôåôñéììÝíïé …..

Áí Ý÷åôå ôá ßäéï üíåéñá ì’ åìÝíá ìçí áðáîéþíåôå ôçí ïìÜäá ìðÜóêåô.
Ïé ðáëéïß óêåöôåßôå ôé ÷áñÝò óáò ÷Üñéóå, ïé íÝïé ìÜèåôå ðïõ áíÝâáóå ôï üíïìá ôïõ ÐÁÏÊ. Êáé óêåöôåßôå ôïýôï: üôáí ïé ðáððïýäåò êáé ïé ðáôåñÜäåò ìáò Ýêôéæáí ìå ôá ÷Ýñéá ôïõò ôçí Ôïýìðá, åß÷áí óôï íïõ ôïõò üôé ôçí êÜíïõí ãéá ôïí êáôóáñÞ; Ãéá ôïí ÐÁÏÊ ôçí Ýêôéóáí.

ÕÓ: ÄÞëùóá óå Üëëï topic üôé äåí èá îáíáãñÜøù. ÁëëÜ ç øõ÷Þ ìïõ ðïíÜåé. Óõãíþìç ãéá ôï ìáêñïóêåëÝò êåßìåíï.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

bobmaster

• Guest

. Η Γενική Συνέλευση γίνεται ένα απέραντο Group Therapy, αφού αρμοδιότητα δεν έχει, όπου έχουν μεταφερθεί όλες οι οπαδικές διαφορές της τελευταίας 20ετίας ... και ανακηρύσσεται φταίχτης των πάντων ... Το Μέτωπο Λαϊκης Βάσης ...

Βλέπεις τι στάση κράτησαν οι υπόλοιποι έναντι στο ΜΕΛΒΑ και μην παραπονιέσε....'Ηταν η Χχρυσή ευκαιρία με το αυτογκόλ που βάλατε -γιατί περί αυτο'υ πρόκειται-να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Τουλάχιστον ο Χρυσός με τη σιωπή του σας προστάτεψε από την αγωνιώδη προσπάθεια σας να αποδείξεται ότι είστε λίγοι τελικά.....και αριθμητικά και ποιοτικά.Και εξηγούμε.....
Πολιτική ενός φορέα δεν γίνεται 'οπως την κάνετε δηλαδή 10 νοματαίοι και 12 γνώμες από τις οποίες οι 14 δημοσιεύονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Για αυτά τα πράγματα υπάρχουν Διοικητικά συμβούλια πρακτικά συνεδριάσεων και πέρνονται συλλογικές αποφάσεις και ανακοινώνονται , τα υπόλοιπα είναι πρακτικές που έχει εφεύρει κάποιος στην εναγώνια προσπάθεια του να ακουστεί από τα΄Μ.Μ.Ε. ή απο το άγχος να προλάβει καμμιά καρέκλα....
Δεν μπορεί π.χ. την ίδια ΄ωρα που ένας προσπαθεί να ΄φερει τον Πύρρο κάποιος άλλος να μιλάει με τον Καδεμλιάδη, και την ίδια ώρα στο παλατάκι την κρίσημη ώρα -με τον Βιολίδη- ο εκπρόσωπος του ΜΕΛΒΑ να δηλώνει ως αναρμόδιος για να δώσει την συγκατάθεση του για την αναβολή.Σε όλα αυτά να λάβεις υπόψιν ότι ο καθ΄υλην αρμόδιος δηλ. ο πρόεδρος της κίνησης ο περιβόητος κ.Ζουράρης να είναι εξαφανισμένος και να απέχει....Καταντήσατε να σας χειροκροτάνε 4 άτομα στην συνέλευση και θα πάθετε ακόμα χειρότερα αν δεν απαλάξεται τα μυαλά σας από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες...και αυτές μην τις αρνηθήτε γιατί εύλογα μπάινει το ερώτημα ΠΟΙΟΣ σας εξουσιοδότησε κύριε να διαπραγματεύεσται τον ΠΑΟΚ με τον Πύρρο και με τον κάθε Πύρρο.Εν ονομάτι ποιού μιλάτε και ήθελα να ήξερα τι λέγατε...
Μην κατηγορείς λοιπόν την Γ.Σ. ότι σας έριξε στα σκυλιά  γιατί μόνοι σας πέσατε και δεν πρόκειται να βγείται αν δεν κάτσεται και με ειλικρίνεια να συζητήσετε με τους συνομιλητές σας πέρα από κάθε κρυφή προσωπική φιλοδοξία....Αλλιώς θα πάτε στο σκοτάδι και είναι κρίμα γιατί και άτομα με ποιοτικό μαυλό υπάρχουν στον φορέα σας αλλά και για τον σύλλογο είναι κρίμα να περιοριστούν οι φωνές σε μία .
Μπορώ ακόμα πολλά να αναφέρω αλλά δεν το κάνω γιατί όπως προείπα δεν επιθυμώ την διάλυση του Μετώπου αντιθέτως θάλω ακούω την φωνή του και ας μην συμφωνώ......¨οσο για την καινούργια τάση που ξαφνικά μας παρουσιάστηκε οι "ανέντακτοι" ας παραμείνουν ανέντακτοι και ας παρακουλουθήσουν τις εξεκίξεις από τον καναπέ τους γαιτί δικαιώμα να μιλούν έχουν όσοι παλέυουν είτα λάθος έιτε σωστά,
αλλά τουλαχιστον παλέυουν δεν κάθονται στο σαλόνι τους....οι παλαιότεροι λέγανε "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ....

Eftiaksa tin parathesi gia na fainete kalytera.
« Last Edit: June 08, 2008, 12:32:40 by MILLWALL-4 »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε γυπα,εγω μετα απο 22 χρονια συνεχους παρακολουθησης της ομαδας που με εκανε να αγαπω το μπασκετ και τον δικεφαλο,εχω ΜΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
Να ενημερωσω οσους δεν διαβαζουν αθηναικες αθλητικες εφημεριδες οτι στην καλυτερη περιπτωση μιλανε για ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στον ΠΑΟΚ και η χειροτερη για ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ!Επιπλεον ολοι οι πιτσιρικαδες πλεον κανουν προσφυγη και ο βεργινης απλως δεν εχει βαλει την υπογραφη του στο ετοιμο συμβολαιο του στο βαζελο!
Τα σχολια δικα σας ( γιατι αμα κανω εγω.........)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εβλεπα τις προαλλες ενα βιντεο στο youtube με μια καρφωματαρα του ΚΛΙΦ ΛΕΒΙΝΓΚΣΤΟΝ στα μουτρα του Μουρεσαν και λυπηθηκα...
Ελα εδω ρε φιλε..πως λεγεσαι?Λιανος. Χ, Ψ ξερω γω. Τι με πας και με παιρνεις το πανιωνακι με τα 200 ατομα κερκιδα ρε? Η τη Ροδο η τη Λαρισα η το μαρουσακι. Ναι χτυπας ευρωλιγκα. ΟΚ. Θα παρεις 1 μυριο ευρω, οσο ειναι και το μπατζετ σου. Που ναι το κερδος? Να σας πω εγω που ειναι το κερδος. Οτι ολα αυτα τα μουνια του ελληνικου κρατους παιρνουν κατω απο το τραπεζι λεφτα για τις εταιρειες τους η τους γινονται διευκολυνσεις ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ σε καθε τους συναλλαγη. Κρατανε αυτους που θα μπορουσαν να τους ανατρεψουν χαμηλα(ΠΑΟΚ, γρια, ακομα και σκουληκι) και ολα καλα. Και αν πει καποιος δασκαλε εχεις αποδειξεις οτι τα παιρνουν?Εγω θα απαντησω.Εσυ εχεις αποδειξεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?

Παρτε το χαμπαρι και στη μπαλα και στο μπασκετ θα ειμαστε μια ζωη εκει στη μεση. Με καποιες εκλαμψεις προς τα πανω. Τα πρωταθληματα μου τα στερουν οι χαμουτζηδες και οι υπογειες συμφωνιες τους.Ενα πραγμα δεν θα μου στερησουν ΠΟΤΕ και γι αυτο ζοριζονται γιατι γενναω οπαδους απο τους οπαδους, ειμαι σαν τη λερναια υδρα ενα κεφαλι κοβεις 10 φυτρωνουν, οχι 2...

Να πηγαινω να βλεπω την ΠΑΟΚΑΡΑ οπου και να αγωνιζεται, να πινω μπυρα με τα φιλαρακια μου και να φωναζω μια ζωη
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..

rounos

• Guest
Αλλο φρουτο βγηκε τωρα.Μας λενε και "ανενταχτους" και καλα να μεινουμε στον καναπε μας και να μην μιλαμε.Δηλαδη οποιος δε γουσταρει η' χρυσο η' μελβα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει.Μονο εσεις εχετε παρατησει οικογενειες και μονο εσεις αγαπατε τον ΠΑΟΚ?Και τι εχεις κανει εσυ χρυσε για να κερδισεις εμενα?Να κερδισεις την εμπιστοσυνη μου?Εχω ερθει και δυο φορες στις συνελευσεις που κανετε τις Πεμπτες.Οπως και πολλοι αλλοι.Αυτο σημαινει οτι την ψαχνω,και οτι αργα η' γρηγορα θα διαμορφωσω μια αποψη,και αναλογα θα πραξω στις επομενες εκλογες και σε οτιδηποτε αφορα τον συλλογο.Και εσυ βγαινεις τωρα να μας την πεις γιατι δεν ειμαστε με καποιον απο τους δυο.Ακουστηκες,στην επομενη συνελευση θα βρεθουμε να μιλησουμε,φιλικα και ωραια.Αυτη τη στιγμη παντως εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει να βγαλω τα ματια του και καλα "αντιπαλου",με νοιαζει να βρεθει πρωτα μια λυση,και ΜΕΤΑ αν εχω διαφορες,να τις λυσω.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
Τώρα που η Γ.Σ. των 224 ατόμων αποφάσισε ότι για όλα φταίνε τα λαμόγια του ΜΕΛΒΑ, τώρα θα δείς απίστευτα πράγματα ... περίμενε και έχε υπομονή.
Ήδη βλέπουμε διθύραμβους στις εφημερίδες και τα ράδια για τον Κατσαρή!!! Μας βρίζουν γιατί δεν θέλαμε τον άγιο άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γαλατσόπουλο!!!
Πληροφορίες λένε ότι την ώρα που η Γενική Συνέλευση για κάτι που δεν κάναμε και που πολύ επιμελημένα εμφανίσαν ότι κάναμε, ο Γαλατσόπουλος αποχώρησε για δουλειά στην Αθήνα όπως είχε δηλώσει στη Γ.Σ. Το ίδιο βράδυ στις 3 μετά τα μεσάνυχτα δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπόρ, ανακοίνωνε ότι επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή του Βεργίνη στον Παναθηναϊκό. Γιατί κάτι μου λέει ότι η δουλειά που είχε ο Γαλατσόπουλος ήταν αυτή;
Τέλος πάντων. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Συμβαίνουν περίεργα πράγματα που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω.
Το σίγουρο είναι ότι η παρούσα διοίκηση Γαλατσόπουλου, συνεπικουρούμενη απο τον Α.Σ. και το κατεστημένο του, αγοράζει χρόνο. Για ποιό λόγο το κάνει αυτό; Δεν ξέρω. Εικασίες μόνο μπορώ να κάνω ... ή για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ... ή για να υπογράψουν τον ισολογισμό και να μην έχουν ευθύνες αυτοί και οι προηγούμενες διοικήσεις, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Πάντως σχεδιασμό ομάδας και επίλυση προβλημάτων, δεν φαίνεται να κάνουν.
Βέβαια έχουμε διαπιστώσει αυτό που λένε και οι φίλοι vedder και GTGipas παραπάνω, ότι το μπάσκετ πολλοί το έχουν απαξιώσει και εμείς ως οπαδοί είμαστε απο τους πρώτους που έχουμε ευθύνη.
2. Εμφανίζεται Ζήτρος και δίνουν 2 εβδομάδες παράταση διότι μπορεί να πουληθεί η ομάδα ...
6. Εμφανίζεται ο Γαλατσόπουλος και λέει ότι η Γ.Σ. είναι αναρμόδια να αποφασίσει ...
7. Συμφωνεί ο Α.Σ. που προκήρηξε τη Γ.Σ. για να λυθούν τα προβλήματα του μπάσκετ ...
8. Η Γενική Συνέλευση γίνεται ένα απέραντο Group Therapy, αφού αρμοδιότητα δεν έχει, όπου έχουν μεταφερθεί όλες οι οπαδικές διαφορές της τελευταίας 20ετίας ... και ανακηρύσσεται φταίχτης των πάντων ... Το Μέτωπο Λαϊκης Βάσης ...
Απο την Πέμπτη μέχρι και σήμερα, έχουμε δει απίστευτα άρθρα απο απίστευτους δημοσιογράφους. Μέχρι και διθύραμβους να πλέκουν στον Τάκη Πανελούδη ... γιατί τολμήσαμε εμείς ... τα τζουτζέκια οπαδοί ... τα λαμόγια του ΜΕΛΒΑ ... να αμφισβητήσουμε τον Πανελούδη, τον Κατσαρή και τον Γαλατσόπουλο ... τον Τσιούλα και την παρέα τους ... τέτοιους αγίους ανθρώπους τολμήσαμε να μην έχουμε εμπιστοσύνη!!!
Αναμένω ... απο μιά μεριά έχω αρχίσει να το διασκεδάζω ... μας έστησαν σε μιά γωνιά ... ο Βιολίδης δεν βγαίνει να πεί την αλήθεια ... μας σκίζει το κατεστημένο ... άντε να δούμε πού θα βγεί ...
κρατάω πάντα εδώ και 3 μέρες τις δηλώσεις του μεγάλου Βεζυρτζή την ώρα που έφευγε απο τη συνέλευση ... μου κάνει χειραψία και μου λέει ... το μπάσκετ ... πέθανε!!!

φίλε η γ.σ. των 224 είναι η γ.σ. του ΠΑΟΚ... σε αυτή συμμετείχατε κι εσείς... τόσα χρόνια πιστεύω από το μέλβα περάσαν πολύ περισσότεροι από 224... συνεπώς για μένα ουδεμία δικαιολογία υπάρχει ότι οι άλλοι αποφασίσανε, ότι δέχεστε πόλεμο και άλλες τέτοιες παπαριές...
επίσης, επειδή παρατήρησα ότι τώρα τελευταία κάθε φορά που πάει να μιλήσει κάποιος από το μέλβα δημιουργείται οχλαγωγία από κάτω, έχω την αίσθηση ότι δημιουργήθηκε μια δυσαρέσκεια για αυτή τη συμπεριφορά από το μέλβα... λάθος και μάλιστα πολύ μεγάλο, διότι αυτή η οχλαγωγία και ο τραμπουκισμός χρησιμοποιήθηκε κατά το παρελθόν σε πολλές περιπτώσεις από το μέλβα... δεν έχει κανένα δικάιωμα να διαμαρτύρεται λοιπόν...
τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τί ποσοστό των μετοχών της καε κατέχει ο εκπρόσωπος του μέλβα...

iliassmile

• Guest
Αδερφια καλησπερα.
ειμαι μελος στον Α.Σ. και στο Μετωπο Λαικης Βασης γιατι πιστευω οτι ο Π.Α.Ο.Κ. πρεπει να διοικηθει απο τον ΛΑΟ του, με προεδρο καποιον
ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Τις μερες που περασανε ακουσα και διαβασα πολλα,αυτο που καταλαβα ειναι οτι για την Κ.Α.Ε. επενδυτης θα ειναι παλι ο ΛΑΟΣ.
Οταν καποιος θελει να αγορασει μια ομαδα και εχει τα ΧΡΗΜΑΤΑ δεν λογαριαζει κανεναν.
Οι υποψηφιοι επενδυτες θελανε με 200-300 χιλιαρικα να κανουν διαχειρηση.Αυτο το κανει και ο Α.Σ. Τα χρεη δε της ομαδας να πανε πισω.
Ολοι ειμαστε Π.Α.Ο.Κ.
Στην τελευταια συνελευση ειδα πολλα αδερφια ( ανενταχτους που δεν υιοθετω την λεξη),να ειναι πολυ δραστηριοι και με αποψεις εμπεριστατωμενες.
Ο Χρυσος Δικεφαλος και το Μετωπο Λαικης Βασης ,για τον Α.Σ. δεν εχω ακουσει, κανουν ανοικτες συγκεντρωσεις για ολους τους ΠΑΟΚτσηδες.
Δεν χρειαζεται να εισαι μελος τους .
ΕΛΠΙΖΩ σε κοινο ψηφοδελτιο στην επομενη ψηφοφορια του Α.Σ.για να συμετεχουν ολοι.

Damned

• Guest
Βλέπεις τι στάση κράτησαν οι υπόλοιποι έναντι στο ΜΕΛΒΑ και μην παραπονιέσε....
Η στάση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη πάντως, εκτός απο ορισμένες εξαιρέσεις. Όταν παραπληροφορείται ο κόσμος και γνωρίζει άλλη πραγματικότητα απο την αληθινή, είναι λογικό ...

Ηταν η Χχρυσή ευκαιρία με το αυτογκόλ που βάλατε -γιατί περί αυτο'υ πρόκειται-να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Τουλάχιστον ο Χρυσός με τη σιωπή του σας προστάτεψε από την αγωνιώδη προσπάθεια σας να αποδείξεται ότι είστε λίγοι τελικά.....και αριθμητικά και ποιοτικά.
Δεν πρόκειται περι αυτογκόλ και πιστεύω ότι το γνωρίζεις. Οι εχέφρωνες του Χ.Δ. γνωρίζουν ότι πρώτοι είμαστε εμείς στη λίστα και ακολουθείτε εσείς, γι'αυτό και κράτησαν τέτοια στάση. Πάντως και εσύ να μην το γνωρίζεις, το έχει καταλάβει σίγουρα ο Πρόεδρος σας ...

Υπήρχαν πάντως και μέλη του Χ.Δ. που με έβριζαν, μάλιστα ένας με είπε και λαμόγιο, και να σκεφτείς ότι ακόμα μου χρωστάει δανεικά λεφτά που του έδωσα, εδώ και 1,5 χρόνο, απο τότε που πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη!!! Να τους χαίρεστε λοιπόν φίλε ...

Και εξηγούμε.....
Πολιτική ενός φορέα δεν γίνεται 'οπως την κάνετε δηλαδή 10 νοματαίοι και 12 γνώμες από τις οποίες οι 14 δημοσιεύονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Για αυτά τα πράγματα υπάρχουν Διοικητικά συμβούλια πρακτικά συνεδριάσεων και πέρνονται συλλογικές αποφάσεις και ανακοινώνονται , τα υπόλοιπα είναι πρακτικές που έχει εφεύρει κάποιος στην εναγώνια προσπάθεια του να ακουστεί από τα΄Μ.Μ.Ε. ή απο το άγχος να προλάβει καμμιά καρέκλα....
Φυσικά έτσι είναι. Γι'αυτό το λόγο και ο εκπρόσωπός μας στη σύσκεψη στο παλατάκι, επειδή ήθελε τη γνώμη του Δ.Σ. επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Εσύ όμως κατακρίνεις και αυτό!!! Δηλαδή απο τη μιά μεριά είσαι υπέρ των Δ.Σ. και της τυπικής λειτουργίας και απο την άλλη κατακρίνεις γιατί λειτούργησε το μέλος του Δ.Σ. μας τυπικά;

Δεν μπορεί π.χ. την ίδια ΄ωρα που ένας προσπαθεί να ΄φερει τον Πύρρο κάποιος άλλος να μιλάει με τον Καδεμλιάδη, και την ίδια ώρα στο παλατάκι την κρίσημη ώρα -με τον Βιολίδη- ο εκπρόσωπος του ΜΕΛΒΑ να δηλώνει ως αναρμόδιος για να δώσει την συγκατάθεση του για την αναβολή.
Ένας φορέας που υπάρχει για να βοηθάει τον ΠΑΟΚ, πρέπει να κάνει ότι μπορεί. Εμείς μπορούσαμε. Ίσως να χαλάστηκαν μερικοί ή να μας έχουν υποτιμημένους, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε και να ωθήσουμε τις εξελίξεις.

Αναφέρθηκες στον Πύρρο Δήμα. Το πρόβλημα είναι ο Πύρρος Δήμας ως πρόσωπο ή γιατί την προσέγγιση την κάναμε εμείς; Διότι με την παραίτηση Κατσαρή να αιωρείται, λάβαμε υπ΄όψη και τη φημολογία ότι πάμε για εκλογές και θελήσαμε να βρούμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, τον αντίστοιχο Ζαγοράκη για τον Α.Σ. που θα ένωνε όλο τον κόσμο. Θεώρησα ότι πιό μεγάλο όνομα απο τον Άτλαντα, τον τρείς φορές Ολυμπιονίκη, τον αναγνωρίσιμο σε κάθε Έλληνα, δεν θα υπήρχε. Θεώρησα ότι με αυτό το όνομα δεν θα υπήρχε ούτε ένας ΠΑΟΚτσής να είχε αντίρρηση. Στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί ο Πύρρος Δήμας υπέρ της Λαϊκής Βάσης, όχι ως σχήματος του Α.Σ. αλλά ως ιδέας. Δεν θέλησα όμως να του κάνω πρόταση "παραταξιακή". Ήθελα να είναι ενωτική η κίνηση αυτή. Τον Πύρρο τον θεωρώ καταλληλότερο Πρόεδρο και απο τον Ζουράρη, και απο τον Ησαϊάδη και απο τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο. Θεωρούσα ότι δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως ενδοιασμός εάν πείθονταν. Μάλιστα είναι και πάρα πολύ καλός φίλος με τον Ζαγοράκη και πιστεύω ότι θα υπήρχε άψογη συνεργασία. Με όλα αυτά λοιπόν στο μυαλό τον πλησιάσαμε και του πρότεινα αν θέλει να αναλάβει να μπεί μπροστά. Είπε ότι έχει αυξημένες υποχρεώσεις στην ομοσπονδία άρσης βαρών και ότι ήθελε να το σκεφτεί. Μετά απο λίγες μέρες, βγήκε δημοσίευμα σε αθλητική εφημερδα απο δηλώσεις του ίδιου. Θα μπορούσα τότε να εκμεταλλευτώ την κατάσταση αν ήθελα να κάνω διαφήμιση στο όνομά μου ή να έχω παραταξιακά οφέλη. Δεν το έκανα. Δεν μίλησα σε κανέναν και δεν θα μιλούσα αν δεν έπρεπε να απαντήσω στο παλικάρι απο το paokmania.

Όταν γίνονται ζυμώσεις, πάντα υπάρχει κάποιος που κάνει την επαφή και μιλάει. Έτσι ήρθε και ο Ζαγοράκης. Κάποιοι του μίλησαν, τον πίεσαν και τον έκαναν να κάτσει σ'ένα τραπέζι να μιλήσει με τον Κατσαρή. Έτσι γίνονται τα πράγματα, αν ξέρεις κανέναν άλλο τρόπο ή όποιος ξέρει κανέναν άλλο τρόπο ας μου τον πεί!!!

Εάν φυσικά είχαμε πάρει θετική΄απάντηση, τότε θα μιλούσαμε και με τον Χ.Δ. αλλά και με τον Κατσαρή. Όπως μάλιστα εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις, επιχειρήσαμε και κάναμε συνάντηση με το Χ.Δ. προκειμένου να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας σε διάφορα θέματα. Επειδή επανειλλημένα ο Ησαϊάδης έχει δηλώσει ότι δεν κόπτεται και για τη θέση του Προέδρου του Α.Σ. και το πιστεύω αυτό, πίστευα ότι θα αποδεχόταν μιά τέτοια πρόταση και αυτός, αλλά και η πλευρά Κατσαρή η οποία με την αποχώρηση του Κατσαρή είναι ακέφαλη.

Συνεχίζω να επιμένω ότι ο Πύρρος ήταν μιά τέλεια λύση για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και ειλικρινά, αισθάνομαι πολύ περήφανος που λειτούργησα έτσι για το καλό του ΠΑΟΚ και για την ενότητα ... άσχετο αν δεν βγήκε αυτή η κίνηση και άσχετο αν μας κατηγορούν ότι θέλουμε καρέκλες. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται απο τις προθέσεις που νομίζει ο καθένας ότι έχουν, αλλά απο τα έργα τους, και τα έργα μου αλλά και του Μετώπου πιστεύω ότι δείχνουν άλλα πράγματα απο αυτά που μας κατηγορούν.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Ευθύμη Ρεντζιά. Αυτό ήταν ακόμα πιό προωθημένο. Του κάναμε πρόταση να είναι ο πρώτος επενδυτής σε μοντέλο Λαϊκής Βάσης. Δεν δέχθηκε επειδή έχει ξανοιχτεί επαγγελματικά. Μας έδωσε όμως κουράγιο για τη Λαϊκή Βάση λέγοντας μας ότι η πρόταση αυτή είναι ότι πιό έντιμο έχει ακούσει στο χώρο του αθλητισμού και ότι είναι ιδανική και για τον ΠΑΟΚ αλλά και συμφέρουσα για τον επενδυτή. Ο ίδιος, χωρίς να του πούμε τίποτα, μας είπε ότι το ξέρει αυτό το σύστημα γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί η Μπαρτσελόνα και ότι το γνωρίζει γιατί έπαιξε εκεί.

Φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ με Πύρρο Δήμα στον Α.Σ. ... Ζαγοράκη στο Ποδόσφαιρο και Ρεντζιά στο Μπάσκετ;; Το φαντάζεσαι;; Όνειρο!!! Μαγεία!!! Θα πετούσε ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα!!! Αυτό είναι το όνειρό μου για τον ΠΑΟΚ ... και δεν πάν να με βρίζουν όσοι θέλουν;;; Αν ξαναγινόταν τα γεγονότα .. πάλι με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούσα!!! Γιατί τον ΠΑΟΚ τον θέλω μεγάλο και ελεύθερο!!!

Για τον Καδεμλιάδη απλά ήταν μιά λύση προσωρινή, μέχρι να εμφανιστεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Βιολίδη, γιατί δεν ξέρω τί είπε ο Βιολίδης στο παλατάκι, αλλά σε εμάς είπε ότι θα άρχισε να βάζει λεφτά μετά απο 2-3 εβδομάδες, και μέχρι τότε θα είχαν φύγει οι παίκτες. Επίσης, στην διοίκηση Καδεμλιάδη είχε συμφωνήσει ο Βιολίδης και συμφώνησε να βάλει και κάποια δικά του άτομα. Τα έχω πει όμως αυτά παραπάνω, να μην λέω τα ίδια και τα ίδια. Όπως πάντως είδες και στην σημερινή ανακοίνωση του Καδεμλιάδη, και σε αυτή την περίπτωση λειτουργήσαμε ενωτικά. Ενώ μας είχε προταθεί να βάλουμε 2 άτομα στη διοίκηση, είπαμε να μπεί ένα απο εμάς για να μπέι και ένα απο τον Χ.Δ.

ΠΑΟΚτσήδικος αλτρουϊσμός θα μου πείς; Όχι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος και έχει αυξημένες ανάγκες και το Μέτωπο μόνο του θα δυσκολευτεί να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες ενός μεγάλου ΠΑΟΚ. Γι'αυτό και είμαι υπέρ της συνεργασίας. Γι'αυτό και βάζω τον ΠΑΟΚ πιό μπροστά απο πολλά πράγματα ... Γι'αυτό το λόγο και ενώ ήμουν στο Μέτωπο, γράφτηκα και στο Χ.Δ. γιατί δεν έβλεπα αντιπαλότητα, καλή η μία προσπάθεια και την βοηθάμε, καλή και η άλλη. Αν κάποιοι λειτουργούν διαφορετικά, παραταξιακά, μικροκομματικά ...είναι δικό τους πρόβλημα, δεν είναι δικό μου, εγώ θα συμμετέχω όπου κρίνω ότι βοηθιέται ο ΠΑΟΚ. 

Σε όλα αυτά να λάβεις υπόψιν ότι ο καθ΄υλην αρμόδιος δηλ. ο πρόεδρος της κίνησης ο περιβόητος κ.Ζουράρης να είναι εξαφανισμένος και να απέχει....
Ο Ζουράρις έχεις τις υποχρεώσεις του και έχει δικαίωμα να απουσιάζει. Δεν είμαστε στρατιωτάκια.

Καταντήσατε να σας χειροκροτάνε 4 άτομα στην συνέλευση και θα πάθετε ακόμα χειρότερα αν δεν απαλάξεται τα μυαλά σας από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες...και αυτές μην τις αρνηθήτε γιατί εύλογα μπάινει το ερώτημα ΠΟΙΟΣ σας εξουσιοδότησε κύριε να διαπραγματεύεσται τον ΠΑΟΚ με τον Πύρρο και με τον κάθε Πύρρο.Εν ονομάτι ποιού μιλάτε και ήθελα να ήξερα τι λέγατε...
Πιστεύω να σε κάλυψα παραπάνω.

Μην κατηγορείς λοιπόν την Γ.Σ. ότι σας έριξε στα σκυλιά  γιατί μόνοι σας πέσατε και δεν πρόκειται να βγείται αν δεν κάτσεται και με ειλικρίνεια να συζητήσετε με τους συνομιλητές σας πέρα από κάθε κρυφή προσωπική φιλοδοξία....Αλλιώς θα πάτε στο σκοτάδι και είναι κρίμα γιατί και άτομα με ποιοτικό μαυλό υπάρχουν στον φορέα σας αλλά και για τον σύλλογο είναι κρίμα να περιοριστούν οι φωνές σε μία .
Μπορώ ακόμα πολλά να αναφέρω αλλά δεν το κάνω γιατί όπως προείπα δεν επιθυμώ την διάλυση του Μετώπου αντιθέτως θάλω ακούω την φωνή του και ας μην συμφωνώ......
Δεν μας πέταξε στα σκυλιά η Γ.Σ. ... έχω πεί ποιοί μας πέταξαν, αν διαβάσεις τα post μου θα καταλάβεις, δεν μπορώ να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Ποιά είναι αυτά τα άτομα που αξίζουν; Μπορείς να αναφέρεις μερικούς; Με εκπλήσσεις.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Damned

• Guest

φίλε η γ.σ. των 224 είναι η γ.σ. του ΠΑΟΚ... σε αυτή συμμετείχατε κι εσείς... τόσα χρόνια πιστεύω από το μέλβα περάσαν πολύ περισσότεροι από 224... συνεπώς για μένα ουδεμία δικαιολογία υπάρχει ότι οι άλλοι αποφασίσανε, ότι δέχεστε πόλεμο και άλλες τέτοιες παπαριές...
επίσης, επειδή παρατήρησα ότι τώρα τελευταία κάθε φορά που πάει να μιλήσει κάποιος από το μέλβα δημιουργείται οχλαγωγία από κάτω, έχω την αίσθηση ότι δημιουργήθηκε μια δυσαρέσκεια για αυτή τη συμπεριφορά από το μέλβα... λάθος και μάλιστα πολύ μεγάλο, διότι αυτή η οχλαγωγία και ο τραμπουκισμός χρησιμοποιήθηκε κατά το παρελθόν σε πολλές περιπτώσεις από το μέλβα... δεν έχει κανένα δικάιωμα να διαμαρτύρεται λοιπόν...
τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τί ποσοστό των μετοχών της καε κατέχει ο εκπρόσωπος του μέλβα...
Το είπα και στη συνέλευση και το παραδέχτηκα. Έχουμε κάνει τα λάθη μας στο παρελθόν και τα αναγνωρίζουμε και όπως είδες, προσπαθούμε να μην τα ξανακάνουμε.

Το γεγονός βέβαια ότι εμείς στη Γ.Σ. του 2006 ενεργήσαμε λάθος, δεν δίνει δικαίωμα να λειτουργούν λάθος και όλοι οι άλλοι, γιατί τελικά Γ.Σ. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ... όλο και κάποιοι θα έχουν δικαίωμα να την κάνουν μπορντέλο, αφού την έχουν κάνει έτσι κάποιοι άλλοι πιό μπροστά. Το λάθος, δεν διορθώνεται με λάθος, ούτε το απενοχοποιεί.

Offline cure

• Αλλαγή
Όταν παραπληροφορείται ο κόσμος και γνωρίζει άλλη πραγματικότητα απο την αληθινή, είναι λογικό ...

Θεώρησα ότι πιό μεγάλο όνομα απο τον Άτλαντα, τον τρείς φορές Ολυμπιονίκη, τον αναγνωρίσιμο σε κάθε Έλληνα, δεν θα υπήρχε. Θεώρησα ότι με αυτό το όνομα δεν θα υπήρχε ούτε ένας ΠΑΟΚτσής να είχε αντίρρηση.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Ευθύμη Ρεντζιά. Αυτό ήταν ακόμα πιό προωθημένο. Του κάναμε πρόταση να είναι ο πρώτος επενδυτής σε μοντέλο Λαϊκής Βάσης.

Φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ με Πύρρο Δήμα στον Α.Σ. ... Ζαγοράκη στο Ποδόσφαιρο και Ρεντζιά στο Μπάσκετ;;
Όλη αυτή η ρητορική μου θυμίζει πολιτικούς. Οι ανώτερη κάστα των πολιτικών που έχουν τη γνώση και η πλέμπα ο λαός, που οδηγείται κάπου επειδή δε γνωρίζει.
Ο λαός φίλε γνωρίζει και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα απ' όσα μπορείς να φανταστείς και έχει κριτήριο που δε μπορείς να αμφισβητήσεις. Και όσο θα το κάνεις, τόσο πιο πολύ θα χάνεις ερείσματα.
Όσο θα κινείστε με τη λογική πως ξέρετε πολλά, ενώ οι άλλοι δεν ξέρουν, τόσο θα πέφτετε. Είστε μια κίνηση που ευαγγελίζεται τη λαϊκή συμμετοχή. Και ενεργείτε και πράττετε σαν ανώτερη κάστα. Δεν συμβαδίζουν αυτά.

Δεν μπορώ να καταλάβω π.χ. από που ως που ο άσχετος με τον ΠΑΟΚ Πύρρος Δήμας και ο καραγκιόζης και φιλοχρήματος Ευθύμης Ρετζιάς, θα ένωναν το λαό του ΠΑΟΚ. Με ποια λογική θα κάνουν ότι ο Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης βγήκε από το λαό κι από κανένα κίνημα, τάση, παράταξη.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω από που ακριβώς θα προέκυπτε πρόεδρος του ΑΣ ο Δήμας, ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
Εγώ π.χ. δεν τον θέλω. Ούτε τον Ρετζιά.
Ας γινόταν εκλογές κι αν τον επέλεγε η ΓΣ του ΑΣ τότε ναι.

Λες με λίγα λόγια ρε @damned όταν λες "ότι θεώρησα και έπραξα", δείχνεις να μη καταλαβαίνεις το απλούστερο πράγμα. Δεν έχεις δικαίωμα να λειτουργείς έτσι και πως έχεις καβαλήσει το καλάμι. Αν χωρίς να είστε διοίκηση στον ΑΣ, κάνετε ότι σας κατέβει, για το καλό του ΠΑΟΚ υποτίθεται, τότε αν θα είστε διοίκηση τι θα κάνετε; Θα καταργήσετε τις συνελεύσεις;

Στο δικό μου το μυαλό δηλαδή, η μόνη πρόταση που θα μπορούσες να κάνεις στον Πύρρο Δήμα θα ήταν να μπει επικεφαλής του ΜΕΛΒΑ στη θέση του Ζουράρι και να ζητήσει τη ψήφο της ΓΣ στις εκλογές

Επίσης έχει ενδιαφέρον η άποψη του bobmaster (ΧΔ αν δεν κάνω λάθος) πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν παρατήσει τις δουλειές τους για να είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με άλλους που κάνουν κριτική από τον καναπέ!! Άλλη μια υπερ-ΠΑΟΚτσήδικη θέση!
Εδώ μαθαίνουμε πως αν δεν βγεις μπροστά ή δεν παίρνεις το μέρος μιας παράταξης ονομάζεσαι ΠΑΟΚτσής του καναπέ. Για μένα προσωπικά που δεν θέλω να γίνω γνωστός από τον ΠΑΟΚ, αρκεί η ψήφος μου στη ΓΣ. Δεν θέλω να με ψηφίσουν, αλλά να ψηφίσω αυτόν που θα με πείσει. Γιατί είναι κακό να είμαι ανένταχτος; Πρέπει όλοι να κάνουμε λεζάντα; Δεν μπορεί κάποιος να προτιμά μόνο το πληρώνειν (sic) και το εκλέγειν κι όχι το εκλέγεσθαι και το φαίνεσθαι; Αλλά ακόμα κι εκεί ανακαλύψαμε φαντάσματα-αντιπάλους.

Γεμίσαμε ανθρώπους που "θυσιάστηκαν" για τον ΠΑΟΚ. Φουλ του υπερ-ΠΑΟΚτσή με βαλέ!!
Ακόμα κι αν "θυσιάστηκε" πράγματι κάποιος, τίποτα και ποτέ δεν του δίνει δικαίωμα να το εξαργυρώσει με φήμη, θέση, ή επιβολή άποψης. Κανένας δεν ήρθε να σας βάλει με το ζόρι να "σώσετε" τον ΠΑΟΚ.

Κι αν θέλετε να το πω κι αλλιώς, σας παρακαλώ μη σώνετε τον ΠΑΟΚ! Κόψτε τις "θυσίες" και γυρίστε στις δουλειές σας. Και αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον ΠΑΟΚ γιατί ματώνει η ψυχή του, τότε ναι, να βοηθάει και να θυσιάζεται, χωρίς όμως να το λέει και να το διαφημίζει. Χωρίς να το ξέρει κανένας. Χωρίς προσωπικό όφελος. Αυτό ζητάμε όλοι εμείς οι ανήκοντες στη πλέμπα. Και θα στοιχηθούμε πίσω σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline geros

• Αποστολή
  • **
pantws de kserw
emena ayto to parathsame tis doyleies mas gia to kalo toy PAOK me thimizei toys anepaggeltoys ergatopateres poy pote den doylevoyn gia na trexoyn gia to kalo twn ergatwn vevaiws vevaiws

Offline Suicidal

• Βασικός
bebaios bebaios, tis parathsane.......  ;D
dhladh kanas anergos den paizei e ? ? ?

am oi alloi pou parathsan kai thn oikogeneia tous......
ekei na deite dramata.......

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Damned

• Guest
Όταν παραπληροφορείται ο κόσμος και γνωρίζει άλλη πραγματικότητα απο την αληθινή, είναι λογικό ...

Θεώρησα ότι πιό μεγάλο όνομα απο τον Άτλαντα, τον τρείς φορές Ολυμπιονίκη, τον αναγνωρίσιμο σε κάθε Έλληνα, δεν θα υπήρχε. Θεώρησα ότι με αυτό το όνομα δεν θα υπήρχε ούτε ένας ΠΑΟΚτσής να είχε αντίρρηση.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Ευθύμη Ρεντζιά. Αυτό ήταν ακόμα πιό προωθημένο. Του κάναμε πρόταση να είναι ο πρώτος επενδυτής σε μοντέλο Λαϊκής Βάσης.

Φαντάζεσαι έναν ΠΑΟΚ με Πύρρο Δήμα στον Α.Σ. ... Ζαγοράκη στο Ποδόσφαιρο και Ρεντζιά στο Μπάσκετ;;
Όλη αυτή η ρητορική μου θυμίζει πολιτικούς. Οι ανώτερη κάστα των πολιτικών που έχουν τη γνώση και η πλέμπα ο λαός, που οδηγείται κάπου επειδή δε γνωρίζει.
Ο λαός φίλε γνωρίζει και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα απ' όσα μπορείς να φανταστείς και έχει κριτήριο που δε μπορείς να αμφισβητήσεις. Και όσο θα το κάνεις, τόσο πιο πολύ θα χάνεις ερείσματα.
Όσο θα κινείστε με τη λογική πως ξέρετε πολλά, ενώ οι άλλοι δεν ξέρουν, τόσο θα πέφτετε. Είστε μια κίνηση που ευαγγελίζεται τη λαϊκή συμμετοχή. Και ενεργείτε και πράττετε σαν ανώτερη κάστα. Δεν συμβαδίζουν αυτά.

Δεν μπορώ να καταλάβω π.χ. από που ως που ο άσχετος με τον ΠΑΟΚ Πύρρος Δήμας και ο καραγκιόζης και φιλοχρήματος Ευθύμης Ρετζιάς, θα ένωναν το λαό του ΠΑΟΚ. Με ποια λογική θα κάνουν ότι ο Ζαγοράκης. Ο Ζαγοράκης βγήκε από το λαό κι από κανένα κίνημα, τάση, παράταξη.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω από που ακριβώς θα προέκυπτε πρόεδρος του ΑΣ ο Δήμας, ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
Εγώ π.χ. δεν τον θέλω. Ούτε τον Ρετζιά.
Ας γινόταν εκλογές κι αν τον επέλεγε η ΓΣ του ΑΣ τότε ναι.

Λες με λίγα λόγια ρε @damned όταν λες "ότι θεώρησα και έπραξα", δείχνεις να μη καταλαβαίνεις το απλούστερο πράγμα. Δεν έχεις δικαίωμα να λειτουργείς έτσι και πως έχεις καβαλήσει το καλάμι. Αν χωρίς να είστε διοίκηση στον ΑΣ, κάνετε ότι σας κατέβει, για το καλό του ΠΑΟΚ υποτίθεται, τότε αν θα είστε διοίκηση τι θα κάνετε; Θα καταργήσετε τις συνελεύσεις;

Στο δικό μου το μυαλό δηλαδή, η μόνη πρόταση που θα μπορούσες να κάνεις στον Πύρρο Δήμα θα ήταν να μπει επικεφαλής του ΜΕΛΒΑ στη θέση του Ζουράρι και να ζητήσει τη ψήφο της ΓΣ στις εκλογές

Επίσης έχει ενδιαφέρον η άποψη του bobmaster (ΧΔ αν δεν κάνω λάθος) πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν παρατήσει τις δουλειές τους για να είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με άλλους που κάνουν κριτική από τον καναπέ!! Άλλη μια υπερ-ΠΑΟΚτσήδικη θέση!
Εδώ μαθαίνουμε πως αν δεν βγεις μπροστά ή δεν παίρνεις το μέρος μιας παράταξης ονομάζεσαι ΠΑΟΚτσής του καναπέ. Για μένα προσωπικά που δεν θέλω να γίνω γνωστός από τον ΠΑΟΚ, αρκεί η ψήφος μου στη ΓΣ. Δεν θέλω να με ψηφίσουν, αλλά να ψηφίσω αυτόν που θα με πείσει. Γιατί είναι κακό να είμαι ανένταχτος; Πρέπει όλοι να κάνουμε λεζάντα; Δεν μπορεί κάποιος να προτιμά μόνο το πληρώνειν (sic) και το εκλέγειν κι όχι το εκλέγεσθαι και το φαίνεσθαι; Αλλά ακόμα κι εκεί ανακαλύψαμε φαντάσματα-αντιπάλους.

Γεμίσαμε ανθρώπους που "θυσιάστηκαν" για τον ΠΑΟΚ. Φουλ του υπερ-ΠΑΟΚτσή με βαλέ!!
Ακόμα κι αν "θυσιάστηκε" πράγματι κάποιος, τίποτα και ποτέ δεν του δίνει δικαίωμα να το εξαργυρώσει με φήμη, θέση, ή επιβολή άποψης. Κανένας δεν ήρθε να σας βάλει με το ζόρι να "σώσετε" τον ΠΑΟΚ.

Κι αν θέλετε να το πω κι αλλιώς, σας παρακαλώ μη σώνετε τον ΠΑΟΚ! Κόψτε τις "θυσίες" και γυρίστε στις δουλειές σας. Και αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον ΠΑΟΚ γιατί ματώνει η ψυχή του, τότε ναι, να βοηθάει και να θυσιάζεται, χωρίς όμως να το λέει και να το διαφημίζει. Χωρίς να το ξέρει κανένας. Χωρίς προσωπικό όφελος. Αυτό ζητάμε όλοι εμείς οι ανήκοντες στη πλέμπα. Και θα στοιχηθούμε πίσω σας

Είσαι σκέτη παράνοια ... ποιός είπε ότι θα γινόταν ο Πύρρος Δήμας Πρόεδρος χωρίς εκλογές ... είπαμε ότι θα γίνονται οι εκλογές περίπου αρχές Ιουλίου, όπως εκτιμούσαν άνθρωποι μέσα απο τον Α.Σ. και ο Πύρρος Δήμας θα ήταν επικεφαλής ενωτικού ψηφοδελτίου.

Έχεις πολλή παράνοια φίλε!!!

Όσο για τον Πύρρο Δήμα ή τον Ρεντζιά δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Έχεις την άποψή σου. Λυπάμαι που την  έχεις, πραγματικά. Εγώ τον Πύρρο τον θεωρώ στην κορυφή της αθλητικής Ελλάδος.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
oi ekloges ston as simptwmatika tha ginontousan arxes iouliou?
o lianos pou oi fimes legane oti endiaferetai kai oti xalase to deal epeidi tou etaksan kai proedreia esake,simera giati stin psifoforia vgike pali o oikonomidis?

mayrosaris

• Guest
Otan kaneis antipoliteysh tha prepei toulaxiston na apodeixeis oti eisai
kalyteros apo ton prohgoymeno, alla efoson kai to melba kai o xrysos
dikefalos den exoyn lefta alla skeftontai na diaxeiristoyn ta lefta toy
paoktsh tote giati na to kanoyn aytoi kai na mhn to kanw egw h o mhtsos
o thanasis , o kwstas , o brasidas ktl, egw proswpika file damned de se
empisteyomai na diaxeiristeis ta lefta moy oute esena oyte to melba oyte to
xryso dikefalo, alla ayto einai asxeto ta gegonota einai oti o PAOK sto basket
ayth th  stifmh thelei 5 ekatommyria ta exete? an den ta exete den exei kai
nohma na milate, an den mporeite na swsete thn omada tote kathiste oloi sthn
akrh varethikame na malwnete me thn katsarida gia mia karekla phgainete na ginete
proedroi ston politistiko syllogo toy xwriou sas.

ant

• Guest
αν περιμενουμε απο τους φορεις που υπαρχουν να βαλουν τα λεφτα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.κι αν δε μπορουμε να εμπιστευτουμε κανεναν απο αυτος τοτε μια χαρα ειμαστε με κατσαρη.."απεδειξε εξαλου την αξια του τοσα χρονια".εκανε μεγαλο τον παοκ.ολα καλα λοιπον