ας παραδειγματιστουμε ολοι λιγο απο τον gtgipas.
να προσθεσω οτι οι συνεπειες σε πιθανη διαλυση στο μπασκετ θα ειναι και για τους συνδεσμους σημαντικες,,,
αν π.χ. δεν κανουν τιποτα και διαλυθουμε εγω θα σταματησω να πιστευω πλεον σε αυτους,
να θυμησω οτι οι δυτικες μαζι με τους υπολοιπους συνδεσμους ηταν οι πρωτεργατες στο να σωθει η παε και να ερθει ο ζαγορ.
οποτε ας μαθουμε απο την ιστορια.
1) μαζευοντε ολοι οι συνδεσμοι και απο κοινου περνουν αποφασεις για αμεση δραση σωτηριας στο μπασκετ.
2) θετουν τα δεδομενα,,τι εχουμε απο που πρεπει να αρχισουμε ποιες ειναι οι επιλογες μας.
3) κοιτανε πως θα βρεθουν οι πρωτες λυσεις σε διαδικαστικα και νομικα θεματα μετοχων πρωτοδικειου και φυσικα πρακτικα οπως τηλεοπτικα-που ανηκουν-στην γυναικα του πανελουδη?στον γκομενο του γιου του πουστη? και τροποι να ξεπεραστουν τετοια προβληματα.
4) αφου ξεκαθαρισει το θεμα και οριοθετηθουν οι στοχοι αρχιζει η δραση.
5)πρωτα πρεπει να βρουμε ποιος θα ειναι μπροστα,,,παμε στην καλυτερη επιλογη=βιολιδης,,πανε λοιπον οι συνδεσμοι στη παε και συναντιουντε με ζαγορ και βιολιδη,,,
βιολιδης - παιδια δεν μπορω εχω πολυ δουλεια στην παε,,,
ζαγορ-παιδια τον χρειαζομε τον βιολιδη ειναι το στηριγμα μου και κανει φοβερη δουλεια και στις χορηγιες
συνδεσμοι-οι χορηγιες ειναι ποιο ευκολη υποθεση απο περυσι,η παε εχει μπει σε μια σειρα και στο μπασκετ διακυβευεται ολοκληρη η ιστορια του συλογου ως ιδεα και ως οντοτητα συνολικα,,που θα επηρεασει κοσμο γοητρο και παε.
τεσπα βρσικουν μια λυση μεταξυ τους ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
6) αφου βρεθει ο μπροσταρης παμε στο ψητο...φραγκα,,,χορηγιες διαρκειας συναυλιες αφισες για στηριξη φειγ βολαν,,,ας παρουν 5,000 διαρκειας οι συνδεσμοι και ας τα δωσουν ακομα και με φαπες,,,ψαχτειτε παντου,,,θελεις μαλακα ψωμιαδη να μην σε λεμε συνεχεια μαλακα? παρε 500 διαρκειας,,,θες καραγκιοζη γρηγοριαδη να το παιζεις μακεδονομαχος ? παρε 200 διαρκειας να τα μοιρασει η φυλλαδα σου που κανει μονο για να τυλιγεις ψαρια.και αναλογα υπαρχουν πολλοι αλλοι,,,ΨΕΙΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
7) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΙΚΟ Η ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ
ΟΥΤΕ ΕΔΩ
και δεν εχω ζητησει ποτε ουτε φυσικα ζηταω να μπουν οι δικες μου μαλακιες (που ειναι και χωρις τονους),,,καποιο απο τα ηδη γραμμενα κειμενα του gtgipas που να δειχνει το στιγμα της επαγρυπνησης θα ηταν μια καλη αρχη(γνωμη μου).