Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Damned

• Guest
Προς επιβεβαίωση, σου θυμίζω και την ανακοίνωση που είχαμε βγάλει και την διάβασα εγώ και ανέφερε ότι "η Γ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αναβάλλεται με την απόφαση ενός μόνο ανθρώπου" ... αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ ...

Diego-4

• Guest
@Diego-4: Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε έτοιμο τον επενδυτή με τα εκατομμύρια πείτε του καλώς να ορίσει. Όταν θα αποδειχθεί όμως ότι θα είναι ο νέος μπατατούδης και ο νέος γούμενος τότε πάλι θα τρέχουμε σε ΔΕΘ και θα παρακαλάμε το κάθε λαμόγιο που κυβερνάει να μας ξανα-ρυθμίσει τα χρέη.

Τίποτα δεν μάθατε από το παρελθόν μερικοί? Μα τίποτα όμως?

Και παρακαλώ τους mods να δείχνουν την ίδια ευαισθησία προς ΟΛΑ τα μέλη σχετικά με την ειρωνία και την διχόνοια που σπέρνουν. Εκτός και αν υπάρχουν κατηγορίες μελών, οπότε καλό θα είναι να τις μάθουμε για να ξέρουμε που ανήκουμε...

Για να μιλήσουμε και σαν άνθρωποι τώρα με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι πολύ πιθανόν ο ΠΑΟΚ να είναι καταδικασμένος στην μιζέρια από τους ίδιους του οπαδούς του. Η τέλεια αντίθεση: έχεις τον πιο δυναμικό λαό στον κόσμο αλλά συνάμα τον πιο μίζερο! Πουτάνα φύση!

Αυτόν το παπά περι επενδυτή και επενδυτούλη στα παιδάκια που θέλετε να ψησετε για να γίνουν μέλη , όχι σε μένα φιλαράκι , σε παρακαλώ πολύ...Ασε τώρα..Εσείς θα μας σώσετε , απο τα χέρια σας στειριζόμαστε.Εσεις θα κρίνετε ποιος είναι ο σωστός επενδυτής που πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ.Δυστυχώς τόσα χρόνια εσάς περιμέναμε αλλα δεν σας βρίσκαμε....Ετσι με αυτά τα όνειρα να ζείτε.

Κύριοι mods ειρωνεύομαι , σας παρακαλώ κάντε κάτι , τιμωρία θέλω , τιμωρία....

Diego-4

• Guest

@Diego-4: Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε έτοιμο τον επενδυτή με τα εκατομμύρια πείτε του καλώς να ορίσει. Όταν θα αποδειχθεί όμως ότι θα είναι ο νέος μπατατούδης και ο νέος γούμενος τότε πάλι θα τρέχουμε σε ΔΕΘ και θα παρακαλάμε το κάθε λαμόγιο που κυβερνάει να μας ξανα-ρυθμίσει τα χρέη.

Και παρακαλώ τους mods να δείχνουν την ίδια ευαισθησία προς ΟΛΑ τα μέλη σχετικά με την ειρωνία και την διχόνοια που σπέρνουν. Εκτός και αν υπάρχουν κατηγορίες μελών, οπότε καλό θα είναι να τις μάθουμε για να ξέρουμε που ανήκουμε...

Για να μιλήσουμε και σαν άνθρωποι τώρα με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι πολύ πιθανόν ο ΠΑΟΚ να είναι καταδικασμένος στην μιζέρια από τους ίδιους του οπαδούς του. Η τέλεια αντίθεση: έχεις τον πιο δυναμικό λαό στον κόσμο αλλά συνάμα τον πιο μίζερο! Πουτάνα φύση!

Αυτόν το παπά περι επενδυτή και επενδυτούλη στα παιδάκια που θέλετε να ψησετε για να γίνουν μέλη , όχι σε μένα φιλαράκι , σε παρακαλώ πολύ...Ασε τώρα..Εσείς θα μας σώσετε , απο τα χέρια σας στειριζόμαστε.Εσεις θα κρίνετε ποιος είναι ο σωστός επενδυτής που πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ.Δυστυχώς τόσα χρόνια εσάς περιμέναμε αλλα δεν σας βρίσκαμε....Ετσι με αυτά τα όνειρα να ζείτε.
Και επειδή μου άναψες τα λαμπάκια τώρα , όταν πρόπερσυ 100 άτομα ξημερωβραδιάζονταν στην κατάληψη κανένας πούστης απο αυτούς που εσύ θεωρείς σωτήρες και ηγούντε της μαλακίας σας που λεγετε ΜΕΛΒΑ , δεν πέρασε να πεί  έστω ένα γειά....Εκεί μόνο ήταν ένας 45αρης με μισο συκώτι και άλλοι 99...Αντε κάνε μου τη χάρη τώρα.

Bayern4

• Guest
χαιρετισματα στον ΝΥΝ προεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ κ στον ΝΥΝ μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που περνανε το πρωτο μισο σαββατοκυριακο του καλοκαιριου, απολαμβανοντας την ηρεμια τους.. (οπως ΟΛΑ τα καλοκαιρια)

Offline tsag

• Αλλαγή

Και επειδή μου άναψες τα λαμπάκια τώρα , όταν πρόπερσυ 100 άτομα ξημερωβραδιάζονταν στην κατάληψη κανένας πούστης απο αυτούς που εσύ θεωρείς σωτήρες και ηγούντε της μαλακίας σας που λεγετε ΜΕΛΒΑ , δεν πέρασε να πεί  έστω ένα γειά....Εκεί μόνο ήταν ένας 45αρης με μισο συκώτι και άλλοι 99...Αντε κάνε μου τη χάρη τώρα.

δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς σε πρώτο πρόσωπο. δεν είμαι μέλος του μετώπου. απλά δεν γουστάρω νταβάδες πάνω από το κεφάλι μου. εσύ αν γουστάρεις και σ'αρέσουν τότε οκ. πάω πάσο. επιλογές και γούστα είναι αυτά. εγώ χόρτασα από νταβάδες. τα 40 εκατομμύρια ευρώ που κουβαλάει ο ΠΑΟΚ πιστεύω είναι αρκετά...

δεν μίλησε κανείς για τιμωρία. απλά παρατηρώ συχνά πυκνά ότι ίσως κάποιοι απολαμβάνουν κάποιας "ασυλίας" ενώ άλλοι τρώνε επιπλήξεις κλπ για παρόμοιους λόγους. αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη από όλους
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zan

• Guest
Μου φαινεται πως μπερδευεις τα χρεει του ποδοσφαιρου με το μπασκετ..... Και δηλαδη για να καταλαβω ο καθε επενδυτης ειναι και νταβας?

Damned

• Guest
Μου φαινεται πως μπερδευεις τα χρεει του ποδοσφαιρου με το μπασκετ..... Και δηλαδη για να καταλαβω ο καθε επενδυτης ειναι και νταβας?
Βγάλε εσύ το ποσοστό ... πόσοι απο αυτούς που είχαμε ήταν νταβάδες και πόσοι επενδυτές πραγματικοί.
Αν θέλεις διεύρυνέ το ... κάν'το πανελλαδικό ... δες πόσοι επενδυτές υπάρχουν σε ομάδες Superleague και πόσοι νταβάδες.
Θα ήταν ενδιαφέρουσα μιά τέτοια έρευνα ...

Offline ved

• Αλλαγή
για την λαικη βαση...ουτε ο κοσμος ειναι ετοιμος,,,ουτε υπαρχει η δυνατοτητα να γινει στο μπασκετ αλλα ουτε και χρονος υπαρχει γιατι η ομαδα διαλυεται...

και φυσικα ουτε οι ανθρωποι για να εμπιστευτουμε να δωσουμε τα λεφτα μας και μας συσπειρωσουνε...

ετσι απλα αυτη ειναι η αληθεια.

για οσους αγαπανε την ομαδα καντε μια ευχη να μην χαλασε η δουλεια...

για οσους αγαπανε τις παραταξεις τους και τους εαυτους τους ας κανουν ποιο πολλες......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΚΑΛΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ........ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΙ Η ΣΒΗΣΤΡΑ. ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
τσαγκ ουτες εγω θελω νταβαδες αλλα τωρα μονο αυτην την επιλογη εχουμε για τους λογους που ανεφερα.

zan

• Guest
Βγάλε εσύ το ποσοστό ... πόσοι απο αυτούς που είχαμε ήταν νταβάδες και πόσοι επενδυτές πραγματικοί.
Αν θέλεις διεύρυνέ το ... κάν'το πανελλαδικό ... δες πόσοι επενδυτές υπάρχουν σε ομάδες Superleague και πόσοι νταβάδες.
Δηλαδη ρε ποιητη θες να μιλησουμε για το παρελθον η για το μελλον? Εαν εσεις μιλατε για το παρελθον κανω πασο εαν ομως μιλατε για το μελλον ναι ρε φιλε να σου κανω γκαλοπ πανελλαδικο και παγκοσμιο εαν θες... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ... Γιατι αλλο νταβατζιδες και αλλο ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!! ;)

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
e re super3 pou sas xreiazetai ekei panw.exete ksefigei,xwrizete ton PAOK se paratakseis se exthrous kai filous.apisteuta pragmata.meta thelete ependites-laikes vaseis.oi alloi leei apoxwroun apo tin sintonistiki.apo kapou tha emeinan eksw lew egw.ksekatiniazontai sta radia oi apo ekei me tous apo dw se kathe eukairia.super3 kai pali super3

Damned

• Guest
Δηλαδη ρε ποιητη θες να μιλησουμε για το παρελθον η για το μελλον? Εαν εσεις μιλατε για το παρελθον κανω πασο εαν ομως μιλατε για το μελλον ναι ρε φιλε να σου κανω γκαλοπ πανελλαδικο και παγκοσμιο εαν θες... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ... Γιατι αλλο νταβατζιδες και αλλο ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!! ;)
Απο το παρελθόν και το παρόν σχεδιάζεις το μέλλον. Παίρνεις ιστορικά στοιχεία και προσπαθείς να κάνεις προβλέψεις.

Offline tsag

• Αλλαγή
για την λαικη βαση...ουτε ο κοσμος ειναι ετοιμος,,,ουτε υπαρχει η δυνατοτητα να γινει στο μπασκετ αλλα ουτε και χρονος υπαρχει γιατι η ομαδα διαλυεται...

και φυσικα ουτε οι ανθρωποι για να εμπιστευτουμε να δωσουμε τα λεφτα μας και μας συσπειρωσουνε...

ετσι απλα αυτη ειναι η αληθεια.

για οσους αγαπανε την ομαδα καντε μια ευχη να μην χαλασε η δουλεια...

για οσους αγαπανε τις παραταξεις τους και τους εαυτους τους ας κανουν ποιο πολλες......

συμφωνώ στα περισσότερα. όμως κατά την άποψη μου

1. ο κόσμος ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμος αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μιλάμε για δημιουργία λαϊκής βάσης αύριο. το μπάσκετ αναγκαστικά θα πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου πάλι, θα πρέπει να μπουν κάποια χρήματα από επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες αλλά και από όλους εμας για να τρέξουν κάποια θέματα τώρα. στην πορεία και αφού ενημερωθεί όλος ο κόσμος για το τι είναι η λαϊκή βάση, πως λειτουργεί, τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει, εαν μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα κλπ τότε θα είναι η στιγμή να αποφασίσουμε αν την θέλουμε για τον ΠΑΟΚ ή όχι. μιλάω πάντα με την λογική αν στραβώσει το σκηνικό με τον υποψήφιο επενδυτή.

2. όταν λες ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στο μπάσκετ δεν καταλαβίνω το γιατί

3. Αυτό που εισπράτω εγώ από τις συζητήσεις εδώ πέρα είναι ότι για τους περισσότερους δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα άτομα που κάνανε την πρόταση για λαϊκή βάση. ως ένα σημείο το καταλαβαίνω. κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλους και έτσι ίσως να στηρίζουν εκεί την αρνητική διάθεση.  για μένα δεν έχει καμία σημασία ποιος κάνει την πρόταση και τι ρόλο έπαιζε στο παρελθόν. αν το νέο σύστημα έχει δικλίδες ασφαλείας που να εξασφαλίζει ότι δε θα γίνουν λαμογιές, εμένα μου αρκεί. και πιστεύω ότι τέτοιες δικλίδες υπάρχουν και σίγουρα θα ζητηθούν από όλους μας πριν γίνει οτιδήποτε

Πέρα από αυτά θέλω να ρωτήσω όσους είναι αρνητική σε μια τέτοια προοπτική, είστε αντίθετοι γενικά γιατί θέλετε μεγαλομέτοχο και δεν πιστεύετε ότι θα πιάσει η λαϊκή βάση ή είστε αρνητικοί απλά λόγω των ατόμων που κάνουν την κίνηση?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
I Laiki Vasi tha petyxene an den ithele o X,Y to proedriliki kai tin karekla..efoson omws stis vlepseis tou kathenos mas einai pws tha ginoume proedroi, i laiki vasi, ginete laiki agora. Kapoioi 20.000 tha trexoune san tous malakes, tha plirwnoune san tous malakes..kai enas epaggelmatias PAOKtsis tha apolamvanei ta lousa tou proedrou..POTE..

Exw Zagoraki stin mpalla, vreite kai enan Zagoraki sto basket kai emena mou ftanei..Kai an theloun oi Zagorakides ependyti, tous exw tyfli empistosyni na dialeksoun opoion nomizoun...Avtoi, kai kamia laiki vasi..

Theleis laiki vasi, pare 40.000 diarkeias stin mpalla kai sto basket kai ws ekei..I douleia sou einai stin kerkida kai oxi stin karekla tou proedrou kai tou megalometoxou..Kai an theloun kapoioi na ginoune proedroi na paroune kamia omadoula tis geitonias tous, giati o PAOK den tous goustarei

Diego-4

• Guest

Offline savage republic

• Βασικός

Offline ved

• Αλλαγή
τσαγκ αντιγραφω απο προηγουμενο ποστ μου γιατι ειναι ποιο δυσκολο στο μπασκετ...

= λαικη βαση παω με τα 1000 αλλα βλεπετε και βλεπω κιεσεις την αληθεια...ο ΠΑΟΚτσης δεν προκειται να ματωσει να τρεξει και να σκασει για το μπασκετ οπως θα εκανε για την μπαλα.  στην μπαλα λοιπον ειναι ποιο εφικτη η λαικη βαση,,,κοιταξτε με ποσο παθος παλευουμε!!!

αντιθετα στο μπασκετ η θεληση μας φτανει μονο μεχρι την στηριξη με την παρουσια και το εισητηριο μας πισω απο εναν επενδυτη. δεν λεω οτι ειναι το σωστο αλλα ειναι η αληθεια......

και στην ερωτηση σου εγω να απαντησω οτι δεν εμπιστευομε και τα ατομα να τους δωσω τα λεφτα μου να τα διαχειριστουνε.

apostolos

• Guest

Exw Zagoraki stin mpalla, vreite kai enan Zagoraki sto basket kai emena mou ftanei..Kai an theloun oi Zagorakides ependyti, tous exw tyfli empistosyni na dialeksoun opoion nomizoun...Avtoi, kai kamia laiki vasi..

Etsi einai ta pragmata akrivws. Etsi aisthanetai to 99% tou kosmou ektimw egw. Kai den lew oti kalws h kakws aisthanetai etsi, apla einai mia diapistwsh....

Dioti ta panta kurioi einai thema PRO-SW-PWN kai EMPISTOSYNHS....
Eidate pws phran oloi to meros Biolidh se auto pou egine? Dioti uparxei EMPISTOSYNH....
As tolmage kanas allos na elege na mhn ginei h GS giati sas fernw ependuth....Petres tha etrwge...To eipe o Biolidhs omws kai den sunebei tipota isa isa pou h pleiopshfia tou eipe proxwra....

H laikh vash san idea mporei na exei 1000 kala, kalws h kakws omws to MELVA kai oi xeirismoi tou kai dustuxws kapoia h arketa apo ta proswpa tou den peithoun....Kai auto einai pou metraei panw apo ola....

Diego-4

• Guest
ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ
ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ....

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ.

http://www.youtube.com/watch?v=OqD8lJ1qris&NR=1 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=3BDkHjdQupM (Embedding disabled, limit reached)

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ SCAVOLINI ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΜΕ 38 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ  14 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...

Α ΡΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ...ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...