Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε Damned, μην εξωραϊζεις κάθε κίνηση του ΜΕΛΒΑ. Είναι πολύ λογικό, ειδικά όταν υπάρχει πίεση χρόνου, να γίνονται και λάθη και άστοχες δηλώσεις (που έγιναν). Εξάλλου κανένας φορέας δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από αγγέλους.

Αυτά που (κατά τη γνώμη μου) σε σχέση με το ΜΕΛΒΑ "ενοχλούν" τον ΠΑΟΚτση είναι ότι δεν υπάρχει από το ΜΕΛΒΑ ξεκάθαρη θέση για τα πράγματα, δίνεται προς τα έξω η εντύπωση ότι η βασική επιθυμία είναι η ανάληψη διοίκησης-εξουσίας, υπάρχει ιδιαίτερη εμμονή για πρόσωπα όπως παντακ κατσαρής κ.λ.π. ενώ οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι άλλες και ότι το σύνθημα που σιγοψυθιρίζεται είναι ο ΜΕΛΒΑ πάνω απ' ολα και όχι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

Σου τα αναφέρω όλα αυτά με απόλυτα καλή προαίρεση και επειδή πιστεύω στη λαϊκή πολυσυμμετοχικότητα, φοβάμαι ότι αν αυτή ταυτιστεί με το ΜΕΛΒΑ και ο ΜΕΛΒΑ δεν τα καταφέρει ή αποτύχει παταγωδώς υπάρχει ο κίνδυνος οποιαδήποτε αναφορά της λαϊκής βάσης στο μέλλον να αποτελεί κενό γράμμα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
φιλε γυπα,οπως ειδες για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ καποιοι απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ απεδειξαν πως δεν θελουν τον μεγαλο επενδυτη,δεν θελουν να βρεθει λυση αλλα θελουν εναν ΠΑΟΚ μιζερο και μικρο με το ενα ποδι στην Α2!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε ο βιολιδης:".......καθε φορα που παει να βρεθει μια λυση ξαφνικα καποιοι αντιδρουν σαν να φοβουνται οτι θα χασουν κατι"
Δεν ξερω καλα τα προσωπα και τα πραγματα αλλα ως ενας απλος ΠΑΟΚτσης που ειναι μακρια απο την θεσ/κη και παρακολουθει τα πραγματα το συμπερασμα που βγαζω ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο βιολιδης!Απ΄οτι διαβαζω(καθως δεν γνωριζω.....τα του ποδοσφαιρου) ο βιολιδης ειναι ενας ανθρωπος που εχει αποδειξει ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ αρα γιατι να μην του δωσουν μια ευκαιρια;ουτως ή αλλως παρακατω ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ δεν μπορει να παει(ηδη εφτασε ενα βημα πριν την Α2).
Πολυ ωραια ακουγονται αυτα περι λαικης πολυμετοχικοτητας αλλα φιλοι μου εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και στον επαγγελματικο αθλητισμο εχουμε ΑΓΡΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!Και εγω με τον σοσιαλισμο ειμαι "η εξουσια στο λαο" και τετοια.......αλλα δεν μπορεις να τα λες αυτα οταν το περιβαλλον λειτουργει με συνθηκες αγορας..........στο επαγγελματικο αθλητισμο λειτουργεις με επενδυτες οταν θες μεγαλη ομαδα αλλιως φτιαχνεις ομαδα ερασιτεχνικη με λαικη βαση και απαρνιεσαι το σοου που συνεπαγεται ο επαγγελματικος αθλητισμος!ειναι σαν να λες:λαικη βαση στο....χρηματιστηριο!δεν γινονται αυτα!ο ρομαντισμος ειναι για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο........

iliassmile

• Guest
Αδερφια καλημερα
Διαβαζω πολλα και διαφορα αυτες τις μερες.Θελω να δηλωσω οτι ειμαι μελος του Α.Σ και του Μετωπου Λαικης Βασης.
Θα προσπαθησω το βραδυ να ξαναμπω στο site γιατι πρεπει να φυγω.Απλα νομιζω οτι δεν εχετε σωστη ενημερωση.

Offline tsag

• Αλλαγή
φιλε γυπα,οπως ειδες για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ καποιοι απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ απεδειξαν πως δεν θελουν τον μεγαλο επενδυτη,δεν θελουν να βρεθει λυση αλλα θελουν εναν ΠΑΟΚ μιζερο και μικρο με το ενα ποδι στην Α2!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε ο βιολιδης:".......καθε φορα που παει να βρεθει μια λυση ξαφνικα καποιοι αντιδρουν σαν να φοβουνται οτι θα χασουν κατι"
Δεν ξερω καλα τα προσωπα και τα πραγματα αλλα ως ενας απλος ΠΑΟΚτσης που ειναι μακρια απο την θεσ/κη και παρακολουθει τα πραγματα το συμπερασμα που βγαζω ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο βιολιδης!Απ΄οτι διαβαζω(καθως δεν γνωριζω.....τα του ποδοσφαιρου) ο βιολιδης ειναι ενας ανθρωπος που εχει αποδειξει ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ αρα γιατι να μην του δωσουν μια ευκαιρια;ουτως ή αλλως παρακατω ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ δεν μπορει να παει(ηδη εφτασε ενα βημα πριν την Α2).
Πολυ ωραια ακουγονται αυτα περι λαικης πολυμετοχικοτητας αλλα φιλοι μου εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και στον επαγγελματικο αθλητισμο εχουμε ΑΓΡΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!Και εγω με τον σοσιαλισμο ειμαι "η εξουσια στο λαο" και τετοια.......αλλα δεν μπορεις να τα λες αυτα οταν το περιβαλλον λειτουργει με συνθηκες αγορας..........στο επαγγελματικο αθλητισμο λειτουργεις με επενδυτες οταν θες μεγαλη ομαδα αλλιως φτιαχνεις ομαδα ερασιτεχνικη με λαικη βαση και απαρνιεσαι το σοου που συνεπαγεται ο επαγγελματικος αθλητισμος!ειναι σαν να λες:λαικη βαση στο....χρηματιστηριο!δεν γινονται αυτα!ο ρομαντισμος ειναι για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο........

Δηλαδή η Μπαρτσελόνα δεν είναι μεγάλη ομάδα;;;;  Μάλλον αυτοί είναι οι μαλάκες της υπόθεσης!!!
« Last Edit: May 31, 2008, 13:20:18 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline agraf

• Αλλαγή
Proswpika me enohlise pio poli i simperifora tou Biolidi gia ton eksis logo.

To MELVA, oi veteranoi (pou vrethikan aftoi etsi ksafnika?) kai opoiosdipote allos foreas einai apla enas foreas kai tipota parapanw. O Violidis einai antiproedros stin pae PAOK kai simantikos paragontas. Den epitrepetai na mas leei apo tin mia oti ehei etoimi lisi kata 99% kai apo tin alli na leei oti stamatei epeidi pikrathike apo kapoia kritiki. Otan les O PAOK panw apo ola prepei na ennoeis prwtos kai kaliteros gia ton eafto sou. O PAOK panw apo mikroegwismous.

EPisis me enohlise i apaksiwsi pou edeikse gia tin Geniki sinelefsi tou AS PAOK. Zitise na anavlithei gia na min dei o ependitis to klima pou epikratei. DIladi se 1-2 mines ti tha allaksei? Tha mas steilloun sto Parisi na mathoume tropous? EGw pistevw oti tha ton akougame me prosohi ton anthrwpo afton kai hwris provlimata. Opws kai na ehei na kserei o Violidis oti oi metohes tha dwthoun afou akousoume stin geniki sinelefsi ti ehei na mas pei aftos o epiheirimatias.

Den epitrepetai na theloun ta lefta mas alla ohi kai ti gnwmi mas. Ehoume opadikes ipohrewseis alla kai dikaiwmata.

BIOLIDI KSEKOLLA, O PAOK PANW AP'OLA
VIOLIDI PROHWRA,O PAOK PANW AP'OLA

manos4

• Guest
biolidi thimisoy sto MELBA apologisoy...
biolidi osa lefta kai an baleis ton karamveri den ton ftaneis....

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
den mporw na katalavw giati toso pathos oloi me to melva?allou einai to provlima

nomizane oti eixan tosi dynami wste na mporoyn na perasoyn oti theloyn mexri
kai na apaksiwsoyn ton biolidi alla toys gyrise mpoymerang h istoria.
Gia thn istoria twn 600.000 den syzhtaw htan asteia mprosta se ayto poy
phgaine na kanei o biolidis....

Μετά απο αυτό ήρθαν στο ράδιο οι ατυχείς δηλώσεις του Καραμβέρη ... και το πράγμα χέστηκε.

ksexases kai kapious akoma....
o kanarakis vgike ston nikolaou kai eipe kapia pragmata... opos kai
o poihths ekane 3-4 fores paremvasi ston lagogiani  kai elege kai aftos diafora....
Niente incontri....Solo scontri

Damned

• Guest
Ατυχείς δηλώσεις που περιελάμβαναν και τον Βιολίδη, μόνο ο Καραμβέρης έκανε.

Το είπε και ο Βιολίδης στη συνέντευξη του. Δεν μίλησε για κανέναν άλλον ότι είπε κάτι εναντίον του.

Edit Capricorn

όχι παρά8εση όταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post
« Last Edit: May 31, 2008, 17:37:46 by Capricorn »

mayrosaris

• Guest
katse re file damned giati tha trelathw an ypotithetai oti h syndromh toy
erasitexnh einai 50 eyrw to xrono kai exei o erasitexnhs 20000 melh
ayto olo isoytai me 1 ekatommyrio to xrono / as poyme 20 tmhmata
poy diathrei, antistoixei me 50000 eyrw gia to kathe tmhma to xrono
pws tha prwtagwnisthsei o PAOK me ayta ta lefta kai sta 20 tmhmata?
H Barcelona oysiastika exei mono 5 prwtoklasata tmhmata kai 160000
peripoy melh na ta synthroyn opote xehna to.  As paroyme gia paradeigma thn KAE
 giati kapoy milhses gia deka eyrw. Ta 10 eyrw einai asteio poso
egw me proxeiroys ypologismoys kai me aisodoxia (oson afora ta melh) ypologizw
oti an se prwth fash grapsoyme 10000 (oso peripoy einai kai ta diarkeias)  tha prepei
na yparxei mia syndromh peripoy 400 eyrw to xrono dhl 4 ekatommyria + sta tameia
gia na ginei o PAOK prwtagwnisths xwris na exoyn antapodotika ta melh (dhl na toys xaristoyn)
eishthria ktl. Me deka eyrw gia thn KAE den pas poythena akomh kai na grapseis
200000 melh 2 ekatommyria einai mono ta xreh poy afhse o pantelonatos.
Emena giati de moy vgainoun ta noymera kai esas sas vgainoyn kai epimenete
oti etsi einai. Pws tha exasfalisete th viwsimothta toy syllogoy, me apla ellhnika
poy tha vreite lefta gia na kanete ton PAOK prwtagwnisth, kai mh moy apanthseis
oti tha grapsete melh kai meta tha erthei kanas ploysios na dioikhsei giati ayto den einai
laikh vash.

Damned

• Guest
www.paok1926.gr

Μπές και δες ακριβώς πώς γίνεται ...

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γερα
εμεις θα ξαναφερουμε
το μπασκετ
στο βορρα
 ;D

Offline tsag

• Αλλαγή
katse re file damned giati tha trelathw an ypotithetai oti h syndromh toy
erasitexnh einai 50 eyrw to xrono kai exei o erasitexnhs 20000 melh
ayto olo isoytai me 1 ekatommyrio to xrono / as poyme 20 tmhmata
poy diathrei, antistoixei me 50000 eyrw gia to kathe tmhma to xrono
pws tha prwtagwnisthsei o PAOK me ayta ta lefta kai sta 20 tmhmata?
H Barcelona oysiastika exei mono 5 prwtoklasata tmhmata kai 160000
peripoy melh na ta synthroyn opote xehna to.  As paroyme gia paradeigma thn KAE
 giati kapoy milhses gia deka eyrw. Ta 10 eyrw einai asteio poso
egw me proxeiroys ypologismoys kai me aisodoxia (oson afora ta melh) ypologizw
oti an se prwth fash grapsoyme 10000 (oso peripoy einai kai ta diarkeias)  tha prepei
na yparxei mia syndromh peripoy 400 eyrw to xrono dhl 4 ekatommyria + sta tameia
gia na ginei o PAOK prwtagwnisths xwris na exoyn antapodotika ta melh (dhl na toys xaristoyn)
eishthria ktl. Me deka eyrw gia thn KAE den pas poythena akomh kai na grapseis
200000 melh 2 ekatommyria einai mono ta xreh poy afhse o pantelonatos.
Emena giati de moy vgainoun ta noymera kai esas sas vgainoyn kai epimenete
oti etsi einai. Pws tha exasfalisete th viwsimothta toy syllogoy, me apla ellhnika
poy tha vreite lefta gia na kanete ton PAOK prwtagwnisth, kai mh moy apanthseis
oti tha grapsete melh kai meta tha erthei kanas ploysios na dioikhsei giati ayto den einai
laikh vash.

αδερφέ δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι εστί μοντέλο λαϊκής βάσης.

δεν θα βάζει τα χρήματα ο κόσμος για να γίνουν μεταγραφές κλπ, αλλά ο επενδυτής που θα έχει αναλάβει το management. Ας διαβάσουμε πρώτα προσεκτικά πως δουλέυει το σύστημα λαϊκής βάσης και μετά αφού έχουμε κατανοήσει πραγματικά τι έιναι, να το υποστηρίξουμε ή να το απορρίψουμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest

δεν θα βάζει τα χρήματα ο κόσμος για να γίνουν μεταγραφές κλπ, αλλά ο επενδυτής που θα έχει αναλάβει το management. Ας διαβάσουμε πρώτα προσεκτικά πως δουλέυει το σύστημα λαϊκής βάσης και μετά αφού έχουμε κατανοήσει πραγματικά τι έιναι, να το υποστηρίξουμε ή να το απορρίψουμε

Εσύ που κατάλαβες λοιπόν για πές μου. Τι διαφορά θα έχει  το μοντέλο λαικής βάσης ,έτσι όπως το αναφέρεις πιο πάνω , απο το μοντέλο ενός ισχυρού επενδυτή με μπροστά τον Ζαγοράκη και απο πίσω τον κόσμο ?. Την απαντηση στην έχω , αλλα θέλω να μου απαντήσεις εσύ που κατάλαβες για το μέτωπο λαικής βάσης.

LoGotHeTiS

• Guest
Off topic,Το μοντέλο που αναλύεται πάνω μου θυμίζει την λέσχη του ρούλη,που έχουν παε,καε,ΑΣ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μια λέσχη χωρίς αρμοδιότητες.Έχουμε 2 πλάνα,για λαική βάση και για πολυμετοχικότητα,να κάνουμε και ένα αχταρμά των δύο..

Η θα μετατραπεί η παε σε εταιρία λαικής βάσης,χωρίς μετοχές,ή θα πάμε σε πολυμετοχικότητα..Το να ανακαλύψουμε ένα τρίτο άσχετο κατά την γνώμη μου πλάνο δεν μπορεί παρά να μεταφραστεί σε παραδοχή της αποτυχίας..

Damned

• Guest

Εσύ που κατάλαβες λοιπόν για πές μου. Τι διαφορά θα έχει  το μοντέλο λαικής βάσης ,έτσι όπως το αναφέρεις πιο πάνω , απο το μοντέλο ενός ισχυρού επενδυτή με μπροστά τον Ζαγοράκη και απο πίσω τον κόσμο ?. Την απαντηση στην έχω , αλλα θέλω να μου απαντήσεις εσύ που κατάλαβες για το μέτωπο λαικής βάσης.

Αναφέρεις περίπτωση του ισχυρού επενδυτή με μπροστά τον Ζαγοράκη και απο πίσω τον κόσμο ...
Δεν το απορρίπτει αυτό η Λαϊκή Βάση.

Ας πούμε για το ποδόσφαιρο.

Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα είναι το σωματείο της Λαϊκής Βάσης ενώ στην περίπτωση μεγαλομετόχου, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ο μεγαλομέτοχος.

Η Λαϊκή Βάση έχει πολλά μέλη που είναι ελκυστικό για τις εταιρείες να την χρησιμοποιήσουν και να την διαχειριστούν. Γι'αυτό και γεννάει ευκολότερα έσοδα.

Επενδυτής, για να ακριβολογούμε υπάρχει μόνο στη Λαϊκή Βάση, στις μετοχές υπάρχει μεγαλομέτοχος. Επενδυτής είναι ο άνθρωπος που θα βάλει κάποια λεφτά, και θέλει να τα πολλαπλασιάσει, να τα πάρει και να φύγει. Ο μεγαλομέτοχος είναι αυτός που αγοράζει ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι άλλο πράγμα λοιπόν το ένα και άλλο το άλλο.

Στο μοντέλο της Λαίκής Βάσης, έρχεται ένας επενδυτής, σου κάνει μιά πρόταση να αναλάβει την ομάδα για x χρόνια, σου πληρώνει ένα τίμημα, ένα ποσό δηλαδή το χρόνο, και απο εκεί και μετά τα διαχειρίζεται τα πάντα αυτός. Όχι όμως την ίδια την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ. Δικιά του εταιρεία, στην οποία έχει εκχωρηθεί το management απο την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ, όπως επίσης έχουν εκχωρηθεί όλα τα δικαιώματα.

Έτσι λοιπόν, αν δεν πάει καλά η ομάδα, δεν θα πάει καλά η εταιρεία του επενδυτή και όχι η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ. Αυτό είναι ένα πρόσθετο κίνητρο αλλά και πρόσθετο ρίσκο, για τον επενδυτή να τον κάνει να επιδιώξει το κέρδος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αυτός θα είναι υπεύθυνος για τα χρέη και κανείς άλλος, η ΠΑΕ ή ή ΚΑΕ δεν θα έχουν καμμία απολύτως συνέπεια.

Γι'αυτό και μέχρι τώρα, δεν παρατηρήθηκε φαινόμενο στην Ευρώπη, επενδυτής με Λαϊκή Βάση να μπήκε μέσα!!!!! Ενώ μεγαλομέτοχος ... το γ@μεί τη μάνα!!!!

Damned

• Guest
Off topic,Το μοντέλο που αναλύεται πάνω μου θυμίζει την λέσχη του ρούλη,που έχουν παε,καε,ΑΣ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και μια λέσχη χωρίς αρμοδιότητες.Έχουμε 2 πλάνα,για λαική βάση και για πολυμετοχικότητα,να κάνουμε και ένα αχταρμά των δύο..

Η θα μετατραπεί η παε σε εταιρία λαικής βάσης,χωρίς μετοχές,ή θα πάμε σε πολυμετοχικότητα..Το να ανακαλύψουμε ένα τρίτο άσχετο κατά την γνώμη μου πλάνο δεν μπορεί παρά να μεταφραστεί σε παραδοχή της αποτυχίας..

Φυσικά και είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι που μπορείς να παρακάμψεις τα εμπόδια της νομοθεσίας αν θέλεις να κάνεις Λαϊκή Βάση.

Ο Ρούλης να ξέρεις πως ότι κάνει, το αντιγράφει απο εμάς. Γι'αυτό και έχουν κολλήσει στα μέλη και δεν μπορούν να γράψουν άλλους. Επειδή δεν ξέρουν με ποιό τρόπο αυτό μπορεί να μεγαλώσει, γιατί όλη η φάση αυτή που έκανε ήταν κοπιάρισμα απο εμάς.

Ο Ορφανός μας είχε υποσχεθεί ότι αν μαζέψουμε 20 χιλ. υπογραφές θα άλλαζε τον νόμο. Γι'αυτό κάνουμε τη Λαϊκή Βάση, την τρέχουμε, γράφουμε μέλη και σε 1 περίπου χρόνο που θα έχουμε τα 20 χιλ. μέλη, ζητάμε αλλαγή του νόμου. Μόλις αλλάξει ο νόμος αλλάζουμε την ΠΑΕ σε εταιρεία Λαϊκής Βάσης ... μεταφέρουμε τη Λαϊκή Βάση κανονικά και διαγράφουμε αυτόν τον μεσάζοντα που έγινε.

Diego-4

• Guest
Μου αποδείκνυεις λοίπόν και εσύ και έρχεσαι σε αυτό που ήθαλα να πώ , πως η μόνη διαφορά είναι οι "τριγύρω" και οι "τριγύρω" είναι πολύ επικύνδινοι..Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσα σε αυτούς και εγώ , δεν γουστάρουμε τους "τριγύρω" γιατί ξέρουμε τι καπνό φουμάρουνε και δεν θέλουμε οι "τριγύρω" να έχουν φωνή μέσα στον ΠΑΟΚ διότι παίξανε και χάσανε.Εσύ εάν θέλεις πίστεψε τους "τριγύρω" και φάε τον παπά τους , κάνενα πρόβλημα , το πρόβλημα είναι όταν οι "τριγύρω" ονειρεύοντε οτι κάποια μέρα θα πάρουν τα σχοινιά της άμαξας στα χέρια τους..Εκεί χρειάζεται μία φάπα στο κούτελο για να ξυπνήσουν...
Α και κάτι άλλο .... Πολλοί απο αυτούς τους "τριγύρω" δεν δώσανε δραχμούλα για τον ΠΑΟΚ , τσαμπατζιλίκη και άγιος ο Θεός ...
Άμα τύχη και ξαναμπείς  στην διαδικασία να σε ενημερώσουν οι "τριγύρω" για το ΜΕΛΒΑ , μήν ξεχάσεις να τους ρωτήσεις εάν θα πάρουν διαρκείας...

Υ.Γ. Εάν απο το συνδεσμάκι βγάζεις Mercedes , σκέψου απο τον ΠΑΟΚ τι έχεις να βγάλεις!! Αναφέρομαι σε έναν απο τους "τριγύρω"..

Damned

• Guest
Υ.Γ. Εάν απο το συνδεσμάκι βγάζεις Mercedes , σκέψου απο τον ΠΑΟΚ τι έχεις να βγάλεις!! Αναφέρομαι σε έναν απο τους "τριγύρω"..
Αν εννοείς τον Καναράκη, δεν νομίζω ότι η βέσπα 20ετίας που έχει με ξηλωμένη τη μισή σέλα να είναι μάρκας mercedes. Αν δεν εννοείς τον Καναράκη, τότε πές ποιόν εννοείς.

Diego-4

• Guest
σσσσσσ.Ανατρίχιασα.....Θα βάλω τα κλάματα . Ο Βασιλάκης Καίλας των γηπέδων....
Εγώ δεν είπα τίποτα , εσύ είπες....
Πάντως ενημερωμένω σε βλέπω.