Author Topic: Υποψηφιοι επενδυτες για ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Γιώργος Στεργιανόπουλος,Μπουντούροβιτς,Dubai Holding,marfin κτλ  (Read 29392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Damned

• Guest
Το ότι δεν ζητήθηκαν από τον Πανελούδη εχέγγυα και επιχειρηματικό πλάνο δεν σημαίνει ότι έτσι θα γίνει και με όλους τους επόμενους. Μάλιστα, βλέποντας που καταντήσαμε με την επιπολαιότητα που δείξαμε στην περίπτωση πανελούδη πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να τους περνάμε κόσκινο. Σε μπάλα και μπάσκετ.

Ο Ζήτρος μπορεί να βάλει 2,5 εκ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και να αγοράσει την καε και να μας βουλώσει όλους το στόμα. Όπως στο ποδόσφαιρο. Απλά πράγματα.
1. Στο χρηματιστήριο υπάρχουν τουλάχιστον 50 εταιρείες που είναι στο κόκκινο. Είχαν καταθέσει business plan και μάλιστα δεσμευτικό, με ελέγχους. Αυτό δεν τις εμπόδισε να το καταπατήσουν και να έχουν σήμερα διαφόρων μορφών οικονομικά προβλήματα. Η ύπαρξη λοιπόν και μόνο του business plan δεν αποτελεί εγγύηση, είναι μιά ένδειξη προθέσεων, αλλά αν και εφ'όσον και υπο προϋποθέσεις.

2. Είδες ότι ο Ζήτρος απέριψε αυτό το ενδεχόμενο να βάλει 2,5 εκ. μετρητά. Γιατί; Πιστεύω γιατί είναι πολύ φυσικό. Επειδή μιά επιχείρηση όταν την αγοράζεις δεν χρειάζεται να πληρώσεις άμεσα το σύνολο των χρεών της. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον πλανήτη. Γιατί αυτός μπορεί να έχει στο μυαλό του να βάλει 500 για αρχή και να τρέξει την ΚΑΕ. Είναι κακό για έναν επιχειρηματία να θέλει μιά επιχείρηση με αρχικά έξοδα εκκίνησης μειωμένα όσο το δυνατόν; Όχι λέω εγώ!! Παντού στον κόσμο αυτό γίνεται. Το άλλο είναι ανεφάρμοστο, το είπε και ο ίδιος, αν μπορείτε αν βρείτε τέτοιον άνθρωπο, μακάρι να έρθει!!!

Αλλά και να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, δεν υπάρχει καμμία απολύτως διασφάλιση ότι δεν θα βάλει σήμερα 2,5 εκ. στην αύξηση κεφαλαίου και αύριο που θα είναι διοίκηση θα πάρει τα 2 εκ. πίσω ... και σου πάρει και τα τηλεπτικά, και 3-4 χορηγιούλες ... σου πουλήσει και 2 παικτάκια, τον Βεργίνη και τον Χαριτόπουλο ... και γειά σας!!! Αποτελεί δικλείδα αυτό; Δεν νομίζω, όχι σοβαρή.

Η μόνη σοβαρή δικλείδα, είναι αυτή η πρόταση που του κάναμε εμείς σαν Μέτωπο, να πάρει το management και την απέριψε ... όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήδη έχει μιλήσει τόσο καιρό για εξαγορά. Εμείς πιστεύουμε ότι η εκχώρηση του management είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της ΚΑΕ ... έλα μάγκα ... κάνε ότι θες στη δικιά σου εταιρεία που θα έχει το management ... αγόρασε παίκτες στην εταιρεία σου ... πούλα παίκτες ... βγάλε κέρδη ... ο Βεργίνης όμως δεν είναι δικός σου ... είναι την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ... δικοί σου είναι αυτοί που θα αγοράσεις εσύ!! Δεν θέλω να μου πληρώσεις τα χρέη ... τα χρέη θα τα πληρώσω εγώ ... θέλω όμως να μου δώσεις 300 χιλ. δανεικά σήμερα και να τα αφαιρέσεις απο αυτά που θα μου χρωστάς ... γιατί την ΚΑΕ δεν θα σου την δώσω με μηδέν χρέη και τζάμπα ... θα με πληρώνεις ... ας πούμε 200 ... 300 χιλιάρικα το χρόνο. Πάρε τα τηλεοπτικά και πλήρωνε μισθούς ... πάρε τις χορηγίες ... πάρε τα διαρκείας ... πάρε τα εισιτήρια ... πάρε τον κόσμο ... έχε έσοδα ... πάρε ότι παίκτες θέλεις ... την ΚΑΕ ... δεν την αγγίζεις. Όλα αυτα εκχωρημένα με συμβάσεις. Δεν ακολούθησες τις συμβάσεις; ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΤΝΑΣΙ ... ο επόμενος!!! Αυτή είναι λύση ... τα υπόλοιπα είναι σκλαβιά ... ιδιοκτησία και μεγαλομέτοχος και πλειοψηφικά πακέττα ... παίρνει τις μετοχές και γειά σας κύριοι!!! Τέλειωσε η τριετία; Τα πήγες καλά; Ήσουν ωραίος; Ήσουν έντιμος; Ξαναπάρτην ρε μεγάλε ... ήσουν κατώτερος των περιστάσεων ... λυπούμαστε πολύ ... ο λαός αποφάσισε!!! Τόσο απλά και τόσο ωραία και ξεκάθαρα πράγματα!!!

Offline ved

• Αλλαγή
εχω σιχαθει τοσο να διαβαζω ανθρωπους των παραταξεων του ερασιτεχνη που δεν καταφερα να διαβασω ολα οσα εγραψε ο φιλος d

λυπαμαι που μου θυμιζουν τοσο τους πολιτικους τα κοματα και ατομα που παπαγαλιζουν την επισημη γραμμη( φταιει ο κατσαρης για τα παντα).

ποιος μιλησε και ποιος εθεσε θεμα πλανου φιλε μου?

ο ζητρος

οποτε την αναλυση που θες μονο αυτος μπορει να στην κανει...

πεσμου σε παρακαλω κατι θετικο που ακουσες απο αυτον τον ανθρωπο,κατι σημαντικο τελος παντων.

μην μου πεις για την συστρατευση , οτι συναντηθηκε με το μλβ και τα συμβουλια του λαου, μου ερχεται αναγουλα...

ξερεις ποιο ηταν το μονο σημαντικο που ειπε??? οτι δεν αναλαμβανει τα χρεη...

ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΖΗΤΡΟ

polaret

• Guest
Συγνωμη που θα στο πω ετσι αλλα ,,,,αυτα που γραφεις ρε φιλε τα πιστευεις ...................

Η μόνη σοβαρή δικλείδα, είναι αυτή η πρόταση που του κάναμε εμείς σαν Μέτωπο, να πάρει το management και την απέριψε ... όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήδη έχει μιλήσει τόσο καιρό για εξαγορά. Εμείς πιστεύουμε ότι η εκχώρηση του management είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της ΚΑΕ ... έλα μάγκα ... κάνε ότι θες στη δικιά σου εταιρεία που θα έχει το management ... αγόρασε παίκτες στην εταιρεία σου ... πούλα παίκτες ... βγάλε κέρδη ... ο Βεργίνης όμως δεν είναι δικός σου ... είναι την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ... δικοί σου είναι αυτοί που θα αγοράσεις εσύ!! Δεν θέλω να μου πληρώσεις τα χρέη ... τα χρέη θα τα πληρώσω εγώ ... θέλω όμως να μου δώσεις 300 χιλ. δανεικά σήμερα και να τα αφαιρέσεις απο αυτά που θα μου χρωστάς ... γιατί την ΚΑΕ δεν θα σου την δώσω με μηδέν χρέη και τζάμπα ... θα με πληρώνεις ... ας πούμε 200 ... 300 χιλιάρικα το χρόνο. Πάρε τα τηλεοπτικά και πλήρωνε μισθούς ... πάρε τις χορηγίες ... πάρε τα διαρκείας ... πάρε τα εισιτήρια ... πάρε τον κόσμο ... έχε έσοδα ... πάρε ότι παίκτες θέλεις ... την ΚΑΕ ... δεν την αγγίζεις. Όλα αυτα εκχωρημένα με συμβάσεις. Δεν ακολούθησες τις συμβάσεις; ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΤΝΑΣΙ ... ο επόμενος!!! Αυτή είναι λύση ... τα υπόλοιπα είναι σκλαβιά ... ιδιοκτησία και μεγαλομέτοχος και πλειοψηφικά πακέττα ... παίρνει τις μετοχές και γειά σας κύριοι!!! Τέλειωσε η τριετία; Τα πήγες καλά; Ήσουν ωραίος; Ήσουν έντιμος; Ξαναπάρτην ρε μεγάλε ... ήσουν κατώτερος των περιστάσεων ... λυπούμαστε πολύ ... ο λαός αποφάσισε!!! Τόσο απλά και τόσο ωραία και ξεκάθαρα πράγματα!!!

Ποσο του ζητατε δηλ να σας δωσει για να παρει  το τιποτα
Ο βεργινης δεν θα ειναι της καε αφου αυτος θα πληρωσει την προσφυγη των 100,000Ε που ζηταει ποιος θα το πληρωσει το μετωπο?
Δηλαδη απο οτι καταλαβα θα του ζητησεται 200-300000ευρω το χρονο του οποιουδηποτε και ποιος θα πληρωσει τα χρεη ΑΜΕΣΑ εστω τα 400-500,000 που χρειαζονται

Η ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ (ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) Η  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 2,5-3 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΟΠΩς ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε Damned, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.

Οι αφορισμοί σε πρόσωπα, απλώς και μόνο μέσω face control είναι κενό γράμμα για λαϊκή κατανάλωση και στη λογική του λέμε κάντι για να ακούμε τη φωνή μας. Το να επισείουμε κάθε φορά τον μπαμπούλα του πανελούδη ή του κατσαρή όταν θα προκύπτει επενδυτής ή πιθανός επενδυτής ο οπίος μπορεί να έχει συνομιλήσει, συμφάγει, συνευρεθεί με τους δύο αυτούς δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Εκτός αν ως οικογένεια ΠΑΟΚ λέμε ότι είμαστε όλοι άχρηστοι ή όλοι λαμόγια και δεν μπορούμε να εμπιστευστούμε κανέναν. Δλαδή οι παλαίμαχοι δεν έπρεπε να βρεθούν εμ το Ζίτρο να μάθουν τις προθέσεις του;

Ο Ζήτρος ακόμη και να είχε τα 2,5 εκατομμύρια για να πληρώσει τα χρέη θα ήταν εντελώς άσχετος με οικονομική διαχείρηση εταιρείας, αν τα καουμπούσε αμέσως. Δηλαδή ως ΠΑΟΚ ψάχνουμε για θύματα; Βεβαίως και αυτός που θα έρθει ως επενδυτής θα προσπαθήσει να διακανονίσει, να "παζαρέψει", γενικότερα να μικρύνει το κόστος των δεδομένων χρεών, τα οποία παρεμπιπτώντος δεν γνωρίζουμε και πόσα είναι.

Κάποιοι αδελφοί εδώ έγραψαν ότι ο Ζήτρος δεν αναφέρθηκε σε νούμαρα και ήταν γενικόλογος. Νομίζω ότι το ίδιο εκανε στην ΓΣ και η Λαϊκή Βάση αλλά δεν διάβασα και κανέναν να την οιτκήρει. επίσης κάποιοι σχολίασαν την φράση δεν έχω σχέση με τα αθλητικά. Γιατί, πρέπει απαραίτητα να  έχει σχέση; Για τις αθλητικές του γνώσεις χρειαζόμαστε τον επενδυτή ή για τα χρήματά του;

Θα μου επιτρέχψεις όμως να διαφωνήσω σε κάποια σημεια του σχεδίου του ΧΔ που ανέφερες. Τι θα πει δεν θα είναι δικός σου ο Βεργίνης (ή ο όποιος Βεργίνης). Τι θα πει θα ανήκει στην ΚΑΕ; Κι αν ο επενδυτής εκπονήσει πλάνο με τον Βεργίνη μέσα κι εσύ αποφασίσεις να τον πουλήσεις; Δεν του χαλάς το πλάνο; Δηλαδή θα έρθει προπονητής ο οποίος δεν θα ξέρει το υλικό του και θα του πεις αυτοί είναι δικοί μου παίκτες και οι άλλοι όχι; Δεν νομιζω ότι μπορεί να λειτουργήσει αυτό.

Σαφώς και θα πρέπει να τεθούν ασφαλιστικές δικλείδες απέναντι στον όποιο θέλει να επενδύσει στην ΚΑΕ. Θα πρέπει όμως να υπάρχει και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων θεμάτων (όπως αυτό που σου ανάφερα παραδειγματικά) για ασφαλιστικές δικλείδες αμφίδρομα.

Τέλος, νομίζω ότι ο καιρός περνάει γρήγορα και η λύση δεν φαίνεται ούτε στο βάθος του τούνελ. Από σήμερα και με κατατεθημένες πλέον τις προσφυγές και των τελευταίων Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ !!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline ved

• Αλλαγή
δεν ειπε κανεις να τα ακουμπησει αμεσως τα χρεη.

ο τυτπος ειπε οτι δεν τα αναλαμβανει. δηλαση τι ειναι η καε πιτσα? τρωμε οτι θελουμε και το αλλο το αφηνουμε? και ποιος θα τα αναλαβει για πειτε μου?
και αυτος τι θα αναλαβει την διοικηση και τα κερδη? να βγαινει φωτο και να το παιζει μουρη? να τσιμπαει και τα κερδη?

και αφου δεν ξερει απο αθλητικα γιατι θα την αναλαβει την διοικηση? επειδη και οι αλλες εταιριες του χρωστανε παντου? και τα εσιδα θα τα τσιμπαει επειδη τον ξεραμε και χθες και τον εμπιστευομαστε. οκ 8,000 διαρκειας με ζητρο παιδια,,,ορματε!!!
και εκανε πολυ καλη δουλεια ο πανελουδης ετσι? σωστος και σαυτο?

και την συστρατευση πως θα την κανει? επειδη δεν ειπε τιποτα παρα μονο μαλακιες η επειδη φοραει ωραιο κουστουμι?

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε vedder, η δική μου αναφδφορά τουλάχιστον δεν είχε να κάνει με το συγκεκριμένο επενδυτή ή να θέλεις "επενδυτή" αλλά με το γενικότερο σκεπτικό που θα αντιμετωπίσουμε τον όποιο θα έρθει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί δεν βλέπω στον ορίζοντα κάποιον πραγματικό μεγιστάνα να ενδιαφέρετε, δηλαδή έναν άνθρωπο με τέτοια οικονομική δυνατότητα που τα 2,5 εκατ. ή τα 5 εκατ. που πιθανόν θα χρειαστούν συνολικά για να κάνεις ομάδα με υψηλές προοπτικές να είναι παιχνιδάκι.

Κι όσο περνούν οι μέρες και δεν διαφαίνεται λύση τόσο θα μεγαλώνουν οι πιθανότητες να αναγκαστούμε να εκχωρήσουμε την ΚΑΕ στον πρώτο τυχοντα που το πιθανότερο είναι, ακόμη και να θέλει, να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος.

Ο ΠΑΟΚ στο σημείο που είναι χρειάζεται επειγόντως Επιτροπή Σωτηρίας: Ενας από ΑΣ, ένας από ΜΕΛΒΑ, ένας από ΧΔ, ένας από παλαίμαχους, ένας εκπρόσωπος των Συνδέσμων και δύο ισχυρές προσωπικότητες ακόμη και εκτός αθλητικών πεπραγμένων (π.χ. ο πρύτανης Κ. Ι. Αντωνόπουλος) και κάλεσμα στον κόσμο να σώσει την ομάδα. Ας μετρηθούμε σαν λαός ΤΩΡΑ πριν ονειροβατούμε για λαϊκή πολυμετοχικότητα που θα προκύψει στο μέλλον.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ gipas και σε αυτό του ποστ αναφέρεις ότι η λαϊκή βάση είναι μια ουτοπία . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι οπαδοί της  Μπενφίκα είναι πιο μάγκες από εμάς . Το όνειρο μου για τον ΠΑΟΚ είναι λαϊκή βάση σε όλα τα τμήματα . Η τελευταία σου πρόταση για οικουμενική διοίκηση με καλύπτει απόλυτα για το προσεχές μέλλον. Η λαϊκή βάση είναι η  μόνη πρόταση που αποκλείει γούμενους και πανελούδηδες  . Στο κάτω κάτω για το πιο μοντέλο θα υπερισχύσει θα το δείξει η γενική συνέλευση του ΑΣ .     Κατά τα άλλα όταν ο Ζήτρος θα με δώσει να καταλάβω ότι δεν είναι ούτε λαμόγιο ούτε αχυράνθρωπος θα είμαι δίπλα του . Έχει πείσει πολλούς από εσάς ; Δεν νομίζω . Η 
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

kostas4

• Guest
εχω βαρεθει τον καθε ζητρο που θελει να γινει "καποιος" απο την εμπλοκη του στον ΠΑΟΚ.δεν θελω αλλο γουμενο,τους σιχαθηκα.
υπαρχουν ατομα με πολυ περισσοτερα λεφτα και πολυ πιο τιμια.αλλα επειδη ειναι τιμιοι δεν ασχολουνται και μενουν στην αφανεια.υπαρχουν ατομα στα επισημα που αξιζουν οσο 10ζητροι και χωνουν λεφτα καθε χρονο χωρις προσωπικη προβολη.σιγουρα υπαρχουν ατομα στο φορουμ που ειναι πιο large απο τον ζητρο.δεν γινεται ο καθε τυχαρπαστος με τις πλατες καποιων να μπλεκεται στα του ΠΑΟΚ.

μακρια απο τον ΠΑΟΚ ολα αυτα τα λαμογια.τελος πια με αυτους.αν εχεις plan κυριε ζητρο,βαλε 2,5 εκατ και βουλωσε μας το στομα.σιγα τα λεφτα.και ουτε ο κατσαρης θα σε νοιαζει ουτε κανεις.αλλα δεν εχεις

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φιλε obelus βεβαίως και δεν πιστεύω ότι η λαϊκη πολυμετοχικότητα είναι ουτοπία. Ισα-ίσα που είμαι πεπεισμένος ότι αποτελεί την μοναδική λύση. Αλλά αν περιμένουμε αυτή να περάσει μέσα από διαύλους γραφειοκρατικές, της μορφής "η δική μας πρόταση πολυμετοχικότητας είναι καλύτερη", "όχι η δική μας είναι πιό ξεκάθαρη", όχι το ένα όχι το άλλο, όταν θα πετύχουμε την πολυμετοχικότητα θα πάμε να κουνάμε τα δελτία εγγραφής μας στον φορέα που τελικά θα επικρατήσει σαν ψόφιες παντίερες πάνω από το πτώμα του νεκρού ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.

ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ.

Κι αν η επιτροπή που θα συστηθεί να μαζέψει χρήματα από το λαό του ΠΑΟΚ μου φάει τα λεφτά ΧΕΣΤΗΚΑ. Θα δώσω κι άλλα σε άλλους. Κι αν μου τα φάν κι αυτοί ΞΑΝΑΧΕΣΤΗΚΑ.

Πρότιμώ αυτό παρά να δώ τον ΠΑΟΚ νεκρό. Γιατί αυτό δεν θα μου φάει λεφτά. Θα μου πάρει ένα κομμάτι από την ΨΥΧΗ μου και δεν θα μπορώ να την ξανακερδίσω ΠΟΤΕ.

Damned

• Guest
εχω σιχαθει τοσο να διαβαζω ανθρωπους των παραταξεων του ερασιτεχνη που δεν καταφερα να διαβασω ολα οσα εγραψε ο φιλος d

λυπαμαι που μου θυμιζουν τοσο τους πολιτικους τα κοματα και ατομα που παπαγαλιζουν την επισημη γραμμη( φταιει ο κατσαρης για τα παντα).

1. Δεν πρόκειται να μηδενίσω ούτε τους σχηματισμούς που υπάρχουν στον Α.Σ. ούτε τους ανθρώπους που είναι μέσα σε αυτούς. Πολύ εύκολα τα ισοπεδώνεις όλα. Παρ'όλα αυτά κάποιοι  άνθρωποι μέσα απο αυτούς τους σχηματισμούς και τρέχουν και συζητάν και σκέφτονται και βοηθάνε τον ΠΑΟΚ επανειλλημένα. Αν δεν υπήρχαν οι σχηματισμοί, ο Α.Σ. ακόμα θα εξέλεγε τις διοικήσεις του με 37 ψήφους. Έτσι ήταν κάποτε οι συνελεύσεις του Α.Σ. Μπορώ να σου αναφέρω πλείστα που έχουν κάνει οι σχηματισμοί. Αν εσύ έχεις σιχαθεί είναι γιατί απλά το μόνο που έχεις μάθει είναι να κάνεις κριτική. Δεν ξέρεις όμως ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα. Θέλει πολύ κόπο και θυσίες. Και εγώ έχω σιχαθεί αυτούς που κάνουν κριτική και δεν έχουν να προσάψουν τίποτα ιδιαίτερο στην κριτική τους αλλά γενικόλογα. Έρχεται όμως η στιγμή, που θα πρέπει ν'αποφασίσεις με ποιούς θα πάς και ποιούς θ'αφήσεις!!! Υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν νοοτροπίες και υπάρχουν και κάποιοι που μάχονται αυτά τα συμφέροντα και τις νοοτροπίες που είναι συνυπεύθυνες για την κατάντια του ΠΑΟΚ.

Θέμα πλάνου έθεσε η Γενική Συνέλευση, το απαίτησε απο τον Ζήτρο, δεν το έθεσε ο Ζήτρος.

πεσμου σε παρακαλω κατι θετικο που ακουσες απο αυτον τον ανθρωπο,κατι σημαντικο τελος παντων.
Άκουσα πολλά σημαντικά και μερικά απο αυτά με προβλημάτισαν,

Η επιμονή του ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά βαθύτατα διοικητικό. Η εμμονή του με έκανε να προβληματιστώ. Το είδα και το βλέπω κατάματα. Με βάση αυτό το σκεπτικό ξαναεξέτασα τις απόψεις και τις στάσεις όλων. Έβγαλα καινούργια συμπεράσματα. Προβληματίστηκα επανειλημένα ... γιατί ο Κατσαρής λέει ότι παραιτείται και δεν το κάνει ... γιατί κριτική στον Κατσαρή ασκήσαμε μόνο εμείς και τόσο έντονη και δεν το έκανε κανείς άλλος ... γιατί οι τάδε ενώ το βράδυ είμασταν μαζί και συμφωνούσαν με την πρότασή μας βγήκαν και είπαν άλλα πράγματα ... γιατί ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι η πρότασή μας είναι πάρα πολύ καλή παρ'όλα αυτά της ρίχνουν λάσπη ότι δεν είναι άμεσα εφαρμόσιμη ... γιατί συκοφαντούν την δική μας πρόταση για διοίκηση πρωτοδικείου με διαχείρηση των πόρων της ΚΑΕ που θα οδηγήσει στη Λαϊκή Βάση και την λένε ανεδαφική ενώ την ίδια ώρα θεωρούν βιώσιμη την διοίκηση πρωτοδικείου που θα προτείνουν κάποιοι άλλοι που επίσης θα κάνει διαχείρηση πόρων χωρίς να βάλουν ούτε ένα Ευρώ. Ήρθε λοιπόν ένας άνθρωπος απ'έξω, καλός ή κακός δεν μπορώ να ξέρω και έγινε αιτία να προβληματιστώ. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό που άκουσα απο τον Ζήτρο.

Αν ήσουν λοιπόν σε κάποιον απο τους σχηματισμούς που σιχαίνεσαι, μπορεί και να μην έλεγες τέτοιες αρλούμπες, διότι φροντίζουμε τα μέλη μας κατα το δυνατόν να είναι ενημερωμένα. Είναι άλλο ένα σιχαμερό έργο στο οποίο συνηθίζουμε να επιδιδόμαστε ως φορέας του ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει λοιπόν να ξέρεις ότι όταν ένας αγοράζει το 81% των μετοχών και εφ'όσον εκλέγει διοίκηση, δεν τίθεται θέμα αν αναλάβει τα χρέη, επειδή απλά εκ του νόμου τα αναλαμβάνει θέλει δεν θέλει.

Θα καταλάβαινες λοιπόν ότι ο Ζήτρος δεν είπε ... δεν αναλαμβάνω τα χρέη ... αλλά είπε δεν θέλω να πληρώσω τα χρέη σήμερα όλα με μετρητά. Και αν καταλάβαινες τί έλεγε, ίσως τελικά να μην οδηγούσουν σε πομπώδεις φράσεις και οπαδικές φανφάρες.

Damned

• Guest
Συγνωμη που θα στο πω ετσι αλλα ,,,,αυτα που γραφεις ρε φιλε τα πιστευεις ...................

Ποσο του ζητατε δηλ να σας δωσει για να παρει  το τιποτα
Ο βεργινης δεν θα ειναι της καε αφου αυτος θα πληρωσει την προσφυγη των 100,000Ε που ζηταει ποιος θα το πληρωσει το μετωπο?
Δηλαδη απο οτι καταλαβα θα του ζητησεται 200-300000ευρω το χρονο του οποιουδηποτε και ποιος θα πληρωσει τα χρεη ΑΜΕΣΑ εστω τα 400-500,000 που χρειαζονται

Η ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ (ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) Η  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ 2,5-3 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΟΠΩς ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ
Φίλε τα έχω γράψει ήδη 2 φορές ... μία τα έγραψα και άλλη τα εξήγησα. Αν προσέξεις τα post θα το καταλάβεις πώς δουλεύει. Αν πάλι δεν το καταλάβεις, είμαι στη διάθεσή σου να σου το ξαναεξηγήσω.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Damned,

ποιο είναι το ποσό που μπορεί να δανείσει ο ΑΣ στην ΚΑΕ;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Damned

• Guest
Η ΚΑΕ θέλει 300 με 500k για να περπατήσει. Πιστεύω ότι αυτά τα λεφτά δεν είναι πολλά και μπορούν να βρεθούν ... αρκεί να διασφαλίζεται ότι δεν θα παιχτούν στιεςπου ...

Παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλο είναι το όνομα του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορείτε όμως να φανταστείτε πόσο πολύ αναξιόπιστο είναι.
Αν εμφανιστεί ένα καθαρό κίνημα η συμπαράσταση που θα έχει θα είναι τεράστια.
Είμαι δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και η κατάσταση θα προχωρήσει πολύ πολύ γρήγορα.
Ακόμα και η πολιτεία θα βοηθήσει. Είμαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό.
Απλά όλοι έχουν βαρεθεί τα λαμόγια και να βάζουν λεφτά και να γίνονται κάποιοι μάγκες.
Αν είναι μιά καθαρή κίνηση απλά και μόνο απο την τρέλλα μας, για τον ΠΑΟΚ θα είναι απίστευτη η συμπαράσταση.
Δεν θέλω να πώ τίποτα παραπάνω στη φάση που είμαστε τώρα, αλλά αυτά που λέω δεν είναι απλά ευσεβείς πόθοι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Γιατί δεν δανείζει ο ΑΣ τα 300κ στην ΚΑΕ με αντάλλαγμα το μάνατζμεντ;

Offline ved

• Αλλαγή

1. Δεν πρόκειται να μηδενίσω ούτε τους σχηματισμούς που υπάρχουν στον Α.Σ. ούτε τους ανθρώπους που είναι μέσα σε αυτούς. Πολύ εύκολα τα ισοπεδώνεις όλα. Παρ'όλα αυτά κάποιοι  άνθρωποι μέσα απο αυτούς τους σχηματισμούς και τρέχουν και συζητάν και σκέφτονται και βοηθάνε τον ΠΑΟΚ επανειλλημένα. Αν δεν υπήρχαν οι σχηματισμοί, ο Α.Σ. ακόμα θα εξέλεγε τις διοικήσεις του με 37 ψήφους. Έτσι ήταν κάποτε οι συνελεύσεις του Α.Σ. Μπορώ να σου αναφέρω πλείστα που έχουν κάνει οι σχηματισμοί. Αν εσύ έχεις σιχαθεί είναι γιατί απλά το μόνο που έχεις μάθει είναι να κάνεις κριτική. Δεν ξέρεις όμως ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα. Θέλει πολύ κόπο και θυσίες. Και εγώ έχω σιχαθεί αυτούς που κάνουν κριτική και δεν έχουν να προσάψουν τίποτα ιδιαίτερο στην κριτική τους αλλά γενικόλογα. Έρχεται όμως η στιγμή, που θα πρέπει ν'αποφασίσεις με ποιούς θα πάς και ποιούς θ'αφήσεις!!! Υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν νοοτροπίες και υπάρχουν και κάποιοι που μάχονται αυτά τα συμφέροντα και τις νοοτροπίες που είναι συνυπεύθυνες για την κατάντια του ΠΑΟΚ.

Θέμα πλάνου έθεσε η Γενική Συνέλευση, το απαίτησε απο τον Ζήτρο, δεν το έθεσε ο Ζήτρος.

Άκουσα πολλά σημαντικά και μερικά απο αυτά με προβλημάτισαν,

Η επιμονή του ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά βαθύτατα διοικητικό. Η εμμονή του με έκανε να προβληματιστώ. Το είδα και το βλέπω κατάματα. Με βάση αυτό το σκεπτικό ξαναεξέτασα τις απόψεις και τις στάσεις όλων. Έβγαλα καινούργια συμπεράσματα. Προβληματίστηκα επανειλημένα ... γιατί ο Κατσαρής λέει ότι παραιτείται και δεν το κάνει ... γιατί κριτική στον Κατσαρή ασκήσαμε μόνο εμείς και τόσο έντονη και δεν το έκανε κανείς άλλος ... γιατί οι τάδε ενώ το βράδυ είμασταν μαζί και συμφωνούσαν με την πρότασή μας βγήκαν και είπαν άλλα πράγματα ... γιατί ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι η πρότασή μας είναι πάρα πολύ καλή παρ'όλα αυτά της ρίχνουν λάσπη ότι δεν είναι άμεσα εφαρμόσιμη ... γιατί συκοφαντούν την δική μας πρόταση για διοίκηση πρωτοδικείου με διαχείρηση των πόρων της ΚΑΕ που θα οδηγήσει στη Λαϊκή Βάση και την λένε ανεδαφική ενώ την ίδια ώρα θεωρούν βιώσιμη την διοίκηση πρωτοδικείου που θα προτείνουν κάποιοι άλλοι που επίσης θα κάνει διαχείρηση πόρων χωρίς να βάλουν ούτε ένα Ευρώ. Ήρθε λοιπόν ένας άνθρωπος απ'έξω, καλός ή κακός δεν μπορώ να ξέρω και έγινε αιτία να προβληματιστώ. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό που άκουσα απο τον Ζήτρο.

Αν ήσουν λοιπόν σε κάποιον απο τους σχηματισμούς που σιχαίνεσαι, μπορεί και να μην έλεγες τέτοιες αρλούμπες, διότι φροντίζουμε τα μέλη μας κατα το δυνατόν να είναι ενημερωμένα. Είναι άλλο ένα σιχαμερό έργο στο οποίο συνηθίζουμε να επιδιδόμαστε ως φορέας του ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει λοιπόν να ξέρεις ότι όταν ένας αγοράζει το 81% των μετοχών και εφ'όσον εκλέγει διοίκηση, δεν τίθεται θέμα αν αναλάβει τα χρέη, επειδή απλά εκ του νόμου τα αναλαμβάνει θέλει δεν θέλει.

Θα καταλάβαινες λοιπόν ότι ο Ζήτρος δεν είπε ... δεν αναλαμβάνω τα χρέη ... αλλά είπε δεν θέλω να πληρώσω τα χρέη σήμερα όλα με μετρητά. Και αν καταλάβαινες τί έλεγε, ίσως τελικά να μην οδηγούσουν σε πομπώδεις φράσεις και οπαδικές φανφάρες.

φιλε μου τους μηδενισμους αυτους εσεις τους εχετε προκαλεσει με τις κοκορομαχιες σας. δεν σου προξενει εντυπωση που ενω γραφτηκε τοσος κοσμος παλι βγαινει ο κατσαρης? προφανως γιατι υπαρχουν και αλλοι που σιχαθηκαν παραταξεις και διαλογους αλαλουμ σαν αυτους στον πρετεντερη. η συνεχη διαμαχη με χδ σας εχει προκαλεσει πολυ μεγαλη φθορα στα ματια του κοσμου.

ο ζητρος δεν ειπε οτι το πλανο ειναι παραλογη απαιτηση .αντιθετα ειπε οτι εχει και μαλιστα 5ετες...φυσικα χωρις καμια αλλη λεπτομερεια. αυτο για σενα δεν ειναι γενικοτητες η φαναφαρες ετσι?

μιλας για ενημερωση στα μελη σας λες και εκπαιδευεται στρατιωτακια και φυσικα δεν παραλειπεις να π[εις οτι θα πρεπει να αποφασισουμε και να ψηφισουμε περνοντας το μερος καποιου...η λεξη κομμα και πολιτικη σου λεει κατι? η λεξη κομματοσκυλο? η λεξη διχασμος?

προσωπικα αν εξαιρεσεις τον καναρακη και την κουραση που μου προκαλει ο φιλοσοφος τεινω ποιο πολυ στις αποψεις του μλβ...σε προηγουμενα ποστ μου αν ανατρεξεις θα δεις οτι ο κατσαρης εφαρμοζει το διαιρει και βασιλευε,,,και επειδη δεν ειμαι μονο κριτικη μιλησα για κοινο μετωπο εναντιον του,,,γιατι αδυνατειτε να το πραγματοποιησετε?

η λαικη βαση εκανε τοση μεγαλη πορεια και ναι ανοιξε τον δρομο για τον ερασιτεχνη σε ποιο πολυ κοσμο.

γιατι?

για να τρεξει πισω απο τον πρωτο ξυπολυτο επενδυτη επειδη εχει ωραιο κουστουμι?

για τα χρεη ειπε οτι δεν τα αναλαμβανω...αν το ερμηνευεις εσυ ετσι τι να πω.μαλλον εισαι ποιο κοντα του και ξερεις κατι παραπανω.ισως να χρειαζεται και μεταφραστη. δεν αναλαμβανω=δεν πληρωνω αυριο με μετρητα!!! φοβερο. απο ποιο βιβλιο του κευνς?

για τις αποψεις του για τον πανελουδη δεν ανεφερες κατι...

φιλε χωρις ειρωνια τωρα και χωρια πλακα...εχετε καταλαβει οτι ειστε οι καλυτεροι συμμαχοι του κατσαρη? και φυσικα το ιδιο και ο χδ.

δεν εχετε αναλαβει ποτε τον ας και εχετε καταντησει κατι σαν το πασοκ...που ειναι αντιπολιτευση και στις δημοσκοπησεις πεφτει μαζι με την νδ.
δηλαδη θελω να πω οτι ενω εχετε μικρη διαρκεια ζωης ο κοσμος σαν νοιωθει στην πλατη του σαν δεκαετιες. σαν κατι παλιους παραγοντες οπως ο καλυβας!!

για μενα η κοινο μετωπο τωρα κατα του κατσαρη η καποιος νεος πολος κατι καινουργιο που θα τα κανει περα ολα αυτα.

εγω γραφω παντα με το συναισθημα και για μενα αυτο μετραει.100 σελιδες αναλυσεις και νουμερα και κεινς να γραψεις αμα δεν γραψεις 2 πραγματα αληθινα δεν κανεις τιποτα.απο τον βουλινο εχω κατεβει σε καμια 50 πορειες για τον ΠΑΟΚ ,,,ουτε κκε να ημουνα.ποιον ζητρο να μασησω και να πιστεψω.
και πρωτα σοβαρευτειτε και κοιταξτε  την ομαδα και μετα τους σχηματισμους...ισως τοτε μπω σε καποιον(μου επεσε πολυ βαρυ που δεν ειμαι σε καποιον για να ενημερωνομαι)

αν θες ακουσε με και προβληματισου καλυτερα σε αυτα που εγραψα και οχι στις παπαριες του ζητρου. ποιο πολλα θα καταλαβεις για τον κοσμο.

ive4

• Guest
καθαρά για όσα είπε ο Ζήτρος.
Μου φάνηκαν υπερβολικά γενικά. Και συνεχίζέι ο τύπος να μου φέρνει στο μυαλό τον Ιβάν Σαββίδη που ΘΑ έβαζε λέφτά, ΘΑ εστελνε εγγυητική για τον Σαλπιγγίδη αλλά δεν έβαλε τελικά ούτε ένα ευρώ και έκανε τις τζάμπα συνεντέυξεις και διαφημίσεις του στα κανάλια. Ο Βεργίνης πάει να χαθεί και πλέον ακόμα και οι 18-19χρονοι δε κάθονται στον ΠΑΟΚ ούτε για να φτιάξουν ένα όνομα.

Offline tsag

• Αλλαγή
Γιατί δεν δανείζει ο ΑΣ τα 300κ στην ΚΑΕ με αντάλλαγμα το μάνατζμεντ;

πιστέυω ότι λόγω του γεγονότος ότι ο Α.Σ. έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα αυτό δεν είναι νομότυπο. Αν δεν κάνω λάθος όσον αφορά την μορφή του Α.Σ. ...

λέω να ρίξω πάλι μια ματιά στο καταστατικό γιατί ίσως και να μπερδεύομαι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μπορεί, αν και μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κέρδος ο ΑΣ.
Απλά υποχρεούται ΟΛΟ το κέρδος να το επενδύσει ξανά στον ΑΣ κι όχι να φύγει σε μέρισμα των μελών/μετόχων ή σε μπόνους κτλ.

Damned

• Guest
φιλε μου τους μηδενισμους αυτους εσεις τους εχετε προκαλεσει με τις κοκορομαχιες σας. δεν σου προξενει εντυπωση που ενω γραφτηκε τοσος κοσμος παλι βγαινει ο κατσαρης? προφανως γιατι υπαρχουν και αλλοι που σιχαθηκαν παραταξεις και διαλογους αλαλουμ σαν αυτους στον πρετεντερη. η συνεχη διαμαχη με χδ σας εχει προκαλεσει πολυ μεγαλη φθορα στα ματια του κοσμου.
Δεν υπάρχει καμμία κοκορομαχία με τον Χ.Δ. και απορώ γιατί το λές. Σου λέω δε για να το γνωρίζεις ότι λίγους μήνες μετά αφ'ότου γράφτηκα στο Μέτωπο, γράφτηκα και στο Χ.Δ. Οι κοκορομαχίες λοιπόν που αναφέρεις είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.
Για τον λόγο που βγαίνει ο Κατσαρής είναι πολύ απλός. Όταν έγιναν το 2006 εκλογές πολλά μέλη μας δεν είχαν ακόμα δικαίωμα ψήφου. Επίσης, ο Κατσαρής αν δεν γνωρίζεις σε πληροφορώ ότι χρημιμοποιεί πολλαπλούς τρόπους για να βγεί, πρόπερσι υπήρχαν υπάλληλοι του Γούμενου που ψήφισαν, όλο του το σόϊ, όλο το Λάκωμα, οι συμμαθητές του γιού του κλπ. Αυτά ευθύνονται για την εκλογή Κατσαρή και όχι ότι ο κόσμος σιχαίνεται τους σχιματισμούς όπως εσύ το ερμηνεύεις.
ο ζητρος δεν ειπε οτι το πλανο ειναι παραλογη απαιτηση .αντιθετα ειπε οτι εχει και μαλιστα 5ετες...φυσικα χωρις καμια αλλη λεπτομερεια. αυτο για σενα δεν ειναι γενικοτητες η φαναφαρες ετσι?
Είπες ότι για πλάνο μίλησε πρώτα ο Ζήτρος και σου είπα ότι του το έθεσε ως προαπαιτούμενο η Γ.Σ. Δεν μου απάντησες και ξεκινάς καινούργια ερώτηση; Παραδέξου λοιπόν ότι το πλάνο το απαίτησε η Γ.Σ. πρώτα και μετά πάμε παρακάτω.

μιλας για ενημερωση στα μελη σας λες και εκπαιδευεται στρατιωτακια και φυσικα δεν παραλειπεις να π[εις οτι θα πρεπει να αποφασισουμε και να ψηφισουμε περνοντας το μερος καποιου...η λεξη κομμα και πολιτικη σου λεει κατι? η λεξη κομματοσκυλο? η λεξη διχασμος?
Αν για σένα η ενημέρωση σου θυμίζει στρατιωτική σχολή, τότε όταν διαβάζεις ένα βιβλίο εκφασιστίζεσαι, όταν διαβάζεις εφημερίδα γίνεσαι γκεμπελάκι και επειδή όσο ζεις μαθαίνεις, όσο ζεις γίνεσαι πιό στρατοκράτης. Πλάκα μου κάνεις φυσικά!!! Θεωρείς την ενημέρωση στρατιωτική εκπαίδευση; Μην διαβάζεις internet λοιπόν ... και μην κάνεις καν την συζήτηση αυτή γιατί πού ξέρεις, μπορεί να θέλω να σε εκπαιδεύσω για στρατιωτάκι!!!

προσωπικα αν εξαιρεσεις τον καναρακη και την κουραση που μου προκαλει ο φιλοσοφος τεινω ποιο πολυ στις αποψεις του μλβ...σε προηγουμενα ποστ μου αν ανατρεξεις θα δεις οτι ο κατσαρης εφαρμοζει το διαιρει και βασιλευε,,,και επειδη δεν ειμαι μονο κριτικη μιλησα για κοινο μετωπο εναντιον του,,,γιατι αδυνατειτε να το πραγματοποιησετε?
Δεν υπάρχει διάθεση απο κάποιους και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν θέλω να πώ τίποτα άλλο δημόσια. Μόνο με PM.

η λαικη βαση εκανε τοση μεγαλη πορεια και ναι ανοιξε τον δρομο για τον ερασιτεχνη σε ποιο πολυ κοσμο.

γιατι?
Γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίζει για την ομάδα.

για να τρεξει πισω απο τον πρωτο ξυπολυτο επενδυτη επειδη εχει ωραιο κουστουμι?
Διάβασε ξανά τα post παραπάνω. Εσύ κατάλαβες ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου; Αν αυτό κατάλαβες, κακώς κατάλαβες. Διάβασέ τα. Είπα ότι δεν έχει δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα. Πώς το μεταφράζεις εσύ ότι θέλουμε να τρέξουμε πίσω απο τον κάθε ξυπόλυτο επενδυτή;

για τα χρεη ειπε οτι δεν τα αναλαμβανω...αν το ερμηνευεις εσυ ετσι τι να πω.μαλλον εισαι ποιο κοντα του και ξερεις κατι παραπανω.ισως να χρειαζεται και μεταφραστη. δεν αναλαμβανω=δεν πληρωνω αυριο με μετρητα!!! φοβερο. απο ποιο βιβλιο του κευνς?
Το ξαναλέω και σου προτείνω να είσαι πιό προσεκτικός αυτή τη φορά. Όποιος πάρει τις μετοχές και κάνει δική του διοίκηση, δεν έχει καμμία απολύτως δυνατότητα να μην αποδεχθεί τα χρέη. Δεν απαιτείται καν δήλωση ότι θα τα αναλάβει ή όχι. Όταν δηλώνει ότι θα πάρει τις μετοχές και θα κάνει διοίκηση, αυτό εννοείται. Έτσι τουλάχιστον ορίζει ο ΚΝ.2190/1920 και δεν χρειάζεται ούτε να είσαι κοντά στο Ζήτρο, ούτε να έχει μεταφραστή. Άλλαξε και το ύφος του γιατί δεν ανέχομαι μπηχτές ... είμαι πιό κοντά του!!! Ξέρεις τίποτα συγκεκριμένο για μένα;;; Αν ξέρεις πάρ'το πίσω αυτό που είπες διαφορετικά θα το θεωρήσω άλλη μιά έκφραση των τόνων λάσπης που ρίχνει ο ΠΑΟΚτσής δε όποιον βρεί επειδή απλά θέλει να πουλάει πνεύμα. Εδώ όμως έχεις να κάνεις μαζί μου, και όταν μιλάς μαζί μου, θα με αντιμετωπίζεις όπως σε αντιμετωπίζω και εγώ.

για τις αποψεις του για τον πανελουδη δεν ανεφερες κατι...
Πρέπει αλήθεια να σχολιάζω κάθε τί που λέει ο Ζήτρος για να αποδείξω ότι δεν είμαι δεινόσαυρος;
Εσύ φίλε σχημάτισες λάθος εντύπωση ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου και πάνω στη λάθος εντύπωση κάνεις λάθος συζήτηση.

Σου ξαναλέω λοιπόν τη θέση μου μπας και ξεκολλήσεις ... δεν θέλω κανέναν Ζήτρο ... δεν θέλω κανέναν μεγαλοϊδιοκτήτη. Πιστεύω στην πρόταση του Μετώπου.

Θέλω έναν μεγαλοεπενδυτή όπως τον έχουμε περιγράψει στην πρότασή μας. Αν θέλει να είναι ο Ζήτρος, ή ο Μήτρος ή όποιος θελει, ας είναι. Όποιος δώσει τις εγγυήσεις που ζητάμε ας πάρει το management, αυτό είπα. Εδω τελειώνω εγώ.

Απο εκεί και κάποιοι φίλοι είπαν για την εμφάνιση Ζήτρου και σχολίασα κάποια πράγματα ...

φιλε χωρις ειρωνια τωρα και χωρια πλακα...εχετε καταλαβει οτι ειστε οι καλυτεροι συμμαχοι του κατσαρη? και φυσικα το ιδιο και ο χδ.
Για τον Χ.Δ. δεν ξέρω, πάντως εμείς είμασταν οι μόνοι που κάναμε κριτική για τον Κατσαρή. Ούτε ένας άλλος δεν είπε κακή κουβέντα γι'αυτόν τον άγιο άνθρωπο!!! Αν αυτό εσένα σου λέει ότι είμαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι του Κατσαρή ...

δεν εχετε αναλαβει ποτε τον ας και εχετε καταντησει κατι σαν το πασοκ...που ειναι αντιπολιτευση και στις δημοσκοπησεις πεφτει μαζι με την νδ.
δηλαδη θελω να πω οτι ενω εχετε μικρη διαρκεια ζωης ο κοσμος σαν νοιωθει στην πλατη του σαν δεκαετιες. σαν κατι παλιους παραγοντες οπως ο καλυβας!!
Φάε και εσύ τη λάσπη που τρώμε καθημερινά και εδώ θα είμαστε. Έχεις καταλάβει ότι τον μόνο που φοβούνται στον Α.Σ. είναι το Μέτωπο;
- Ποιός άνοιξε τον Α.Σ. στους κανίβαλλους; Το Μέτωπο.
- Ποιός δεν ψηφίζει τους ισολογισμούς του Κατσαρή; Το Μέτωπο
- Ποιός προσπάθησε να μειωθεί η συνδρομή; Το Μέτωπο
- Ποιός κάνει κριτική στον Κατσαρή για το μπάσκετ; Το Μέτωπο
- Ποιός ζητάει να παραιτηθεί ο Κατσαρής; Το Μέτωπο
Τί κάνουν οι άλλοι σχηματισμοί η και μεμονωμένοι; Δεν κάνουν κριτική, γίνονται αρεστοί στον πολύ κόσμο.

Στο τέλος εμφανίζεται και ο vedder και τα ισοπεδώνει όλα ... σε ταυτίζει με τον Χ.Δ. και με τον Κατσαρή και άντε απέδειξε στο vedder ότι δεν είσαι δεινόσαυρος. Τί να κάνω παραπάνω φίλε vedder???

για μενα η κοινο μετωπο τωρα κατα του κατσαρη η καποιος νεος πολος κατι καινουργιο που θα τα κανει περα ολα αυτα.
Κοινό Μέτωπο δεν γίνεται το ξαναλέω δεύτερη φορά επειδή δεν το θέλουν.
Το Μέτωπο το 2006 είχε κάνει πρόταση για κοινό αντικατσαρικό ψηφοδέλτιο και ο Χ.Δ. το απέριψε.
Έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες που φυσικά δεν διαφημίστηκαν επειδή έτσι έπρεπε.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λοιπόν ... επειδή κάποιοι δεν το θέλουν ... είμαι πολύ πικραμένος με αυτό και δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου για κανέναν.

εγω γραφω παντα με το συναισθημα και για μενα αυτο μετραει.100 σελιδες αναλυσεις και νουμερα και κεινς να γραψεις αμα δεν γραψεις 2 πραγματα αληθινα δεν κανεις τιποτα.απο τον βουλινο εχω κατεβει σε καμια 50 πορειες για τον ΠΑΟΚ ,,,ουτε κκε να ημουνα.ποιον ζητρο να μασησω και να πιστεψω.
και πρωτα σοβαρευτειτε και κοιταξτε  την ομαδα και μετα τους σχηματισμους...ισως τοτε μπω σε καποιον(μου επεσε πολυ βαρυ που δεν ειμαι σε καποιον για να ενημερωνομαι)

αν θες ακουσε με και προβληματισου καλυτερα σε αυτα που εγραψα και οχι στις παπαριες του ζητρου. ποιο πολλα θα καταλαβεις για τον κοσμο.
Φυσικά και να μπείς. Δυναμόνοντας οι σχηματισμοί δυναμώνει ο ΠΑΟΚ. Οι σχηματισμοί είναι αδύναμοι και χρειάζονται ανθρώπους. Εμείς έχουμε την Δευτέρα στις 19:00 Γενική Συνέλευση ανοιχτή. Έλα να δεις και να κρίνεις με τα μάτια σου για να έχεις και ιδία αντίληψη.

Τους ακούω όλους και τους ακούω όλους σοβαρά, και εσένα όπως και όλους. Εσύ όμως δείχνεις κάποια πράγματα να τα παραβλέπεις εύκολα και άλλα να τα ισοπεδώνεις. Δώσε στο κάθε τι την αξία του και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

ÁÐÏÊÁËÕØÇ ÓÅ ËÉÃÁ ËÅÐÔÁ ÓÔÏ www.ultraspaok.gr !!!

Ìå åðßóçìá Ýããñáöá ðïõ öôÜóáíå óôá ÷Ýñéá ìáò ìÝóù öáêÝëïõ åäþ êáé ëßãåò çìÝñåò èá äçìïóéåýóïõìå óôçí éóôïóåëßäá ìáò ôï êïõêëïèÝáôñï ðïõ ðáßæåôáé ìåôáîý ôïõ ê. ÆÞôñïõ êáé ôïõ ê. Ðáíåëïýäç.

Ôá ïéêïíïìéêÜ óôïé÷åßá ðïõ èá äåßôå ôá Ýäùóå áðü ôéò 1/4/ ï ê. Ðáíåëïýäçò ðñïò ôïí ê. ÆÞôñï. ( êáôáëáâáßíåôå üëïé üôé åäþ êáé 2 ìÞíåò ãíþñéæå ôá ðÜíôá ï ê. ÆÞôñïò áðü ïéêïíïìéêÜ óôïé÷åßá ùò êáé ïôéäÞðïôå ãýñù áðü ôçí ïìÜäá êáé åßíáé áäéáíüçôï íá ëÝåé äåí åßíáé Ýôïéìï ôï ðëÜíï ôïõ êôë. )

Ðùò Þôáí ôüôå ??? óôéò 1/4/ üôáí êáé èá Ýâáæå ôïí ê. Ðáíåëïýäç óôï Ä.Ó. ôçò Ê.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê. ( Ýíáí Üíèñùðï ðïõ êáé å÷èÝò õìíïýóå óôçí óõíÝíô. Ôýðïõ ôïõ) åðßóçò óôá Ýããñáöá ìðïñåßôå íá äéáðéóôþóåôå ðùò ôá ÷ñÞìáôá ôïõ SUPERSPORT ðçãáßíáíå óôçí ãõíáßêá ôïõ êõñßïõ Ðáíåëïýäç êáé ü÷é óôçí ïìÜäá. Êáé üëá áõôÜ ìå åðßóçìá Ýããñáöá ðïõ óáò ðáñáèÝôïõìå…êáé äéêáéþíåôáé ãé áõôÜ ðïõ öþíáæå ï êüóìïò ( áëëÜ äåí åß÷å óôïé÷åßá ôüôå).

Óýíôïìá êáé íÝåò áðïêáëýøåéò …ìå Ýããñáöá åê íÝïõ åðßóçìá ãéá íá ëÜìøåé üëç ç áëÞèåéá…

apo to site twn Ultras molis twra to pira.