φιλε μου τους μηδενισμους αυτους εσεις τους εχετε προκαλεσει με τις κοκορομαχιες σας. δεν σου προξενει εντυπωση που ενω γραφτηκε τοσος κοσμος παλι βγαινει ο κατσαρης? προφανως γιατι υπαρχουν και αλλοι που σιχαθηκαν παραταξεις και διαλογους αλαλουμ σαν αυτους στον πρετεντερη. η συνεχη διαμαχη με χδ σας εχει προκαλεσει πολυ μεγαλη φθορα στα ματια του κοσμου.
Δεν υπάρχει καμμία κοκορομαχία με τον Χ.Δ. και απορώ γιατί το λές. Σου λέω δε για να το γνωρίζεις ότι λίγους μήνες μετά αφ'ότου γράφτηκα στο Μέτωπο, γράφτηκα και στο Χ.Δ. Οι κοκορομαχίες λοιπόν που αναφέρεις είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.
Για τον λόγο που βγαίνει ο Κατσαρής είναι πολύ απλός. Όταν έγιναν το 2006 εκλογές πολλά μέλη μας δεν είχαν ακόμα δικαίωμα ψήφου. Επίσης, ο Κατσαρής αν δεν γνωρίζεις σε πληροφορώ ότι χρημιμοποιεί πολλαπλούς τρόπους για να βγεί, πρόπερσι υπήρχαν υπάλληλοι του Γούμενου που ψήφισαν, όλο του το σόϊ, όλο το Λάκωμα, οι συμμαθητές του γιού του κλπ. Αυτά ευθύνονται για την εκλογή Κατσαρή και όχι ότι ο κόσμος σιχαίνεται τους σχιματισμούς όπως εσύ το ερμηνεύεις.
ο ζητρος δεν ειπε οτι το πλανο ειναι παραλογη απαιτηση .αντιθετα ειπε οτι εχει και μαλιστα 5ετες...φυσικα χωρις καμια αλλη λεπτομερεια. αυτο για σενα δεν ειναι γενικοτητες η φαναφαρες ετσι?
Είπες ότι για πλάνο μίλησε πρώτα ο Ζήτρος και σου είπα ότι του το έθεσε ως προαπαιτούμενο η Γ.Σ. Δεν μου απάντησες και ξεκινάς καινούργια ερώτηση; Παραδέξου λοιπόν ότι το πλάνο το απαίτησε η Γ.Σ. πρώτα και μετά πάμε παρακάτω.
μιλας για ενημερωση στα μελη σας λες και εκπαιδευεται στρατιωτακια και φυσικα δεν παραλειπεις να π[εις οτι θα πρεπει να αποφασισουμε και να ψηφισουμε περνοντας το μερος καποιου...η λεξη κομμα και πολιτικη σου λεει κατι? η λεξη κομματοσκυλο? η λεξη διχασμος?
Αν για σένα η ενημέρωση σου θυμίζει στρατιωτική σχολή, τότε όταν διαβάζεις ένα βιβλίο εκφασιστίζεσαι, όταν διαβάζεις εφημερίδα γίνεσαι γκεμπελάκι και επειδή όσο ζεις μαθαίνεις, όσο ζεις γίνεσαι πιό στρατοκράτης. Πλάκα μου κάνεις φυσικά!!! Θεωρείς την ενημέρωση στρατιωτική εκπαίδευση; Μην διαβάζεις internet λοιπόν ... και μην κάνεις καν την συζήτηση αυτή γιατί πού ξέρεις, μπορεί να θέλω να σε εκπαιδεύσω για στρατιωτάκι!!!
προσωπικα αν εξαιρεσεις τον καναρακη και την κουραση που μου προκαλει ο φιλοσοφος τεινω ποιο πολυ στις αποψεις του μλβ...σε προηγουμενα ποστ μου αν ανατρεξεις θα δεις οτι ο κατσαρης εφαρμοζει το διαιρει και βασιλευε,,,και επειδη δεν ειμαι μονο κριτικη μιλησα για κοινο μετωπο εναντιον του,,,γιατι αδυνατειτε να το πραγματοποιησετε?
Δεν υπάρχει διάθεση απο κάποιους και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Δεν θέλω να πώ τίποτα άλλο δημόσια. Μόνο με PM.
η λαικη βαση εκανε τοση μεγαλη πορεια και ναι ανοιξε τον δρομο για τον ερασιτεχνη σε ποιο πολυ κοσμο.
γιατι?
Γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να αποφασίζει για την ομάδα.
για να τρεξει πισω απο τον πρωτο ξυπολυτο επενδυτη επειδη εχει ωραιο κουστουμι?
Διάβασε ξανά τα post παραπάνω. Εσύ κατάλαβες ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου; Αν αυτό κατάλαβες, κακώς κατάλαβες. Διάβασέ τα. Είπα ότι δεν έχει δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα. Πώς το μεταφράζεις εσύ ότι θέλουμε να τρέξουμε πίσω απο τον κάθε ξυπόλυτο επενδυτή;
για τα χρεη ειπε οτι δεν τα αναλαμβανω...αν το ερμηνευεις εσυ ετσι τι να πω.μαλλον εισαι ποιο κοντα του και ξερεις κατι παραπανω.ισως να χρειαζεται και μεταφραστη. δεν αναλαμβανω=δεν πληρωνω αυριο με μετρητα!!! φοβερο. απο ποιο βιβλιο του κευνς?
Το ξαναλέω και σου προτείνω να είσαι πιό προσεκτικός αυτή τη φορά. Όποιος πάρει τις μετοχές και κάνει δική του διοίκηση, δεν έχει καμμία απολύτως δυνατότητα να μην αποδεχθεί τα χρέη. Δεν απαιτείται καν δήλωση ότι θα τα αναλάβει ή όχι. Όταν δηλώνει ότι θα πάρει τις μετοχές και θα κάνει διοίκηση, αυτό εννοείται. Έτσι τουλάχιστον ορίζει ο ΚΝ.2190/1920 και δεν χρειάζεται ούτε να είσαι κοντά στο Ζήτρο, ούτε να έχει μεταφραστή. Άλλαξε και το ύφος του γιατί δεν ανέχομαι μπηχτές ... είμαι πιό κοντά του!!! Ξέρεις τίποτα συγκεκριμένο για μένα;;; Αν ξέρεις πάρ'το πίσω αυτό που είπες διαφορετικά θα το θεωρήσω άλλη μιά έκφραση των τόνων λάσπης που ρίχνει ο ΠΑΟΚτσής δε όποιον βρεί επειδή απλά θέλει να πουλάει πνεύμα. Εδώ όμως έχεις να κάνεις μαζί μου, και όταν μιλάς μαζί μου, θα με αντιμετωπίζεις όπως σε αντιμετωπίζω και εγώ.
για τις αποψεις του για τον πανελουδη δεν ανεφερες κατι...
Πρέπει αλήθεια να σχολιάζω κάθε τί που λέει ο Ζήτρος για να αποδείξω ότι δεν είμαι δεινόσαυρος;
Εσύ φίλε σχημάτισες λάθος εντύπωση ότι είμαι υπέρ του Ζήτρου και πάνω στη λάθος εντύπωση κάνεις λάθος συζήτηση.
Σου ξαναλέω λοιπόν τη θέση μου μπας και ξεκολλήσεις ... δεν θέλω κανέναν Ζήτρο ... δεν θέλω κανέναν μεγαλοϊδιοκτήτη. Πιστεύω στην πρόταση του Μετώπου.
Θέλω έναν μεγαλοεπενδυτή όπως τον έχουμε περιγράψει στην πρότασή μας. Αν θέλει να είναι ο Ζήτρος, ή ο Μήτρος ή όποιος θελει, ας είναι. Όποιος δώσει τις εγγυήσεις που ζητάμε ας πάρει το management, αυτό είπα. Εδω τελειώνω εγώ.
Απο εκεί και κάποιοι φίλοι είπαν για την εμφάνιση Ζήτρου και σχολίασα κάποια πράγματα ...
φιλε χωρις ειρωνια τωρα και χωρια πλακα...εχετε καταλαβει οτι ειστε οι καλυτεροι συμμαχοι του κατσαρη? και φυσικα το ιδιο και ο χδ.
Για τον Χ.Δ. δεν ξέρω, πάντως εμείς είμασταν οι μόνοι που κάναμε κριτική για τον Κατσαρή. Ούτε ένας άλλος δεν είπε κακή κουβέντα γι'αυτόν τον άγιο άνθρωπο!!! Αν αυτό εσένα σου λέει ότι είμαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι του Κατσαρή ...
δεν εχετε αναλαβει ποτε τον ας και εχετε καταντησει κατι σαν το πασοκ...που ειναι αντιπολιτευση και στις δημοσκοπησεις πεφτει μαζι με την νδ.
δηλαδη θελω να πω οτι ενω εχετε μικρη διαρκεια ζωης ο κοσμος σαν νοιωθει στην πλατη του σαν δεκαετιες. σαν κατι παλιους παραγοντες οπως ο καλυβας!!
Φάε και εσύ τη λάσπη που τρώμε καθημερινά και εδώ θα είμαστε. Έχεις καταλάβει ότι τον μόνο που φοβούνται στον Α.Σ. είναι το Μέτωπο;
- Ποιός άνοιξε τον Α.Σ. στους κανίβαλλους; Το Μέτωπο.
- Ποιός δεν ψηφίζει τους ισολογισμούς του Κατσαρή; Το Μέτωπο
- Ποιός προσπάθησε να μειωθεί η συνδρομή; Το Μέτωπο
- Ποιός κάνει κριτική στον Κατσαρή για το μπάσκετ; Το Μέτωπο
- Ποιός ζητάει να παραιτηθεί ο Κατσαρής; Το Μέτωπο
Τί κάνουν οι άλλοι σχηματισμοί η και μεμονωμένοι; Δεν κάνουν κριτική, γίνονται αρεστοί στον πολύ κόσμο.
Στο τέλος εμφανίζεται και ο vedder και τα ισοπεδώνει όλα ... σε ταυτίζει με τον Χ.Δ. και με τον Κατσαρή και άντε απέδειξε στο vedder ότι δεν είσαι δεινόσαυρος. Τί να κάνω παραπάνω φίλε vedder???
για μενα η κοινο μετωπο τωρα κατα του κατσαρη η καποιος νεος πολος κατι καινουργιο που θα τα κανει περα ολα αυτα.
Κοινό Μέτωπο δεν γίνεται το ξαναλέω δεύτερη φορά επειδή δεν το θέλουν.
Το Μέτωπο το 2006 είχε κάνει πρόταση για κοινό αντικατσαρικό ψηφοδέλτιο και ο Χ.Δ. το απέριψε.
Έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες που φυσικά δεν διαφημίστηκαν επειδή έτσι έπρεπε.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λοιπόν ... επειδή κάποιοι δεν το θέλουν ... είμαι πολύ πικραμένος με αυτό και δεν θέλω να ανοίξω το στόμα μου για κανέναν.
εγω γραφω παντα με το συναισθημα και για μενα αυτο μετραει.100 σελιδες αναλυσεις και νουμερα και κεινς να γραψεις αμα δεν γραψεις 2 πραγματα αληθινα δεν κανεις τιποτα.απο τον βουλινο εχω κατεβει σε καμια 50 πορειες για τον ΠΑΟΚ ,,,ουτε κκε να ημουνα.ποιον ζητρο να μασησω και να πιστεψω.
και πρωτα σοβαρευτειτε και κοιταξτε την ομαδα και μετα τους σχηματισμους...ισως τοτε μπω σε καποιον(μου επεσε πολυ βαρυ που δεν ειμαι σε καποιον για να ενημερωνομαι)
αν θες ακουσε με και προβληματισου καλυτερα σε αυτα που εγραψα και οχι στις παπαριες του ζητρου. ποιο πολλα θα καταλαβεις για τον κοσμο.
Φυσικά και να μπείς. Δυναμόνοντας οι σχηματισμοί δυναμώνει ο ΠΑΟΚ. Οι σχηματισμοί είναι αδύναμοι και χρειάζονται ανθρώπους. Εμείς έχουμε την Δευτέρα στις 19:00 Γενική Συνέλευση ανοιχτή. Έλα να δεις και να κρίνεις με τα μάτια σου για να έχεις και ιδία αντίληψη.
Τους ακούω όλους και τους ακούω όλους σοβαρά, και εσένα όπως και όλους. Εσύ όμως δείχνεις κάποια πράγματα να τα παραβλέπεις εύκολα και άλλα να τα ισοπεδώνεις. Δώσε στο κάθε τι την αξία του και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά.