Δεν κατάλαβες.
Από τα 15εκ κέρδος εγώ θέλω να πηγαίνουν τα 10εκ στην ΠΑΕ και τα 4εκ στον επενδυτή για να εξοφληθεί το γήπεδο. Άρα αυτό που θέλω είναι μια ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα - καμία σχέση με ερασιτέχνη.
Σου ξαναλέω τα κέρδη στην ΠΑΕ θα πάνε. Και επαναδιατυπώνω τα ερωτήματα
α) Εσύ αν χρωστάς κάπου 22δρχ και έχεις ένα οικόπεδο που πρέπει να επενδύσεις 80δρχ (102 σύνολο) και ξέρεις ότι σε 8 χρόνια το πολύ θα κάνεις απόσβεση (δεν θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα σε 8 χρόνια) και τα άλλα 40 χρόνια θα ζεις πλουσιοπάροχα, θα το έδινες τώρα απλά για να γλιτώσεις το χρέος των 22δρχ εφόσον μπορούσες κουτσά στραβά να τα καταφέρεις για 1-2 χρόνια?
β) Νομίζω το κάνεις επίτηδες, μιλάμε για οικονομικά ισχυρή ΠΑΕ και όχι ερασιτέχνη. Εσύ το οικόπεδο θα το έδινες στον πρώτο που σου έλεγε μια τιμή χωρίς να ρωτήσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΣΙΤΗ?
Έχεις δίκιο για την διαχείρηση που γίνεται από το ΔΣ αλλά αυτό δεν ελέγχεται από τη Γενική Συνέλευση ειδικά τώρα που θα υπάρχει απλή αναλογική στον καταρτισμό του? Δεν είναι πολύ πιο διαφανές από το να τα διαχειρείζεται ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ επενδυτής?
Αυτά φίλε, δεν χρειάζεται απαραίτητα να απαντήσεις, νομίζω ότι κουράσαμε. Κατά βάθος συμφωνούμε απλά διατυπώνουμε διαφορετικά κάποιες σκέψεις