Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Σιγά σιγά νομίζω ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη μάχη . Το γήπεδο στη ΔΕΘ ή στην Τουμπα αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς . Δεν υπάρχει λόγος ούτε να πάμε στα Ανατολικά ούτε στα Δυτικά . Και τα δύο θα είναι καταστροφικά για τον σύλλογο που λατρεύουμε . Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη . Ο βασιλιάς στο θρόνο του στο κέντρο της πόλης . Δεν υπάρχει άλλος χώρος που να είναι τόσο βολικός στη Θεσσαλονίκη . Έτυχε σε εμάς ο κλήρος να αφήσουμε στου μελοντικούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τον Π.Α.Ο.Κ. καλύτερα από ότι τον βρήκαμε . Χώρος υπάρχει αρκετός και για πάρκο και για γήπεδο όποιος αντισταθεί στην επιθυμία μας δεν θα μας βρει μπροστά του αλλά πάνω του έτοιμοι να τον πατήσουμε . Πάμε ΔΕΘ ?
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline lik4

• Αλλαγή
ετσι ετσι να αναβουν τα αιματα σιγα σιγα

Offline bozik

• Αλλαγή
επειδή το θέμα γήπεδο...είναι πολλοί ποιο σοβαρό από προπονητές-παίκτες κτλ....ελπίζω σε αυτό το θέμα οι Παοκτσήδες να μην αλλάζουν γνώμη...από το πως θα τους πηγαίνουν τα ράδια και οι φυλλάδες...
Από την στιγμή που η ΔΕΘ φεύγει από τον χώρο που βρίσκεται σήμερα, πιστεύω πως είναι το καλύτερο σημείο για να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Είναι ευκαιρία για επιστροφή στον χώρο που υπήρχε το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που αρπάχτηκε με το έτσι θέλω με αντάλλαγμα το οικόπεδο της Τούμπας που μάλιστα μας το χρέωσαν με αρκετές χιλιάδες δραχμές (σημερινά εκατομμύρια) και αποπληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε δόσεις τριάντα ετών.
Είναι θετικό το ότι βλέπω ότι οι διοικήσεις ΑΣ και ΠΑΕ έστρεψαν αμέσως το ενδιαφέρον τους στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς ο ΠΑΟΚ αποτελεί το δόγμα "Μία ομάδα, Μία Πόλη" και δεν πρέπει να χαθεί από την πολιτιστική εικόνα της πόλης το "πανηγύρι" που παρατηρείται κάθε φορά που παίζει εντός έδρας ο ΠΑΟΚ.
Πιστεύω επίσης ότι για τον συγκεκριμένο χώρο και μια έκταση της τάξης των 200 στρεμμάτων, αξίζει πραγματικά η ανταλλαγή του οικοπέδου της Τούμπας που ανήκει στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι ένα κομβικό σημείο στην πόλη που εξυπηρετείτε ήδη από πολλές αστικές γραμμές και σύντομα από το Μετρό, ενώ υπάρχουν οι χώροι για να κατασκευαστεί πάρκιγκ φιλοξενίας χιλιάδων αυτοκινήτων.

Δεν πρέπει να μας απασχολούν τυχόν διαμαρτυρίες ασήμαντων πληθυσμιακά κατοίκων της πόλης, είτε αυτές ανήκουν σε πολιτικούς φορείς (οικολόγοι), είτε σε  κομματικούς φορείς (Συνασπισμός), είτε σε αθλητικούς φορείς (σκουλήκια και γριές).
Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο και να επιμείνουμε σε αυτόν.
Νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη δικαιούται ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου μετά από 45 χρόνια (Καυταντζόγλειο Στάδιο), νομίζω πως ο ΠΑΟΚ σαν η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης (συμμετοχές στην Α' Εθνική, τίτλους, παρουσίες στην Ευρώπη) δικαιούται το συγκεκριμένο έργο.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
Σιγά σιγά νομίζω ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη μάχη . Το γήπεδο στη ΔΕΘ ή στην Τουμπα αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς . Δεν υπάρχει λόγος ούτε να πάμε στα Ανατολικά ούτε στα Δυτικά . Και τα δύο θα είναι καταστροφικά για τον σύλλογο που λατρεύουμε . Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη . Ο βασιλιάς στο θρόνο του στο κέντρο της πόλης . Δεν υπάρχει άλλος χώρος που να είναι τόσο βολικός στη Θεσσαλονίκη . Έτυχε σε εμάς ο κλήρος να αφήσουμε στου μελοντικούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τον Π.Α.Ο.Κ. καλύτερα από ότι τον βρήκαμε . Χώρος υπάρχει αρκετός και για πάρκο και για γήπεδο όποιος αντισταθεί στην επιθυμία μας δεν θα μας βρει μπροστά του αλλά πάνω του έτοιμοι να τον πατήσουμε . Πάμε ΔΕΘ ?

ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟΥΜΠΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Δ.Ε.Θ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΔΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ
ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ..........

Bayern4

• Guest
επειδή το θέμα γήπεδο...είναι πολλοί ποιο σοβαρό από προπονητές-παίκτες κτλ....ελπίζω σε αυτό το θέμα οι Παοκτσήδες να μην αλλάζουν γνώμη...από το πως θα τους πηγαίνουν τα ράδια και οι φυλλάδες...
+4

North_pole

• Guest
Επειδή ως μέλος του ΑΣ πιστεύω ότι όχι μόνο θα πω τη γνώμη μου, αλλά θα ψηφίσω κιόλας, δηλαδή θα συν-αποφασίσω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, ας προετοιμάσω το έδαφος λέγοντας από τώρα κάποιες σκέψεις μου. Η γνώμη μου θα διαμορφωθεί από τις προτάσεις που θα γίνουν από τους ειδικούς και κατά πόσον αυτές οι προτάσεις θα με πείσουν για το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά και της Θεσσαλονίκης.
Θέλω υποδομές (μετρο, κλπ), χώρους εκμετάλλευσης, εστιατόρια, παιδότουπους και ότι άλλο μπορεί να προταθεί, γήπεδο προδιαγραφών ΟΥΕΦΑ και Τσου Λου (ανάλογα θα κρίνω τις προτάσεις). Δεν θέλω όμως να είναι σε κατοικημένη περιοχή. Μακριά από ΔΕΘ, Παλέ και Πανεπιστήμια (άσυλο κλπ πονηρές καταστάσεις). Εκτός κι αν υπάρξουν υγιείς προτάσεις που με πείσουν για το αντίθετο. Ωστόσο όπως τα βλέπω αυτή τη στιγμή τα πράγματα, είμαι πιο έτοιμος να δεχθώ πρόταση για γήπεδο εκτός πόλης παρά εντός. Οποιος θέλει να συναποφασίσει μια είναι η λύση "Μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ"

bobirasRE4

• Guest
Παιδιά μπορεί να είμαι αρκετά μικρότερος σε σχέση με κάποιους του Old School εδω μέσα αλλά είμαι κάθετος και απόλυτα συμφωνος με την ιδέα το καινούριο γήπεδο να γίνει πρός έκθηση μεριά (και μην ξεχνάμε πως και οι κάτοικοι της παπαναστασίου είναι δίπλα μας οπότε ένας λόγος παραπάνω για να μένει άδειο το γηπεδάκι τους) ελπίζω να με καταλαβαίνετε.Ακόμα συμφωνώ πως ο βασιλιάς πρέπει να είναι στον θρόνο του έτσι? Η ιδέα για νέα ΤΟΥΜΠΑ-ΝΑΟ είναι τέλεια αλλά οι βάσεις υπάρχουν? Χρήματα? Μεγαλομέτοχοι? Εδώ ρε παιδιά διαπραγματευόμαστε για τον Χούτο(μη θέλοντας να τον μειώσω παιχτάρα είναι) και θέλουμε και γήπεδο? Μακάρι να γίνει κάτι και το όνειρο να μην μείνει στις σκονισμένες σελίδες αυτού του site.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Επειδή ως μέλος του ΑΣ πιστεύω ότι όχι μόνο θα πω τη γνώμη μου, αλλά θα ψηφίσω κιόλας, δηλαδή θα συν-αποφασίσω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, ας προετοιμάσω το έδαφος λέγοντας από τώρα κάποιες σκέψεις μου. Η γνώμη μου θα διαμορφωθεί από τις προτάσεις που θα γίνουν από τους ειδικούς και κατά πόσον αυτές οι προτάσεις θα με πείσουν για το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά και της Θεσσαλονίκης.
Θέλω υποδομές (μετρο, κλπ), χώρους εκμετάλλευσης, εστιατόρια, παιδότουπους και ότι άλλο μπορεί να προταθεί, γήπεδο προδιαγραφών ΟΥΕΦΑ και Τσου Λου (ανάλογα θα κρίνω τις προτάσεις). Δεν θέλω όμως να είναι σε κατοικημένη περιοχή. Μακριά από ΔΕΘ, Παλέ και Πανεπιστήμια (άσυλο κλπ πονηρές καταστάσεις). Εκτός κι αν υπάρξουν υγιείς προτάσεις που με πείσουν για το αντίθετο. Ωστόσο όπως τα βλέπω αυτή τη στιγμή τα πράγματα, είμαι πιο έτοιμος να δεχθώ πρόταση για γήπεδο εκτός πόλης παρά εντός. Οποιος θέλει να συναποφασίσει μια είναι η λύση "Μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ"

Διαφωνώ κάθετα για γήπεδο εκτός πολής και έχω και παράδειγμα το παλατάκι . Πιστεύω πως θα μας ζημιώσει απίστευτα σαν σύλλογο . Όσο για άσυλα κτλπ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα μεγάλο ρε συ αν και δεν καταλαβαίνω απολύτως τον κίνδυνο ίσως θα ήθελες να επεκταθείς λίγο παραπάνω . Ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη του ΑΣ να έχουν διαφορετική άποψη και λυπάμαι που δεν είμαι μέλος για να πάρω και εγώ μέρος σε μια τόσο σημαντική απόφαση  αλλά δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά δεν μπορώ .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

PAOK_VOLOS

• Guest
Μεχρι να γινει το νεο γηπεδο,το ασυλο θα εχει καταργηθεί...παμε παρακάτω...

Offline ved

• Αλλαγή
οσο ουτοπικο κ αν ακουγεται περι δεθ, ειναι ευχαριστο οτι καποιοι πετυχαμε να περασει αυτη η προταση κ να συζητιεται.

αλλωστε στο θεμα του γηπεδου θα κριθουν πολλοι, ανεξαρτητου θεσης.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θέλω ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης για το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της πόλης.

Θέλω να υψώνεται τόσο ψηλά που να το βλέπω μόλις βγαίνω απο το τούνελ της Κατερίνης.

Θέλω να πηγαίνω απο έξω και να το χαζευω 5 ώρες πριν απο το μάτς.

Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

Offline savage republic

• Βασικός
Γιατί συζητάμε για άλλους χώρους, όταν δεν έχει κλείσει το ζήτημα της νέας Τούμπας στον ίδιο χώρο, την Τούμπα;

Offline cure

• Αλλαγή
οσο ουτοπικο κ αν ακουγεται περι δεθ, ειναι ευχαριστο οτι καποιοι πετυχαμε να περασει αυτη η προταση κ να συζητιεται.

αλλωστε στο θεμα του γηπεδου θα κριθουν πολλοι, ανεξαρτητου θεσης.
Α ρε Θόδωρε, ώρες ώρες παρακαλάω να μην ασχοληθείς καθόλου με το γήπεδο, αλλά απ' την άλλη αν δεν ασχοληθείς εσύ δεν θα γίνει κιόλας.
Α ρε τι έχει να γίνει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
o ΠΑΟΚ δεν ειναι ο καυμενος ο θοδωρος κιουρ.
ειπαμε ολοι τον παμε,αλλοι πιο κολημενα αλλα το γηπεδο ειναι γηπεδο το μπασκετ ειναι μπασκετ η παε ειναι παε και ο ζαγορακης προεδρος της. μην σφηνωνουμε συνεχεια  σε κατι
 το δικο σου το μυαλο πηγε εκει το δικο μου στον ασ. αλλα οντως ολοι θα κριθουμε σε αυτο το μεγαλο θεμα και η παε μαζι.

μονο τον μπαλαφα μην μπλεξουμε.  :P

Argonath4

• Guest

¸íáò áðü ôïõò âáóéêïýò ëüãïõò ðïõ ðïëý äýóêïëá èá ìáò áöÞóïõí íá ãßíåé ôï íÝï ãÞðåäï óôçí ÄÅÈ åßíáé ôï åìðïñéêü êÝíôñï.

Áò ôï ðÜñïõìå ôï èÝìá áðü ôçí áñ÷Þ… ÃÞðåäï ÷ùñßò åìðïñéêÝò ÷ñÞóåéò (åìðïñéêü êÝíôñï äëä) äåí ãßíåôå êáèþò äåí Ý÷ïõìå ôá ëåöôÜ – åðåíäõôÞ þóôå íá ôï êÜíïõìå ìüíïé ìáò. ¢ñá ðÜìå óå äáíåéóìü êáé áíáãêáóôéêÜ èá áðïðëçñþíåôáé ôï êüóôïò êáôáóêåõçò ôïõ ãçðÝäïõ ìÝóù ôùí êáôáóôçìÜôùí ( åíïßêéá – ðïóïóôÜ êôë)

Óôçí ðåñéï÷Þ ôçò Ôïýìðáò ðáëåýåôå ôï èÝìá…   Óôçí ÄÅÈ üìùò ìÜëëïí ü÷é. ¸íá åìðïñéêü êÝíôñï óôçí áñ÷Þ ôïõ éóôïñéêïý êÝíôñïõ ôçò ðüëçò èá âñåé ðïëëïýò áíôéèÝôïõò ìå ôçí êáôáóêåõÞ ôïõ. ÁöÞóôå êáé ôï üôé Þäç ÷ôßæåôå Ýíá ìéêñü óôï êÝíôñï ôçò ðüëçò êáé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá ó÷åäéÜæïíôáé íá ãßíïõí áëëÜ 2…   

JamaicaN

• Guest
Αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι μας βλεπω αρκετα κοντα σε αποψεις και ενωμενους οπως το καλοκαιρι..μακαρι να μεινει ετσι....Το θεμα ειναι τεραστιας σημασιας

Προσωπικα δεν εχω προβλημα να γινει οποθδηποτε, αρκει να μας αρμοζει και να μας γιγαντωνει!

fatal_invasion

• Guest
γήπεδο στη ΔΕΘ,πολύ δύσκολα να γίνει.εδώ υπήρχαν αντιδράσεις από σκουλίκια στο να πάρουμε περιοχή στα ανατολικά για το αθλητικό κέντρο.

πιστεύετε ότι θα πάρουμε το κεντρο της πόλης,με υφυπουργό τον ξανθό,με νομάρχη και δημαρχο δηλωμένους και με τα σκουλίκια που θα ιδρύσουν μέχρι και οργάνωση κατά του τσιμέντου μέσα στα πόδια μας;

Σαν ιδέα φανταστική,αλλά πολύ δύσκολα υλοποιήσιμη.δεν εχουμε τιποτα να χάσουμε πάντως αν την κυνηγήσουμε.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Θέλω ένα γήπεδο στο κέντρο της πόλης για το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της πόλης.

Θέλω να υψώνεται τόσο ψηλά που να το βλέπω μόλις βγαίνω απο το τούνελ της Κατερίνης.

Θέλω να πηγαίνω απο έξω και να το χαζευω 5 ώρες πριν απο το μάτς.

Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

αν κι εγω το θεωρω σχεδον απιθανο να μπορεσουμε να παρουμε τον χωρο της δεθ για να κανουμε το νεο μας γηπεδο με βρισκουν απολυτα συμφωνο τα παραπανω που εγραψε ο Davids.ασε που μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δεν νομιζω να συζηταμε να παρουμε ολο το χωρο της δεθ.ενα κομματι για γηπεδο μονο φανταζομαι

παντως εφοσον δεν υπαρχει επενδυτης σημαινει οτι καποιος πρεπει να μας χτισει το γηπεδο με ανταποδοτικα οφελη.αρα,θα πρεπει να γινει κατι γρηγορα (οχι βιαστικα) αν οντως χτιζεται εμπορικο στο κεντρο και παμε για αλλα 2

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αραγε πόσοι από εσάς που γράφετε εδώ μέσα θα έχετε δικαίωμα ψήφου όταν έρθει η ώρα;

Όταν σας ζητήσει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ την γνώμη σας;

Σε αυτό μπορείτε να απαντήσετε; Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω και να γίνετε μέλη;

Να είστε κάποια μέρα και εσείς περήφανοι πως και εσείς πήρατε την απόφαση για το γήπεδο;

Θεωρούσατε τιμή πριν λίγους μήνες να είστε στο φιλικό με την Παρτιζάν γιατί τα έσοδα θα πηγαίνανε στο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα είχε χτιστεί με τα δικά σας λεφτά.

Δεν θα είναι τιμή να έχετε πάρει εσείς την απόφαση για το που, πως και πόσο θα είναι το γήπεδο;

Αυτό είναι το σημαντικό, το πρώτο βήμα. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα και των ραδιοφώνων.

Τα μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν για το που θα γίνει το γήπεδο, δεν θα παρθεί η απόφαση, ούτε στα ραδιόφωνα ούτε στα φόρουμ και τις καφετέριες.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ