Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
"BIZIM ΠΑΟΚ"............

(Ασχετο; Ναι, οκ....εχω πιει!)

Αλλα ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ" δεν μπορει παρα να εχει εδρα εκει ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
O Α.Σ. Ολυμπιακος πριν γινει το Καραισκακη δεν ειχε στην ιδιοκτησια
του κανενα οικοπεδο.
Το οικοπεδο ανηκε και ανηκει στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου
και χαριστικα παραχωρηθηκε στον Κοκκαλη για 50 χρονια, δηλαδη για παντα.

το γήπεδο έχει κλαπεί απο τον Εθνικό πειραιώς. μέχρι και όνομα του άλλαξαν σε εθνικο μανης για να τον σβήσουν τελείως. δε νομίζω να υπάρχουν άλλοι εκτός απ τις πινεζες που να μησούν το γαυρο περισσότερο.
Στα δικά μας. Απόφαση για το που θα γίνει το γήπεδο έχει δικαίωμα ο ερασιτέχνης.
Γνώμη, έχει ο κάθε ΠΑΟΚΤΖΗΣ που αγάπά την ομάδα του και πάει γήπεδο. Γνώμη όμως, και πολύ καλό είναι να υπάρχει. Η απόφαση είναι του Α.Σ.
Επίσης συμφωνώ πως η περιοχή της Δ.Ε.Θ. είναι η ενδεικτικότερη. 

Offline agraf

• Αλλαγή

δ)Πυλαια-διπλα στο παλατακι.Για μενα η ιδανικη λυση.Διπλα απο το παλατακι θα τελιωνει η επεκταση του μετρο

Euboia4, πού είδες να τελειώνει το μετρό στο παλατάκι; Η βασική γραμμή θα κάνει τέρμα στη Βότση και προβλέπεται να τελειώνει γύρω στο 2015. Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στην επέκταση. Δηλαδή περίπου στο 2020 (άν ποτέ γίνει, τώρα είναι στη φάση του σχεδιασμού).

Πραγματικά σε παρακαλώ να μου πεις που είδες ότι θα έχει μία μέρα στάση μετρό στο παλατάκι.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Για μενα το γηπεδο πρεπει να γινει στην Τουμπα...
Μπορει να γινει και μαλιστα με τις θεσεις που θελουμε(γυρω στις 50.000)..
Για το θεμα του παρκινγκ, δοξα τω Θεω ολοι λιγο πολυ βολευομαστε..
Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι σιγα σιγα διαφοροι πολιτικαντηδες, δημαρχοι, νομαρχες,με ενεργειες τους φροντιζουν να μειωνουν τον διαθεσιμο περιβαλοντα χωρο, "σπρωχνοντας" την ιδεα του κτισιματος εκτος πολης...
Ποιος ηταν ο λογος να κτιστουν εκει ολες αυτες οι αστειες κατασκευες,διπλα στον Ναο μαs(που ο δημος μπορουσε να τις κανει ανετα αλλου), και να παραχωρουσε αυτες τις εκτασεις για παρκινγ, το οποιο θα λειτουργουσε σε ολη την εβδομαδα, προσθετοντας τεραστεια εσοδα στον δημο?
Οι λογοι που επικαλεσθηκε ο κος Παπαδοπουλος για να μας πει οτι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να γινει στην Τουμπα,νομιζω οτι δεν ευσταθουν..Για την κυριοτητα του γηπεδου, να μας πει ποιος απο τους αλλους"συνεταιρους" μας θα πει οχι στο κτισιμο εκει...Οσο για το οτι μπορει να παθουμε το ιδιο με την αεκ που αφου γκρεμισε το γηπεδο της, μετα εγιναν οι ενστασεις και εμεινε απο γηπεδο, παλι νομιζω οτι πολυ απλα εμεις ΠΡΩΤΑ θα τακτοποιησουμε ΟΛΑ τα τυπικα, και μετα θα ριξουμε το γηπεδο...Η αεκ απλα το γκρεμισε, για να εκβιασει καταστασεις, χωρις να τακτοποιησει τις τυχον εκρεμοτητες(ουτε καν το ΟΚ των υπουργειων)..
Εννοειται οτι εγω υποστηριζω το χτισιμο του γηπεδου στην Τουμπα, κατα πρωτον για ιστορικους λογους, και κατα δευτερον για τις "ανεσεις" των μετακινησεων.Διαφορετικα θα αποφασιζα εκτος Θεσσαλονικης..
Δεν θελω το παιδι μου να παθει το ιδιο με μενα και οταν θα πηγαινει καμμια φορα στην Τουμπα να αναρωτιεται....
"Μα που μπορει να συνεβησαν αυτα που μου ελεγε ο πατερας μου? Που στο περιπου μπορει να ηταν ο ναος μας?"
Αυτο το παθαινω οταν περναω απο το συντριβανι....
Ειναι μια καποια γνωμη ενος καποιου ΠΑΟΚΤΣΗ....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline cure

• Αλλαγή
Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να καταλάβει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται από το λαό μας, ότι εμείς και μόνο εμείς θα αποφασίσουμε για το γήπεδο.

Καλύτερα να αποφασίσει ένας αγνός ΠΑΟΚτσής που δεν καταλαβαίνει πολλά από συντελεστές δόμησης κτλ αλλά κοιτάζει μόνο που είναι το καλύτερο, όπως το νιώθει, παρά τρεις τέσσερις χαρτογιακάδες που θα αναλύσουν 10 πίπες και θα βάλουν στη ζυγαριά με το ίδιο βάρος, το οικονομικό καλό του ΠΑΟΚ (εμπορικές χρήσεις) με το οπαδικό καλό του ΠΑΟΚ (50000 θέσεις και αλλάξτε πόλη, ασπρόμαυρη είναι όλη)

Μην υποτιμάτε τους εαυτούς σας. Κανείς δεν ξέρει το καλό του ΠΑΟΚ πιο πολύ από εσάς που τον αγαπάτε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline arwstos

• Αλλαγή
Για να εχουμε μια εικονα των στασεων του μετρο και των επεκτασεων που θα γινουν:

http://www.ametro.gr/files/pdf/AM_Thess_map_history.pdf

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

euboia4

• Guest

ä)Ðõëáéá-äéðëá óôï ðáëáôáêé.Ãéá ìåíá ç éäáíéêç ëõóç.Äéðëá áðï ôï ðáëáôáêé èá ôåëéùíåé ç åðåêôáóç ôïõ ìåôñï

Euboia4, ðïý åßäåò íá ôåëåéþíåé ôï ìåôñü óôï ðáëáôÜêé; Ç âáóéêÞ ãñáììÞ èá êÜíåé ôÝñìá óôç Âüôóç êáé ðñïâëÝðåôáé íá ôåëåéþíåé ãýñù óôï 2015. ÖáíôÜæïìáé èá áíáöÝñåóáé óôçí åðÝêôáóç. ÄçëáäÞ ðåñßðïõ óôï 2020 (Üí ðïôÝ ãßíåé, ôþñá åßíáé óôç öÜóç ôïõ ó÷åäéáóìïý).

ÐñáãìáôéêÜ óå ðáñáêáëþ íá ìïõ ðåéò ðïõ åßäåò üôé èá Ý÷åé ìßá ìÝñá óôÜóç ìåôñü óôï ðáëáôÜêé.

Èåóóáëïíßêç: Ôï ìåôñü èá öôÜóåé ìÝ÷ñé ôç Ìßêñá
Ìáêåäïíßá, 08.11.08

Óôçí ðåñéï÷Þ ôçò Ìßêñáò êáé óõãêåêñéìÝíá óå Ýêôáóç 130 óôñåììÜôùí ðïõ áðïäÝóìåõóå ç ÃåíéêÞ Ãñáììáôåßá Áèëçôéóìïý ðñüêåéôáé ôåëéêÜ íá êáôáóêåõáóôåß ï ôåñìáôéêüò óôáèìüò ôçò ãñáììÞò åðÝêôáóçò ôïõ ìåôñü óôçí ÊáëáìáñéÜ ìÞêïõò 6 ÷ëì. Ôçí ðñüôáóç, ðïõ Ýãéíå äåêôÞ, êáôÝèåóå ï äÞìïò ÊáëáìáñéÜò óôçí åôáéñåßá Áôôéêü Ìåôñü, ìåôÜ ôçí áíáêïßíùóç ôçò áðïäÝóìåõóçò ôïõ ÷þñïõ, ðïõ Þôáí ÷áñáêôçñéóìÝíç ãéá áèëçôéêÝò åãêáôáóôÜóåéò.

Ç äéïßêçóç ôçò Áôôéêü Ìåôñü äÝ÷èçêå ôçí ðñüôáóç, ç ïðïßá óçìåéùôÝïí äéåõêïëýíåé êáé ôçí åðÝêôáóç ðñïò ôï áåñïäñüìéï êáé áðïöÜóéóå íá âÜëåé óå ðñþôç ðñïôåñáéüôçôá ôçí åðÝêôáóç ôçò ãñáììÞò ãéá ôçí ÊáëáìáñéÜ. Óýìöùíá ìå ôïí äÞìáñ÷ï ×ñéóôüäïõëï Ïéêïíïìßäç Ýðåéôá áðü áßôçóç ôçò Áôôéêü Ìåôñü êáé ìå áðüöáóç ôïõ äçìïôéêïý óõìâïõëßïõ êáèïñßóôçêáí ïé èÝóåéò ôùí óôáèìþí êáé ïíïìÜóèçêáí (ÊáëáìáñéÜ - Áñåôóïý - Í. ÊñÞíç - Ìßêñá).

ÔÁ ÐÑÙÔÁ ÅÑÃÁ

ÓÞìåñá Ý÷åé ïëïêëçñùèåß ç ôïðïãñáöéêÞ ìåëÝôç ôçò ðåñéï÷Þò êáé ðñïóáñìüóèçêå ìÝóá óå áõôÞí êáé ç ìåëÝôç ôçò ïäïý Ðüíôïõ, ôçí ïðïßá Ý÷åé óõíôÜîåé ç ôå÷íéêÞ õðçñåóßá ôïõ äÞìïõ, åíþ åêðïíåßôáé ç ãåùëïãéêÞ ìåëÝôç. ÌÜëéóôá, îåêßíçóáí ïé ðñþôåò åñãáóßåò ôùí 19 ãåùôñÞóåùí âÜèïõò 40 ìÝôñùí óôéò ðåñéï÷Ýò ôùí óôáèìþí êáé ôïõ Üîïíá ôïõ ìåôñü.

ÐáñÜëëçëá, óõíôÜóóïíôáé ôá ôåý÷ç äçìïðñÜôçóçò ôçò ìåëÝôçò åðÝêôáóçò ôïõ ìåôñü, ìåôÜ ôçí Ýãêñéóç ôçò ïðïßáò èá ãßíåé ç áðáëëïôñßùóç ôçò ðåñéï÷Þò.
Ìå ðñüôáóç ðÜíôùò ôïõ äÞìïõ ÊáëáìáñéÜò, ï Ïñãáíéóìüò Èåóóáëïíßêçò êáèüñéóå “÷ñÞóåéò êáé üñïõò äüìçóçò ãéá ôçí êáôáóêåõÞ áìáîïóôáóßïõ ìåôñü êáé óôáèìïý ìåôåðéâßâáóçò óôçí ðåñéï÷Þ ôçò Ìßêñáò”, åíþ áíáìÝíåôáé ç áðüöáóç ôïõ õðïõñãïý ÐÅ×ÙÄÅ Ãéþñãïõ ÓïõöëéÜ, ï ïðïßïò Ý÷åé äçëþóåé åðáíåéëçììÝíá üôé ç åðÝêôáóç ðñïò ÊáëáìáñéÜ èá ÷ñçìáôïäïôçèåß áðü ôï ÅÓÐÁ ìå ôï ðïóü ôùí 460 åêáôïììýñéá åõñþ.

Ö.Ó.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
γήπεδο στη ΔΕΘ,πολύ δύσκολα να γίνει.εδώ υπήρχαν αντιδράσεις από σκουλίκια στο να πάρουμε περιοχή στα ανατολικά για το αθλητικό κέντρο.

πιστεύετε ότι θα πάρουμε το κεντρο της πόλης,με υφυπουργό τον ξανθό,με νομάρχη και δημαρχο δηλωμένους και με τα σκουλίκια που θα ιδρύσουν μέχρι και οργάνωση κατά του τσιμέντου μέσα στα πόδια μας;

Σαν ιδέα φανταστική,αλλά πολύ δύσκολα υλοποιήσιμη.δεν εχουμε τιποτα να χάσουμε πάντως αν την κυνηγήσουμε.

Ξεκινησαν κιολας τα λικια.. παρτε τι λενε σε φορουμ τους...

Χώρια που οποιαδήποτε ανταλλαγή του οικοπέδου της τούμπας με αυτό της ΔΕΘ είναι ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ολκής.

Γι' αυτό εγώ δεν ανησυχώ... Μια χαρά γηπεδάκι μπορούν να φτιάξουν οι τούρκοι στο καρατάσου ή στο παύλου μελά και ευχαριστημένοι να είναι. Κάνουν και το αθλητικό τους κέντρο δυτικά (μεσήμβρια) οπότε γίνονται δύο πόλοι στην πόλη και γινόμαστε οι κυρίαρχοι όλης της κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης ( η οποία και με βάση όλες τις μελέτες πρόκειται να κάνει το μεγάλο αναπτυξιακό και πληθυσμιακό μπαμ τις επόμενες δεκαετίες).
http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2039&start=0

Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε πουστοσκουλικα!

Offline ved

• Αλλαγή
καποιοι νομιζουν οτι αν κανουμε γηπεδο στα χωραφια  εξω απο την πολη θα εχει 20.000 θεσεις παρκινγκ εξω απο το γηπεδο να τους περιμενουν

οποιος ηταν φετος στο ΠΑΟΚ πανιωνιος στο μπασκετ με 7,500 κοσμο ξερει και καταλαβε  οτι πυλαια- γηπεδο ποδοσφαιρου 40,000 θεσεων  - και αμαξι δεν γινονται απλα...επισης μετρο στην μικρα ποτε θα γινει και τι σχεση εχουν με το παλατακι παλι δεν πολυκαταλαβαινω τον συνδιασμο.

ευβοια 3 ερωτησεις για σενα.

1) ποσο συχνα ερχεσαι στην τουμπα.

2) ποσο συχνα ερχεσαι στο παλατακι.

3) ποσο καλα ξερεις την πολη τα μερη και τις συγκοινωνιες της.

και επειδη φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις απλα θελω να πω οτι καλο θα ηταν να εχουμε καλη γνωση των θεματων πριν επιμεινουμε σε κατι,,γιατι ρε φιλε, μου κανει μεγαλη εντυπωση η μονιμη προσηλωση σου σε αυτο το τοπικ με αυτην την αποψη ενω σε αλλα θεματα δεν γραφεις.

υγ. τον παπαδοπουλο θα τον αφησω σημερα αλλα θα περιμενω.

bagos1

• Guest
Τζάμπα καθόμαστε και μιλάμε για γήπεδο μιας και το θέμα μπένει σε λάθος βάση. Πρέπει να μιλάμε για εμπορικό κέντρο και αυτό γιατι κανένας δεν θα μας πεί πάρτε 100 εκατομυρια ευρώ και χτίστε ένα γήπεδο όπου εσείς θέλετε και όπως βλέπουμε και στο θέμα του βάζελου αλλα και τις αεκ ειναι στενα συνδεδεμένα το θέμα γήπεδο και εμπορικό κέντρο.  και όσον αφορά το θέμα οτι και καλά θα ψηφίσουνε τα μέλη του ΑΣ για το που θα γίνει το γήπεδο μου φαίνετε μπούρδες και ναχαμε να λέγαμε.. να ειστε σίγουροι οτι τα μέλη απλά θα επικυρώσουνε με την ψήφο τους μια πρόταση.  το θέμα είναι καθαρά οικονομικό κανείς δεν χαρίζει δεκάδες εκατομύρια χωρίς αντάλαγμα και ειδικά στις μέρες μας οπου ακόμα και οι τράπεζες δεν διαθέτουνε ρευστό ένας λόγος παραπάνω.

euboia4

• Guest
καποιοι νομιζουν οτι αν κανουμε γηπεδο στα χωραφια  εξω απο την πολη θα εχει 20.000 θεσεις παρκινγκ εξω απο το γηπεδο να τους περιμενουν

οποιος ηταν φετος στο ΠΑΟΚ πανιωνιος στο μπασκετ με 7,500 κοσμο ξερει και καταλαβε  οτι πυλαια- γηπεδο ποδοσφαιρου 40,000 θεσεων  - και αμαξι δεν γινονται απλα...επισης μετρο στην μικρα ποτε θα γινει και τι σχεση εχουν με το παλατακι παλι δεν πολυκαταλαβαινω τον συνδιασμο.

ευβοια 3 ερωτησεις για σενα.

1) ποσο συχνα ερχεσαι στην τουμπα.

2) ποσο συχνα ερχεσαι στο παλατακι.

3) ποσο καλα ξερεις την πολη τα μερη και τις συγκοινωνιες της.

και επειδη φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις απλα θελω να πω οτι καλο θα ηταν να εχουμε καλη γνωση των θεματων πριν επιμεινουμε σε κατι,,γιατι ρε φιλε, μου κανει μεγαλη εντυπωση η μονιμη προσηλωση σου σε αυτο το τοπικ με αυτην την αποψη ενω σε αλλα θεματα δεν γραφεις.

υγ. τον παπαδοπουλο θα τον αφησω σημερα αλλα θα περιμενω.
1)εχω ανεβει μολις 4 φορες και μαλιστα σε ματς με τον γαυρο,και μια φορα εμεινα μικρο διαστημα στην Θεσσαλονικη λογο μεταπτυχιακου της πρηων μου
2)Ποτε δεν εχω παει στο παλατακι,μια φορα μονο περαστικος και εμεινα μαλακας που οι φιλοι μου με ειχαν πρηξει ποσο μακρια ειναι,διπλα στην Κρινη ειναι ελεος
3)το γηπεδο θα αργησει αρκετα να γινει και δεν πρεπει να εχουμε το πως ειναι τωρα η κατασταση αλλα πως σε 10 χρονια.
Αλλα οπως εγραψα πιο πανω θεωρω οτι στο παλατακι ειναι η ιδανικη λυση αλλα ασφαλως μπορει να ειμαι και λαθος.
Το οτι εχω μια εμμονη με νεο γηπεδο ειναι αληθεια αλλα πρεπει να καταλαβουμε την τεραστια σημασια του γηπεδου για το μελλον της ομαδας μας.Εχει μπει το νερο στο αυλακι με την διοικηση του ζαγορακη αλλα εαν συνεχιζουμε να μενουμε πισω σε μπατζετ και υποδομη(και τα δυο εχουν αμεση σχεση με το νεο γηπεδο)αργα η γρηγορα θα εχει μεγαλο κοστος για την ομαδα μας.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

αρωστε

O Α.Σ. Ολυμπιακος πριν γινει το Καραισκακη δεν ειχε στην ιδιοκτησια
του κανενα οικοπεδο.
Το οικοπεδο ανηκε και ανηκει στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου
και χαριστικα παραχωρηθηκε στον Κοκκαλη για 50 χρονια, δηλαδη για παντα.

Ειχε στο ρεντη και μαλιστα ειχαν γινει σχεδια για το νεο τους γηπεδο εκει αλλα ο απατεωνας τους εγραψε ολους(τοσο ζωα ειναι)και εφτιαξε την καραισκακη ΑΕ που ανηκει σε αυτον παραμεριζοντας ΑΣ γαυρο, ΕΟΕ, εθνικο για προσωπικο του οφελος
« Last Edit: February 11, 2009, 23:09:10 by euboia4 »

Offline cure

• Αλλαγή
και όσον αφορά το θέμα οτι και καλά θα ψηφίσουνε τα μέλη του ΑΣ για το που θα γίνει το γήπεδο μου φαίνετε μπούρδες και ναχαμε να λέγαμε.. να ειστε σίγουροι οτι τα μέλη απλά θα επικυρώσουνε με την ψήφο τους μια πρόταση.  
Ναι φυσικά θα επικυρώσουνε μια πρόταση, αλλά μπούρδες η ψήφος των μελών του ΑΣ; Μάλλον τα έχεις ψιλομπερδέψει.
Δεν λέμε ότι θα πάω ως μέλος του ΑΣ θα πω το όνειρό μου και θα γίνει πραγματικότητα. Λέμε ότι από τις προτάσεις που θα γίνουν, τα μέλη και μόνο αυτά θα επιλέξουν την καλύτερη δυνατή.

Αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει αυτό και όλοι θα πάμε σαν χάνοι και θα ψηφίσουμε κάτι χωρίς να το καταλάβουμε πλήρως, κάνωντας κάποιους πλούσιους εν αγνοία μας, απλά κάνεις λάθος.
Εκτός βέβαια αν μείνουμε εμείς κι εμείς και με λίγες εγγραφές καθοριστεί το αποτέλεσμα, όπως οι νίκες κατσαρή. Άλλο αυτό, αλλά δεν φταίνε τα μέλη του ΑΣ για την απάθεια άλλων

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Τζάμπα καθόμαστε και μιλάμε για γήπεδο μιας και το θέμα μπένει σε λάθος βάση. Πρέπει να μιλάμε για εμπορικό κέντρο και αυτό γιατι κανένας δεν θα μας πεί πάρτε 100 εκατομυρια ευρώ και χτίστε ένα γήπεδο όπου εσείς θέλετε και όπως βλέπουμε και στο θέμα του βάζελου αλλα και τις αεκ ειναι στενα συνδεδεμένα το θέμα γήπεδο και εμπορικό κέντρο.  και όσον αφορά το θέμα οτι και καλά θα ψηφίσουνε τα μέλη του ΑΣ για το που θα γίνει το γήπεδο μου φαίνετε μπούρδες και ναχαμε να λέγαμε.. να ειστε σίγουροι οτι τα μέλη απλά θα επικυρώσουνε με την ψήφο τους μια πρόταση.  το θέμα είναι καθαρά οικονομικό κανείς δεν χαρίζει δεκάδες εκατομύρια χωρίς αντάλαγμα και ειδικά στις μέρες μας οπου ακόμα και οι τράπεζες δεν διαθέτουνε ρευστό ένας λόγος παραπάνω.

Το οικονομικο ειναι πολυ σοβαρο αλλα αυτο που λες μου ακουγεται λιγο μοιρολατρικο. Πιστευω οτι το βασικο ειναι τι συμφερει στον λαο και στις μελλοντικες γενιες των ΠΑΟΚτσηδων και οχι τι συμφερει τους τραπεζιτες. Αν ο λαος του ΠΑΟΚ ξερει τι θελει τοτε εχει την δυναμη να το επιβαλλει γιατι στο κατω-κατω αυτος πληρωνει τις επιχειρησεις στα εμπορικα κεντρα αλλα και εμμεσο-αμεσους φορους στο κρατος...

Offline cure

• Αλλαγή
... και να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο φίλος ΠunderAOgroundK (τι τρελό Nick έχεις ρε φίλε; ) πως είναι αυτονόητο ότι η Χ τράπεζε που θα το χρηματοδοτήσει θα κονομήσει τρελά. Εμείς ως λαός όμως θα πρέπει να εξισορροπήσουμε το κέρδος τους με το όφελος του ΠΑΟΚ.
Αλλιώς θα μας κατεβάσουν και τα παντελόνια.
Ας βγάλουν κι αυτοί αλλά να κερδίσουμε όλοι. Αυτό είναι το σκεπτικό, απλά

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
... και να συμπληρώσω σε αυτά που λέει ο φίλος ΠunderAOgroundK (τι τρελό Nick έχεις ρε φίλε; )

Και το δικο σου ειναι πολυ καλο  ;D

Συγγνωμη για το οφ τοπικ

Offline agraf

• Αλλαγή

[ (Καλαμαριά - Αρετσού - Ν. Κρήνη - Μίκρα)

Euboia4, κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Δηλαδή πισυεύεις ότι θα μας βολεύει μία στάση μετρό κάπου στη Μίκρα (κάτσε να δούμε πού ακριβώς) για να πηγαίνουμε με τα πόδια από εκεί κάπου προς το παλατάκι;
Και όλα αυτά για την προέκταση η οποία θα είναι έτοιμη (;) σε 10 χρόνια ίσως και πιο πολύ.

Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με αυτήν την ιδέα.

Offline Geo

• Αλλαγή

Ξεκινησαν κιολας τα λικια.. παρτε τι λενε σε φορουμ τους...

Χώρια που οποιαδήποτε ανταλλαγή του οικοπέδου της τούμπας με αυτό της ΔΕΘ είναι ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ολκής.

http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2039&start=0

Ε λοιπόν αν δεν χτιστεί η Νέα Τούμπα στην Τούμπα, .....θα γίνει αυτό αυτό ακριβώς που φοβάστε βρωμοσκούλικα, εκεί στη ΔΕΘ.

Ούτε ανατολικά, ούτε δυτικά...just στο κέντρο.

... γιατί μην ξεχνάτε ....ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυτικά θα έχουμε το προπονητικό

Ανατολικά το παλατάκι

Στο κέντρο Το γήπεδο του ποδοσφαίρου.

Η πόλη μας ανήκει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ωραίος capri...  ;) Nομίζω κανείς δεν το έχει σκεφτεί έτσι μέχρι τώρα...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Δυτικά θα έχουμε το προπονητικό

Ανατολικά το παλατάκι

Στο κέντρο Το γήπεδο του ποδοσφαίρου.

Η πόλη μας ανήκει
Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι.

Υγ: Οι αποψεις του paokcure εχουν αρκετο ενδιαφερον.