Για μενα το γηπεδο πρεπει να γινει στην Τουμπα...
Μπορει να γινει και μαλιστα με τις θεσεις που θελουμε(γυρω στις 50.000)..
Για το θεμα του παρκινγκ, δοξα τω Θεω ολοι λιγο πολυ βολευομαστε..
Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι σιγα σιγα διαφοροι πολιτικαντηδες, δημαρχοι, νομαρχες,με ενεργειες τους φροντιζουν να μειωνουν τον διαθεσιμο περιβαλοντα χωρο, "σπρωχνοντας" την ιδεα του κτισιματος εκτος πολης...
Ποιος ηταν ο λογος να κτιστουν εκει ολες αυτες οι αστειες κατασκευες,διπλα στον Ναο μαs(που ο δημος μπορουσε να τις κανει ανετα αλλου), και να παραχωρουσε αυτες τις εκτασεις για παρκινγ, το οποιο θα λειτουργουσε σε ολη την εβδομαδα, προσθετοντας τεραστεια εσοδα στον δημο?
Οι λογοι που επικαλεσθηκε ο κος Παπαδοπουλος για να μας πει οτι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να γινει στην Τουμπα,νομιζω οτι δεν ευσταθουν..Για την κυριοτητα του γηπεδου, να μας πει ποιος απο τους αλλους"συνεταιρους" μας θα πει οχι στο κτισιμο εκει...Οσο για το οτι μπορει να παθουμε το ιδιο με την αεκ που αφου γκρεμισε το γηπεδο της, μετα εγιναν οι ενστασεις και εμεινε απο γηπεδο, παλι νομιζω οτι πολυ απλα εμεις ΠΡΩΤΑ θα τακτοποιησουμε ΟΛΑ τα τυπικα, και μετα θα ριξουμε το γηπεδο...Η αεκ απλα το γκρεμισε, για να εκβιασει καταστασεις, χωρις να τακτοποιησει τις τυχον εκρεμοτητες(ουτε καν το ΟΚ των υπουργειων)..
Εννοειται οτι εγω υποστηριζω το χτισιμο του γηπεδου στην Τουμπα, κατα πρωτον για ιστορικους λογους, και κατα δευτερον για τις "ανεσεις" των μετακινησεων.Διαφορετικα θα αποφασιζα εκτος Θεσσαλονικης..
Δεν θελω το παιδι μου να παθει το ιδιο με μενα και οταν θα πηγαινει καμμια φορα στην Τουμπα να αναρωτιεται....
"Μα που μπορει να συνεβησαν αυτα που μου ελεγε ο πατερας μου? Που στο περιπου μπορει να ηταν ο ναος μας?"
Αυτο το παθαινω οταν περναω απο το συντριβανι....
Ειναι μια καποια γνωμη ενος καποιου ΠΑΟΚΤΣΗ....