File georgie-4 pou eisai kai apo germania, exeis dei polles omades na xtizoun ghpeda kai na exoun to apaitoumeno poso sta tameia tous? Oles extisan me daneia kai summetoxo tis kataskeuastikes kai eggyhths se polles omades mphke o dhmos ths polhs....epeidh omws sthn ellada den yparxei autodioikhsh se tetoio ba8mo, eggyhths mporei na mpei to kratos kai oxi pros olo to poso arkei to 1/3 h to 1/4!
Pisteueis oti h Duisburg exei pio polu kosmo apo ton PAOK? h mallon exei pio polu dumanikh?
Mia omadoula ths seiras einai kai omws extise GHPEDO 33.000 bebaia alla GHPEDO kai mono me daneia parakalw!
Ta paradeigmata sthn germania alla kai sthn ollandia einai arketa.
Gia pio logo den mporei na parei daneio o erasitexnhs? yparxei nomiko problima pou den gnwrizoume?
Gia pio logo na mhn balei upo8hkh to ghpedo? h mallon giati na mhn baleis thn kataskeuastikh etaireia metoxo gia 50 xronia sto ghpedo? metoxo oxi afentiko omws... Dhladh to montelo ths 49xornhs idiokthsias tou ghpedou apo mia X etaireia einai kalytero apo thn ypo8hkh? einai kalutero oikonomiko montelo?
Mallon as to diatupwsw diaforetika....mporeis na mou ekshghseis giati ta oikonomika montela pou xrhsimopoiountai sthn ollandia h sthn germania den einai efikta sthn ellada? Etsi gia na mou fugei h aporia oxi tipota allo.
pavlosk
Pavlosk an pareis daneio kai valeis ypothiki tin Toumba,einai o sxedon sigouro oti tha tin xaseis.
Gia na mathete kai orismena pragmata ta daneia exoune ena sygkekrimeno xroniko orizonta, o opoios spania pernaei ta 10-15 xronia. Avto simainei oti o PAOK me ena daneio egw lew 60.000.000 giati as ypothesousme oti ta 20.000.000 ta dinei to kratos(me kamia panagia alla...) tha xreiastei o PAOK na katavalei peripou 5,5 ek to xrono gia tin apoplirwmi tou epi 12 xronia. Avto simainei pws an o PAOK px den vgei Championsleague i se mia xronia ypovivastei i den kserw kai egw ti gieni,alla den ferei esoda, ta 5,5 ek den mporoune na kalyfthoun. An den kalyfthoun erxontai ta ntavatzilikia, kai mazevontai ola avta siga siga kai sto telos to XANEIS to gipedo, giati YPOTHIKI simainei mexri na apoplirwseis to DANEIO anikei stin TRAPEZA to GIPEDO.
Me to sxedio tou Goumenou, o AS PAOK exontas to oikopedo(panta yperisxyei avto tou ktismatos) dinei tin xrisi se mia trapeza pou tha dwsei ta kefalaia gia tin dimiourgia tis neas Toumbas. Dinei loipon i trapeza ta 80.000.000 kai sou leei, krata esy to gipedo PAOK me ta esoda OLA dika sou kai me to meridio pou analogei ston AS, pare kai kana magazaki apo tous Emporikous Xwrous, kai tous ypoloipous xwrous tha tous ekmetalevomai egw gia 49 xronia. Me avto ton tropo tha kataferei o PAOK 2 pragmata :
1. Apoplirwnei to "daneio" xwris na dwsei dekara tsakisti, me emporikous xwrous pou etsi kai alliws den eixe kai kanoun ta gipedo mas omorfotero
2. Ton PAOK den ton endiaferei an telika tha vgalei ta 80.000.000 i etaireia apo tin ekmetallevsi ton emporikwn xwrwn i OXI. To an tha kataferei na mazepsei ta kefalaia pou edwse einai diko tis provlima kai se kamia periptwsi den tha thesei se kindyno to GIPEDO mas, Einai to risko pou analamvanei o Trapezikos Omilos.
Oso gia tin Germania den mporeis na sygkrineis ta mila me ta portokalia.
Pane eksigise ston Kanaraki
edit by chris=POLLES FORES BRE XRYSO MU PALIKARI KAI EGO KAI O BILLYS SU TONISAME NA MHN XRHSIMOPOIEIES TO ONOMA TU PROEDROU THS 8YRAS 4 OPOU KAI OPOS NOMIZEIS ESY SAN THN PHGH TON KAKON TU PAOK as poume..h san kati allo..pantws sigoura me ypainigmus..KATANTAEI KOURASTIKO.ektos kai an ton ksereis prosopika h exeis paei FACE TO FACE apo thn palaion patrwn germanu 39 2os orofos .oxi tipote allo alla apo tus ORGANWMENUS OPADOUS h MEGISTH pleiopshfia tus einai KATA TU GHPEDOU APO TON GUMENO opos exei ekfrastei mesw ANAKOINWSEWN TUS.OXI den enoo na arxisoume na anaferoume kai ta onomata syndesmiton ths neapolhs,hlioupolhs,lemmy,bem k den kserw POSON akoma.MALLON OLWN afou OLOI oi syndesmoi LIGOUS MHNES noritera eixan eksedwsei KOINH anakoinwsh epi tu 8ematos.kai fysika DEN einai MONO oi organwmenoi alla kai h PLEIOPSHFIA ton aplon fila8lwn pu einai KATA TU NEOU GHPEDOU ME GUMENO PROEDRO-DIAXEIRISTH-NOIKOKYRH. Y.G. 8a me endiefere pragmatika h topo8ethsh su gia ton kanarakh sthn enothta "syndesmoi".oti i Toumba apo edw kai pera tha legete Gipedo Vodafone i Gipedo Interamerican.,..

Ta esoda pou exoune stin Germania emeis ta fadazomaste...
To kostos kataskevis stin Ellada einai fysika poly megalytero apoti stin Germania, tha exeis dei kala pws xtizoun avtoi kai me ti ylika..
Meta o Germanos filathlos exei alli logiki kai min mou peite oti tha to kaname kai emeis, giati o PAOKtshs otan einai na valei to xeri stin tsepi eksafanizete...eite einai paragontas eite filathlos aplos...
O Germanos file mou pavlosk edine 1000 € 100.000 € gia na parei ena touvlo gia to gipedo, an sou pei o Goumenos ela pare touvla tha gelasei kai to pardalo katsiki. Ase pou tha poume lefta den dinoume se avton...tha perimenoume mia agni,PAOKtsidiki kai disekatomyriouxa diioikisi...dld gipedo to 3012....
Egw den thelw na pw stirikste to goumeno gia to gipedo, opou logika yparxei kaxypospia, avto pou thelw na pw einai oti to PLANO tou Goumenou einai to kalytero.
An ithele na mas klepsei tha mporouse na to kanei kai me kratika kefalaia...oxi me trapezika..
Anoikse lae tou PAOK ena logariasmo stin Trapeza tis Ellados yper anegersis tou NEou gipedou, an mazevtoune panw apo 500.000 tha vgw gymnos stin Aristotelous na piw kafe...Ksexasa den yparxei orama...POu poulane na paroume ligo? I Duisburg exei orama?
Goumeno ton Mpoulo..OLOI DIARKEIAS !
EDIT : Re Pavlosk exeis mpei pote se trapeza na pareis daneio?
O erasitexnis pws tha parei daneio? Exei eksasfalismena esoda? Tha valei ypothiki palataki kai Toumba?
YPOTHIKI FILE MOU SIMAINEI OTI TO GIPEDO ANIKEI STIN TRAPEZA MEXRI NA APOPLIRWSEIS TO DANEIO...an kati paei strava kai den mporeis PAEI to GIPEDO...se tsantiri tha paizeis.
Kanenas erasitexnis den exei dikaiwma daneiou.