Όσον αφορά για το θέμα του γηπέδου, να ξέρεις ότι μιλάω όπως πρέπει εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.
Εϊναι προφανές ότι μπήκες εδώ μέσα, έγραψες αποκλειστικά 6 μηνύματα, στα θέματα που ποστάρω εγώ, και φυσικά η παρουσία σου θεωρείται για μένα διατεταγμένη υπηρεσία.
Δυστυχώς για σένα, όσο και να ψάξεις, δεν πρόκειται να βρείς τίποτα μεμπτό εναντίον μου. Σας αφήνω να φαντάζεστε παντού αντιπαλότητες και ίντριγκες.
Χαίρομαι πολύ που είσαι πετυχημένος επαγγελματίας. Μακάρι να πάς ακόμα καλύτερα. Γιατί μας το λές όμως;
Αν δεν θέλεις επι του προσωπικού αντιπαράθεση, σταμάτα να λειτουργείς σαν πράκτορας και λειτούργησε σαν ενεργό μέλος του forum. Μπες και σε κανένα άλλο topic, ή μήπως εγώ είμαι η αποκλειστική σου ευθύνη;
Τέλος επειδή λές αόριστες ανακρίβεις, σε καλώ να βρείς έστω και μία φράση στην οποία μιλάω με υποτιμητικό τρόπο για τον Χρυσό Δικέφαλο, είτε όταν ήμουν εκεί, είτε και όταν διαγράφηκα.
Μέχρι τότε, εγώ ετοιμάζω σε τόμους όλα τα κολακευτικά σχόλια που έχω κατα καιρούς κάνει, ακόμα και όταν με διέγραψαν κάποιοι, ακόμα και υπο τις συνθήκες που διαγράφηκα, ακόμα και παρά την θέληση του 90% της Γενικής Συνέλευσης του Χρυσού Δικέφαλου. Γι'αυτό, ενημερώσου αν θέλεις, και την επόμενη φορά να είσαι διαβασμένος. Επειδή μάλιστα με αναγκάζεις με τη στάση σου να αμυνθώ, πρόσεξε πάρα πολύ, γιατί θα πώ και τον λόγο για τον οποίο διαγράφηκα, και τότε να είσαι σίγουρος ότι ο χαμένος στην όλη ιστορία δεν θα είμαι εγώ.
Αν λοιπόν αγαπάς τον Χρυσό Δικέφαλο, επειδή εγώ ακόμα τον αγαπώ γιατί τον πίστεψα και έχω και φίλους εκεί μέσα, και δεν έχω καμμία αντιπαλότητα, σιώπησε. Για το δικό σου καλό και το καλό του σωματείου που βρίσκεσαι.
Συγνώμη απο τους φίλους για το off topic, αλλά μόνο εδώ ταίριαζε η απάντηση.
ΥΓ
Bobmaster, την επόμενη φορά που θα με προκαλέσεις, θα έχω όλο το δικαίωμα να κάνω κάποιους ρόμπες. Φιλικά το λέω και για να προστατεύσω τον εαυτό μου, δεν είναι απειλή.