Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
+1926

και για τον χομο να πω οτι γηπεδο χωρις ενωμενο το οπαδικο κινημα δεν γινεται,,,
εμεις ειμαστε αυτοι που θα μπουμε μπροσταρηδες για να απαιτησουμε επιταχυνση  διαδικασιων ξεπερασμα γραφειοκρατικων εμποδιων και οποιων νομικων αλλαγων χρειαζεται.

και το οπαδικο κινημα ενωμενο συσπειρωμενο και ισχυρο μονο για νεο γηπεδο στην τουμπα θα εχουμε.

ετσι ειναι τα πραγματα απλα και το ξερετε ολοι.

μονο με εμας ενωμενους διπλα της η διοικηση θα μπορεσει να πετυχει ενα τετοιο μεγαλο εγχειρημα...

euboia4

• Guest
Έυβοια τα γήπεδα που πόσταρες τι χωρητικότητες έχουν; Ξεπερνάει κάποιο απ'αυτά τις 30-35 χιλιάδες θέσεις; Μη βλακαμίζουμε τη συζήτηση, βάλε άμα είναι καμιά φωτό του Αστέρα ή της Φενέρ... Δε νομίζω κάνας ΠΑΟΚτσής να επιθυμεί το νέο γήπεδο της ομάδας να είναι ερείπιο, τον αφρό θα θέλει.

Καλώς ή κακώς (καλώς για μένα) ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να έχει γήπεδο πάνω από 35, έστω 40.000 θέσεις, που είναι άλλωστε και ιστορικά το maximum της χωρητικότητας και του υπάρχοντος γηπέδου. Αυτό εννοούν κάποιοι όταν λένε ειρωνικά ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γήπεδο 10.000 θέσεων... Με την υπάρχουσα χωρητικότητα καλύπτονται στο απόλυτο οι ανάγκες μας.

Τζωρτζ για να σου απαντήσω στην απορία σου πλαγίως, αντιπαρερχόμενος το σχόλιο για τον κυρ-Μήτσο, αυτός που πρέπει να λάβει την απόφαση ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι ο λαός του ΠΑΟΚ και κανέις άλλος. Το καταστατικό του συλλόγου εξάλλου το προβλέπει. Μην ξεχνάς ότι κάποτε καποιοι που τώρα βρίσκονται υπόδικοι επιχείρησαν να πάρουν και το γήπεδο μαζί με τις τύχες της ομάδας, υποσχόμενοι και αυτοί λαγούς με πετραχήλια... Αυτό βέβαια προυποθέτει κάποια υπαυθυνότητα και συνέπεια από την πλευρά των οπαδών, που μέχρι στιγμής όμως δεν την έχουμε επιδείξει σα λαός.

Και για να προλάβω διάφορους καλοθελητές με τάχα μου περιορισμένη νοημοσύνη και αντιληπτικότητα, αυτό ΔΕΝ είναι σπόντα για την υπάρχουσα διοίκηση.
ναι,η υπαρχουσα χωρητικοτητα καλυπτει η αναγκες μας αλλα βαζει και φρενο στην αναπτυξη μας
το γηπεδο της καιζερλισπορ 33000 θεσεων τελικου κοστους 30 εκατ.ευρω που ποσταρα πιστευω οτι ειναι σχεδον ιδανικο(ιδανικο για μενα 35000 θεσεων και με δυνατοτητα μελοντικης αυξησης της χωρητικοτητας)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το κλειδι ειναι να ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που θα αποφασισουμε..........

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ δεν διαφωνώ καθόλου με τον vedder εκτός από ένα κομβικό σημείο. Στο πόσο μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να επηρρεάσει αποφάσεις, όντας ανενημέρωτος και ζαμανφουτίστας.
Η απόφαση του κατσαρή είναι ειλημμένη και στο τελευταίο τεύχος του PAOK Magazine ανέφερε ρητά και καθαρά πως "το σχέδιο είναι να κάνουν γήπεδο αλλού και να πουλήσουν αναγκαστικά το φιλέτο της Τούμπας. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα έχει χασούρα πουλώντας το, αφού είναι πραγματικά φιλέτο και δεν συγκρίνεται με ό,τι και να μας δώσουν!!!!!!!"
Καταλαβαίνετε; Ξαναδιαβάστε το τρεις τέσσερις φορές και καταλάβετε τι λέει.

Αυτό λοιπόν που θα γίνει το επόμενο διάστημα είναι απλό. Θα μαζευτούν καμιά δεκαριά χαρτογιακάδες και θα έρθουν να πείσουν γιατί δεν γίνεται γήπεδο στην Τούμπα. Κανείς ποτέ δεν θα τη ψάξει για το αν γίνεται. Και θα φερουν το λαό προ τετελεσμένου.

Επαναλαμβάνω όμως ότι ο κόσμος είναι ανενημέρωτος. Δεν μετέχει στον ΑΣ για να ακούσει τα μεν και τα δε, αλλά πληροφορείται από τα μμε με ότι και να σημαίνει αυτό για την πληροφόρησή του.

Απόφαση για το γήπεδο δεν μπορεί να λαμβάνει ένας λαός που δεν μετέχει στον ΑΣ. Ο λαός μπορεί μόνο να καθυστερεί διαδικασίες. Αυτό ναι μπορεί να το κάνει. Αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακυρώσει διαδικασίες. Αντί να μετέχει και να αποφασίσει, απειλεί και κράζει.
Συγγνώμη που είμαι σκληρός αλλά το έχω πολύ πρόσφατο το κάζο της ΓΣ του ΑΣ που μου φαίνεται πολύ μακρινό το να αποφασίσει ο λαός.

Οπότε για έναν σαν και μένα που θέλει Τούμπα η μόνη λύση είναι να μη γίνει τίποτα μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα. Αλλά ειλικρινά φοβάμαι αν αντέχει η Τούμπα. Για μένα τίποτα δεν μετράει όσο οι ζωές των ΠΑΟΚτσήδων.

Απ' την άλλη όμως θεωρώ πως δεν μας παίρνει να αργήσουμε κι άλλο, γιατί πάλι θα μείνουμε 100 χρόνια πίσω και θα κυνηγάμε τους αντιπάλους. Μακάρι να πηγαίναμε όλοι ενωμένοι να χτίσουμε γήπεδο στην Τούμπα και θα βλέπαμε ποιος μαλάκας θα έφερνε αντιρρήσεις στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Αλλά εμείς ακόμη είμαστε αντίπαλοι ΑΣ και λαός και όσο η διαδικασία θα προχωράει τόσο θα μεγαλώνει η κόντρα, με αποτέλεσμα να φοβάμαι και για ντόμινο που θα πάρει και την ΠΑΕ η μπάλα.
Κι αν με ρωτήσετε τότε δεν θα ήμουν σίγουρος πως θα ήθελα να ζήσω μία τέτοια κόντρα γιατί οι εμφύλιοι σε πάνε πίσω στην αρχή.

Στη ζυγαριά μου βγαίνει η μη εμπιστοσύνη και ο φόβος να τα διαλύσουμε όλα. Ναι λοιπόν έχω αλλάξει γνώμη και βάζω σε δεύτερη μοίρα το οπωσδήποτε γήπεδο γιατί φοβάμαι με αυτά που βλέπω να γίνονται, κυρίως από την πλευρά κατσαρή. Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ αδέρφια! Μη μπλέκετε κατσαρήδες με Ζαγοράκη και Βιολίδη. Μην αρχίζετε πόλεμο με κάθε κόστος.

Μακάρι να γραφούν στον ΑΣ χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες για να είμαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για την τελική απόφαση. Το έδαφος που θα χάσουμε από τους υπόλοιπους θα είναι πολύ λιγότερο από αυτό που θα χάσουμε με πιθανό εμφύλιο.

Το κλειδί είναι να ενημερωθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Αν ο λαός είναι ενωμένος θα κανουμε το σωστό χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
και το οπαδικο κινημα ενωμενο συσπειρωμενο και ισχυρο μονο για νεο γηπεδο στην τουμπα θα εχουμε.

και στην ΔΕΘ...να μην ξεχναμε την λυση της ΔΕΘ και να το απαιτησουμε.ειναι απο τα πιο κρισιμα σημεια της ιστοριας μας γιατι εαν επιτυχουμε να κανουμε γηπεδο στην ΔΕΘ εστω και μερικα χρονια αργοτερα τοτε ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που κ
« Reply #1665 on: July 07, 2009, 10:22:17 »
Διαφωνω μονο ως προς τη χωρητικοτητα..κατω απο 40.000 δε θελω με τιποτα..δε γινεται να μικρυνουμε τον Π.Α.Ο.Κ σε σχεση με τον Π.Α.Ο.Κ των πατεραδων μας....
Σε ενα νεο γηπεδο, με ανεσεις, ασφαλεια, προσβαση και κυριως καλη ομαδα 30.000 γηπεδο θα ειναι μικρο ακομα και για τα περισσοτερα "μικρα παιχνιδια" τα επομενα χρονια!
Ας μην κανουμε τη μαλακια του Γαυρου που τωρα χτυπαει το κεφαλι του και χανει πολλα απο το νεο καραισκακη των 33 χιλλιαδων!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Η γραμμή στην οποια πρέπει να κινηθούμε (μιλάω πάντα για Τούμπα) πιστεύω ότι είναι: διεξαγωγή μελετών από ΑΠΘ, ΤΕΕ και κάποια ιδιωτική ΞΕΝΗ εταιρία που να έχει εμπειρία σε τετοιες κατασκευές. Παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τις 3 ανεξάρτητους φορείς στην ΓΣ του ΑΣ και μετά ψηφοφορία. Να μας εξηγήσουν οι 3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ φορείς και όχι ο Κατσαρής και ο μπάρμπα-μήτσος που είναι στο ΔΣ, ΟΛΑ τα δεδομένα σχετικά με το αν γίνεται ή όχι γήπεδο στην Τούμπα. Με στοιχεία. όχι επειδή το λέει ο τάδε ή ο δείνα. Γκέγκε?

Οτιδήποτε άλλο θα είναι προδοσία των κόπων και των ονείρων εκείνων των ΠΑΟΚτσηδων που άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο συνέβαλλαν στο να δημιουργηθεί ο θρύλος της Τούμπας...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
για τον κατσαρη συμφωνω και τα ξερω και τα ξερουμε κιουρ,,γιαυτο εγραψα στο τελος να τον γραψουμε στα @@ μας.

εχει αλλα πραγματα στο μυαλο του και δεν τον νοιαζουν τα ιδια που νοιαζουν εμας.

για χιλιαδες μελη που θα ενημερωθουν και θα αποφασισουν ξεχαστε το. αν ηταν θα ειχε γινει ηδη καλεσμα μειωσεις συνδρομων κλπ.

οταν ο βιολιδης ελεγε οτι για το γηπεδο θα αποφασισουμε δημοκρατικα κοιτουσε την γ.σ. με τους 100 εφορους και συγγενεις του κατσαρη και γελουσαν και τα μουστακια του.

οποτε τα δεδομενα εχουν ως εξης :

1) πολυς κοσμος θα πειστει απο κολκες ουλτρας κλπ χαρτογιακαδες που λεει ο κιουρ.

2) αλλοι δεν θα πειστουν και θα τραβηξουν το σχοινι μεχρι τελους,,και επειδη εχουν και ιδιαιτερο βαρος η γνωμη τους θα παιξει σημαντικο ρολο. ( δεν λεω ποιους εννοω ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ειναι και θα συνταχθουμε πολλοι μαζι τους )

3) ειμαστε προ των πυλων του διχασμου προφανως και ειναι αυτο που δεν θελει κανεις.

οποτε τι κανουμε?
προλαμβανουμε τις καταστασεις,,δεν πεφτουμε βουρ με τα μουτρα στον πολεμο οπως λεει ο κιουρ,,κοιταμε ενωμενοι να πεισουμε τον ανθρωπο που ειναι ανιδιοτελης - ζαγορακης - και ο οποιος για την ενοτητα και για τους 100 λογους που η τουμπα ειναι η καλυτερη λυση απολες, πρεπει να κανει στην ακρη κατσαρηδες και να αρχισει τον αγωνα με το κρατος για γηπεδο στην τουμπα 40,000 θεσεων.

οσο πιο γρηγορα τα αντιληφθουμε τα παραπανω και εμεις και ολοι οι φορεις και η διοικηση θα κερδισουμε χρονο και ηρεμια.

αλλιως οσα ευχολογια και αν κανουμε ερχοντε δυσκολες μερες.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που κ
« Reply #1668 on: July 07, 2009, 12:28:07 »
Οπως τα πε ο προλαλεισας!

CLUB LARISA

• Guest
για τον κατσαρη συμφωνω και τα ξερω και τα ξερουμε κιουρ,,γιαυτο εγραψα στο τελος να τον γραψουμε στα @@ μας.

εχει αλλα πραγματα στο μυαλο του και δεν τον νοιαζουν τα ιδια που νοιαζουν εμας.

για χιλιαδες μελη που θα ενημερωθουν και θα αποφασισουν ξεχαστε το. αν ηταν θα ειχε γινει ηδη καλεσμα μειωσεις συνδρομων κλπ.

οταν ο βιολιδης ελεγε οτι για το γηπεδο θα αποφασισουμε δημοκρατικα κοιτουσε την γ.σ. με τους 100 εφορους και συγγενεις του κατσαρη και γελουσαν και τα μουστακια του.

οποτε τα δεδομενα εχουν ως εξης :

1) πολυς κοσμος θα πειστει απο κολκες ουλτρας κλπ χαρτογιακαδες που λεει ο κιουρ.

2) αλλοι δεν θα πειστουν και θα τραβηξουν το σχοινι μεχρι τελους,,και επειδη εχουν και ιδιαιτερο βαρος η γνωμη τους θα παιξει σημαντικο ρολο. ( δεν λεω ποιους εννοω ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ειναι και θα συνταχθουμε πολλοι μαζι τους )

3) ειμαστε προ των πυλων του διχασμου προφανως και ειναι αυτο που δεν θελει κανεις.

οποτε τι κανουμε?
προλαμβανουμε τις καταστασεις,,δεν πεφτουμε βουρ με τα μουτρα στον πολεμο οπως λεει ο κιουρ,,κοιταμε ενωμενοι να πεισουμε τον ανθρωπο που ειναι ανιδιοτελης - ζαγορακης - και ο οποιος για την ενοτητα και για τους 100 λογους που η τουμπα ειναι η καλυτερη λυση απολες, πρεπει να κανει στην ακρη κατσαρηδες και να αρχισει τον αγωνα με το κρατος για γηπεδο στην τουμπα 40,000 θεσεων.

οσο πιο γρηγορα τα αντιληφθουμε τα παραπανω και εμεις και ολοι οι φορεις και η διοικηση θα κερδισουμε χρονο και ηρεμια.

αλλιως οσα ευχολογια και αν κανουμε ερχοντε δυσκολες μερες.

:thumbok:

Offline dave

• Αλλαγή
συγνωμη μια ερωτηση...γιατι πολλα λεγονται για χαρτογιακαδες που θα πανε να μας πεισουν οτι δε γινεται γηπεδο στη τουμπα κλπ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ και οτι δεν κυνηγαμε ανεμομυλους? μπορειτε να με πεισετε οτι δε θα μας παρει δε ξερω και γω ποσα χρονια, δε θα γινει καμια μαλακια να γκκρεμιστει η τουμπα και μετα να μεινουμε με το πουλι στο χερι οπως η αεκ?

η να το θεσω αλλιως αν τυχον ειναι αληθεια οτι γηπεδο στη τουμπα ειναι ανεφικτο ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ? ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ? η οποιος και να το πει θα θεωρησετε οτι ειτε ειναι χωμενος να τα αρπαξει η εχει πεσει θυμα των λαμογιων??

λοιπον μεχρι να αποδειξετε οτι το γηπεδο στη τουμπα ειναι σιγουρα εφικτη λυση δε μπορειτε να πεισετε κανεναν και προσωπικα απορω για τη βεβαιοτητα τη δικια σας.

δεν εχω ακομα αποψη για το γηπεδο. δεν εχω δει στοιχεια που να με πειθουν οτι δε θα χουμε ανυπερβλητα προβληματα με γηπεδο στη τουμπα και επομενως δε μπορω να στηριξω αυτο το ρευμα με ολες μου τις δυναμεις. και πιστευω οτι και σεις που ειστε κατηγορηματικοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 100% ΒΕΒΑΙΑΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.

εγω ειμαι διατεθειμενος να ακουσω αποψεις εμπειρογνωμωνων επειτα απο διαγωνισμο οπως λεει κ ο ΧΟΜΟ και να αποφασισω. εσεις ειστε επισης διατεθειμενοι να το κανετε αυτο η εκ των προτερων προκατελλειμενοι απεναντι σε οποιονδηποτε πει οτι γηπεδο στη τουμπα δε γινεται?

ο παπαδοπουλος πριν γινει ακομα ο χαμος με τον ας και ενω απολαμβανε την καθολικη σχεδον εμπιστοσυνη του κοσμου, λοιδωρηθηκε μολις μιλησε για λυση εκτος τουμπας. πολυ φοβαμαι οτι ο οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του θα εχει ιδια και χειροτερη τυχη και η εμμονη για τουμπα θα γινει τελικα αφορμη για εμφυλιο και ανυπερβλητο εμποδιο για το χτισιμο νεου γηπεδου...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
εγω ειμαι διατεθειμενος να ακουσω αποψεις εμπειρογνωμωνων επειτα απο διαγωνισμο οπως λεει κ ο ΧΟΜΟ και να αποφασισω. εσεις ειστε επισης διατεθειμενοι να το κανετε αυτο η εκ των προτερων προκατελλειμενοι απεναντι σε οποιονδηποτε πει οτι γηπεδο στη τουμπα δε γινεται?

αυτό ακριβώς θέλουμε όλοι μας πιστεύω.  Δεν είπε κανείς από εμάς ότι μπορεί να γίνει γήπεδο στην Τούμπα και όποιος το πει αυτή τη στιγμή θα είναι ψεύτης. Αυτό που λέμε είναι ότι θελουμε ανεξάρτητους ανθρώπους (αν είναι ξένοι ακόμα καλύτερα, και δεν μιλάω για 1  αλλά για 2-3 διαφορετικούς φορείς για να είμαστε σίγουροι ότι δεν τους έχουν πλησιάσει όλους τίποτα "περίεργοι") να κάνουν την έρευνα και να μας πουν με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο αν ΓΙΝΕΤΑΙ ή ΌΧΙ γήπεδο στην Τούμπα. Αν η απάντηση είναι αρνητική τότε θα ξέρουμε όλοι μας ότι πρέπει να στραφούμε οριστικά και αμετάκλητα σε άλλη τοποθεσία.

Τόσο απλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

xalllara4

• Guest
συγνωμη μια ερωτηση...γιατι πολλα λεγονται για χαρτογιακαδες που θα πανε να μας πεισουν οτι δε γινεται γηπεδο στη τουμπα κλπ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ και οτι δεν κυνηγαμε ανεμομυλους? μπορειτε να με πεισετε οτι δε θα μας παρει δε ξερω και γω ποσα χρονια, δε θα γινει καμια μαλακια να γκκρεμιστει η τουμπα και μετα να μεινουμε με το πουλι στο χερι οπως η αεκ?

η να το θεσω αλλιως αν τυχον ειναι αληθεια οτι γηπεδο στη τουμπα ειναι ανεφικτο ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ? ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ? η οποιος και να το πει θα θεωρησετε οτι ειτε ειναι χωμενος να τα αρπαξει η εχει πεσει θυμα των λαμογιων??

λοιπον μεχρι να αποδειξετε οτι το γηπεδο στη τουμπα ειναι σιγουρα εφικτη λυση δε μπορειτε να πεισετε κανεναν και προσωπικα απορω για τη βεβαιοτητα τη δικια σας.

δεν εχω ακομα αποψη για το γηπεδο. δεν εχω δει στοιχεια που να με πειθουν οτι δε θα χουμε ανυπερβλητα προβληματα με γηπεδο στη τουμπα και επομενως δε μπορω να στηριξω αυτο το ρευμα με ολες μου τις δυναμεις. και πιστευω οτι και σεις που ειστε κατηγορηματικοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 100% ΒΕΒΑΙΑΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.

ο παπαδοπουλος πριν γινει ακομα ο χαμος με τον ας και ενω απολαμβανε την καθολικη σχεδον εμπιστοσυνη του κοσμου, λοιδωρηθηκε μολις μιλησε για λυση εκτος τουμπας. πολυ φοβαμαι οτι ο οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του θα εχει ιδια και χειροτερη τυχη και η εμμονη για τουμπα θα γινει τελικα αφορμη για εμφυλιο και ανυπερβλητο εμποδιο για το χτισιμο νεου γηπεδου...
Κι εγώ είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι γραφεις παραπάνω, δηλαδή να ακούσω απόψεις εμπειρογνωμόνων...Αλλα να σε ρωτήσω?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΔΥΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ?

sorry για τα κεφαλαια.

Επαναλαμβάνω με βάση το δικό σου ορθότερο συλλογισμό:

αν συμφωνούν και οι εμπειρογνώμονες: ΤΟΥΜΠΑ , ΔΕΘ , ΛΙΜΑΝΙ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

CLUB LARISA

• Guest

Dave , το θέμα όμως με το οποίο πρέπει ν αρχίσεις συζήτηση για το αν γίνεται γήπεδο κ πού, δεν είναι "ΑΝ γινεται στην Τούμπα". Το θέμα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ξεκινάει με προθεση "ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ" κ μετά να προσδιοριστεί ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Σωστός έθεσες το θέμα του αεκ44, να σε θυμίσω οτι αυτοί γκρέμισαν την φιλαδέλφεια ΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ απο το "ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ". Κ έτσι έμειναν με το πουλί στα χέρια.....
Να σε θυμίσω επίσης οτι ο Παπαδόπουλος επανατοποθετήθηκε κ είπε οτι η συνέντευξη έτσι όπως προβλήθηκε, δεν εξέφερε σωστά την άποψή του, ΝΟΜΙΜΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ τιθέμενη στις προκηρύξεις του όταν διεκδίκησε τον Θώκο.
Με αυτούς που αποτελούν σήμερα τον ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ του Α.Σ.  :a1006: :a1006: :kapnos:, εγω προσωπικά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ.
Κ η ανάθεση της μελέτης θα πρέπει όντως  να  γίνει με προκήρυξη διαγωνισμού, αλλά όχι της κεφαλής του Α.Σ., αλλά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ για να είναι τ αποτελέσματά της σεβαστά σε όλους.
Ο μπακαλόγυφτος μας έπεισε για τον Γούμενο, για το γήπεδο δεν θα "μας πείσει"?
Σαφώς κ είμαστε προκατειλημμένοι αρνητικά όταν κινεί αυτός τα νήμματα κ θα ταν παράξενο να συμβαίνει το αντίθετο.

Offline agraf

• Αλλαγή

Dave, εννοείται δεν θα ξεκινούσαμε το γκρέμισμα της σημερινής Τούμπας άν δεν έχουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές (πολεοδομία κλπ).Από την στιγμή που θα εγκριθεί το έργο τότε γιατί να φοβόμαστε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά; Δεν είμαι ειδικός αλλά σκέφτομαι με την κοινή λογική.

Η ΑΕΚ δεν κινήθηκε μεθοδικά αλλά αρπακολλατζίδικα: πίστεψαν ότο λόγω Ολυμπιακών αγώνων το κράτος θα τους έχτιζε καινούργιο γήπεδο.

Για όσους στηρίζονται στα μελλοντικά σχέδια για προκετάσεις μετρό ας είμαστε υπομονετικοί και καχύποπτοι. Πολλά έργα έχουν σχεδιασθεί στη Θεσσαλονίκη, είδαμε μακέτες και είχανε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ χρηματοδότηση και τελικά ακυρώθηκαν: υποθαλάσσια, νέο αεροδρόμιο, καινούργιο δικαστικό μέγαρ κλπ.

Υ.Γ. Η ανακατασεκυή της υπάρχουσας Τούμπας είναι για μένα η καλύτερη λύση. Βυθίζεις το γήπεδο, σκεπάζεις τις κερκίδες, ανοίγεις θύρες, ανανεώνεις τα θέμελια και τους πυλώνες και τέλος!

Offline bane

• Αλλαγή
πηγα χθες καραισκακη για συναυλια. γηπεδο κλουβι πραγματικη εδρα. αλλα....μικρο. 32-33.000 ειναι λιγο. και μιλαμε οτι ο θειος με τοσα κονε και δεν μπορεσε να μεγαλωσει την χωριτηκοτητα.γιατι οι γαβροι θελανε στο παλιο γηπεδο. και τωρα δεν τους χωραει και πηρανε τα κακαλα μου.μπλεξανε συντελεστες δομησης και κλαιν μαιν. θελει πολυ προσοχη , μα παρα πολυ. δεν επιτρεπεται ουτε ενα λαθος . απο χθες επρεπε να ειχανε ξεκινησει οι διαδικασιες τουλαχιστον για τους συντελεστες δομησης ,αρχαιολογιες και αλλα ωραια ελληνικα. για να ειμαστε ετοιμοι. για να ξερουμε που βαδιαζουμε, να μην γινουμε ουτε αεκ ουτε γαβρος. και ο βαζελος ηθελε στο παλιο του γηπεδο η στο γουδι και τελικα τραβηχτηκε αλλου οπου υπαρχει εκταση. πολλα τα ερωτηματα. θελει η δεν θελει στναισθηματισμο, θελει προβλεψη για το μελλον , θελει πολλα. .γιατι το θεμα δεν εινα ινα εξαγγειλεις κατι και μετα να πεφτεις στο ενα εμποδιο πισω απο το αλλο.πριν πουν κατι πρεπει να ειναι ετοιμοι απο καθε πλευρα. προσοχη σε ολους .τιποτε αλλο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε dave εγώ προσωπικά θέλω πρώτα ν' ακούσω και μετά να αποφασίσω. Δεν υπάρχει ούτε μία στο δις να εμπιστευτώ  κάτι που θα μου πει ο ΑΣ. Δεν είναι θέμα δογματισμού. Είναι θέμα εμπιστοσύνης.

Αλλά θέλω να σε παρακαλέσω να σκεφτείς κάτι. Να δώσεις όλη τη προσοχή σου στο εξής που αποφεύγεις να το αναφέρεις: Ο κατσαρής έχει αποφασίσει ήδη πως δεν γίνεται γήπεδο στην Τούμπα. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε το γιατί το κάνει, αν έχει συμφέρον κτλ
Χώρια το παρελθόν του. Η οποιαδήποτε πρόταση ή μελέτη που θα προκύψει από αυτόν θα είναι ψέμμα.

Ας φύγει αυτός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κι όχι μουσαντένια για να κλείσει τα μάτια και τα στόματα του λαού και ας βάλουμε έναν δικό μας εκεί στη προεδρία με τα μυαλά μας (αν είναι δυνατόν). Να μαζευτούν κι άλλοι άνθρωποι εμπιστοσύνης και να αναθέσουν σε ανεξάρτητους φορείς και ξένη εταιρεία τη μελέτη. Αυτό θα είναι το κλειδί να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.
Κάθε άλλο μπακαλίστικο που ζούμε οδηγεί μαθηματικά στη διχόνοια και την καταστροφή.

Και βέβαια 40.000 και πάνω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Πραγματικα θελει μεγαλη προσοχή και μεγαλη ενημερωση απο τα μελη του ΑΣ.Δεν την εχουμε δεν ξερουμε τι μας γινεται στο θεμα και βασικοτερο απο ολα ο καθενας μας απανταει με βαση με εναν ΠΑΟΚ συγκεκριμενο που εχει στο κεφαλι του και ο οποιος μπορει να ειναι ασχετος με του διπλανου του. Επαναλαμβανω λοιπον ενημερωση χρειαζεται και συνεχη συζητηση ειτε στις ΓΣ του Α.Σ. ειτε και απο τους αρμοδιους φορεις που δεν ειναι αλλοι απο την ΠΑΕ αλλα και απο το ΔΣ του ΑΣ.Πολυ δυσκολη αποφαση παντως και με μηδεν περιθωρια λαθους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dave

• Αλλαγή
PAOKCURE στον ασ αντιπροεδρος ειναι πλεον ο βιολιδης. το βιολιδη τον εμπιστευομαστε? ειναι κ αυτος λαμογιο? η πιστευουμε οτι μπορει ο κατσαρης να κανει τα κουμαντα πισω απο την πλατη του βιολιδη? δλδ ρωταω αν γινουν οι διαδικασιες οπως πρεπει (με διαγωνισμο κλπ) με ηγεσια κατσαρη και αντιπροεδρο βιολιδη, και πει τουμπα δε παιζει τοτε τι λεμε?? η λες οτι με βιολιδη προεδρο και κατσαρη παραιτηθεντα τοτε εμπιστευομαστε τον ασ?

κ ερχομαι κ στο θεμα παλι του παπαδοπουλου απευθυνομενος προς τον κλαμπ, δεν εχει σημασια αν ανασκευασε, δλδ δεν με νοιαζει εμενα αν εκανε λαθος η αν στηριχθηκε σε ανεπαρκεις πληροφοριες για να αποκλεισει τη τουμπα. εγω αυτο που ανεφερα ειναι οτι ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ για την αποψη του. ουτε απλη επισημανση οτι ξερεις παπαδοπουλε εδυ εισαι λαθος, ξανακοιτα το το θεμα. ΕΠΕΣΕ ΛΑΣΠΗ ΑΜΕΣΩΣ σε ενα ατομο που μεχρι τοτε το σεβομασταν. αυτο ειναι που με χαλαει εμενα στην πλευρα που δογματικα θελει τουμπα. γιατι το να πεις τετοια αποψη βασιζομενος σε μη επαρκεις πληροφοριες ειναι προφανως λαθος. αλλα απο αυτο να πας σε θεωρια συνομωσιας και κραξιμο χρειαζεται αυτη η αντιπαραγωγικη προκαταληψη 'ΔΕ ΘΕΣ ΤΟΥΜΠΑ=ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ'