Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 71345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panagiotis4

• Guest
δεν ξερω καμια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ (αν ξερει καποιος ας πει) που να αλλαξε περιοχη στην εδρα του......

Μου φενεται τεραστια μαλακια να αλλαξουμε ολη την  ιστορια της ΤΟΥΜΠΑΣ για δεκα μαγαζια.......

ο ΠΑΟΚ εχει αλλάξει γήπεδο.Η τουμπα δεν ειναι το πρωτο μας γηπεδο,οποτε δεν στεκει αυτο που λες.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα
ομαδάρα δοξασμένη
και με δάφνες στολισμένη
που τα έντεκα παιδιά μας
τα 'χουμε όλοι στην καρδιά μας.

ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ τρέμουν τ' όνομά σου
και στο πέρασμά σου τρέμει όλη η γη.
ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ άλλη τέτοια ομάδα
σ' όλη την Ελλάδα δεν θα ξαναβγεί.

Ατσαλώνουν την ψυχή μας
οι χιλιάδες οπαδοί μας
γιατί τέτοια ενδεκάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Πρώτοι θα ανακηρυχθούμε
και στο μάτι θα τους μπούμε.

Είσαι η δόξα του Βορρά μας
το καμάρι κι η χαρά μας
κι όλοι οι αντίπαλοί μας
τρέμουνε την δύναμή μας
και γι αυτό θ'ακούνε Τούμπα<-------------------
και θα κάνουν όλοι τούμπα.

Panagiotis4

• Guest
Ρε μη σκάτε.Μέχρι να γίνει και αν θα γίνει στην πυλαία το γήπεδο θα εχει φτάσει εκεί το μετρο! :-\

Αυτό πώς το λες? Έχεις δει κανά σχέδιο? Εγώ πουθενά.
Ένα γήπεδο χωρίς Μέσο Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς θα είναι ο θάνατος του ΠΑΟΚ.

Λένε ψέματα στο γκολνιους ότι για την Τούμπα δεν υπάρχει πρόβλεψη για στάση μετρό. Θα είναι η στάση Παπάφη, 10 λεπτά με τα πόδια. Στην Αλιάντς Αρένα περπατάς 15-20 λεπτά και κανείς δε γκρινιάζει.

Αυτο το ειπα αστιευόμενος.ξερω οτι το μετρο θα φτάνει σιγουρα στον αι-Γιαννη και σιγουρα καποια στιγμη θα πάει προς αεροδρομιο.Αλλα δεν ξερω αν θα προλαβουμε να τα δουμε ολα αυτα...

northeagle_4

• Guest
πιθανον να μην ξερεις εσυ αλλα το πιο προσφατο παραδειγμα ειναι η μπαγερν.
Το θεμα δεν ειναι τα μαγαζια,προσωπικα στα @@ μου τα μαγαζια και τα εμπορικα κεντρα περα απο 2-3 καφετεριες ,γυραδικα,μια συγχρονη μπουτικ και ενα μουσειο του ΠΑΟΚ και αναγκαστικα καποια παρκινγκ τα αλλα τα θεωρω περιττα.
 Εχεις γνωση του συντελεστη δομησης ?
 Εχεις γνωση αν μπορει να γινει γηπεδο ανω των 40000 θεσεων?
 Εχεις γνωση για το αν υπαρχει προθεση και δυνατοτητα καποιυ κομβου-συρααγας  
 κτλ που να σε βγαζει απευθειας Τουμπα ?
 Ξερουμε κατα ποσο θα καθυστερησει το εργο εκει ειδικα αν σου κανουν πουσια  
  Δημ.Συμβουλιο,κρατος και Υπεχωδε ?

Για αυτο μιλαω για διαφανεια και ενημερωση γιατι και εγω δεν εχω αποψη που να ειναι 100% διασταυρωμενη και εγγυημενη αδερφε.
 Γηπεδο στην Τουμπα με 40000,συγχρονες εγκαταστασεις και προσβαση-αποχωρηση ομαλη το θελω και εγω.
 Επισης πρεπει να κοιταμε και με οριζοντα 30ετιας ο ΠΑΟΚ δε νειναι μονο για μας για να αποφασισουμε με τα τωρινα δεδομενα και με βαση το δικο μας συμφερον,τον ΠΑΟΚ μας οφειλουμε να τον παραδωσουμε στα παιδια μας δυνατο και μεγαλο οπως τον παραλαβαμε και πολλα παραπανω.

pavlosk

• Guest
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όσο μοντέρνο γήπεδο και αν έχεις, ότι συμφωνίες και αν έχεις κανεις με λεωφορεία, metro και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, είναι ότι δεν μπορούν να φύγουν ταυτόχρονα 40.000 η ακόμα και 70.000 κόσμος. Πάντα θα υπάρχει μια καθυστέρηση.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έρθει εύκολα, νομίζω τουλάχιστον, σε συμφωνία με τον οασθ για ειδικά λεωφορεία απότο γήπεδο προς την πόλη, για 40.000 κόσμο 40 λεωφορεία που θα πηγαινοέρχονται προς κάποιο κεντρικό σταθμό και όχι λεωφορεία γραμμής.

Υπέρ ενός νέου, μοντέρνου και εφάμιλλο  της ιστορίας του ΠΑΟΚ γηπέδου έξω από την πόλη

pavlosk

Offline ved

• Αλλαγή
Eμένα μου φαίνεται μούφα και η ιστορία με τα (υποτιθέμενα) αρχαία που θα βρούνε κτλ... Σε όλη την αλάνα της Τούμπας χτίσανε σχολεία.πισίνες,κέντρα πολιτισμού κτλ
και δεν βρήκανε τίποτε που να εμποδίσει τις κατασκευές αυτές και θα βρούνε στα 30 στρέμματα του οικοπέδου του ΠΑΟΚ...? έλεος δηλαδή.....
σαν να ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε κάτι να πούμε για να ψηθεί ο κοσμάκης και να αλλάξει μυαλά.....

+1

Offline ved

• Αλλαγή
Ρε μη σκάτε.Μέχρι να γίνει και αν θα γίνει στην πυλαία το γήπεδο θα εχει φτάσει εκεί το μετρο! :-\

Αυτό πώς το λες? Έχεις δει κανά σχέδιο? Εγώ πουθενά.
Ένα γήπεδο χωρίς Μέσο Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς θα είναι ο θάνατος του ΠΑΟΚ.

Λένε ψέματα στο γκολνιους ότι για την Τούμπα δεν υπάρχει πρόβλεψη για στάση μετρό. Θα είναι η στάση Παπάφη, 10 λεπτά με τα πόδια. Στην Αλιάντς Αρένα περπατάς 15-20 λεπτά και κανείς δε γκρινιάζει.

+100

Offline agraf

• Αλλαγή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έρθει εύκολα, νομίζω τουλάχιστον, σε συμφωνία με τον οασθ για ειδικά λεωφορεία απότο γήπεδο προς την πόλη, για 40.000 κόσμο 40 λεωφορεία που θα πηγαινοέρχονται προς κάποιο κεντρικό σταθμό και όχι λεωφορεία γραμμής.

Από τη στιγμή που θέλουμε να ξεπεράσουμε τις ομάδες της Αθήνας πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε όπως και αυτοί. Να απαιτούμε το καλύτερο και να μην αρκούμαστε σε ημίμετρα που αργά ή γρήγορα θα είναι και πάλι αναποτελεσματικά.

Pavlosk, δε θέλω να σου κάνω τον έξυπνο, απλά να σου πω ότι κατά τη γνώμη μου αυτή πρέπει να είναι η προσέγγισή μας. Δεν είμαστε πολίτες 3ης κατηγορίας να πηγαίνουμε κατά χιλιάδες στιβαγμένοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Ή μετρό ή τίποτα. Αλλιώς να μας αφήσουνε στην ησυχία μας.

Offline agraf

• Αλλαγή

Πρώτο πρόβλημα και ίσως το πιο σημαντικό το κυκλοφοριακό. Ενα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει 40.000 θεατές θα φέρνει στην περιοχή της Τούμπας 15.000 με 20.000 αυτοκίνητα. Πού θα πάνε όλα τα αυτοκίνητα αυτά;

Η Allianz Arena έχει χωρητικότητα 69.000 θέσεις και πάρκινγκ 11.000. Αντιστοιχία περίπου 1 αυτοκίνητο ανά 7 θεατές.

Γιατί στο γήπεδό μας να έχουμε για 40.000 θέσεις 20.000 αυτοκίνητα? Δηλαδή 1 αυτοκίνητο ανά 2 θεατές?

Τζορμπατζόγλου και ο άλλος, πείτε στα αφεντικά σας ότι τα νούμερα δε βγαίνουν, πάρτε τα πίσω, μαγειρέψτέ τα και ελάτε ξανά μπας και τη φάμε τη φόλα. Κάποια στιγμή θα βαρεθούμε, θα τα δώσουμε όλα μια κλωτσιά και θα πάρουν τα αφεντικά σας τα εμπορικά καταστήμάτα που τόσο ονειρεύονται.

PAOK_VOLOS

• Guest
Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα
ομαδάρα δοξασμένη
και με δάφνες στολισμένη
που τα έντεκα παιδιά μας
τα 'χουμε όλοι στην καρδιά μας.

Ατσαλώνουν την ψυχή μας
οι χιλιάδες οπαδοί μας
γιατί τέτοια ενδεκάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Πρώτοι θα ανακηρυχθούμε
και στο μάτι θα τους μπούμε.

Είσαι η δόξα του Βορρά μας
το καμάρι κι η χαρά μας
κι όλοι οι αντίπαλοί μας
τρέμουνε την δύναμή μας
και γι αυτό θ'ακούνε Τούμπα<-------------------
και θα κάνουν όλοι τούμπα.

Το καλυτερο ποστ για το θεμα της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!

*Γηπεδο κατω των 40000 θεσεων θα ειναι ασεβεια στον ΠΑΟΚ και την ιστορια του.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Όσο για το parking δεν πειράζει κούνα τον κώλο σου και λίγο.Εγώ μια χαρά parking βρίσκω στην μπότσαρη με παπάφη.E και αν αργήσεις να φύγεις δεν έγινε και τίποτα.Για καφέ το αντέχεις να τρως 3εις  ώρες στην κίνηση μέσα στην τσιμισκή, άρα μπορείς και για τον ΠΑΟΚ
φιλε μου πρεπει να σκεφτεις λιγο και τον μη θεσσαλονικιο σε αυτο που λες.
το γηπεδο του ΠΑΟΚ και γενικα ο ΠΑΟΚ δεν αφορα μονο την θεσσαλονικη...

agraf εχεις το μεγαλυτερο δικιο απ'ολους.
οποιος εχει μπει στο μετρο στην αθηνα μπορει να εχει δει διαφορα κοκκινα πρασινα η κιτρινα πραγματακια που δεν χαλιουνται
καθολου για το που θα παρκαρουν η αν θα προλαβουν.ακομα κι αν ξεκινησουν 20 λεπτα πριν το ματς,μενουν κατεχακη
και πανε στο τηγανι π.χ...εδω προβλεφτηκε για τον ελαιωνα σταση πριν καν ξεκινησει το γηπεδο ο βαζελος...
σε μια περιοχη που δεν μενει κανεις.ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ.
πολιτες γ'κατηγοριας δεν ειμαστε.εκει που θα γινει το γηπεδο πρεπει να υπαρχει σταση μετρο.εστω και 10 λεπτα με τα ποδια

υ.γ northeagle για την λεωφορο που δεν ειχε κανενα δικαιωμα ο α.σ παναθηναικος(κρατικο γηπεδο δλδ),τους δινουν αποζημιωση
για 35 χρονια που μαζι με τους τοκους θα φτασει σε ενα ποσο γυρω στα 72 εκ ευρω.τα τμηματα του ερασιτεχνη παναθηναικου
δλδ θα αμειφθουν με ενα σημαντικο ποσο εξαιτιας ενος γηπεδου που δεν τους ανηκε ποτε.

εμεις επειδη δεν ειμαστε πολιτες γ'κατηγοριας(το ξαναγραφω για να το καταλαβουμε) δεν μπορουμε να δωσουμε
οικοπεδο φιλετο που ανηκει στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ μονο και μονο για να φτιαχτει γηπεδο στην ποδοσφαιρικη ομαδα ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
η αμοιβη στην δικη μας περιπτωση ειναι  εκμεταλλευση της τουμπας απο μας και παμε αλλου και χτιζουμε(και σου βρισκω ευκολα τον τροπο
μετα πως το χτιζουμε το γηπεδο ;)),ειτε να δωσουν τα αναλογα λεφτα  με τον βαζελο(περισσοτερα δλδ γιατι το χρημα αλλαζει καθημερινα...) ΣΥΝ την αξια του οικοπεδου και του γηπεδου στον α.σ ΠΑΟΚ.ακουγεται υπερβολικο;σε μενα φαινεται ισονομο...

northeagle_4

• Guest
Γιαννιωτης ισα ισα που συμφωνω μαζι σου.1000 δικαια εχεις απλα απανταω σε οσους ειναι δογματικη και απολυτοι,με παρολες και συνθηματα δεν θα γινει σοβαρη συζητηση ποτε.
 Το πααδειγμα που ειπα ειναι πιο πολυ για να τονισω την σημαντικη και υποχρεωτικη για μενα ενεργη συμμετοχη μεσω του ΑΣ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
γιαυτο φωναζουμε εμεις απο την σαλονικα παιδια,

γιατι ξερουμε και απο μετρο τι παιζει και απο συγκοινωνιες στην πολη.

στην πυλαια ειναι σαν να κανεις γηπεδο στην θηβα  ;D...

θυμηθειτε μονο ποσα λεφορεια (και με καλη συχνοτητα οι γραμμες τους εν συγκριση με αλλα στην πολη ) πανε τουμπα

14 , 12 , 11, 37, 30 ,

και το 17 με το 10 σε σταση 7 λεπτα με τα ποδια. και υπαρχει προβλεψη για μετρο στην παπαφη.

για πυλαια ειναι 2-3 λεφορεια της κακιας ωρας που περνανε στην χαση και στην φεξη και για μετρο δεν υπαρχει προβλεψη.,

το μετρο εχει προβλεφτει για γραμμη σταθμος - ν ελβετια και αυτο του αγιου π...

για αργοτερα εχουν πει νεαπολη καλαμαρια επεκτασεις αν δεν κανω λαθος..

οποτε παλι καμμια σχεση με πυλαια...και 40 λεωφορεια ειναι απιθανο να δουλευουν μια μερα για σενα,,ποιος θα πληρωσει το κοστος? η υπολοιπη πολη τι θα κανει? πως θα παρθει τετοια αποφαση ? ασε που και 40 λεωφορεια με τετοια αποσταση να κανουν 2 διαδρομες δηλαδη να μπορουν να εξυπηρετουν 5,000 κοσμο.

τεσπα τσαμπα αναφερομε σε ανεφικτα πραματα,,,πιο πιθανον ειναι να βρουμε την κιβωτο του ιντιανα τζουνς στις ανασκαφες... :saint: :saint:

Offline agraf

• Αλλαγή
Επίσης, ας σκεφτούμε μετά το ματς, 40.000 κόσμο να προσπαθεί να επιβιβασθεί στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ....
Ούτε στην Ουγκάντα (με το συμπάθειο) δεν γίνονται αυτά. Από τη μία λέμε καινούργιο γήπεδο και ονειρευόμαστε πολυτέλειες και από την άλλη ξεχνάμε το πιο σημαντικό: την εύκολη, μαζική και γρήγορη πρόσβαση σε αυτό.

Εγώ δεν είμαι δογματικός, συζητάω και το σενάριο εκτός Τούμπας αλλά μόνο με στάση μετρό. Χωρίς μετρό η πιτσιρικαρία πώς θα έρχεται άν στείλλουμε το γήπεδο στου διαόλου τη μάνα? Αυτοί κάνουν την Τούμπα καμίνι, όχι οι 30-40-50ρηδες. Αυτοί είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Άν δεν φτιάξουν πρώτα τη στάση μετρό όπως κάνουν στο Βοτανικό, να μην συζητήσουμε καθόλου.

Offline arwstos

• Αλλαγή
110% σωστη η συνεχης αναφορα του agraf για την
αναγκαιοτητα υπαρξης στασης μετρο κοντα στο καινουριο
Γηπεδο.
Αν το παρκινγκ και η ευκολη προσβαση με αυτοκινητο
αποτελουν κριτηρια σιγουρα θα πρεπει να μπουνε πιο
κατω στην ιεραρχια απο αυτο που λεει ο agraf.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

chiltsid

• Guest
http://www.sport-fm.gr/article/150381

Νέο γήπεδο για τη «Μεγάλη Κυρία»

14/10/2008, 20:44 | Διαβάστικε 825 φορές Σχόλια (0)

Η Γιουβέντους πήρε το "πράσινο φως" για να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου στη θέση του παλιού, πλέον, "Ντελε Άλπι", το οποίο θα κατεδαφιστεί. Το νέο γήπεδο της Γιουβέντους θα είναι έτοιμο τη σεζόν 2011-2012, θα έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων και θα είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο.

Την επίσημη παρουσίαση των λεπτομερειών θα κάνει η διοίκηση της Γιουβέντους στις 27 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση, στην οποία θα δώσει το "παρών" και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί. Το γήπεδο θα διαθέτει επίσης 120 σουίτες VIP, πάρκινγκ 5.300 θέσεων και εμπορικό κέντρο. Στο εσωτερικό του γηπέδου, θα κυριαρχούν τα χρώματα της Γιουβέντους, το μαύρο και το άσπρο και οι κερκίδες θα αποτελούνται από ένα κυκλικό διάζωμα.

Επιμέλεια: Κώστας Παπαευθυμίου

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αναλογια παρκινγκ θεατων σχεδον 1 αμαξι για 8 θεατες....

chiliano

• Guest
Εγω παλι πιστευω οτι στη θεση της τουμπας θα μπορουσε να γινει ενα ωραιο παρκο με τα δεντρα του,το γηπεδακι για τα πιτσιρικια και φυσικα το μουσειο της ιστοριας του ΠΑΟΚ.Ετσι η ομαδα μας θα δωσει την ευκαιρια στους πολιτες της τουμπας να αποκτησουν λιγη ποιοτητα ζωης αλλα παραλληλα το κοινωνικο της εργο θα ειναι ανεκτιμητο!
Το καινουργιο γηπεδο στη συνεχεια θα γινει σε ενα χωρο που θα συμφερει την οικογενεια το ΠΑΟΚ οπου ο οπαδος η φιλαθλος της ομαδας θα βγαζει τα λαρυγγια του για τη νικη αφου πρωτα φτασει ανετα στο γηπεδο γα να πιει χαλαρα το οτι θελει να πιει,να μπει μεσα να κατσει,να σηκωθει να παει ο ιδιος η το παιδι του στη τουαλετα χωρις να σκεφτεται οτι δεν θα δει το μισο ματς,να παει να παρει η γκομενα το νερο γιατι στεγνωσε ο λαιμος της και οχι να βγαινει εκτος γηπεδου,να τελειωνει το ματς και εξω να το εχει στρωσει και εσυ να μην σκεφτεσαι αν θα γλιτωσεις την πνευμονια,να μπαινεις στο αμαξι η στο μετρο κα να λες σε λιγο ειμαι σπιτι και οχι να χρειαζεσε δυο ωρες προσθετα για να φτασεις στον προορισμο σου και τελος οταν φτασεις να υπαρχει και ο χρονος να ριξεις ενα π...... στη γυναικα η στη γκομενα οπως εριξες κα στον αντιπαλο στο γηπεδο!
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!Μα τι ψαχνω να βρω τετοιαν ωρα σ'αυτη τη χωρα ο ονειροπολος?

mpougatsas

• Guest
χιλιανέ καλά τα λες,μονο που εγω το προτιμώ το γήπεδο μέσα στην πόλη όπως είναι και όχι σε ένα οικόπεδο στου διαόλου το κέρατο..οσο αφορά την προέλευση σε αυτο η στάση του μετρό έχει προγραματιστεί για το σημείο που ξεκινάει η λαμπράκη επι της εγνατίας (10-15 λεπτά με τα πόδια) και η επόμενη στο ιποκράτειο παπαναστασίου με κλεάνθους(5-10 λεπτά).Τι να το κάνουμε το πάρκινγκ στην τούμπα;;

Offline bozik

• Αλλαγή
ποιο ωραίο πράγμα από το να έχεις το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην αυλή του σπιτιού σου....υπάρχει? εγώ μια ζωή σε αυτό το πράγμα ζηλεύω τους τουμπιωτες....  :-\  ααα και για να μην το ξεχασω ...δικαιωμα στο σεξ εχει και ο 17χρονως που δεν εχει αυτοκινητο η και αυτος που δεν οδηγαει βρε παιδι μου και πρεπει να παρει 42 λεωφορεια,η αυτος που ερχεται απο αθηνα και αλλου με τρενο για να δει τον ΠΑΟΚ-(όπως τώρα στο παλατάκι)...για να συνεχισουμε τα προηγουμενα ακρως ενδιαφερωντα....άρα και εγώ είμαι τις άποψης...όπου υπάρχει κοντύτερα στάση μετρο...εκεί να γίνει το γήπεδο...για λευκό πύργο ψήνομαι και αλλάζω την Τούμπα με τι ψήφο μου...για τις άκρες που θέλουν να μας σπρώξουν όμως... δύσκολα...
« Last Edit: October 15, 2008, 00:05:21 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος